December 2001

Firandet av Ljus 2002

From Steve:

There is much ahead as we all take the next steps together. We have entered a stage of darkness in order to more clearly see and express the Light. Knowledge is the key in what lies ahead. Here the Group offers some interesting insights as to what is directly ahead in the year 2002. Many people attend the seminars to hear what the Group says is going to happen next. The funny part is that the Group says that we are the creators and they can’t wait to see what we are going to do next!

 

From the Group:

Hälsningar Hemifrån

Välkommen till den Femte Dimensionen mina kära.

Vi välkomnar er med största kärlek och förväntan då ni tar de första stegen in i er nästa verklighet. De allra första av er har nu påbörjat att stiga av bron från den fjärden dimensionen för att hitta sig själva stå stadigt i den femte dimensionen. Ni är de utvalda som har bett att få vara bland de första att gå av bron. Ni är de som har valt att hjälpa de andra att vänja sig vid de nya vibrationerna.

Inträdelse Barnen av Kristall Vibration

De följande tio åren kommer att sätta energin för vad som komma skall för de nästkommande tusen åren då Barnen av Kristall Vibration förbereder för inträde. Scouter för dessa vibrationer av barn påbörjar nu att inkarneras som bär endast ett fåtal av de magiska attributena av Kristall Barnen. Ni höjer den kollektiva vibrationen av all mänsklighet genom utbildning och kärlek. Även i dispyten som för närvarande existerar i er värld, ber vi er nu att se att det finns en möjlighet för Ljus att nå områden av mörker som inte kunde nås förut. Vi säger att det var nödvändigt för det här Ljuset att spridas för att lämna väg för Barnen av Kristall Vibration. När de träder in i er värld, det som ni kallar krig kommer inte längre att existera. Dessa speciella barn har en annorlunda energi struktur än ni är vana vid. De är extremt kraftfulla dock ändå extremt sårbara. Vid födelse kan deras aura nästa knappast urskiljas då den rena energin som strålar ut från deras innersta väsen är klar. De har en grundläggande förståelse av energi som inte ni har. Dessa speciella väsen är inkarnationen av mänskligheten i ett tillstånd av högre evolution som kommer låta dem att fullt ut använda dessa attribut av den femte dimensionen. Deras kapacitet för kärlek är bortom er nuvarande förståelse. Det är samma kapacitet för kärlek som gör dem sårbara för bristen av kärlek känd som rädsla. Rädsla är deras största motståndare och er roll på Spelbrädan, har hittills varit att göra planeten trygg för dem genom att eliminera rädsla. Rädslan som ni kallar terror håller på att upplösas nu tack vare er senaste förehavanden. Vi säger att ni har varit mer framgångsrika än ni är medvetna om. De högre vibrationerna av mänskligheten som vi kallar Kristall Barnen kommer att komma med enhets medvetenhet till er planet och det Nya Spelet. Förstå att i tiden framför er kommer ni att ha rikligt med möjligheter att förändra er verklighet för att göra planeten trygg för denne högre släkte av mänsklighet. Ta ansvar för att eliminera rädsla inom ditt eget hjärta..

Indigo barnen är nu i process med att omdefiniera sättet som ni tänker på barn i allmänhet. Före inträdet av Indigo barnen har ni alltid lärt era barn att dela
‘er’ sanning. I de högre vibrationerna av den Nya Planeten Jorden är sanning inte en standard utan snarare en evolution. Man måste sträcka sig mot högre sanningar för att stödja de högre vibrationerna som de uppnår. Indigo barnen trädde in uttryckligen för syftet av att hjälpa er att förändra era system för att stödja era barn. Som ni kan de greppa högre sanningar än även de ni höll. Många av Indigo barnen har trätt in med väldigt svåra kontrakt. Vissa av dessa kontrakt har till och med varit att skapa problem som ni sedan kunde lösa genom att implementera mer avancerade system. Arbeta med dem nu och utmana dem att använda alla deras förmågor. Ge dem sedan friheten och ansvaret att använda förmågorna så att de kommer öppna dörren för det som komma skall.

När Kristall Barnen tar plats och rör sig in i vuxenvärlden, kommer ni inte längre använda namn för att identifiera det som är en norm och orden Kristall Barnen kommer att tyna bort från användning. Indigo Barnen är de som har osjälviskt gått med på att fylla ett viktigt hål och titeln av Indigo Barn kommer för alltid att bevaras i äran av allt.

Harmagedon

Vi säger att året som ligger framför är en av potential. Energin som träder in i Jorden har med sig en balans av manlig-kvinnlig energi. Det här har aldrig hänt i denna utsträckning på planeten Jorden. Det finns stort motstånd av denna energin och den gamla vakten känner att kontrollen förloras. Överreaktionerna till den balanserade energin kommer att avta tids nog så kommer också överreaktionerna till överreaktionerna. Även om ni har förändrat utfallet av ert Spel, kommer de kosmiska händelserna som var satta i rörelse i början av Spelet att fortfarande spelas ut. Vad ni ser nu var ursprungligen förutsedda som Harmagedon av er bibel. Den spirituella tävlingen som utlöste den här händelsen är en återuppspelning av Atlantis. Denna energin är nu förändrad och kommer därför att ha ett annorlunda resultat och utfall. Håll utkik efter den Röda Drakens roll i dessa händelser. Om den Röda Draken ligger slumrande, kommer mänskligheten att ha rört sig förbi markeringen som kunde ha utlöst det sista Stora Kriget. Om den Röda Draken ligger slumrande, kommer händelserna som har lett er till krig att tyna bort fort och hela mänskligheten kommer att ha lärt sig. Vi kommer även att säga till er att det här kommer inte att vara det sista av såna överreaktioner när ni stiger in i den femte dimensionen. Även så, fortsätter energin att infiltreras i er verklighet. Ingjutelsen av Kristall Energin i er verklighet låter er korsa en linje som har varit förutsagda i evigheter.

Viktiga Kosmiska Datum

Er avancering på Spelbrädan har gjort det väldigt svårt att bestämma riktning och inriktning av händelserna. Händelserna som vi nu talar om skulle ursprungligen inte ha spelats ut förrän år 2012. Ert steg in i Femte Dimensionen har förkortat tidsintervallen av era kreationer och har placerat er i en slags förhöjd kreation. Därför rör sig den kollektiva vibrationen av mänsklighet väldigt fort vid den här tiden. Även om det finns väldigt svåra händelser direkt framför, önskar vi peka ut en kosmisk händelse som är nu i rörelse. I den första delen av nästa år (2002) finns det två primära datum som bör noteras då de kommer att sätta i rörelse utlösare som ännu en gång kommer att skifta er verklighet.

Kristall Energin som träder in från den Centrala Solen är på väg att avsluta dess första cykel. Detta tillåter den första porten till inter-dimensionella realiteter att öppna mellan 11:e januari och 18:e januari 2002. Det här en tid av förhöjd kreation och en tid för att sätta er intention och välkomna de högre kontakterna. Det här kommer att förändra möjligheterna av all mänsklighet för evigt. När ni lär er att använda dessa portar kommer de att hjälpa er använda de fullkomliga attributena av den Femte Dimensionen. Sätt era intentioner och stå som lugna pelare under denna speciella tiden och håll energin för dem som kan komma att falla i rädsla då den här energin avancerar till nya nivåer på Planeten Jorden. Karaktäriskt för människor är att de är inte bra på att hantera förändringar. Den här energin kan påverka människor på olika sätt och många kommer inte ens att vara medveten om förändringen.

Det andra speciella datumet är den 2:a februari 2002. Datumet 020202 är den första dagen för Firandet av Ljus. Er natur tar 21 dagar för att anpassas sig till nya energier och från de mönster som kommer tillmötesgå dessa högre energier. Datumet 020202 är den 22:a dagen från den första introduktionen av denna energi. Det här en dag av avslappning, förnöjelse och firande. Kom samman för att fira. Ni har alltid haft ett missförstånd om att er verklighet är verklig och därför har ni en tendens att ta livet alltför allvarligt. Ohm vibrationen som var ordet som startade hela Spelet, var faktiskt ett skratt. Datumet 020202 är en dag att fira för den markerar en milstolpe i evolutionen av allt som är. Det här handlar inte bara om er. Dessa portar förenar de interdimensionella realiteterna av tio dimensioner av ert Spel. De firanden som sker på Jorden denna dag kommer att vara väldigt liten jämfört med firandet som kommer att ske genom resten av Universum. Delta i den första Universella Firandet av Ljus på den 020202.

Att Leva i den Femte Dimensionen

De två dimensionerna som är tillsatta när du stiger in den här nya realiteten är Tid och Rum. Era förhållanden till dessa två områden kommer att förändras fort i de kommande dagarna framför. Fira förändringarna och välkomna chansen att leka i dessa nya områden för de är ingången av den Nya Planeten Jorden och kreationen av Hem på er planet.

Förändringen i dimensionellt förhållande till Tid och Rum har visat sig delvis genom en ögla i tiden där ni har mött er själva leva i medeltiden. Även om ni har kära minnen av dessa tider, måste ni förstå att dessa tider var väldigt grymma och hårda i den mänskliga historien. Några av dessa attributen har dykt upp i mänskligheten och är nu rakt framför er uppmärksamhet. Var bestämd och medkänslig då ni utbildar er själva till att leva i högre vibration. Dessa öglor kommer att fortsätta fram tills ni förstår vad de är och hur ni ska använda dem fullt ut..

Många av era livsåskådningar har förändrats de senaste åren och även månaderna. Tiderna framför kommer att vara fyllda med möjligheter. Föreställ en tid när det största potentialen för rikedom flödar fritt. Föreställ en tid när varje person kan se in i varandras tankar och känna i varandras hjärtan. Dröm om en tid när du endast behöver hålla en tanke i ditt huvud för att skapa de mest förundrande kreationer i ett ögonblick. Ni håller på att vakna upp ifrån drömmen, kära ni. Den tiden är nu och ni är skaparna som håller makten och nycklarna. Frivilligt, ta ansvar för era egna kreationer för det är den mest effektiva vägen att förhöja er egen makt av skapelser. Skapa för dig själv först, för det justerar energin för allting och alla runt om dig. Centrera din energi, ta din makt och Komihåg att njuta av Spelet. Året som ligger framför kommer att vara ett enormt år av glädje då skaparna vaknar upp från drömmen.

Var snälla och njut av Spelet då ni behandlar varandra med respekt, vårdar varandra och spelar bra tillsammans.
Gruppen

 

IOm du är intresserad av att hitta andra Cirkel av Ljus sammankomster klicka här.
På lördagen den 12:e januari Tyberonn, jag själv och familj från hela Globen kommer att skapa en intentionell nätverk på Jorden för att börja välkomna och assimilera denna nya energi. Se framsidan av Lightworker för fler detaljer och också Tyb’s del “Hot Spots of the New Planet Earth”.
020202 kommer Barbara och jag vara i Toronto, Kanada och presentera en-dags-seminariet “Re-membering Home”. Kl. 2.22 på eftermiddagen kommer vi att fira med stil! Vi ber er alla att delta i firandet med oss då vi skapar en våg av energi att cirkulera planeten.
Jag älskar det här jobbet!
Espavo!

 

~Fyrtornens Ljus Meditation~

Notis:: Denna månadens Fyrtornens Ljus Meditation är skriven av min partner i Kärlek och Ljusarbete, Barbara Rother. Dom av er som har deltagit i en seminarie vet att hon är stor del av detta arbete. Barbara välkomnar era kommentarer på angel@espavo.org.

Av Barbara Rother

Presentera dig själv med gåvan av din framtid..

Det här är en upptagen tid på året. Det kan vara ett festligt firande eller en som blir hektisk med all affärsverksamhet av säsongen. Du har varit så upptagen av att hitta den perfekta gåvan för alla på din Jul-lista, nu är det dags att ge dig själv gåvan av tid. Vi har mer att ge till andra när vi tar hand om oss själva först. Låt oss börja nu.

I stillheten av detta ögonblick hitta det inre av ditt väsen. Ta in ett djupt, renande andetag. Det här är DIN tid. Släpp ditt andetag medvetet, visualiserande stressen som har hållit dig ifrån att njuta av varje ögonblick av din dag. Känn hur din kropp slappnar av. Ett mjukt leende tar över ditt ansikte. Dina axlar släpper stelheten som har spänt hela din kropp. Du känner en lättnad som ersätter den tunga känslan som du har burit på. Din kropp och ditt sinne är nu ett med den här känslan av frid då du sammanlänkar med din Själ. Ditt sinne tystar ner allt chatter som har tagit upp din tid. Det här är en tid av firande.

Med förtjusning, finner du dig själv med en enorm inslagen gåva som har placerats framför dig. Den har strålande guld papper som strålar i ljuset. Rosetten som omsluter den här lådan flyter i det mest inbjudande sättet, uppmuntrar dig att öppna den här gåvan. Din första tanke är “Vem har gett mig en sån present?” Det här är inte från någon annan. Det här är en gåva TILL dig själv FRÅN dig. Varför känner vi att vi måste vänta på att andra ska ge oss en gåva och hoppas att det kommer vara exakt som vi vill ha? Ta ansvar för att skapa din egen gåva av verklighet. Presentera dig med gåvan av din framtid. Du kan lägga allt som ditt hjärta önskar sig i denna presentlåda. Då du öppnar denna gåva är du förvånad över hur perfekt den är.

Varför är människor alltid förvånade över vilka underbara skapare vi är? Varför glömmer vi magin av vad vi är kapabla att skapa? Då lådan öppnar sig ser du det mest fantastiska utvecklande av din framtid. Ta en stund och uppskatta helt och hållet den här gåvan och ge din tacksamhet. Du har den fullständiga förståelsen att du är den som är ansvarig för att skapa en sådan gåva, och den som är ansvarig för att acceptera den. Du skapar din verklighet. Du vet att när som helst under året när gåvan inte längre passar dig kan du återlämna den. Du kan öppna en annan gåva av verklighet som kommer att vara perfekt för dig vid den tiden. Vi är ständigt föränderliga varelser. Det är en del av livets spänning. Våga att förändra. Njut av den utvecklande vägen av din framtid. Släpp taget om rädslan som håller dig tillbaka. Att öppna gåvan är att ha ett förhållande med Själen. Ha modet att acceptera gåvan som du har presenterat till dig själv. Sig inte “Jag är inte värdig av en sådan storslagen gåva.” Det här en gåva för dig att äga. Det här är ditt liv att skapa. Njut av den tiden, minut för minut, dag för dag, år för år. Du skapar din verklighet varje sekund av dagen genom dina tankar. Välj med omsorg vad dessa tankar ska vara. Ge dig själv gåvan av livet nu. Det är en gåva som fortsätter att ge genom hela året, år efter år.

och så är det. . .

Steve och jag önskar dig en välsignad julhelg av fred, kärlek och kontakten med Själen.
Barbara Rother

 

Copyright Notis:
Copyright 2000 Steve Rother. Den här informationen kan spridas ut fritt i delar eller helt förutsatt att ingen avgift tas ut för informationen och förutsatt att den här notisen är bifogad. Vid användning av en redigerad eller delvis version av det här materialet vänligen uppge tydligt att det här är en redigerad version och vidarebefodra läsaren till den fulla versionen på http://www.espavo.org/beacons/. Tack för att du hjälper till att sprida det här Ljuset.

Om den här informationen ger resonas till dig och du skulle vilja läsa mer från Steve & Gruppen kan du göra det på webbsidan sajt adress: http://www.espavo.org/beacons/index.shtml
Privata Kom-ihåg sessioner med Steve och Gruppen är också tillgängliga på http://www.espavo.org/beacons/private.shtml