Februarie 2014

Doar sa fii
O viziune superioara

(ii multumim Alexandrei pentru traducere)

Salutari, dragilor. Sunt eM.

Sunt atat de incantat sa ma aflu astazi aici. Sunt atat de multe lucruri care incep sa se deschida pe Pamant si noi va vom impartasi cate ceva despre urmatorul pas al omenirii. Se apropie cu viteza iubirii, care e putin mai mare decat cea a luminii. Chiar si Einstein stia asta. Se intampla atat de multe datorita miscarii, a inaltarii si a capacitatii voastre de a lasa sa treaca energia complet prin corpul voastru, fara sa trebuiasca sa simtiti efectele negative. Ati facut o treaba incredibila pana in acest punct – cateodata, mai ales, prin ignorarea ei; o da! oamenii pot privi in partea cealalta foarte usor – dar si pentru ca ati pus lucrurile in ordine. Este, de fapt, foarte interesant. Aveti o noua relatie cu timpul, despre care Pastratorul Timpului v-a vorbit deja de ceva vreme. In orice caz, e vorba despre mult, mult mai mult decat sa va uitati la ceas sau sa va planificati ziua, in functie de ceea ce voi numiti timp.

12 dimensiuni ale timpului

Noi vedem timpul in dimensiuni multiple. Exista 12 dimensiuni ale timpului, despre care voi nu stiti, avand de fapt de a face doar cu doua. Dragilor, va rog sa intelegeti ca vedeti numai o mica portiune din realitate. Daca ati deschide toate canalele si ati permite sa traiti simultan cele 12 dimensiuni ale timpului, ati fi literalmente si total zapaciti. Noi am deschis initial usa cu o singura dimensiune, a timpului – si v-a luat milioane de ani, sa va obisnuiti cu ea. Acum tocmai i-am dat drumul celei de-a doua si voi va luptati cu ea. De ce? Deoarece va mai agatati inca de cea veche, in care va folositi de ceas si pe care noi o numimexprimare a timpului liniar. Ei bine, timpul nu este liniar – chiar daca voi il masurati si il vedeti in acest fel. Exista, de fapt, 12 dimensiuni – nu doar cele cinci cu care v-ati obisnuit. Ce se intampla este ca toata omenirea traieste pe nivelul la care va aflati in mod colectiv. De multe ori deschideti calea din punct de vedere vibrational si stiti ca mai exista inca multe alte nivele. Va rog sa nu va ganditi, dragilor, ca unul e mai bun decat altul. Exista multe nivele de stadiu vibrational, care sunt reprezentate aici. Cu toate aceste nivele aflate la locul lor, se deschid usi, deoarece fiecare din ele poate revela ceva, intr-un mod usor diferit de ceea ce ati perceput pana acum. Acum, pentru ca exista o noua dimensiune a timpului pe Pamanat, puteti incepe sa deschideti aceasta usa si sa simtiti.

Cea de-a 5-a dimensiune: Conectati la 5 dintre cei 11 care suneti.

Vibratia colectiva a intrat, in mod clar, in cea de-a 5a dimensiune – ceea ce inseamna, in mod simplu, ca voi toti sunteti conectati la cinci din cei 11 care suneti. Da… si voi sunteti impartiti in 12 parti. Exista un sine superior, care se afla in centru si este inconjurat de 11 raze diferite, a ceea ce sunteti voi. Am mai vorbit de multe ori despre asta, dar dorim sa ducem astazi lucrurile cu un pas mai departe, deoarece nu e vorba numai despre voi, ci despre intregul Pamant. Ce se intampla acum, este ca toata lumea s-a ancorat la acest nivel nou, dupa ce a trecut prin portalul 12-12-12. Cand ati trecut prin portal, v-a fugit pamantul de sub picioare. V-ati gandit cu totii ca mergeti Acasa si ca totul va fi usor – dupa care nu ati mai resuit sa gasiti nimic din ceea ce cautati. Ei bine, acum ati inceput sa va reancorati in aceasta noua energie. Soarele isi va incheia in curand intoarcerea, permitand un nou inceput, aproape in fiecare zi. Acesta este entuziasmul pe care va rugam pe voi toti sa il primiti in lumea voastra si sa il imbratisati in fiecare clipa. Voi vedeti lucrurile ca fiind la trecut, prezent si viitor, intr-o cronologie liniara. Noi le vedem pe toate acestea laolalta, ca fiind, pur si simplu. Acesta este unul dintre secretele a ceea ce puteti toti incepe sa faceti acum, deoarece e o schimbare foarte simpla. Imbratisati pe deplin momentul prezent si lasati-l sa curga prin voi, intelegand ca, intr-o clipa, totul va disparea pentru totdeauna. Aveti numai momentul de fata, pentru a simti aceasta energie. Daca o simtiti acum, puteti trece la nivelul urmator. Va mai veni si mai tarziu? Da, dar nu va mai fi aceeasi. Fiecare nivel este diferit – si asta este partea frumoasa.

Schimbarea laterala a dimensiunilor

Iata ceva destul de interesant. Voi sunteti a unsprezecea sau poate a douasprezecea parte din totalul fiintelor voastre, chiar daca v-ati conectat si impartasiti energia cu cinci dintre ele. Asta inseamna ca intregul colectiv al planetei este acum in a cincea dimensiune, avand atributele acesteia, mai mult decat cele ale celei de-a treia dimensiuni. Oricum, acest lucru nu se intampla numai oamenilor. Albinele pe care le aveti pe planeta, mai ales cele care fac miere, au o natura multidimensionala. S-ar putea spune ca peretii dintre dimensiunile lor sunt, in mod natural, mai subtiri. Avem doua lucruri pe care am dori sa le impartsim cu voi. De fapt, nu vrem sa va vorbim numai despre albine, dar le vom folosi in mod ilustrativ. Voi ati ridicat vibratia colectiva a omenirii si, facand asta, ati capatat o perspectiva superioara, din care puteti vedea totul. Ati observat ca nu mai sunt secrete pe Pamant? Va obisnuiti cu totii cu aceasta transparenta care exista acum. Acest lucru este chiar frumos, deoarece va conduce spre esenta a cine suneti si nu a cine incercati sa fiti. Exista cateva reglaje care trebuie sa aiba loc pe Pamant , deaorece voi sunteti obisnuiti sa pastrati secrete si acum ele dispar treptat, putin cate putin.

Pe Pamant exista astazi mai putine secrete decat inainte. Nu ganditi insa, dragilor, ca veti trece vreodata prin viata, fara sa spuneti vreo minciuna sau sa pastrati un secret. Acest lucru nu e omeneste posibil, deoarece trebuie sa pastrati un pic de imperfectiune, pentru a putea fi pe Pamant. Asadar, nu va judecati daca aveti secretele voastre, pe care le-ati tinut ascunse de ceilalti. Sa stiti doar ca, in timp, totul va iesi la iveala si ca voi aveti capacitati multidimensionale. Ce-ar fi daca ati sta de vorba cu un prieten si el ar disparea brusc, in timp ce ii strangeti mana? Cred ca ati lua-o razna, dupa cum spune Pastratorul. Ei bine, acest lucru ar fi foarte greu de gestionat, deoarece nu s-ar potrivi felului in care intelegeti voi lumea sau fizica. Ar fi cu totul iesit din comun – dar, din perspectiva noastra, ar insemna doar ca o persoana si-a schimbat vibratia lateral si nu in sus sau in jos, dupa cum sunteti voi obisnuiti. Aceasta mica schimbare de energie in lateral va conduce intr-o alta dimensiune. La un moment dat, veti putea pleca din aceasta dimensiune, pentru a intra, pentru scurt timp, intr-o alta – si apoi sa va intoarceti inapoi. Acest lucru este literalmente nou-nout si nu a mai fost niciodata posibil in dimensiunile Pamantului. Da, sigur ca au existat maestri care au pasit pe planeta voastra, intelegand secretele profunde si care au putut sa faca aceste lucruri pe care voi le numiti, uneori, miracole. Noi credem ca este uimitor. Din perspectiva noastra, e o schimbare simpla – dar ea nu a fost disponibila oamenilor, din cauza nivelului vostru vibrational. Acum, toate acestea s-au schimbat si voi v-ati schimbat jocul. Ce zi frumoasa e! Ati scris noi reguli, le-ati aruncat pe cele vechi si ati spus: „Hai sa ne jucam un joc nou. A venit timpul.” Ei bine, cel putin cei mai multi dintre voi au spus asta, chiar daca altii inca se zbat si tipa. Stim ca Pastratorului nu-i place sa renunte la lucruri, deoarece orice lucru la care a renuntat, lasa urme adanci de zgarieturi. Ei bine, asa stau lucrurile si, cu toate astea, acum va aflati cu totii in acest spatiu. Ce se intampla, atunci cand va inaltati vibratiile? Sa folosim si aici exemplul celor pe care le numiti insecte si albine.

Poluarea: o relatie schimbata, cu mediul vostru inconjurator

Ce se intampla, atunci cand intreaga omenire inalta vibratia Pamantului? Ce se intampla cu albinele? Isi ridica si ele vibratia? Ce se intampla cu animalele? Ce se intampla cu toate conexiunile voastre de putere si cu animalele voastre totem? Ele devin multidimensionale ca natura si mult mai sensibile, cum sunteti si voi. Cei mai multi dintre voi pot vedea foarte profund in inimile altora. Chiar si cu cateva luni in urma, va era tuturor mult mai greu, deoarece aceasta este o miscare colectiva a omenirii si nu numai a Lucratorilor intru Lumina. Aceasta re-echilibrare ii afecteaza pe toti cei aflati pe Pamant si, vorbind cinstit, a pus bete in roate lucrurilor… incercam termeni noi. Merge asa? Ei bine, noi nu am fost niciodata pe Pamant si incercam sa ne descurcam cu ce are omul asta in cap, ceea ce e destul de derutant – nu incercati inca. Dar suntem destul de obisnuiti cu cine este el si folosim ce putem, asa ca inca mai incercam unele expresii noi. Nu stim daca merg… Asadar, iata-va pe voi si sensibilitatile voastre. Ati observat ca aproape toti oamenii sunt mai sensibili la factorii poluanti, decat erau pana cu putin timp in urma? Ati observat ca alergiile voastre incep sa se schimbe, mai ales in acest loc in care exista multi alergeni diferiti? Veti vedea ca multe lucruri se schimba in ceea ce priveste relatia voastra cu mediul inconjurator – si asta are de-a face tot cu noul nivel vibrational pe care l-ati atins. Felicitari! Acum vom incerca sa va facem sa va simtiti mai bine aici, sus.

O cale de scapare pentru fiintele foarte sensibile

Ce se intampla cu cei extrem de sensibili? Dintr-o data, ei sunt bombardati cu toti acesti factori poluanti si cu lucruri pe care majoritatea oamenilor le pot tolera cu usurinta, doar respirand si luand aer curat. Dintr-o data, aceste fiinte foarte sensibile au dificultati cu existenta pe Pamant, in parte datorita felului in care va tratati voi planeta. A fi constient este elementul cheie in acest caz, deoarece voi sunteti fiinte creatoare si puteti schimba lucrurile, intr-un minut. Este nevoie doar de un angajament personal al fiecaruia dintre voi. Voi sunteti fiintele creatoare, care traiesc pe Pamant si voi decideti ce urmeaza sa se intample aici. Stiati asta? Ei bine, actiunile voastre au adus un anumit grad de poluare pe Pamant – o poluare care este de fapt mai mare decat credeti. Voi numiti poluare, particulele minuscule care plutesc in aerul vostru, dar va putem arata cum se poate polua energia – si asta chiar s-a intamplat. Veti invata sa o curatati, pentru ca acum o puteti vedea. Inainte nu o puteati vedea si o tolerati ca si cum ar fi fost ceva normal. Multi dintre voi ati suferit de alergii extreme si ati intrat in criza in corpul vostru biologic, nestiind ca asta era reactia voastra la energia poluata. Unii dintre voi au gasit raspunsuri, care v-au permis sa tolerati anumite parti ale ei. In viitorul apropiat, fiintele cu vibratie superinalta vor putea pasi in afara unei dimensiuni, doar pentru o clipa, si sa se intoarca atunci cand o vor putea tolera. Asta intelegem prin cineva care dispare in timp ce ii strangeti mana – si acelasi lucru se intampla si cu albinele.

Doar albina/Doar fiti

[Nota tr: Joc de cuvinte -Just be/just bee – be-a fi si bee-albina se citesc asemanator, in limba engleza]

Va rog sa intelegeti ca albinele sunt parte din ciclul vostru. Einstein nu a fost chiar corect in previziunile sale. Daca albinele pleaca de tot, Pamantul isi va incheia ciclul in care se afla. Asta nu inseamna ca voi veti fi afectati. Intelegeti asta, nu-i asa? Sunteti cu totii spirite care pretind ca sunt oameni. Sunteti intotdeauna in siguranta pe plan spiritual. Veti fi adusi Acasa si probabil ca veti gasi o noua insarcinare, daca va fi cazul. Dar, intre timp, voi si albinele puteti incepe sa lucrati impreuna, intr-un mod si cu o energie cu totul noi, care va pot asigura siguranta aici. Sa va explicam.

Aveti in jurul vostru un camp de energie despre care majoritatea dintre voi crede ca se extinde la 0.9 m, cand de fapt este mult mai mare decat atat. Doar primul nivel al campului e la aproximativ 0.9 m in jurul vostru. Stiind ca emanati tipare vibrationale peste tot, va vom cere sa incepeti sa va curatati energia. Nu e vorba numai despre energia voastra, din interiorul propriului camp, ci si de faptul ca trebuie sa va asumati responsabilitatea pentru ceea ce vedeti in fata voastra. S-ar putea sa fie vorba despre ceva simplu, cum ar fi sa ridicati un gunoi de pe strada, sa invatati sa nu mai folositi pesticidele asa cum ati facut-o pana acum, sau sa fiti in armonie cu propria energie. Cand se intampla acest lucru, este o ocazie pentru acele fiinte multidimensionale, care s-au retras, sa se intoarca si sa respire din nou. Cheia va fi daca vedeti albinele. E foarte simplu. Ele sunt cele care se transforma cel mai mult in acest moment. Oamenii au facut-o si ei, chiar daca doar foarte putini au ajuns la nivelul respectiv, fiind acum doar o chestiune de timp. In acest moment, va miscati foarte rapid, deoarece ati intrat intr-o lume noua. Voi o creati si o ancorati in cele mai frumoase moduri – asa ca am dori sa va invatam cum sa fiti, pur si simplu. Aceasta este esenta a ceea ce s-a vorbit de multe ori inainte, doarece astfel va curatati energia. De ce este energia acolo unde este? Pentru ca voi aveti proiectiile voastre. Ce se va intampla maine si ce e cu oamenii astia? Sau grija favorita din zilele astea: of, cum o sa-mi platesc impozitele? Pe bune. Uitati-va si voi la ce faceti. Proiectati lucruri in viitor, le creati inainte de a ajunge acolo. Veti incepe sa intelegeti foarte bine cum sa faceti contrariul si, in momentul acela, dintr-o data, literalmente va zbura o albina pe langa voi. Va aparea, pur si simplu, de nicaieri in dimensiunea voastra si sa speram ca multe dintre ele vor incepe sa se intoarca. Pentru urmatorii cativa ani, acest lucru va constitui o incercare pentru acele specii de fiinte. Albinele vor veni, pur si simplu, in zbor, atunci cand au nevoie de protectie – si apoi vor disparea pentru o vreme. S-ar putea sa fie absolut inspaimantator, in cateva puncte de pe Pamant, dar sa stiti ca albinele exista acolo si se pot intoarce atunci cand le vom asigura siguranta.

Sangerari ce vin de la celalat tu

Albinele reprezinta o parte importanta a ciclului vietii voastre. Ele sunt, de fapt, cea mai frumoasa reflectie a voastra si le place extraordinar de mult ca le mancati mierea. Albinele cred ca acesta este cel mai uimitor lucru, pentru ca astfel pot deveni parte din voi. Este atat de frumos, pentru ca e exact opusul a ceea ce faceti voi cu vacile, nu-i asa? In cazul asta, voi le mancati corpurile, in loc sa consumati numai ceea ce produc. Chiar daca e ceva cu totul diferit, realitatea este ca voi puteti lucra in armonie, intr-un mod nou. Ce va insemna asta? Inseamna ca veti invata sa fiti albine? Nu, bineinteles ca nu. Acesta este doar unul dintre numeroasele aspecte ale multidimensionalitatii care incep sa apara acum pe Pamant. Celalalt aspect, despre care am vorbit mai inainte, pare sa devina mai acut. Asadar, va vom reaminti doar ca peretii dintre nivelurile dimensionale se subtiaza. Ce se intampla e foarte simplu, pentru ca energiile emotionale sunt cele care trec primele prin zid. Bineinteles ca ati dori sa primiti idei si tipare de gandire, de la alte parti ale voastre, care contin perfectiunea despre care credeti ca va lipseste. De ce simtiti, atunci, toate aceste energii negative – in loc sa gasiti raspunsurile la probleme, asa cum ati spera sa o faceti? Este numai inceputul cursului. Pentru ca exista chiar acolo un zid, facut din zgura si ciment.

Daca ar fi sa luati orice forma de unda si sa o trimiteti prin acel zid – o forma de unda foarte lunga si profunda ar putea trece prin el. Pe de alta parte, o unda foarte scurta si ascutita nu ar trece. Acelasi lucru este valabil si pentru emotiile voastre din diverse zone individuale. Deoarece aceste ziduri se subtiaza, emotiile negative au tendinta sa intre primele. Va rugam sa nu va ganditi ca toate astea sunt rele; este numai deschiderea capacitatii voastre de a simti lucrurile ce trec prin aceste ziduri. Cu siguranta ca va simtiti tristi – sau, cel mai rau lucru care i se poate intampla unui creator – va indoiti de voi insiva. Astfel dati nastere unui ciclu negativ, de necrezut din perspectiva noastra. Ne uitam la voi, pe Pamant, si spunem: „De ce fac asta?” Nu ne putem da seama si, cu toate acestea, voi continuati, pentru ca este parte din ciclul in care ati cazut. Dragilor, va cerem sa fiti constienti. Uitati-va la voi, la tiparele gandirii voastre si la ceea ce creati in mod constient, pentru partile din voi insiva, aflate pe toate aceste niveluri. Atunci cand simtiti ca se infiltreaza aceste energii negative ocazionale, prin zidurile laterale, pe care nu le puteti intotdeauna identifica, va rugam sa sarbatoriti, spunand: „Aud ceva pentru prima data. Intr-adevar, este un pic negativ acum, dar lucrurile bune vor veni mai tarziu.” Intelegeti unde va aflati si ca, uneori, luati lucrurile atat de in serios. „Of, ia uite, intra o energie negativa prin pereti. Asta inseamna ca viata mea urmeaza sa ia o turnura negativa.” Cateodata o ceasca cu cafea este doar o ceasca cu cafea. Alteori, trebuie sa renuntati la sistemul vostru de credinte, pentru a-i putea face loc, adevarului. Bine ati venit Acasa, dragilor. Va descurcati mult mai bine decat ati crezut. Incepeti sa va echilibrati energiile in atat de multe feluri – si intelepciunea veacurilor incepe sa vina prin voi toti.

Sarbatoriti si imitati albinele

Chiar daca au fost mai multe transmisiuni prin channelig aici, astazi, amintiti-va ca voi toti purtati acea energia. Fiecare dintre voi primeste inspiratie dintr-un anumit loc cu care nu sunteti obisnuiti. Sarbatoriti si doar fiti; aceasta este esenta pentru voi toti, astazi. Stati o clipa si …sarbatoriti albinele, chiar daca nu va place mierea. Sarbatoriti cine sunt ele. Albinele sunt o forma de viata care o sprijina pe a voastra si sunt parte din voi, din toate punctele de vedere. Acordati macar o mica atentie curatarii energie voastre – si albinele se vor intoarce in aceasta dimensiune, pentru a va ajuta sa treceti.

Ne face cea mai mare onoare sa va rugam sa va tratati unul pe celalalt cu respect, in aceasta lume noua. Sa stiti ca sunteti fiinte ajunse mai sus decat ati fost vreodata si ca noi va sarbatorim de aici, de Acasa. Va rugam sa va sarbatoriti unul pe celalalt.

Espavo.

Grupul

 

Copyright Notice:
Copyright 2000 – 2014 Lightworker. www.espavo.org
This information is meant to circulate and may be freely disseminated, in whole or in part with the following conditions: Use of this material signifies that the user agrees to the following conditions: 1. The words “Copyright 2000 – 2012 Lightworker. www.espavo.org” will be included with all published material. 2. User agrees that all rights, including copyrights of translated material, remain the property of Lightworker. If you translate this material we reserve the right to share that translation with credit to you as translator, on the Lightworker site to make it available to all. Further information from the Group may be found at: http://www.espavo.org.     Thanks for helping to spread the Light!