August 2013

Parasim lumea-umbra
Masa critica de lumina

Parasirea lumii-umbra si ancorarea in Lumea Noua (ii multumim Alexandrei)

Salutari tuturor, sunt Elrah din Serviciul Ritmic!

Ma aflu aici doar pentru o clipa, pentru a va zambi. E magie in aer astazi si sper sa puteti lua cu voi o particica din ea, atunci cand plecati acasa, deoarece este destula pentru toti. Ati creat aici ceva magic – exista speranta pretutindeni. Speranta este unul dintre elementele cu care ati avut cu totii de a face in ultimele luni, in timp ce incercati sa va regasiti ancorele. Ati trecut prin acest portal incredibil, care a avut loc intre 12 si 21 decembrie si ati iesit de cealalta parte, in aceasta lume cu totul noua, dar acest lucru nu v-a fost insa deloc usor. Ati opus o anumita rezistenta, deoarece oamenilor nu le place schimbarea (in cazul in care nu v-ati dat seama de asta pana acum). Exista tot felul de moduri de a opune rezistenta, intrucat e in natura voastra sa ramaneti asa cum sunteti – ganditi ca asa este normal si numiti asta reusita. Dar asta se va schimba acum, deorece ati trecut prin acest portal si ati ajuns intr-o lume noua. Ati cam pornit in graba, pentru ca a trebuit sa va punem cu adevarat in miscare, pentru a reusi sa treceti prin portal, asa cum ati facut-o. Am inceput sa lucram la asta, cu 11 ani in urma, construind acest mare val de energie care v-a purtat prin portal. In orice caz, v-a impins prin portal, intr-o miscare naturala proprie, care a fost destul de confortabila pentru cei mai multi dintre voi. Ca si cum v-ati fi trezit a doua zi, doar ati deschis ochii si toate lucrurile par la fel – dar nu mai sunt la fel. Ele s-au schimbat destul de drastic pentru voi toti si nici macar nu am putut sa va spunem despre toate astea, pana dupa luna martie 2013, din simplul motiv ca va inca invarteati toti, de colo colo, incercand sa va regasiti ancorele in lumea noua. Daca v-am fi spus:„Stiti ce? V-ati ratacit cu totii!” Ei bine, dragilor, ati fi fost si mai pierduti decat ati fost de la inceput. Incercam nici sa nu va spunem astfel de lucruri, deoarece prea ne luati in serios, cateodata. Stim ca va place sa va cedati puterea – dar asta e bine. Ne vom juca numai un pic cu voi.

19 august: O ocazie de ancorare in Lumea Noua

Iata unde va aflati. Sfarsitul lunii martie v-a permis tuturor oamenilor sa incepeti sa simtiti unde va aflati, sa incepeti sa va ancorati in lumea noua. Pentru aceia dintre voi care au inceput atunci, ca si cum s-ar fi trezit dintr-un vis, a fost un moment perfect, pentru ca intreaga voastra lume se schimba oricum. Dar cum ramane cu toti aceia dintre voi care se aflau deja pe o cale sau pentru care lucrurile se indreptau intr-o anumita directie, pentru ca, dintr-o data, sa isi dea seama ca treburile nu mai merg in acelasi fel. Multi dintre voi ati trait asta, vi s-a intamplat cu adevarat, ati trecut cu greu prin portal si ati creat de partea cealalta, aceasta lume-umbra. Lumea-umbra a functionat bine, pentru ca v-a permis sa pasiti direct in ea, v-a permis sa nu va ganditi prea mult si sa va mutati intr-un fel in inima. In orice caz, aceia dintre voi care deschideti calea din punct de vedere vibrational, puteti vedea prin perdeaua de fum, un pic cam prea usor.

Multi dintre voi ati vazut golul care era de partea cealalta a lumii-umbra, pe care o creaserati pentru voi si acest lucru a inceput sa va deprime instantaneu, deoarece ati simtit golul si lipsa impamantarii. Asta a determinat un adevarat efect de unda si ingrijorare de partea noastra a voalului, deoarece, cum sa va spunem, voi sunteti cei mai mareti ingeri care au pasit oriunde, vreodata. Sunteti speranta noastra pentru intreaga omenire, deoarece inca va treziti din vis si indrazniti sa va purtati lumina, intr-un fel nou. Ei bine, a existat toata aceasta perioada de panica pe Pamant. Unii dintre voi ati inceput sa va ancorati si va simtiti mult mai bine, dar mare parte din ceea cea v-ati construit ca platforma si temelie a disparut. Multi va simtiti pierduti si noi intelegem asta, nu mai e insa nevoie de o alta noapte intunecata a sufletului. Nu mai trebuie sa treceti din nou printr-o curatire completa de felul acesta, deoarece vi se intampla tuturor. Iata care este magia, deoarece cineva ne-a intrebat despre asta, cu putin timp in urma – eu cred ca s-a intamplat chiar pe 12.12.12. Care este urmatoarea data magica, pe care sa o urmarim de acum incolo?, ati intrebat. Si v-am raspuns, 19 august. Pentru ca data se apropia cu repeziciune si ati intrebat ce se va intampla; v-am spus: va puteti ancora din nou. Lumea umbra incepe sa dispara, purtata de vant si veti putea vedea adevaratul Pamant, dupa cum il construiti voi chiar acum. Veti vedea tot felul de miscari si schimbari, in intrega lume.

Nu sunteti niciodata singuri: Alegerea locului vostru pe Noul Pamant

Daca veti deschide televizorul astazi si veti da pe un canal de stiri, veti vedea unul dintre cele patru elemente principale. Unul dintre evenimentele cele mai importante despre care v-am vorbit este redistribuirea apei, care va continua sa va cauzeze, celor mai multi dintre voi, unele probleme, pe masura ce Pamantul se reechilibreaza. Planeta are acum o rotatie noua, ceea ce inseamna, dupa cum stiti, ca o vibratie noua este transmisa de catre planeta Pamant, catre intregul univers. Ei bine, asta e perfect, pentru ca in acest spatiu va gasiti puterea. Planeta Pamant s-a schimbat, pentru ca oamenii poarta acum mai mult din propriul spirit, nu le mai trebuie acea lume-umbra de care aveau nevoie inainte. Aveti capacitatea de a face acest lucru complet singuri, de a face lucrurile sa mearga si suntem atat de mandri de voi! Asta nu intelegeti voi, tot timpul. Noi va vedem. Nu sunteti niciodata singuri. Da, stim ca voi asa credeti. Stim ca voi credeti ca va spuneti lucruri in sinea voastra tot timpul, dar atunci cand vorbiti cu voi insiva, noi va spunem : „Daaa, va auzim.” Stim si intelegem ce se intampla, asa ca va rugam sa intelegeti ca suntem mereu pe umarul vostru. Suntem mereu, intr-un fel, parte din voi, asa ca nu va vom spune niciodata ca faceti ceva gresit

Deoarece asta ar fi o judecata polarizata, nu-i asa? Tot ce vrem sa facem este sa va ajutam pe calea voastra, sa va suflam putin vant in panze si sa vedem ce faceti cu asta, sa vedem ce faceti, daca dam drumul creatorilor liberi pe Pamant. Va dam un spatiu minunat de putere, pentru a va asuma puterea si a o folosi. Asta va incepe imediat, asa ca alegeti-va locul pe noul Pamant, pentru ca aceasta este o hotarare constienta. Este singurul mod de a ajunge acolo. Nu puteti ajunge automat la el, ci trebuie sa il alegeti in mod constient. A venit timpul pentru trezirea din vis a creatorilor si trebuie sa o apucati pe calea voastra. Sa stiti ca va aflati pe planeta Pamant, cu un anumit scop si ca acum e timpul. Bine ati venit Acasa, voi toti! Acum il voi chema, pentru o clipa, pe fratele meu.

**********************************************

Salutari, sunt Pastratorul Timpului

Stiinta imbratiseaza spiritualitatea

Ziua de astazi a avansat in timp, mai mult decat stiti, pentru ca timpul a inghetat acum, intr-o noua realitate. Acest lucru este frumos, vazut din perspectiva noastra, deoarece am privit toti oamenii luptandu-se, atunci cand ati trecut dintr-o lume in urmatoarea. Ati stiut cu totii ca va veni. Ati prezis-o voi insiva, cu totii, spunandu-le celorlati sa fie atenti la cele ce vor urma, asa ca nu are de ce sa mai fie o surpriza pentru nimeni, nu-i asa? Ei bine, este. Inca mai asteptati sa o vedeti la stiri, in timp ce altii asteapta o validare stiintifica – chiar daca nimic din toate astea nu se va implini dupa cum va asteptati. Chiar in acest moment, va aflati intr-o dilema cu stiintele voastre, pentru ca toate stiintele voastre s-au mandrit cu structura, cu constructia si etichetarea lucrurilor si astfel toata energia inimii si a emotiilor a putut fi analizata, ceea ce este foarte bine. Este parte din modul vostru stiintific, normal, de a va face treaba. Dar, ajungeti apoi la probleme pe care nu le puteti solutiona si nu mai puteti inainta. Dintr-o data, apare o noua energie – o energie a inimii, care incepe sa explice toate piesele lipsa din stiintele voastre. Asta este ceea ce numiti stiinta cuantica, cea care a deschis portile catre explicarea spiritualitatii; ea explica din punct de vedere stiintific, tot ceea ce stiti cu totii in adancul inimii. Aici apare dilema si ea reprezinta o mare provocare pentru toti, pentru ca voi studiati ceva. Ce anume studiati? Asta este o mare intrebare, pentru ca obiectul cercetarii voastre se schimba, atunci cand va concentrati constiinta asupra lui. Acest lucru este unanim valabil pentru toate.

Daca ar fi sa indepartam voalul, astfel incat sa puteti vedea tot ce se intampla cu adevarat, in toate dimensiunile timpului si spatiului, ati vedea ca fiecare atom, al fiecarei persoane, este intotdeauna in miscare. Voi nu sunteti definiti de ceea ce vedeti in oglinda, atunci cand va priviti. Va aflati intr-o continua miscare si nu sunteti limitati de bula fizica in care locuiti. Acum incepeti sa va dati seama ca puteti exista in mai multe locuri, in acelasi timp. Asta nu a facut niciodata parte din intelegerea voastra, pentru ca, desi v-ati jucat cu acest concept inainte, nu l-ati inteles niciodata pe deplin si nu l-ati ancorat. A fost un gand interesant, cu care multi dintre voi si scriitorii de literatura SF au cochetat, dar nimeni nu l-a ancorat vreodata in realitate, asa ca acum aveti aceasta ocazie.

Pasind in Gratia Divina

Aveti ocazia de a incepe sa va vedeti propria reflectie in univers. De ce va este atat de greu sa o vedeti? Pentru simplul motiv ca trebuie sa va echilibrati ego-ul. Trebuie sa aveti acest simt al sinelui, pentru a pretinde ca sunteti oameni, pentru ca doar asa functioneaza. Acum, intregul simt al sinelui trebuie sa se redefineasca intr-un mod nou, astfel incat sa le dea putere atat spiritului, cat si omului. Aceasta este calea pe care se paseste in gratia divina. Acesta este un termen pe care l-am evitat multi ani la rand, dragilor. Cu destul de multa vreme in urma, am scris impreuna cu Pastratorul o carte, pe care am intitulat-o Psihologie Spirituala si care mentioneaza ca lectie finala a vietii, cea a gratiei divine. Cu toate acestea, nu am inclus practic nimic despre acest subiect, cu exceptia faptului ca foarte putini oameni lucreaza cu gratie divina, deoarece asta ar insemna sa va armonizati toate domeniile vietii. In carte am descris o persoana cu o lectie de viata a gratiei divine, ca fiind cineva care poate pasi pe o pajiste imaculata cu iarba, fara sa o striveasca, iarba crescand mai puternica, datorita faptului ca acea persoana a calcat-o. Ati numit acesti oameni, maestri, i-ati sfidat, pentru ca apoi sa ii venerati, in multe domenii ale vietii voastre si noi nu judecam asta in nici un fel, pentru ca reprezinta o minunata reflectie a voastra. Trebuie sa intelegeti ca toate acestea sunt reflectii ale energiei voastre si ca voi aveti aceasta putere in interiorul fiecaruia dintre voi. Ce s-ar intampla pe planeta Pamant, daca toata lumea s-ar trezi maine si ar afla ca este un dumnezeu? Ei bine, ati avea evident de rezolvat anumite probleme de etichetare. Asta va spunem. Va treziti acum dintr-un vis. Se intampla de cateva luni, intr-un mod care a afectat intregul Pamant. Voi sunteti cei care au creat asta, voi sunteti cei care ati tras in fiecare clipa, de cand a aparut pentru a va asigura ca va avea impulsul necesar pentru a mai face inca o tura si acum s-a incheiat. Pamantul este gata, pentru oamenii care au capatat putere.

Eliberarea polaritatii

Veti simti o schimbare a energiei. Veti mai intampina inca rezistenta si provocari, inca veti mai vedea ca lucrurile nu sunt tocmai perfect armonizate, pentru ca mai sunt lucruri pe care ati tinut sa le invatati la venirea pe Pamant. Exista anumite concepte si idei pe care ati vrut sa le patrundeti, atunci cand va veti afla aici, asa ca multi dintre voi au pus la cale situatii – pe care le numiti negative sau incercari in vietile voastre – astfel incat sa puteti atrage acele lucruri. Nu avem nicio problema cu toate acestea, dar voi le judecati cateodata. Stiti ce se intampla, atunci cand Dumnezeu se judeca pe Sine? Este o mare provocare, dragilor, exista un gol in acea creatie, care provoaca un efect de unda si care aduce probleme in intreaga omenire. Voi sunteti cei care au aripi de ingeri si voi va puteti deschide aripile, stabilind energia pentru intregul Pamant. Va cerem sa va asumati raspunderea pentru asta si sa incepeti sa lucrati in acest sens. Este responsabilitatea voastra, sa va asigurati ca totul se termina cu bine. Zilnic, la stiri, vedeti oameni care se sperie la nivelul sufletului si supra-reactioneaza in contact cu lumea lor. Da, cateodata ii numiti oameni rai. Nu ne place sa va spunem asta, dragilor, dar nu a existat niciodata vreo persoana rea. Ceva care sa poate fi numitrau, nu exista. Nu a exista niciodata, este o inventie omeneasca, dragilor – si a venit timpul sa renuntati la aceasta idee. Polaritatea nu mai functioneaza pe Pamantul vostru, asa cum functiona in vibratiile joase dinainte de portal, asa ca a venit momentul sa incepeti sa scapati de acele concepte negative, care v-au condus spre Lumina. Nu mai aveti nevoie de ele. Ele pot crea mari probleme in calea eforturilor voastre de a avansa, deoarece va submineaza adevarul. Va cerem sa gasiti lucruri pozitive de facut, lucruri care sa va aduca pasiune in inima. Incercati sa adaugatii mai mult din gandirea inimii, in gandurile voastre, deoarece aceasta este magia care s-a deschis. Exista o noua conexiune intre inima si creier si oamenii nu au decat sa isi intrebe inima, o singura data. Creierul va intreba: Ce ai spus? Pot sa o spun diferit? Pot sa mai intreb odata? Cum ai spus exact? Creierul va desface firul in patru, dar inima va simti, pur si simplu, si va sti daca sa spuna da sau nu. Folositi-le pe amandoua. Combinati-le intr-un mod nou, deoarece acesta este Pamantul nou si acestea sunt noile posibilitati pe care voi le-ati creat. Ati asteptat cu nerabdare acest moment minunat, al renasterii pe planeta Pamant. El a venit. Fiti bineveniti Acasa. Fiti bineveniti Acasa. Fiti bineveniti Acasa.

Ne face cea mai mare onoare sa va rugam sa va tratati unii pe ceilalti cu respect. Aveti grija unii de ceilalti, ori de cate ori aveti ocaza. Este un joc frumos, cel pe care il jucati. Jucati-va frumos impreuna

Espavo.

Grupul

Copyright Notice:
Copyright 2000 – 2013 Lightworker. www.espavo.org
This information is meant to circulate and may be freely disseminated, in whole or in part with the following conditions: Use of this material signifies that the user agrees to the following conditions: 1. The words “Copyright 2000 – 2012 Lightworker. www.espavo.org” will be included with all published material. 2. User agrees that all rights, including copyrights of translated material, remain the property of Lightworker. If you translate this material we reserve the right to share that translation with credit to you as translator, on the Lightworker site to make it available to all. Further information from the Group may be found at: http://www.espavo.org.     Thanks for helping to spread the Light!