Σεπτέμβριος 2018

Η Σεξουαλική Θεραπεία τής Ανθρωπότητας

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας.

Είμαι ο εΜ κι έρχομαι σήμερα με μια συγκεκριμένη πρόθεση. Όπως γνωρίζετε, είμαι μια ισορροπημένη οντότητα. Δεν χρειάζεται να διαχωρίζομαι σε αρσενική ή θηλυκή. Σε αυτή την πλευρά τού πέπλου κανείς δεν το κάνει αλλά αφού παρουσιάζομαι στον κόσμο σας, το κάνω ως μια ισορροπημένη αρσενική και θηλυκή οντότητα. Σας το λέω αυτό σήμερα γιατί θέλουμε να σας μιλήσουμε για τη σεξουαλικότητα στον πλανήτη σας. Τι είναι η σεξουαλικότητα; Κατ’ αρχάς είναι ο διαχωρισμός των δύο όψεων του εαυτού σας. Ίσως γνωρίζετε ένα μέλος του γκρουπ – όπως μας ονομάζει ο Φύλακας – είναι μια υπέροχη, μαγική κυρία με το όνομα Μερλία. Αυτή είναι η θηλυκή πλευρά τού Μέρλιν, ο οποίος εισήλθε σε αυτή τη διάσταση ως άντρας και για να γίνει αυτό, έπρεπε να διαχωρίσει τον εαυτό του για να παίξει το παιχνίδι. Ναι, πάντα μιλάμε για διαχωρισμό. Οι άνθρωποι έρχονται προσποιούμενοι ότι είναι ξεχωριστοί ο ένας από τον άλλον και αυτό συμβαίνει και με εσάς. Όλοι σας προσποιείστε ότι είστε ξεχωριστοί μεταξύ σας, πρέπει όμως και να διαχωρίσετε τις διαφορετικές πλευρές τού εαυτού σας.

Τώρα έχετε εισέλθει στην πέμπτη διάσταση και τα πράγματα είναι διαφορετικά. Όπως σας είπαμε την προηγούμενη φορά που ήμασταν μαζί, έχετε κινηθεί προς τον σπειροειδή χρόνο. Ο σπειροειδής χρόνος και η σπειροειδής σκέψη είναι πράγματα στα οποία οι άνθρωποι δεν είναι συνηθισμένοι, ακόμα. Αγαπημένοι μας, τώρα αρχίζετε να το βλέπετε. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που αποκαλύπτονται όλα αυτά τα σεξουαλικά παραπτώματα. Δεν είναι ενδιαφέρον ότι μόλις πρόσφατα ανακαλύψατε ένα νέο επίπεδο σεξουαλικής κακομεταχείρισης από ανθρώπους που, ειλικρινά, θα έπρεπε να γνωρίζουν καλύτερα; Αυτό συχνά εμφανίζεται σε αυτούς που βασανίζονται, προσπαθώντας πολύ σκληρά να παίξουν το παιχνίδι τής προσποίησης μόνο με τη μια πλευρά τού εαυτού τους. Ένα τέλειο παράδειγμα γι’ αυτό είναι οι όρκοι αγαμίας. Φυσικά, η πρόκληση σχετικά με την σεξουαλική κακοποίηση σε όλες της τις μορφές είναι ότι περνά από γενιά σε γενιά.

Γενεαλογική Θεραπεία

Να σας δώσουμε ένα παράδειγμα κάποιου που κακοποιεί τον γιο του. Αυτό το παιδί πιθανότατα θα μεγαλώσει και θα κακοποιήσει τα δικά του παιδιά με παρόμοιο τρόπο. Αν όμως αυτός ο γιος αποφασίσει να αλλάξει; Ίσως να μεγαλώσει και να πει, “Εγώ δεν θα κακοποιήσω τα παιδιά μου!” Αν τα καταφέρει, θα επιτύχει μια εκπληκτική θεραπεία για τον εαυτό του. Κι αυτό δεν σταματά εκεί, επειδή η θεραπεία προχωρά μπροστά και πίσω στον χρόνο. Δεν θεραπεύει μονάχα τα παιδιά του τα οποία δεν θα βιώσουν την κακοποίηση αλλά θεραπεύει επίσης και τον πατέρα του, τον παππού του, τη γιαγιά του, την προγιαγιά του και όλους όσοι έχουν επηρεαστεί απ’ αυτή την ενέργεια. Αυτή η καταστροφική ενέργεια μπορεί να περάσει με διάφορους τρόπους. Μπορεί να εκφραστεί με σωματική βία, σεξουαλική βία, ακόμα και συναισθηματική βία.

Από την άλλη μεριά, ας πούμε ότι ο νεαρός που κακοποιήθηκε, μεγαλώνει και δεν κάνει το ίδιο. Αντίθετα, κάνει πίσω αλλά εξακολουθεί να βιώνει τον θυμό, ακόμα κι αν δεν κάνει κάτι γι’ αυτόν. Αν έχει δικά του παιδιά, η ενέργεια θα περάσει σ’ αυτά με παρόμοιο τρόπο, σαν να τα είχε κακοποιήσει. Εκείνα, με τη σειρά τους, θα την περάσουν στα δικά τους παιδιά. Και με αυτό τον τρόπο περνά από γενιά σε γενιά, μέχρι κάποιος να σπάσει την αλυσίδα.

Νέα Οπτική στον Σπειροειδή Χωροχρόνο

Ένα κομμάτι τού προβλήματος είναι ότι οι άνθρωποι βιώνουν τα πάντα σε γραμμικό χρόνο. Έτσι, όταν συμβαίνει κάτι, γλιστρά στο παρελθόν και λένε, “Αυτός είναι ο παλιός μου εαυτός”, ή “Αυτό συνέβη πολύ καιρό πριν. Το είχα ξεχάσει!” Δεν φεύγει όμως αγαπημένοι μας, γιατί έχει εντυπωθεί στα χρονικά τού χρόνου. Αυτός ήταν ο τρόπος τής τρίτης διάστασης να αντιμετωπίζει αυτά τα δύσκολα εντυπώματα. Το αποτέλεσμα ήταν αυτά τα εντυπώματα να περνούν στην επόμενη γενιά για να τα αντιμετωπίσει εκείνη. Τώρα οι άνθρωποι έχουν περάσει στην πέμπτη διάσταση κι έχετε πλέον σπειροειδή χρόνο αντί για γραμμικό. Στον σπειροειδή χρόνο οι ενέργειες επιστρέφουν, επιτρέποντάς σας να δείτε μπροστά και πίσω στον χρόνο, με μεγάλη ευκρίνεια. Όταν ο χρόνος ήταν κυκλικός στην τέταρτη διάσταση, είχατε την τάση να επαναλαμβάνετε πράγματα, επειδή είχατε πολύ μικρή οπτική προς τα εμπρός και προς τα πίσω. Στον σπειροειδή χωροχρόνο, μπορείτε να βλέπετε τα πράγματα σαν να έχουν ήδη συμβεί κι αυτός είναι ο λόγος που δεν έχετε πια μυστικά. Όσα πράγματα ήταν κρυμμένα μέχρι πρόσφατα, αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Αυτό συνέβη με το κίνημα που ονομάζετε “me too”. Αυτό έχει να κάνει με το να μπορείτε να δείτε σε κυκλικό χρόνο, να έχετε νέα οπτική και να αναλαμβάνετε δράση γνωρίζοντας τι είναι σωστό και τι λάθος. Αγαπημένοι μας, σας λέμε πως συμβαίνει περισσότερη θεραπεία στον πλανήτη από ποτέ, ειδικά σχετικά με τα θέματα σεξουαλικής κακοποίησης.

Η Σεξουαλική Ενέργεια Δεν Θα Αμφισβητηθεί

Η σεξουαλικότητα είναι ένα σημαντικό κομμάτι τού πνεύματος και της εμπειρίας σας στη Γη. Αν αμφισβητηθεί, θα αντιδράσει υπερβολικά και θα εκφραστεί με ακατάλληλους τρόπους. Στις ειδήσεις σας έχετε αφθονία τέτοιων αποδείξεων. Πολλές θρησκείες διδάσκουν πως το σεξ είναι η βασική ενέργεια, το ζωώδες ή το σωματικό κομμάτι σας που δεν ανήκει στο πνεύμα. Εμείς είμαστε εδώ για να σας πούμε πως εμείς το βλέπουμε αντίθετα. Η σεξουαλικότητα είναι ουσιαστικά η πνευματική σας ενέργεια που εκφράζεται από το σώμα σας. Όταν διαχωρίζετε αυτά τα δύο και παίζετε τον ρόλο τού καλού αγοριού ή κοριτσιού, η σεξουαλική ενέργεια κάνει πίσω και δημιουργεί επιπτώσεις. Κι αν η υγιής σεξουαλική ενέργεια αναγνωριζόταν και διδασκόταν από τις θρησκείες σας; Η άρνηση της σεξουαλικής ενέργειας είναι που εκρήγνυται σε μερικές θρησκείες αυτή τη στιγμή. Οι όρκοι αποχής είναι εντελώς αντίθετοι με τις πνευματικές διδασκαλίες που προσπαθούν να σας περάσουν. Η ενοχές διδάσκονται ως μια σωστή απάντηση στο σεξ και γι’ αυτό, το πνεύμα περιορίζεται σε ένα σύστημα πεποιθήσεων. Η σεξουαλική ενέργεια είναι πολύ δυνατή για να περιοριστεί με αυτό τον τρόπο και θα εκραγεί με άλλους τρόπους αν αμφισβητηθεί.

Είναι δύσκολο να κινηθείτε προς τα εμπρός όταν τα λάθη σας είναι κρυμμένα ή καλυμμένα. Αυτό συνέβη όταν οι άνθρωποι κοιτούσαν προς την άλλη πλευρά κι έλεγαν, “Αυτό ήταν στο παρελθόν”. Ή “Είναι καλύτερα τώρα. Είναι εντάξει. Ας τον μεταφέρουμε σε ένα καλύτερο μέρος όπου δεν θα έχει να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα”. Αυτός ήταν ο τρόπος που γινόταν στο παρελθόν. Σήμερα όμως, στον σπειροειδή χρόνο, επιτέλους έρχεται στο επίκεντρο. Κοιτάζετε πίσω στον σπειροειδή χρόνο, εντοπίζοντας όλες τις ασυνέπειες και τις προκλήσεις και φέρνοντάς τες στο προσκήνιο για θεραπεία. Αυτό είναι απίθανο και σας συγχαίρουμε γι’ αυτό.

Η Επίκριση Δεν Έχει Θέση Στην Πέμπτη Διάσταση

Σας λέμε επίσης ότι είναι σημαντικό να καταλάβετε πώς έχει περάσει από γενιά σε γενιά αυτή η πεποίθηση. Και με τους δράστες των σεξουαλικών κακοποιήσεων τι θα γίνει; Το ότι κάποιος είναι υπεύθυνος για μια τέτοια πράξη δεν σημαίνει ότι είναι κακός άνθρωπος. Αυτό είναι σημαντικό, γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι σαν κι εσάς. Πολλοί είχαν να αντιμετωπίσουν γενεαλογική κακοποίηση και το συνεχίζουν στη δική τους ζωή. Να εν-θυμάστε αγαπημένοι μας, πως δεν υπάρχουν καλοί και κακοί άνθρωποι. Ναι, υπάρχουν άνθρωποι που είναι άρρωστοι. Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν προκαλέσει μεγάλο κακό σε άλλους και θα πρέπει να πληρώσουν γι’ αυτό. Κι όμως, το να κρύβετε αυτό το πρόβλημα κάτω από το χαλί λέγοντας πως οι δράστες είναι χειρότεροι από εσάς, δεν λύνει το γενικό πρόβλημα. Σε μια πραγματικότητα της πέμπτης διάστασης με σπειροειδή χρόνο και σκέψη, δεν θα μπορείτε να κρύψετε το πρόβλημα. Εναπόκειται στον καθένα σας να βάλετε για λίγο τον εαυτό σας στη ζωή των δραστών και να προσπαθήσετε να καταλάβετε πώς μπόρεσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Μόνο τότε μπορεί να θεραπευτεί ολόκληρη η ανθρωπότητα.

Οι φυλακές σας είναι γεμάτες με ανθρώπους που έχουν κακοποιηθεί κι όμως έχετε πολύ λίγους τρόπους να δουλέψετε μ’ αυτό. Δεν έχετε ειδικές τάξεις για κάτι τέτοιο ή θεραπευτικές μεθόδους για να σας βοηθήσουν. Το πρόβλημα αυτό είναι πολύ πιο διαδεδομένο απ’ όσο πιστεύουν οι περισσότεροι. Σας λέμε τώρα πως το 27% των ανθρώπων έχουν δεχτεί κάποιο είδος σεξουαλικής κακοποίησης. Αυτό το ποσοστό είναι πολύ μεγάλο κι όμως το πρόβλημα παραμένει κρυμμένο. Οι σύγχρονες κοινωνίες το έχουν κρύψει κι έχουν καταφέρει να μην είναι σωστό να συζητιέται ανοιχτά. Όμως, αυτή η προσέγγιση δεν είναι πλέον αρκετή στην πέμπτη διάσταση και στον σπειροειδή χρόνο και τη σπειροειδή σκέψη. Συγχαίρουμε όσους δουλεύετε σε αυτό τον τομέα, έχετε ανοικτό νου και τολμάτε να βγαίνετε μπροστά.

Ακόμα κι αν έχετε διδαχθεί να σας απωθεί, η πραγματικότητα είναι πως όλοι έχετε σεξουαλική ενέργεια, επιθυμίες και ανάγκες. Καθώς γερνάτε, σε κάποιους παίρνει μια ελαφρά διαφορετική μορφή, αλλά παραμένει. Μπορείτε να φανταστείτε πώς θα ήταν να έχετε μεγαλώσει σε μια κοινωνία όπου θα μπορούσατε να βιώσετε αυτή τη σεξουαλική ενέργεια με ασφάλεια και άνεση, απελευθερώνοντας το πνεύμα σας χωρίς ενοχές; Αυτή είναι η δημιουργική ενέργεια μέσα σας. Αυτό είναι που εγώ, ως ισορροπημένη οντότητα, μπορώ να φέρω στην επιφάνεια χωρίς να χρειάζεται να διαχωριστώ σε αρσενικό και θηλυκό. Μπορώ να γείρω προς τα εδώ και να είμαι αρσενικός. Μπορώ να πάω εκεί  απαλά κι ευγενικά και να είμαι θηλυκός επειδή δεν έχω περιορισμούς. Καθώς θα κινείστε πιο βαθιά στην πέμπτη διάσταση, αυτό θα μπορεί να συμβεί σε όλους. Γι’ αυτό κάνετε τόσο μεγάλο ξεκαθάρισμα τώρα. Τώρα που εισήλθατε στη σπειροειδή χρονοσκέψη, αρχίζετε να σκέφτεστε με διαφορετικό τρόπο.

Ένας Νέος Κόσμος

Σας λέμε αγαπημένοι μας πως αυτή είναι μια υπέροχη εποχή για να βρίσκεστε στη Γη. Έχετε κλείσει θέση για να βρίσκεστε εδώ, αυτή ακριβώς τη στιγμή. Εμείς γιορτάσαμε πολύ όταν εισήλθατε στην πέμπτη διάσταση. Σας είπαμε τα πάντα γι’ αυτήν αναφωνώντας, “Είναι συναρπαστική!” Εκείνη τη στιγμή, πολλοί πίστεψαν πως όλα σας τα προβλήματα στη Γη θα τελείωναν σύντομα. Η αλήθεια είναι πως εμφανίστηκαν πολλά νέα προβλήματα καθώς οι άνθρωποι ξυπνούσαν κάθε πρωί και προσπαθούσαν να φορέσουν την πραγματικότητα της τρίτης διάστασης και να την κάνουν να λειτουργήσει στην πέμπτη διάσταση. Πολλά από τα συστημικά προβλήματα που ήταν κρυμμένα, τώρα αποκαλύπτονται κι έρχονται στην επιφάνεια για να εξεταστούν διεξοδικά. Αυτό είναι υπέροχο, γιορτάστε το! Μην το κρίνετε, χαρείτε τη θεραπεία που μπορεί να λάβει χώρα σε τόσους τομείς. Γιορτάστε το ομαδικά, ως άνθρωποι. Αρχίζετε να αποφασίζετε πώς θα είναι ο κόσμος σας. Αυτό είναι συναρπαστικό! Γιορτάστε τη σεξουαλικότητά σας, γιατί το να την κρύβετε ή να την καλύπτετε και να προσπαθείτε να είστε καθωσπρέπει, μπορεί να σκοτώσει εσωτερικά το πνεύμα σας.

Πριν από αρκετό καιρό, ο Φύλακας έκανε μια ερώτηση, “Υπάρχει σεξ στην άλλη πλευρά τού πέπλου;” Γελάσαμε υστερικά με αυτή την ερώτηση και είπαμε, “Όχι, δεν υπάρχει”. Δεν χρειαζόμαστε αυτού του είδους την αλληλεπίδραση γιατί είμαστε ήδη συνδεδεμένοι. Είμαστε ο ένας κομμάτι τού άλλου. Η ενέργεια όμως που βιώνετε σε στιγμές σεξουαλικής ευχαρίστησης, είναι ίδια με την ενέργεια που έχουμε εμείς συνεχώς. Άρα, όταν καταλάβετε λίγο περισσότερα γι’ αυτό, θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε περισσότερα για την σεξουαλική σας ενέργεια και τη φυσική σας περιέργεια κι’ αυτήν. Επιπλέον, έχετε εισέλθει σε μια πραγματικότητα της πέμπτης διάστασης. Αρχίζετε να επανενώνετε τις πολυδιαστασιακές πτυχές τού εαυτού σας. Αυτό θα είναι ενδιαφέρον να το δούμε, γιατί σε μια πτυχή σας μπορεί να είστε ένα άτομο καλά ισορροπημένο στη σεξουαλική του ενέργεια. Σε μια άλλη πτυχή όμως, μπορεί να είστε κάποιος που κακοποιεί επειδή είχατε κάποτε κακοποιηθεί κι εσείς.

Το Συμβόλαιο

Καθώς παίζετε το παιχνίδι στο οποίο προσποιείστε ότι είστε άνθρωποι, μπαίνετε σε ένα σώμα σε κάποια χρονική στιγμή, σε κάποια γενεαλογική σειρά ή σε κάποια γενετική σειρά. Μπαίνετε λόγω κάποιου συμβολαίου. Κάποιοι από εσάς επέλεξαν να έχουν μια εμπειρία στην οποία σκόπιμα τοποθετήθηκαν σε μια θέση για να κακοποιηθούν ως παιδιά. Τώρα που οι τοίχοι μεταξύ των διαστάσεων αρχίζουν να λεπταίνουν, μπορείτε να πάρετε λίγη δύναμη από τους εαυτούς σας στις άλλες διαστάσεις. Βλέπετε, αγαπημένοι μας, είστε τέλεια όντα. Εδώ στη Γη όμως η τελειότητα δεν μπορεί να υπάρξει, οπότε είναι απαραίτητο για εσάς να διαιρέσετε την τελειότητα αυτή σε 11 διαστάσεις. Καθώς οι τοίχοι ανάμεσα σε αυτές τις διαστάσεις αρχίζουν να λεπταίνουν, είναι δυνατή η πολυδιαστασιακή θεραπεία τού εαυτού σας επειδή έχετε όλα τα κομμάτια τού παζλ. Το πνεύμα σας είναι τέλειο, προσποιούμενο ότι είναι ατελές. Αν αρχίσετε να ενώνετε αυτά τα κομμάτια, θα θεραπεύσετε τον εαυτό σας και τον κόσμο.

Πώς μοιάζει αυτό;  Πώς θα το κάνετε; Μπορείτε να καθίσετε με σταυρωμένα τα χέρια ή μήπως υπάρχει ένα μάντρα για να έχετε στο μυαλό σας; Όχι αγαπημένοι μας, τίποτα απ’ αυτά. Δεν υπάρχει κάποια προδιαγεγραμμένη διαδικασία, θα αρχίσετε όμως να το νιώθετε συνέχεια. Κάθε τόσο θα έχετε μια ιδέα από μια άλλη διάσταση χώρου και χρόνου. Μερικές φορές μπορεί να νιώθετε έναν ενθουσιασμό στην καρδιά σας ή ίσως την έλλειψη αγάπης, δηλαδή φόβο, χωρίς προφανή λόγο επειδή δεν θα ξέρετε γιατί φοβάστε. Ξαφνικά, ένα κύμα θα έρχεται από μια άλλη διάστασή σας. Ανοιχτείτε σε αυτή τη δυνατότητα, ανοίξτε αυτή τη σύνδεση και θα αρχίσετε να επανεντάσσεστε με νέο τρόπο, επιτρέποντας τη σεξουαλική ενέργεια να φωτίσει δυνατά. Κανείς δεν τη φοβάται. Δεν χρειάζεται να την κρύβετε γιατί είναι συναρπαστική και κάτι υπέροχο να το μοιράζεστε. Ναι, προς αυτή την κατεύθυνση πορεύεστε.

Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να μπερδέψετε το φύλο σας ή να γίνετε ουδέτεροι στη νέα σας ενσάρκωση; Όχι αγαπημένοι μας, δεν είναι αυτό. Κινείστε γρήγορα προς τη βιοφωταύγεια, πολύ πιο γρήγορα απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε. Γι’ αυτό, δεν να χρειαστείτε τις διαιρέσεις με τον τρόπο που τις χρειάζεστε τώρα. Ναι, θα εξακολουθείτε να βιώνετε το σεξ αλλά όχι με τον ίδιο τρόπο. Η κίνηση προς τη βιοφωταύγεια σημαίνει πως δεν θα χρειάζεστε πλέον τη σωματική έκφραση του σεξ. Περιμένετε αγαπημένοι μας μέχρι να βιώσετε τον πρώτο σας πολυδιαστασιακό οργασμό.

Επαν-Ένωση

Οι άνθρωποι έχουν διαχωριστεί πάρα πολύ. Όχι μόνο στην πνευματική σας εμπειρία αλλά και στην κοινωνική και στον τρόπο που έχουν δομηθεί οι κοινωνίες σας. Η κοινωνία έχει προσδοκίες από το πώς θα πρέπει να είναι ένα αγόρι ή ένα κορίτσι και σας έχουν εντυπωθεί αυτές οι ιδέες. Στην πέμπτη διάσταση, πολλές απ’ αυτές τις ιδέες δεν χωρούν πλέον. Σας ζητάμε να τολμήσετε να κοιτάξετε αυτό το θέμα ανοιχτά και με ειλικρίνεια. Τολμήστε να είστε αυτοί που πραγματικά είστε κι αφήστε το πνεύμα να λάμψει ανοιχτά.

Φανταστείτε πως υπάρχει ένα κορίτσι στην εφηβεία, που έχει δυνατή σεξουαλική ενέργεια και συνειδητοποιεί πως οι άνθρωποι την κοιτούν με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Χωρίς να γνωρίζει τι είναι αυτό και τι να κάνει, προσπαθεί να κρυφτεί και μαθαίνει να αρνείται κάτι υπέροχο. Αν και θα ήθελε να συμβεί το αντίθετο, γίνεται πιο ελκυστική προς αυτούς που την κοιτούν. Ανοιχτείτε, αγαπημένοι μας. Η ανθρωπότητα δεν έχει τίποτα να χάσει καθώς μπαίνει ακόμα πιο βαθιά στην πέμπτη διάσταση. Οι εξελισσόμενοι άνθρωποι θα ανακαλύψουν σύντομα περισσότερα για την σεξουαλική ενέργεια, όπως και για το πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια. Τότε θα έχετε τη δυνατότητα να τη χρησιμοποιήσετε ελέγχοντάς την εσείς και όχι να ελέγχει αυτή εσάς κι αυτό είναι πολύ σημαντικό.

Όταν αρχίσετε να δουλεύετε με τις νέες σας κοινωνίες τι οποίες θα χτίσετε σύντομα, να το έχετε αυτό στον νου σας. Μην βάζετε προσδοκίες σε ανθρώπους ώστε να απέχουν από το σεξ, γιατί αυτό δημιουργεί μια αρνητική δίνη η οποία έλκει όλων των ειδών τις ενέργειες. Ελπίζουμε πως μπορείτε να το δείτε στον πλανήτη σας αυτή τη στιγμή. Είναι σχεδόν απίστευτοι οι αριθμοί που το συνοδεύουν αυτό και σας λέμε πως έχετε αποκαλύψει λιγότερο από το ένα τρίτο μόνο σε αυτόν τον τομέα. Σπειροειδής χρόνος σημαίνει όχι πια μυστικά και ακόμα εγκλιματίζεστε σ’ αυτό. Καθώς εισέρχεστε μέσα του και το συνηθίζετε, να ξέρετε πως έρχονται περισσότερα.

Όχι Πια Μυστικά

Δεν υπάρχουν πια κρυψώνες. Αυτή είναι η ιδέα, ειδικά σχετικά με πράγματα τα οποία ίσως να φοβάστε. Θα έρθει κάποια στιγμή που θα επιστρέψετε στην Εστία αγαπημένοι μας και αν είχατε κάποιον που σας κακοποίησε στην εμπειρία σας, θα τον ευχαριστήσετε γι’ αυτό επειδή σας επέτρεψε να εξελιχθείτε με έναν τρόπο που δεν θα γινόταν διαφορετικά.

Αυτό είναι ένα υπέροχο βήμα αγαπημένοι μας και κινείστε με απίστευτο ρυθμό προς αυτή την εξέλιξη. Η άνοδος της θηλυκής ενέργειας είναι πολύ ισχυρή στη Γη αυτή τη στιγμή και φτάνει σε μια ισορροπία, αν και θα χρειαστεί κάποιος χρόνος. Πρόκειται για μια σιωπηλή ενέργεια, κάτι που είναι υπέροχο αλλά είναι πολύ δυνατή. Υποστηρίξτε την, σταθείτε δίπλα της και τολμήστε να επιτρέψετε στη σεξουαλικότητά σας να είναι υπερήφανη. Αυτό είστε ως πνεύματα, όχι ως άνθρωποι. Έτσι, με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας χαιρετίζουμε με αυτό τον τρόπο, δίνοντάς σας μερικές ενθυμήσεις από την Εστία, βοηθώντας σας να εισέλθετε σε αυτή τη νέα πραγματικότητα. Ναι, έχετε να κάνετε ρυθμίσεις. Ναι, έχετε νέες σκέψεις και νέες ιδέες τις οποίες πρέπει να αδράξετε και να τις ενσωματώσετε στην πραγματικότητά σας. Έχετε κάνει όμως εκπληκτική δουλειά μέχρι στιγμής κι εμείς έχουμε τη μεγαλύτερη ελπίδα για όλη την ανθρωπότητα. Έχουμε, βλέπετε, τους καλύτερους γι’ αυτή τη δουλειά. Καθώς ξεκινούν τα επόμενα βήματα, σκεφτείτε την ολοκλήρωση που μπορείτε να έχετε και πώς μπορείτε να ενώσετε τα πάντα σε ένα τέλειο ον. Να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία και να παίζετε όμορφα μαζί.

Είμαι ο εΜ.

_________________________________________

Χαιρετισμούς, αγαπημένοι μας.

Είμαι η Μερλία και ήρθα για να σας βοηθήσω να καταλάβετε την αντανάκλασή σας στο σύμπαν γύρω σας. Υπάρχει μια αλλαγή που συμβαίνει σε όλη την ανθρωπότητα και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι να το παρακολουθούμε: η εξέλιξη κάθε ανθρώπου. Τώρα έχετε την ευκαιρία να περάσετε στο επόμενο βήμα και να ζήσετε σε ένα υψηλότερο επίπεδο ύπαρξης. Αρχίζετε να γειώνετε πολλή περισσότερη από την πέμπτη διάσταση, κάτι το οποίο πολύ λίγοι θεωρούσαν δυνατόν σε τόσο λίγο χρόνο. Βρίσκεστε εδώ για λίγα μόνο χρόνια αλλά αυτό έχει αρχίζει να γίνεται μέρος τού τρόπου ζωής σας και αυτό είναι συναρπαστικό να το παρατηρούμε. Ήρθατε πάνω στην ώρα. Όπως σας έχουμε πει, υπάρχει μια άνοδος της θηλυκής ενέργειας αλλά ταυτόχρονα πρέπει να ισορροπεί και την αρσενική. Ναι, συμβαίνει και αυτό με πολύ σιωπηλό τρόπο. Αυτό αλλάζει και τις κοινωνικές οπτικές για τα πάντα, κάτι που είναι υπέροχο να το παρατηρούμε. Αρχίζετε να εισέρχεστε ταχύτατα σε μια εντελώς νέα πραγματικότητα. Ο εΜ σάς έφερε την πληροφόρηση σχετικά με τη σεξουαλικότητα και όλα αυτά τα όμορφα πράγματα. Σας παρακαλούμε να καταλάβετε πως αυτή είναι μια βάση δύναμης για όλους σας. Άσχετα με το πού βρίσκεστε ή ποιο είναι το παρελθόν σας. Αυτή είναι η ενέργεια και η ουσία τής Εστίας την οποία φέρατε μαζί σας και με την οποία μπορείτε να φωτίσετε από το σώμα σας, όποτε το θελήσετε. Πολλοί από εσάς γίνεστε πολύ καλοί σ’ αυτό, αποκτώντας αυτοπεποίθηση. Αυτό είναι ενδιαφέρον γιατί οι περισσότεροι έχετε νιώσει κατά καιρούς ευάλωτοι με τη σεξουαλική σας ενέργεια κι έτσι θέλατε να καλυφθείτε ώστε να μην αφήσετε αυτή την ενέργεια να εκφραστεί.

Καλωσορίσατε Ταξιδιώτες Τού Χρόνου

“Μην τους κοιτάζεις στα μάτια!” Τι θα συμβεί όμως αν τους κοιτάξετε στα μάτια; Είναι υπέροχο αυτό που συμβαίνει επειδή τα πνεύματα αρχίζουν τον χορό. Μπορεί να παρερμηνευτεί αυτό; Φυσικά και μπορεί αλλά κάποια στιγμή αυτό θα αλλάξει και πάνω σε αυτό δουλεύετε αυτή τη στιγμή. Βρίσκεστε εν μέσω μιας μεγάλης αλλαγής στη Γη, την οποία σχεδιάσατε πριν ακόμα κατεβείτε. Τώρα, πολλοί από εσάς βρίσκεστε εδώ περισσότερο απ’ όσο νομίζετε. Πολλοί, διαβάζοντας αυτό το μήνυμα ταξίδεψαν πίσω στον χρόνο για να βρίσκονται εδώ αυτήν ακριβώς τη στιγμή, σε αυτό το σταυροδρόμι χώρου και χρόνου. Κρατάτε σημαντικά κομμάτια για το επόμενο βήμα τής εξέλιξής σας, για το επόμενο επίπεδο ύπαρξής σας και θέλατε να βρίσκεστε εδώ που αυτό θα συμβεί. Τα καταφέρατε και η ενέργεια εναπόκειται σ’ εσάς. Θα είναι δική σας δουλειά να την πάρετε και να την γειώσετε με κάποιον τρόπο και να βρείτε έναν τρόπο να την κάνετε να λειτουργήσει για εσάς. Σας λέμε αγαπημένοι μας, πως αυτό που θα ανακαλύψετε στην σπειροειδή χρονοσκέψη είναι πως αυτή η ευπάθεια είναι η βάση τής δύναμής σας.

Μη νομίζετε πως πάντα θα έχετε να την ξεπεράσετε ή να την υπερνικήσετε. Η αλήθεια είναι πως αν νιώθετε ευάλωτοι για κάτι, θα έχετε την ευκαιρία να μετατρέψετε αυτή την αίσθηση σε δύναμή σας. Αυτό είναι ένα από τα υπέροχα πράγματα της ανόδου της θηλυκής ενέργειας και σύντομα θα αποκτήσετε αυτοπεποίθηση σε αυτά που νιώθατε ευάλωτοι.

Καταφέρατε να φτάσετε στην πέμπτη διάσταση κι αυτό χρειάστηκε πολλή δουλειά. Τώρα γειώνετε την ενέργεια αργά, επειδή όλη η ανθρωπότητα δυσκολεύεται να βρει αυτή τη βάση. Κινείστε όμως προς τα εμπρός και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι γι’ αυτό. Να ξέρετε πως επιστρέψατε με κάποια πολύ σημαντικά κομμάτια. Μερικοί επιστρέψατε απλά με πέντε λέξεις, τις οποίες μπορείτε να ξεστομίσετε την κατάλληλη στιγμή ώστε να κάνετε τη διαφορά, ενώ κάποιοι άλλοι έφεραν νέες ιδέες, έννοιες ή τρόπους σκέψης. Ίσως ήρθατε με τρόπους αποκάλυψης της αλήθειας, φέρνοντας τη δική σας σεξουαλική ενέργεια μέσα απ’ αυτό το πυκνό φυσικό σώμα.

Εμείς είμαστε εδώ για να βοηθήσουμε, όχι για να σας δείξουμε προς τα πού να πάτε ή να ανοίξουμε τις πόρτες για εσάς. Αγαπημένοι μας, δεν το χρειάζεστε αυτό πια. είμαστε εδώ για να σας εν-θυμίσουμε ποιοι είστε πραγματικά. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε αυτά που έχετε φέρει, είτε ήρθαν πολλά χρόνια από το μέλλον είτε από την Εστία. Σας καλούμε όλους να βρείτε και να κρατήσετε τη δύναμή σας. Ίσως τη νιώσετε ανάμεσα σε αυτά που σας κάνουν ευάλωτους, οπότε διεκδικήστε την αλήθεια και τη δύναμή σας με νέο τρόπο. Ήρθε η ώρα.

Παρακολουθήστε καθώς η θηλυκή ενέργεια εξακολουθεί να ανέρχεται στον πλανήτη σας και οι ισορροπίες διαμορφώνονται. Μπράβο αγαπημένοι μας. Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας. Να παίζετε όμορφα μαζί.

Είμαι η Μερλία. Κρατώ τη σεξουαλική μου ενέργεια με υπερηφάνεια και δύναμη. Ελάτε να με δείτε καμιά φορά.

Espavo.

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!