Σεπτέμβριος 2017

Ένας Νέος Κύκλος
Συμβόλαια Καρδιάς -Noranna και Nikoliah

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας.

Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου. Ήρθα σήμερα για να σας βοηθήσω να σημειώσετε τον χρόνο σας. Όπως έχω πει πολλές φορές αγαπημένοι μας, η ροή τού χρόνου είναι κυκλική. Από τη δική σας οπτική, κινείται σαν γραμμή και γι΄ αυτό τον ονομάζετε γραμμικό χρόνο.  Η ανθρώπινη αντίληψη μπορεί να επικεντρωθεί μονάχα σε ένα πράγμα κάθε φορά. Γι΄ αυτό βλέπετε παρελθόν, παρόν και μέλλον σε μια ευθεία γραμμή με το μέλλον να γίνεται παρόν και το παρόν να γίνεται παρελθόν. Βλέπετε τον εαυτό σας να κινείται σε μια γραμμή χρόνου αλλά στην πραγματικότητα μοιάζει περισσότερο με σπείρα. Η σπείρα τού χρόνου σάς δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε τη μεγαλύτερη εμπειρία κάθε φορά, καθώς κινείστε μέσα στη σπείρα. Αυτή η επαναλαμβανόμενη κίνηση διαιρείται σε κύκλους. Αν μπορέσετε να δημιουργήσετε την υψηλότερη αρμονία σε κάποια εμπειρία, όταν ξεκινάει ο επόμενος κύκλος μπορείτε να κινηθείτε σε αυτόν με μεγάλη ευκολία. Αν έχει μείνει ημιτελής, θα έχετε την ευκαιρία να τον εναρμονίσετε ξανά μέσω διαφόρων καταστάσεων καθώς η σπείρα ξεκινά τον κύκλο της. Αυτοί οι κύκλοι επιστρέφουν σε διάφορους χρόνους. Αυτό άλλοτε παίρνει μέρες και άλλες φορές ολόκληρα χρόνια.

Αυτή είναι η ομορφιά της ανθρώπινης ψευδαίσθησης του χρόνου. Οι άνθρωποι επαναλαμβάνουν συναισθηματικούς κύκλους ξανά και ξανά, συνήθως σε πολλαπλάσια του επτά. Αυτό γίνεται ώστε να εναρμονιστεί ο νους με την καρδιά ή, όπως θα λέγαμε εμείς, το πνεύμα με τον άνθρωπο. Όταν αυτά εναρμονιστούν, κινείστε σε έναν νέο κύκλο και σε μια νέα εμπειρία. Αυτό είναι το παιχνίδι που παίζετε στη Γη. Παίζετε το παιχνίδι όπου προσποιείστε ότι είστε άνθρωποι και κρύβετε την τελειότητά σας ώστε να παίζετε αυτό το παιχνίδι στον πλανήτη τής ατέλειας. Κρύβετε την τελειότητά σας σε πολλές διαστάσεις χρόνου και χώρου αλλά σήμερα ολοκληρώνετε έναν μεγάλο κύκλο χρόνου ως ανθρωπότητα. Γι΄ αυτό πολύ σύντομα όλη αυτή η ενέργεια θα αρχίσει πάλι να αλλάζει. Θα ανακαλύψετε μια νέα ενεργειακή βάση στην οποία θα αρχίσετε πολύ σύντομα να χτίζετε.

Ένας Νέος Κύκλος Ξεκινά

Στους επόμενους μήνες θα αρχίσετε να βλέπετε αυτές που ονομάζετε φυσικές καταστροφές, εμπόδια και αλλαγές στο παιχνίδι τα οποία θα σας κάνουν να επανεκτιμήσετε το μονοπάτι σας. Σε αυτές τις αλλαγές θα εμφανιστούν νέες ευκαιρίες επειδή βρίσκεστε στην σπείρα τού κυκλικού χρόνου. Στην πραγματικότητα εσείς δημιουργείτε την ψευδαίσθηση με τον δακτύλιο αγωγών (tube torus) γύρω σας, ξανά σε πολλαπλάσια του επτά. Αυτός είναι ο τρόπος που οι άνθρωποι κατανοούν τον χωροχρόνο. Κοιτάζετε τον εαυτό σας και το περιβάλλον σας ψάχνοντας για σημάδια από την Εστία. Ψάχνετε για πράγματα οικεία σε εσάς αλλά σπάνια τα βρίσκετε εκεί που τα περιμένετε. Βλέπετε αυτά που περιμένετε να δείτε και όχι αυτά που υπάρχουν μπροστά σας. Η σύγχυση γίνεται χειρότερη από την στιγμή που είστε συνειδητοί δημιουργοί και πολύ συχνά καταλήγετε να δημιουργείτε αυτό που περιμένετε να δείτε αντί να εναρμονίζετε αυτά που βρίσκονται μπροστά σας τη συγκεκριμένη στιγμή. Κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολο αγαπημένοι μας.

Σας λέμε πως αν και σας έχουμε δώσει αυτά που θεωρείτε άσχημα νέα, σας λέμε να περιμένετε μέχρι να δείτε τι έρχεται. Αρχίζετε να εισέρχεστε σε έναν νέο κύκλο χρόνου και αυτό είναι συναρπαστικό. Στην πραγματικότητα αρχίζετε να επιστρέφετε σε ένα επίπεδο πραγματικότητας όπου η πολυδιαστασιακές εμπειρίες εναρμονίζονται ως μια. Αυτή θα είναι μια βαθιά αλλαγή στην ανθρώπινη εμπειρία και εξέλιξη. Να θυμάστε πως αν και ο νέος αυτός κύκλος θα φέρει μια εξυψωμένη κατάσταση ύπαρξης, η απελευθέρωση της παλιάς κατάστασης θα είναι για πολλούς δύσκολη. Γι΄ αυτό τον λόγο, πολλοί ειδικοί στην μετάβαση έχουν ενσαρκωθεί στη Γη αυτή τη στιγμή και πολλοί απ΄ αυτούς διαβάζουν αυτό το μήνυμα τώρα.

Μια Εξυψωμένη Οπτική στις Ατέλειες

Για να προετοιμαστείτε γι΄ αυτόν το νέο κύκλο, θα σας δώσουμε τα εργαλεία που χρειάζεστε. Αυτά θα σας δώσουν την ευκαιρία να δείτε τον εαυτό σας ως ενδυναμωμένα πλάσματα φωτός. Ναι, είναι δύσκολο γιατί η πραγματικότητά σας δεν το αντανακλά αυτό. Η πραγματικότητά σας αντανακλά τους περιορισμούς και τις ατέλειές σας. Είναι η δική σας κρίση προς αυτές τις ατέλειες με την οποία θα θέλαμε να δουλέψουμε σήμερα. Αλήθεια, οι ατέλειές σας είναι η βάση αυτού που αντιλαμβάνεστε ως ομορφιά. Ναι, ξέρουμε, είναι πολύ δύσκολο να το δείτε αυτό. Οι Εργάτες τού Φωτός κοιτάζουν τα πρότυπα της ανθρωπότητας και συχνά βλέπουν τους εαυτούς τους ως διαφορετικούς. Ναι, είστε διαφορετικοί λόγω της μοναδικής σας ομορφιάς. Η ανθρώπινη εξέλιξη αποκτάται όταν ο νους και η καρδιά εναρμονίζονται. Όταν γίνει αυτό, το να αλλάξει κάποιος ώστε να μοιάζει στους υπόλοιπους είναι ουσιαστικά ένα πισωγύρισμα. Ως ειδικοί στην μετάβαση, αυτή τη στιγμή είναι αναγκαία η μοναδική σας ομορφιά. Μια ενδιαφέρουσα σημείωση είναι πως μόλις οι άνθρωποι νιώσουν υπερήφανοι για τη μοναδικότητά τους, συνήθως γίνονται όμορφοι για τους άλλους.

Στον επόμενο κύκλο αγαπημένοι μας, όταν θα είστε εντελώς γειωμένοι σε μια νέα χρονική σειρά, θα αρχίσετε να βλέπετε πολλή περισσότερη πολυμορφία στην ανθρώπινη εμπειρία. Αυτό θα διευρύνει τον συλλογικό ορισμό τής ομορφιάς. Προσπαθείτε να αναδημιουργήσετε στον πλανήτη σας τις αναμνήσεις από την Εστία. Ακόμα κι αν οι άνθρωποι βλέπουν κάτι ως σχεδόν τέλειο, αυτό δεν ισχύει. Δεν είναι τόσο όμορφο όπως κάτι πραγματικά σχεδόν τέλειο. Ο Έλρα είναι μέλος τού γκρουπ και εργάζεται με τους ρυθμούς. Οι ρυθμοί είναι όμορφοι γιατί οι άνθρωποι τους αντιγράφουν μέσω της ομιλίας, του βαδίσματος, διαφόρων πράξεων. Ακόμα και η σκέψη γίνεται με ρυθμό. Αυτοί οι ρυθμοί επαναλαμβάνονται στη σπείρα τού χρόνου. Απλά κοιτάξτε στη μουσική και τους ρυθμούς που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία μουσικής. Πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνολογία επιτρέπουν τη δημιουργία ενός σχεδόν τέλειου ρυθμού ο οποίος υπάρχει σε κάποια είδη ηλεκτρονικής μουσικής. Σας λέμε πως οι δημιουργοί τέτοιας μουσικής έχουν επίγνωση πως ακόμα και οι μικρότερες παραλλαγές στον τέλειο ρυθμό αρέσουν πολύ στο ανθρώπινο αυτί.

Οι άνθρωποι βρίσκουν πράγματα που φαίνονται συμμετρικά τέλεια, δεν τους τραβούν όμως την προσοχή όσο κάποια πράγματα τα οποία βρίσκουν όμορφα. Εξετάζοντας από κοντά τα ανθρώπινα πρόσωπα, παρατηρούμε ότι κανένα δεν είναι εντελώς συμμετρικό. Βρείτε το πιο όμορφο για εσάς πρόσωπο και εξετάστε το από κοντά. Σύντομα θα δείτε αυτό που ονομάζουμε τέλεια ατέλεια του φωτός.

Προκαλέστε τον εαυτό σας να δείξει την ομορφιά που δημιουργείτε αντί να καθρεφτίζετε την ομορφιά που βλέπετε γύρω σας. Ξεκινήστε να ανακαθορίζετε την οπτική σας σχετικά με την ομορφιά. Περιμένετε μέχρι να δείτε τι έρχεται. Ξέρουμε πως αρχίσατε να κουράζεστε να το ακούτε αυτό αλλά δεν μπορούμε να μη σας το λέμε. Πρόκειται για μια κίνηση προς τα εμπρός και όχι για πισωγύρισμα. Προσπαθήστε να είστε η τέλει ατέλεια του Φωτός.

Η Γη Ισορροπεί Ξανά

Ναι, η ίδια η Γη νιώθει την ένταση του να έχει ανθρώπους πάνω της γιατί οι άνθρωποι έχουν αφήσει ένα απίστευτο σημάδι στη Γη. Μέχρι τώρα η ανθρωπότητα εργαζόταν ώστε να βρει την αρμονία αντί να εναρμονίζεται με τη Μητέρα. Έτσι, η Γη βρίσκεται χίλια χρόνια μπροστά από το χρονοδιάγραμμα για την επόμενη μετάβασή της. Λόγω των πρόσφατων γεγονότων, πολλοί αρχίζουν να αφυπνίζονται όσον αφορά τη σπουδαιότητα της εναρμόνισης των πράξεων της κοινωνίας με το περιβάλλον τής Γης. Αν και ξεκινά ένας νέος κύκλος, παρακαλούμε να θυμάστε πως όλα τα πράγματα επαναλαμβάνονται στον κυκλικό χρόνο. Έτσι, τώρα είναι πιο σημαντικό από ποτέ να εναρμονιστούν οι πράξεις τής ανθρωπότητας με τη Γη. Τώρα είναι η ώρα να εναρμονιστείτε με τη Γη και να τελειοποιήσετε αυτή τη σχέση ώστε να μη χρειαστεί να τις επαναλάβετε στον επόμενο κύκλο. Αν και λέμε πως η Γη πέρασε το σημείο μη επιστροφής, αυτό ουσιαστικά σημαίνει πως είναι πολύ σημαντικό να τελειοποιήσετε αυτή τη σχέση ώστε να μη συνεχίσει να μεταφέρεται στη σπείρα τού κυκλικού χρόνου. Τα επόμενα τέσσερα χρόνια είναι κρίσιμα γι΄ αυτή την αλλαγή και αυτή τη στιγμή η ανθρωπότητα κάνει μεγάλες προσπάθειες προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτό θα κάνει πιο εύκολη και άνετη τη μετάβαση για όλους.

Οι τρέχουσες συνθήκες στη Γη θα δημιουργήσουν πολλές προκλήσεις. Τυφώνες, υπερκαταιγίδες, σεισμοί και ηφαίστεια θα αυξηθούν στα επόμενα χρόνια. Θα συνεχίσουν για αρκετό διάστημα επειδή αποτελούν μέρος τής εξισορρόπησης της διανομής τού νερού στον πλανήτη σας, η οποία είναι απαραίτητη για να βρει η Γη μια ισορροπία. Μπορείτε να γίνετε πιο σημαντικοί γι΄ αυτή την αλλαγή απ΄ όσο νομίζετε. Η επίγνωση της Γης πρέπει να έρθει στο προσκήνιο για την ανθρωπότητα αυτή την εποχή. Ένας από τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους είναι να θαυμάζετε την ομορφιά των πραγμάτων γύρω σας στη Γη. Μπορείτε να ταξιδέψετε σε πανέμορφα μέρη όπου δεν μπορείτε να κρυφτείτε από την ομορφιά. Μπορείτε επίσης να βγείτε στην αυλή σας και να βρείτε απίστευτη ομορφιά αν απλά κοιτάξετε προς το μέρος της. Πάντα θα βρίσκετε πως είναι ατελής επειδή παίζετε το παιχνίδι να είστε κι εσείς ατελείς. Σύντομα θα αρχίσετε να λέτε περισσότερες  ιστορίες τού Αμόρ ώστε να καταλάβετε τα βασικά τού τι συνέβη στην εποχή τής Λεμουρίας. Αυτή ήταν επίσης μια εποχή όπου η ανθρωπότητα έγινε μάρτυρας ενός νέου κύκλου τής Γης και τώρα όλοι είστε αντιμέτωποι με μια παρόμοια κατάσταση. Αυτές οι ιστορίες λένε το πώς το περάσατε αυτό όλοι μαζί και αναληφθήκατε στο Φως. Στην ουσία αυτά τα πλάσματα, αυτά τα κομμάτια σας, σάς περιμένουν τώρα. Μην χάσετε την επαφή σας μαζί τους γιατί κάθε στιγμή μπορείτε να δείτε την ομορφιά. Εντυπώνετε τον κυκλικό χρόνο και τον δημιουργείτε στο μέλλον σας.

Πραγματικότητα της Πέμπτης Διάστασης

Κάτι άλλο που θέλουμε να σας ζητήσουμε να καταλάβετε είναι πως τώρα βρίσκεστε καθαρά στην πραγματικότητα της πέμπτης διάστασης. Ναι, αν δει κάποιος τις ειδήσεις, θα μπορούσε να πει ότι η ανθρωπότητα κάνει βήματα προς τα πίσω όσον αφορά την εξέλιξη. Βρίσκεστε, συλλογικά, ακόμα σε ένα επίπεδο διαχωρισμού αντί για ένα επίπεδο ενότητας. Κι όμως, σας λέμε πως αυτή είναι μια φυσιολογική αντίδραση στον φόβο και θα μπορούσε να εκληφθεί ως το απώτερο σημείο του εκκρεμούς τής ανθρώπινης προόδου. Μερικές φορές κάνει βήματα προς τα πίσω ώστε να επικεντρωθεί ξανά σε ό,τι είναι σημαντικό. Μη φοβάστε αγαπημένοι μας. Να θυμάστε πως οι ειδικοί στη μετάβαση είναι ήδη στη θέση τους και αφυπνίζονται από το όνειρο για να αναλάβουν τη δύναμή τους. Χρησιμοποιείστε ό,τι έχετε αυτή τη στιγμή. Ναι, έρχονται πολλά αλλά μην περιμένετε. Βγείτε μπροστά για να ανακαλύψετε όσα μπορείτε σχετικά με την ανθρώπινη εμπειρία την οποία ζείτε αυτή τη στιγμή. Θα εν-θυμηθεάστε τον πόνο τής αλλαγής ως μια υπέροχη ανθρώπινη εμπειρία. Βγείτε μπροστά και βρείτε πρώτα αυτά τα κομμάτια. Κάντε τα μικρά βήματα που οδηγούν στα μεγάλα και παρατηρήστε την ομορφιά να σας περιβάλλει όλους.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας χαιρετίζω με αυτό τον τρόπο. Σας ζητώ να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία και να παίζετε αυτό το νέο παιχνίδι όμορφα μαζί.

Espavo αγαπημένοι μας. Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.

______________________________

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας, είμαι ο εΜ.

Έρχομαι σήμερα κοντά σας με το παιχνίδι σας σε εξέλιξη. Ναι, έχετε ανέβει στα κύματα τόσο σωματικά όσο και ενεργειακά. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για εσάς. Δουλεύετε πάνω στις ιδέες σας. Βαδίζετε στο μονοπάτι που έχετε φτιάξει πριν έρθετε στη Γη. Σήμερα θέλουμε να σας πούμε πώς φαίνονται τα πράγματα από τη δική μας οπτική. Τι συμβαίνει όταν έρχεστε και αφυπνίζεστε από το όνειρο; Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που συμβαίνουν είναι πως ο καθένας εκπέμπει μια μοναδική συχνότητα παρόμοια με τα ραδιοκύματα, η οποία προσελκύει άλλους οι οποίοι είναι συντονισμένοι στην ίδια συχνότητα. Αυτά είναι συμβόλαια καρδιάς.

Όλοι σας έχετε τέτοια συμβόλαια, ακόμα και σε εποχές που νιώθετε μόνοι. Τα βλέπετε εκείνες τις εποχές όταν κάνετε απίστευτες μεταβάσεις όχι μόνο σχετικά με το ποιοι είστε αλλά και σε κάθε άλλη έκφραση του κόσμου γύρω σας. Υπάρχουν πάρα πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε εδώ αν συνδεθείτε με αυτά τα συμβόλαια καρδιάς. Πολλές φορές δεν είναι όπως τα περιμένετε. Κατά καιρούς είναι συμβόλαια με τον εαυτό σας ή με πολλούς άλλους. Άλλες φορές είναι με ένα μόνο πνεύμα. Να σας πούμε την ιστορία μιας κοπέλας που βρήκε το μονοπάτι της στη Γη.

Συμβόλαια Καρδιάς: η Ιστορία τής Noranna και του Nikoliah

Το όνομά της ήταν Noranna και της άρεσε να βρίσκεται κοντά σε παιδιά. Λάτρευε να δουλεύει μαζί τους σε όλη της τη ζωή. Της έφερνε μεγάλη χαρά να βλέπει τον εαυτό της στα μάτια τους γιατί έτσι έπαιρνε περισσότερα από όσα τους έδινε. Ακόμα και με αυτό το χάρισμα στη ζωή της, χρειαζόταν περισσότερα. Χρειαζόταν μια σύνδεση γιατί, μερικές φορές, το να μιλάει με τα παιδιά δεν της έδινε την πληροφόρηση, την υποστήριξη και τις συνδέσεις που χρειαζόταν στη ζωή της. Έτσι, η Noranna συνέχισε να ψάχνει και να προσπαθεί να βρει το άτομο με το οποίο θα συνδεόταν. Φυσικά πίστευε πως θα επρόκειτο για ένα άτομο το οποίο θα συναντούσε και με το οποίο θα γινόταν ζευγάρι, θα άλλαζε η ζωή τους και θα βάδιζαν μαζί με αρμονία. Μέχρι τότε δεν είχε συμβεί αυτό στη ζωή της. Βλέπετε, πριν έρθει η Noranna ως άνθρωπος σε αυτή της την ενσάρκωση, έκανε ένα συμβόλαιο με ένα πλάσμα με το οποίο ήταν μαζί πολλές φορές πριν. Ήταν φίλοι, συνεργάτες και σύντροφοι αλλά δεν είχαν ποτέ την ευκαιρία να χτίσουν κάτι μαζί ως οικογένεια που της άρεσε τόσο πολύ. Έκαναν ένα συμβόλαιο να συναντηθούν και να προχωρήσουν μαζί. Η Noranna βρέθηκε να λαχταρά αυτή τη δυσεύρετη σύνδεση. Οι περισσότεροι φίλοι της είχαν βρει ταίρια κι εκείνη ένιωθε πως κάτι πρέπει να έκανε λάθος για να μη βρίσκει το δικό της. Είχε μια καθαρή εικόνα τής ενέργειάς του. Ήξερε πολύ καλά πώς θα ένιωθε εκείνο το πλάσμα. Είχε ακόμα και εικόνες με το πώς θα έμοιαζε το πρόσωπό του, με σκούρα μαλλιά και βαθιά σκούρα μάτια. Είχε ακόμα φανταστεί κι ένα όνομα με το οποίο θα τον αποκαλούσε. Είναι πολύ σπάνιο ένας άνθρωπος να έχει μια τόσο ξεκάθαρη ανάμνηση ενός συμβολαίου που έκανε πριν τη γέννησή του αλλά ένιωθε τόσο δυνατή που απλά το γνώριζε. Ήταν ανοιχτή την πιθανότητα να τον γνωρίσει με άλλο όνομα ή χαρακτηριστικά αλλά ήξερε την ενέργειά του πολύ καλά και περνούσε πολύ χρόνο νιώθοντας το κενό το οποίο θα γέμιζε όταν τελικά θα τον γνώριζε σε φυσικό επίπεδο.

Το όνομά του ήταν Nikoliah και δεν ενσαρκώθηκε στην ίδια διάσταση με τη Noranna. Αν και βρίσκονταν στη Γη ψάχνοντας συνέχεια ο ένας τον άλλον, απλά δεν κατάφερναν να συναντηθούν. Και οι δύο είχαν στιγμές όπου βρισκόντουσαν κοντά στον άλλον και μπορούσαν να το νιώσουν. Βρίσκονταν όμως σε διαφορετικές διαστάσεις του ίδιου χρόνου και χώρου. Περπατούσαν μερικές φορές στους ίδιους δρόμους αλλά δεν μπορούσαν να ιδωθούν. Είχαν κάνει ένα συμβόλαιο να πάνε τη σχέση τους στο επόμενο επίπεδο. Έκαναν ένα υπέροχο συμβόλαιο καρδιάς ακόμα κι αν κατέληξαν να ενσαρκωθούν σε διαφορετικές διαστάσεις.

Η Noranna άρχισε να έχει κατάθλιψη. Προσπάθησε να τη διώξει και να σταματήσει να ονειρεύεται. Στράφηκε προς τα παιδιά που αγαπούσε και εργαζόταν καθημερινά μαζί τους, προσπαθώντας να βρει ξανά αυτή την ομορφιά. Για εκείνη ήταν πανέμορφα και μπορούσε να τα διδάξει, να τους πει για τη ζωή και την ομορφιά αλλά εκείνα δεν την τροφοδοτούσαν με τον ίδιο τρόπο ούτε ήταν ικανά να της δώσουν την αγκαλιά την οποία αναζητούσε τόσο πολύ. Πέρα από την προφανή φυσική σύνδεση, ήθελε κάποιον να περπατά δίπλα της, να την καταλαβαίνει και να την υποστηρίζει. Έτσι, ονειρεύτηκε τον Nikoliah και, αν και δεν γνώριζε το όνομά του, τον ένιωθε μέσα από τον χρόνο και τον χώρο και μερικές φορές ένιωθε πως βρισκόταν κοντά του. Όσο κι αν έψαχνε όμως, δεν μπορούσε να τον βρει. Μετά από λίγο, η Noranna σταμάτησε να ψάχνει. Συμπέρανε πως όλα ήταν στο μυαλό της, ευσεβείς πόθοι, όπως το ονόμασε. Ήταν ένα όμορφο όνειρο, όχι όμως πραγματικότητα.

Μια μέρα, στη δική του διάσταση χρόνου και χώρου, ο Nikoliah γνώρισε κάποια, την ερωτεύτηκε και άρχισε αυτό που θεωρούσε πρώτη του σοβαρή σχέση. Εκείνη ήταν ό,τι ζητούσε κι ο Nikoliah θεωρούσε πως μάθαινε τι ήταν η αγάπη. Ακόμα και οι γονείς του τη λάτρευαν. Πολύ σύντομα παντρεύτηκαν κι έφτιαξαν τη δική τους οικογένεια. Αμέσως απέκτησαν δύο παιδιά και το αγόρι πήρε το όνομά του. Τα γενέθλιά του έπεφταν κοντά στα Χριστούγεννα και ο πατέρας του το φώναζε St. Nick (σ.τ.μ. άγιο Βασίλη). Η οικογένεια έγινε πολυάσχολη καθώς η ζωή προχωρούσε. Ο Nikoliah και η σύζυγός του ήταν “ευτυχισμένοι” αλλά τόσο πολυάσχολοι που είχαν πολύ λίγο χρόνο για να προχωρήσουν τη σχέση τους. Ο Nikoliah έγινε ένας αφοσιωμένος σύζυγος και πατέρας αλλά κάτι έλειπε. Ο Nokiliah ήταν ανήσυχος μέσα στη βολική του ζωή και οι συζητήσεις με τη σύζυγό του τον έκαναν να συνειδητοποιεί πως είχαν διαφορετικές απόψεις για το τι είναι ευτυχία.

Εκείνη την εποχή η Noranna ένιωσε ξανά μια έντονη έλξη. Δεν μπορούσε να σταματήσει να σκέφτεται και να φαντάζεται τον μυστηριώδη ξένο που ένιωθε από παλιά. Η Noranna ένιωθε ένα κενό επειδή είχε κάνει ένα συμβόλαιο να κατέβει στη Γη και να τον συναντήσει. Επειδή είχαν ενσαρκωθεί σε διαφορετικές διαστάσεις χρόνου και χώρου, δεν μπορούσαν να συνδεθούν. Αν και το συμβόλαιο ήταν έγκυρο, δεν μπορούσαν να βρουν τη φυσική σύνδεση που αποζητούσαν και οι δύο. Ξανά σκεπτόμενη πως κάτι δεν πάει καλά με εκείνη, η Noranna αποκόπηκε από τον κόσμο.

Αυτή τη φορά ο Nikoliah παρατήρησε ένα μεγάλο κενό στη δική του σχέση με τη σύζυγό του. Αποφάσισαν να μείνουν μαζί για το καλό των παιδιών. Αυτό δεν κράτησε πολύ και πολύ σύντομα χώρισαν. Χρειάστηκε πολύ θάρρος για να αφήσει τη σχέση αυτή επειδή υποστήριζε την οικογένειά του κι ένιωσε πως έπρεπε να βρίσκεται εκεί για πάντα λόγω των συστημάτων πεποίθησής του. Μια μέρα, ο Nikoliah ένιωσε κι εκείνος αυτό το τεράστιο κενό και προσπάθησε να το γεμίσει με όποιον τρόπο μπορούσε αλλά πολύ σύντομα έφυγε από το παιχνίδι σε ένα μοιραίο αυτοκινητικό δυστύχημα κι απελευθερώθηκε. Επέστρεψε στην Εστία. Επέστρεψε στο “Όλα Όσα Είναι” πριν διαχωριστεί για να παίξει το παιχνίδι όπου θα προσποιούταν ότι είναι άνθρωπος. Τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο την ώρα που διέσχιζε έναν δρόμο με τον γιο του. Πρόλαβε να σπρώξει τον πεντάχρονο γιο του και να δεχθεί όλη την ενέργεια της σύγκρουσης ο ίδιος. Έφυγε επειδή το χτυπημένο του σώμα δεν μπορούσε πλέον να τον υποστηρίξει. Πήγε στην Εστία και, όπως κάνουν τα πνεύματα όταν επιστρέφουν στην Εστία, κοιτούσε τις διάφορες διαστάσεις χρόνου και χώρου.

Ανησυχούσε για τα παιδιά του που θα μεγάλωναν χωρίς πατέρα, που δεν θα μπορούσε να βρίσκεται κοντά τους, δεν θα μπορούσε να τους δείχνει την ισορροπία όλων εκείνων που ήθελε να τα διδάξει αλλά πολύ σύντομα τα είδε να κάνουν τις δικές τους επιλογές και του έδειξαν στοιχεία πως τελικά τα είχε διδάξει καλά. Αν και αυτή ήταν μια πολύ θλιβερή διαδικασία, απελευθέρωσε τη σύζυγό του ώστε να βρει την αγάπη και την ολοκλήρωση σε έναν χώρο στον οποίο μπορούσε να τη βοηθήσει. Άνοιγε πόρτες σε άλλους ανθρώπους ώστε να μπορέσει να συναντήσει κάποιον, κάτι που σπάνια βλέπει κανείς στη Γη.

Κατά τη διάρκεια της ενσάρκωσής του στη Γη δεν γνώριζε το συμβόλαιο που είχε με τη Noranna αλλά τώρα που βρισκόταν στην Εστία, μπορούσε να το δει. Ξαφνικά ήξερε για τη Noranna και το ανεκπλήρωτο συμβόλαιο. Μπορούσε να βρίσκεται κοντά της, σαν οδηγός στον ώμο της. Η Noranna δεν ήξερε τι να κάνει και αρχικά της ήταν πολύ επώδυνο επειδή ένιωθε την αγάπη και τη σύνδεση. Είχε μεγάλη ενσυναίσθηση και μπορούσε να αισθανθεί μέσω των διαστάσεων, πολλές φορές χωρίς να γνωρίζει τι ακριβώς συνέβαινε. Δυσκολευόταν πολύ επειδή ένιωθε τα συναισθήματα των άλλων στις άλλες διαστάσεις χρόνου και χώρου, πιστεύοντας ότι ήταν δικά της κι έτσι δυσκολευόταν να καταλάβει το νου της αν και η καρδιά της φλεγόταν. Η Noranna προσπάθησε να τα βάλει σε μια σειρά. Συνέχισε να εργάζεται με τα παιδιά και προσπαθούσε να κάνει ό,τι μπορούσε ώστε να βρει την ολοκλήρωση και να νιώσει επιτέλους την αγκαλιά την οποία λαχταρούσε τόσο πολύ.

Ένα βράδυ που κοιμόταν, ο Nikoliah ήρθε στο όνειρό της και της ζήτησε συγνώμη που δεν μπόρεσε να εκπληρώσει το συμβόλαιό τους. Δεν ήταν λάθος κανενός, απλά έτσι συνέβη. Βρέθηκε σε ένα εντελώς διαφορετικό μέρος, σε εντελώς διαφορετικές συνθήκες απ΄ ό,τι φανταζόταν. Την ένιωθε αλλά δεν ήταν γραφτό να τη βρει μέχρι να απελευθερώσει το φυσικό του σώμα και να επιστρέψει στην Εστία. Όπως εργαζόταν με τη σύζυγό του την οποία είχε αφήσει πίσω, έτσι ζήτησε και από τη Noranna την άδεια να ανοίξει κάποιες πόρτες και να τη φέρει σε επαφή με άλλους ανθρώπους τους οποίους θα μπορούσε να αγαπήσει. Κάτι τέτοιο ακούγεται περίεργο στη Γη γιατί στη Γη παίζετε το παιχνίδι τής διττότητας. Οι άνθρωποι παίζουν αυτό το παιχνίδι τόσο πολύ καιρό που ακόμα πιστεύουν ότι υπάρχει καλό και κακό, πάνω και κάτω, φως και σκοτάδι. Όλα είναι αποχρώσεις τού γκρι αγαπημένοι μας και η αλήθεια είναι πως η αγάπη είναι αγάπη και ακόμα κι αν ο Nikoliah ένιωθε μεγάλη αγάπη για τη Noranna και προσπαθούσε να της τη στείλει, ήξερε πως δεν θα μπορούσε να τη γεμίσει. Ήξερε επίσης πως ακόμα κι αν εκείνη αγαπούσε κάποιον άλλον, αυτό που είχαν δεν θα χανόταν ποτέ. Αν και την αγκάλιαζε σφιχτά όταν εκείνη κοιμόταν και απελευθέρωνε τη συνείδησή της όσο χρειαζόταν για να τον επισκεφτεί, εκείνος ήξερε πως χρειαζόταν τη σωματική σύνδεση και κάποιον να περπατά δίπλα της. Σε μια τέτοια σύνδεση κατά τη διάρκεια του ύπνου, ζήτησε από τη Noranna να τον αφήσει να φύγει. “Μπορείς να με απελευθερώσεις σε παρακαλώ; Θα είμαστε μαζί αργότερα, μια άλλη φορά, σου το υπόσχομαι. Αν και ψάχνεις για κάποιον άλλον, ψάχνεις μέσα από τα μάτια κάποιου που ψάχνει για εμένα. Κάναμε αυτό το συμβόλαιο πολύ πριν έρθουμε στη Γη και αν και προσπαθήσαμε να συνδεθούμε, δεν ήταν δυνατόν σε αυτή τη ζωή. Σου υπόσχομαι πως αν με απελευθερώσεις, θα εκπληρώσουμε κάποια άλλη φορά αυτό το συμβόλαιο κι αυτό θα ανοίξει την πόρτα για εμένα και για άλλους γύρω σου που νοιάζονται για εσένα. Όλα τα πνεύματα σε αυτή την πλευρά τού πέπλου θέλουν να σου ανοίξουν αυτές τις πόρτες”. Εκείνη απάντησε απρόθυμα, “Ναι, σου το υπόσχομαι Nikoliah, θα σε απελευθερώσω. Θα απελευθερώσω αυτή τη λαχτάρα, την αναζήτηση για εκείνο το κομμάτι που πιστεύω ότι μου λείπει”.

Το επόμενο πρωινό η Noranna σηκώθηκε με ξεκάθαρο νου. Δεν μπορούσε να σταματήσει να γελά. Πήγε στη δουλειά με τα παιδιά. Ένα από τα νέα αγόρια που έπρεπε να προσέχει τράβηξε την προσοχή της επειδή την κοιτούσε για πολλή ώρα. Τελικά το ρώτησε τι συμβαίνει και γιατί την κοίταζε. Εκείνο κοίταξε προς τα πάνω και είπε, “Έρχονται πολλά για εσάς. Αφεθείτε κι επιτρέψτε και να περιμένετε ένα θαύμα”. Αυτό ακουγόταν πολύ περίεργο από ένα πεντάχρονο παιδί. Της το είχε πει όμως και ξεκίνησε να αφήνεται και να απελευθερώνει. Άρχισε να γελά ξανά, ακόμα και με τον εαυτό της που προσπαθούσε να δημιουργήσει κάτι με το ζόρι, που προσπαθούσε να δημιουργήσει κάτι που δεν την ολοκλήρωνε. Απλά άφησε τον εαυτό της ελεύθερο για λίγο. Πολύ σύντομα γνώρισε τον πατέρα τού ενός κοριτσιού από αυτά που πρόσεχε. Ο άντρας αυτός είχε πρόσφατα περάσει από τη διαδικασία ενός διαζυγίου κι έψαχνε κι εκείνος για απαντήσεις. Αν και η ενέργειά του δεν ήταν σαν του Nikoliah, την έκανε να γελά κι αυτό ήταν που χρειαζόταν. Ήταν υπέροχο να νιώθει κάποιον που μπορούσε να την καταλαβαίνει και να την καθρεφτίζει με τον τρόπο που ήθελε. Στην ουσία, αγαπημένοι μας, οι σχέσεις έχουν να κάνουν με τον τρόπο που νιώθετε για τον εαυτό σας καθώς κοιτάζετε μέσα από τα μάτια κάποιου άλλου γιατί αυτό είναι αναζωογονητικό. Αν κι εκείνη το έκανε αυτό συνεχώς στα παιδιά, να τα καθρεφτίζει όσο καλύτερα μπορούσε, τώρα άρχισε να συνειδητοποιεί πως είχε το ίδιο χάρισμα με πολλούς άλλους και όχι μόνο με έναν.

Η Noranna άλλαξε τη ζωή της. Άρχισε να βγαίνει ραντεβού. Βγήκε με εκείνον τον πατέρα και όχι μόνο. Βγήκε με πολλούς και το απολάμβανε χωρίς προσδοκίες. Άρχισε να δρέπει τους καρπούς τής ζωής. Μερικές φορές γελούσε υστερικά χωρίς λόγο. Ξαφνικά έβρισκε ένα κύμα ενέργειας που ερχόταν και στο πρόσωπό της σχηματιζόταν ένα χαμόγελο που δεν μπορούσε να φύγει κι εκείνη το επέτρεπε. Αν και αυτό δεν είχε νόημα για το νου της, άρχισε να είναι αυθόρμητη και άφηνε να βγαίνει από το στόμα της ό,τι σκεφτόταν. Πολύ σύντομα εμφανίστηκε κάποιος με τον οποίο ξεκίνησε μια νέα ζωή, αν και έχασε την ευκαιρία να κάνει παιδιά αλλά αυτό δεν είχε σημασία. Αν και είχε περάσει τη νιότη της περιμένοντας να βρει ένα ταίρι για να φτιάξει μια οικογένεια μαζί του, τώρα είχε βρει κάποιον γεμάτο χαρά κι έφτιαξαν μια ζωή μαζί. Ο Nikoliah κοίταξε από μακριά και χαμογέλασε. Ήξερε πως εκείνη χρειαζόταν αυτή τη σύνδεση και την απελευθέρωσε κι εκείνος από το συμβόλαιο που είχαν κάνει μαζί.

Η Noranna έμεινε με τα παιδιά αφού της έφερναν αγάπη και νόημα στη ζωή. Μια μέρα πλησίασε το πεντάχρονο αγόρι που της είχε σημαδέψει την καρδιά. Εκείνο δεν θυμόταν τη συζήτηση αλλά η Noranna του είπε πόσο μαγικός ήταν. Εκείνος απάντησε, “Αυτό έλεγε ο πατέρας μου”. Και είπε ιστορίες του πατέρα του που είχε πεθάνει. Από εκείνη τη μέρα η Noranna φώναζε εκείνο το αγόρι St. Nick.

Αγαπημένοι μας, στη Γη συμβαίνουν πάρα πολλά τώρα, πολλές ιδέες που αρχίζουν να αλλάζουν, πολλά συμβόλαια που διαφοροποιούνται. Τα συμβόλαια καρδιάς έχουν να κάνουν με εσάς – ποτέ με κάποιον άλλον. Έχουν να κάνουν με το πώς νιώθετε για τον εαυτό σας, για το πώς βλέπετε τον εαυτό σας στον κόσμο γύρω σας. Μερικές φορές απλώνοντας το χέρι και κάνοντας τη διαφορά, άλλες φορές συνδεόμενοι με άλλους ανθρώπους και κάποιες φορές γελώντας μονάχοι στο πάρκο γνωρίζοντας πως δεν είστε ποτέ μόνοι.

Κι έπειτα ήρθε η μέρα που η Noranna άφησε το σώμα της. Ευτυχώς για εκείνη, ποτέ δεν ήθελε να είναι άρρωστη και σε όλη τη ζωή της αρρώστησε πολύ λίγες φορές. Μια ημέρα αρρώστησε και μέσα σε λίγες εβδομάδες έφυγε. Απελευθέρωσε τον σύζυγό της για δώδεκα χρόνια. Μαζί είχαν φτιάξει μια ζωή και είχαν μεγαλώσει μαζί με τρόπους που δεν φαντάζεστε. Αν και δεν απέκτησαν παιδιά, έφτιαξαν μια υπέροχη ζωή όπου μπορούσε να αγγίξει τις καρδιές, τις ψυχές και τα πνεύματα πολλών μικρότερων, μαζί και του St. Nick. Όταν πήγε στην Εστία, ο Nikoliah την περίμενε και, αν και δεν είχε κάποια συνειδητή ανάμνησή του, όταν άνοιξε τα μάτια της στην άλλη πλευρά τού πέπλου τον είδε και της πήρε λίγη ώρα μέχρι να επιστρέψει αυτή η ανάμνηση. Της πήρε λίγη ώρα να το καταλάβει αλλά σύντομα όλα επέστρεψαν. Εκείνος άπλωσε το χέρι, άγγιξε το πνεύμα της και είπε, “Καλά τα πήγες. Με απελευθέρωσες κι εσύ από το συμβόλαιό μου κι αυτό ήταν υπέροχο. Noranna, έγινες το καλύτερο που μπορούσες σε εκείνη τη ζωή. Άγγιξες πολλά πνεύματα, μαζί και του γιου μου και αν και βρίσκεσαι τώρα εδώ, το φως σου ζει μέσω πολλών από αυτά τα πνεύματα. Είμαι πολύ χαρούμενος που δέχτηκες το δώρο που σου έδωσα. Έκανες κάτι πολύ ξεχωριστό μαζί του, πέρα απ΄ ό,τι είχαμε σχεδιάσει μαζί. Δημιούργησες κάτι μοναδικό, ιδιαίτερο και πανέμορφο με τη θέλησή σου να αφήσεις τις παλιές σου ιδέες και τα παλιά συμβόλαια που κάναμε. Μοιραζόμαστε αυτή τη χαρά μαζί σου και όταν ο σύζυγός σου έρθει κοντά μας, όλοι μας θα χορέψουμε έναν υπέροχο χορό στο φως. Δεν υπάρχει πολικότητα σε αυτή την πλευρά τού πέπλου και η αγάπη είναι αγάπη.

Δεν Είστε Ποτέ Μόνοι

Αυτή ήταν η ιστορία τού Nikoliah και της Noranna. Συνέχισαν για πολλές ζωές και τελικά κατάφεραν να έχουν τον υπέροχο χρόνο που ήθελαν μαζί, μόνο όμως επειδή και οι δύο ήταν διατεθειμένοι να αφεθούν κατά καιρούς και να ακολουθήσουν τη ροή της φυσικής ενέργειας. Ήταν διατεθειμένοι να ακολουθήσουν τη διαδρομή με τη μικρότερη αντίσταση που βρισκόταν μπροστά τους. Αγαπημένοι μας, δεν είστε ποτέ μόνοι… ποτέ. Αν και μερικοί από εσάς πέφτετε σε βαθιά κατάθλιψη, βρίσκονται πάντα κοντά σας… πάντα. Αν το επιτρέψετε, θα βρίσκονται εκεί για εσάς για να συνδεθείτε με όποιον τρόπο μπορούν, να ανοίξουν τις πόρτες τού φωτός ώστε να μπορέσετε να δείτε τον εαυτό σας και να σας κρατούν μέσα στην ενέργεια μέχρι να βρείτε κάποιον εδώ και να καθρεφτίσετε αυτό το φως. Δημιουργήστε ένα θαύμα. Δημιουργήστε κάτι μαγικό στη ζωή σας και η Noranna με τον Nikoliah θα σας χαμογελούν.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλως σας χαιρετίζω με αυτό τον τρόπο και σας ζητώ να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία και να παίζετε όμορφα μαζί.

Είμαι ο εΜ. Espavo.

 

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!