Σεπτέμβριος 2016

Ανεβαίνοντας Στο Κύμα Προς Το 2017
Ένας Νέος Τόπος Για Τους Ανθρώπους

2016_09

 

 

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας.

Με το παιχνίδι σας να εξελίσσεται, ερχόμαστε σήμερα να σας πούμε περισσότερα για ένα κύμα ενέργειας που έρχεται. Ουσιαστικά είναι πάνω από ένα αλλά υπάρχουν πολλές ενέργειες που καταφθάνουν από διάφορα μέρη του σύμπαντος. Για εμάς είναι συναρπαστικό που πρόσφατα ανακαλύψατε έναν πλανήτη σαν τη Γη, στην κατοικήσιμη ζώνη ενός κοντινού άστρου. Είναι τέλειος για να φιλοξενήσει ζωή και είναι περίπου στο ίδιο μέγεθος με τη Γη. Εξερευνώντας τον νυχτερινό ουρανό και ψάχνοντας να βρουν πληροφορίες, ουσιαστικά οι άνθρωποι ψάχνουν για έναν νέο τόπο να πάνε και θα το κάνετε, πιστέψτε μας. Κάποια στιγμή θα πάτε και στον Άρη, ο οποίος είναι ένας από τους νέους αυτούς τόπους. Σας λέμε αγαπημένοι μας πως θα βρείτε με κάποιον τρόπο τα πατήματά σας, όπως το έχετε κάνει και στο παρελθόν. Ο Άρης φιλοξενούσε ζωή που άκμαζε κι εσείς ήσασταν εκεί. Γι’ αυτό το βρίσκουμε συναρπαστικό που κατεβάζετε αυτές τις ιδέες για τους Αρειανούς με τις μικρές κεραίες στο κεφάλι, που είναι πράσινοι για κάποιον λόγο. Είναι θαυμάσιο!

Πολλαπλές Οπτικές της Ζωής σας

Αγαπημένοι μας, οι ενέργειες που βιώσατε στη Γη, ειδικά αυτή τη χρονιά, έμοιαζαν να είναι οριακές για αρκετό καιρό. Αυτό αποτέλεσε πρόκληση γιατί επανεκκίνησε πολλές ενέργειες κι αυτό ακριβώς είναι. Καθώς κινείστε προς υψηλότερες δονήσεις, όλα τα πράγματα που έχετε ετοιμάσει κι έχετε κάνει για τον εαυτό σας – είτε πρόκειται για συστήματα πεποίθησης, είτε για οικογένεια ή κάποια σχέση – όλα πρέπει να αντέξουν τον λεπτομερή έλεγχο μιας υψηλότερης δόνησης. Γιατί να συμβεί αυτό;  Διότι όταν αλλάζετε την αντίληψή σας, αλλάζετε και την οπτική σας. Είναι τόσο απλό. Παρατηρείτε κάτι από εδώ. Μόλις όμως το παρατηρήσετε από εκεί έχετε μια νέα οπτική. Βασικά αυτό συμβαίνει σε όλους σας τώρα και που σας επιτρέπει να δείτε γεγονότα της ζωής σας μέσα από πολλές οπτικές.

Ειλικρινά, έρχονται τόσα πολλά κύματα ενέργειας που μαθαίνετε να κολυμπάτε σε αυτές τις ενέργειες και να κινείστε ταχύτατα μεταξύ των επιπέδων. Πολλοί άνθρωποι βιώνουν την απογοήτευση στη Γη και λίγοι προσπαθούν να την τιθασεύσουν. Η απογοήτευση προέρχεται από την αδυναμία να δείτε τις δημιουργίες σας και από το ότι είστε συνειδητοί δημιουργοί οι οποίοι μερικές φορές δεν μπορούν να δημιουργήσουν ή να παρατηρήσουν την επίδρασή τους στον κόσμο. Αυτό δημιουργεί πολλή εσωτερική απογοήτευση, η οποία τελικά βγαίνει προς τα έξω.

Παρακολουθήστε το Κύμα Ενέργειας να Έρχεται

Όταν έρχεται ένα κύμα ενέργειας ή φωτός, υπάρχει μια κατεύθυνση. Το κύμα πηγαίνει από μια κατεύθυνση προς μια άλλη. Όμως, αν ένα άλλο κύμα έρχεται από μια άλλη κατεύθυνση, αυτό επηρεάζει την αρμονική του κύματος. Αγαπημένοι μας, μην ανησυχείτε πολύ αν δεν μπορείτε να το παρακολουθήσετε όλο αυτό. Προς το τέλος του Σεπτεμβρίου αυτού του έτους, έρχεται ένα κύμα το οποίο θα ενωθεί πολύ σύντομα με ένα άλλο. Το κύμα που έρχεται είναι από ένα κβάζαρ, το οποίο είναι το αποτέλεσμα της κατάρρευσης και έκρηξης ενός άστρου (σ.τ.μ. εδώ πρέπει να εννοεί πάλσαρ και όχι κβάζαρ). Όταν συμβαίνει κάτι τέτοιο, η ενέργεια απλώνεται στο σύμπαν και μερικές φορές ταξιδεύει χιλιάδες χρόνια πριν φτάσει στον στόχο του. Η Γη ήταν ο στόχος αυτού του κύματος και όταν αυτή η ενέργεια αποκαλυφθεί, το κύμα θα ενωθεί μαζί της για να κινήσει την ανθρώπινη εξέλιξη προς τα εμπρός. Κανονικά θα λέγατε πως αυτό είναι υπέροχο. Προχωράμε στο επόμενο επίπεδο εξέλιξης και δεν θα χρειαστούμε πολύ χρόνο για να φτάσουμε, σωστά; Υπέροχα! Αυτό σημαίνει επίσης πως όλα τα πράγματα που έχετε προετοιμάσει με τις τέλειες ατέλειες, θα αποκαλυφθούν απότομα. Διότι η ταχύτατη κίνηση και κλιμάκωση μερικών συστημάτων όπως τα οικονομικά συστήματα, θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες και καθώς οι Η.Π.Α. βαδίζουν στην κόψη για αρκετό διάστημα, ίσως οι δυσκολίες ξεκινήσουν από εκεί. Το σημαντικό είναι αγαπημένοι μας, πως δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσετε αυτές τις δυσκολίες. Αυτό είναι που θέλουμε όλοι σας να έχετε στην καρδιά σας όταν θα περνάτε από αυτό το κύμα.

27 Σεπτεμβρίου – 17 Ιανουαρίου: Κύματα που Κινούνται Εμπρός, Πίσω και ξανά Εμπρός.

Το κύμα θα έρθει αρχικά στις 27 Σεπτεμβρίου αλλά ταξιδεύει εδώ και αρκετό καιρό, οπότε δεν είναι κύμα με την έννοια που είχε παλιά. Γι’ αυτό τον λόγο, μόνο οι πολύ ευαίσθητοι άνθρωποι θα νιώσουν τις πρώτες αλλαγές. Πολύ σύντομα, το κύμα θα ενωθεί με ένα άλλο για να φέρει τις δυνατότητες της γρήγορης εξέλιξης σε ένα άλλο επίπεδο. Φυσικά το έχετε ξανακάνει αυτό. Απλά τώρα ξεπερνάτε κάποιους μικρούς κυματισμούς γιατί οι άνθρωποι δεν ήξεραν πώς να κινηθούν γρήγορα προς τις νέες συνειδητοποιήσεις. Αυτή τη φορά θα μπορέσετε γιατί τα έχετε πάει πολύ καλά μέχρι τώρα. Όταν κοιτάζουμε τη γραμμή του χρόνου αγαπημένοι μας, μπορούμε να σας πούμε πως ήδη είστε πολύ επιτυχημένοι. Πρέπει να σας τοποθετήσουμε στη Νέα Στιγμή επειδή βρίσκεται μπροστά σας. Να ξέρετε πως είμαστε πολύ υπερήφανοι για τη δουλειά που πρόκειται να κάνετε, επειδή θα γειώσετε πολύ από το φως σας. Πολλοί από εσάς βρίσκεστε στον πλανήτη για να είστε εδώ αυτές τις στιγμές. Να σας μιλήσουμε τώρα για το τι συμβαίνει συνήθως στους ανθρώπους όταν πετάγονται ξαφνικά και θέλουν να προσαρμόσουν όλα όσα τους υποστήριζαν. Αγαπημένοι μας, παλιά προσαρμόζατε τους νόμους σας και τις συλλογικές συμφωνίες στον πλανήτη σας για να τα καθρεφτίσετε αυτά.

Φυσικά, υπάρχει πάντα μια αντίδραση. Τα πάντα είναι σε μορφή κυμάτων, οπότε εφ’ όσον κινείται προς τα εμπρός, πίσω και ξανά εμπρός, εσείς θα πρέπει να προοδεύετε. Θα πρέπει να συνεχίσετε να εξελίσσετε την ανθρωπότητα με τρόπο ώστε να μην αποθαρρύνεστε όταν έρχονται αυτές οι αντιδράσεις. Προς το τέλος του Σεπτεμβρίου, το κύμα θα αρχίσει να σας μεταφέρει μέχρι το τέλος του έτους. Θα ισορροπήσει κατά τις 17 Ιανουαρίου. Η σύνδεση και η ενέργεια της επόμενης χρονιάς θα ανοίξει τις θύρες για τα πράγματα που έρχονται, γιατί ο σχεδιασμός έχει γίνει μέσω των συνδέσεών σας, των ελπίδων και των ονείρων σας. Όσοι ήρθατε, αφήσατε τα φτερά σας στην Εστία και προσποιηθήκατε πως είστε άνθρωποι σε αυτή σας την ενσάρκωση.

Δημιουργώντας την Εστία

Τα πάτε πολύ καλά αγαπημένοι μας. Πολλοί βιώσατε το ακραίο άγχος του αποχωρισμού όταν φύγατε από την Εστία για να έρθετε και να παίξετε αυτό το παιχνίδι όπου προσποιείστε ότι είστε άνθρωποι. Ανοίξατε τα μάτια σας σε φυσική μορφή και αμέσως ψάξατε για την Εστία αλλά δεν την βρήκατε. Δεν πρόκειται να τη βρείτε γιατί θα την δημιουργήσετε και η ώρα αυτή είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζετε.

Το κύμα ενέργειας που καταφθάνει, θα διαρκέσει αρκετούς μήνες. Είναι συμφωνημένο να έρθει κι αυτό είναι ασυνήθιστο. Κάθε άνθρωπος έχει την ευκαιρία να κάνει άλμα σε νέα επίπεδα. Σας λέμε επίσης αγαπημένοι μας πως η δόνησή σας έχει ένα εύρος. Αν συγκρίνετε το υψηλότερο δονητικό επίπεδο που υπάρχει στην ανθρωπότητα με το δικό σας χαμηλότερο επίπεδο, αυτό είναι το εύρος της ανθρωπότητας ως σύνολο. Το εύρος όχι μόνο κινείται πολύ γρήγορα σε εξέλιξη αλλά έχει επίσης την τάση να επιμηκύνεται. Οι υψηλότερες δονήσεις γίνονται βαθύτερες και απομακρύνονται μεταξύ τους πιο πολύ απ’ ό,τι οι βαθύτερες και χαμηλότερες δονήσεις. Αυτό είναι ανησυχητικό και το παρατηρούμε. Καθώς αρχίζετε να αποχωρίζεστε μεταξύ σας στη Γη, αυτό αποτελεί πρόκληση κι εκεί είναι που συμβαίνουν πολλοί περιορισμοί, απογοητεύσεις και θυμός στη Γη τώρα. Η δυσχέρεια αυτή που υπάρχει σε πολλούς ανθρώπους, συμβαίνει επειδή πολλές φορές δεν έχετε τη σύνδεση για να δημιουργήσετε. Αγαπημένοι μας, σας ζητάμε να προετοιμαστείτε γι’ αυτό και να είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε τα όνειρά σας. Συνδεθείτε με το κανάλι και το πνεύμα σας για να αρχίσετε να τα ενώνετε όλα αυτά. Γιατί βρίσκεστε εδώ; Τι ήρθατε να κάνετε; Ποιο είναι το πάθος σας; Ποιο κομμάτι του παζλ φέρατε; Οι περισσότεροι έχετε μια πολύ καλή ιδέα για το ποιο είναι και βρίσκεστε στο μονοπάτι να διεκδικήσετε τη μεγαλοπρέπειά σας στο παιχνίδι της ελεύθερης επιλογής. Η μαγεία έχει ήδη τεθεί σε κίνηση, οπότε σας ζητάμε να κάνετε το βήμα και να φέρετε αυτό το φως. Μπορείτε να φοβηθείτε ή να αγαπήσετε, δεν μπορείτε όμως να κάνετε και τα δύο ταυτόχρονα. Λοιπόν, πόση αγάπη μπορείτε να φέρετε στον πλανήτη; Μπορείτε να δείτε πόση ομορφιά βρίσκεται γύρω σας και να τη μοιραστείτε με τους άλλους; Αυτό θα είναι πολύ σημαντικό στην εποχή που έρχεται, γιατί η ανθρωπότητα ελπίζει να ανυψώσει το επίπεδο δόνησής της εδώ και αρκετό καιρό. Βρίσκεστε σε μια αργή και σταθερή πορεία αλλά τώρα κάνετε ένα γρήγορο άλμα προς τα εμπρός, σαν να βρίσκεστε σε εκθετική πορεία. Αγαπημένοι μας, αυτό που έχετε στο μυαλό σας είναι τέλειο.

Υπάρχουν Περισσότερες Ευκαιρίες απ’ ό,τι Κλειστές Πόρτες

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν να κινούνται με ταχείς ρυθμούς. Αυτό δημιουργεί κυματισμούς κι επηρεάζει τους άλλους ανθρώπους γύρω σας, κάτι το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσετε. Αρχίστε να δουλεύετε μ’ αυτό τώρα και ξεκινήστε φέρνοντας αυτές τις ευκαιρίες στην οικογένεια και τους φίλους σας. Τι θα γίνει αν συμβεί κάτι πολύ σημαντικό; Πώς θα γίνουμε εμείς μέρος της λύσης αντί για μέρος του προβλήματος; Θα φοβηθείτε αν κάτι καταρρεύσει ξαφνικά ή πάψει να λειτουργεί σωστά; Μπορείτε απλά να κοιτάξετε μπροστά και να πείτε, “Αυτό είναι μέρος της πιο απίστευτης αλλαγής που συμβαίνει σε ολόκληρη την ανθρωπότητα”. Έπειτα Βιώστε την. Σας υποσχόμαστε πως υπάρχουν περισσότερες ευκαιρίες απ’ ό,τι κλειστές πόρτες, σε αναλογία δύο προς μια, οπότε απολαύστε το ταξίδι. Και καθώς αρχίζετε να περνάτε μέσα απ’ αυτό, αν δεν έχετε βρει αυτό τον χώρο από πριν, θα σας εμφανιστεί. Καθώς κινείστε προς αυτές τις υψηλότερες δονήσεις, η οπτική σας αλλάζει και μπορείτε να δείτε σε ευρύτερη κλίμακα και σε μεγαλύτερες διαστάσεις. Έτσι θα καταλάβετε πως κρατάτε μέρος του κλειδιού. Γειώνοντας το φως και κρατώντας την αγάπη, αρχίζετε να αλλάζετε τον κόσμο, μια καρδιά κάθε φορά. Αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να το καταφέρετε αγαπημένοι μας.

Σας επικροτούμε για το παιχνίδι σας. Οι αλλαγές και όλες οι εξελίξεις που έχουν γίνει πριν και αυτές που μόλις αρχίζουν, όπως και οι συνδέσεις είναι υπέροχες. Η ενέργειά σας είναι εδώ τώρα και σας αγαπάμε περισσότερο απ’ όσο γνωρίζετε.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία. Να ξέρετε πως κοιτάζετε τον εαυτό σας στα μάτια και να παίζετε όμορφα μαζί αγαπημένοι μας.

Espavo.

 

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!