Σεπτέμβριος 2006

Το Ιερό σας συμβόλαιο
Β’ πλάνο

 

Από τον Steve:

Για την Εκπομπή του Αληθινού Φωτός στις 26 Αυγούστου δημιουργήσαμε έναν αντίστροφο κύκλο σπαρτών (crop circle). Αντί να λάβουμε ενεργειακές σφραγίδες από οντότητες άλλων διαστάσεων, στέλνουμε εμείς μία σε αυτές!

Μετά από αυτή την άσκηση το γκρουπ έδωσε το παρακάτω μήνυμα σχετικά με κάτι που αποκαλούν τα ιερά μας συμβόλαια. Η Μπάρμπαρα κι εγώ αρχίζουμε να συνδεόμαστε με αυτή την πνευματική οικογένεια, παντού σε όλο τον κόσμο, και μπορώ να σας πω, ότι περισσότεροι Εργάτες Φωτός από όσους έχω δει ποτέ, περνούν ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ αλλαγές στην ζωή τους. Αυτό ακριβώς εννοούν το γκρουπ όταν μας λένε ότι τώρα είμαστε σε θέση να ενεργοποιήσουμε τα ιερά μας συμβόλαια.

Αν η ζωή σας βρίσκεται στη μέση δραστικών αλλαγών, απλά θυμηθείτε ότι δεν είστε μόνοι, και ότι αν απλώσετε χέρι βοήθειας …εμείς θα είμαστε εκεί.

Μεγάλες αγκαλιές και απαλά σκουντήματα, Steve.

 

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Αγαπημένοι, κάνατε τόσο δρόμο και ταξιδέψατε τόσο μακριά μέσα στον χρόνο και τον χώρο για να είστε εδώ αυτήν ακριβώς την στιγμή. Το κάνατε αυτό για να ξυπνήσετε από το όνειρο και να πάρετε την δύναμή σας ως δημιουργοί. Είμαστε τόσο πολύ υπερήφανοι με την δουλειά που κάνετε και με την ενέργεια που έχετε θέσει σε κίνηση για να αλληλοβοηθηθείτε σε αυτήν τη διαδικασία να καθαρίσετε τους ιστούς αράχνης από το πέπλο. Κάνατε τόσα πολλά. Τώρα έχετε την ευκαιρία να απλώσετε το χέρι και να αγγίξετε την καρδιά ο ένας του άλλου, με έναν τρόπο που δεν το έχετε κάνει πριν. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι– γίνεστε πολυδιάστατα όντα!

Το πέπλο που λεπταίνει

Τώρα που κάνετε το πέπλο πιο λεπτό, μαθαίνετε να χρησιμοποιείτε αυτή την διαδικασία συνειδητά. Εσείς φτιάξατε το πέπλο τόσο παχύ, για να προστατέψετε τον εαυτό σας. Όταν τραβάτε το πέπλο στο πλάι, αισθάνεστε βαθιά λύπη, παρότι περιμένατε να αισθανθείτε χαρά. Περιμένετε να δείτε την Εστία και να θυμηθείτε την χαρά στην Εστία και να σκεφτείτε πόσο υπέροχα είναι, αλλά αυτό που αισθάνεστε γενικά είναι λύπη, επειδή δεν είστε στην Εστία.

Αυτό που σας λέμε είναι ότι εσείς δημιουργείτε την Εστία εδώ πάνω στην Γη. Εσείς είστε οι γενναίες ψυχές που ήρθαν με την πιο μεγάλη επιθυμία να κάνουν ακριβώς αυτό,να θέσουν την εκλέπτυνση του πέπλου σε κίνηση, ερχόμενοι και προσποιούμενοι ότι φοράτε κι εσείς πέπλο. Ερχόμενοι και προσποιούμενοι ότι είστε χώρια ο ένας από τον άλλο. Ερχόμενοι και προσποιούμενοι ότι είστε άνθρωποι κι έχετε δυσκολίες. Μας αρέσουν οι δυσκολίες σας. Μερικές φορές μας αρέσει ακόμη και το ότι βιώνετε πόνο. Ξέρετε γιατί; Γιατί όταν έρχεστε στην Εστία, όταν εισέρχεστε σε εκείνο το Έβδομο Επίπεδο της Ζωής-το Επίπεδο Εγκλιμάτισης– θα καθίσετε όλοι μαζί και θα μιλάτε προσπαθώντας να θυμηθείτε όλες τις διαδικασίες που περάσατε σαν άνθρωποι. Θα το κάνετε αυτό για να ενσωματώσετε στην κεντρική σας προσωπικότητα ποιος αληθινά είστε, ενώ απελευθερώνετε τις όψεις εκείνες της προσωπικότητάς σας που δεν σας χρειάζονται πια. Κατά την διάρκεια της διαδικασίας του Έβδομου Επίπεδου της Ζωής , θα θυμηθείτε εκείνο τον πόνο σαν την πιο όμορφη ανθρώπινη εμπειρία. Ναι, ξέρουμε.Δεν μπορείτε να το κατανοήσετε καλά αυτό τώρα. Περάσατε τόσα πολλά σαν ψυχή για να κερδίσετε το δικαίωμα να είστε τώρα εδώ, και τα απίστευτα δώρα σας ενεργοποιούνται όλα, αυτή την στιγμή.

Πνευματική Οικογένεια

Ευχόμαστε να μιλήσουμε σήμερα για κάτι που δεν έχουμε ξαναμιλήσει πριν, γιατί η αλήθεια είναι ότι ήρθατε με υψηλή πρόθεση. Ήρθατε με κάθε είδους ιδέες, όπως: ‘Τί θα συνέβαινε αν…;’ και με πολλά ‘Τί κι αν…;’ Τί κι αν το κάνω ως αυτό το σημείο,ή ως εκείνο το σημείο; Τί κι αν η ανθρωπότητα αποφασίσει να παρατείνει το παιχνίδι πάνω στον Πλανήτη Γη; Τί θα συμβεί αν αποφασίσουμε να ενεργοποιήσουμε το συμβόλαιο του Σχέδιου ‘Β’ για την ανθρωπότητα; Τί θα συμβεί αν εσείς αποφασίσετε να παρατείνετε το αναπόφευκτο τέλος του Πλανήτη Γη; Η λίστα των ‘Τί κι αν…;’ συνεχίζεται. Κι έτσι είστε τώρα εδώ.

Σαν αποτέλεσμα γεννιούνται στον πλανήτη σας τα Ίντιγκο και τα Κρυσταλλικά παιδιά. Ανα-σχηματίζουν όλα όσα έχετε σκεφτεί. Είναι εδώ για να συν-υπάρξουν σε έναν πλανήτη που αναπτύσσεται τάχιστα, για να σταθεροποιήσουν τον μετασχηματισμό. Ανα-επεξεργάζονται ολόκληρη την γένεση του Πλανήτη Γη.

Αναπτύσσεστε και εντούτοις το πέπλο φαντάζει πολύ πυκνό όταν λέτε: ‘Νιώθω σαν να είμαι ολομόναχος. Αισθάνομαι ότι κανένας δεν πιστεύει ποιος είμαι στ’ αλήθεια. Αισθάνομαι σαν να είμαι ο μόνος στην περιοχή μου που έχει αυτή την ενέργεια’.

Τότε συνδέεστε με την πνευματική οικογένεια κι αυτό φωτίζει την ψυχή σας. Τότε πολλοί από εσάς σκέφτεστε ότι θα θέλατε να βρείτε μια κοινότητα όπου θα ζούσατε όλοι μαζί με αγάπη. Όμως σας λέμε χωρίς δισταγμό ότι θα τρελαίνατε ο ένας τον άλλο. Ποτέ δεν θα πετύχαινε κάτι τέτοιο γι’ αυτό ούτε καν να το σκέφτεστε. Θα εκνευρίζατε ο ένας τον άλλο πολύ γρήγορα γιατί η πραγματικότητα είναι ότι όλοι ήρθατε με το ίδιο αποτύπωμα. Αυτές οι ομοιότητες σάς κάνουν σαν δύο μαγνήτες να προσπαθείτε να πλησιάσετε ο ένας τον άλλο, ενώ αντίθετα στην πραγματικότητα θέλετε να απομακρυνθείτε. Η αντίδραση της απομάκρυνσης συμβαίνει επειδή ο ένας έχει να κάνει δουλειά εδώ, ενώ ο άλλος έχει να κάνει δουλειά παραπέρα, γι’ αυτό τιμείστε το αυτό. Ας συγκεντρώνεστε που και που για να επαναφορτίζετε τους μαγνήτες σας ή για να επανασυνδεθείτε με την πνευματική σας οικογένεια. Να ξέρετε ότι το θέμα δεν είναι να βρείτε ένα μέρος όπου θα ζείτε καθημερινά, αλλά το να προοδεύσετε, κάνοντας την εργασία σας και μερικές φορές για να βιώσετε δύσκολα αισθήματα.

Το Ιερό σας Συμβόλαιο

Στο πρώτο στάδιο της ζωής σας -πριν να γεννηθείτε- είχατε την επιθυμία να γράψετε τα σημαντικότερα σενάρια, ενώ γνωρίζατε πολύ καλά ότι ήρθατε να ζήσετε στον Πλανήτη της Ελεύθερης Επιλογής και τα περισσότερα από τα συμβόλαιά σας δεν θα συνέβαιναν ποτέ. Όλα τα συμβόλαια πρέπει να τα επιλέξουν και οι δύο πλευρές για να ενεργοποιηθούν. Μερικές από τις επιλογές σας τις επιλέγουν, ενώ άλλες όχι.

Όμως σε εκείνο το πρώτο στάδιο της ζωής, γράψατε και κάτι που ονομάζεται το ιερό σας συμβόλαιο. Αυτό το ιερό συμβόλαιο ήταν ένα εναλλακτικό σχέδιο σε όλα τα πιθανά σας συμβόλαια. Θα ενεργοποιούνταν μόνο αν η συλλογική δόνηση τής ανθρωπότητας έφτανε σε επίπεδο προόδου που δεν θα ήταν αναμενόμενο.

Αν όλα συμφωνούσαν απόλυτα, θα είχατε την ευκαιρία να εκπληρώσετε το ιερό σας συμβόλαιο, γιατί υπάρχει κάτι πάνω από όλα τα άλλα που η ψυχή σας μπορεί να συνεισφέρει στην ανθρωπότητα. Όταν ενεργοποιηθεί το ιερό σας συμβόλαιο, θα βρείτε τον εαυτό σας στο μεγαλύτερο πάθος που μπορεί να νιώσει κάποιος σε ανθρώπινη μορφή.

Ήρθατε σε αυτόν τον πλανήτη με ένα χάρισμα θειότητας και το ιερό σας συμβόλαιο σού επιτρέπει να ζεις σε αυτή την θειότητα και να την μοιραστείς με άλλους. Υπάρχει ένα μέρος του Θεού που φέρετε περισσότερο εσείς από κάθε άλλον, κι επειδή το συλλογικό της ανθρωπότητας έχει φτάσει σε ένα επίπεδο που αυτό (το θείο μέρος σας) μπορεί να ενεργοποιηθεί, όλοι έχετε την ευκαιρία να το χρησιμοποιήσετε τώρα. Η πλήρης ενεργοποίηση αυτού του συμβολαίου θα διαδοθεί σε μερικά χρόνια, αλλά και τώρα οι περισσότεροι από εσάς αισθάνεστε την προσμονή ενός μεγάλου θαύματος, ακριβώς σήμερα. Αυτή είναι άμεση επικύρωση αυτού που αισθάνεστε .Είναι αληθινό και πρόκειται να πραγματοποιηθεί.

Αυτά τα ιερά συμβόλαια θα έχουν πολλές μορφές. Ίσως σας θέσουν σε νέα κατεύθυνση για την υπόλοιπη ζωή σας, ή μπορεί και να εκπληρωθούν σε 5 λεπτά. Ίσως να γεμίζετε το ντεπόζιτο της βενζίνης και κάποιος να εμφανιστεί και να σας κάνει μια ερώτηση και εκείνη την στιγμή εκείνο το ιερό συμβόλαιο να ενεργοποιηθεί. Αυτό που θα σας πούμε είναι ότι από την στιγμή που θα ενεργοποιηθεί το ιερό σας συμβόλαιο, είτε ολοκληρωθεί είτε όχι, η ζωή σας θα έχει την πλήρη ικανοποίηση ότι η ψυχή σας έχει σκοπό. Ακόμη κι αν δεν γνωρίσετε ποτέ ακριβώς ποιο ήταν το ιερό σας συμβόλαιο, θα αρχίσετε να βιώνετε μια γαλήνη και εμπιστοσύνη για το δικό σας πνεύμα, ακόμη και ενόσω θα βρίσκεστε ακόμη σε ανθρώπινη μορφή. Αυτό είναι το δώρο του ιερού σας συμβολαίου και η μεγαλύτερη ελπίδα που είχατε για τον εαυτό σας σε αυτή την περίοδο της ζωής σας. Να το περιμένετε τώρα, γιατί είναι εφικτό.

Ο τρόπος που εκπληρώνεται το ιερό συμβόλαιο, ή το με τι μοιάζει δεν είναι το πιο σημαντικό μέρος. Αυτό που έχει αντίθετα σημασία είναι η θέλησή σας να βάλετε σε δράση το ιερό συμβόλαιο, γιατί αυτό το έλκει προς το μέρος σας. Αυτό είναι το κομμάτι που θέτει σε δράση τούς μαγνήτες τού σύμπαντος, που στην συνέχεια αλλάζει την ροή της ενέργειας, έτσι ώστε αυτό να μαγνητιστεί προς το μέρος σας. Η ενέργεια είναι πάντα σε κίνηση. Όταν φτιάχνετε μια (ιδεατή) κατασκευή για την συγκέντρωση της ενέργειας, (η ιδέα) παίρνει αυτή την μορφή και κρυσταλλοποιείται. Σας λέμε ότι η απλότητα αυτού είναι η κατανόηση της έννοιας του ιερού συμβολαίου και η δημιουργία μιας (ιδεατής) δομής για να συγκεντρωθεί η ενέργεια ενεργοποίησης του συμβολαίου.

Υλοποίηση του Πνεύματος σε Ανθρώπινη Μορφή

Θα διαπιστώσετε ότι τα πράγματα αλλάζουν πολύ γρήγορα. Ίσως δεν είναι όπως θα τα περιμένατε, γι’ αυτό διώξτε τις προσδοκίες σας. Αφήστε τις ιδέες για το τι είναι καλό και τι είναι κακό. Αφήστε τις ιδέες για το τι είναι επιτυχημένο και τι δεν είναι. Γιατί μόνο τότε μπορείτε να βιώσετε χαρά πέρα από κάθε σας προσδοκία. Γιατί περιορίζετε το Πνεύμα όσο διατηρείτε αυτές τις ιδέες. Περιορίζετε τον ίδιο σας τον ανώτερο εαυτό ως προς τον τρόπο που θα εκπληρώσει τις πιο σημαντικές σας επιθυμίες όταν προσκολλάστε στο αποτέλεσμα.

Ναι, διδάσκεται σε πολλά μέρη του κόσμου ότι δημιουργία σημαίνει το να φτιάχνεις μια ιδέα αυτού που θέλεις και να είσαι συγκεκριμένος. Όταν θέλεις χρήματα, να είσαι συγκεκριμένος σχετικά με το ποσό, την ημερομηνία που θέλεις να τα λάβεις, πώς θα είναι και τι αίσθηση θα έχει όταν θα έχεις λάβει την δημιουργία σου. Αυτές οι αντιλήψεις δούλευαν καλά με την παλιά ενέργεια, αλλά δεν φέρνουν τα ίδια αποτελέσματα με την νέα ενέργεια. Η εξέλιξή σας ξεπέρασε κατά πολύ αυτές τις διαδικασίες.

Τώρα σας δίνουμε μια πιο ακριβή αντίληψη τής διαδικασίας. Σταματήστε την σκέψη και δημιουργήστε μια χαλαρή κατασκευή για να συγκεντρωθεί η ενέργεια. Δείτε αυτή την κατασκευή σαν μια γενική ιδέα που θα μαγνητίζει σαν ενέργεια. Μην ανησυχείτε για τις λεπτομέρειες, μόνο διατηρείστε την σκέψη και αφήστε την να αναπτυχθεί. Αυτό θα ορίσει το ιερό σας συμβόλαιο και πολύ σύντομα θα ανακαλύψετε ότι είστε πάνω σε αυτόν τον πλανήτη για κάτι συγκεκριμένο.

Τώρα, καθώς μιλούμε για τα ιερά συμβόλαια, όλοι ονειρεύεστε, ‘Ω, αυτό είναι σπουδαίο! Αλλά πώς ακριβώς θα του δώσω μορφή;’ Λοιπόν, κάποιοι από εσάς θα βρείτε πώς, ενώ κάποιοι άλλοι όχι, αλλά δεν έχει αυτό σημασία. Το σημαντικό είναι πώς θα φτιάξετε μια ‘ζωή’ (έναν τρόπο ζωής) με αυτό (σαν εργαλείο) . Μπορείτε να φανταστείτε να βαδίζετε κάθε βήμα της ζωής σας με μια εσωτερική σιγουριά, γνωρίζοντας πως, άσχετα με το τι θα συμβεί παρακάτω, αυτό θα είναι μια θαυμάσια εμπειρία για εσάς; Αυτό σας περιμένει όλους όσοι θα διαλέξετε να ενεργοποιήσετε τα ιερά σας συμβόλαια. Η ζωή σας πάνω σε αυτόν τον πλανήτη ως μέρος του Θεού θα αποκαλυφθεί καθώς το πέπλο παραμερίζεται. Θα σας αποκαλύψει ότι είστε η δράση του Θεού. Είστε η υλοποίηση του Πνεύματος σε ανθρώπινη μορφή.

Σχέδιο ‘Β’. Το συμβόλαιο του Αν

Όταν βρισκόσασταν στο στάδιο που σχεδιάζατε αυτήν την ζωή, γράφοντας όλα τα συμβόλαια του σχεδίου σας ‘Β’, είπατε: ‘Αν δεν συναντηθούμε εδώ στο σημείο Α, θα συναντηθούμε εδώ στο σημείο Β. Και αν δεν συναντηθούμε στο σημείο Β, θα συναντηθούμε πάλι στο σημείο Γ. Και αν δεν συναντηθούμε σε εκείνο το σημείο, δεν θα συναντηθούμε σε αυτή την ζωή. Εσύ θα είσαι ο πατέρας μου, εσύ θα είσαι η μητέρα μου, εσείς θα το αρχίσετε αυτό, εσείς κι εγώ θα συναντηθούμε στο Πανεπιστήμιο και αυτός εδώ ο φίλος μου θα σε κλέψει γιατί θα πρέπει να μάθω αυτό το μάθημα’.

Εμείς οργανώνουμε όλες αυτές τις θαυμάσιες δυνατότητες και ακριβώς πριν να έρθετε, γράψατε κάτι που ονομάζεται το ιερό σας συμβόλαιο. Πριν από αυτό βάλατε τόσα πολλά Αν, που φαινόταν ότι ποτέ κανένας δεν θα ενεργοποιούσε αυτό το συμβόλαιο. Τώρα, σήμερα ,όλα εκείνα τα αν μοιάζουν να ευθυγραμμίζονται. Αυτό ήταν η ‘Βολή του Χαίρε Μαρία’ της ψυχής, αν θέλετε και τότε είπατε: ‘Μόνο στην περίπτωση που η ανθρωπότητα θα φτάσει ένα υψηλό, μη αναμενόμενο επίπεδο, θα κάνω αυτό όσο είμαι εδώ κάτω’. Και το γράψατε. Τώρα είναι η ώρα. Καλέστε το. Θυμηθείτε το. Πρώτα αισθανθείτε το κι έπειτα αφήστε το να συγκεντρώσει αυτή την αίσθηση. Μην ασχολείστε με τη δημιουργία μιας έννοιας για αυτό. Μην προσπαθείτε να προσελκύσετε όλα τα κομμάτια του και να τα συναρμολογήσετε σε ένα όμορφο μικρό κουτί με μια κορδέλα στην κορυφή του. Απλά αφήστε το να ρέει μέσα από εσάς. Αφήστε το να γίνει αυτός που είστε. Σας λέμε ότι δεν είναι δυνατό να προσδιορίσετε το ιερό σας συμβόλαιο πριν να έχει πρώτα εκτελεστεί. Ω, είχατε τόση φαντασία όταν τα γράφατε. Αφήστε την μαγεία να αρχίσει.

Σας λέμε ότι οι δονήσεις του συνόλου στη Γη έφτασαν ένα επίπεδο που μπορείτε τώρα να ενεργοποιήσετε τα ιερά σας συμβόλαια, και αυτή είναι μόνο η αρχή. Ναι, πρόκειται να συμβούν αλλαγές πάνω στην Γη, όμως να θυμάστε ότι είστε επιφορτισμένοι με τη δική σας πραγματικότητα, απλά και καθαρά. Μπορείτε να αλλάξετε την πραγματικότητά σας κάθε στιγμή, αλλάζοντας το σημείο θεώρησης από το οποίο την κοιτάτε. Είναι καπνός και καθρέφτες, οπότε βρείτε το υψηλότερο σημείο αντίληψης. Βρείτε τον τρόπο να χρησιμοποιείτε τους καθρέφτες προς όφελός σας. Βρείτε τον τρόπο να βλέπετε το δώρο σε καθετί που συμβαίνει και όταν το κάνετε αυτό αλλάζετε αυτόματα την πραγματικότητά σας. Αρχίζετε να δημιουργείτε τον παράδεισο πάνω στην Γη. Αρχίζετε να κινείτε εκείνη την ενέργεια που σας κάνει να είστε η υψηλότερη δυνατή έκφραση του Θεού πάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Αυτό αρχίζει σήμερα.

Το Κερί που Λάμπει Μοναχό στο Σκοτάδι

Πολλοί από εσάς έχετε ιδέες και όνειρα που τα δημιούργησε το πάθος σας. Κάποια από αυτά αρκεί μόνο να τα σκεφτείτε για να έρθει το χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Σας λέμε ότι το πιο διασκεδαστικό μέρος είναι ότι όταν περνάτε σε κάποιο ιερό συμβόλαιο, είναι πιο εύκολο για το άτομο που κάθετε δίπλα σας να περάσει κι αυτό στο δικό του πάθος. Οι άνθρωποι που εργάζεστε μαζί τους, αυτός που παντρευτήκατε και τα παιδιά σας τότε, μπορούν να βρουν τρόπους να κάνουν τα πράγματα διαφορετικά. Γι’ αυτό ας είστε εσείς εκείνο το κερί που λάμπει μόνο του στο σκοτάδι. Ας έχετε το κουράγιο να το θέσετε αυτό σε κίνηση για τον εαυτό σας- όχι απαραίτητα για να αλλάξετε τον κόσμο, αλλά για να βάλετε το χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Το όνειρό σας ήταν να παίξετε αυτό το Παιχνίδι προσποιούμενοι ότι είστε κάτι ξέχωρο από το σύνολο και προσποιούμενοι ότι είστε άνθρωπος, ενώ στην πραγματικότητα είστε πνεύμα. Αυτή η ζωή δεν είχε να κάνει με το να μπεις σε ένα ανθρώπινο σώμα και να φτάσεις σε ένα επίπεδο που να μπορείς να ανυψωθείς στο επίπεδο του πνεύματος, αντίθετα είσαι το πνεύμα που έχει μια εμπειρία σαν άνθρωπος. Τί κι αν σήμερα είχες μια χαρούμενη ανθρώπινη εμπειρία; Αυτό ήρθες να κάνεις. Αυτός είναι ο τρόπος να δεις τον Θεό. Αυτή είναι η βάση του ιερού σου συμβολαίου που είναι πραγματοποιήσιμο σήμερα. Αυτός είναι ο τρόπος για να εκφράσεις αυτό που δημιουργείς στα όνειρά σου, όχι να εξελιχθείς δονητικά σε σημείο που να μην είσαι πλέον στην Γη, αλλά να φέρεις τις υψηλές δονήσεις στην Γη και να τα αλλάξεις όλα πάνω της..

Ας είσαι η μαγεία. Εκτέλεσε σήμερα το ιερό συμβόλαιο. Χρειάζεται μόνο μια σκέψη. Δεν υπάρχουν μαγικά, ούτε και οδηγίες 1,2 και 3 που μπορούμε να σου δώσουμε. Αυτά πρέπει να τα φτιάξεις ο ίδιος για τον εαυτό σου. Εκεί βρίσκεται η μαγεία, γι’ αυτό άφησέ την να ρέει μέσα σου σήμερα. Άσε τον εαυτό σου να αισθανθεί την ενέργεια τής Εστίας. Άσε τον εαυτό σου να είναι η έκφραση της μαγείας- το χαμόγελό σου, η χαρά σου, το πάθος σου, που διαχέονται σε ότι κάνεις, θα σε βοηθήσουν να τα καταφέρεις. Αν ακούσεις αυτό το όμορφο γέλιο πάνω από τον ώμο σου, να ξέρεις ότι είμαστε εμείς που σου εν-θυμίζουμε την Εστία και που σε ενθαρρύνουμε στον δρόμο αυτό. Γιατί ήρθες με την μέγιστη ελπίδα κι έβαλες τόσο σφιχτά το πέπλο πάνω στο πρόσωπό σου που δεν μπορούσες να θυμηθείς τί ήρθες να κάνεις. Έχεις φτάσει σε μεγάλα επίπεδα επιτυχίας, κι έτσι τώρα αυτό αλλάζει. Απολαύστε την διαδρομή, αγαπημένοι. Κατακτήστε το! Βγάλτε το πέπλο για όσο χρειαστεί ώστε να θυμηθείτε το ιερό σας συμβόλαιο. Περπατείστε σαν τυφλοί φορώντας το με την προσδοκία ενός θαύματος, κι έτσι θα το δημιουργήσετε. Πάνω από όλα να θυμάστε πάντα να διασκεδάζετε. Αυτό ήρθατε να κάνετε. Ήρθατε για να απολαύσετε την όμορφη ανθρώπινη έκφραση.

Μοιραζόμαστε σήμερα μαζί σας ότι θα συναντήσετε πολλή μουρμούρα πάνω σε αυτόν τον πλανήτη. Υπάρχει πολλή ενέργεια τριβής μεταξύ σας. Υπάρχουν εκείνοι που αντιστέκονται στην νέα ενέργεια που έρχεται, με το να προσκολλώνται απελπισμένα στα παλιά ιδεώδη και αυτοί βρίσκονται σε όλα τα πεδία της ζωής. Βρίσκονται σε όλα τα επίπεδα της κυβέρνησης, σε όλα τα επίπεδα εταιρειών και σε όλα τα επίπεδα της ανθρωπότητας. Όταν το δείτε αυτό να ξέρετε ότι δεν είναι δική σας δουλειά να το λύσετε. Όπως και ένας θεραπευτής που δεν είναι η δουλειά του να θεραπεύει, αλλά η μόνη του δουλειά είναι να δημιουργεί αρκετό χώρο για τους άλλους ώστε να αισθάνονται άνετα και να αρχίσουν να αυτοθεραπεύονται. Κάνετε το ίδιο όταν βλέπετε τριγύρω σας πολλή φασαρία. Χαμογελάστε. Πρώτα από όλα δείτε το όπως έχει. Είναι ένα θέατρο που το παίζουν άνθρωποι σε κατάσταση οργής. Όπως θα φερόσασταν σε ένα δίχρονο παιδάκι, πείτε τους να πάνε παρακεί, να μην πειράξουν κανέναν και όταν περάσει ο θυμός τους να έρθουν να σας βρουν. Αν έχεις αυτή την στάση θα αλλάξεις τον κόσμο αύριο, γιατί ο κόσμος δεν αλλάζει με τα νέα, αλλά αλλάζει στην καρδιά. Αλλάξτε το πρώτα μέσα στην δική σας καρδιά και απολαύστε την διαδρομή.

Με μέγιστη τιμή σάς αφήνουμε αυτές τις 3 απλές υπενθυμίσεις: -μεταχειριστείτε τους άλλους με ύψιστο σεβασμό, εμψυχώνετε τους άλλους σε κάθε ευκαιρία που σας δίνεται γιατί έτσι δυναμώνετε τον εαυτό σας, θυμηθείτε ότι είναι ένα Παιχνίδι και παίξτε όμορφα μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Δήμητρα Κοντάκου

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!