Σεπτέμβριος 2006

Το Ιερό σας συμβόλαιο
Β’ πλάνο

 

Από τον Steve:

Για την Εκπομπή του Αληθινού Φωτός στις 26 Αυγούστου δημιουργήσαμε έναν αντίστροφο κύκλο σπαρτών (crop circle). Αντί να λάβουμε ενεργειακές σφραγίδες από οντότητες άλλων διαστάσεων, στέλνουμε εμείς μία σε αυτές!

Μετά από αυτή την άσκηση το γκρουπ έδωσε το παρακάτω μήνυμα σχετικά με κάτι που αποκαλούν τα ιερά μας συμβόλαια. Η Μπάρμπαρα κι εγώ αρχίζουμε να συνδεόμαστε με αυτή την πνευματική οικογένεια, παντού σε όλο τον κόσμο, και μπορώ να σας πω, ότι περισσότεροι Εργάτες Φωτός από όσους έχω δει ποτέ, περνούν ΥΨΙΣΤΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ αλλαγές στην ζωή τους. Αυτό ακριβώς εννοούν το γκρουπ όταν μας λένε ότι τώρα είμαστε σε θέση να ενεργοποιήσουμε τα ιερά μας συμβόλαια.

Αν η ζωή σας βρίσκεται στη μέση δραστικών αλλαγών, απλά θυμηθείτε ότι δεν είστε μόνοι, και ότι αν απλώσετε χέρι βοήθειας …εμείς θα είμαστε εκεί.

Μεγάλες αγκαλιές και απαλά σκουντήματα, Steve.

 

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Αγαπημένοι, κάνατε τόσο δρόμο και ταξιδέψατε τόσο μακριά μέσα στον χρόνο και τον χώρο για να είστε εδώ αυτήν ακριβώς την στιγμή. Το κάνατε αυτό για να ξυπνήσετε από το όνειρο και να πάρετε την δύναμή σας ως δημιουργοί. Είμαστε τόσο πολύ υπερήφανοι με την δουλειά που κάνετε και με την ενέργεια που έχετε θέσει σε κίνηση για να αλληλοβοηθηθείτε σε αυτήν τη διαδικασία να καθαρίσετε τους ιστούς αράχνης από το πέπλο. Κάνατε τόσα πολλά. Τώρα έχετε την ευκαιρία να απλώσετε το χέρι και να αγγίξετε την καρδιά ο ένας του άλλου, με έναν τρόπο που δεν το έχετε κάνει πριν. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι– γίνεστε πολυδιάστατα όντα!

Το πέπλο που λεπταίνει

Τώρα που κάνετε το πέπλο πιο λεπτό, μαθαίνετε να χρησιμοποιείτε αυτή την διαδικασία συνειδητά. Εσείς φτιάξατε το πέπλο τόσο παχύ, για να προστατέψετε τον εαυτό σας. Όταν τραβάτε το πέπλο στο πλάι, αισθάνεστε βαθιά λύπη, παρότι περιμένατε να αισθανθείτε χαρά. Περιμένετε να δείτε την Εστία και να θυμηθείτε την χαρά στην Εστία και να σκεφτείτε πόσο υπέροχα είναι, αλλά αυτό που αισθάνεστε γενικά είναι λύπη, επειδή δεν είστε στην Εστία.

Αυτό που σας λέμε είναι ότι εσείς δημιουργείτε την Εστία εδώ πάνω στην Γη. Εσείς είστε οι γενναίες ψυχές που ήρθαν με την πιο μεγάλη επιθυμία να κάνουν ακριβώς αυτό,να θέσουν την εκλέπτυνση του πέπλου σε κίνηση, ερχόμενοι και προσποιούμενοι ότι φοράτε κι εσείς πέπλο. Ερχόμενοι και προσποιούμενοι ότι είστε χώρια ο ένας από τον άλλο. Ερχόμενοι και προσποιούμενοι ότι είστε άνθρωποι κι έχετε δυσκολίες. Μας αρέσουν οι δυσκολίες σας. Μερικές φορές μας αρέσει ακόμη και το ότι βιώνετε πόνο. Ξέρετε γιατί; Γιατί όταν έρχεστε στην Εστία, όταν εισέρχεστε σε εκείνο το Έβδομο Επίπεδο της Ζωής-το Επίπεδο Εγκλιμάτισης– θα καθίσετε όλοι μαζί και θα μιλάτε προσπαθώντας να θυμηθείτε όλες τις διαδικασίες που περάσατε σαν άνθρωποι. Θα το κάνετε αυτό για να ενσωματώσετε στην κεντρική σας προσωπικότητα ποιος αληθινά είστε, ενώ απελευθερώνετ