Σεπτέμβριος 2005

Μοναδική Ομορφιά
Ο κύκλος του Φωτός

 

Από τον Steve:

Όλοι έχουμε ακούσει για μετακίνηση προς την Ενότητα και προς την συνειδητότητα της ενότητας. Αλλά τι ακριβώς σημαίνει αυτό; Ότι χάνουμε την ταυτότητα μας και αναμειγνυόμαστε όλοι σαν ένα; Σ’ αυτό το μήνυμα, το Γκρουπ μιλά για το πως ακριβώς λειτουργεί αυτό και τι σημασία έχει για μας. Λένε ότι είναι αδύνατον να προχωρήσουμε στην ενότητα πριν ο καθένας μας να αναγνωρίσει και να αποδεχτεί την μοναδικότητα του. Αυτό το μοναδικό μέρος του Θεού που κουβαλάει ο καθένας μας, είναι ο λόγος που είμαστε εδώ. Αυτό είναι που το Γκρουπ αποκαλεί Μοναδική Ομορφιά. Η έκφραση της Μοναδικής Ομορφιάς σας, δεν είναι μόνο εκ γενετής δικαίωμα σας αλλά είναι επιπλέον υπευθυνότητα σας.

Μεγάλες Αγκαλιές και Απαλά Σκουντήματα,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Αγαπημένοι, έχετε δημιουργήσει μια ευκαιρία για να συγκεντρωθείτε στο φως. Έχετε συναντηθεί λόγω της ευκαιρίας να κοιτάξετε ο ένας στα μάτια του άλλου και να δημιουργήσετε μια μεγαλειώδη αντανάκλαση, καθότι ο καθένας σας κουβαλάει ένα κομμάτι μοναδικής ομορφιάς που είναι πέρα από κάθε περιγραφή. Αυτή η μοναδική ομορφιά είναι ένα μέρος του Θεού, είναι το μέρος του Θεού που βρίσκεται μέσα σας. Λόγω της τοποθέτησης αυτού του θαυμάσιου πέπλου στο πρόσωπο σας, η ίδια σας η μοναδική ομορφιά είναι ένα πράγμα που είναι καλά κρυμμένο από την ίδια σας την θέα. Κοιτάζετε στον καθρέφτη και λέτε «Χμμμ, αναρωτιέμαι πότε εμφανίστηκε αυτό το σημάδι εδώ» ή «Από που ήρθαν αυτές εδώ οι καφέ κουκκίδες;» Εσείς εντοπίζετε όλες τις ατέλειες στην αντανάκλαση σας, εμείς όμως σας λέμε ότι αυτές οι ατέλειες είναι η μοναδική σας ομορφιά και αυτό που σας κάνει ξεχωριστούς. Επιθυμούμε να μιλήσουμε για την μοναδική σας ομορφιά αυτή την μέρα. Πρώτα όμως επιθυμούμε να εξηγήσουμε μια άλλη σύλληψη η οποία θα βοηθήσει να τα συνδέσουμε όλα αυτά για χάρη σας λίγο αργότερα σ’ αυτή την επικοινωνία.

Τι είναι το Φώς και η Εργασία του Φωτός;

Επιθυμούμε να μιλήσουμε για το φως το ίδιο. Επί του παρόντος παρακολουθείτε μια αντανάκλαση του φωτός, το φώς που αντιλαμβάνεστε είναι στην πραγματικότητα ενέργεια. Όταν εκφωνούμε την λέξη «φως», δεν εννοούμε μόνο το φως που βλέπετε να πηγάζει από τον ήλιο και από εκείνα τα τεχνητά φώτα που αποκαλείτε ηλεκτρικούς λαμπτήρες. Το φως είναι μια ενέργεια που μεταδίδεται ανάμεσα σε ‘σας και σ’ οτιδήποτε κατευθύνετε το βλέμμα σας. Το κάθε μέρος σας δημιουργεί φως. Είστε πραγματικά Εργάτες του Φωτός της Νέας Ενέργειας. Αυτοί είστε. Δεν είναι αυτό που ήρθατε να κάνετε. Δεν είναι οτιδήποτε έχετε σπουδάσει ή καταφέρει. Είναι η ουσία του ποιοί είστε—απλώς με το να είστε. Επιτρέψτε μας λοιπόν να μιλήσουμε για το φως καθότι βλέπετε το φως σαν κάτι που απορρέει. Τι συμβαίνει στ’αλήθεια σε μια αχτίδα φωτός που αποστέλλεται από την Γη; Βλέπετε το φως σαν μια αχτίδ