Σεπτέμβριος 2002

Γέλιο
Η πρώτη λέξη

 

Από τον Steve:

Αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω αποτελεί τμήμα μιας επικοινωνίας σ’ ένα panel, που έγινε στην Σάντα Φε στο Νέο Μεξικό, στις 21 Ιουλίου 2002 στο Θερινό Συνέδριο Φωτός του Κρύων. Μαζί μου στη σκηνή ήταν η Ρόνα Χέρμαν που έφερε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, ο Τζεόφ Χόουπ με τον Τοβία και ο Λι Κάρολ με τον Κρύων. Όσοι γνωρίζετε την ιστορία μας, ξέρετε πως ο Τζεόφ Χόουπ κι εγώ ξεκινήσαμε με την ενέργεια του Κρύων περίπου την ίδια εποχή. Αν και όλοι ξεκινήσαμε μαζί και υποστηρίζουμε ο ένας τη δουλειά του άλλου, πορευτήκαμε σε διαφορετικά μονοπάτια μέχρι αυτό το μαγικό Σαββατοκύριακο.

Η ημέρα ξεκίνησε με τον Λι, τον Τζέοφ κι εμένα να πηγαίνουμε στη σκηνή για να ετοιμαστούμε για την επικοινωνία στο panel. Ο Λι και ο Τζέοφ αρχισαν να με κοροϊδεύουν για το καπέλο μου. Το συνεχίσαμε και γελάσαμε πολύ με αυτό που ονομάζεται στους κύκλους επικοινωνιών ως το “κόλπο του καπέλου στη Σάντα Φε”. Περνάγαμε πολύ ωραία όταν η Ρόνα Χέρμαν μας ξάφνιασε όταν μπήκε πίσω από την σκηνή για να μας ηρεμήσει. Η Ρόνα είναι πολύ καλή φίλη και κάνει καταπληκτικές επικοινωνίες. Ο Λι κι εγώ εκπλαγήκαμε που την είδαμε εκεί. Και η Μπάρμπαρα κι εγώ την θεωρούμε αδελφή μας κι αυτό μας φάνηκε σαν το τέλειο αποκορύφωμα για ένα φανταστικό γεγονός.

Η Ρόνα ξεκίνησε την επικοινωνία μ’ ένα πολύ δυνατό μήνυμα από τον “Μάικι” (Μιχαλάκη) όπως τον αποκαλεί. Τότε μπήκε και το Γκρουπ ακολουθούμενο από τον Τοβία και τον Κρύων. Ο καθένας μας επικοινώνησε για είκοσι λεπτά περίπου. Τα μηνύματα εκείνης της ημέρας συγχωνεύθηκαν σαν να το είχαμε συμφωνήσει. Πιστέψτε με όταν σας λέω ότι δεν είχαμε συμφωνήσει, αν και στοιχηματίζω ότι υπήρχε σχέδιο από την άλλη πλευρά του πέπλου. Αυτό που θα διαβάσετε παρακάτω είναι το κομμάτι του μηνύματος από το Γκρουπ. Το Γκρουπ ήθελε να το δώσω σε όλους επειδή περιέχει μερικές πολύ σημαντικές επικυρώσεις κάποιων κοσμικών γεγονότων που θα ολοκληρωθούν στις αρχές του επόμενου έτους. Επίσης μιλάει για μεγαλύτερη έλξη από την πολικότητα πριν δούμε περισσότερη ενότητα. Αυτή ήταν μια προειδοποίηση όχι για να φοβηθούμε, αλλά για να μας πει ότι θα έχουμε μια ευκαιρία εμείς οι Εργάτες του Φωτός να κρατήσουμε το Φως. Μετά έδωσε μια ημερομηνία – τις 03/03/03 – για να γιορτάσουμε την ολοκλήρωση αυτού του ενεργειακού κύκλου. Κατά τη διάρκεια του μηνύματος, το Γκρουπ μου ζήτησε να κάνω κάτι που είχα κάνει μόνο άλλες δύο φορές πριν… να ανοίξω τα μάτια μου κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας.

Οι αναφορές που κάνει το γκρουπ στο χιούμορ και το γέλιο σε όλο το μήνυμα, είχαν να κάνουν με το γεγονός ότι το γέλιο άρχισε στην αίθουσα πριν την επικοινωνία, κάτι που έθεσε σωστά την ενέργεια γι’ αυτό το μήνυμα. Το ίδιο γέλιο προκάλεσε δια-διαστασιακή προσοχή και είπαν (το Γκρουπ) ότι είχαμε πολλούς παρατηρητές εκείνη τη μέρα. Αγαπούν το γέλιο πιο πολύ απ’ όσο φαντάζεστε! Το γέλιο ήταν ένα σημαντικό μήνυμα για αρκετό καιρό με το γκρουπ. Το χρησιμοποιήσαμε για να κάνουμε ένα πολύ σημαντικό σεμινάριο για το Παιχνίδι των Αγγέλων, όπου είδαμε τα πάντα από την πλευρά των αγγέλων με χιούμορ. Το αστείο ήταν ότι έπρεπε να σταματήσουμε αυτή τη σειρά σεμιναρίων επειδή ο κόσμος δεν ήθελε να πληρώνει για να παίζει. Ήθελαν κάτι πιο σοβαρό (το γκρουπ ακόμα γελάει μ’ αυτό). Έχουμε όμως συμπεριλάβει τα καλύτερα μέρη στο πρόγραμμα “Φτερά”.

Καθώς θα αρχίσετε να διαβάζετε παρακάτω, σας παρακαλώ να βάλετε ένα γέλιο στην καρδιά σας κι ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Αυτή λένε, είναι η γλώσσα των Αγγέλων.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Αποκαλείτε αυτό το μέρος Εστία, επειδή φτιάξατε την Εστία εκεί που κάθεστε. Πώς το κάνατε αυτό; Πώς φέρατε τον Ουρανό στη Γη σ’ ένα τόσο θαυμάσιο μέρος; Την δημιουργήσατε σήμερα, την ώρα που ήρθατε εδώ. Όχι μόνο με την πρόθεσή σας, αλλά με τον ίδιο τρόπο που δημιουργήθηκε το σύμπαν, επειδή η πρώτη λέξη που το δημιούργησε ήταν ένα γέλιο. Καταλαβαίνετε ότι το γέλιο είναι η γλώσσα των Αγγέλων; Μας αρέσει να γελάμε. Αν βρεθείτε ποτέ χαμένοι, ειδικά όταν σκέφτεστε πολύ – κάτι που σας αρέσει πολύ να κάνετε – ισορροπήστε την ενέργειά σας μ’ ένα γέλιο και μοιραστείτε το με άλλους. Κι αυτό γιατί δημιουργήσατε την Εστία αυτή τη στιγμή ερχόμενοι σαν οικογένεια, όπως έκαναν αυτοί οι τέσσερις εδώ στη σκηνή. Σας λέμε πως οι δονήσεις που στείλατε στο Σύμπαν σήμερα με το γέλιο σας, έκαναν πάρα πολλούς να εμφανιστούν εδώ και να παρακολουθήσουν τα θαύματα που συμβαίνουν αυτή τη στιγμή. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που παρακολουθούμε, επειδή αυτό είναι το συμπέρασμα του Παιχνιδιού μέχρι τώρα και αυτό που ελπίζαμε να είναι. Πήγατε το Παιχνίδι πιο μακριά από ό,τι ονειρευόμαστε για εσάς. Αυτό που κάνατε είναι να εξυψώσετε τη δόνησή σας τόσο πολύ που το πέπλο άρχισε να λεπταίνει. Και λεπταίνει όχι επειδή ήρθε αυτό πιο κοντά σε εσάς, αλλά επειδή εσείς ήρθατε πιο κοντά σε εμάς. Το νιώθετε;

Ζητάμε τώρα από τον Φύλακα να κάνει κάτι το οποίο φοβάται ότι θα ζητήσουμε κι αυτό είναι να ανοίξει τα μάτια του. Πρέπει να δείτε τους εαυτούς σας από τα δικά του μάτια. Πρέπει να δείτε την ομορφιά που κρατάτε για τον εαυτό σας. Πρέπει να σας εντυπωθούν οι εικόνες της ομορφιάς των Ανθρώπινων Αγγέλων που έχετε μπροστά σας. Η ευτυχία είναι απερίγραπτη.

Σας λέμε ότι σήμερα δημιουργείτε θαύματα εδώ, γιατί η οικογένεια συναντήθηκε σε πολλά διαφορετικά επίπεδα. Σας μιλάμε σήμερα για κάποια από τα δια-διαστασιακά επίπεδα. Καθώς η Κρυστάλλινη Ενέργεια κατεβαίνει στη Γη και ο πλανήτης αρχίζει να αλλάζει, η εξέλιξή σας μπήκε σε κίνηση. Ενώ συμβαίνει αυτό, ξεδιπλώνονται θαύματα. Η οικογένεια που είχε να συναντηθεί από την αρχή του χρόνου, ενώθηκε ξανά. Η αρχική Πνευματική Οικογένεια συναντιέται. Για μια στιγμή κοιτάξτε γύρω σας και δείτε την μεγάλη επαν-ένωση που κάνετε. Είναι θαυμάσιο. Τώρα σας ζητάμε να κλείσετε τα μάτια σας για μια στιγμή και δείτε τους εαυτούς σας όπως σας βλέπουμε εμείς, επειδή είσαστε τα πιο θαυμαστά πνεύματα που έχουν περάσει αιώνες εξέλιξης για να πάρουν τη μορφή αυτών των θαυμάσιων φυσικών σωμάτων. Νιώστε το κέντρο της ύπαρξής σας να απλώνεται δειλά δειλά, καθώς πιάνετε το χέρι που βρίσκεται δίπλα σας. Σας ζητάμε να φτιάξετε ένα δίκτυο από ενωμένα χέρια, επειδή είναι πολλοί από εσάς στην αίθουσα που έχουν ζητήσει ένα θαύμα. Έχετε έρθει εδώ ζητώντας θαύματα για αλλάξει η ζωή σας ή να θεραπευτείτε. Όχι, δεν μπορούμε να κάνουμε αυτά τα θαύματα. Δεν είναι δουλειά μας. Είναι δική σας. Εσείς είσαστε οι δημιουργοί. Εσείς είσαστε η ενέργεια που δημιούργησε το Σύμπαν. Και σας λέμε τώρα ότι έχετε την ευκαιρία να τα προσθέσετε. Δεν προσθέτετε ένα, δύο, τρία, τέσσερα, αλλά ένα, δέκα, εκατό, χίλια. Ανεβαίνει εκθετικά. Τώρα θα περάσετε την ενέργεια μέσα από εσάς, μοιραζόμενοι το θαύμα της ζωής, καθώς η μεγάλη επαν-ένωση συνεχίζεται.

Αγαπημένοι  μας, αν μπορούσατε να δείτε αυτά που βλέπουμε εμείς, θα ήσασταν πολύ υπερήφανοι.  Σας λέμε ότι έχετε ήδη κερδίσει το Παιχνίδι. Κι όμως κάθεστε την Αρένα κι αναρωτιέστε: “Τι μπορώ να κάνω τώρα; Τι άλλο μπορώ να κάνω για να βοηθήσω; Πού είναι το πάθος μου”; Νιώθετε αυτή την έξαψη; Αφήστε τα χέρια σας τώρα και καθώς το κάνετε νιώστε την ενέργεια που μοιραστήκατε μεταξύ σας. Τι δώρο λάβατε! Ένα σχετικά μεγάλο θαύμα μόλις συνέβη… και το δημιουργήσατε εσείς.

Στους επόμενους μήνες σας λέμε ότι θα ανοίξουν δια-διαστασιακές γραμμές και καθώς θα διασταυρώνονται με τη δική σας, θα συμβούν μερικά περίεργα πράγματα. Θαυμάσια πράγματα συμβαίνουν εδώ την Αρένα του Παιχνιδιού αυτή τη στιγμή. Έχετε αρχίσει να βλέπετε μερικά απ’ αυτά. Καθώς κινείστε προς αυτήν την επιπλέον περιοχή της πραγματικότητας που υπήρχε στο χώρο μεταξύ του χεριού και του ματιού σας, σας λέμε ότι θαύματα συμβαίνουν. Οι δίνες στη Γη άρχισαν πάλι να περιστρέφονται, όλες τους. Μερικοί ένιωσαν ότι είναι οι φύλακες αυτών των δινών. Και πολύ καλά έκαναν. Τώρα, μερικές από αυτές τις δίνες θα μετατρέπονται σε πύλες. Θα αρχίσουν να διασταυρώνουν τις δια-διαστασιακές πραγματικότητες ολόκληρου του Σύμπαντος μεταξύ τους. Τότε θα δείτε μερικά πολύ παράξενα πράγματα. Ένα από τα πρώτα που θα δείτε αφού έχετε ζήσει τόσο πολύ καιρό σ’ ένα πεδίο πολικότητας, θα είναι μια κίνηση προς την πολικότητα. Θα δείτε διαχωρισμό. Ο διαχωρισμός θα σας ζητήσει να διαδώσετε το Φως, επειδή είναι η ώρα για τους Εργάτες του Φωτός να πιάσουν ο ένας το χέρι του άλλου και να ενωθούν ως πνευματική οικογένεια και να δημιουργήσουν τα θαύματα που δημιουργήσατε εδώ. Όταν το κάνετε, θα ευλογείτε τη Γη. Θα ευλογείτε τους εαυτούς σας. Εσείς δημιουργείτε τα θαύματα του Παιχνιδιού.

Τις αλλαγές θα τις δείτε σε αρκετούς μήνες. Μπορεί να σας φανούν σαν ένα βήμα προς τα πίσω. Σας παρακαλούμε να μην ξεγελαστείτε από την ψευδαίσθηση της πολικότητας. Είναι απαραίτητο να προχωρήσετε μπροστά. Σας λέμε όμως αγαπημένοι μας, αν ποτέ ξεχάσετε ποιοι είστε, πλησιάστε την πνευματική σας οικογένεια και κοιτάξτε βαθιά τους άλλους στα μάτια και θα δείτε τον Θεό.

Μερικοί από εσάς νιώθετε σαν να έχετε κολλήσει. Πολλοί αναρωτιέστε: “Πού είναι το πάθος μου; Πώς μπορώ να το βρω; Πώς μπορώ να προχωρήσω σε αυτό που έχω έρθει να κάνω”; Ακούμε τις ερωτήσεις. Δεν είναι δουλειά μας να τις απαντήσουμε. Εσείς πρέπει να τις νιώσετε, επειδή πρέπει να αναπτύξετε τη δική σας συναισθηματική διαίσθηση. Είναι ένα εργαλείο των υψηλότερων δονήσεων της πέμπτης διάστασης και ο Νέος Πλανήτης Γη, μαζί μ’ εσάς θ’ αρχίσει να το χρησιμοποιεί αμέσως. Θα σας κάνει να ξεπεράσετε κάποιους διαχωρισμούς και υποδιαιρέσεις της πολικότητας που αντιμετωπίζετε τώρα. Κρατήστε ψηλά και υπερήφανα το Φως σας, γιατί όταν το κάνετε δεν θα υπάρχουν πια σκιές στον πλανήτη Γη.

Μόλις κάποιες από αυτές τις υποδιαιρέσεις αρχίσουν να προχωρούν, σας ζητάμε να ψάξετε για μια ξεχωριστή ημέρα, μια ημέρα γιορτής, μια ημέρα χαράς, μια ημέρα που θα σας βοηθήσει να βρείτε λίγο από το πάθος σας. Θα συμπίπτει και με την ολοκλήρωση του δικτύου. 03/03/03. Τους λατρεύουμε τους αριθμούς. Ο Φύλακας δεν καταλαβαίνει ότι ακόμα κι όταν πηγαίνει στο φουρνάκι μικροκυμάτων, δεν μπορεί πια να πατήσει το ένα λεπτό. Πρέπει να είναι ένα λεπτό κι έντεκα δευτερόλεπτα. Σας λέμε ότι αυτό είναι απλά μια διασύνδεση. Όταν κοιτάτε το ρολόι και βλέπετε 12:12 ή 11:11, είναι η πρόοδός σας που τα δημιουργεί αυτά. Όλοι γνωρίζετε πολύ καλά πως αυτό συμβαίνει δύο φορές την ημέρα. Είναι ένα ερέθισμα. Ο δικός σας ανώτερος εαυτός σας λέει “Σταμάτα και κοίτα τώρα. Είναι  ώρα να προοδεύσεις και να εξελιχθείς”. Αυτά τα ερεθίσματα συνδέουν τις δια-διαστασιακές πραγματικότητες που θα δείτε. Ευχαριστηθείτε τη διαδρομή αγαπημένοι μας. Θα είναι μια ευτυχισμένη γιορτή. Και στις 03/03/03 γιορτάστε. Κάντε πάρτι. Κάντε ένα πάρτι του Φωτός και γιορτάστε τη δουλειά που έχετε κάνει μέχρι τώρα. Όταν μπείτε στη νέα διάσταση, θα συμβούν πράγματα. Ξέρουμε πως ορισμένοι νιώθουν ότι έχουν κολλήσει. Μερικοί νιώθουν πως ό,τι και να κάνουν, ακόμα κι όταν κινούνται προς το πάθος τους, σαν να μην έχουν χρόνο. Νιώθουν σαν να χτυπούν σ’ έναν τοίχο. Κάθονται μόνοι στο δωμάτιό τους και νιώθουν ολομόναχοι. Νιώθουν να μην έχουν υποστήριξη. Σας λέμε πως ο συγχρονισμός πρέπει να είναι τέλειος. Η συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας έπρεπε να είναι αρκετή για να υποστηρίξει αυτό που θα κάνετε. Πλησιάζει ταχύτατα λόγω των επιλογών σας. Στις 03/03/03 γιορτάστε το Φως και κάντε μια μεγάλη επαν-ένωση της Εστίας.

Για εσάς που νιώθετε πως έχετε κολλήσει στην εργασία σας, θα σας πούμε κάτι που είπαμε στον Φύλακα όταν πρωτάρχισε αυτή την εργασία. Όταν αρχίσαμε να του μιλάμε, μας είπε: “Πώς μπορώ να το μεταφέρω αυτό στον κόσμο; Πώς μπορώ να το κάνω διαθέσιμο; Γιατί νιώθω μπλοκαρισμένος”; Κι εκείνος ένιωθε να έχει κολλήσει. Και του είπαμε, αγαπημένε να έχεις υπομονή. Ο χρόνος, δεν είναι ο χρόνος στη δική σου πλευρά, αλλά είναι ο χρόνος της Εστίας. Του είπαμε να κάνει μια ξεχωριστή τελετή να νιώθει ότι θα τον βοηθήσει να προχωρήσει μπροστά γρήγορα. Θα το μοιραστούμε τώρα αυτό μαζί σας. Σας ζητάμε να καθίσετε στην καρέκλα σας σε όρθια στάση και να τοποθετήσετε τα χέρια στα πόδια σας με τις παλάμες να κοιτούν προς τα επάνω. Όταν νιώσετε έτοιμοι, εκφράστε την πρόθεσή σας να προχωρήσετε. Μετά πιάστε το πίσω μέρος του σώματός σας και με τα δύο χέρια, επειδή θα κινηθείτε (γέλιο). Και το έκαναν πολλοί από εσάς! Μοιραστείτε το άγγιγμα του Ανθρώπινου Αγγέλου μεταξύ σας αγαπημένοι μας, επειδή έχετε ο ένας τον άλλον. Δεν είσαστε ποτέ μόνοι. Κοιτάξτε τον Ανθρώπινο Άγγελο που κάθεται δίπλα σας. Όταν θα φεύγετε από την αίθουσα σήμερα, κοιτάξτε το αυτοκίνητο δίπλα σας. Κοιτάξτε αυτόν μπροστά από εσάς στη σειρά στο μπακάλικο. Δείτε την θεότητα στον καθένα τους και ανοίξτε τα μάτια σας σ’ αυτή τη θεότητα όπως ζητήσαμε να κάνει και ο Φύλακας σήμερα. Μοιραστείτε αυτή την αγάπη. Επειδή αυτή είναι Εργασία Φωτός.

Σας ζητάμε να φέρεστε με σεβασμό ο ένας στον άλλον, να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!