Οκτώβριος 2009

Βασικό Μάθημα Ενδυνάμωσης
Η ζωή στην ταχύτητα της αγάπης

 

Από τον Steve:

Λοιπόν, πώς είναι να ζούμε στην Εποχή της Ενδυνάμωσης; Σε αυτή την επικοινωνία, το γκρουπ μιλάει σχετικά με κάποια σημαντικά σημεία που θα βλέπουμε καθώς επιτυγχάνουμε το επόμενο βήμα της εξέλιξης. Ένα από τα σημεία αυτά σε αυτή την επικοινωνία είναι το ότι τα πρώτα 500 πρωτότυπα μοτίβα της ανθρωπότητας δεν μπορούν να εμπεριέχουν πλέον την ενέργεια. Στην αρχή της ανθρωπότητας, σε φυσική μορφή υπήρχαν μόνο 500 όντα που πήραν τις ανθρώπινες φούσκες της βιολογίας και κατοίκησαν τη Γη. Μέχρι στιγμής, ο κάθε ένας από εμάς είναι άμεσα απόγονος με κάθε ένα από αυτά τα πρωτότυπα μοτίβα. Το πρόβλημα ήρθε με την εξέλιξή μας, καθώς έχουμε ξεπεράσει αυτά τα αρχικά μοτίβα καιρό πριν. Το γκρουπ ακόμη ανέφερε πως ένα μεγάλος μέρος του προβλήματος βάρους στη Γη μπορεί να οφείλεται εν μέρη σε αυτό το ζήτημα. Το καλό νέο είναι πως χιλιάδες από τα νέα Ανθρώπινα μοτίβα θα βρουν τον δικό τους τρόπο πάνω στον πλανήτη Γη και δεν περιοριζόμαστε στο να κρατήσουμε το μοτίβο που τώρα έχουμε. Η βασική ιδέα είναι ότι τα νέα μοτίβα δίνουν πολύ περισσότερο χώρο που επεκτείνεται έξω στο σώμα.

Κρατηθείτε… πάμε!

Να έχετε έναν όμορφο Οκτώβρη!

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Αγαπητοί δημιουργοί του πλανήτη Γη, σας φέρνουμε χαιρετισμούς από την Εστία.

Κινούμενοι με την ταχύτητα της αγάπης

Έχετε ταξιδέψει τόσο πολύ δρόμο μέσα από πολλές διαφορετικές μορφές σε όλο το διάστημα για να είσαστε εδώ σε αυτή τη κρίσιμη χρονική στιγμή του ανθρώπινου είδους. Επιθυμούμε να υπογραμμίσουμε σήμερα το πώς φαίνεται αυτό σε εμάς, για να μπορείτε να δείτε τη μεγαλύτερη εκδοχή για το τί συμβαίνει στον πλανήτη Γη αυτή τη στιγμή. Σας λέμε ότι κινείστε με την ταχύτητα της αγάπης, η οποία είναι λίγο πιο γρήγορη από την ταχύτητα του φωτός. Η πραγματικότητα σε αυτό είναι ότι αλλάζετε τόσο δραματικά, που πολλές από τις προκλήσεις ή τα προβλήματα που ζείτε στη ζωή σας, σχετίζονται με την ταχύτητα της αύξησης που εμφανίζονται. Βλέπουμε αυτό να συμβαίνει σε όλο τον πλανήτη και ναι, αυτό ανυψώνεται σε ένα υψηλότερο δονητικό επίπεδο. Είναι πολύ συνηθισμένο ανάμεσα στους ανθρώπους πως κάθε φορά που μεγαλώνετε την εμπειρία σας, δοκιμάζετε κάποιον πόνο αλλά σας λέμε ότι το μέρος εκείνο της δυστυχίας είναι εξ’ ολοκλήρου μια προαιρετική εμπειρία, επειδή δεν χρειάζεστε να μένετε πλέον στον πόνο. Επιτρέποντας να κυλήσει εντελώς μέσα από εσάς και να περάσετε στο επόμενο επίπεδο, είναι ένα από τα σημαντικότερα γνωρίσματα που μπορείτε να αποκτήσετε. Επίσης, επιθυμούμε να μοιραστούμε ότι δεν είστε μόνοι σε αυτόν τον πλανήτη. Θα βρείτε την σύνδεσή σας σε άλλους ανθρώπους και σε άλλες πτυχές του εαυτού σας και αυτό θα αρχίζει να συμβαίνει μέσα από κάποιες εσωτερικές προσπάθειες που πολλοί έχετε ως εμπειρία στον πλανήτη Γη.

Αυτό που σας λέμε είναι πως κάθε ένα άτομο σε αυτόν τον πλανήτη κουβαλάει μια διαφορετική ακτίνα του θεού. Απλώς φανταστείτε τον θεό ως ένα μεγάλο φως που λάμπει μέσα στο σύμπαν. Το φως ταξιδεύει μέσα από ένα πρίσμα και σπάει σε μικρότερα δονητικά φάσματα που τα αποκαλείτε χρώματα. Ακόμη κι αν κοιτάξετε την μεγαλύτερη εικόνα, κάθε ένας από εσάς είναι ένα μοναδικό χρώμα. Κάθε ένάς από εσάς έχει μια μοναδική έκφραση του θεού μέσα του. Αυτή η μοναδικότητα είναι το δώρο σας. Αν μπορείτε να βρείτε αυτή την έκφραση, αν μπορείτε να βρείτε οποιοδήποτε τμήμα αυτού σε άλλο πρόσωπο, τους φωτίζετε, τους ενδυναμώνετε και τους ενισχύετε. Αν μπορείτε να το κάνετε αυτό με τους ανθρώπους γύρω σας, φανταστείτε τί συμβαίνει στη ζωή σας; Ξεκινάει μαγικά να γίνεται ένα ίχνος, μια διαδρομή και γίνεστε ενδυναμωμένοι, επειδή βοηθάτε άλλους να προχωρήσουν την ίδια στιγμή.

Ενεργειακά βαμπίρ και εσωτερική ομορφιά

Είναι μεγάλη πρόκληση μερικές φορές να υπάρχετε με ανθρώπους που σας επιβαρύνουν. Υπάρχουν άνθρωποι που δονητικά δε σας ταιριάζουν ή κάποιες φορές σας ρουφούν την ενέργειά σας. Όλοι σας έχετε γνωρίσει τέτοιους ανθρώπους στη ζωή σας που αναφέρονται ως ενεργειακά βαμπίρ. Δεν είναι κάτι που το κάνουνε συνειδητά, αλλά μερικές φορές αισθάνονται ότι χρειάζονται ενέργεια τόσο πολύ, που κάθε φορά που είναι γύρω σας, ρουφούν την ενέργειά σας. Σας λέμε, αγαπητοί, ότι αυτό έχει αρχίσει να ανυψώνεται. Αλλάζει τώρα επειδή η ενέργεια δεν μεταφέρεται με τον ίδιο τρόπο. Αν μπορείτε πάντοτε να βρίσκετε την εσωτερική ομορφιά μέσα σε αυτούς τους ανθρώπους, αυτό είναι αρκετό για να καταρρίψει τα εμπόδια και την διαδικασία αυτή μέσα στο ενεργειακό πεδίο.

Επίσης επιθυμούμε να επαναλάβουμε κάτι που φέραμε σε κάποια άλλη επικοινωνία πρόσφατα. Είναι πολύ σημαντικό να καταλάβετε τί συμβαίνει στον πλανήτη Γη. Σας έχουμε πει σχετικά με την επανα-καλωδίωση της ανθρωπότητας. Η σύντομη εκδοχή είναι ότι τα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου σταδιακά ενώνονται. Αυτό επίσης θα διαλύσει τον διαχωρισμό που βλέπετε σε κάθε έναν από εσάς και στους εαυτούς σας. Θα διαλύσει μεγάλο μέρος της ψευδαίσθησης της πολικότητας στην αρένα του παιχνιδιού και θα σας βοηθήσει να αντιδράτε πολύ πιο γρήγορα καθώς συμβαίνει. Δεν συμβαίνει απλώς στον εγκέφαλο αλλά επίσης εμφανίζεται δραστηριότητα σε όλο το σώμα. Ο κωνοειδής αδένας ενεργοποιείται βεβαίως σε πολλούς ανθρώπους στη Γη καθώς μιλάμε και αυτό γίνεται μέσω της πρόθεσης. Οι σκέψεις σας θα το ενεργοποιήσουν και καθώς εξελίσσεστε, η αντίληψή σας για τον κόσμο θα συνεχίσει ν’ αλλάζει.

Απελευθερώνοντας τα παλαιότερα μοτίβα

Ως άνθρωποι, είσαστε εδώ από την αρχή της Γης αλλά δεν είχατε φυσικά σώματα. Είχατε ενεργειακά σώματα που έμοιαζαν με αυτό που θεωρείται ως αγγέλους σήμερα. Τα σώματα δεν είχαν πυκνότητα και καθώς η Γη άρχιζε να ψύχεται κατά τη διάρκεια μιας μεγάλης περιόδου, αρχίσατε να χάνετε την επαφή σας με αυτή επειδή κέρδιζε σε πυκνότητα. Η πρόοδός σας εκείνες τις μέρες πραγματικά χαμήλωνε την δόνησή σας, μη αυξάνοντάς την. Σήμερα σκέφτεστε ότι οι υψηλότερες δονήσεις είναι καλύτερες από τις χαμηλότερες. Εντούτοις, υπήρξε μια χρονική στιγμή όπου προσπαθούσατε να χαμηλώσετε την δόνησή σας για να μείνετε συνδεδεμένοι με τον πλανήτη Γη και τότε πρωτοπήρατε τα φυσικά σώματα. Αν κοιτάξετε την χρονική γραμμή της Γης, την πολύ τελευταία στιγμή πήρατε αυτά τα φυσικά σώματα. Όταν πήρατε την φυσική σας μορφή, έπρεπε να συμβεί ένας διαχωρισμός επειδή υπήρχαν μόνο 500 ψυχές που θα προσαρμόζονταν σε 500 φυσικά σώματα με τεράστια σύνδεση με όλο το σύμπαν. Έξι αρχικές γονικές φυλές ήρθαν στον πλανήτη Γη για να βοηθήσουν την προσαρμογή στα φυσικά σώματα των πιθήκων για να στεγάσουν το πνεύμα σας, και αυτό αναμενόταν να ήταν μια σύντομη διάρκεια στην αρένα του παιχνιδιού στον πλανήτη Γη. Τα πήγατε πολύ καλά με αυτό αν και υπήρχαν μόνο 500 πρωτότυπα μοτίβα. Ακόμη και σήμερα, ο κάθε ένας από εσάς είναι άμεσος απόγονος από εκείνα τα 500 μοτίβα. Αυτός είναι και ο λόγος που όταν βλέπετε κάποιον στο δρόμο, θα ορκιζόσασταν πως ήταν ο αδελφός σας αλλά δεν είναι. Αυτό επίσης εξηγεί γιατί κάποιος φέρεται ακριβώς ή μιλάει ακριβώς όπως η θεία σας ή η γιαγιά σας. Εν-θυμάστε αυτούς τους ανθρώπους καθώς αντανακλούν άλλα πρωτότυπα από εκείνα τα ίδια μοτίβα που ο κάθε ένας από εσάς έχει σύνδεση προς τα πίσω.

Αυτά τα μοτίβα έχουν δημιουργήσει επίσης προκλήσεις. Πολλές φορές, ειδικά τα πρόσφατα χρόνια, το ενεργειακό σας πεδίο έχει ξεπεράσει το πρωτότυπό του. Αυτό είναι μία από τις σημαντικότερες αιτίες για το ότι η Γη κερδίζει βάρος και αυτό συμβαίνει σε πολλά επίπεδα. Δεν μιλάμε απλά για τους ανθρώπους που έχουν πάρει βάρος πέρα από το αναμενόμενο αλλά και για εκείνους που έχουν σταματήσει να τρώνε και πάλι παίρνουν βάρος. Μπορούμε να μοιραστούμε αυτή την διαδικασία με εσάς επειδή δεν βασίζετε πλέον στα μοτίβα. Τα μοτίβα ξεκίνησαν ν’ αλλάζουν καθώς η ανθρωπότητα έκανε μετάβαση μέσα της επανα-καλωδίωσης. Όχι μόνο έχετε την ικανότητα της αλλαγής του μοτίβου που είσαστε ήδη μέσα αλλά τα παιδιά που γεννιούνται φέρνουν ολόκληρες νέες σειρές από καινούρια μοτίβα – μια μεγάλη γκάμα από πιθανά μοτίβα όπου οι άνθρωποι θα μπορούν να πάρουν καθώς μπαίνουν μέσα στα βιολογικά σώματα. Οι δυνατότητες αυτού είναι πολύ συναρπαστικές. Θα μοιραστούμε με εσάς για το πώς μπορείτε να αλλάξετε τα μοτίβα σας. Μπορείτε να αλλάξετε τον τρόπο με τον οποίο το σώμα σας κρατάει την ενέργειά σας, επειδή οι φυσικές φούσκες της βιολογίας σας είναι μόνο προσωρινά κοντέινερς για να κρατήσουν την ενέργειά σας και είναι πάντα, και σε κάθε στιγμή, το τέλειο κοντέινερ για την ενέργειά σας. Αν έχετε ένα ασθενές σώμα, έχετε μιαν άρρωστη ενέργεια. Αν έχετε άλλα πράγματα που μεταμορφώνονται, έχετε ένα σώμα που αναπτύσσεται και έχετε και αναπτυσσόμενη ενέργεια. Είναι κυριολεκτικά μια τέλεια αντανάκλαση. Εντούτοις, οι περιορισμοί που είχατε πάντα με το φυσικό σας σώμα στη Γη αρχίζουν να ελαττώνονται και σταδιακά θα απομακρύνονται, καθώς ξεκινήσει η διαδικασία των νέων μοτίβων. Φυσικά, αν γεννηθήκατε σε ένα νέο μοτίβο, δε θα είναι πρόβλημα. Αλλάζοντας τα παλιά μοτίβα με νέες δυνατότητες, υπάρχει περισσότερη δουλειά και απαιτείται λίγο περισσότερη ενέργεια. Είναι απλώς μια ερώτηση μέχρι ένας – δύο από εσάς το καταφέρετε και μετά θα το διδάξετε σε άλλους. Αυτό μπορεί να συμβεί στον πλανήτη Γη τώρα από οποιαδήποτε άλλη φορά στο παρελθόν.

Στον σκοπό

Βρίσκεστε σε μια κρίσιμη συμβολή του χρόνου. Έχετε τοποθετηθεί εδώ για έναν σκοπό αγαπητοί και το κάνατε στη συμβολή που προσπαθείτε να πετύχετε. Καλώς ήλθατε στην Εστία! Την έχετε δημιουργήσει στη Γη αυτή τη στιγμή. Αυτό συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Έχετε τη βοήθεια από το σύμπαν, καθώς οι 6 αρχικές φυλές έχουν επιστρέψει πίσω στη Γη προσπαθώντας να σας βοηθήσουν να αλλάξετε. Έχετε τεράστια δύναμη βοήθειας – πρεσβευτές από όλο το σύμπαν έχουν έρθει στον πλανήτη Γη αυτή τη στιγμή τώρα, απλά και μόνο για να σας βοηθήσουν στο επόμενο βήμα. Τα καταφέρατε!

Πολλοί από εσάς έχετε εφεδρικά σχέδια επειδή η στιγμή που βρίσκεστε στον πλανήτη Γη είναι πολύ πιο σημαντική από αυτά που σας περιβάλλουν ή ακόμη και από τις γονικές δομές σας. Αυτό που έχετε κάνει είναι να δημιουργήσετε μεγάλο μέρος της ζωής σας να βρίσκετε στη θέση-κλειδί στον χρόνο-κλειδί. Ο χρόνος-κλειδί είναι τώρα. Επιτέλους συμβαίνει. Καθώς θα ξεκινάτε να τεντώνετε την δική σας ενέργεια και το ενεργειακό σας κοντέινερ, θα βρείτε νέους τρόπους να ρέει η ενέργεια μέσα στο σώμα σας. Τη στιγμή που θα γίνει αυτό, κοιτάξτε γύρω σας και μοιραστείτε το με άλλους. Δώστε το σε κάποιον άλλον. Δουλέψτε το, κάντε ό,τι είναι να κάνετε με αυτό και μετά αφήστε το. Μοιραστείτε το επειδή αυτή η πληροφορία θα γίνει εξαιρετικά σημαντική στον πλανήτη Γη.

Βλέπουμε πως πολλοί από εσάς έχετε αποθαρρυνθεί καθώς παρακολουθείτε τις ειδήσεις σας. Βλέπουμε τον Φύλακα να βλέπει τις ειδήσεις συχνά, ακόμη και μερικές φορές που δεν του αρέσει να το κάνει. Όταν κάτι έρχεται στην επιφάνεια με τις ειδήσεις, μας δίνεται η δυνατότητα να του δείξουμε το πώς αυτό ταιριάζει με τη γενικότερη εικόνα. Ας σας εξηγήσουμε τί συμβαίνει τώρα. Υπάρχουν τεράστιες πρόοδοι που πραγματοποιούνται στη συλλογική δόνηση. Πρόσφατα, απεικονίσατε την ελπίδα σας σε ένα πρόσωπο που εκλέχτηκε σε μια σημαντική θέση. Τώρα αρχίζετε να παίρνετε πίσω τη δύναμή σας και αυτό είναι το κατάλληλο. Δεν είναι πλέόν το κατάλληλο να δίνετε τις ελπίδες σας σε κανέναν επειδή αυτό ακριβώς κάνανε οι άνθρωποι με τον Χίτλερ. Αυτό ακριβώς κάνανε οι άνθρωποι ξανά και ξανά. Αυτό που βλέπετε, είναι ότι όλη η ανθρωπότητα ενθουσιάζεται με νέες δυνατότητες. Τώρα, καθώς προχωράτε δύο βήματα μπροστά, κάνατε ένα ολόκληρο βήμα πίσω. Υπάρχει σύγχυση, θυμός, απογοήτευση και πολλές αρνητικές ενέργειες εμφανίζονται. Αν και πολλά συμβαίνουν γύρω σας, είναι απλώς μια διαδικασία εξαερισμού, επειδή ένα μεγάλο μέρος αυτού που έχετε θέσει σε κίνηση, εξελίσσεται καλά και κινείται προς την κατεύθυνση που πηγαίνετε.

Παρακαλούμε μην αποθαρρύνεστε όταν κοιτάτε τα στοιχεία από τη μία μόνο πλευρά. Όταν όλα εμφανίζονται για να παίξουν τον ρόλο του αντίθετου και φαίνονται όλα χειρότερα παρά καλύτερα, είναι επειδή δεν υπάρχουν πλέον μυστικά στον πλανήτη Γη. Αυτό συμβαίνει ήδη. Συμβαίνει στο Ιράν, στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε όλο τον πλανήτη. Αυτά είναι πράγματα άξια γιορτής επειδή οι άνθρωποι δε θα ακολουθήσουν ξανά αρχηγό με τον τρόπο που έχετε κάνει μέχρι τώρα.

Βασικό Μάθημα Ενδυνάμωσης

Τώρα είναι η ευκαιρία να πάρετε την αληθινή σας ενδυνάμωση. Ενδυναμώστε τους εαυτούς σας πρώτα, παίρνοντας όση περισσότερη ευθύνη για τη δική σας ζωή μπορείτε. Δεν είναι μία κούρσα και δεν προηγείστε ή βρίσκεστε πίσω από κάποιον άλλον. Ο καθένας έχει το δικό του μονοπάτι ν’ ακολουθήσει. Δεν είναι δυνατό να συγκρίνετε τα μονοπάτια δύο πνευμάτων στον πλανήτη Γη, οπότε σταματήστε να προσπαθείτε και αγκαλιάστε αυτό που σας ικανοποιεί. Τί σας φέρνει χαρά; Τί κάνει τα μάτια σας να φωτίζονται όταν μιλάτε γι’ αυτό; Τί κάνει την καρδιά σας να τραγουδάει; Τί είναι εκείνο που θα κάνατε αν δεν υπήρχε τίποτα να σας προβληματίζει; Είναι η ώρα να βαδίσετε μέσα σε αυτό με τον τρόπο που μπορείτε… τώρα. Κινηθείτε προς αυτές τις κατευθύνσεις, αφήστε το φως σας να λάμψει και να φανεί. Σταματήστε να ψάχνετε τους λόγους γιατί δεν λειτουργεί και να ξέρετε πως είναι ήδη δικό σας για να το διεκδικήσετε. Αυτό θ’ αλλάξει στον πλανήτη Γη πολύ γρήγορα και θα έχετε λιγότερους φόβους μέσα στους επόμενους 6 μήνες απ’ ότι πριν.

Αυτή τη στιγμή, δοκιμάζετε ακόμη τη σπασμωδική κίνηση στο ενεργειακό πεδίο. Εξακολουθείτε να αισθάνεστε το ένα βήμα πίσω. Ως επί το πλείστον, θα δείτε την ανάκαμψή σας από αυτή την οικονομική συμπίεση και θα ακολουθήσει ένα πολύ παρόμοιο μονοπάτι τριών βημάτων προς τα εμπρός και ενός βήματος πίσω. Αλλά εξακολουθεί να πηγαίνει μπροστά και αυτό είναι το σημαντικό κομμάτι. Μην αμφιβάλλετε για τους εαυτούς σας. Απλά αφήστε το να συμβεί. Αφήστε τους εαυτούς σας να αισθανθούν την ενέργεια που έρχεται μέσα από αυτό. Όταν θα βλέπετε έναν άλλον άνθρωπο, προσπαθήστε να βρείτε τον θεό μέσα στα μάτια του ακόμη κι αν αυτό κρατήσει για ένα δευτερόλεπτο. Προσπαθήστε να βρείτε αυτόν τον σπινθήρα που τους φωτίζει, έτσι που να μπορείτε να το αντανακλάσετε πίσω. Αυτό είναι το μυστικό για να βρείτε την εσωτερική ομορφιά. Αυτό είναι το πιο ενδυναμωμένο σημείο του πλανήτη Γη και τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι πολύ σημαντικά σε οτιδήποτε κάνετε. Το όμορφο κομμάτι είναι ότι βρίσκεστε σε έναν όμορφο δρόμο, οπότε απολαύστε τη διαδρομή.

Σας ζητάμε απλώς να φέρεστε ο ένας στον άλλον με τον μεγαλύτερο σεβασμό. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλον σε κάθε ευκαιρία και να παίζεται καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Έλενα Έρα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!