Οκτώβριος 2007

Άνθρωποι της Γης
Μήνυμα από έναν εγκυμονούντα πλανήτη

 

Από τον Steve:

Στα 12 χρόνια που μεταφέρω τις πληροφορίες του γκρουπ δεν τους είχα ακούσει ποτέ να μας δίνουν κάποιου είδους προειδοποίηση. Αυτό άλλαξε με το μήνυμα που δόθηκε στις 29 Σεπτεμβρίου 2007. Μας έδωσαν μια πολύ σοβαρή προειδοποίηση, ότι το περιθώριο του χρόνου που έχουμε για να τιμήσουμε τη σύνδεσή μας με τη Γη τελειώνει. Είπαν ότι η Γη εξελίσσεται πιο γρήγορα απ’όσο μπορεί να αντέξει. Η μόλυνση και οι μηχανές μόλυνσης που έχουμε φτιάξει από την εποχή της Βιομηχανικής Επανάστασης έως σήμερα έχουν φέρει τη Γη σε ευθεία πορεία καταστροφής.

Παρότι είναι φυσιολογικό για τη Γη να παρουσιάζει αύξηση της θερμοκρασίας της αυτή την περίοδο, η αλήθεια είναι ότι πιέζεται για να ανυψώσει τις δονήσεις της γρηγορότερα απ’όσο μπορεί να αντέξει. Είπαν ότι θα ήταν τραγικό να καταλήγαμε στην εξαφάνισή της από τη στιγμή που ξεπεράσαμε τις αρχικές προβλέψεις για το τέλος της στο έτος 2000. Δεν χρειάζονται μεγάλες θυσίες, όπως φοβούνται κάποιοι, παρά συναίσθηση και επίγνωση των αποτυπωμάτων που αφήνουμε στη Γη στην καθημερινβρισκόμουν ήμουν στο δωμάτιο του ξενοδοχείου μου στην Μόσχα και παρακολουθούσα το CNN – όταν ανέφεραν ότι η επιφάνεια του πάγου στην Αρκτική έχει ελαττωθεί κατά 25% τα τελευταία 12 χρόνια.

Μπορούμε να αλλάξουμε την πραγματικότητά μας μέσα σ’ένα λεπτό αρκεί να συνειδητοποιήσουμε τον αντίκτυπο που έχουν οι πράξεις μας στη Γη και να κάνουμε τις κατάλληλες επιλογές. Με μια καρδιά την φορά μπορούμε να αλλάξουμε την προοπτική της καταστροφής, ωστόσο το περιθώριο του χρόνου που έχουμε για να διαπαιδαγωγηθούμε και για να κινητοποιηθούμε τελειώνει. Ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να φέρει την μεγάλη αλλαγή, αρκεί να προσπαθήσουμε. Ο χρόνος είναι τώρα.

Μεγάλες αγκαλιές και απαλά σκουντήματα…

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Κάθε μέρα που ξυπνάτε μέσα στα σώματά σας, αυτές τις φυσικές βιολογικές μπαλίτσες, ξεκινάτε ένα καινούργιο Παιχνίδι. Έχετε κυριολεκτικά ξεκινήσει να εξελίσσεστε με μεγάλη ταχύτητα, τόση που δεν μπορείτε να θυμηθείτε τι σας συνέβη το βράδυ πριν πέσετε για ύπνο. Ξυπνάτε με μια τελείως διαφορετική δόνηση και γι’αυτό το λόγο προσελκύετε καινούργια πράγματα προς εσάς…όλα μοιάζουν σαν να λειτουργούν λίγο διαφορετικά. Τα πράγματα δεν είναι πάντα όπως φαίνονται.

Επιτρέψτε μας να σας πούμε σήμερα ότι λόγω αυτών των ταχύτατων, συλλογικών δονητικών αλλαγών που συμβαίνουν σε όλη την ανθρωπότητα στον πλανήτη γίνονται προσαρμογές. Έχουμε μιλήσει για πολλές απ’αυτές παλιότερα. Έχουμε μιλήσει για τις φυσικές αλλαγές στο ανθρώπινο σώμα. Γενικότερα, ο τρόπος σύνδεσης ανάμεσα στα δύο ημισφαίρια του εγκεφάλου αλλάζει σε καθημερινή βάση επιτρέποντάς σας να βλέπετε και να βιώνετε πράγματα για πρώτη φορά. Ένα από τα θέματα που θα σας επισημάνουμε σήμερα είναι η συλλογική επίδραση των αλλαγών σε αυτό που αποκαλείτε Μητέρα, Γαία – τη Γη την ίδια.

Ας ξεκινήσουμε με το να σας πούμε ότι η Γη είναι ένα ζωντανό, σκεπτόμενο, δραστήριο ον που αισθάνεται και αναπνέει. Στην αγγλική γλώσσα της δίνουμε θηλυκό φύλο (she) για να διευκολύνουμε εσάς που ζείτε στο πεδίο της δυαδικότητας. Ωστόσο, δεν έχει καμιά έλλειψη ισορροπίας ανάμεσα στην αρσενική της και στην θηλυκή της ενέργεια. Μεταφέρει το σύνολο της ενέργειας σε ισορροπία καθώς είναι ένα ον πραγματικά πανέμορφου σχεδιασμού – που δεν χρειάζεται την ταμπέλα του αρσενικού ή του θηλυκού φύλου. Αυτό το ζωντανό ον ξεκίνησε να διαμορφώνεται από μια καυτή μπάλα αερίων που δονείτο με πολύ μεγάλη ταχύτητα, καθώς όταν θερμαίνεις κάτι αυτό αρχίζει να δονείται πολύ γρήγορα. Σας παρακαλούμε να καταλάβετε ότι η υψηλή δόνηση δεν είναι καλύτερη από την μέτρια ή την χαμηλή. Είναι απλά διαφορετική, οπότε ας ξεχάσουμε τις ιδέες του καλού/κακού, πάνω/κάτω, σωστού/λάθους και αυτών που αφορούν στην πολικότητα και ας μιλήσουμε απλά για δονήσεις.

Στην Αρχή…

Ξεκινήσατε να κατοικείτε τη Γη από την αρχή της γένεσής της. Δεν μπορούσατε να περιμένετε για να μπείτε στα σώματά σας, αυτές τις φυσικές, βιολογικές μπαλίτσες. Το παιχνίδι της ελεύθερης βούλησης το ξεκινήσατε ως πνεύματα, χωρίς φυσικά σώματα. Τα αιθερικά σας σώματα ήταν αυτά που κατοίκησαν τη Γη από την πρώτη στιγμή. Καθώς η Γη εξελισσόταν, εξελισσόσασταν κι εσείς. Σε κάποιο σημείο άρχισε να αυξάνεται η πυκνότητά της. Μειώθηκε η θερμοκρασία της, χαμηλώθηκαν οι δονήσεις της και αυξήθηκε η πυκνότητά της. Σήμερα εστιάζετε στην ανύψωση, στην αύξηση των δονήσεων, όμως εκείνες τις μέρες εξέλιξη ήταν ακριβώς το αντίθετο, η μείωσή τους. Καθώς έπεφτε η θερμοκρασία της Γης, έπρεπε να μειώσετε τις δονήσεις σας και να αυξήσετε την πυκνότητά σας ώστε να διατηρήσετε τη σύνδεσή σας με τη Γη. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό για εσάς γιατί η βιολογική μπαλίτσα σας, το σώμα σας, είναι ένα προϊόν της Γης. Είστε πνεύμα που υποκρίνεται ότι είναι άνθρωπος μέσα σε μια βιολογική μπαλίτσα.

Ήταν μια υπέροχη μείξη, το πνεύμα συνεργαζόταν με τη Γη ακόμα και στην πολύ αρχή. Ξεκίνησε ως μια αργή διαδικασία. Αρχίσατε να απορροφάτε τις άκρες από τα φύλλα των δέντρων και να τις ενσωματώνετε στην ύπαρξή σας. Αναπτύξατε συστήματα χώνεψης και τρόπους για να ενσωματώνετε μέρη της Γης για να τρέφετε και να διατηρείτε την πυκνότητα του φυσικού σας σώματος. Σας λέμε ότι αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον γιατί έχετε μεγάλες διαφωνίες στη Γη σχετικά με το αν ο άνθρωπος δημιουργήθηκε ως είναι, ή εξελίχθηκε σε αυτό που είναι ξεκινώντας από τον ωκεανό. Σας λέμε ότι κανένα από τα δύο δεν είναι ακριβώς σωστό. Όταν έρθετε σπίτι όμως θα γελάτε πολύ, γιατί θα ανακαλύψετε επίσης ότι και τα δύο είναι σωστά σε κάποιο βαθμό. Η φυσική βιολογική μπαλίτσα σας εξελίχθηκε μέσα στους αιώνες ώστε να προετοιμαστεί να υποδεχτεί το πνεύμα σας. Η ζωή ξεκίνησε σαν διαμονή του πνεύματός σας στα αιθερικά σας σώματα (lightbodies), όμως η φυσική σας εξέλιξη ξεκίνησε από τη Γη. Άπαξ και πήρατε την πιο πυκνή φυσική σας μορφή η σύνδεσή σας με τη Γη έγινε κυρίαρχη. Ακόμα και αν ταξιδέψετε πολύ μακρινές αποστάσεις στο διάστημα θα είστε κομμάτι της και αυτή θα είναι κομμάτι δικό σας. Η σχέση σας αλλάζει τώρα και θέλουμε να μιλήσουμε γι’αυτό γιατί έχετε τον έλεγχο της πραγματικότητάς σας κάθε στιγμή.

Μεταβαλλόμενη σχέση με τη Γη

Είστε δημιουργοί αγαπημένοι μας. Δημιουργείτε το μονοπάτι πριν ακόμη πατήσει το πόδι σας επάνω του.

Γνωρίζοντας αυτό, επιτρέψτε μας να σας πούμε ότι όλη η ανθρωπότητα ανυψώνει τις δονήσεις της. Καθώς ανυψώνετε τις δονήσεις σας αλλάζετε και τη «δονητική» σας σχέση με τη Γη. Στο παρελθόν, όταν η Γη πάγωνε και άλλαζε τις δονήσεις της κι εσείς έπρεπε να αποκτήσετε μεγαλύτερη πυκνότητα, αλλάξατε τις δονήσεις σας για να ταιριάξουν με τις δικές της. Τώρα συμβαίνει το ανάποδο. Οι άνθρωποι είναι που εξελίσσονται και ως αποτέλεσμα η Γη ανυψώνει τις δονήσεις της για να ταιριάξουν με τις δικές σας. Η μια περίπτωση δεν είναι καλύτερη της άλλης. Η Γη υποστηρίζει πλήρως τη δονητική αλλαγή, ωστόσο δεν παύει να πρόκειται για αλλαγή και η αλλαγή φέρνει προκλήσεις.

Κοιτάξτε ολόκληρο τον κύκλο. Στην αρχή, η Γη ήταν πολύ θερμή. Καθώς πάγωνε, μείωνε τις δονήσεις της κι εσείς προσαρμοστήκατε σε αυτό με τη διαμόρφωση των φυσικών σας σωμάτων. Μετά υπήρξε μια μακρά περίοδος στην οποία φαινόταν σαν να μην συμβαίνει καμιά δονητική αλλαγή, ούτε προς τα πάνω, ούτε προς τα κάτω. Τώρα όμως οι αλλαγές ξεκίνησανπάλι, δεν ξεκίνησαν; Η Γη θερμαίνεται. Αρχίσατε να βλέπετε ένα κύκλο…

Εγκυμονών Πλανήτης

Γνωρίζετε ότι οι άνθρωποι έχουν μολύνει τη Γη, καθώς οι συνέπειες είναι πλέον φανερές και σύντομα θα είναι ακόμη περισσότερο. Να ξέρετε ότι η Γη είναι ένα πολύ δυνατό ον που δεν χρειάστηκε ποτέ μέχρι σήμερα να ενεργοποιήσει τα ένστικτα επιβίωσής της.

Αυτό είναι πολύ πιθανό να αλλάξει σύντομα. Η Γη έχει καταπληκτικές ικανότητες προσαρμογής, όταν όμως φτάσει στο σημείο όπου η προσαρμογή είναι πλέον αδύνατη τότε έχει και την ικανότητα να βάζει μπροστά το σχέδιο επιβίωσης και να θεραπεύει τον εαυτό της. Μέχρι σήμερα δεν το έχει κάνει αυτό καθώς θα είχε πολύ άσχημες συνέπειες για τους ανθρώπινους γόνους της. Τώρα όμως το ζύγι αλλάζει. Αγαπημένοι μας, σας λέμε ότι η Γη δεν είναι άρρωστη. Είναι έγκυος και ετοιμάζεται να γεννήσει. Εσείς είστε μέρος αυτής της εξέλιξης, μέρος αυτού του θαύματος. Αυτό είναι που συμβαίνει και θα θέλαμε να δείτε σήμερα, γιατί η επιρροή σας σε αυτή τη διαδικασία είναι μεγαλύτερη απ’όσο μπορείτε να φανταστείτε. Ξεκινά με το συγχρονισμό της καρδιάς και του μυαλού σας και με το να συνειδητοποιήσετε ότι τώρα οι επιλογές σας γίνονται πιο σημαντικές από ποτέ.

Ναι, δεν χρειάζεται να σας κάνουμε μάθημα για το πώς να ζείτε σε αρμονία με τη Γη. Έχουν ήδη αναπτυχθεί τεχνολογίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να το κάνετε αυτό. Είναι όμως κρίσιμη η στιγμή αυτή ώστε όλοι οι άνθρωποι να αγκαλιάσετε και να κάνετε δημοφιλή την ιδέα του να ζείτε σε αρμονία με τη Γη. Κινείστε πιο γρήγορα απ’ότι μπορεί ν’ακολουθήσει, ειδικά στην ευαίσθητη κατάσταση που βρίσκεται. Υπάρχουν σημάδια κινδύνου που γίνονται όλο και πιο έντονα. Υπάρχουν προβλήματα που πλησιάζουν σε κρίσιμα επίπεδα. Αυτό με απλά λόγια σημαίνει ότι την έχετε φτάσει στα όρια πάρα πολλές φορές και τώρα ήρθε η ώρα να προστατέψει τον εαυτό της.

Τα περιθώρια του Χρόνου Τελειώνουν

Τώρα είναι η ώρα για να αναλάβετε δράση με την καρδιά σας και με τις επιλογές σας και για να προσέχετε κάθε αποτύπωμα που αφήνετε στον πλανήτη. Είναι απόλυτα δυνατό να ζήσετε σε πλήρη αρμονία με τη Γη. Ενστικτωδώς ξέρετε πώς να το κάνετε αυτό.

Είναι ενσωματωμένο βαθιά μέσα στον καθένα από εσάς. Απλά διαλέξατε το μονοπάτι της βολής και όχι της αρμονίας, με αποτέλεσμα τώρα να χρειάζεται να κάνετε μη βολικές επιλογές ώστε να αλλάξετε την παρούσα τάση. Αγαπημένοι μας, μέσα στον καθένα από εσάς βρίσκεται ένα κομμάτι της Μητέρας Γης. Αν ακούσετε αυτό το κομμάτι του εαυτού σας τότε θα θυμηθείτε ότι είναι απόλυτα δυνατό να αφήσετε μηδενικά ίχνη στη Γη. Οι δάσκαλοι το γνώριζαν αυτό και το εξάσκησαν.

Αυτοί, όπως κι εσείς, γνωρίζουν πώς να πορευτούν συνειδητά με τη Γη. Κοιτάξτε το γρασίδι που είναι τόσο φωτεινά πράσινο όταν έχει μόλις φυτρώσει και είναι, ας πούμε, τεσσάρων ημερών, τόσο εύθραυστο και ζωντανό. Είναι δυνατό να βρίσκεστε σε τέτοια αρμονία με τη Γη ώστε όταν πατάτε επάνω του αυτό να ωφελείται από το άγγιγμα του ποδιού σας στο έδαφος.

Πρώτα απ’όλα πρέπει να πιστέψετε ότι είναι δυνατό να δουλέψετε μαζί με τη Γη σε πλήρη αρμονία, έτσι ώστε να καλύπτονται όλες σας οι ανάγκες και ακόμη περισσότερες. Η πρόκληση βρίσκεται στο γεγονός ότι οι άνθρωποι είστε όντα της συνήθειας. Έχετε φτιάξει κοινωνικούς και οικονομικούς μηχανισμούς που προστατεύουν τις συνήθειές σας. Ένας από αυτούς είναι η βιομηχανία πετρελαίου. Δεν αποτελεί μυστικό το ότι η βιομηχανία πετρελαίου έχει ως στόχο την επιβίωσή της, με κόστος ακόμη και την ίδια τη Γη. Δεν αποτελεί μυστικό ότι η βιομηχανία πετρελαίου κυβερνά τον πλανήτη σας τα τελευταία 30 χρόνια. Τη δεκαετία του ’70 σας δόθηκε ένα σημάδι για να σας προϊδεάσει σχετικά με τις εξελίξεις – σε κάποια φάση τελείωσε το πετρέλαιο. Ήταν μια ένδειξη σχετικά με το τι θα επακολουθούσε, ωστόσο δεν της δώσατε την πρέπουσα σημασία και ακόμη πιστεύετε ότι το πετρέλαιο δεν θα τελειώσει ποτέ.

Ένα Μήνυμα από την Μητέρα για τους Ανθρώπους της Γης.

Αγαπημένοι μας, θα υπάρξει κάποια στιγμή όπου το πετρέλαιο θα τελειώσει και έρχεται συντομότερα απ’ότι φαντάζεστε. Αυτό είναι μια απόφαση που θα πάρει η Γη η ίδια προκειμένου να προφυλάξει το αγέννητο παιδί της. Συνήθως δεν κάνουμε κάποιου τύπου προβλέψεις, ωστόσο σας λέμε ότι πρόκειται για προειδοποίηση: Άνθρωποι της Γης τώρα είναι η ώρα για να αγκαλιάσετε την Μητέρα σας και να θυμηθείτε τη σύνδεσή σας μαζί της.

Ακόμη και σήμερα είστε ικανοί να περπατήσετε πάνω σ’εκείνο το γρασίδι και να του προσφέρετε κάτι αντί να του πάρετε. Τώρα, με την ανυψωμένη δόνησή σας είναι δυνατό να κάνετε δυό φορές περισσότερα απ’όσα ξέρατε. Σας λέμε, το μόνο που χρειάζεται είναι η κινητοποίησή σας. Χρειάζεται η καρδιά σας, χρειάζεται η θέλησή σας για να το πετύχετε, για να δώσετε κάτι παραπάνω, για να υπερβείτε τον εαυτό σας και για να κάνετε περισσότερα ώστε να ξεκινήσετε να δουλεύετε σε αρμονία με αυτή την πανέμορφη, στοργική Γη.

Όπως συμβαίνει και με τα σκυλιά που όταν έχουν πολλούς ψύλλους επάνω τους ξέρουν ενστικτωδώς πότε να τιναχτούν για να τους βγάλουν από πάνω τους, έτσι συμβαίνει και με τη Γη. Η Γη αρνείται να «τιναχτεί» εδώ κι αρκετό καιρό, καθώς η αγάπη της για εσάς είναι πέρα από την κατανόησή σας. Αν μόνο η αγάπη σας για αυτήν ήταν έστω και η μισή από τη δική της για εσάς….

Ο χρόνος είναι πλέον κρίσιμος. Αυτά που βρίσκονται μπροστά μπορεί να έχουν καταστροφικές συνέπειες για τους ανθρώπους. Έχετε προσέξει ποτέ πραγματικά τον πλανήτη Άρη; Δεν χρειάζεται να φτάσετε ως εκεί. Μπορείτε να κάνετε την μετάβασή σας άνετα και εύκολα. Δεν χρειάζεται να γίνει χωρίς αρμονία και ισορροπία. Ναι, η αύξηση της θερμοκρασίας της Γης είναι η φυσική της τάση αυτή τη στιγμή, αν όμως εξαναγκαστεί να προχωρήσει με πιο γρήγορους ρυθμούς εξαιτίας των κακών συνηθειών των ανθρώπων θα είναι πολύ δύσκολο να αντέξει τη δονητική αλλαγή. Όπως μια εγκυμονούσα μητέρα, θα υπερασπιστεί τον εαυτό της για να μπορέσει να φέρει στον κόσμο το παιδί της. Εξελίσσεται όπως κι εσείς και χρειάζεται τη βοήθειά σας τώρα.

Αλλάζοντας τα Συστήματα

Θέλαμε να σας δώσουμε αυτή την εικόνα σήμερα γιατί είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ότι είστε κομμάτι της Μητέρας Γης και ότι η Γη είναι κομμάτι δικό σας. Η σύνδεση θα υπάρχει πάντα μεταξύ σας και καθώς εξελίσσεστε θα καθοδηγείτε ταυτόχρονα και την εξέλιξη της Γης. Κάντε αυτή την εξέλιξη, την μετάβαση, εύκολη και άνετη. Αυτό ζητάει.

Πολλές φορές δυσκολεύεστε να αλλάξετε συνήθειες εξαιτίας των συστημάτων που έχετε. Οι άνθρωποι αντιστέκεστε στην αλλαγή και δημιουργείτε συστήματα και μηχανισμούς που διασφαλίζουν ότι κανενός η ζωή δεν θα είναι εύκολη. Δεν είναι μόνο τα συστήματα ιδεών που έχετε, είναι και τα πρακτικά συστήματα που εξασφαλίζουν ότι θα κάνετε τα ίδια πράγματα ξανά και ξανά. Δεν προδίδουμε κανένα μυστικό όταν σας λέμε ότι πολύ σύντομα θα έρθει η ώρα που το πετρέλαιο θα τελειώσει. Σας παρακαλούμε μην περιμένετε μέχρι τότε. Ξεκινήστε νααλλάζετε τώρα. Ξεκινήστε να σκέφτεστε τώρα.

Σκεφθείτε την επίδραση των πράξεών σας την ώρα που κρατάτε τα σκουπίδια, ή την ώρα που βάζετε το κλειδί στο πετρελαιοκίνητο αυτοκίνητό σας. Η στιγμή που θα σκεφθείτε τι είναι αυτό που χρειάζεται να κάνετε και πώς μπορείτε να δουλέψετε σε αρμονία με τη Γη είναι και η στιγμή που θα ξεκινήσει η θεραπεία της. Κάθε σκέψη μπορεί να φέρει σημαντική αλλαγή, όχι γιατί αφορά σε έναν άνθρωπο, αλλά γιατί προστίθεται στη συνολική δόνηση της ανθρωπότητας. Κάθε άνθρωπος μπορεί να αλλάξει την πραγματικότητά του και να δημιουργήσει μια νέα δόνηση την οποία όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να ακολουθήσουν με άνεση. Κάντε τη σκέψη αυτή (της αρμονικής συμβίωσης και συνεργασίας με τη Γη) δημοφιλή. Κάντε τη «της μόδας». Κάντε τη αποδεκτή στους κοινωνικούς σας κύκλους και τα πράγματα θα αλλάξουν πολύ γρήγορα. Ήδη έχουν ξεκινήσει να αλλάζουν.

Έχετε Μεγαλύτερη Επιρροή απ’ότι Φαντάζεστε

Κάποιοι από αυτούς που έχουν έρθει για να δείξουν το δρόμο βρίσκονται ήδη στην κατάλληλη θέση για να ξεκινήσουν την διαπαιδαγώγηση των υπολοίπων. Θα υπάρξουν κι άλλοι για να κάνουν την μετάβαση εύκολη για τη Γη. Δεν χρειάζεται να είναι δύσκολη. Έχετε ήδη κάνει τόσα πολλά. Κοιτάξτε την αλλαγή που πετύχατε εσείς προσωπικά με τους τυφώνες που έρχονταν στον πλανήτη. Ακολουθούσαν έναν κύκλο που κανονικά θα συνεχιζόταν από χρονιά σε χρονιά. Οι ίδιοι οι επιστήμονές σας είχαν ανακοινώσει στις αρχές του 2006 ότι ερχόταν η χειρότερη περίοδος τυφώνων, όλων των εποχών. Kι όμως, δεν είχατε ούτε έναν τυφώνα που να σας άγγιξε στη γη. Μάθατε να προσαρμόζεστε και να διαχειρίζεστε την ενέργεια. Όταν τέτοια ενέργεια προσαρμόζεται και διαχειρίζεται σωστά δεν είναι ανάγκη να έχει καταστροφικές συνέπειες. Μπορείτε λοιπόν να κάνετε το ίδιο κι εδώ. Μπορείτε να προσαρμόσετε τη νέα ενέργεια εύκολα και γρήγορα μόνο με το να αποκτήσετε επίγνωση τώρα. Μπορείτε να είστε περήφανοι για αυτό που πετυχαίνετε, για το γεγονός ότι είστε ένας άνθρωπος που ωφελεί τη Γη όταν περπατά επάνω της. Μπορείτε να αλλάξετε την πραγματικότητά σας σε μια στιγμή και να πάρετε τη Γη μαζί σας μια υπέροχη βόλτα.

Η Γέννηση ενός Ολογράμματος

Θα σας δώσουμε μερικές ιδέες. Είναι δύσκολο να σας εξηγήσουμε τι θα συμβεί ακριβώς γιατί οι άνθρωποι είστε μαθημένοι να ζείτε σε μια διάσταση την φορά. Έχετε ξεκινήσει βέβαια να γίνεστε πολυδιαστασιακοί – κι αυτό θα χρειαστεί χρόνο για να ολοκληρωθεί – ωστόσο αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να σας εξηγήσουμε τι εννοούμε ακριβώς όταν λέμε ότι η Γη πρόκειται να γεννήσει. Εννοούμε ότι θα φτιαχτεί μια δεύτερη Γη; Θα σας δώσουμε ένα παράδειγμα, μια πολύ απλή εικόνα. Είναι κάτι για το οποίο έχουμε ξαναμιλήσει, όμως θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι γίνεται στο ενεργειακό επίπεδο.

Η Γη ξεκίνησε ως μια καυτή μπάλα αερίων τη στιγμή που εσείς ονομάζετε Μπινγκ Μπανγκ, ωστόσο, το Μπινγκ Μπανγκ δεν ήταν αυτό ακριβώς που νομίζετε. Εσείς πιστεύετε ότι αφορούσε στη συμπίεση ενός άστρου που είχε ως αποτέλεσμα το διασκορπισμό διαφόρων κομματιών του μέσα στο σύμπαν. Αυτό που έγινε, όμως, ήταν ο διαχωρισμός του Θεού. Ο Θεός είχε την ευκαιρία να υποκριθεί ότι ήταν διαχωρισμένος/η από τον εαυτό του/της και να προκαλέσει τον διαχωρισμό με τρόπο που θα του επέτρεπε να μελετήσει και να παρακολουθήσει τον εαυτό του – οπότε και ξεκίνησε το Μεγάλο Παιχνίδι.

Η Γη και οτιδήποτε αντιλαμβάνεστε ως σύμπαν, ξεκίνησε ως ένα ολόγραμμα. Πιο απλά, ολόγραμμα είναι η διασταύρωση δύο ή τριών δεσμών φωτός που δημιουργούν ένα αντικείμενο τριών διαστάσεων. Όταν τα φωτόνια συγκρούονται σε πολλαπλές διαστάσεις δημιουργούν ένα αντικείμενο τριών διαστάσεων. Οι άνθρωποι, ή ο Θεός αν θέλετε, μπορούν να κοιτάξουν το αποτέλεσμα αυτής τη σύγκρουσης και να πουν «αυτό είναι ένα αντικείμενο τριών διαστάσεων». Το αντικείμενο δημιουργείται από τη στιγμή που κάποιος το αντιλαμβάνεται ως τέτοιο.

Έτσι, αγαπητοί, έγινε η γέννηση της Γης. Σας το απλοποιήσαμε αρκετά; Μπορούμε να το περιπλέξουμε αν θέλετε, όμως η αλήθεια είναι ότι αυτό συμβαίνει. Έτσι δημιουργήθηκαν όλα ταπράγματα στη Γη, από ολογράμματα. Όταν ο Θεός κάνει μια σκέψη, δύο η περισσότερες δέσμες φωτός ξεκινούν τη δημιουργία ενός ολογράμματος. Εάν είστε μέρος του Θεού και σκέφτεστε διάφορα και πλησιάζετε στην κατάλληλη δόνηση, μαντέψτε τι γίνεται! Αρχίζετε να δημιουργείτε ολογράμματα.

Σας ζητάμε να συγκεντρώσετε συνειδητά τις σκέψεις σας για το πώς θα θέλατε να είναι η νέα Γη και να αφήσετε τη συλλογή των σκέψεων και των οραμάτων όλων σας να αποτελέσει ένα ολόγραμμα που θα ονομάσετε νέα Γη. Όταν συγκεντρωθεί η απαραίτητη ποσότητα σκέψεων, τότε το ολόγραμμα της νέας Γης θα επικαλύψει το αρχικό ολόγραμμα από το οποίο δημιουργήθηκε αρχικά η Γη. Με αυτό τον τρόπο θα επαναφέρετε ένα ολόγραμμα της Γης που θα είναι υγιές και που θα βοηθήσει στη θεραπεία της.

Αυτή είναι η γένεση της Νέας Γης. Θα γίνει με αργούς ρυθμούς και όχι με τα δραματικά γεγονότα που έχετε ακούσει στις προβλέψεις για τη διαδικασία της ανάληψης. Κάποτε θα μπορέσετε να κοιτάξετε πίσω στο πως έγιναν τελικά τα πράγματα και θα καταλάβετε τι είναι όλα αυτά που σας λέμε. Η πρόκληση που αντιμετωπίζετε αφορά στο αν θα καταφέρετε να αναπτύξετε καλές συνήθειες στην παρουσία σας στη Γη έως τότε, διαφορετικά το ολόγραμμα δεν θα έχει το αποτέλεσμα που είναι προορισμένο να έχει. Το ολόγραμμα της νέας Γης θα είναι πολύ ευαίσθητο και ευάλωτο απέναντι στις κακές συνήθειες των ανθρώπων, ακόμα και αν καταφέρει να επικαλύψει το αρχικό ολόγραμμα.

Αυτή είναι η διαδικασία γένεσης που συμβαίνει τώρα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχετε τσουνάμι, σεισμούς και αλλαγές στον καιρικά φαινόμενα αυτή την περίοδο.

Παρακολουθήστε τον Ειρηνικό Ωκεανό

Να έχετε το μυαλό σας για αλλαγές που θα συμβούν στο κέντρο του Ειρηνικού Ωκεανού, κάτω από την επιφάνεια του νερού και που θα σχετίζονται με το διοξείδιο του άνθρακα. Αυτή είναι η επόμενη διαδικασία που θα ξεκινήσει να αλλάζει. Τα φαινόμενα θα αρχίσουν από την περιοχή που ονομάζεται Δαχτυλίδι της Φωτιάς, πιθανότατα μέσα στο νερό. Θα πυροδοτήσουν σειρά αλλαγών στη Γη που θα σας δώσουν το σήμα ότι η διαδικασία για την εξέλιξη της Γης ξεκίνησε. Τότε θα είναι η ώρα που θα θέλετε να είστε σε απόλυτη αρμονία μαζί της γιατί θα σας προστατέψει με κάθε κόστος.

Δεν καταλαβαίνετε ότι είστε τα πιο σπουδαία παιδιά της; Ο πιο σπουδαίος θησαυρός της; Πονάει βαθύτατα όταν δεν βρίσκεται σε πλήρη αρμονία μαζί σας. Αφήστε τη να σας υποστηρίξει με τρόπους που δεν μπορείτε καν να φανταστείτε, το μόνο που χρειάζεται είναι να τολμήσετε να ξεφύγετε από την πεπατημένη και να σκεφτείτε λίγο διαφορετικά στα χρόνια που έρχονται. Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο με τον οποίο θα κάνετε την μετάβαση. Η μεγαλύτερη ελπίδα μας είναι ότι θα είναι χαρούμενη, άνετη, διασκεδαστική και συναρπαστική, γιατί για αυτά τα στοιχεία έχετε έρθει εδώ. Είστε θεραπευτές. Είστε δάσκαλοι. Είστε αυτοί που δείχνουν το δρόμο στους υπόλοιπους. Είστε αυτοί που ανοίξατε την πόρτα και τολμήσατε να διασχίσετε το κατώφλι της πρώτοι, αυτοί που δημιούργησαν τα προβλήματα ώστε να είναι τώρα σε θέση να δείξουν στους άλλους πώς να τα διαχειριστούν και να τα ξεπεράσουν με άνεση.

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, είναι η ώρα για να καταλάβετε επίσης ότι δεν είστε οι μόνοι που εξελίσσονται. Όλα τα επίπεδα δόνησης εξελίσσονται γύρω σας και η Γη αποτελεί το μεγαλύτερο κομμάτι από αυτά. Προχωρά επίσης μπροστά. Συνεργαστείτε μαζί της με αρμονία. Τολμήστε να την ρωτήσετε για νέες ιδέες και ακούστε τις απαντήσεις μέσα σας. Υπάρχουν πολλοί εξελιγμένοι άνθρωποι που είχαν μια απίστευτη διαδρομή, που ήταν πολύ πιο μπροστά από την εποχή τους και υπέστησαν εχθρική κριτική για την αγάπη τους για τα δέντρα. Ένας από αυτούς είναι ιδιοκτήτης πετρελαϊκής εταιρείας. Ψάξτε για αυτούς τους σκεπτόμενους ανθρώπους αγαπημένοι μας. Κάντε την αγάπη για τα δέντρα δημοφιλή, τώρα. Ψάξτε ευκαιρίες για να προσφέρετε προς αυτή την κατεύθυνση, για να αλλάξετε την ιδέα του τι μπορείτε να δημιουργήσετε και θα γίνετε οι πιο σπουδαίοι παππούδες και γιαγιάδες του νέου πλανήτη Γη.

Σας ζητάμε να συμπεριφέρεστε ο ένας στον άλλο με τον μεγαλύτερο σεβασμό. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλον σε κάθε ευκαιρία γιατί στα μάτια του άλλου βλέπετε τα μάτια του Θεού και να ξέρετε ότι το Παιχνίδι στο οποίο παίζετε είναι πολύ όμορφο. Παίξτε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση: Έλενα Έρα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!