Οκτώβριος 2006

Η επανακαλωδίωση
Η ανθρώπινη επανακαλωδίωση

 

Από τον Steve:

Καθώς τέλειωσα αυτό το μήνυμα, είπα σε όλους πως αυτό είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα. Είναι σπάνιο να γνωρίζω ποιο ακριβώς είναι το μήνυμα που θα μεταφέρω αλλά αυτή τη φορά ήξερα ακριβώς τί θα έλεγε το γκρουπ. Η αλήθεια είναι πως γνώριζα με κάποιον τρόπο πως η ανθρωπότητα επανα-καλωδιωνόταν. Τους τελευταίους μήνες είχα πει σε αρκετούς ανθρώπους σε ιδιωτικές συνεδρίες τί ακριβώς συνέβαινε με αυτούς. Τώρα βλέπω πως αυτό το μήνυμα ήρθε καιρός να μοιραστεί σε όλους.

Μεγάλες αγκαλιές και ελαφρά σκουντήματα,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Αγαπημένοι μου, είστε εδώ σε ένα πολύ μαγικό πλανήτη. Είστε εδώ σε μια πολύ ιδιαίτερη ώρα και σταθήκατε στην ουρά για να βρεθείτε εδώ, ακριβώς αυτή τη στιγμή με σκοπό να κάνετε την διαφορά. Ζητήσατε να βρεθείτε σε μερικές πολύ δύσκολες καταστάσεις έτσι ώστε να περάσετε μέσα από τις διαδικασίες που χρειαζόσασταν για να συγκεντρώσετε τις πληροφορίες και να κερδίσετε τα δικά σας διαπιστευτήρια σαν θεραπευτής ή δάσκαλος ή οποιονδήποτε ρόλο σχεδιάζατε να παίξετε. Τώρα αυτά τα ιερά συμβόλαια ενεργοποιούνται. Μερικά έχουν ήδη αρχίσει και μερικά είναι έτοιμα να ξεδιπλωθούν, αλλά είστε στο δρόμο σας.

Εποχές: Οι Κύκλοι της Ανθρωπότητας

Σας λέμε ότι υπήρξαν πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας που περάσατε εξελικτικές περιόδους ή κύκλους αν θέλετε. Αυτοί οι κύκλοι άρχισαν στις πολύ αρχικές εποχές. Πηγαίνουν πολύ πιο πίσω από την ιστορία, όπως την ξέρετε, καθώς η ιστορία σας, όπως εσείς πιστεύετε, ξεκινάει περίπου δύο εκατομμύρια χρόνια πριν και εμείς σας λέμε ότι σαν ψυχές σε αυτόν τον πλανήτη, ξεκινά πολύ πιο πριν από τότε.

Στην αρχή -αρχή όταν πλανήτης ήταν καυτός και γεμάτος αέρια και δεν είχε την φυσική μορφή που έχει τώρα, εσείς κατοικούσατε στον πλανήτη σαν πνευματικές υπάρξεις, σαν αιθερικές υπάρξεις χωρίς σώματα. Δεν ήταν παρά δισεκατομμύρια χρόνια αργότερα που πήρατε φυσική μορφή και άρχισε τον ταξίδι σας σε αυτό τον πλανήτη σε μια φυσική φούσκα της βιολογίας. Εκείνη η εξέλιξη από την αιθερική ύπαρξη στα φυσικά σώματα ήταν μια τεράστια αλλαγή. Τα δικά σας βιβλία ιστορίας θα σας πουν για πολλούς από τους επόμενους κύκλους, τους μικρότερους κύκλους από τους πιθήκους στον Homo Erectus, Homo Sapiens και τον άνθρωπο του Cro-Magnion αλλά υπάρχουν πολύ περισσότερα από αυτά. Τι συνέβη λοιπόν στο τέλος αυτών των εξελικτικών κύκλων; Αυτό είναι το μεγαλύτερο ερώτημα. Τι συνέβη; Είστε έτοιμοι να το ανακαλύψετε, καθώς είστε στο τέλος ενός από αυτούς τους κύκλους τώρα.

Η Επανα-καλωδίωση- Οι 12 Έλικες του DNA

Επομένως, συμβαίνει κάτι σε αυτό τον πλανήτη σε κάθε έναν από εσάς, που θα το καταλάβετε πολύ σύντομα. Οι άνθρωποι επανα-καλωδιώνονται. Το κάνετε από μόνοι σας. Είναι ένα μέρος της φυσικής σας εξελικτικής διαδικασίας. Όχι δεν υπάρχει τίποτε να φοβηθείτε. Αυτό δε σημαίνει ότι διαστημόπλοια κατεβαίνουν και σας βάζουν εμφυτεύματα. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι εξελίσσεστε σε ένα σημείο, που μπορείτε να αρχίσετε να επανα-ενώνετε και τους 12 έλικες του DNA. Είναι ένα σημείο που μπορείτε να αρχίσετε να ενεργοποιείτε μερικά από τα άλλα τσάκρας, που δεν γνωρίζετε καν ότι υπάρχουν. Η ενεργειακή δομή σας είναι έτοιμη να αλλάξει. Το ίδιο και ο πλανήτης σας.

Εάν παρατηρήσετε τον πλανήτη σας, θα δείτε ότι αυξάνει τη θερμοκρασία του. Ονομάζετε το φαινόμενο αυτό υπερθέρμανση του πλανήτη, αλλά είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτό. Παρακαλώ καταλάβετε ότι παρόλο που η εκπομπή αερίων από το φαινόμενο του θερμοκηπίου έχει επισπεύσει δραματικά τη διαδικασία, αυτός είναι ένας φυσικός, εξελικτικός κύκλος. Στην αρχή ο πλανήτης ήταν πολύ ζεστός με αέρια και δονούνταν σε πολύ υψηλό βαθμό. Καθώς κρύωνε και αποκτούσε πυκνότητα έπρεπε και εσείς επίσης να αποκτήσετε μια πιο πυκνή μορφή στα ανθρώπινα, φυσικά σώματα. Βρισκόσασταν σε αυτή την κατάσταση για μεγάλο χρονικό διάστημα και τώρα αρχίζει να αλλάζει αυτό. Αρχίζει να θερμαίνεται. Ναι! Μπορούμε να σας πούμε όλα τα περίεργα πράγματα. Μπορούμε να σας δώσουμε πληροφορίες οι οποίες θα σας προκαλέσουν φόβο, αν το επιλέξετε, αλλά παρακαλώ καταλάβετε ότι δε χρειάζεται φόβος σε αυτή την περίπτωση. Μπορούμε να σας πούμε ότι είστε έτοιμοι να μπείτε σε μια καινούρια εποχή παγετώνων στον Πλανήτη Γη και σας το έχουμε ήδη ξαναπεί. Ωστόσο είναι απόλυτα αληθινό ότι εσείς σαν ψυχές θα το περάσετε όμορφα. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε είδους ζωή θα φύγει από αυτό τον πλανήτη. Σημαίνει ότι θα εξελίσσεστε. Οι σκέψεις σας για μια εποχή παγετώνων απέχει πολύ από τα γεγονότα μπροστά σας. Αυτό που πραγματικά θα συμβεί, είναι ψύξη του πλανήτη. Είναι ένας φυσικός εξελικτικός κύκλος που η ενέργεια θα αναδιανεμηθεί. Είναι σχεδόν σα να λέμε, ότι η ίδια η Γη επανα-καλωδιώνεται. Με τον ίδιο τρόπο που το κάνετε και εσείς.

Οι δύο Πλευρές του Εγκεφάλου θα Επανα-καλωδιωθούν σαν Μία

Η επανα-καλωδίωση του ανθρώπινου είδους αρχίζει σήμερα. Τα δύο μισά του εγκεφάλου, που έπρεπε να είναι χωριστά για να σας δώσουν την ψευδαίσθηση της διτότητας αρχίζουν να ενώνονται. Αντί να έχουμε μικρές συνάψεις, που κινούνται από και προς τα δύο μισά, καθώς εξελίσσεστε σαν άνθρωποι, τα δύο μισά θα γίνουν ένα. Στην πραγματικότητα, η ψευδαίσθηση και το πέπλο υπάρχουν ανάμεσα στα δύο μισά του εγκεφάλου, γιατί το αριστερό μέρος είναι ο δείκτης του χρόνου. Σας δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι ζείτε σε ένα πεδίο διτότητας, και της γραμμικότητας του χρόνου, που σας δίνει ένα μονοπάτι να ακολουθήσετε. Δίνει στο πνεύμα ένα παιχνίδι να παίξει σαν άνθρωπος. Το δεξί ημισφαίριο του εγκεφάλου είναι ο απόλυτα δημιουργικός εγκέφαλος αλλά δεν έχει καμία αίσθηση του χρόνου. Δεν έχει την αίσθηση του κουτιών μέσα στα οποία ταιριάζουν τα πάντα. Αυτή είναι η άλλη πλευρά του εγκεφάλου. Αυτά τα δύο αρχίζουν να γίνονται ισχυρότερα με αυτή την επανα-καλωδίωση. Δεν είναι απλά μια περίπτωση καινούριων, βελτιωμένων συναπτικών μονοπατιών ανάμεσα στα δύο μέρη. Θα είναι μια μείξη των δύο καθώς το ανθρώπινο ζώο εξελίσσεται για να συμπεριλάβει μια υψηλότερη δόνηση του πνεύματος… γιατί δεν είναι ο άνθρωπος που εξελίσσεται. Είναι το πνεύμα που εξελίσσεται, προκαλώντας την αλλαγή του ανθρώπινου κελύφους, της φούσκας της βιολογίας, για να το στεγάσει. Αυτό συμβαίνει τώρα, με μεγάλη προσμονή από την δική μας πλευρά του πέπλου.

Για να κρατήσετε την Ισορροπία – Δώστε Ισορροπία

Θα δείτε πράγματα που είναι το άμεσο αποτέλεσμα αυτού. Ένα από αυτά είναι ότι τα επόμενα 5 χρόνια, θα γεννηθούν πολύ περισσότερα πρόωρα παιδιά στην Γη από ότι στο παρελθόν, επειδή υπάρχει μια βιασύνη να έρθουν εδώ για να βιώσουν αυτήν ακριβώς τη διαδικασία. Να το περιμένετε. Σας λέμε επίσης, ότι υπάρχουν πολλά πράγματα που πρόκειται να συμβούν, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη παγκόσμιες αλλαγές και ωστόσο όλα αυτά είναι δυνατό να αλλάξουν από σας. Μπορείτε να κάνετε τη μετάβαση εύκολη ή δύσκολη. Το ενδιαφέρον κομμάτι είναι ότι δεν έχει να κάνει με το πώς περνάτε εσείς αυτή τη διαδικασία. Έχει να κάνει με το πώς βοηθάτε άλλους ανθρώπους να την περάσουν, και πρόκειται να δώσει την απάντηση για σας και το ιερό σας συμβόλαιο. Δεν είστε οι μόνοι που το περνάτε. Η ανάμειξη των δύο πλευρών του εγκεφάλου, η διαδικασία επανα-καλωδίωσης από μόνη της, θα βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε ότι είστε κομμάτι από κάθε τι και κάθε έναν πάνω σε αυτό τον πλανήτη και ότι κανένας δεν είναι ποτέ μόνος. Ωστόσο για να φτάσετε εκεί πρέπει να περάσετε μέσα από την πολικότητα. Πρέπει να την εκτείνετε. Σας λέμε ότι αν κοιτάξετε γύρω σας, μπορεί πραγματικά να πείτε ότι υπάρχει περισσότερη καταπίεση πάνω στον Πλανήτη Γη από ότι ποτέ πριν. Είναι εξαιτίας της πίεσης αυτής της διαδικασίας επανα-καλωδίωσης. Έτσι βοηθήστε ο ένας τον άλλο με αυτό. Βοηθήστε ο ένας τον άλλο, με το να είστε εκεί στην κατάλληλη στιγμή, γιατί το καλύτερο που μπορεί να κάνει κάποιος, για να απομακρύνει την ανησυχία από τον ίδιο του τον εαυτό, είναι να γίνει χρήσιμος.

Υπήρξε ένας μεγάλος μάγος του χρήματος και των νομισματικών συστημάτων στον πλανήτη σας, που είπε κάποτε «Εάν θέλετε να αποκτήσετε χρήματα, ο ευκολότερος τρόπος να το κάνετε είναι να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους να βγάλουν χρήματα». Σας λέμε το ίδιο πράγμα. Εάν θέλετε να έχετε μια όμορφη εμπειρία σε αυτό τον πλανήτη, βρείτε ένα τρόπο να βοηθήσετε άλλους ανθρώπους να έχουν μια όμορφη εμπειρία σε αυτό τον πλανήτη, γιατί αυτό τιμά την σύνδεση που υπάρχει ανάμεσα σε όλα. Αυτό τιμά την διαδικασία επανα-καλωδίωσης, που δε συμβαίνει μόνο σε σας, αλλά και στον ίδιο τον Πλανήτη Γη.

Σπεύστε να είστε οι Πρώτοι

Ναι, θα υπάρξει αναταραχή. Πάντα υπάρχει αναταραχή όταν οι άνθρωποι βρίσκονται αντιμέτωποι με αλλαγές. Αυτός είναι ο λόγος που βρίσκεστε εδώ. Μπορεί να κληθείτε σε δράση με την γνώση ότι μπορείτε να φέρετε ηρεμία σε ένα πλανήτη που αλλάζει. Θα θέλαμε επίσης να αναφέρουμε, ότι σας μιλάμε σαν να είναι το σήμερα μια γραμμή στην άμμο. Υπάρχουν πολλοί από σας που περνάνε αυτή τη διαδικασία επανα-καλωδίωσης εδώ και χρόνια, ιδιαίτερα εσείς που αποκαλείτε τους εαυτούς σας Εργάτες του Φωτός. Μερικοί από σας περηφανεύεστε ότι είστε μπροστά στο παιχνίδι. Σχεδόν υπάρχει ένας φόβος πνευματικού ανταγωνισμού με μερικούς από σας, επειδή θέλετε να είστε εκεί πολύ νωρίς. Είναι πολύ απογοητευτικό για σας να είστε εκεί και να μην έχετε κανένα γύρω σας που να σας καταλαβαίνει. Σας λέμε ότι πολλοί από σας το βιώνετε τα τελευταία 5 χρόνια. Τι θα συμβεί όταν πάτε στην άλλη πλευρά; Αυτό θέλετε να ξέρετε: με τι μοιάζει ο προορισμός, ιδιαίτερα, αφού η εικόνα του ταξιδιού που σχεδιάζουμε δεν είναι πάντα τόσο όμορφη. Σας λέμε ότι τα πάντα είναι το ταξίδι. Δεν υπάρχει προορισμός.

Οι Δώδεκα Εσείς

Σας προετοιμάζουμε για μια από τις αλλαγές που πρόκειται να βιώσετε. Η Πολύ-διαστασιακότητα είναι ένα ενδιαφέρον κομμάτι, που θα αρχίσετε να χρησιμοποιείτε στην καθημερινή σας ζωή σαν μέρος της πρακτικής σας μαγείας. Σας λέμε ότι υπάρχει πολύ μαγεία εδώ. Εάν αντιλαμβάνεστε την ύπαρξή σας σε αυτόν τον πλανήτη σαν άτομο, τότε πιστεύετε ότι είστε μόνο αυτό, αλλά στην πραγματικότητα η επιστήμη σας λέει ότι υπάρχετε σε άλλες 11 διαστάσεις του χρόνου και του χώρου. Εμείς σας λέμε 12, επειδή στην πραγματικότητα υπάρχει ένα σημείο αντίληψης, το οποίο μετράμε σαν μια διάσταση. Έτσι υπάρχουν 12 διαφορετικά εσείς πάνω σε αυτόν τον πλανήτη, που έχουν ελαφρώς διαφορετικές εμπειρίες, σαν μια ψυχή. Εάν πάρετε αυτή την σειρά καθισμάτων εδώ και πείτε, «Αυτό είναι ένα από τα εσείς» και πάρετε και αυτή την σειρά καθισμάτων και εκείνη είναι μια άλλη, έχετε μια διαφορετική έκφραση της ίδιας ψυχής πάνω σε αυτόν τον πλανήτη σε εκείνες τις διαφορετικές γραμμές χρόνου. Συμβαίνουν όλα ταυτόχρονα επειδή η γραμμικότητα του χρόνου είναι μια ψευδαίσθηση. Είναι προϊόν του αριστερού εγκεφάλου και σας δίνει τον Πίνακα του παιχνιδιού πάνω στον οποίο παίζετε. Πως θα ήταν για μια ψυχή, που ζει σε αυτή την διάσταση, να πετάγεται σε μας εδώ πάνω και να αποκτά ένα άλλο σημείο εστίασης, μια ιδέα, τη λύση σε ένα πρόβλημα και να τη φέρνει πίσω; Αυτή είναι η Πολύ-διαστασιακότητα και πρόκειται να τη βιώσετε περισσότερο από ποτέ πριν. Δεν θα ήταν θαυμάσιο για σας, αν βρισκόσασταν σε ένα πολύ δύσκολο σημείο της ζωής σας, που δεν είχατε καμία απάντηση, να φεύγατε από ολόκληρη αυτή τη ζωή και αφού παίρνατε μια διαφορετική οπτική από την ίδια σας την ψυχή να επιστρέφατε με μια ανανεωμένη, αναζωογονημένη, σθεναρή άποψη Πολύ-διστασιακότητας; Αυτό πρόκειται να συμβεί στους ανθρώπους. Το ενδιαφέρον είναι ότι πολλά από τα οποία αντιλαμβάνεστε ως ανθρώπινες δυσκολίες δεν είναι δυσκολίες. Είναι ένα μονοπάτι στο οποίο έχετε τοποθετήσει τον εαυτό σας. Είναι διαδικασίες μέσω των οποίων σπρώξατε τον εαυτό σας να μπει από μια πλάγια πόρτα. Τα περισσότερα από αυτά είναι μια διευθέτηση του τρόπου σκέψης σας.

Τα Ίντιγκο και τα Κρυστάλλινα Παιδιά

Σας λέμε ότι αυτό πρόκειται να γίνει πολύ πιο εύκολο από ποτέ. Τα Κρυστάλλινα Παιδιά γεννιούνται στον πλανήτη, καθώς εξελίσσετε πολύ γρήγορα τη δόνησή σας. Αλλά τα παιδιά που έρχονται γεννιούνται σε ένα υψηλότερο δονητικό ρυθμό. Τα Ίντιγκο και τα Κρυστάλλινα Παιδιά θα συνυπάρξουν σε αυτό τον πλανήτη για ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και θα βοηθήσουν να υιοθετήσετε μια υψηλότερη δόνηση. Θα σας διδάξουν πώς να χρησιμοποιείτε την Πολύ-διαστασιακότητα. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορείτε να δείτε. Τι είναι η πραγματικότητά ούτως ή άλλως; Τίποτα περισσότερο από μια αντίληψη. Εάν έχετε μια κάμερα στο εγκέφαλό σας και εστιάζει σε αυτό το σημείο, τότε αυτό είναι η πραγματικότητά σας. Εάν θέλετε να αλλάξετε την πραγματικότητά σας, ο πιο εύκολος τρόπος είναι να αλλάξετε το σημείο αντίληψης. Απλά κοιτάξτε το από μια διαφορετική γωνία. Αυτό είναι πολύ πιο εύκολο να το κάνετε όταν βρίσκεστε σε ένα σημείο Πολύ-διαστασιακότητας. Πρόκειται να το δείτε σαν πραγματικότητα. Τα συστήματα πεποιθήσεών σας διαρκώς σας εμποδίζουν από το να χρησιμοποιείτε πολλά από αυτά τα εργαλεία για τον εαυτό σας, επομένως χρησιμοποιείστε τα για άλλους ανθρώπους. Βοηθείστε άλλους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν αυτές τις δυσκολίες. Βοηθήστε τους να δουν τον εαυτό τους από μια διαφορετική προοπτική. Αυτό είναι το κλειδί που θα ανοίξει όλη την ανθρωπότητα στην διαδικασία επανα-καλωδίωσης.

Διακοπή της Επανα-καλωδίωσης

Αφήστε μας να σας το εξηγήσουμε και αυτό. Υπάρχουν φορές που το φυσικό σώμα χρειάζεται γείωση. Χρειάζεται συνεχή αναζωογόνηση των φυσικών χαρακτηριστικών καθώς το σώμα υπάρχει μόνο στο φυσικό κόσμο. Χρειάζεται νερό. Χρειάζεται τροφή. Χρειάζεται το φως του ήλιου. Χρειάζεται αγκαλιές. Χρειάζεται οικειότητα, σεξ, περιποίηση και την επαφή των άλλων. Χρειάζεται γείωση για να σας κρατήσει στα φυσικά όρια της γης. Μερικές φορές εάν μια ψυχή δεν είναι κατάλληλα γειωμένη ή δεν είναι αρκετά γειωμένη για να φέρει σε πέρας τη διαδικασία της επανα-καλωδίωσης, η διαδικασία μπορεί να υπερφορτώσει το σώμα και μπορεί να διακοπεί. Η διακοπή αυτής της διαδικασίας σε κρίσιμα στάδια μπορεί να προκαλέσει έναν κύκλο όπου ο αδένας του υποθαλάμου αρχίζει να υπερ-παράγει. Το αγείωτο φυσικό σώμα αρχίζει έπειτα να μπαίνει σε ένα κύκλο που προκαλεί ενεργειακές ασθένειες, όπως αυτές που έχετε ονομάσει Ινομυαλγία, Χρόνιο Σύνδρομο Κούρασης, Μυαλγική Εγκεφαλομυελίτιδα και άλλες παρόμοιες ενεργειακές διαταραχές. Αυτό παρουσιάζεται κυρίως στους ανθρώπους που τείνουν να ηγούνται δονητικά, επειδή αυτοί συχνά ζουν πιο κοντά στα άκρα, από ότι οι περισσότεροι άνθρωποι. Τέτοια περιστατικά ενεργειακών διαταραχών είναι πιθανόν να αυξηθούν καθώς περνάει ο καιρός. Οι πρώτες σας εμπειρίες με την Πολύ-διαστασιακότητα μπορεί να σας προκαλέσουν την απώλεια της γείωσης και να κολλήσετε ανάμεσα στις ενεργειακές διαστάσεις και να βάλετε αυτούς τους κύκλους σε λειτουργία.

Πολλές φορές υπάρχει ένας λόγος που ο Ανώτερος Εαυτός επιλέγει αυτή την κατάσταση. Σε μια τέτοια περίπτωση, κάποιος δεν μπορεί να προχωρήσει στην θεραπεία, παρά μόνο αφού έχει λάβει πλήρως το δώρο της ασθένειας. Μετά, με κατάλληλη γείωση και ενεργειακές τεχνικές, μπορείτε να βοηθήσετε τους ανθρώπους να γειωθούν και να αρχίσουν την διαδικασία επανα-καλωδίωσης ξανά.

Καλή Γείωση

Υπάρχουν τεχνικές γείωσης που πολλοί από σας θα βιώσουν, επειδή είναι σημαντικό να τιμάτε το σώμα. Εάν όλες σας οι σκέψεις γίνονται περιμένοντας να ξεφορτωθείτε το σώμα, μέσα από μια διαδικασία ανάληψης, τότε είναι αρκετά συχνό για το σώμα να υποχωρεί ενεργειακά κατά τη διάρκεια της επανα-καλωδίωσης. Μην φαντάζεστε ότι πρόκειται να βγάλετε φτερά και να μεταμορφωθείτε σε αγγέλους αμέσως. Το σώμα εξυπηρετεί ένα θαυμάσιο σκοπό και καθώς συμβαίνει αυτή η διαδικασία επανα-καλωδίωσης, πρόκειται να δείτε περισσότερες από τις δυνατότητες, του τι μπορεί να κάνει το φυσικό σας σώμα με το πνεύμα. Το πνεύμα στο πηδάλιο της φυσικής φούσκας της βιολογίας σας, είναι επίσης κάπως περιορισμένο από αυτή τη φυσική φούσκα της βιολογίας. Δημιουργήσατε το πέπλο τόσο πυκνό, που δεν εν-θυμείστε καν ότι είστε πνεύματα. Είναι αναμφίβολα εκπληκτικό για μας να σας βλέπουμε να πέφτετε ο ένας πάνω στον άλλο. Η μεγαλύτερή σας επιθυμία ήταν να έρθετε εδώ και να βρίσκεστε σε σύγχυση. Υπήρξατε πολύ επιτυχημένοι, ωστόσο σας λέμε ότι αυτό πρόκειται να αλλάξει. Ολόκληρη η διαδικασία αρχίζει να αλλάζει για σας τώρα καθώς η επανα-καλωδίωση ξεκινάει για όλους.

Ναι, εσείς που παρακολουθείτε ή ακούτε ή διαβάζετε αυτό, ρωτάτε, «Τι πρόκειται να κάνει αυτό για μένα σήμερα;». Βρείτε το ρόλο σας, αγαπημένοι, γιατί πολλοί από σας έχετε ενεργοποιήσει ένα Ιερό Συμβόλαιο για το οποίο δε γνωρίζετε τίποτε. Μπορείτε να το αισθανθείτε να σας τραβάει αλλά δεν ξέρετε που σας πηγαίνει. Αυτό είναι φυσιολογικό. Είναι η φυσική κατάσταση της ανθρωπότητας αυτή τη στιγμή. Ελάχιστοι άνθρωποι γνωρίζουν ποιο είναι το Ιερό τους συμβόλαιο, αλλά η έλξη, αυτό το μικρό κομματάκι γνώσης, είναι όλα όσα χρειάζεστε αυτή τη στιγμή γιατί θα σας οδηγήσει καλά εάν δεν το σκέφτεστε εξαντλητικά. Πάρτε το και μετακινήστε το μέσα στο συναίσθημα αντί για τη σκέψη. Αναμείξτε και τα δύο μαζί, γιατί δεν πρόκειται να μετακινηθείτε εντελώς στο δεξί ημισφαίριο και να μείνετε εκεί. Πρόκειται να αναμειγνύετε και τα δυο, ώσπου να μπορέσετε να προσδιορίσετε ποσοτικά το θεό. Φανταστείτε το με αυτό τον τρόπο: ο θεός είναι άπειρος και βρίσκεται στο δεξί μέρος του εγκεφάλου, γιατί είστε θεοί, και το αριστερό μέρος του εγκεφάλου είναι το μέρος που προσποιείται ότι είναι άνθρωπος, το μέρος που προσδιορίζει ποσοτικά τα πάντα και καθορίζει τα πάντα βάζοντάς τα σε τακτοποιημένα μικρά κουτάκια για να τα δώσετε στα παιδιά σας, έτσι ώστε να τα δώσουν στα δικά τους παιδιά και ούτω καθεξής. Έχετε κάνει τόσο καλή δουλειά που πραγματικά πιστεύετε ότι είστε άνθρωποι. Αυτό είναι πολύ αστείο για τη δική μας πλευρά του πέπλου. Διδάσκετε τους πάντες ότι είστε άνθρωποι όταν στην πραγματικότητα είστε πνεύματα που παίζετε ένα παιχνίδι. Έχετε ξεχάσει το πέπλο. Αυτό είναι μια χειροπιαστή απόδειξη των δημιουργικών σας ικανοτήτων. Τα καταφέρατε πολύ καλά, αγαπημένοι.

Προσδιορίζοντας το Άπειρο

Τώρα το πέπλο πρόκειται να λεπτύνει. Σας ζητάμε να μην σταματήσετε να βάζετε τα πράγματα σε κουτάκια, γιατί αυτός είναι ο προσδιορισμός του θεού. Γιατί βρίσκεστε εδώ; Είστε εδώ για προσδιορίσετε τον θεό. Παίζετε αυτό το παιχνίδι για να μπορέσετε να δείτε το θεό, επειδή από μια κατάσταση απείρου ο θεός δε μπορεί να μελετήσει τον εαυτό του/της. Δεν υπάρχει ορισμός. Δεν υπάρχει αρχή και τέλος. Με το να έρθετε σε αυτές τις φούσκες της βιολογίας, είστε πραγματικά ένας ορισμός του θεού. Αυτό είναι όμορφο. Η πρόκληση είναι ότι δεν το εμπιστεύεστε. Φυσικά, όταν σας λέμε ότι είστε θεοί, το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε είναι «Είμαι θεός. Μπορώ να κάνω τα πάντα». Εν-θυμηθείτε να κρατάτε στο μυαλό σας ότι δεν είστε ο μοναδικός θεός. Υπάρχουν πολλοί από σας εδώ σε αυτό τον πλανήτη σαν σπινθήρες του θεού. Σπινθήρες του δημιουργού που έχουν την ικανότητα να μεταφέρουν όλες τις δυνάμεις του δημιουργού μέσα σε αυτό τον μικρό σπινθήρα. Έχετε πάρει μια πεπερασμένη μορφή, και έτσι αυτός ο σπινθήρας, περισσότερο σαν ένας σπινθήρας σε ένα μύλο, είναι αναμμένος μόνο για λίγο, πριν γυρίσει πάλι πίσω στον ενεργειακό κύκλο του όλου μια φορά ακόμη. Αυτό θα αλλάξει επειδή ο σπινθήρας αρχίζει να κουβαλάει περισσότερη από την ενέργεια του ποιοι πραγματικά είστε με την διαδικασία επανα-καλωδίωσης.

Νέες Κύριες Αισθήσεις

Υπάρχουν αισθήσεις που μπορούν να μας το διδάξουν αυτό; Ναι. Τα καλά νέα είναι ότι νέες αισθήσεις ξεπηδούν σε αυτό τον πλανήτη κάθε μέρα. Τα άσχημα νέα είναι ότι πρέπει να βρείτε ποια από αυτές δουλεύει για σας. Υπάρχουν τρόποι που μπορείτε να βοηθήσετε με αυτή τη διαδικασία επανα-καλωδίωσης; Ο καλύτερος είναι η πρόθεσή σας. Ο καλύτερος είναι το βήμα προς το Ιερό σας συμβόλαιο, οποιοδήποτε και αν είναι αυτό. Εκεί που σας οδηγεί η καρδιά σας, εκεί που είναι το πάθος σας, σας επιτρέπει να δονήστε με ένα διαφορετικό τρόπο και καθώς δονήστε διαφορετικά, όλοι γύρω σας αρχίζουν να δονούνται σε αυτό το ρυθμό και ανυψώνετε τα πάντα γύρω σας για να ταιριάξουν στη δόνησή σας. Μην το φοβάστε. Μάθετε ότι θα μιλήσουμε περισσότερο για την επανα-καλωδίωση της ανθρωπότητας. Ωστόσο, η δική σας επανα-καλωδίωση έχει αρχίσει και συμβαίνει σε μια παγκόσμια βάση και θα καταλάβετε καλύτερα αυτή τη διαδικασία καθώς θα αρχίσετε να βλέπετε περισσότερες από τις ικανότητές σας. Τα δύο ημισφαίρια αρχίζουν να επανα-ενώνονται.

Σας λέμε ότι κάθε φορά που αυτές οι ικανότητες εμφανίζονταν στον πλανήτη Γη, υπήρξε πάντα φόβος. Απλά αγκαλιάστε το και να γνωρίζετε ότι ο φόβος δεν είναι τίποτε περισσότερο από μια σκιά. Δεν είναι ενδιαφέρον ότι μόνο το άγνωστο μπορεί να φοβάστε; Από τη στιγμή που θα γεμίσετε το κενό με τις πληροφορίες που λείπουν, δεν μπορείτε να το φοβάστε πλέον. Μπορεί να μην σας αρέσει, αλλά δεν το φοβάστε πια. Συμπληρώστε τις πληροφορίες. Αγκαλιάστε το γεγονός ότι οι άνθρωποι εξελίσσονται. Είναι μια συναρπαστική εποχή. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίσατε να βρίσκεστε εδώ τώρα. Σας λέμε ότι υπάρχουν περισσότερες ψυχές, που προσπαθούν να έρθουν στον Πλανήτη Γη, από ότι μπορεί να φιλοξενήσει. Πολλοί από αυτούς έκαναν πίσω, για να αφήσουν τους εκλεκτούς να έρθουν, και εδώ είστε. Να γνωρίζετε ότι αυτοί που έκαναν πίσω για σας, σας επευφημούν από την άλλη πλευρά του πέπλου.

Η διαδικασία της επανα-καλωδίωσης θα ενεργοποιήσει θεραπευτές σε αυτό τον πλανήτη όπως ποτέ ξανά στο παρελθόν. Τώρα είναι η ώρα που σας χρειαζόμαστε. Δώστε προσοχή στο κάλεσμα, αγαπημένοι, και βαδίστε στα ιερά σας συμβόλαια. Μπορείτε να βοηθήσετε ο ένας τον άλλο, επειδή είστε Ανθρώπινοι Άγγελοι. Όταν θα επιστρέψετε στην εστία, θα δείτε τελικά τους εαυτούς σας όπως σας βλέπουμε εμείς. Θα καταλάβετε ότι παρόλο που ξοδεύετε την περισσότερη ώρα σας με το να σκέφτεστε ότι δεν κάνετε τίποτε και κοιτάτε τον καθρέφτη και δεν μπορείτε να εν-θυμηθείτε ποιοι πραγματικά είστε ή νομίζετε ότι είστε μόνοι σας, θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε πόσο πραγματικά σπουδαίοι είστε. Θα αρχίσετε να βλέπετε τους εαυτούς σας από την δική μας οπτική. Ελπίζουμε ότι καθώς θα γίνεστε πολύ-διαστασιακοί, θα πάρετε την ευκαιρία να δείτε τους εαυτούς σας μέσα από τα δικά μας μάτια, γιατί εμείς βλέπουμε τους σπουδαιότερους από τους σπουδαίους. Μόνο εκείνοι με την υψηλότερη δόνηση έρχονταν στη Γη αυτή την εποχή για να κάνουν τη διαφορά, και εδώ είστε. Απολαύστε το, αγαπημένοι.

Σας αφήνουμε με τρείς απλές υπενθυμίσεις. Να συμπεριφέρεστε ο ένας στον άλλο με το μεγαλύτερο σεβασμό. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλο σε κάθε ευκαιρία, γιατί έτσι φροντίζετε τον εαυτό σας. Εν-θυμηθείτε ότι είναι ένα όμορφο παιχνίδι. Και παίξτε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Ελένη Μπογδάνη

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!