Οκτώβριος 2006

Η επανακαλωδίωση
Η ανθρώπινη επανακαλωδίωση

 

Από τον Steve:

Καθώς τέλειωσα αυτό το μήνυμα, είπα σε όλους πως αυτό είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα. Είναι σπάνιο να γνωρίζω ποιο ακριβώς είναι το μήνυμα που θα μεταφέρω αλλά αυτή τη φορά ήξερα ακριβώς τί θα έλεγε το γκρουπ. Η αλήθεια είναι πως γνώριζα με κάποιον τρόπο πως η ανθρωπότητα επανα-καλωδιωνόταν. Τους τελευταίους μήνες είχα πει σε αρκετούς ανθρώπους σε ιδιωτικές συνεδρίες τί ακριβώς συνέβαινε με αυτούς. Τώρα βλέπω πως αυτό το μήνυμα ήρθε καιρός να μοιραστεί σε όλους.

Μεγάλες αγκαλιές και ελαφρά σκουντήματα,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Αγαπημένοι μου, είστε εδώ σε ένα πολύ μαγικό πλανήτη. Είστε εδώ σε μια πολύ ιδιαίτερη ώρα και σταθήκατε στην ουρά για να βρεθείτε εδώ, ακριβώς αυτή τη στιγμή με σκοπό να κάνετε την διαφορά. Ζητήσατε να βρεθείτε σε μερικές πολύ δύσκολες καταστάσεις έτσι ώστε να περάσετε μέσα από τις διαδικασίες που χρειαζόσασταν για να συγκεντρώσετε τις πληροφορίες και να κερδίσετε τα δικά σας διαπιστευτήρια σαν θεραπευτής ή δάσκαλος ή οποιονδήποτε ρόλο σχεδιάζατε να παίξετε. Τώρα αυτά τα ιερά συμβόλαια ενεργοποιούνται. Μερικά έχουν ήδη αρχίσει και μερικά είναι έτοιμα να ξεδιπλωθούν, αλλά είστε στο δρόμο σας.

Εποχές: Οι Κύκλοι της Ανθρωπότητας

Σας λέμε ότι υπήρξαν πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ανθρώπινης ιστορίας που περάσατε εξελικτικές περιόδους ή κύκλους αν θέλετε. Αυτοί οι κύκλοι άρχισαν στις πολύ αρχικές εποχές. Πηγαίνουν πολύ πιο πίσω από την ιστορία, όπως την ξέρετε, καθώς η ιστορία σας, όπως εσείς πιστεύετε, ξεκινάει περίπου δύο εκατομμύρια χρόνια πριν και εμείς σας λέμε ότι σαν ψυχές σε αυτόν τον πλανήτη, ξεκινά πολύ πιο πριν από τότε.

Στην αρχή -αρχή όταν πλανήτης ήταν καυτός και γεμάτος αέρια και δεν είχε την φυσική μορφή που έχει τώρα, εσείς κατοικούσατε στον πλανήτη σαν πνευματικές υπάρξεις, σαν αιθερικές υπάρξεις χωρίς σώματα. Δεν ήταν παρά δισεκατομμύρια χρόνια αργότερα που πήρατε φυσική μορφή και άρχισε τον ταξίδι σας σε αυτό τον πλανήτη σε μια φυσική φούσκα της βιολογίας. Εκείνη η εξέλιξη από την αιθερική ύπαρξη στα φυσικά σώματα ήταν μια τεράστια αλλαγή. Τα δικά σας βιβλία ιστορίας θα σας πουν για πολλούς από τους επόμενους κύκλους, τους μικρότερους κύκλους από τους πιθήκους στον Homo Erectus, Homo Sapiens και τον άνθρωπο του Cro-Magnion αλλά υπάρχουν πολύ περισσότερα από αυτά. Τι συνέβη λοιπόν στο τέλος αυτών των εξελικτικών κύκλων; Αυτό είναι το μεγαλύτερο ερώτημα. Τι συνέβη; Είστε έτοιμοι να το ανακαλύψετε, καθώς είστε στο τέλος ενός από αυτούς τους κύκλους τώρα.

Η Επανα-καλωδίωση- Οι 12 Έλικες του DNA

Επομένως, συμβαίνει κάτι σε αυτό τον πλανήτη σε κάθε έναν από εσάς, που θα το καταλάβετε πολύ σύντομα. Οι άνθρωποι επανα-καλωδιώνονται. Το κάνετε από μόνοι σας. Είναι ένα μέρος της φυσικής σας εξελικτικής διαδικασίας. Όχι δεν υπά