Οκτώβριος 2004

Gamus Interruptus (Διακοπή του Παιχνιδιού)

 

Από τον Steve:

Τον προηγούμενο μήνα κάναμε το πείραμα με το Δίκτυο της Αγάπης και ήταν πιο δυνατό από όσο το είχα φανταστεί. Υπολογίσαμε ότι 200.000 Εργάτες του Φωτός συνδέθηκαν παγκόσμια για να ανοιχτούν σε μια νέα μορφή επικοινωνίας. Τα επιστημονικά συμπεράσματα μαζί με την ανακοίνωση για το πότε θα το επαναλάβουμε, θα δημοσιευθούν στο τμήμα του Δικτύου της Αγάπης στο espavo.org μόλις είναι διαθέσιμα. Σας ευχαριστούμε για την υποστήριξη και τη συμμετοχή. Όπως συνήθιζε το γκρουπ να λέει στα πρώτα μηνύματα των Φάρων του Φωτός “όταν ενώνετε τα χέρια και συγκεντρώνεστε σε μια πρόθεση, αλλάζετε τον κόσμο σας”. Εκ μέρους όλων των συνεργατών, της Μπάρμπαρα κι εμένα, ένα μεγάλο ευχαριστώ που ενώνετε τα χέρια σας καθώς προχωράμε μαζί προς το μέλλον.

Μετά το πείραμα, το γκρουπ παρουσίασε ένα ζωντανό μήνυμα, το οποίο είπαν ότι ήταν το πρώτο από μια νέα σειρά επικοινωνιών που θα ονομάζεται “Σειρά Πρακτικής Μαγείας”. Ήμουν πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το πρώτο μήνυμα κι ετοιμαζόμουν να το δημοσιεύσω στο Φάρο Φωτός αυτού του μήνα. Αυτό άλλαξε όμως ένα πρωί στο Βανκούβερ στον Καναδά, όταν με ξύπνησαν νωρίς την προηγούμενη της παρουσίασης του σεμιναρίου μας εκεί. Μου είπαν ότι η Σειρά Πρακτικής Μαγείας θα ξεκινούσε τον επόμενο μήνα, επειδή ήθελαν να μεταδώσουν ένα σημαντικό μήνυμα. Με την Μπάρμπαρα να κοιμάται ακόμη, σηκώθηκα και πήγα στο διπλανό δωμάτιο στον φορητό μου υπολογιστή κι έγραψα τα παρακάτω. Με μεγάλη τιμή και με την μεγαλύτερη αγάπη, σας το παρουσιάζω.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Αγαπημένοι μας, με μεγάλη τιμή παρακολουθούμε καθώς το Παιχνίδι που παίζετε τείνει να σας κάνει εν-δυναμωμένους ανθρώπους. Κι όμως, υπάρχουν αρκετά σταυροδρόμια μπροστά σας, τα οποία πρέπει να σκεφτείτε σοβαρά. Όπως σας έχουμε πει πολλές φορές, δεν υπάρχουν λάθος διαδρομές στο μονοπάτι μπροστά σας. Ναι, σαν συνειδητοί δημιουργοί κι εν-δυναμωμένοι άνθρωποι, είναι πιο σημαντικό από ποτέ να είστε υπεύθυνοι για την πραγματικότητά σας, διαλέγοντας το μονοπάτι μόνοι σας κι όχι να ακολουθήσετε κάποιο σαν προεπιλογή. Γι’ αυτό θέλουμε να διακόψουμε τη φυσιολογική ροή των μηνυμάτων, για να σας κάνουμε να εστιάσετε σε κάποια σημαντικά σημεία. Όπως πάντα, δεν θα προσπαθήσουμε να σας πούμε προς τα πού να πάτε ή πως να σκεφτείτε, επειδή αυτό θα απορροφήσει τη δύναμή σας. Κι όμως καθώς παρατηρούμε τις εξελίξεις στην αρένα του παιχνιδιού, πιστεύουμε ότι θα σας βοηθήσει να μοιραστούμε μαζί σας κάποια από τα γεγονότα που ξετυλίγονται τώρα.

Γι’ ακόμα μια φορά, είναι σημαντικό να σας υπενθυμίσουμε ότι δεν είναι δυνατόν να σας πούμε το μέλλον, επειδή δεν το έχετε συγγράψει ακόμα. Αυτό που σας προσφέρουμε εδώ, είναι μια οπτική της πορείας προς την οποία πηγαίνετε συλλογικά ως ανθρωπότητα. Αν θελήσετε να αλλάξετε πορεία, να προσέξετε πολύ. Αν θέλετε να παραμείνετε σ’ αυτήν, καν’ τε το συνειδητά ως δημιουργοί που είστε.

 

Η Είσοδος των Κρυστάλλινων παιδιών

Τα νέα παιδιά που γεννιούνται στον Πλανήτη Γη, απαιτούν περισσότερη προσοχή από ποτέ. Καθώς τα μεγαλύτερα από τα νέα παιδιά κινούνται προς την ενηλικίωση, νέα εποπτεία χρειάζεται ώστε να αποκτήσουν την κατάλληλη προοπτική. Στο πρώτο μήνυμα γι’ αυτά τα παιδιά, αλλά και σ’ αυτά που ακολούθησαν, συμπεριλάβαμε μια σημαντική προειδοποίηση όσον αφορά αυτές τις πολύ εξελιγμένες ψυχές. Υπάρχει μια σημαντική ιδιότητα της ανθρωπότητας που μπορεί να εξελιχθεί – και θα εξελιχθεί – πολύ καταστροφικά για τους νέους ανθρώπους στο επόμενο διάστημα. Αυτή είναι  η φυσική έλξη στον πνευματικό ανταγωνισμό. Ο πνευματικός ανταγωνισμός είναι η βασική πίστη ότι κάποιο επίπεδο δόνησης είναι καλύτερο από κάποιο άλλο. Η ανθρώπινη εξέλιξη τα τελευταία 10.000 χρόνια πηγαίνει από τις χαμηλότερες δονήσεις προς τις υψηλότερες. Αυτό που δεν εν-θυμάστε είναι ότι για πολλούς αιώνες πριν, εσείς ως πνεύματα βρισκόσαστε σε μόνιμη εξέλιξη ώστε να χαμηλώσετε συνειδητά τη δόνησή σας για να παίξετε το παιχνίδι που παίζετε τώρα. Κι όμως, η μακροχρόνια κίνηση προς την ανύψωση της δόνησής σας, εδραίωσε μια πίστη ότι οι υψηλότερες δονήσεις είναι καλύτερες από τις χαμηλότερες. Με αυτό το σκεπτικό, έχετε καταφέρει να ανυψώσετε το επίπεδο δόνησής σας με καταιγιστικούς ρυθμούς.

Πλησιάζει μια εποχή στην εξέλιξή σας, όπου για μια ακόμη φορά θα δείτε την αλήθεια σας να αλλάζει. Τώρα είναι η ώρα που η πίστη αυτή που σας βοήθησε στο παρελθόν,  μπορεί να σας κρατήσει πίσω. Ίσως να παρατηρήσατε ότι μιλάμε πολύ για τα Κρυστάλλινα Παιδιά και για το τι σημαίνουν για την ανθρωπότητα, από τότε που σας το πρωτοείπαμε πριν αρκετά χρόνια. Χρησιμοποιήσαμε σκόπιμα τις λέξεις Κρυστάλλινα Παιδιά για να τα διαφοροποιήσουμε από τα παιδιά με άλλες ιδιότητες, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών Ίντιγκο. Σας είπαμε επίσης ότι κανένα από τα Κρυστάλλινα Παιδιά δεν ενσαρκώθηκε στη Γη με όλες του τις ιδιότητες. Αυτό τώρα αλλάζει. Αυτή τη στιγμή, κάποια από τα πρώτα Κρυστάλλινα Παιδιά που έχουν όλες τις κρυστάλλινες ιδιότητες, θα εισέλθουν στο παιχνίδι προς το τέλος του 2005. Θα παραμείνουν κρυμμένα από τους γονείς τους όπως και πολλά από τα παιδιά με μερικές κρυστάλλινες ιδιότητες.

Έφτασε μια εποχή που είναι επιτακτικό το να σας θυμίσουμε την αρχική μας προειδοποίηση. Ίσως να παρατηρήσατε ότι μιλήσαμε πολύ λίγο για τα Κρυστάλλινα Παιδιά τα τελευταία δύο χρόνια. Αυτό έγινε γιατί υπήρξαν τόσοι πολλοί που ανέλαβαν δράση και άνοιξαν τα κανάλια επικοινωνίας τους κι έφεραν πολύτιμες πληροφορίες για την κατανόηση της ανθρώπινης εξέλιξης. Τώρα, για μια ακόμη φορά σας μιλάμε για τα πρώτα παιδιά που εισέρχονται με όλες τις Κρυστάλλινες ιδιότητές τους. Πρέπει επίσης να σας πούμε για την αυξημένη σημασία του να εξαφανισθούν οι ταμπέλες που σηματοδοτούσαν την άφιξή τους. Αυτές οι ταμπέλες εξυπηρετούσαν στο να διακρίνετε ότι το πνευματικό περιτύλιγμα γνωστό ως ανθρώπινη ζωή, εξελίσσεται και ότι η είσοδος των νέων παιδιών είναι ένα σημαντικό υποπροϊόν αυτής της εξέλιξης. Τα πρόσφατα χρόνια βλέπετε μια μίξη αυτών των ιδιοτήτων και τα παιδιά αυτά τώρα έχουν μικτές ιδιότητες. Αυτή είναι η πραγματική ομορφιά της ανθρωπότητας, επειδή αντανακλά την φυσική μίξη της Συμπαντικής Ενέργειας. Επιπλέον, όσοι από εσάς έχετε γεννηθεί πριν την είσοδο των πρώτων παιδιών ίντιγκο, εξελίσσεστε με κρυστάλλινες και ίντιγκο ιδιότητες. Γι’ αυτό τον λόγο θα αρχίσουμε να αναφερόμαστε στα παιδιά της νέας Γης απλά ως “Νέα Ανθρωπότητα”. Ήρθε ο καιρός να επιστρέψετε σε μια εποχή που θα ονομάζετε τα παιδιά, απλώς παιδιά. Είναι σημαντικό να έχετε στο μυαλό σας ότι πρώτα απ’ όλα είναι παιδιά. Άσχετα με ποιες ιδιότητες έχουν, χρειάζονται την αγάπη σας, την υποστήριξή σας, την καθοδήγησή σας, την πειθαρχία και τις αξίες σας. Εκπαιδεύστε τα με καθαρή την καρδιά σας, γνωρίζοντας όλες τις θαυμάσιες ιδιότητές τους και βαλ’ τε τα δυνατά σας να κάνετε χώρο για όλα αυτά τα παιδιά. Να τα σέβεστε, αλλά να μην τα τοποθετείτε πάνω σε βάθρα. Βρείτε τρόπους να τα εν-δυναμώνετε σε κάθε ευκαιρία και να τα εν-θαρρύνετε να αναλάβουν την δύναμή τους και να την χρησιμοποιήσουν. Το αποτέλεσμα θα είναι ο  κόσμος σας να εξυψωθεί, καθώς θα βλέπετε την ανθρωπότητα να κάνει άλματα συνειδητότητας στο επόμενο διάστημα.

Το Δίκτυο της Αγάπης, το οποίο μόλις ενεργοποιήσατε, θα είναι σημαντικό εργαλείο για να κάνετε τον πλανήτη έναν παράδεισο ευημερίας και εν-δυνάμωσης για τη Νέα Ανθρωπότητα. Μάθετε να χρησιμοποιείτε αυτό το εργαλείο και να ενώνετε τις καρδιές σας συχνά. Να ξέρετε ότι χαμογελάμε με τη μεγαλύτερη τιμή και αγάπη κάθε φορά που αγγίζετε την καρδιά ενός άλλου. Ο δικός μας ορισμός της “καλής μέρας” είναι κάθε μέρα που αγγίζετε ή σας αγγίζει μια άλλη καρδιά.

 

Εκλογές

Βρισκόσαστε σε ένα σημαντικό χρόνο στις Η.Π.Α. με τις εκλογές να έρχονται. Σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου θα υπάρχουν παρόμοιες ευκαιρίες σύντομα. Να σας υπενθυμίσουμε ότι δεν σας περιορίζουν οι ηγέτες που ψηφίζετε για να κυβερνούν τις χώρες σας. Η πραγματικότητά σας καθορίζεται από την οπτική σας και τη δράση σας. Δεν θα εισέλθουμε ποτέ στο παιχνίδι σας και να σας πούμε ποιον να ψηφίσετε. Αυτό που θα σας πούμε είναι κάνοντας την επιλογή σας, να χρησιμοποιήσετε την υψηλότερη οπτική και να θυμάστε τη μεγάλη εικόνα την οποία έχουμε μοιραστεί μαζί σας.

Η Τρίτη Γη είναι ένας εισπράκτορας σκέψεων και ελπίδων για τις υψηλότερες οπτικές σας για τη νέα Γη. Όλες οι επιλογές που θα γίνονται από εδώ και πέρα, θα αποθηκεύονται σ’ αυτό το ολόγραμμα και θα ξαναγράφουν το αρχικό ολόγραμμα της Γης, δημιουργώντας μια νέα πραγματικότητα. Να επιλέξετε καλά, αγαπημένοι μας, και να γνωρίζετε ότι δεν καταγράφεται το αποτέλεσμα, αλλά οι επιλογές σας. Με αυτές τις επιλογές σας υπενθυμίζουμε ότι η Συμπαντική Ενέργεια βρίσκεται σε μόνιμη κίνηση μίξης. Όλα όσα αντιστέκονται σε αυτή τη μίξη θα βρεθούν εκτός ευθυγράμμισης και θα βρουν αντίσταση. Όλα όσα προωθούν την ενότητα και την μίξη θα υποστηρίζονται.

Επιλέγοντας για τις Η.Π.Α. να ξέρετε ότι δεν είστε μόνοι στον πλανήτη. Οι ενέργειες και τα ιδανικά των ιδρυτών οι οποίοι έκαναν το έθνος σας παντοδύναμο, τώρα αναστρέφουν την πορεία τους. Κάθε μέρα κινείστε προς την απομόνωση. Το έθνος σας δημιουργήθηκε από τη μίξη πολλών πλασμάτων συλλογικής πορείας. Αυτή η πορεία τώρα αλλάζει καθώς αποφασίσατε να απομονωθείτε από τους άλλους γύρω σας. Το μέλλον του έθνους σας τα επόμενα οκτώ χρόνια ως οικονομικό μεγαθήριο θα καθοριστεί από τις επερχόμενες εκλογές. Η ισορροπία δυνάμεων ονομάζεται υπευθυνότητα και αυτό περιλαμβάνει όλα τα έθνη… επειδή έχετε επιλογή. Μπορεί να ενεργήσετε από φόβο και απομονωτισμό, ή από αγάπη και ενότητα. Καθώς ψάχνετε για υποψηφίους, να το έχετε αυτό ως βασικό οδηγό. Αυτή την εποχή οι άνθρωποι γενικά, έλκονται περισσότερο από τον φόβο παρά από την αγάπη. Γι’ αυτό θα προσπαθούν να μένουν μακριά από τον κίνδυνο και δεν θα ψάχνουν για μακροχρόνιες λύσεις μέσω ενοποιημένης συνειδητότητας. Ο φόβος από τη φύση του, είναι πιο ηχηρός από την αγάπη. Αυτό το γεγονός ήταν και η αιτία της καταστροφής πολλών μεγάλων πολιτισμών. Το μόνο που χρειάζεται κάποιος για να εκλεγεί, είναι να δημιουργήσει ισχυρό φόβο και να προσφέρει μια ισχυρή λύση. Κάνοντας τις επιλογές σας, σας ζητάμε να ακούσετε την αγάπη και όχι τον φόβο. Σε αυτές τις εκλογές δεν υπάρχουν σωστοί και λάθος κι όμως πρέπει να αποφασίσετε την πραγματικότητά σας και την πορεία ενός μεγάλου έθνους. Θα είναι πορεία φόβου ή αγάπης, απομόνωσης ή ενότητας; Αυτό πρέπει να μετρήσετε ψηφίζοντας. Εξασκήστε το δικαίωμά σας να είστε παίκτες και αφήστε την αγάπη να ακουστεί.

 

Τυφώνες και Ηφαίστεια: Οι Δίνες της Γης

Οι δίνες της Γης, γνωστές ως τυφώνες και ηφαίστεια, αλλάζουν ταχύτατα την ενεργειακή δομή της Γης. Αυτές είναι δίνες που σχηματίζονται μέσα σε μια μεγαλύτερη δίνη κι εκείνη με τη σειρά της σε μια ακόμη μεγαλύτερη. Αυτή η τριπλή δίνη τα δημιουργεί αυτά. Ο μεταβαλλόμενος καιρός σας και τα σχέδια της Γης σας λένε ότι θα συμβούν σε συγκεκριμένα μέρη και χρόνους. Η ένταση των εσωτερικών δινών έχει αυξηθεί τελευταία. Αυτό οφείλεται κυρίως στην ηλιακή δραστηριότητα, η οποία δυνάμωσε την δραστηριότητα των δινών στη Γη τα τελευταία τρία χρόνια. Οι δίνες που σχηματίστηκαν στον ήλιο και εξεράγησαν με τη μορφή ηλιακών εκλάμψεων τα τελευταία τρία χρόνια, εκκίνησαν μια συμπαθητική δόνηση στη Γη, η οποία είχε ως αποτέλεσμα αυτά τα σχέδια. Καθώς θα μαθαίνετε να ζείτε σε αρμονία με τη Γη, θα κάνετε ρυθμίσεις οι οποίες θα κάνουν αυτές τις διεργασίες πιο εύκολες να τις διαχειριστείτε. Στην αρχή αυτών των αλλαγών όμως, θα δείτε την καταστροφή και τις δυσκολίες τις οποίες έζησαν πολλοί τους τελευταίους μήνες. Θα έρθουν κι άλλες, όμως ο τρόπος που θα τις αντιμετωπίζετε θα αλλάξει τα επόμενα χρόνια. Αυτό που θα μάθετε είναι ότι αυτές οι  φαινομενικά καταστροφικές δίνες, στην πραγματικότητα επανα-σχεδιάζουν την ενεργειακή δομή της Γης.

Έχουμε πει ότι η Γη ξεκίνησε ως μια σκέψη του Θεού, που ξέρετε ότι είναι ένα ολόγραμμα φωτός. Όπως αναφέραμε και πριν, βρίσκεστε στη διαδικασία δημιουργίας της Τρίτης Γης αυτή τη στιγμή. Αυτή είναι ένα νέο ολόγραμμα που περιέχει την υψηλότερη πρόθεση της εξελιγμένης Γης και της νέας ανθρωπότητας. Μόλις ολοκληρωθεί αυτό το ολόγραμμα, θα επικαλύψει το αρχικό ολόγραμμα της Γης και θα την αναπρογραμματίσει σιγά σιγά. Ο ανασχηματισμός που συντελείται τώρα μέσω των τυφώνων και των ηφαιστείων, είναι η προετοιμασία όσων θα συμβούν. Για την ακρίβεια, τα πρώτα σημεία σύνδεσης θα είναι οι περιοχές που θα πληγούν περισσότερο από αυτά τα καταστροφικά γεγονότα. Γι’ αυτό το λόγο οι περισσότεροι άνθρωποι που θα χάσουν τα σπίτια τους, θα επιλέξουν να μείνουν και να ξαναχτίσουν παρά να πάνε κάπου που θα είναι πιο ασφαλείς. Η γνώση ότι μπορεί να αντιμετωπίσουν παρόμοιες καταστάσεις στο μέλλον, δεν θα τους πτοήσει όπως γινόταν παλιά. Θα νιώσουν ότι βρίσκονται εδώ για κάποιον λόγο. Για την ακρίβεια, κρατούν τα αποτυπώματα της ανθρωπότητας μέσα στη δίνη. Να τους ευλογείτε και να τους σέβεστε για τη δουλειά που κάνουν. Να τους στέλνετε αγάπη και υποστήριξη, γιατί τα χαρίσματα της ανθρωπότητας ενεργούν σε κάθε τέτοιο γεγονός.

Ένας από τους πιο σημαντικούς τρόπους να δουλέψετε με τον εγκλιματισμό αυτής της ενέργειας, είναι να στέλνετε την αγάπη  και την ενέργειά σας στην ίδια τη δίνη. Θαυμάζουμε τον τρόπο που εξανθρωπίσατε τους τυφώνες δίνοντάς τους ονόματα και ανθρώπινες ιδιότητες. Σας ζητάμε να προχωρήσετε ένα βήμα παραπέρα, καθώς τουλάχιστον δύο ακόμα γεγονότα θα συμβούν για να ολοκληρωθεί ο ανασχηματισμός. Σας ζητάμε να στείλετε αγάπη και ευλογία στους ανθρώπους και στους τυφώνες σ’ εκείνες τις περιοχές, για το έργο που επιτελούν. Στα επόμενα δύο χρόνια θα δείτε κι άλλες γεωλογικές αλλαγές. Μην τις φοβάστε. Εκπροσωπούν την εξέλιξη της ανθρωπότητας, καθώς η ίδια η Γη πρέπει να αλλάξει για να υποστηρίξει την υψηλότερη δόνηση.

 

Η Εμφάνιση των Ανθρώπινων Αγγέλων

Αγαπημένοι μας. Να ξέρετε ότι παρακολουθούμε με χαρά την κάθε μέρα, καθώς βρίσκεστε στη διαδικασία της δημιουργίας του Παράδεισου στη Γη. Ξέρουμε ότι δεν είναι εύκολο να εν-θυμηθείτε ότι αυτό είναι ένα παιχνίδι που έχετε δημιουργήσει εσείς.

Θα σας πούμε ότι την επόμενη χρονιά, η πίεση που βιώνει η Γη θα έχει αντίκτυπο στους ανθρώπους. Η αύξηση της τρομοκρατίας που βιώνετε τώρα είναι αποτέλεσμα αυτής της πίεσης. Οι τρομοκράτες είναι άνθρωποι που έχουν χάσει την ελπίδα τους και νομίζουν ότι την ξαναβρίσκουν ασκώντας βία με οποιονδήποτε τρόπο.

Αν και πολλοί από εσάς δεν θα πιεστείτε μέχρι τα άκρα, θα νιώσετε την πίεση. Στις επόμενες μέρες αυτό θα ξεκινήσει ως προκλήσεις στις σχέσεις σας. Οι σχέσεις θα αλλάξουν και θα αποτιμηθούν πολύ περισσότερο απ’ ό,τι παλιά, μια και συμβαίνει μεγάλη αλλαγή στους ανθρώπους. Να ξέρετε ότι οι σχέσεις είναι μια αντανάκλαση. Καθώς αλλάζετε και εκτείνεστε, το ίδιο συμβαίνει και με τις σχέσεις σας με τους άλλους. Καν’ τε χώρο γι’ αυτές να μεγαλώσουν κι επιτρέψτε τους να απομακρυνθούν και να αποκαλύψουν το λουλούδι μέσα τους.

Υπάρχουν φορές που φαίνεται να είναι πολύ σκληρό και δύσκολο να είσαστε άνθρωποι. Το πέπλο που δημιουργήσατε είναι δυνατότερο απ’ όσο νομίζετε. Είναι δυνατό για κάποιο λόγο. Να ξέρετε ότι οι δυσκολίες αυτές σηματοδοτούν τις μεγαλύτερες προόδους της ανθρωπότητας. Η μεγαλύτερη πρόκληση έρχεται όταν μια ψυχή βιώνει μεγάλη απελπισία και χάνει το Φως. Χάνει την ελπίδα της.

Τώρα, περισσότερο από ποτέ, σας θυμίζουμε τους Ανθρώπινους Αγγέλους: κάθε φορά που βλέπετε έναν άγγελο να πέφτει… σταματήστε και βοηθήστε τον να σηκωθεί. Η αποστολή των Ανθρώπινων Αγγέλων το επόμενο διάστημα θα είναι να προσφέρουν εν-θυμίσεις του Φωτός. Μην αναλαμβάνετε εσείς να λύσετε τα προβλήματα ή να θεραπεύσετε ανθρώπους. Αντ’ αυτού, αγγίξτε τους με το Φως σας και βοηθήστε τους να αγγίξουν άλλους αν το επιλέξουν. Είσαστε εν δυνάμει Άγγελοι, ακόμα κι αν είσαστε απελπισμένοι. Να ξέρετε ότι είναι απαραίτητο να βιώσετε τα χαμηλά για να γνωρίσετε να ψηλά. Πρέπει να γνωρίσετε το σκοτάδι για να ορίσετε το φως. Ευλογήστε το σκοτάδι και χρησιμοποιήστε το για να δείτε το φως. Το φως είναι μεταδοτικό και οι επιλογές σας το απλώνουν μακριά. Είσαστε οι Εργάτες του Φωτός της Νέας Ανθρωπότητας και είμαστε τόσο υπερήφανοι για το Φως που ακτινοβολείτε.

Τώρα σας επιστρέφουμε στο παιχνίδι που βρίσκεται σε εξέλιξη με τρεις απλές εν-θυμίσεις: Να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!