Οκτώβριος 2001

Η Κρυστάλλινη Ενέργεια του Νέου Πλανήτη Γη

 

Από τον Steve:

Αυτό το θέμα επρόκειτο αρχικά να δημοσιοποιηθεί τον προηγούμενο μήνα και αντικαταστάθηκε από τη ζωντανή επικοινωνία που παρουσιάσαμε από το λιβάδι της δημιουργίας. Όπως φαίνεται, είναι ακόμη πιο επίκαιρο τώρα. Αυτή η επικοινωνία εξηγεί την αναταραχή στον πλανήτη μας από μια υψηλότερη οπτική και επίσης το πού πηγαίνει η ενέργεια. Έχουμε επιλογές για το τι έπεται. Το μήνυμα του γκρουπ είναι απλό:

Η αληθινή εργασία των Εργατών του Φωτός ξεκινάει τώρα.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία.

Υπάρχουν πολλά να πούμε στο λίγο χρόνο που έχουμε μαζί. Οι μέρες πέρασαν πιο γρήγορα τις τελευταίες εβδομάδες. Η ίδια η σχέση σας με το Χρόνο τώρα αλλάζει, καθώς πλησιάζετε πιο κοντά στην Εστία. Να μη το φοβάστε αυτό γιατί κι εσείς επίσης προσαρμόζεστε ταχύτερα στις αλλαγές. Το πέπλο λεπταίνει και βλέπετε περισσότερες εικόνες από την Εστία από εκεί που ζείτε. Εδώ βρίσκετε τους εαυτούς σας μέσα σε παράξενα περιβάλλοντα. Να έχετε υπομονή, αγαπημένοι, γιατί η κίνηση που κάνετε έχει βαθιές συνέπειες στην πραγματικότητα σας σε αυτό το νέο κόσμο. Η χρονική υστέρηση της συν-δημιουργίας είναι επίσης πολύ πιο μικρή τώρα. Η Νέα Ενέργεια δονείται σε μια υψηλότερη συχνότητα και κατά συνέπεια και η σχέση σας με τα πάντα γύρω, την οποία πρέπει να αλλάξετε για να ενσωματώσετε τις υψηλότερες δονήσεις. Αγγίζετε υψηλότερες αλήθειες και τις ανακαλύπτετε. Δεν είστε μόνοι, καθώς βλέπετε ανθρώπους από όλα τα μονοπάτια της ζωής και από όλες τις πεποιθήσεις, να αγγίζουν υψηλότερες αλήθειες. Έχει έρθει η ώρα σας. Ξυπνήστε από το όνειρο σας, αγαπημένοι. Η ψευδαίσθηση του διαχωρισμού μπαίνει στην άκρη.

Η Θηλυκή Ενέργεια – Ένα Κάλεσμα προς το Φως

Η ενέργεια που παίρνουμε από τον ήλιο έχει αποθηκευτεί στις τεκτονικές πλάκες της Γης από τότε που ξεκίνησαν οι εγχύσεις, πριν από λίγους μήνες. Αυτή είναι η Κρυστάλλινη Ενέργεια που θα χρησιμοποιήσετε για τη δημιουργία της Εστίας. Είναι επίσης γνωστή με το όνομα Χριστική ενέργεια. Παρακαλούμε μη το παραφράσετε σκεπτόμενοι ότι διακηρύττουμε μια θρησκεία να θεωρηθεί ανώτερη από τις άλλες. Χρησιμοποιούμε τη λέξη Χριστική με την υψηλότερη έννοια, ως μια σύνδεση με το Όλον μέσω του Κρυστάλλινου πλέγματος. Αυτή η ενέργεια έρχεται από τον Κεντρικό Ήλιο και δεν αναφέρεται σε καμία από τις θρησκείες σας. Συγκεντρώθηκε και αποθηκεύτηκε αρχικά στον ήλιο του ηλιακού σας συστήματος. Για να φτάσει στην κρίσιμη μάζα στάλθηκε με τη μορφή που είναι γνωστή ως ηλιακές εκλάμψεις. Κατόπιν διοχετεύτηκε στον δικό σας πλανήτη και αποθηκεύτηκε στις τεκτονικές πλάκες. Τώρα έχετε φτάσει σε ένα επίπεδο προόδου που καθιστά αυτή την ενέργεια ικανή να απελευθερωθεί από τις περιοχές αποθήκευσης όπου βρίσκεται, στον πλανήτη και στις ζωές μας. Αυτή είναι η ουσία της ισορροπημένης αρσενικής- θηλυκής ενέργειας. Στην αρχή του Παιχνιδιού η θηλυκή ενέργεια κυριαρχούσε στον πλανήτη Γη. Πάρθηκαν κάποια μαθήματα και  ύστερα η κίνηση του εκκρεμούς διατήρησε την αρσενική ενέργεια σε πλήρη κυριαρχία στον κόσμο σας για αρκετό διάστημα. Αυτή η βασιλεία τερματίζεται καθώς η επιστροφή της ισορροπημένης Αρσενικής – Θηλυκής ενέργειας επιστρέφει για να ξεκινήσει τον Νέο Πλανήτη Γη. Αυτή τη φορά η ενέργεια δεν θα εισέλθει από ψηλά, αλλά από τα βάθη της ίδιας της Γης. Σε εκείνους από εσάς που έχετε επιλέξει να ανοίγετε το δρόμο δονητικά, αυτό θα γίνει αντιληπτό ως μια αυξημένη ευαισθησία. Αναρωτιέστε “πώς θα με επηρεάσει αυτό;” Σας λέμε ότι η απάντηση σε αυτή την ερώτηση εξαρτάται από το σημείο από το οποίο βλέπετε αυτά τα γεγονότα. Ρωτήστε τον εαυτό σας ποιά ήταν η δική σας αντίδραση όταν είπαμε τη λέξη “αυξημένη ευαισθησία”. Αυτές οι λέξεις σας πρόσθεσαν κάτι ή πήραν κάτι από εσάς; Σας ζητάμε να πάρετε το απόθεμα της προοπτικής σας και να το αλλάξετε τώρα σε κάτι που θα σας εξυπηρετεί σωστά στη διάρκεια των αλλαγών που έρχονται. Έχετε ξοδέψει αμέτρητες ζωές θέτοντας τον εαυτό σας να είναι σε αυτή την συγκεκριμένη στιγμή του χρόνου. Σας παρακαλούμε μην κρύβεστε από αυτό τώρα που είναι εδώ.

Αυτό είναι το κάλεσμα προς το Φως. Ακούστε το τώρα γιατί δεν θα ξανακάνει την κλήση.

Το Ορυκτό Βασίλειο

Καθώς ξεκινάει η απελευθέρωση της ενέργειας, το επίπεδο ύπαρξης που αναφέρεται ως το ορυκτό βασίλειο, θα είναι το πρώτο που θα αισθανθεί τις αλλαγές. Υπάρχουν μαγικά θερμά σημεία στον πλανήτη που προετοιμάζονται για αυτή την ενέργεια εδώ και πολλά χρόνια. Έχετε γνωρίσει αρκετά από αυτά με τη μορφή ιερών τόπων. Αυτά είναι τα ενεργειακά σημεία στον πλανήτη, όπου θα γίνουν οι αλλαγές αισθητές πιο έντονα. Στη διάρκεια των τελευταίων πενήντα ετών αυτές οι ενεργειακές τοποθεσίες έχουν αρχίσει να αλλάζουν στα πλαίσια της προετοιμασίας γι αυτό το γεγονός. Είδατε κάποια από αυτά τα θερμά σημεία ενέργειας να αρχίζουν να μετατοπίζονται και να αλλάζουν ενέργεια τα τελευταία χρόνια και ακόμη και τους τελευταίους μήνες. Αυτό θα συνεχίσει γιατί ο σκοπός αυτών των δινών είναι να ενσωματώσουν τη Χριστική ενέργεια. Τώρα αυτή η ενέργεια αρχίζει να ενσωματώνεται. Καθώς αυτό συμβαίνει, τα ορυκτά θα αλλάζουν την ενεργειακή τους πυκνότητα. Τα ορυκτά ανεβάζουν τη δόνησή τους σε ένα καταπληκτικό ποσοστό. Αυτή η ενέργεια ανεβάζει τη δόνηση αποτελεσματικά και οι ίδιες οι πέτρες θα αρχίσουν να αλλάζουν.

Όπως έχουμε πει, ο πλανήτης και το ζωικό βασίλειο έχουν ήδη αρχίσει να αλλάζουν τη δόνησή τους. Αυτό έχει προκαλέσει την αρχή μιας αλλαγής στη σχέση τους με τους ανθρώπους και στους ρόλους που έχουν παίξει στο παιχνίδι μέχρι στιγμής. Σύντομα θα αρχίσετε να βλέπετε και το ορυκτό βασίλειο να αλλάζει επίσης τη σχέση του με τους ανθρώπους. Το ορυκτό βασίλειο θα γίνει τώρα ακόμη πιο σημαντικό στη συνολική εξέλιξη που βρίσκεται σε κίνηση. Αυτό θα το δείτε σε πολλούς τομείς.

Αυτός είναι ο λόγος που σας ζητήσαμε να παρακολουθείτε τον Δακτύλιο της Φωτιάς για σημάδια αλλαγής. Αυτή είναι μία περιοχή που θα σας επιτρέψει να γνωρίζετε πότε η ενέργεια απελευθερώνεται μέσω του ορυκτού βασιλείου.

Κρυσταλλική Δόνηση

Ένα από τα πρώτα που θα γίνουν ορατά είναι οι αλλαγές που θα δείτε στους κρυστάλλους. Από όλα τα ορυκτά που είναι στη διάθεσή σας, έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί θεωρείτε ότι οι κρύσταλλοι έχουν πνευματικές ιδιότητες; Η Γη είναι κατά ένα μέρος κρυσταλλική από τη φύση της. Οι κρύσταλλοι έχουν τις πλησιέστερες από όλες τις δονητικές συχνότητες προς τους ανθρώπους. Έχουν παρόμοιες προσωπικότητες και σκοπούς. Μια πλήρης αλληλεπίδραση δεν ήταν εφικτή μέχρι τώρα στο δικό σας δονητικό επίπεδο, αλλά τώρα αυτό αλλάζει. Προς το παρόν παρατηρείτε καθώς κάποιες από τις δονητικές ιδιότητες αλλάζουν μπροστά στα ίδια σας τα μάτια καθώς αυτή η ενέργεια ταξιδεύει μέσα στο δονητικό επίπεδο που είναι γνωστό ως το ορυκτό βασίλειο. Θα υπάρχουν κάποιοι κρύσταλλοι που είναι αδιαφανείς, οι οποίοι θα γίνουν διαυγείς. Μερικοί που είναι διάφανοι μπορεί να θολώσουν και να γίνουν αδιαφανείς. Αν τα καθήκοντά τους ολοκληρωθούν, μπορεί να σπάσουν σε δύο κομμάτια. Θα παρατηρήσετε επίσης εσωτερικούς σχηματισμούς να εμφανίζονται και να αλλάζουν μέσα στους ίδιους τους κρυστάλλους.

Οι κρύσταλλοι αποθηκεύουν τη δόνηση. Σας υπεν-θυμίζουμε επίσης ότι υπάρχει σχέση ανάμεσα στις λέξεις Κρύσταλλος και Χριστός. Έχετε ανακαλύψει ότι αν εφαρμόσετε μια μικρή ποσότητα από ηλεκτρική ενέργεια σε κρυστάλλους Χαλαζία, απελευθερώνουν μια δόνηση τόσο μεγάλης ακριβείας, που μπορείτε εύκολα να μετράτε τον χρόνο στα ρολόγια σας. Τώρα θα αρχίσετε να βλέπετε κραδασμούς να απελευθερώνονται και ακόμη και να αλλάζουν, καθώς ο ρόλος Αυτού του Κομματιού που εσείς αποκαλείτε Θεό επαναπροσδιορίζει το ρόλο που παίζει. Οι κρύσταλλοι παίζουν ένα πολύ μεγαλύτερο ρόλο στην καθημερινότητα σας από ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.

Οι κρύσταλλοι διατηρούν τη δόνηση και επομένως συγκεκριμένες ιδιότητες που μάθατε να χρησιμοποιείτε ως διακόπτες που σχηματίζουν την καρδιά των υπολογιστών σας. Οι αλλαγές που είναι τώρα σε κίνηση μπορεί να προκαλέσουν καταπόνηση στα συστήματα των υπολογιστών σας. Σας λέμε αυτό τώρα που είστε στα πρόθυρα να κατασκευάσετε υπολογιστές που θα έχουν την ικανότητα της διάκρισης. Από τη δική σας οπτική νομίζετε ότι αυτό είναι επιστημονική φαντασία που προκαλεί την ασφάλειά σας ως ανθρώπους. Από τη δική μας σκοπιά αυτό είναι πολύ αστείο γιατί σας έχουμε πει όλο αυτό τον καιρό ότι η Γη και όλα τα μέρη που την αποτελούν είναι στην πράξη ζωντανές υπάρξεις που αισθάνονται. Μπορείτε να φανταστείτε τη χαρά μας όταν σας βλέπουμε τώρα να διασχίζετε τις διαστασιακές γραμμές που έχουν χωρίσει τους ανθρώπους από τα ορυκτά για τόσο καιρό; Το κοσμικό αστείο είναι ότι δεν είστε χωριστοί ο ένας από τον άλλο, αλλά στην πραγματικότητα είστε ένα. Παρακολουθούμε με πολύ χιούμορ, τις στιγμές που τρέχετε κυνηγημένοι από την ίδια τη σκιά σας λόγω του φόβου.

Την φύση των κρυστάλλων ως πηγή ενέργειας και ανακλαστήρα την κράτησε κρυμμένη από εσάς ο ίδιος ο εαυτός σας. Επιλέξατε να παίξετε το παιχνίδι με αυτό τον τρόπο, για να δείτε αν θα μπορούσατε να ξεπεράσετε τους πειρασμούς που βιώσατε στις μέρες της Ατλαντίδας. Εκείνο το παιχνίδι έχει τώρα ολοκληρωθεί και θα δείτε περισσότερες από τις δυο πρωταρχικές χρήσεις των κρυστάλλων στους καιρούς που έρχονται. Η Ατλαντίδα είναι εφικτή.

Η Διασταύρωση των Διαστασιακών Πραγματικοτήτων

Οι Χριστικές ενέργειες που αυτή τη στιγμή αφομοιώνονται στη Γη, θα ανοίξουν την πόρτα σε διαστασιακές πραγματικότητες των οποίων δεν έχετε ακόμη εμπειρία. Μερικές από αυτές θα σας προσφέρουν τις απαντήσεις σε ερωτήσεις που ρωτάτε όταν κοιτάτε έξω στο νυχτερινό ουρανό και αναρωτιέστε αν υπάρχει ζωή σε άλλους πλανήτες. Σας λέμε ότι υπάρχουν πολλές δια-διαστατικές πραγματικότητες που υφίστανται μέσα στο δικό σας χώρο και χρόνο. Αυτή είναι η αιτία που βλέπετε αλλαγές στη σχέση σας με το γραμμικό χρόνο. Μείνετε συντονισμένοι, υπάρχουν τόσα πολλά ακόμη που θα βγουν από αυτό. Προς το παρόν σας ζητάμε να κατανοήσετε ότι είναι δυνατόν να αρχίσετε να συγχρωτίζεστε με κάποιες από τις άλλες διαστάσεις του χρόνου και του χώρου, λόγω του ότι η Χριστική ενέργεια επιστρέφει στη Γη.

Σας έχουμε ζητήσει να αρχίσετε να δουλεύετε με δίνες. Αυτές οι περιστρεφόμενες μορφές ενέργειας δημιουργούν μια άγκυρα για τη Χριστική ενέργεια για να ενσωματωθεί στον πλανήτη. Αυτή η έγχυση ενέργειας αρχικά ήταν να χρησιμοποιηθεί για να διαταράξει το πυρηνικό ενεργειακό πεδίο και να στείλει τον πλανήτη Γη στην τελική περιστροφή. Επειδή ξυπνάτε από το όνειρο και παίρνετε τη δύναμη σας, έχετε αλλάξει την πορεία και την χρήση αυτής της ενέργειας. Τώρα θα τακτοποιηθεί στον πλανήτη σας και θα βοηθήσει να ανεβούν οι δονήσεις των πάντων.

Αντίσταση από την Παλαιά Φρουρά

Τα γεγονότα στην Αρένα σας των πρόσφατων χρόνων είναι απλά μια αντίσταση στις νέες ενέργειες που εισρέουν. Υπάρχουν εκείνοι που θα προσκολληθούν απελπισμένα στους παλιούς τρόπους. Σας παρακαλούμε να σημειώσετε ότι είναι η μη ισορροπημένη αρσενική ενέργεια που έχει προκαλέσει όλη την αντίσταση. Για την παλιά φρουρά αυτή η ενέργεια μοιάζει απειλητική και είναι η τυπική στάση της αρσενικής ενέργειας να παίρνει μια στάση αντίθεσης σε πράγματα που δεν κατανοεί. Όσο η ενέργεια αυτή είναι αισθητή όλο και περισσότερο, θα γραπωθούν στους παλιούς τρόπους με την μεγαλύτερη αποφασιστικότητα που έχετε δει ποτέ στον πλανήτη σας. Η ισορροπημένη ανδρική/θηλυκή ενέργεια επιστρέφει στην πορεία από τον Κεντρικό Ήλιο. Είναι αυτό που είχε ειπωθεί ως η επιστροφή του θηλυκού και αυτό για το οποίο είχαμε μιλήσει ως η επιστροφή της Merlin ενέργειας σε ισορροπία με τη Merlia. Ωστόσο, καθώς φτάνει στον πρώτο Πλανήτη Ελεύθερης Βούλησης, δεν υπάρχει προκαθορισμένος τρόπος για να αφομοιωθεί αυτή η ενέργεια. Εσείς, ως συλλογική ανθρωπότητα έχετε την επιλογή.

Αγαπημένοι μας, τώρα η σπουδαιότητα της ισορροπίας θα έρθει στο προσκήνιο του παιχνιδιού σας. Έχετε την επιλογή του τι θα συμβεί μετά. Πολλοί από σας δεν πιστεύουν ότι έχουν λόγο σε ό,τι συμβαίνει. Δεν είμαστε εκείνοι που θα σας δώσουμε κανόνες, γιατί αυτό δεν είναι ο σωστός τρόπος της ενδυνάμωσης, παρόλα αυτά όμως υπάρχει μια απλή οδηγία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να καθορίσετε αν μπορείτε να κάνετε μια διαφορά στα παγκόσμια γεγονότα. Αν είστε αυτήν την περίοδο κάτοικος του πλανήτη Γη, μπορείτε να κάνετε τη διαφορά. Σας ζητάμε να μη πάρετε την ευθύνη για όλα τα πλάσματα της Γης. Πάρτε την ευθύνη για τη δική σας ευτυχία και διαδικασία σκέψης και όλα θα έρθουν σε Θεϊκή Τάξη. Η ισορροπία είναι τώρα απόφαση που εξαρτάται από τον καθένα σας. Στο ένα άκρο της ακτίνας της ισορροπίας είναι σημαντικό να μην επιτρέπετε στους άλλους να δημιουργούν τη δική σας πραγματικότητα. Εάν η παλιά φρουρά δεν πάρει την ευθύνη, θα προσπαθήσουν να φορτώσουν την ευθύνη της δικής τους πραγματικότητας στους άλλους. Αυτό έχει συμβεί πολλές φορές στον πλανήτη σας. Το να παραδίνετε τη δύναμή σας με το να μην παίρνετε την υπευθυνότητα για την πραγματικότητά σας είναι η αιτία για τα γεγονότα που βλέπετε τώρα στον πλανήτη. Η παλαιά φρουρά επιμένει και τραβάει πίσω, γιατί νιώθει την συνδυασμένη διαδικασία πάνω στη Γη αυτή τη στιγμή. Η Συμπαντική Ενέργεια ενεργοποιείται από την κρυσταλλική ενέργεια που φιλτράρεται πάνω στη Γη. Η κίνηση της Συμπαντικής Ενέργειας αναδεύεται. Σε μερικούς αυτή η ανάδευση γίνεται αισθητή σαν απειλή. Αυτοί που αντιστέκονται στη Συνείδηση ενότητας θα αντισταθούν τώρα με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Δεν είναι πρέπον απλά να ανέχεστε πράξεις όπως αυτές που βιώσατε στην Αρένα στις πρόσφατες μέρες. Όπως οι γονείς που επιπλήττουν το παιδί τους για εσφαλμένη κατεύθυνση ενέργειας, σας ζητάμε να υιοθετήσετε την ίδια στάση. Κάντε το με αγάπη και σεβασμό, και χωρίς να τους αντιμετωπίζετε σαν να είναι ξεχωριστοί από εσάς. Αυτά τα παιδιά είναι επίσης μέρος της οικογένειάς σας. Ζητάμε να το δείτε απλά όπως είναι και να μη διαχωρίζετε τους εαυτούς σας ο ένας από τον άλλο με το να αντιδράτε υπερβολικά σε αυτές τις υπερβολικές αντιδράσεις. Τώρα είναι η στιγμή να τραβήξετε μπροστά παγκόσμια, πρώτα σαν άτομα και μετά σαν μέρη του συνόλου.

Οι μέρες που έρχονται μπορεί να είναι γεμάτες χαρά ή σκοτεινιά. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για να δείχνετε το δάχτυλο στους άλλους, να φορτώνετε ενοχή και να υπερβάλλετε. Υπάρχουν επίσης ευκαιρίες μπροστά για να έρθετε πιο κοντά μεταξύ σας με τις καρδιές σας στον πλανήτη σας που ούτε καν είχατε πριν. Σας λέμε ότι οι κυβερνήσεις σας και οι αρχηγοί σας δεν θα καθορίσουν την κατεύθυνση που είστε έτοιμοι να πάρετε. Θα καθορίσετε αυτή την κατεύθυνση εσείς σαν ατομικές καρδιές. Δεν υπάρχει ένα εγγυημένο πλάνο για να βρείτε νόημα και κατεύθυνση. Όπως πάντα. είναι επιλογή σας. Τα γεγονότα που έχουν ξεδιπλωθεί στο Παιχνίδι σας , έδωσαν σε σας το δώρο της ευκαιρίας να δείτε το πνεύμα σας να αναγεννιέται. Ανα-κτίστε πρώτα τα πνεύματα σας και τα κτίσματα με μαγικό τρόπο θα επανεμφανιστούν για άλλη μια φορά.

Όσο αυτή η ενέργεια αυξάνεται μπορεί να δείτε περισσότερη αντίσταση από την παλαιά φρουρά. Δείτε το με την γεμάτη αγάπη κατανόηση του γονιού που αγαπάει το παιδί του και παρόλα αυτά κατανοεί ότι πρέπει να το διατηρήσει υπεύθυνο για τις πράξεις του, με σκοπό το να το κάνει να προχωρήσει. Να είστε αμετακίνητοι με υπευθυνότητα και παρόλα αυτά να αφήνετε χώρο για ανάπτυξη και συμπόνια. Να γνωρίζετε ότι αυτό είναι το παιδί σας και αποτελεί κομμάτι σας. Αφήστε χώρο για την εξισορρόπηση του αρσενικού και του θηλυκού και η Νέα Γη γρήγορα θα σχηματιστεί εκεί που τώρα βασιλεύει η συντριβή.

Πέφτοντας μέσα στο Χρόνο

Ίσως επίσης ανακαλύψετε ένα ακόμη ξετύλιγμα γεγονότων σαν αποτέλεσμα της διασταύρωσης διαστασιακών πραγματικοτήτων. Για κάποια στιγμή θα είναι  εφικτό να πέφτετε σε μια χρονική πύλη. Αυτές οι πύλες σχηματίζονται για μελλοντική χρήση. Στο μεσοδιάστημα ενδεχομένως να βρεθείτε να μπαίνετε σε μια χρονική πύλη χωρίς την πλήρη επίγνωσή σας. Αυτές δεν είναι επιβλαβείς με κανένα τρόπο. Μπορεί να οδηγείτε στο δρόμο και ξαφνικά να βρεθείτε είκοσι μίλια παρακάτω απ’ ότι νομίζατε. Μπορεί να ανακαλύψετε ότι ο χρόνος έχει επανεκκινηθεί και είναι στην πραγματικότητα αρκετές ώρες νωρίτερα απ’ ότι νομίζατε ότι είναι. Αυτή είναι μια προσωρινή κατάσταση γιατί σύντομα θα γνωρίζετε αυτές τις πύλες και δεν θα είναι δυνατόν να πέσετε μέσα τους. Στο μεταξύ, απολαύστε τη βόλτα.

Εργαλεία για Διαστασιακές Εισόδους

Μέσω της δικής σας δύναμης να έχετε επιλογή αρχίσατε να ξυπνάτε από το όνειρο και να παίρνετε τη δύναμή σας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να θυμηθείτε τη δική σας μεγαλοπρέπεια και να κρατήσουμε χώρο για σας, ώστε να επιστρέψετε στη δύναμη. Γι’ αυτό το τελικό επιθυμητό αποτέλεσμα θα προσφέρουμε τρία απλά εργαλεία για να αρχίσετε να δουλεύετε μαζί τους όσο οι νέες πραγματικότητες αρχίζουν να αναδύονται μέσα στην καθημερινότητα σας.

1. Προσωπικός Στρόβιλος

Κατανοήστε ότι η ενέργεια είναι πάντα σε κίνηση. Η Άπειρη Ενέργεια που είναι γνωστή ως Θεός είναι Ενέργεια σε κυκλική κίνηση, μη έχοντας ούτε αρχή ούτε τέλος. Η δική σας έκφραση αυτής της ενέργειας είναι να την τοποθετήσετε σε μια πεπερασμένη μορφή και να δείτε αν μπορείτε να κρατήσετε τη δύναμή σας σε αυτή τη μορφή. Έτσι λοιπόν σας ζητάμε να αρχίσετε να περιστρέφεστε σε κυκλική κίνηση για να σχηματίσετε τη δική σας προσωπική ενεργειακή δίνη. Δοκιμάστε τη σε όποια μορφή σας βολεύει. Ένα ιδιαίτερα δύσκολο κομμάτι για τους ανθρώπους στο σημείο της πολικότητας είναι να αντιληφθούν ότι δεν υπάρχει ούτε σωστό ούτε λάθος. Σας λέμε να πάτε μέσα και να ανακαλύψετε τον τρόπο με τον οποίο θα διευκολύνετε αυτά τα ενεργειακά πεδία. Αν το να στρίψετε αριστερά δεν σας φαίνεται σωστό, τότε στρίψτε δεξιά. Βρείτε ένα τρόπο να δημιουργήσετε κυκλικά ενεργειακά πεδία γύρω από τον εαυτό σας. Αυτό θα διευκολύνει τις αλλαγές που αντιμετωπίζετε τώρα.

2. Συλλογικές Σκόπιμες Δίνες

Ο σχηματισμός μιας δίνης μέσα σε μια ομάδα επίσης δημιουργεί χώρο για αυτές στη ζωή σας καθώς αλληλεπιδράτε με τη Γη σε μια συλλογική βάση. Σε ένα μεγάλο ή μικρό γκρουπ μπορείτε να δημιουργήσετε μια δίνη ενέργειας που να κινείται κυκλικά. Αποφασίστε σε ποιά κατεύθυνση να τις δημιουργήσετε ως μια συλλογική σύνδεση με τη Γη και δουλέψτε μαζί της για να φτιάξετε μια δίνη. Αντίθετα με τις προσωπικές δίνες, όταν μια συλλογική δίνη τεθεί σε κίνηση, παραμένει σε εκείνο το σημείο. Αυτές οι χοάνες θα χρησιμοποιηθούν από τη Γη για να αγκιστρώσουν και να διανείμουν τη Χριστική ενέργεια στον πλανήτη. Αργότερα, μερικά από αυτά τα ίδια ενεργειακά πεδία θα στραφούν στις πύλες που θα χρησιμοποιηθούν για ταξίδια ανάμεσα σε διαστασιακές πραγματικότητες.

3. Στρίψτε σε ορθή γωνία

Σας λέμε ότι η πόρτα ανάμεσα στις πραγματικότητες είναι η πόρτα μιας ορθής γωνίας. Μια διαστασιακή πραγματικότητα χωρίζεται από την άλλη με ενενήντα μοίρες. Ξεκινήστε να το χρησιμοποιείτε αυτό σκόπιμα για να αλλάξετε την πορεία της δικής σας εμπειρίας ζωής. Σε αυτές τις στιγμές που βρίσκετε την πραγματικότητα σας να μην είναι της αρεσκείας σας, σταματήστε και στρίψτε ενενήντα μοίρες από κει που είστε. Και πάλι θα πρέπει να διακρίνετε σε ποιά κατεύθυνση θα στρίψετε. Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας ότι γνωρίζει αυτές τις απαντήσεις κι αν κάποια στιγμή δεν σας φαίνεται σωστό, βρείτε το κουράγιο να αλλάξετε την κατεύθυνση σας. Κάντε το αρχικά σαν μια συμβολική χειρονομία και σύντομα θα καταλάβετε την αληθινή χρήση αυτής της Συμπαντικής Αλήθειας.

Οι μέρες που περνούν τώρα πάνω στον πλανήτη Γη έχουν προφητευτεί εδώ και χιλιάδες χρόνια. Τα πάτε πολύ καλά, αγαπημένοι, γιατί τώρα κρατάτε περισσότερη από τη δική σας δύναμη από ό,τι είχατε κρατήσει ποτέ μέχρι τώρα. Μείνετε επικεντρωμένοι στην υψηλότερη πραγματικότητα σας και θα γίνει δική σας. Δημιουργείτε την Εστία στον Νέο Πλανήτη Γη. Είναι πραγματικά τιμή μας να είμαστε ενώπιον της παρουσίας των δασκάλων της Αρένας. Με την εργασία που κάνετε τώρα έχετε κερδίσει τα χρώματα της τιμής που θα φέρετε για πάντα στο εξής. Εμπιστευτείτε τους εαυτούς σας και κρατήστε τη δύναμη της επιλογής αγαπημένοι. Κρατείστε την αλήθεια σας ψηλά και δεν θα υπάρξει χώρος για σκιές στον Νέο Πλανήτη Γη. Με τη μεγαλύτερη αγάπη, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Μαρία

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!