Νοέμβριος 2019

Χρονική Μετατόπιση

Χαιρετισμούς από την Εστία αγαπημένοι μας. Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.

Ήρθα κοντά σας σήμερα με το παιχνίδι σας σε εξέλιξη. Είναι συναρπαστικό για εμάς να το παρακολουθούμε. Σας βλέπουμε καθώς πηγαίνετε από επίπεδο σε επίπεδο, αβέβαιοι για πού είναι το τέλος ή προς τα πού κινείστε.  Το πιο σημαντικό είναι ότι ξεκινάτε να εναρμονίζεστε μεταξύ σας και αρχίζετε να βλέπετε ο ένας τον άλλον με νέο τρόπο. Συντελείται μια αλλαγή στη Γη αυτή τη στιγμή και όλοι σας μπορείτε να είστε μέρος της. Πρόκειται για μια επανασύνδεση της ανθρώπινης καρδιάς, μια επανεμφάνιση. Κατά κάποιον τρόπο είναι μια ευκαιρία να επανεμφανιστεί η ενότητα ως ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία με τα οποία μπορείτε να δουλέψετε προχωρώντας μπροστά, καθώς οι νέοι άνθρωποι δημιουργούν τον νέο κόσμο. Βλέπετε αγαπημένοι μας, έχετε μια σχετικά μεγάλη οικογένεια. Έχουμε ξαναμιλήσει πρόσφατα γι’ αυτό, οπότε επιτρέψτε μας να μιλήσουμε κι εδώ.

Η Οικογένεια της “Ε” υπήρχε με έναν μικρό αριθμό ανθρώπων στον πλανήτη σας. Με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, δεν χρειάστηκαν πολλοί για να δημιουργήσουν τις ευκαιρίες και να φέρουν τις επτά φυλές. Να ‘σαστε λοιπόν εδώ, ένα βήμα τη φορά, να εκτείνεστε πέρα από την πραγματικότητα στην οποία βρισκόσασταν κατά τη διάρκεια μιας υψηλότερης ύπαρξης. Να ξέρετε πως ένα από τα σπουδαιότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε είναι να επανενωθείτε με εκείνα τα μέλη της οικογένειάς σας. Για μια ακόμα φορά επανενώνετε εκείνα τα κομμάτια του εαυτού σας που είχαν διαχωριστεί ώστε να παίξετε το παιχνίδι στο οποίο προσποιείστε ότι είστε άνθρωποι. Μερικά από αυτά τα μέλη θα τα γνωρίζετε καλά και θα τα αναγνωρίσετε, άλλα όμως όχι.

Αυτό είναι και το πιο συναρπαστικό. Αυτό που θα συμβεί είναι ότι  με κάποιον απλά θα ανταλλάξετε ματιές και θα συνεχίσετε τον δρόμο σας. Αυτό θα συμβεί εν μέρει επειδή θα τιμήσετε την ιδιωτικότητά του, όμως αυτό δεν παύει να είναι μια συνήθεια. Στις μέρες που έρχονται, σας ενθαρρύνουμε να κάνετε αυτές τις επαφές και να πάρετε τον χρόνο σας μ’ αυτές. Συχνά μπορείτε να κάνετε μεγάλη εντύπωση με μια απλή ματιά, ενώ άλλες φορές ίσως να χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια. Αν σκοπός σας είναι να αφυπνίσετε καρδιές στη Γη αγαπημένοι μας, ήρθε η ώρα να το κάνετε.

Η Αλλαγή είναι στο Χέρι σας

Η Οικογένεια της “Ε” εισέρχεται τώρα στον πλανήτη σας με μεγαλειώδη τρόπο. Το κάλεσμα στάλθηκε και απαντήθηκε. Σας έχουμε πει πως υπάρχουν περίπου ένα εκατομμύριο  μέλη της Οικογένειας της “Ε” στη Γη. Αυτό έχει αλλάξει δραματικά από τη στιγμή που το είπαμε. Στην πραγματικότητα, αυτή τη στιγμή στη Γη είσαστε δυόμισι εκατομμύρια μέλη της αρχικής Οικογένειας της “Ε”. Φυσικά η πλειονότητά τους είναι αυτό που θα περιμένατε. Είναι κυρίως παιδιά ή μωρά, πολύ μικρά ώστε να μπορούν συνειδητά να δανείζουν την ενέργειά τους στον πλανήτη και στις κοινωνίες. Κι όμως, σας λέμε ότι είναι εδώ. Η παρουσία τους και μόνο αρχίζει να γέρνει λίγο τη ζυγαριά και να δημιουργεί μερικές κρίσιμες ευκαιρίες για όλους σας.

Κάν’ τε χώρο γι’ αυτά τα νέα πλάσματα να φέρουν τη σοφία την οποία αναζητούσατε. Πολλή απ’ αυτήν είναι ήδη εδώ, είναι ο τρόπος με τον οποίο θα εναρμονίσετε τον πλανήτη σας και θα βοηθήσετε την Μητέρα Γη, καθώς θα δουλεύετε σε αυτούς τους τομείς. Έχετε τεράστια καρδιά, αγαπημένοι μας. Ξέρετε πώς να κάνετε αυτά τα πράγματα να λειτουργήσουν, αν σας δοθεί η ευκαιρία. Και τώρα την έχετε. Όχι μόνο θα έχετε υποστήριξη από τα πλάσματα της Γης τα οποία ενσαρκώνονται ταχύτατα αλλά και από πολλά πνεύματα σε αυτή την πλευρά του πέπλου. Εδώ στην Εστία γίνεται μια μεγάλη συγκέντρωση και παρακολουθούμε αυτά που συμβαίνουν στη Γη, επειδή ευθυγραμμίζονται ώστε να βοηθήσουν και να βρίσκονται στη σωστή θέση όταν θα κληθούν σε αυτή την εξέλιξη.

Ένα Κάλεσμα για Μαγεία

Είναι υπέροχο, αγαπημένοι μας. Αν και υπάρχουν δισεκατομμύρια παιχνίδια σε όλο το σύμπαν, κανένα δεν είναι σαν το δικό σας. Είναι καταπληκτικό να βλέπουμε τις νέες ενέργειες που θέτετε σε κίνηση με κάθε σας βήμα στον πλανήτη. Κάθε κίνηση που κάνετε τώρα είναι εντελώς νέα. Σας ζητάμε να δημιουργήσετε κάτι μαγικό αντί να το αφήσετε να γίνει φόβος. Δημιουργήστε μαγεία συνειδητά. Θα βρείτε όλα τα διαθέσιμα εργαλεία για να το κάνετε, γιατί το μόνο που χρειάζεται για να φέρετε αυτή τη μαγεία πάλι στην επιφάνεια είναι οι αναμνήσεις σας. Είστε τα σπουδαία πλάσματα που ενσαρκώθηκαν πολλές φορές όταν η μαγεία προσγειώθηκε στον πλανήτη σας. Ναι, μερικοί από εσάς την έχετε προσγειώσει. Και τώρα θυμάστε κάθε λεπτομέρεια. Να ξέρετε πως είστε καλά εξοπλισμένοι γι’ αυτό. Υπάρχουν πλάσματα παντού που παρακολουθούν τις συγκεντρώσεις στη Γη, γιατί εσείς θέτετε τον ρυθμό για όσα θα επακολουθήσουν.

Αυτή είναι μια νέα μέρα! Απολαύστε το ταξίδι αγαπημένοι μας και να ξέρετε πως δεν θα είναι τίποτα ίδιο με πριν. Θα βρείτε εντελώς νέες ενέργειες να ανοίγουν κάθε μέρα, οπότε αξιοποιήστε το στο έπακρο. Όχι μόνο φέρ’ τε τη δική σας επιβίωση αλλά και τη χαρά και το πάθος σας. Η εμπειρία σας στην προσποίηση ότι είστε άνθρωποι πρόκειται να αλλάξει, με πολλά περισσότερα από το πνεύμα σας να μπαίνουν στο παιχνίδι. Αγγίξτε ο ένας στον άλλον και συνδεθείτε με την οικογένεια όποτε μπορείτε, ακόμα κι αν πρόκειται μόνο για μια ματιά, ένα χαμόγελο ή μια αγκαλιά. Συμβαίνει, οπότε απολαύστε τη βόλτα. Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε όμορφα μαζί.

Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.

Espavo

___________________________________

Χαιρετισμούς από την Εστία.

Είμαι ο Επιστήμονας της Καρδιάς και έρχομαι κοντά σας σήμερα. Η ανθρωπότητα έχει αλλάξει τόσα πολλά πράγματα που δεν συμβαίνουν πια μόνο στον κόσμο σας αλλά εμφανίζονται και στο ευρύτερο σύμπαν. Αγαπημένοι μας, είναι απίστευτα συναρπαστικό από τη δική μας οπτική. Να σας πάμε μερικά χρόνια πίσω, όταν αναφέραμε πως η κεντρική ενέργεια στον γαλαξία σας, εξελίσσεται. Αυτό είχε σαν συνέπεια να αλλάξει η σχέση σας με τον χρόνο. Ο Γαλαξίας σας, όπως όλοι οι γαλαξίες, έχει αυτό που είναι γνωστό ως μαύρη τρύπα στο κέντρο του. Αυτή η μαύρη τρύπα έφερε κοντά μια συλλογή από ηλιακά συστήματα τα οποία δημιούργησαν τον γαλαξία. Αυτό συμβαίνει μονάχα όταν οι μαύρες τρύπες τρέφονται από υλικά όπως αστέρια και πλανήτες, τα οποία έλκονται προς αυτή την πύλη. Με τον χρόνο, η μαύρη τρύπα γίνεται αδρανής και σταματά να έλκει υλικά. Αυτή ήταν η κατάσταση του Γαλαξία σας μέχρι πριν λίγα χρόνια, όταν σας είπαμε ότι η μαύρη τρύπα στο κέντρο του Γαλαξία σας αρχίζει να τρέφεται. Είναι ενδιαφέρον πως πρόσφατα η NASA και η ESA επιβεβαίωσαν πως όντως τρέφεται. Αυτό κάνει τα πάντα να επιταχύνουν, καθώς αλλάζει όλη την αντίληψή σας για τον χρόνο.

Σας βλέπουμε να ταξιδεύετε στον χρόνο με σπειροειδή τρόπο. Ο Γαλαξίας σας είναι στην πραγματικότητα μια τεράστια σπείρα. Φυσικά, η σπείρα είναι το κέντρο αυτού που έφερε σε ύπαρξη το σύμπαν. Καθώς όμως επιβράδυνε, η ορμή αυτής της κίνησης συνέχισε κι έπαιξε το παιχνίδι του χρόνου. Τώρα που κινείται ξανά, αν και γίνεται πολύ αργά, έχει αλλάξει τη βασική ενέργεια αυτού που αποκαλείτε “χρόνο”. Γι’ αυτό κι ο ίδιος ο χρόνος είναι πιο ευέλικτος τώρα, περισσότερο απ’ όσο μπορούσατε να αντιληφθείτε στο παρελθόν. Αν και οι περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν αυτό που μοιάζει με έλλειψη χρόνου, δεν έχουν αντιληφθεί πως είναι πιο εύκολο από ποτέ να ταξιδέψουν στον χρόνο. Θα σας πούμε περισσότερα αργότερα.

Σπειροειδείς Ευκαιρίες

Με αυτές τις αλλαγές στον χρόνο, τώρα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μεγαλύτερη διαφορά από ποτέ. Μπορείτε να φυτέψετε τις πέντε λέξεις σας στον χρόνο όποτε επιθυμήσετε για να δημιουργήσετε ένα εντύπωμα στη χρονική ροή μπροστά σας κι έπειτα να μπείτε μέσα. Και τώρα που έχετε κινηθεί στον σπειροειδή χρόνο, τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ ενδιαφέροντα γιατί ουσιαστικά έχετε μεγαλύτερο έλεγχο πάνω στην ψευδαίσθηση του χρόνου. Θα θέλαμε να παίξετε μ’ αυτό στους μήνες που ακολουθούν. Παίξτε με την ψευδαίσθηση του χρόνου. Αρχίστε να τον διευρύνετε και να τον συρρικνώνετε. Θα ανακαλύψετε πως έχετε πολύ μεγαλύτερο έλεγχο επάνω του κι επίσης έχετε πλάσματα γύρω σας που θα σας βοηθήσουν σ’ αυτό. Έχετε οδηγούς που ταξιδεύουν μαζί σας στον ώμο σας για αιώνες, πιθανότατα όχι μόνο σε αυτή τη ζωή. Πολλοί από τους οδηγούς σας, σας γνωρίζουν για μεγάλα χρονικά διαστήματα, μέσα από πολλές ενσαρκώσεις. Συχνά παρακολουθούν τη ζωή απλά από τον ώμο σας. Ξέρετε πόσο δύσκολο είναι να το κάνουν αυτό, να παρακολουθούν κάποιον να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο; Αν και του ψιθυρίζουν στο αυτί να πάει προς μια κατεύθυνση, εκείνος γυρίζει και πάει από την άλλη. Αυτά τα στοργικά πλάσματα βρίσκονται εκεί για εσάς κάθε στιγμή, αρκεί να θυμάστε να ζητάτε.

Ναι αγαπημένοι μας, ξέρουμε πως μπορεί να είναι πολύ δύσκολο μερικές φορές. Σας λέμε επίσης πως αυτή τη στιγμή βρίσκεστε σε αυτό το στάδιο όπου η Γη αρχίζει να αλλάζει ταχύτατα. Αυτό έχει να κάνει με την επίδραση που έχει η μαύρη τρύπα στο κέντρο του Γαλαξία σας και περισσότερο με το ότι αποτελεί την ευρύτερη εικόνα των πραγμάτων που έρχονται. Δεν είστε το μοναδικό παιχνίδι στον Γαλαξία σας. Καθώς αρχίζετε να χαλαρώνετε και να απελευθερώνετε λίγο τις λαβές του χρόνου, μπορείτε να βρείτε άλλους που έχουν κάνει το ίδιο. Θα ανακαλύψετε επίσης πως πολλοί έχουν ανακαλύψει πώς να ταξιδεύουν στον χρόνο και να βρίσκονται εδώ αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή, φέρνοντας κάτι πολύ ιδιαίτερο. Αγαπημένοι μας, αν και μπορεί να μην το νιώθετε αυτή τη στιγμή, αυτό το ιδιαίτερο κάτι μπορεί να είναι οι δικές σας πέντε λέξεις στον χρόνο.

Φυτεύοντας τις Πέντε Λέξεις σας στον Χρόνο

Μπορεί να μη θυμάστε ποιες είναι ακριβώς οι πέντε λέξεις σας ή τι είχατε κατά νου όταν θέσατε αυτά τα πράγματα σε κίνηση. Όμως τώρα είναι σε κίνηση κι έχετε να παίξετε έναν σημαντικό ρόλο. Μερικές φορές σημαίνει να γειώσετε πέντε λέξεις που φέρατε από το μέλλον. Άλλες φορές έχει να κάνει με την αφύπνιση ανθρώπων από το όνειρο ή με κάποιον τρόπο να αναλάβετε κάποιον ρόλο. Ναι, αυτές είναι οι ικανότητες που έχετε όλοι σας αυτή τη στιγμή. Όμως, μην εκπλαγείτε αν ο χρόνος αρχίσει να αλλάζει λίγο. Τυπικά, στην αρχή που θα κινείστε προς μια ψευδαίσθηση του χρόνου, θα φαίνεται σχεδόν πάντα σαν να χάνετε χρόνο. Αυτή είναι βασικά μια φυσιολογική αντίδραση στην αλλαγή του χρόνου και θα δείτε πως θα υπάρξουν κενά στα οποία θα μπορείτε να διευρύνετε τον χρόνο.

Μπορείτε να αρχίσετε να δημιουργείτε κάτι νέο στο διάστημα μεταξύ των λέξεών σας. Νέες ενέργειες έρχονται στη Γη, οι οποίες είναι πολύ λεπτοφυείς αλλά πανίσχυρες. Με τη νέα θηλυκή ενέργεια να γειώνεται με εντελώς διαφορετικό τρόπο, αυτό μπορεί να ριζώσει και να προσφέρει μια νέα βάση για να κάνει το παιχνίδι της ανθρωπότητας ένα ακόμα βήμα. Κι αν ο χρόνος ήταν πιο ευμετάβλητος απ’ όσο βιώνετε; Αυτό βρίσκεται μπροστά σας. Αυτή η φούσκα έχει αρχίσει να κινείται λίγο στη χρονική ροή, ώστε να παίξετε μαζί της. Σύντομα θα βιώσετε λίγο περισσότερο το πώς μοιάζει. Σας παρακαλούμε να καταλάβετε πως αν δεν το δείτε αυτό να έρχεται ή δεν καταλάβετε τι συμβαίνει, θα τείνετε να το βιώσετε σαν να σας τελειώνει ο χρόνος ή σαν έλλειψη χρόνου. Αν λοιπόν σας συμβαίνει κάτι τέτοιο, απλά γελάστε δυνατά.

Μια Μεγάλη Επανασύνδεση στην Εστία

Να ξέρετε πως όχι μόνο έχετε τη δυνατότητα να διευρύνετε τον χρόνο αλλά έχετε και βοήθεια γύρω σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι ζητήσετε βοήθεια από τα υπέροχα πλάσματα στον ώμο σας. Υπάρχουν και νέοι οδηγοί που συγκεντρώνονται γύρω σας. Αγαπημένοι μας, γίνεται μια μεγάλη επανασύνδεση στην Εστία για να παρακολουθήσουμε, να βρισκόμαστε εκεί, να είμαστε στη σωστή θέση να πιάσουμε το χέρι όποιου το απλώσει. Γίνεται μια μεγάλη επανασύνδεση στην Εστία για να βοηθήσουμε σε αυτή την εξέλιξη, στο επόμενο βήμα στη Γη. Το παιχνίδι ποτέ δεν άλλαξε διαστάσεις, ουσιαστικά μετατοπίστηκε στις διαστάσεις για να ξεκινήσει ένα νέο παιχνίδι, εκεί που βρίσκεστε αυτή τη στιγμή. Αυτό μπορεί να συμβεί με τον μεταβλητό χρόνο και θα αρχίσετε να εισέρχεστε περισσότερο σ’ αυτό απ’ όσο έχετε δει μέχρι τώρα.

Οπότε, η πρότασή μας προς εσάς για του επόμενους μήνες είναι να κάνετε ακριβώς αυτό. Να ξέρετε πως δεν περιορίζεστε από τον χρόνο με τον ίδιο τρόπο που γινόταν παλιά. Αν και είναι ακόμα πολύ δύσκολο για εσάς να κινηθείτε σε μικρές χρονικές περιόδους, είναι δυνατόν να πηδήξετε τεράστιες χρονικές περιόδους και να τοποθετηθείτε σε διαφορετικές χρονικές ροές. Στην πραγματικότητα, αυτό είναι που κάνετε τώρα οι περισσότεροι. Αναρωτηθείτε λοιπόν, έχετε έρθει από τριακόσια χρόνια στο μέλλον; Αν ναι, τι φέρατε πίσω που μπορεί να βοηθήσει την ανθρωπότητα να γειώσει το φως και να φέρετε στην Εστία την εμπειρία του νέου παιχνιδιού που δημιουργείτε τώρα; Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων αγαπημένοι μας, σας χαιρετούμε με αυτό τον τρόπο. Ανοίξτε τις πόρτες. Δεν σας λέμε τίποτα που δεν γνωρίζετε ήδη, είμαστε εδώ απλά για να σας βοηθήσουμε να θυμηθείτε. Να φέρεστε ο ένας τον άλλον με σεβασμό καθώς διασταυρώνεστε στον δρόμο. Να φροντίζεστε μεταξύ σας και να κρατάτε αυτές τις πόρτες ανοιχτές σε κάθε ευκαιρία. Δημιουργείτε τις ευκαιρίες για αγάπη, οπότε να παίζετε όμορφα μαζί καθώς δημιουργείτε ένα εντελώς νέο παιχνίδι αυθεντίας.

Espavo, αγαπημένοι μας.

Είμαι ο Επιστήμονας της καρδιάς

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!