Νοέμβριος 2017

Ταξιδιώτες στον Χρόνο

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας, είμαι η Μερλία.

Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι μαζί σας σήμερα, παρατηρώντας το παιχνίδι σας στη Γη να αλλάζει συνεχώς. Είναι ένα υπέροχο θέαμα για εμάς να το παρατηρούμε από εδώ. Η μαγεία ξεκίνησε και θα ήθελα να σας πω περισσότερα για το τι να προσέξετε στη Γη. Αυτό που βλέπουμε εμείς από αυτή την πλευρά τού πέπλου είναι συναρπαστικό. Ναι, υπάρχει πολλή κινητικότητα, καθώς ανατέλλει η θηλυκή ενέργεια. Επίσης βιώνετε μια τεράστια προσαρμογή επειδή οι άνθρωποι ζουν σε έναν κόσμο χωρίς πια μυστικά και καθώς η δονητική κατάσταση εξυψώνεται, οι άνθρωποι μπορούν να δουν από μια ανώτερη οπτική. Αυτό συμβαίνει τώρα και θα συνεχίσει για κάποιο διάστημα. Πράγματι είναι θαυμάσιο αλλά και λίγο τρομακτικό. Η θηλυκή ενέργεια ανατέλλει αυτή τη στιγμή και φαίνεται καθημερινά στα πρωτοσέλιδα και σε γεγονότα που έρχονται στην πρώτη θέση τής αντίληψής σας. Για αρκετό διάστημα υπήρχε τεράστια ανισορροπία της αρσενικής και της θηλυκής ενέργειας κι εμείς το βλέπουμε αυτό να διορθώνεται πολύ σύντομα.

Μια Νέα Επίγνωση

Πολλά από αυτά τα γεγονότα έχουν γίνει μεγάλα πρωτοσέλιδα και είναι ιστορίες οι οποίες θα έπρεπε να έχουν μοιραστεί εδώ και πολύ καιρό αλλά, ειλικρινά, η συλλογικότητα δεν ήταν έτοιμη να τις ακούσει. Αν και αυτές οι ιστορίες λέγονται ξανά, τώρα γίνονται γνωστές. Αν και πολλές απευθύνονται σε ανθρώπους που βρίσκονται συνήθως μπροστά από μια κάμερα ή είναι διάσημοι, αυτή τη φορά είναι διαφορετικά. Τελείωσε η οντισιόν, δεν είναι υπέροχο; Μετά από τόσα χρόνια, αποφασίσατε τελικά να την ξεφορτωθείτε κι αυτό γίνεται πρωτοσέλιδο καθημερινά. Σας λέμε αγαπημένοι μας πως αυτό θα το νιώθετε και στο μέλλον. Οι άνθρωποι παντού, αρχίζουν να επανεξετάζουν τις παλιές τους ενέργειες και φοβούνται όσα πρόκειται να συμβούν, αναρωτώμενοι πόσο θα κρατήσει αυτό. Η ανθρωπότητα όμως έχει φτάσει σε ένα νέο επίπεδο επίγνωσης. Αυτός ο συγχρονισμός είναι τέλειος γιατί δίνει τη δυνατότητα στη θηλυκή ενέργεια να εξισορροπήσει τις δυνάμεις στη Γη. Έχετε βυθιστεί σε μια κατάσταση δύναμης εναντίον ισχύος για τόσο πολύ καιρό και τώρα ήρθε η ώρα να αφυπνιστείτε από το όνειρο και να αναλάβετε τη δύναμή σας. Αν και πολλοί από εσάς είχαν πάντα ενσυναίσθηση, έχετε κλειστεί στον εαυτό σας για να προστατευθείτε. Στο άμεσο μέλλον, καθώς θα ανατέλλει η θηλυκή ενέργεια, θα είναι δυνατόν να αφήσετε ανοιχτή την καρδιά σας όταν περπατάτε στον δρόμο, ή ακόμα και όταν θα λέτε την αλήθεια σας. Αυτό θα έρθει πολύ σύντομα.

Στον πλανήτη σας γίνονται πολλές διορθωτικές κινήσεις αυτή τη στιγμή και αυτή η ανισορροπία της αρσενικής και της θηλυκής ενέργειας είναι από τα πιο σημαντικά θέματα. Αυτή η εποχή είναι θαυμάσια για πολλούς από εσάς και κάποιοι έχετε κρατήσει θέση στη Γη. Καθώς ο Επιστήμονας της Καρδιάς θα πει αργότερα, μερικοί έχετε καταφέρει να ταξιδέψετε στον χρόνο για να βρεθείτε τώρα εδώ. Ναι, τα όνειρά σας αρχίζουν να πραγματοποιούνται. Επομένως, μήπως αυτό σημαίνει πως η θηλυκή ενέργεια θα έρθει στην εξουσία και η αρσενική ενέργεια θα κάνει στην άκρη; Όχι αγαπημένοι μας. Στην πέμπτη διάσταση, δεν υπάρχει ανάγκη για τη διττότητα με την οποία έχουν συνηθίσει να ζουν οι άνθρωποι. Για πρώτη φορά θα είναι δυνατόν να εξισορροπηθούν αυτές οι δύο ενέργειες. Αν και η θηλυκή ενέργεια ανατέλλει τώρα, υπάρχει μια αντίδραση. Μη νιώθετε αποθαρρυμένοι όταν συμβαίνει αυτό, επειδή αυτός είναι ο τρόπος που εξελίσσονται οι άνθρωποι. Να ξέρετε πως αυτό δεν θα επιστρέψει ποτέ σε αυτό που ήταν, γιατί τώρα υπάρχει μια ανθρώπινη επίγνωση, η οποία έχει γίνει αποδεκτή από την ανθρωπότητα. Δεν έχει να κάνει με έναν άνθρωπο ή με ένα γεγονός που συνέβη. Αντίθετα, έχει να κάνει με τη συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας η οποία είναι έτοιμη να πάει την ευθύνη για την ισότητα σε νέο τρόπο, κάτι που είναι υπέροχο και άξιο εορτασμού.

Όχι Πια Μυστικά

Ζείτε σε μια εποχή χωρίς πια μυστικά. Η ανθρωπότητα το ανακαλύπτει αυτό τώρα, μέσω του internet. Ανακαλύπτετε πως σχεδόν τα πάντα μπορούν να χακαριστούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο και όποτε κρύβετε τα μεγαλύτερα μυστικά σας, αυτά μπορούν να βρεθούν. Οι άνθρωποι βρίσκονται τώρα στα πρόθυρα να ανακαλύψουν πόση ενέργεια χρειάζεται για να κρατήσουν μυστικά. Χωρίς μυστικά, κάποιος έχει μια εντελώς νέα δύναμη κι αυτό είναι που ανακαλύπτει τώρα η ανθρωπότητα.  Θα υπάρξει μια ισορροπία μεταξύ αρσενικής / θηλυκής ενέργειας με ορατά επίπεδα που θα επιτρέψουν σε αυτή την αλλαγή να συμβεί. Δεν είναι σημαντική η ισότητα των ανθρώπων αλλά αυτή των πνευμάτων.

Η θηλυκή πλευρά πρέπει να πάρει θέση, γιατί είναι μια σιωπηλή, υποβόσκουσα ενέργεια. Αυτό έχει να κάνει με την αρμονία και όχι με τη δύναμη. Τώρα που ανατέλλει η θηλυκή ενέργεια κι αποκτά επίγνωση, υπάρχει ένα επίπεδο ευθύνης που τη συνοδεύει. Και σας ζητάμε να αναλάβετε αυτό το επίπεδο ευθύνης, άσχετα με το είδος τού φυσικού σώματος στο οποίο κατοικείτε. Είτε έχετε αρσενικό είτε θηλυκό σώμα, αν επιτρέψετε στην θηλυκή ενέργεια να αναδυθεί με αρμονία, θα ανακαλύψετε ένα νέο εργαλείο δημιουργίας τής πέμπτης διάστασης. Σύντομα θα είναι κρίσιμο για όλους να υποστηρίξουν την αλήθεια τους. Ναι, είναι δύσκολο να γίνει κάτι τέτοιο, επειδή όλοι πιστεύουν πως υπάρχει μονάχα μια αλήθεια.

Όταν υπάρχει ισορροπία, είναι δυνατόν να υποστηρίξετε την αλήθεια σας όταν βρίσκεστε με αρμονία δίπλα σε κάποιον άλλον ο οποίος έχει διαφορετική αλήθεια από εσάς. Τώρα παίζετε το παιχνίδι όπου προσποιείστε ότι είστε άνθρωποι. Επιτρέπετε και εισέρχεστε στην αρμονία με σεβασμό και θεϊκότητα τις οποίες μόνο οι άνθρωποι έχουν. Ναι αγαπημένοι μας, αυτή είναι η ανατολή τής θηλυκής ισορροπίας.

Η μαγεία ξεκίνησε στη Γη. Οι αλλαγές είναι καθ’ οδόν κι εμείς είμαστε ενθουσιασμένοι που το παρατηρούμε. Ναι, οι άνθρωποι που εισπράττουν όλη την προσοχή, περνούν δύσκολες μέρες τώρα. Μερικοί το νιώθουν αυτό ως αδικία ή απίστευτα δύσκολο και αναρωτιούνται γιατί τους συμβαίνει. Αγαπημένοι μας, στείλτε τους την ενέργειά σας κι ευχαριστήστε τους, γιατί δεν είναι εχθροί σας. Έχουν υπηρετήσει έναν εκπληκτικό σκοπό με το να φέρουν στην επιφάνεια αυτά τα μυστικά. Αυτό είναι το ιερό τους σενάριο, να βοηθήσουν στη μετακίνηση προς μια υψηλότερη συνειδητότητα και τόλμησαν να ορθώσουν το ανάστημά τους και να παίξουν έναν ρόλο ο οποίος μπορεί να αλλάξει ολόκληρη την ανθρωπότητα. Καταλάβετε πως δεν υπάρχουν καλοί και κακοί πλέον και πως αυτό είναι ένα παραμύθι της διττότητας το οποίο άρεσε στους ανθρώπους να παίζουν. Ευχαριστήστε τους που έπαιξαν αυτούς τους ρόλους και που έφεραν αυτή την εκπληκτική αδικία ώστε να την δουν όλοι και που βοήθησαν στην εξισορρόπηση της καρδιάς και του νου τους.

Ένα Εκκρεμές τής Ανθρώπινης Εξέλιξης

Σας λέμε πως αυτή η μετακίνηση θα αλλάξει πολλά πράγματα και πως αυτή είναι απλά η αρχή μιας νέας ισορροπίας. Θα υπάρξουν ταλαντεύσεις γιατί έτσι εξελίσσονται οι άνθρωποι στη Γη, αυτό είναι το εκκρεμές τής ανθρώπινης εξέλιξης. Κινείστε προς τη μια πλευρά και μετά ξαναρχίζετε. Έτσι εξελίσσονται οι άνθρωποι για να φτάσουν στο επόμενο επίπεδο και είναι πολύ σημαντικό για τη θηλυκή ενέργεια να ανατείλει και να αναλάβει ένα βασικό επίπεδο εξουσίας. Πώς θα το κάνει κάποιος αυτό; Αγαπημένοι μας, επικεντρωθείτε στους τρόπους με τους οποίους μοιάζετε και όχι σε αυτούς που διαφέρετε. Στον πλανήτη σας, αυτή τη στιγμή υπάρχει μεγάλος διαχωρισμός. Διαχωρίζετε ακόμα την αρσενική από τη θηλυκή ενέργεια ενώ στην ουσία είστε πνεύματα. Δεν έχετε αρσενική και θηλυκή ενέργεια. Είστε όλοι από την Εστία αλλά ακόμα βλέπετε τα πράγματα από μια οπτική πολικότητας. Τώρα που έχετε εισέλθει στην πέμπτη διάσταση, μπορείτε να δείτε την ευρύτερη εικόνα και να υποστηρίξετε την δική σας πτυχή τής ισορροπίας. Αυτή η απίστευτη θηλυκή ενέργεια ήταν γεμάτη φόβο και κρυμμένη για πολύ καιρό. Σας λέμε αγαπημένοι μας πως το εκκρεμές βρίσκεται στο ανώτερο σημείο του κι έτοιμο να κάνει την αντίθετη κίνηση. Αυτό συμβαίνει κάθε μέρα. Σταθείτε λίγο πίσω και παρατηρείστε καθώς η ανθρωπότητα κάνει τα επόμενα βήματα με τον ίδιο τρόπο που τα κάνουμε εμείς. Σας παρατηρούμε με μεγάλη υπερηφάνεια καθώς απομακρύνεστε από την παλιά διττότητα και πολικότητα και εισέρχεστε στην αρμονία. Σύντομα δεν θα χρειάζεται να επιλέγετε τη μια ή την άλλη πλευρά.

Μια Νέα Ισορροπία Αρμονίας

Όλη η ανθρωπότητα μπορεί να εισέλθει σε μια νέα αρμονία κι εμείς είμαστε πολύ ενθουσιασμένο γι’ αυτό. Άσχετα με το πού πάτε, τι κάνετε ή τι συμβαίνει στην ανθρωπότητα από εδώ και στο εξής, έχετε την ευκαιρία να το κατέχετε αυτό τώρα. Όλοι στη Γη μπορούν να μοιραστούν ένα μέρος αυτής της ενέργειας, με κάποιον τρόπο. Κοιτάξτε την ιστορία σας και τις πράξεις σας και απλά θέστε την πρόθεσή σας να διορθώσετε τα πράγματα τα οποία έχετε κακομεταχειριστεί. Εργαστείτε προς την εύρεση αρμονίας αντί να χρησιμοποιείτε βία. Επιτρέψτε στα πράγματα να έρθουν σε εσάς με φυσικό τρόπο. Θα ανακαλύψετε πως και οι πιο σημαντικοί άνθρωποι το έχουν κάνει αυτό με κάποιον τρόπο. Για μεγάλο χρονικό διάστημα, οι γυναίκες πίστευαν πως πρέπει να λειτουργήσουν σαν άντρες για να επιτύχουν, ειδικά σε αυτό που ονομάζετε “επιχειρήσεις”. Πώς μπορεί να αλλάξει κάτι τέτοιο; Πώς μπορείτε να φέρετε στο προσκήνιο την αρμονία, χρησιμοποιώντας τη θηλυκή δημιουργικότητα με τον οποία έχουν γεννηθεί όλοι; Πώς μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να εξισορροπήσετε τη ζυγαριά; Πρώτα κοιτάξτε την καρδιά σας και αναλογιστείτε τις προκαταλήψεις με τις οποίες έχετε μεγαλώσει. Σχεδόν όλοι σας έχετε εντυπώματα από αυτές, κάτι που δεν είναι σωστό ή λάθος. Είναι απλά η ώρα να τις επανεξετάσετε. Αυτές είναι οι μεγάλες διορθώσεις τις οποίες ολόκληρη η ανθρωπότητα κάνει αυτή τη στιγμή. Τι υπέροχη εποχή να είστε ζωντανοί στη Γη! Έχετε κάνει κράτηση για τη θέση σας εδώ και είμαστε πολύ υπερήφανοι για εσάς.

Αγαπημένοι μας, είστε οι μεγαλύτεροι άγγελοι που έζησαν ποτέ και τώρα αλλάζετε το παιχνίδι σε κάθε σας βήμα. Συνεχίστε την καλή δουλειά, εμπιστευτείτε πως είστε στον στόχο σας και να ξέρετε πως σας αγαπούν.

Είμαι η Μερλία. Ελάτε να με δείτε καμία φορά.

Espavo.

_________________________

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας. Είμαι ο Επιστήμονας της Καρδιάς.

Πνευματικοί Ταξιδιώτες στον Χρόνο

Έρχομαι σήμερα για να σας εξηγήσω κάτι. Αγαπημένοι μας, εργάζεστε στην ψευδαίσθηση του χρόνου και πολλοί από εσάς έχετε ταξιδέψει πίσω στον χρόνο για να βρίσκεστε εδώ σε αυτή την κρίσιμη μεταβατική περίοδο στη Γη. Να αρχίσω λέγοντάς σας πως είστε μέρος μια οικογένειας, της οικογένειας της “Ε”. Μπορείτε να την πείτε οικογένεια της Ενδυνάμωσης, της Επιφοίτησης, της Εξέλιξης αλλά εμείς χρησιμοποιούμε αυτό το γράμμα γιατί έχει ένα ιδιαίτερο νόημα σε όλες τις γλώσσες σε παγκόσμιο επίπεδο. Στη Γη, είναι ο πιο κοινός ήχος σε όλες τις γλώσσες. Πραγματικά, συνηχεί με την ενέργεια της καρδιάς σας με τους πιο υπέροχους τρόπους, για να σας φέρει όλους μαζί, ως ένα. Έχετε ενσαρκωθεί σε διάφορα μέρη τού κόσμου και του σύμπαντος. Όποτε υπάρχει μια ευκαιρία να φτάσετε στην κρίσιμη μάζα, ενσαρκώνεστε και βοηθάτε να έρθει η αλλαγή. Οι αλλαγές που γίνονται στη Γη αυτή τη στιγμή είναι τόσο σημαντικές, που πολλοί από την οικογένεια της “Ε” ταξίδεψαν πίσω στον χρόνο ώστε να φυτέψουν τους σημαντικούς σπόρους που είναι απαραίτητοι τώρα. Εδώ είστε, στην τέλεια ένωση χρόνου και χώρου. Αυτό γίνεται επειδή πολλοί είστε ταξιδιώτες στον χρόνο. Η αλήθεια είναι πως ο λόγος που υπάρχει τέτοια άνοδος της θηλυκής ενέργειας είναι ότι φέρατε αυτά τα εντυπώματα από το μέλλον.

Σπειροειδής Χρόνος και Ορθογώνια Μήτρα

Έχουμε μιλήσει για τον χρόνο και ο Φύλακας του Χρόνου έχει μιλήσει  για τον κυκλικό χρόνο. Αυτό συμβαίνει όταν γεγονότα επαναλαμβάνονται στη ζωή σας – συνήθως σε πολλαπλάσια του επτά. Δεν είναι απλά ένας κύκλος τον οποίο εντυπώνετε κάθε φορά που έρχεται – απλά έτσι λειτουργεί. Ουσιαστικά είναι μια σπείρα που κινείται προς τα εμπρός στον χρόνο και δημιουργεί την ψευδαίσθηση του γραμμικού χρόνου με παρελθόν, παρόν και μέλλον. Αν μπορούσατε να δείτε τον κύκλο και να παρατηρήσετε προσεκτικά, θα συνειδητοποιούσατε πως βρίσκεται συνεχώς σε κίνηση. Αν γίνει επίπεδος, θα εξακολουθήσετε να έχετε έναν κύκλο. Η ενέργεια θα εξακολουθήσει να κινείται αλλά θα έχετε σημεία τα οποία είναι πολύ κοντά μεταξύ τους. Και σε αυτά τα σημεία μπορείτε να φτιάξετε πύλες στον χρόνο, περιοχές που μπορείτε να κόψετε δρόμο στον χρόνο/χώρο. Σας το λέμε αυτό γιατί ο χρόνος και ο χώρος είναι απλά δύο πτυχές τής ίδιας διάστασης. Είναι ουσιαστικά άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους, είναι κομμάτια το ένα του άλλου. Όταν μάθετε να κόβετε δρόμο, θα μπορείτε να κινείστε από το ένα μέρος στο άλλο και στον χρόνο και στον χώρο. Οι άνθρωποι είχαν πολλές ευκαιρίες να μελετήσουν διαστημικά όντα, τα διαστημικά σας αδέλφια. Ακόμα και τις πατρογονικές φυλές που βοήθησαν για να ξεκινήσει η δική σας φυλή στη Γη, στη φυσική, πυκνή μορφή που κατοικείτε τώρα. Δεν ταξίδεψαν 400 έτη φωτός για να έρθουν εδώ. Αντίθετα, έκοψαν δρόμο, περνώντας μέσα από χρονικές πύλες και δεν ταξίδεψαν όλη τη διαδρομή ακολουθώντας την περίμετρο. Έκοψαν δρόμο και μπόρεσαν να περάσουν μέσα από τον χρόνο/χώρο. Πώς γίνεται αυτό; Μέσω αυτού που ονομάζουμε ορθογώνια μήτρα, στροφές ορθής γωνίας. Έτσι επιτυγχάνεται στις διαστάσεις και όταν τελειοποιηθεί, δεν θα μπορείτε μόνο να ταξιδέψετε σε τεράστιες αποστάσεις στο σύμπαν αλλά θα περνάτε και από χρονικές πύλες.

Ίσως αυτό να ακούγεται λίγο παράξενο σε κάποιους, ή μπορεί να το βρίσκετε και συναρπαστικό. Πώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στην καθημερινή σας ζωή; Μπορείτε να τηλεμεταφερθείτε στο σούπερ μάρκετ όταν θα είστε έτοιμοι να πάτε; Βασικά μπορείτε και μαθαίνετε πώς να το κάνετε. Έχετε ήδη εισέλθει στην πέμπτη διάσταση και μαθαίνετε όλα αυτά τα νέα εργαλεία που είναι διαθέσιμα. Ήταν πάντα διαθέσιμα μόνο σε πολύ λίγους ανθρώπους οι οποίοι μπορούσαν να μάθουν πώς να τα χρησιμοποιούν και στις τρεις διαστάσεις. Εισέρχεστε πλήρως στην πέμπτη διάσταση και έχετε αρχίσει να ξεδιπλώνετε αυτές τις νέες δυνατότητες χρόνου/χώρου. Πολύ σύντομα όλοι οι άνθρωποι θα μάθουν να δημιουργούν αυτές τις πύλες και να περνούν από μέσα τους. Ναι, θα υπάρξουν τρομακτικές στιγμές. Κάποια από την επιστημονική σας φαντασία ήρθε από ταξιδιώτες που ήρθαν να φυτέψουν σημαντικούς σπόρους στη συλλογική συνειδητότητα της ανθρωπότητας. Ναι, είναι πιο κοντά απ’ όσο νομίζετε.

Πέντε Λέξεις στον Χρόνο

Πρόσφατα μιλήσαμε μέσω του Φύλακα για ένα μέρος που ονομάζεται Sedona. Του είπαμε πως αν έλεγε σε όλους πως είχαν μόνο πέντε λέξεις, θα μπορούσαν κι εκείνοι να πάνε πίσω στον χρόνο. Θα μπορούσαν να φυτέψουν ιδέες ή να θέσουν γεγονότα σε κίνηση και μετά να παρατηρήσουν καθώς αυτό θα προχωρούσε προς τη δική τους πραγματικότητα. Δεν έχετε να πάτε και πολύ πίσω, αγαπημένοι μας. Όμως, όταν μάθετε πώς να φυτέψετε εκείνους τους σπόρους, θα μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο γύρω σας. Είναι πιο εύκολο απ’ όσο νομίζετε. Το μόνο που χρειάζεται είναι λίγη εξάσκηση και αυτοπεποίθηση να το κάνετε. Η ομάδα που μαζεύτηκε σε αυτό το μαγικό μέρος έφτιαξε πέντε λέξεις που ήθελαν να φυτέψουν ως ομάδα: “Εν-θυμηθείτε το παιχνίδι και αφυπνιστείτε”. Ήρθε η ώρα να αφυπνιστείτε από το όνειρο.

Θέλουμε επίσης να απευθυνθούμε σε εσάς ως οικογένεια, την οικογένεια της “Ε” η οποία ταξίδεψε σε πολλά μέρη στο σύμπαν για να βρεθεί εκεί σε κρίσιμες στιγμές, όταν μπορούσε να βοηθήσει στην εξέλιξη. Η οικογένεια της “Ε” το έχει επιτύχει πολλές φορές. Οι περισσότεροι έχετε ήδη ταξιδέψει πίσω στον χρόνο για να βρίσκεστε εδώ τώρα. Ναι, φέρατε κάτι ξεχωριστό, ίσως μόνο πέντε λέξεις. Αν και γεννηθήκατε σε αυτόν τον πλανήτη, εν-θυμάστε τους γονείς  σας και όλα τα πράγματα που έχετε βιώσει, επειδή είστε το ίδιο άτομο. Αυτό που δεν θυμάστε είναι οι πέντε λέξεις που φέρατε μαζί σας. Ίσως και κάτι περισσότερο. Μπορεί να φέρατε μια σκέψη, ένα όραμα, μια ιστορία. Τώρα, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ταξιδέψατε πίσω στον χρόνο για να “Είστε Εδώ Τώρα”. Αυτές είναι μόνο τρεις λέξεις, αγαπημένοι μας.

Η ιδέα είναι πως φέρατε κάτι πολύ σημαντικό στη Γη. Αν και βλέπετε μεγάλο χάος παντού, έχετε την ικανότητα να φέρετε τάξη και αρμονία στο χάος. Έχετε έρθει να βρείτε την αρμονία εκεί που υπάρχει μονάχα διαφωνία. Εσείς είστε οι δάσκαλοι που έχουν ταξιδέψει πίσω στον χρόνο για να βρίσκονται εδώ τώρα. Φέρατε κάτι σημαντικό να συνεισφέρετε στο παιχνίδι που παίζετε αυτή τη στιγμή. Υπάρχουν πολλοί από εσάς που συνηχούν με αυτό και άλλοι που δεν συνηχούν. Η οικογένεια της “Ε” είναι αρκετά μεγάλη, με περισσότερα από ένα εκατομμύριο μέλη στη Γη αυτή τη στιγμή. Δεν χρειάζεστε πολλά περισσότερα για να κάνετε τη δουλειά σας, υπάρχουν αρκετά για την κρίσιμη μάζα. Προχωράτε πέρα από το χάος και τον φόβο, πέρα από πολλές αρνητικές ενέργειες τις οποίες έχετε δημιουργήσει στην ίδια σας τη σκιά και οι οποίες σας τρομάζουν ή δεν μπορείτε να τους ξεφύγετε.

Είναι σημαντικό να εν-θυμάστε επίσης πως κρατάτε το φως αγαπημένοι μας και το φως αχρηστεύει το σκοτάδι σε όλες τις περιπτώσεις. Σας ζητάμε να ψάξετε βαθιά στις εμπειρίες σας και να βρείτε αυτό το φως που φέρατε από το μέλλον. Ήδη γνωρίζετε τον δρόμο για την Εστία, έχετε μόνο να τον θυμηθείτε.

Εναλλακτικά Σχέδια

Πολλοί από εσάς δεν ταιριάζατε απόλυτα με τις οικογένειες στις οποίες ενσαρκωθήκατε. Κάποιοι βρίσκεστε σε εναλλακτικά σχέδια, όπου απλά βρήκατε μια ευκαιρία να μπείτε στο παιχνίδι. Μπορεί να έχετε διαφωνίες με τους γονείς που σας έβαλαν σε αυτό, ή ίσως να μην σας καταλαβαίνουν καθόλου. Μπορεί να βρίσκεστε σε μια οικογένεια με άλλα τρία πλάσματα που φαίνεται να ταιριάζουν κι εσείς είστε οι διαφορετικοί. Καλωσορίσατε στην Εστία. Καλωσορίσατε στην οικογένεια της “Ε”. Φέρατε κάτι σημαντικό και τώρα ήρθε η ώρα να παίξετε αυτά τα χαρτιά. Σύντομα θα μάθετε να ανοίγετε τα μάτια σας για να συνδεθείτε με την τελειότητα η οποία είστε, αν και έχετε κρύψει αυτή την τελειότητα σε έντεκα διαστάσεις. Αρχίσετε να φέρετε την ανάμνηση των πέντε λέξεων την οποία μπορείτε να φέρετε αυτή τη στιγμή στον πλανήτη. Αυτό είναι περισσότερο από απλά να πείτε αυτές τις λέξεις αγαπημένοι μας, πρέπει να τις ζήσετε. Αυτό είναι που θα κάνει τη διαφορά, τη μαγεία που θα γειώσει το φως από την Εστία αυτή τη στιγμή στην υπέροχη οικογένεια της “Ε”, της οποίας όλοι είστε μέλη. Στις στιγμές που βλέπετε χάος και πιστεύετε πως όλα πάνε προς τη λάθος κατεύθυνση, αν αντιστρέψετε όλη την πρόοδο που έχει επιτευχθεί, θα δείτε φόβο. Εσείς όμως κρατάτε την αγάπη που αντισταθμίζει αυτό τον φόβο. Τολμήστε να εμπιστευθείτε τον εαυτό σας. Ακόμα και στη θέα της δυστυχίας, βρείτε τους τρόπους με τους οποίους μοιάζετε αντί γι’ αυτούς με τους οποίους διαφέρετε. Βρίσκοντας αυτές τις πέντε λέξεις, θα φέρετε την αγάπη στις καρδιές των άλλων και θα βρεθείτε στην Εστία. Θα εν-θυμηθείτε την οικογένεια της “Ε” και τις υπέροχες παραδόσεις που έχετε φέρει.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων σας χαιρετούμε με αυτό τον τρόπο. Όχι για να σας διδάξουμε κάτι αλλά για να σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε. Σας ζητάμε τα φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Κοιτάζετε τον Θεό στα μάτια. Να φροντίζετε τους άλλους όποτε είναι δυνατόν επειδή μπορείτε να βοηθήσετε τους άλλους να αφυπνιστούν από το όνειρο και να παίζετε όμορφα μαζί.

Espavo αγαπημένοι μας.

_________________________

Η Ιστορία του Αμόρ

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας. Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.

Ήρθα για να σας επιστρέψω στις ιστορίες του Αμόρ και να σας πως για ένα άλλο κομμάτι τής ζωής του, το οποίο είναι αντιπροσωπευτικό όλης της Γης και της ανθρωπότητας στις μέρες τής Μου. Ας συνεχίσουμε λοιπόν από εκεί που ο Αμόρ είναι 16 ετών, αφού ξεκίνησε τη ζωή του αλλά πριν αναλάβει τη θέση του στην κοινωνία. Ήθελε να κάνει ένα ταξίδι και αποφάσισε να το κάνει μόνος του αντί να πάρει μαζί κάποιον φίλο του. Ο Αμόρ ήθελε να ταξιδέψει, να τριγυρίσει, να δει άλλες περιοχές τής Μου και όλες τις εκπληκτικές ενέργειες και τα διαφορετικά μέρη για τα οποία είχε ακούσει τόσα πολλά. Είχε πάει σε πολύ λίγες περιοχές τής Λεμουρίας κατά τη διάρκεια της ζωής του στη Γη. Να θυμάστε αγαπημένοι μας πως είναι σχεδόν 16 ετών. Η αλήθεια είναι πως τότε οι άνθρωποι ζούσαν περίπου 300 χρόνια. Άρα, είχε πολλή ενέργεια και απολάμβανε τη νιότη του, η οποία θα διαρκούσε περίπου 70-80 χρόνια.

Εκείνη την εποχή, ο Αμόρ αποφάσισε να ταξιδέψει στην Μου και να βιώσει τη ζωή. Υπήρχαν πολλοί τρόποι ταξιδιού τότε, ακόμα και τρόποι να δουλέψει κανείς με τα ταξίδια στον χρόνο. Σε αυτό το ταξίδι, ο Αμόρ ήθελε να επισκεφθεί την ορεινή Μου όπου υπήρχαν πολλά χωριά. Βρέθηκε σε διάφορες περιοχές όπου ο μαγνητισμός τής Γης είχε μεγάλες εναλλαγές. Σε κάποιες περιοχές υπήρχαν μεγάλα μαγνητικά πεδία, ενώ σε άλλες ήταν πολύ μικρότερα και λιγότερο ισχυρά. Κανένα δεν ήταν σωστό ή λάθος κι εκείνος ένιωθε το θέλημα της καρδιάς του. Μερικές φορές έπαιρνε μια βαθιά αναπνοή κι ένιωθε ότι ήταν στην Εστία, ενώ σε άλλες περιοχές ένιωθε πολύ περίεργα και απόμακρα. Είχε ακούσει πως ακόμα και οι άνθρωποι ήταν διαφορετικοί σε εκείνα τα μέρη κι αυτό τον έσπρωξε σε αυτό το ταξίδι, αφού ήθελε να το βιώσει αυτό. Έπειτα από λίγο, είχε την ευκαιρία να γνωρίσει ανθρώπους και να μείνει μαζί τους. Βλέπετε, ο πατέρας του κατείχε υψηλό αξίωμα στην κυβέρνηση της Μου. Τα πράγματα ήταν διαφορετικά τότε γιατί δεν υπήρχαν ηγέτες, υπήρχαν δημόσιοι υπηρέτες. Αυτοί οι άνθρωποι έκαναν μια απίστευτη δουλειά. Είχαν επίσης συνδέσεις με άλλους τομείς και τοπικούς άρχοντες σε ολόκληρη την περιοχή τής Λεμουρίας.

Ο πατέρας τού Αμόρ είχε ειδοποιήσει ότι ο γιος του θα ερχόταν και ζήτησε από τους ανθρώπους να τον υποδεχθούν. Ο Αμόρ καλωσορίστηκε με ανοιχτές αγκάλες στα περισσότερα μέρη που επισκέφθηκε. Πολλοί χάρηκαν που είδαν τον γιο κάποιου σημαντικού ανθρώπου τον οποίο θαύμαζαν. Φυσικά, οι άνθρωποι στη Λεμουρία ήταν ανοιχτόκαρδοι, κάτι που σημαίνει πως επικοινωνούσαν χωρίς τη βοήθεια της τεχνολογίας. Μπορούσαν κυριολεκτικά να νιώσουν αυτά που ένιωθαν οι άλλοι και με αυτό τον τρόπο επικοινωνούσαν. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του, ο Αμόρ ήταν σε συνεχή επικοινωνία με τον πατέρα του. Όταν συναντούσε αυτούς τους ανθρώπους, ο πατέρας του τού εξηγούσε κάποια πράγματα για τον λόγο που ο καταυλισμός τους βρισκόταν εκεί κι έτσι ο Αμόρ μάθαινε πράγματα για την Μου. Μερικοί άνθρωποι πραγματικά λάτρευαν την αίσθηση των βουνών και την εξέλιξη που είχαν εκεί. Άλλοι προτιμούσαν να ζουν στην ακροθαλασσιά και να παρατηρούν τη θάλασσα και την παλίρροια. Πολλοί απολάμβαναν να ζουν στα πεδινά, στις ερήμους. Υπήρχαν πολλές τέτοιες στην Μου και ο Αμόρ είδε αρκετές από αυτές στα ταξίδια του. Πάντα τον καλωσόριζαν και  τον φρόντιζαν. Ήταν σχεδόν σαν να αποτελούσε μέλος τής φυλής καθώς ταξίδευε μεταξύ αυτών των μαγνητικών περιοχών. Ο Αμόρ αναρωτιόταν αν ήταν ο μαγνητισμός των περιοχών ή η ίδια η Γη που προκαλούσε όλες αυτές τις διαφορετικές προσωπικότητες να μαζευτούν και να φτιάξουν αυτές τις μοναδικές φυλές. Έφταιγε η ιστορία; Είχαν όλοι γεννηθεί και εξελιχθεί εκεί; Θα ρωτούσε τον πατέρα του το βράδυ που θα επικοινωνούσε μαζί του και ο πατέρας του θα του έλεγε, “Απλά παρακολούθησε, Αμόρ. Απορρόφησε τα πάντα, γιε μου. Νιώσε αυτά που νιώθουν. Πάντοτε να ψάχνεις για τους τρόπους με τους οποίους μοιάζεις με αυτούς και όχι αυτούς με τους οποίους διαφέρετε”. Ο πατέρας του ήταν πολύ σοφός άνθρωπος.

Ο Αμόρ έμαθε πως ο ευκολότερος τρόπος να εναρμονιστεί με τους άλλους ήταν να βρει κοινά στοιχεία. Μετά τη συμβουλή από τον πατέρα του, ο Αμόρ θα έβρισκε τρόπους  με τους οποίους έμοιαζαν. “Το κάνετε αυτό όπως κι εμείς. Πολύ όμορφα. Και βλέπω ότι αυτό το κάνετε διαφορετικά. Θα ήθελα να το πάρω πίσω μαζί μου”. Αν και ο Αμόρ πήρε πολλά δώρα, μπορούσε να μεταφέρει λίγα, καθώς ταξίδευε σε διαφορετικές περιοχές.

Πολύ σύντομα ο Αμόρ έφτασε στους πρόποδες ενός βουνού όπου συνάντησε τον αρχηγό, ο οποίος του είπε πως μπορεί να μην του άρεσαν αυτά που θα έβλεπε εκεί και πως ίσως να μην ταίριαζε. Ο Αμόρ ήταν πολύ περίεργος, γιατί δεν του φαινόταν λογικό αναλογιζόμενος αυτά που ήξερε για την Μου. Απλά δεν μπορούσε να το καταλάβει κι όμως ένιωθε έναν περίεργο μαγνητισμό στην περιοχή, σχεδόν σαν να είχε η Γη έναν βαρύ μαγνητισμό εκεί. Ανησυχούσε πολύ γι’ αυτό αλλά αποφάσισε να επισκεφθεί αυτή τη φυλή. Ήθελε να γίνει  κομμάτι της για μια μέρα για να μάθει τι είχαν να του πουν. Ο Αμόρ καλωσορίστηκε με ανοιχτές αγκάλες επειδή έμοιαζε πολύ με τη φυλή εκείνη.

Πολύ σύντομα άρχισαν να κουβεντιάζουν μετά το δείπνο τους. Μαζεύτηκαν γύρω από τη φωτιά και άρχισαν να μιλούν, λέγοντας για τα πράγματα που θα ήθελαν να αλλάξουν ή σε τι θα ήθελαν να εξελιχθούν σε εκείνο το περιβάλλον. Σε λίγη ώρα, ο Αμόρ άρχισε να ακούει πράγματα τα οποία δεν μπορούσε να καταλάβει επειδή αυτά καταφέρονταν εναντίον συγκεκριμένων ομάδων ανθρώπων. “Αν μπορούσαμε να ξεφορτωθούμε αυτούς εκεί, θα εξελισσόμασταν πολύ πιο γρήγορα. Θα γινόμασταν αυτοί που θέλουμε να γίνουμε”. Ο Αμόρ δεν μπορούσε να το καταλάβει αυτό γιατί ένιωθε πως οι άνθρωποι είναι παντού ίσοι, επειδή αυτό συνηθιζόταν στην Μου. Στην Μου όταν έβλεπαν κάποιον, έβλεπαν μόνο την σωματική του υπόσταση. Όλα τα πνεύματα ήταν ισότιμα στα πάντα. Καθώς άκουγε και προσπαθούσε να μπει στη συζήτηση, τον ρωτούσαν, “Αμόρ, τι πιστεύεις γι’ αυτό; Δεν βλέπεις πως αν διώξουμε αυτούς από την κοινωνία μας, θα εξελιχθούμε ταχύτερα; Μπορούμε να είμαστε καλύτεροι αλλά μας κρατούν πίσω, παίρνουν όλους μας τους πόρους και είναι διαφορετικοί από εμάς σε πολλά πράγματα”. Ήταν πολύ περίεργο για τον Αμόρ κι έκανε ό,τι μπορούσε για να εξισωθεί μαζί τους και να βρει τρόπους με τους οποίους έμοιαζαν. Τελικά ο Αμόρ συνειδητοποίησε πως δεν μπορούσε να γίνει ένα με αυτούς γιατί αυτό θα σήμαινε πως θα έπρεπε να συμφωνεί μαζί τους στα πάντα. Έτσι, βρήκε μια ισορροπία, “Να ανοίξω την καρδιά μου;  Να πω όσα ξέρω μέχρι στιγμής αν και είμαι μόνο 16 ετών; Πολλοί απ’ αυτούς είναι δάσκαλοι 270, 280 ετών που βαδίζουν στον πλανήτη για πολύ καιρό λέγοντας ένα πράγμα, όμως εγώ νιώθω κάτι άλλο”.

Ο Αμόρ έμεινε σιωπηλός και κράτησε την αλήθεια του για τον εαυτό του. Σύντομα κατάφερε να μείνει λίγο μόνος. Τον είχαν ταΐσει πολύ καλά και τώρα βρισκόταν στο κατάλυμα που του είχαν παραχωρήσει. Εκείνο το βράδυ μίλησε ξανά στον πατέρα του και τον ρώτησε, “Πατέρα τι σημαίνει αυτό; Δεν συνειδητοποίησα ότι αυτό ήταν δυνατόν εδώ. Μπορείς να μου πεις περισσότερα γι’ αυτό που βιώνω; Γιατί αυτοί οι άνθρωποι είναι εναντίον άλλων ανθρώπων στη Λεμουρία; Υπάρχει κι άλλη έκφραση της Μου… διάφορα χρώματα, ύψη κλπ, ακόμα και κάποιοι που βιώνουν τον χρόνο διαφορετικά από τους άλλους”.

“Φτιάξαμε την κοινωνία μας πάνω στο πώς μοιάζουμε και όχι πάνω στο πώς διαφέρουμε”, εξήγησε ο πατέρας του. “Κι όμως, υπάρχουν πολλοί που δεν μπορούν να αναλάβουν πλήρως τη δύναμή τους και ψάχνουν να βρουν άλλους να κατηγορήσουν γι’ αυτό”. Ο Αμόρ ρώτησε, “Έχει να κάνει με τον μαγνητισμό τής Γης;” Ο πατέρας του, που ήταν πολύ σοφός, απάντησε, “Όχι αγαπημένε μου. Είναι η ίδια η Γη που αντιδρά. Αυτοί μαζεύονται για να αποκτήσουν δύναμη. Όλοι τους είναι λίγο διαφορετικοί από τους περισσότερους στην Μου και γι’ αυτό μαζεύονται, ώστε να μπορούν να υποστηρίζουν ο ένας τον άλλον και να μοιάζουν μεταξύ τους. Υπάρχει ισχύς στον μεγάλο πληθυσμό και γι’ αυτό μαζεύτηκαν στους πρόποδες αυτού του βουνού.  Ουσιαστικά έχουν απομακρυνθεί μόνοι τους, όπως έκαναν οι γονείς και οι παππούδες τους. Κουβαλούν συστήματα πεποιθήσεων τα οποία δεν είναι ενδυναμωτικά. Έτσι λοιπόν μαζεύονται, ώστε να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση. Βλέπεις, όσο περισσότερο τρέφουν τα συστήματα πεποιθήσεών τους, τόσο περισσότερο διαχωρίζονται από τον υπόλοιπο κόσμο. Αυτή είναι μια αλήθεια που όλοι οι κάτοικοι τη Λεμουρίας πρέπει να ξέρουν κι ας είναι όλα τα έθιμα της Μου αντίθετα με όσα λένε εκείνοι”.

Ο Αμόρ ρώτησε, “Και πώς το αντιμετωπίζεις αυτό, πατέρα; Είσαι εδώ για να θέσεις την ενέργεια όλης της Μου. Αυτή είναι η πιο σημαντική εργασία που κάνεις εσύ και όσοι εργάζονται μαζί σου. Πώς δημιουργείτε χώρο για κάτι τέτοιο;” Ο πατέρας του απάντησε, “Ψάχνω τους τρόπους με τους οποίους μοιάζουμε, γιε μου και όχι τους τρόπους με τους οποίους διαφέρουμε. Τους δίνουμε τον χώρο για να βρουν τη δική τους αλήθεια, κρατώντας τη δική μας αλήθεια με αρμονία. Ξέρουμε πως έχουμε μια σύνδεση με όλα τα πλάσματα παντού κι έτσι τους επιτρέπουμε να έχουν έναν χώρο να συναθροίζονται και να φέρνουν τη δική τους ενέργεια. Επεμβαίνουμε μόνο όταν εμφανίζεται θυμός ο οποίος γίνεται κίνηση εναντίον άλλων Λεμουριανών. Εκτός απ’ αυτό όμως, τους επιτρέπουμε να υπάρχουν και να εξελίσσονται μόνοι τους. Μπορώ επίσης να σου πω πως πολλοί από τους γονείς και παππούδες τους, κάποιοι από τους οποίους έχουν πεθάνει, δουλεύουν μαζί τους από την άλλη πλευρά τού πέπλου. Αυτό μπορεί να είναι ένα πολύ δύσκολο μάθημα, ειδικά όταν οι άνθρωποι μαζεύονται και υποστηρίζουν τα συστήματα πεποιθήσεών τους”.

Τότε είπε ο Αμόρ, “Κι αν τους πω τις δικές μου πεποιθήσεις; Αν υποστηρίξω την αλήθεια μου και τους πω ότι κάνουν λάθος;” “Πρέπει να καταλάβεις γιε μου”, συνέχισε ο πατέρας του, “πως αυτό είναι αδύνατον. Μπορείς να υποστηρίξεις την αλήθεια σου με τρόπο που δεν θα απειλεί τη δική τους γιατί κι εκείνοι είναι δημιουργοί στην Λεμουρία. Μπορείς μόνο να τους πλησιάσεις μιλώντας τους με έναν τρόπο τον οποίο θα μπορούν να ακούσουν. Δεν σου ζητώ να προσποιηθείς πως είσαι ένας απ’ αυτούς, επειδή αν το κάνεις θα πηγαίνεις ενάντια στην καρδιά σου. Αντίθετα, βρες τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να επικοινωνήσετε και μίλα μαζί τους, υποστηρίζοντας την αλήθεια σου ή λέγοντας πως οι πεποιθήσεις σου είναι αντίθετες με τις δικές τους. Αυτός είναι ο τρόπος για να γίνονται αυτές οι επικοινωνίες, τιμώντας τον θεό μέσα σε όλα τα πράγματα. Αγαπημένε μου, πολύ απλά, αυτός είναι ο μόνος τρόπος να το κάνεις”.

Ο Αμόρ μπερδεύτηκε από αυτό που άκουσε και ήταν ανήσυχος όλη τη νύχτα. Προσπαθούσε να καταλάβει τι συνέβαινε… ήταν αναγκαίο όλο αυτό το μίσος;  Γιατί ήταν τόσο σημαντικό να διωχθούν κάποιοι για να είναι μερικοί ο εαυτός τους; Το επόμενο πρωινό ξύπνησε λίγο κουρασμένος επειδή δεν είχε κοιμηθεί καλά. Ο αρχηγός τον πλησίασε ξανά και του είπε, “Αμόρ, σου είπαμε πως αυτό θα ήταν λίγο διαφορετικό απ’ αυτό που περίμενες”. Τότε ο Αμόρ τον ρώτησε, “Περί τίνος πρόκειται; Δεν έχω βιώσει ποτέ πριν κάτι τέτοιο. Γιατί υπάρχει τόσο μίσος;” Ο αρχηγός τού είπε απλά, “Αυτό σημαίνει ότι το εκκρεμές ταλαντεύεται προς δύο πλευρές. Αν και μερικές φορές χρειάζονται αρκετές εκατοντάδες χρόνια για να επιστρέψει το εκκρεμές, μέχρι στιγμής βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά. Αυτοί οι άνθρωποι φέρουν τα εντυπώματα όπου υπήρχε διάκριση εναντίον τους. Έτσι πιστεύουν ότι μπορούν να αναλάβουν τη δύναμή τους. Έμαθα πως πρέπει να έχουν τον χώρο τους για να κάνουν ό,τι θέλουν στον δικό τους χρόνο”. Όμως ο Αμόρ δυσκολευόταν να το δεχθεί αυτό, δυσκολευόταν ακόμα να βρίσκεται μαζί τους την επόμενη μέρα. Ήταν πολύ σιωπηλός στα γεύματα και δεν μιλούσε πολύ, επειδή αγωνιζόταν με την πρόκληση του να είναι διαφορετικός απ’ όλους γύρω του. Τότε αποφάσισε να πει ένα αστείο και όλοι γέλασαν. Ο Αμόρ άρχισε να βρίσκει τρόπους  με τους οποίους έμοιαζε στους άλλους. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της συζήτησης, κάποιος είπε ένα υποτιμητικό αστείο για τους ανθρώπους που ήθελαν να διώξουν. Ο Αμόρ δεν γέλασε και κάποιος τον ρώτησε, “Αμόρ, δεν σου φάνηκε αστείο;” Ο Αμόρ απάντησε, “Όχι, αλλά να σας πω αυτό”. Σύντομα βρήκε μια ισορροπία την οποία μπορούσε να διατηρήσει. Μπορούσε να υποστηρίξει την αλήθεια του χωρίς να προκαλεί και χωρίς να δημιουργεί αντιπαραθέσεις. Κάνοντάς το αυτό, μπόρεσε να φυτέψει έναν σπόρο πως προερχόταν από άλλο σύστημα πεποιθήσεων. Αν και δεν συμφωνούσε με όλους εκεί, μπόρεσαν να βρουν την αρμονία.

Ο Αμόρ φύτεψε αρκετούς σπόρους σε εκείνη την ομάδα. Την εβδομάδα κατά την οποία έμεινε εκεί, έμαθε να ζει μαζί τους. Πολλοί τον άκουγαν ή τον πλησίαζαν, ρωτώντας για τις δικές του πεποιθήσεις και τι ήταν αυτό που τον έκανε διαφορετικό από εκείνους και ήταν περίεργοι γιατί δεν γελούσε με συγκεκριμένα αστεία. Ναι, ο Αμόρ μπόρεσε να φυτέψει πολλούς σπόρους εκείνο το διάστημα. Λίγο αργότερα έφυγε, ανεβαίνοντας στο βουνό για να βρει εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους, οι οποίοι ήταν πολύ πιο ανοιχτοί. Ένιωσε την ενέργεια της Γης να αλλάζει, τον μαγνητισμό να μειώνεται και εκείνη την υπέροχη σύνδεση με τον πλανήτη. Για ακόμα μια φορά ρώτησε τον πατέρα του, “Φταίει η Γη; Η περιοχή είναι που το κάνει αυτό ή οι άνθρωποι;” Ο πατέρας του, τού είπε, “Είναι η Γη που αντιδρά στους ανθρώπους αγαπημένε μου. Αυτό είναι που δημιουργεί τον μαγνητισμό στη Γη. Η καρδιά τής καρδιάς, γιατί όλοι οι Λεμουριανοί γεννιούνται ίδιοι. Αυτό που μαθαίνουν από εκεί και πέρα το κουβαλούν μαζί τους και πρέπει να παλεύουν μαζί του για την υπόλοιπη ζωή τους”.

Ο Αμόρ ολοκλήρωσε τα ταξίδια του και έπειτα από πολλούς μήνες, η μητέρα του ήταν πολύ χαρούμενη που τον είδε να επιστρέφει σπίτι. Ανησυχούσε, όπως όλες οι μητέρες, αλλά εκείνος έμαθε πάρα πολλά ταξιδεύοντας ανάμεσα σε ανθρώπους με διάφορα συστήματα πεποιθήσεων και διαφορετικούς τρόπους λειτουργίας. Έγινε πολίτης τού κόσμου αντί για πολίτης τής Μου και κάνοντάς το αυτό ο Αμόρ, το κουβαλούσε μαζί του. Ήξερε πως θα μπορούσε να τον βοηθήσει στην πορεία του. Κι έτσι ήταν όλα καλά στην εποχή τής Μου.

Espavo αγαπημένοι μας. Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.

 

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!