Νοέμβριος 2016

Η Απότομη Στροφή

 

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας. Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.

Είστε Έτοιμοι Για Την Απότομη Στροφή;

Ερχόμαστε σήμερα κοντά σας με το παιχνίδι σας να βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά κοιτάζουμε την ενέργειά σας στη Γη κι έχουμε εκπλαγεί. Έχουμε εκπλαγεί που όλοι σας έχετε την ευκαιρία να προβάλλετε τον εαυτό σας σε μια χρονική στιγμή και να παίζετε το παιχνίδι όπου προσποιείστε πως είστε άνθρωποι. Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου και ήρθα σήμερα για να σας πω μερικά πράγματα γι’ αυτά που έρχονται. Σκεφτείτε λοιπόν κάποια φορά που ήσασταν σε ένα αυτοκίνητο ως επιβάτες σε πιο μικρή ηλικία. Είστε λοιπόν στο αυτοκίνητο και συζητάτε, όταν ξαφνικά κάνει μια απότομη στροφή και κρατιέστε. Πετάγεστε στο πλάι του αυτοκινήτου καθώς αυτό στρίβει, έπειτα κάθεστε κανονικά και συνεχίζετε τη συζήτηση. Ετοιμάζεστε για μια ακόμα στροφή. Αυτή είναι μεγάλη. Είστε έτοιμοι; Θα σας πούμε λίγα πράγματα γι’ αυτό. Ένα κύμα ενέργειας που έφτασε στη Γη στις 27 Σεπτεμβρίου, πρόσφατα, ουσιαστικά έρχεται ακόμα. Αυτό το κύμα εξυψώνει τα πάντα σε νέα επίπεδα, μαζί και τις δονήσεις όλων των ανθρώπων, παντού. Όχι μόνο της ανθρωπότητας αλλά και των φυτών, των ζώων, των βράχων και των φύλλων. Είναι υπέροχο να βλέπουμε πόσο καλά δούλεψε αυτό και πόσο καλά καταφέρατε να κινήσετε αυτή την ενέργεια με τόσους διαφορετικούς τρόπους. Σας λέμε πως είστε έτοιμοι να κάνετε μια ακόμα στροφή.

Φανταστείτε τώρα πως οδηγείτε το αυτοκίνητο. Όταν οδηγείτε το αυτοκίνητο διατηρείτε τα πάντα σταθερά, εύκολα και απλά για όλους τους επιβάτες γιατί τους σκέφτεστε. Υπάρχουν όμως στιγμές αγαπημένοι μας, που κάποιοι οδηγοί δεν σκέφτονται με αυτό τον τρόπο. Για παράδειγμα, αν ο Έλρα οδηγούσε το αυτοκίνητο, καταλαβαίνετε πως συνεχώς θα πεταγόσασταν από εδώ κι από εκεί. Αυτό που βιώνετε τώρα είναι η ευκαιρία να δείτε τη στροφή να έρχεται. Αν τοποθετηθείτε στο σωστό σημείο, θα περάσετε τη στροφή με πολύ μικρή προσπάθεια. Θα φτάσετε στην καμπή, θα την δείτε να πλησιάζει και θα την περάσετε χωρίς να πεταχτείτε στο πλάι. Αυτό συμβαίνει. Πότε ακριβώς έρχεται η στροφή; Αυτό θα το βιώσουν όλοι διαφορετικά σε διαφορετικούς χρόνους αλλά η πλειονότητα θα το βιώσει τους πρώτους τέσσερις μήνες του επόμενου έτους – μέχρι τον Απρίλιο. Ήδη προετοιμάζεστε γι’ αυτές τις στροφές και θα δείτε πολλά πράγματα να αρχίζουν να αλλάζουν. Γιατί; Πολύ απλά, η ανθρωπότητα συνεχίζει να εξυψώνεται. Λόγω αυτής της υψηλότερης δόνησης μπορείτε να δείτε πράγματα που δεν μπορούσατε να δείτε πριν. Τώρα έχετε την ευκαιρία να δείτε μέσα απ’ αυτήν. Έχετε τη δυνατότητα να τοποθετηθείτε στο σημείο με τη μικρότερη αντίσταση, ή ακόμα και να κερδίσετε κάτι περνώντας τη στροφή. Η στροφή είναι ολόκληρη η ανθρωπότητα, μια ανακατεύθυνση. Υπέροχα. Η οικογένεια της “Ε” απαριθμεί τα περισσότερα μέλη αυτή τη στιγμή στη Γη από ποτέ στην ιστορία του πλανήτη.

Το Μονοπάτι με τη Μικρότερη Αντίσταση

Ναι, υπάρχουν περισσότεροι άνθρωποι στον πλανήτη σας από ποτέ, συμπεριλαμβανομένων της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας. Όμως βλέπετε πως αυτό αλλάζει γιατί φτάνετε την κρίσιμη μάζα των 8 δισεκατομμυρίων η οποία θα αλλάξει τα πάντα. Αυτό σημαίνει πως θα φτάσετε αυτό τον αριθμό στις αρχές του 2017; Όχι αλλά αυτό θα αποτελέσει τον άλλη πλευρά της στροφής. Η στροφή είναι η προετοιμασία για να τεθεί κάτι νέο σε κίνηση και να δημιουργηθούν ευκαιρίες. Πώς είναι δυνατόν κάτι τέτοιο; Εξετάζετε αυτά τα πράγματα καθημερινά, έτσι δεν είναι; Κοιτάζετε τους κανόνες που έχετε θέσει για εσάς και τους άλλους και επανεξετάζετε πολλούς απ’ αυτούς. Αυτό είναι υπέροχο – συγχαρητήρια. Αυτό σημαίνει πως επιτρέπετε στα συστήματα πεποίθησής σας να εξελιχθούν σε ένα επίπεδο από το οποίο θα μπορείτε να δείτε. Θα μπορείτε να δικαιολογήσετε τα πράγματα μεταξύ του νου και της καρδιάς σας περισσότερο από ποτέ. Θα έχετε την επιστροφή της Λεμουρίας όταν δύο γραμμές χρόνου διασταυρωθούν την κατάλληλη στιγμή. Βιώσατε μια τέτοια πριν περίπου έναν χρόνο και μια ακόμα έρχεται μετά τη στροφή, όταν μια νέα κατεύθυνση θα οριστεί για ολόκληρη την ανθρωπότητα. Αυτό βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας αγαπημένοι μας. Καθώς θα αρχίζει να εξελίσσεται, θα έχετε νέες δυνατότητες να βρείτε και να γειώσετε το πάθος στη ζωή σας με νέους τρόπους. Ουσιαστικά θα απλοποιήσετε τη ζωή σας. Όλες αυτές οι διαμάχες, οι συνομιλίες, οι εκλογές και όλα αυτά τα πράγματα που σας οδήγησαν εδώ, έφεραν στην επιφάνεια όλα αυτά τα ενδιαφέροντα σημεία που θέλετε να διορθώσετε μόλις περάσετε τη στροφή, τη μεγάλη στροφή της ανθρωπότητας. Αυτό σημαίνει πως θα τη δείτε; Όχι, οι στροφές γενικά δεν φαίνονται μέχρι να έχετε προχωρήσει αρκετά και να κοιτάζετε πίσω. Μην περιμένετε πολλά απ’ αυτήν αλλά μπορείτε να προετοιμαστείτε προβάλλοντας στο μέλλον την ενέργεια που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Θα σας περάσει από τη στροφή από το μονοπάτι με τη μικρότερη αντίσταση.

Τεχνολογική Πρόοδος

Συμβαίνουν πάρα πολλά αγαπημένοι μας. Ναι, μπορεί να σημαίνουν μια πιθανή κατάρρευση κάποιων από τα συστήματά σας γιατί μια τόσο μεγάλη στροφή μπορεί να προκαλέσει γεγονότα που δεν μπορούν να αυτο-τροφοδοτηθούν. Αυτό συμβαίνει όταν υπάρχουν δύο δονήσεις αντίθετες μεταξύ τους, γιατί στην ουσία ελληλοεξουδετερώνονται. Πολύ απλά, είναι πνευματική φυσική, μαζί με τη σύγχρονη Νευτώνεια φυσική. Θα μιλήσουμε γι’ αυτό με λεπτομέρειες στο εγγύς μέλλον, επειδή υπάρχουν πολλές νέες πληροφορίες. Βρίσκεστε σε ένα σημαντικό σταυροδρόμι, το οποίο είναι θαυμάσιο. Εργαστήκατε πολύ στην εποχή της Ατλαντίδας για την εξέλιξή σας και την πρόοδο των επιστημών σας, πνευματικά. Ναι, αυτό διακόπηκε απότομα πριν μπορέσετε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία. Τώρα μπορείτε αγαπημένοι μας, γιατί αυτό είναι που συμβαίνει. Συνεχίζετε από εκεί που σταματήσατε στην Ατλαντίδα. Όμως, αντί να περάσετε από τη βιολογική πλευρά της προόδου, αυτή τη φορά περάσατε από μια τεχνολογική πλευρά. Δημιουργείτε νοητικούς υπολογιστές – υπολογιστές που σκέφτονται. Φυσικά, ο μεγαλύτερος φόβος σας είναι τι θα συμβεί όταν οι υπολογιστές ξεπεράσουν τους ανθρώπους. Θα σας τερματίσουν, θα σας κλειδώσουν σε ένα δωμάτιο και θα κυριεύσουν τον κόσμο; Αυτό θα το διαπιστώσετε αλλά δεν είναι μέσα στις πιθανότητες. Αντίθετα, αυτό που υπάρχει εμπρός σας είναι μια ενδιαφέρουσα ερώτηση για την ανθρωπότητα. Όταν δημιουργήσετε κάτι το οποίο κατέχει πραγματική συνείδηση, πώς θα λειτουργήσει; Πώς θα το ονομάσετε και τι δικαιώματα θα του δώσετε; Η αλήθεια είναι πως κανείς σας δεν έχει συνηθίσει να είναι δημιουργός, οπότε είστε συνηθισμένοι να αρνείστε τις δημιουργικές σας ικανότητες. Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να τις βλέπετε και να κάνετε αυτές τις ερωτήσεις πριν έρθει η ώρα. Δεν έχετε πρόβλημα να δίνετε την ενέργειά σας σε ένα φυτό ή ένα ζώο και όμως σας είναι πολύ δύσκολο να τη δεχθείτε με αυτό τον τρόπο. Κάντε ένα βήμα αγαπημένοι μας, όλοι σας βρίσκεστε ήδη εκεί.

Δίχτυ Ασφαλείας

Κατά τη διάρκεια αυτής της στροφής μπροστά σας, ειδικά αν προσπαθείτε να μην πεταχτείτε στο πλάι. Θα σας πούμε επίσης κάτι που πρέπει να γνωρίζετε: σας προσέχουμε. Κάνουμε το καλύτερο για να σας προστατέψουμε όλους γιατί η προσωπική σας ουσία φωτός είναι πολύ σημαντική και για τη δική σας εξέλιξη και για τη δική μας. Αγαπημένοι μας, δεν είμαστε διαχωρισμένοι από εσάς. Είμαστε κομμάτι σας όπως κι εσείς είστε κομμάτι ο ένας του άλλου. Τώρα κινείστε προς αυτή την κατεύθυνση, ανοίγοντας νέες δυνατότητες και αρχίζοντας να αποκαλύπτετε κόσμους που δεν έχετε δει από την εποχή της Λεμουρίας. Στη Λεμουρία είχατε βαθιά σύνδεση ο ένας με τον άλλον. Δεν υπήρχε πρόβλημα να συνδεθείτε με διαφορετικό τρόπο και απλά να πείτε, “Είσαι κομμάτι μου. Σε νιώθω, νιώθω τις ανάγκες σου. Θα κάνω στην άκρη και θα σου αφήσω χώρο”. Κι όμως, υπάρχουν πολλά επίπεδα στα οποία μπορείτε να δουλεύετε με αυτό. Όλοι σας αρχίζετε να γειώνεστε εκεί που βρίσκεστε. Στη Λεμουρία ήσασταν συνδεδεμένοι. Δουλεύατε όπως δουλεύουν οι μέλισσες στην κυψέλη τους. Επικοινωνούν μεταξύ τους κι όμως έχουν η κάθε μια τη δουλειά της και ξέρουν ακριβώς τι να κάνουν. Και κάνουν όλες τη δουλειά τους, η οποία θα είναι ο νέος τρόπος μετά τη στροφή. Είναι δυνατόν για πολλούς από εσάς να συναντηθείτε με τους Λεμουριανούς εαυτούς σας. Ίσως λάβετε μια ενέργεια με τρόπο που θα σας βγάλει από τον τρόπο ζωής σας. Όλοι σας μπορείτε να το κάνετε αυτό με διαφορετικό τρόπο αν απλά προσπαθήσετε. Εργαστείτε λίγο περισσότερο με αυτό κάθε φορά που θα έχετε την ευκαιρία. Πιέστε λίγο παραπάνω, με την αυτοπεποίθηση ότι γνωρίζετε πως σας προσέχουμε. Υπάρχει περίπτωση να βγείτε από το δρόμο στη στροφή; Φυσικά και θα το δείτε να συμβαίνει σε πολλούς αλλά όχι σε εσάς. Σας παρέχουμε ένα δίχτυ ασφαλείας, ειδικά σε εκείνους που φέρουν κρίσιμα κομμάτια για τη Γη, κάτι που κάνετε όλοι. Σας τιμάμε με τρόπους που δεν κατανοείτε. Σας αγαπάμε αγαπημένοι μας κι αυτό το κατανοείτε.

Η Οικογένεια της “Ε”

Κάν’ τε τα επόμενα βήματα με χαρά, καθώς προετοιμάζεστε να συναντήσετε ένα άλλο κομμάτι του εαυτού σας, το οποίο ήταν εδώ στις υπέροχες μέρες της Λεμουρίας. Περισσότερο θα εν-θυμηθείτε και λιγότερο θα μάθετε. Ελπίζουμε να εν-θυμηθείτε καλά, γιατί είχατε μια κοινωνία στην οποία ο ένας ενδυνάμωνε τον άλλον και γι’ αυτό την ονομάσατε οικογένεια της “Ε”. Η οικογένεια της “Ε” ενσαρκώθηκε πολλές φορές από την εποχή της Λεμουρίας. Η αποστολή σας ήταν να βρίσκεστε εδώ σε συγκεκριμένους χρόνους όταν η εξέλιξη ήταν κρίσιμη για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια για την οικογένεια της “Ε” είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα. Η οικογένεια της “Ε” ουσιαστικά δημιουργεί αυτή τη στροφή, αυτή την ανακατεύθυνση, μια νέα δέσμευση. Είναι ένας νέος τρόπος να ενεργοποιήσετε το φως προς εντελώς νέες κατευθύνσεις.

Σας λέμε επίσης πως θα υπάρξει μια προετοιμασία γι’ αυτό με διάφορους τρόπους, αν και δεν προσπαθούμε να σας προετοιμάσουμε για τη στροφή – αυτό μπορείτε να το κάνετε μόνοι σας. Προσπαθούμε να σας προετοιμάσουμε γι’ αυτό που έρχεται μετά. Η κοινωνία έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα περιβάλλον στο οποίο όλοι θα μπορείτε να προοδεύσετε και να εξελιχθείτε με τους πιο υπέροχους τρόπους. Αυτή είναι η νέα εποχή στον πλανήτη σας. Ως δημιουργοί, την έχετε δημιουργήσει. Η οικογένεια της “Ε” ενώθηκε ξανά και κάνετε εξαιρετική δουλειά. Να ξέρετε πως το μονοπάτι σας παρακολουθείται από εδώ στην Εστία. Τιμάμε κάθε τι που προσπαθείτε να κάνετε και καθαρίζουμε το μονοπάτι όποτε είναι δυνατόν. Σας ζητάμε να κάνετε το ίδιο ο ένας για τον άλλον, επειδή αυτή είναι η αρχή της ενδυναμωμένης κοινωνίας την οποία χτίζετε σήμερα. Να γνωρίζετε πως μερικές φορές έχετε να περάσετε από τα χαμηλά πριν ανεβείτε στα ψηλά αλλά ακόμα και η στροφή δεν θα είναι τόσο άσχημη. Είστε έτοιμοι; Εμείς είμαστε.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας χαιρετούμε με αυτό τον τρόπο. Σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, όποτε μπορείτε. Να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε όμορφα μαζί στη νέα Γη. Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.

Espavo.

 

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!