Νοέμβριος 2014

Η Οικογένεια της “Ε” Βγαίνει ΜπροστάΧαιρετισμούς από την Εστία.

Είμαι τόσο χαρούμενος που βρίσκομαι μαζί σας αυτές τις μέρες, που μοιράζομαι μαζί σας αυτά που έρχονται για την ανθρωπότητα. Αγαπημένοι μας, είναι θαυμάσιο που πήρατε αυτό το υπέροχο παιχνίδι που προσποιείστε πως είστε άνθρωποι και το έχετε δουλέψει ατομικά αλλά και σε συλλογικό επίπεδο. Μόλις επιστρέψαμε από μια μεγάλη συνάντηση όπου η Οικογένεια της “Ε” μαζεύτηκε για το επόμενο σετ οδηγιών και ιδεών για το τι έρχεται και για τον ρόλο που μπορεί να παίξει ο καθένας. Φυσικά δεν ήσασταν όλοι στο ακροατήριο, θα ήταν πολύ συνωστισμένο το μέρος αν ήσασταν. Ας ανακεφαλαιώσουμε και ας μοιραστούμε κάποιες από τις πιο σημαντικές έννοιες του γιατί είσαστε εδώ συλλογικά ως ανθρωπότητα.

Οι Επτά Φυλές της Δόνησης της Οικογένειας της “Ε”

Πρώτα απ’ όλα, είσαστε μέρος μιας μεγάλης οικογένειας. Πολλοί από εσάς το γνωρίζετε αυτό και το νιώθετε βαθιά στην καρδιά σας. Μπορεί να χρησιμοποιείτε άλλες λέξεις ανάλογα με το ποιος σας έχει αφυπνίσει, ποια βιβλία διαβάζετε και τι ακολουθείτε. Δεν έχει διαφορά αγαπημένοι μας, γιατί αυτό που θέλουμε να νιώσετε είναι η αίσθηση της οικογένειας. Καταλαβαίνουμε επίσης πως πολλοί από εσάς έχετε αρνητικές εικόνες για το τι είναι οικογένεια. Ίσως είχατε μια δύσκολη εμπειρία γύρω απ’ αυτό που ονομάζουμε “οικογένεια” αλλά η πραγματικότητα είναι πως είστε ο ένας κομμάτι του άλλου. Όταν δονείστε σε παρόμοιο εύρος, συναθροίζεστε σύμφωνα με αυτό. Το δονητικό εύρος της Οικογένειας της “Ε”… η οικογένεια της δόνησης της “Ε” ή αυτή που ονομάζουμε Οικογένεια “Ε”. Το όμορφο είναι πως πρόσφατα ενώσαμε και τις επτά φυλές, συμπεριλαμβανομένης και της τελευταίας: της Αρμονίας. Όλα στον πλανήτη έχουν να κάνουν με την αρμονία και ήμασταν σε θέση να πούμε σε όλους στην αίθουσα ποιές είναι αυτές οι επτά φυλές και γιατί φέρετε μια από αυτές τις ακτίνες φωτός στη Γη. Κι ενώ όλοι σας ασχολείστε με τις επτά ακτίνες, το ωραίο είναι πως έχετε μια αντήχηση με τον οποία δονείστε, συνηχείτε, έχετε αρμονικά εντυπώματα και δημιουργείτε αρμονίες.

Αυτή είναι η εποχή αγαπημένοι μας όπου πολλοί έχετε συγκεκριμένα επιλέξει να βρίσκεστε εδώ. Ήταν πολύ σημαντικό για πολλούς από εσάς να βρίσκεστε εδώ σε αυτό το σταυροδρόμι χρόνου και χώρου ώστε να μεταφέρετε αυτό το μήνυμα, να βρίσκεστε εδώ απλά ως κρίσιμη μάζα. Μερικοί θα ορθώσετε το ανάστημά σας και θα πείτε την αλήθεια σας πολύ δυνατά, άλλοι θα γράψετε βιβλία, θα γυρίσετε ταινίες ή θα διδάξετε με άλλους τρόπους. Ακόμα και όσοι από εσάς δεν είναι ειλικρινείς ή φαίνεται πως δεν εξωτερικεύουν την ενέργεια, κρατάτε την καρδιά της συλλογικής δόνησης της ανθρωπότητας σε αυτή την οικογένεια και αυτό είναι υπέροχο.

Μια Γείωση της Συλλογικής Δόνησης Όλης της Ανθρωπότητας

Η Οικογένεια της Δόνησης της “Ε” συναθροίστηκε στη Γη σε μεγάλους αριθμούς, περισσότερους από ποτέ. Η τελευταία φορά που βρεθήκατε εδώ σε μεγάλους αριθμούς ήταν στην υπογραφή της Μάγκνα Κάρτα περίπου 800 χρόνια πριν και τώρα έχετε μαζευτεί εκθετικά. Πρόσφατα μας ρώτησαν “Πόσοι από την Οικογένεια “Ε” είναι εδώ; Πόσοι βρίσκονται στη Γη;” Σας λέμε πως υπάρχουν λίγο περισσότεροι από δύο εκατομμύρια από εσάς στον πλανήτη. Δεν αποκαλείστε όλοι Εργάτες του Φωτός, δεν πιστεύετε όλοι με τον ίδιο τρόπο. Όμως, όλοι σας έχετε μια εσώτερη γνώση και είσαστε μέρος της συλλογικής δόνησης της ανθρωπότητας η οποία τώρα συνηχεί με όσα συμβαίνουν στη Γη. Έχετε περάσει πολλές ζωές στον πλανήτη σας και είχατε πολλές ευκαιρίες να κάνετε τη διαφορά και έχετε νιώσει την αντίσταση των άλλων γύρω σας. Μερικοί από εσάς έχετε φέρει ένα πολύ φωτεινό μήνυμα σε σκοτεινούς καιρούς, κάτι που έκανε πολύ δύσκολο το να ακολουθήσετε το δικό σας μήνυμα και την ακτίνα φωτός που φέρατε από την Εστία. Μερικοί από εσάς φέρατε πράγματα τα οποία φαίνεται να μην ταιριάζουν καν στη Γη και νιώθετε πολύ μπροστά από το παιχνίδι για να το κάνετε. Εμπιστευτείτε τώρα αγαπημένοι μας το ότι κάνετε αυτές τις ενεργειακές συνδέσεις με την υπόλοιπη Οικογένεια “Ε”. Φτιάχνετε μια γείωση της συλλογικής δόνησης όλης της ανθρωπότητας, κάτι που είναι πολύ ισχυρό.

Ποιανού η Φωνή θα Ακουστεί Δυνατότερα;

Πολλές από τις κοινωνίες σας είναι χτισμένες με κοινωνικούς κανόνες και μερικές φορές και στις συναθροίσεις σας έχετε κανόνες… είναι αλήθεια. Μπορεί να μην τους λέτε δυνατά, μπορεί να μην είναι γραμμένοι αλλά έχετε κανόνες σχετικά με το πως θα λειτουργούν τα πράγματα. Συνήθως ένα κλιμάκιο ήλεγχε όλα όσα συνέβαιναν. Το αν ονομάζετε αυτούς τους ισχυρούς ανθρώπους πράττοντες, υπάρχοντες ή πρωτοπόρους, δεν έχει σημασία. Πολλές φορές ήταν οι πολιτικοί σας ηγέτες ή οι παγκόσμιοι ηγέτες σας οι οποίοι ήξεραν πως η φωνή τους μετρούσε περισσότερο απ’ όλες τις άλλες φωνές στη Γη. Αυτό τώρα αλλάζει, κάτι που είναι το όμορφο κομμάτι της Οικογένειας “Ε” και που θέλουμε να μάθετε όλοι. Άσχετα αν συνηχεί μαζί σας ή όχι, άσχετα με το αν θεωρείστε μέλος της Οικογένειας “Ε”, υπάρχουν πολλοί οι οποίοι αφυπνίζονται από το όνειρο. Ψάχνουν για ποιον ακριβώς λόγο ήρθαν και εν-θυμούνται τις πρώτες τους ενσαρκώσεις σε αυτή την πυκνότητα στη Γη.

Αυτή η εποχή είναι πολύ μαγική. Κάνετε μεγαλύτερη διαφορά απ’ όσο γνωρίζετε. Είναι σημαντικό για εσάς να βρίσκεστε στο σωστό μέρος των πάντων; Αφού είσαστε μέρος της συλλογικότητας η οποία γειώνει αυτή την ενέργεια, αυτό σημαίνει πως η φωνή σας ακούγεται πιο δυνατά από άλλων στη συλλογικότητα; Αγαπημένοι μας, όλο αυτό έχει να κάνει με την ικανότητά σας να γειώνετε το φως. Είναι πολύ διαφορετικό απ’ ό,τι ήταν στο παρελθόν. Παλιότερα ήταν πάντα ένας άνθρωπος στην κορυφή, είτε εκλεγόταν, είτε τον προσλάμβαναν, είτε εξαγόραζε τη θέση του, είτε απλά ξεχώριζε για τις ηγετικές του ικανότητες. Ό,τι και να συνέβαινε, αλλάζει τη Γη ταχύτατα.

Αυτή Είναι η Εποχή για να Μιλήσετε

Θα υπάρξουν συνέπειες αυτής της αλλαγής και θα τις νιώσετε τα επόμενα τρία χρόνια, καθώς πολλά πράγματα αναδιατάσσονται. Αν κοιτάξετε όλες της συλλογικές σας δομές – είτε είναι επιχειρήσεις, οργανισμοί, θρησκείες ή ομάδες ανθρώπων, είναι βασισμένες σε επικοινωνιακές δομές. Τώρα αυτές οι δομές αλλάζουν. Δεν είναι δυνατόν να κρατήσετε μυστικά όπως κάνατε παλιά. Τώρα ζείτε ξεκάθαρα σε μια εποχή χωρίς μυστικά. Τώρα, τι διαφορά έχει αν κάποιος στην Κίνα βγει στον δρόμο να πει τις σκέψεις του και βιντεοσκοπήσει με το κινητό του ό,τι συμβαίνει γύρω του; Αυτό το άτομο θα γειώσει πολλή ενέργεια – ειδικά αν δημοσιεύσει το βίντεο κάπου όπου όλοι θα μπορούν να το δουν. Λόγω των πράξεών του και της πρόθεσής του να μοιραστεί ανοιχτά με τον κόσμο, έγινε μια δυνατότερη φωνή από οποιονδήποτε άλλον στη συλλογικότητα για εκείνη τη στιγμή. Αυτές είναι οι ευκαιρίες στις οποίες σας ζητάμε να λαμβάνετε μέρος. Δεν χρειάζεται απαραίτητα να βγείτε έξω με τα κινητά σας ψάχνοντας πράγματα να βιντεοσκοπήσετε αλλά όταν βλέπετε κάτι ή όταν βλέπετε να συμβαίνει μια αδικία σε ευρεία κλίμακα και η φωνή σας μπορεί να κάνει τη διαφορά, αυτή είναι η εποχή για να μιλήσετε.

Τα Δικαιώματα και το Πνεύμα

Τώρα μπορεί να πείτε “Είμαι απλά ένας άνθρωπος. Έχω απλά μια μικρή σελίδα στο Facebook. Χρησιμοποιώ το Twitter κι έχω περιορισμό 140 χαρακτήρων”. Η πραγματικότητα είναι πως είστε συνδεδεμένοι με πολύ σημαντικούς ανθρώπους. Ακόμα κι αν είσαστε ερημίτες, δεν έχετε πολλούς φίλους ή κοινωνικές επαφές ή δεν θεωρείτε τους εαυτούς σας δασκάλους αλλά απλά φορείς ενέργειας, τώρα είναι η ώρα να αφυπνιστείτε από το όνειρο. Τώρα είναι η ώρα να αρχίσετε να μιλάτε, να ακονίσετε την δική σας αλήθεια γιατί αυτό σημαίνει Οικογένεια “Ε” αγαπημένοι μας – η εσώτερη γνώση των Δικαιωμάτων του Πνεύματος καθώς αυτό έχει ενσαρκώσεις στη Γη. Αυτά είναι τα πράγματα που θα σας πάνε όλους στο επόμενο επίπεδο ύπαρξης στον χορό της πυκνότητας μέσα στις φυσικές σας φούσκες βιολογίας.

Εμπιστευθείτε την Εσωτερική σας Φωνή

Πολλές αλλαγές συμβαίνουν τώρα – ακόμα και στον τομέα που ονομάζετε φυσική. Πολλά πράγματα αρχίζουν να μετατοπίζονται και κάποια από αυτά θα εμφανιστούν και θα θεωρηθούν νέες ανακαλύψεις. Κάποια απ’ αυτά δεν είναι νέα. Κάποια είναι νέες ενέργειες, όχι νέες ανακαλύψεις αλλά η αλήθεια είναι πως είστε συνδεδεμένοι με άλλα πλάσματα αυτής της οικογένειας με έναν ευρύ τρόπο. Απλά κρατήστε την χαρά, το πάθος και την εσωτερική αλήθεια αυτών που ξέρετε ως σημαντικά ως πνεύμα που προσποιείται ότι είναι άνθρωπος και παίζει αυτό το υπέροχο παιχνίδι σε αυτό τον υπέροχο πλανήτη. Τώρα είναι η ώρα το φέρετε αυτό στο προσκήνιο. Μερικοί από εσάς έχετε βιβλία μέσα σας τα οποία κρύβετε λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης, έλλειψης σοφίας, έλλειψης γνώσης… έτσι νομίζετε τουλάχιστον. Ξεχνάτε πως όλοι κάνετε channeling. Όλοι έχετε τις δυνατότητες να χρησιμοποιήσετε τη σοφία των αιώνων αν απλά εμπιστευθείτε την εσωτερική σας φωνή, αν απλά μάθετε να εξασκείτε αυτούς τους μύες με έναν τρόπο με τον οποίο θα τους καλείτε όταν θα τους χρειάζεστε.

Το “Ε” της Ενδυνάμωσης και της Εξέλιξης

Σας λέμε αγαπημένοι μας πως πολλά πράγματα μετατοπίζονται στον πλανήτη σας και η Οικογένεια “Ε” καλείται σε δράση με σημαντικό τρόπο. Τι σημαίνει “Ε”; Μας το έχουν ρωτήσει πολλές φορές. Για εμάς υπάρχουν πολλές ερμηνείες για να τις παραθέσουμε αλλά αν απλά χρησιμοποιήσετε το γράμμα σαν αρχικό των λέξεων Ενδυνάμωση ή Εξέλιξη, θα καταλάβετε τι αντιπροσωπεύει η Οικογένεια “Ε”. Είναι μια εποχή όπου όλοι συμφωνήσατε να συναντηθείτε εδώ αν θα καταφέρνατε να φέρετε τον πλανήτη σε ένα σημείο όπου θα μπορούσατε να φτάσετε σε αυτά τα υψηλά δονητικά επίπεδα και να έχετε μια ευκαιρία να περάσετε στο επόμενο διαστασιακό επίπεδο χωρίς να αφήσετε τα φυσικά σας σώματα. Όλοι θέλατε να βρίσκεστε εδώ γι’ αυτό κι έτσι πολλοί σχεδιάσατε πώς να το κάνετε να συμβεί. Αν και μερικοί δεν σχεδιάσατε τίποτα, απλά γνωρίζατε πως αν ερχόσασταν κι επιλέγατε δύο γονείς, θα καταλήγατε στο σωστό μέρος στο σωστό χρόνο, ακόμα κι αν οι γονείς σας δεν σας καταλάβαιναν ποτέ. Τα καταφέρατε. Πολύ καλή δουλειά.

Σας ευχαριστούμε για το θάρρος που δείξατε στο να φέρετε αυτή την ενέργεια η οποία πολλές φορές παρεξηγήθηκε. Που δεν μπορέσατε να περιγράψετε εντελώς τον εαυτό σας ή να είστε αυθόρμητοι κάθε στιγμή από τον φόβο του ποιες μπορεί να είναι οι αντιδράσεις. Τα καταφέρατε. Τώρα έχετε μια βαθύτερη σύνδεση την οποία όλοι αρχίζετε να κατανοείτε.

Βλέποντας Περισσότερη από την Τελειότητά σας

Έχουμε πει πολλές φορές αγαπημένοι μας πως ζείτε σε μια πολυδιαστασιακή εμπειρία. Αυτό που βλέπετε όταν κοιτάζετε τον καθρέφτη κάθε πρωί που χτενίζετε τα μαλλιά σας, νομίζετε πως είναι ο άνθρωπος που βλέπετε. Προφανώς ξέρετε πως είναι μια αντίστροφη εικόνα επειδή κοιτάζετε τον καθρέφτη, αν και οι περισσότεροι δεν βλέπετε τον εαυτό σας με αυτό τον τρόπο. Οι περισσότεροι αντιλαμβάνεστε τον εαυτό σας ως την αντίστροφη εικόνα γιατί αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο βλέπετε συνεχώς τον εαυτό σας. Σας λέμε λοιπόν πως θα αρχίσουμε να σας δείχνουμε τον πραγματικό εαυτό σας. Μερικές φορές ακόμα κι αν κοιτάζετε τον καθρέφτη, θα αρχίσουμε να απομακρύνουμε πολλά στρώματα τα οποία έχετε τοποθετήσει εκεί για να σας περισπούν και να διαχέετε την ενέργεια την οποία μερικές φορές κάποιοι από εσάς δυσκολεύονται να χειριστούν. Τώρα έχετε μια ευκαιρία να περάσετε μέσα από τις διαστασιακές πραγματικότητες. Βασικά έχετε κρύψει πολλή από την τελειότητά σας σε αυτές τις διαφορετικές διαστάσεις χρόνου και χώρου και σας λέμε πως δεν υπάρχει μόνο ένας εαυτός σας. Υπάρχουν πολλοί και ο καθένας τους κρατά ένα μικρό κομμάτι της τελειότητας του πνεύματός σας. Από τη στιγμή που βρίσκεστε στον πλανήτη της ατέλειας, κανείς σας δεν μπορεί να κατέχει όλη την τελειότητα, όλοι σας όμως κατέχετε ένα μικρό κομμάτι της. Στις μέρες που έρχονται και ειδικά στους επόμενους πέντε με έξι μήνες, θα σας πούμε για τη λέπτυνση του πέπλου που διαχωρίζει αυτές τις διαστάσεις. Θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα με νέο τρόπο αλλά μπορεί να μην καταλαβαίνετε το γιατί. Μερικοί από εσάς θα αρχίσετε να νιώθετε την ενέργεια με νέο τρόπο χωρίς να γνωρίζετε τι είναι. Μπορεί να βρεθείτε εκτός κέντρου χωρίς να ξέρετε πώς να το χειριστείτε ή τι ακριβώς συμβαίνει. Βρίσκεστε στον στόχο σας αγαπημένοι μας. Βρίσκεστε στον στόχο σας για μια εντελώς νέα εμπειρία στον πλανήτη και είναι μαγικό για εμάς να το μοιραζόμαστε μαζί σας. Θα υπάρξουν στιγμές όπου θα συναντάτε τους άλλους εαυτούς σας. Αρχικά αυτό θα προσκαλέσει σύγχυση αλλά θα μάθετε. Θα αποκτήσετε γνώση και σοφία με τον ίδιο τρόπο που έχετε αποκτήσει μέσω των πολλών σας ενσαρκώσεων στο σύμπαν. Όλοι σας. Προχωρήστε ξεκάθαρα με την ευκαιρία να εισέλθετε σε αυτή τη νέα εμπειρία. Ψάξτε τη αλλά το πιο σημαντικό, συνδεθείτε με την καρδιά σας.

Αυτή αγαπημένοι μας είναι η εποχή όπου μαθαίνετε να σκέφτεστε με την καρδιά σας και να νιώθετε με το μυαλό σας. Πάντα προσπαθούσατε να ταιριάξετε την εμπειρία σας με αυτό που νομίζατε και τώρα θα σας ζητήσουμε να ταιριάξετε την εμπειρία σας με αυτό που νιώθετε. Θα σας γλυτώσει από πολύ χρόνο. Η εξέλιξη της ανθρωπότητας προχωρά με απίστευτο ρυθμό λόγω του γεγονότος ότι τόσα πολλά μέλη της Οικογένειας “Ε” αφυπνίζονται από το όνειρο και παίρνουν τη θέση τους.

Συνδεθείτε!

Υπάρχει μια συλλογικότητα της ανθρωπότητας αγαπημένοι μας και αν φέρνετε κάτι νέο στον πλανήτη, δεν θα γειωθεί μέχρι να φτάσει αυτή τη συλλογικότητα ή γίνει αποδεκτό απ’ αυτή. Αυτό σας ζητάμε να κάνετε. Δημιουργήστε αυτές τις συνδέσεις είτε ενεργητικά μέσω Facebook ή Twitter, είτε συνειδητά μέσω σύνδεσης με ανθρώπους και μιλώντας. Αρχίστε να διδάσκετε, γράψτε το δικό σας βιβλίο, φτιάξτε τη δική σας ταινία – οτιδήποτε. Αυτή είναι η εποχή να δουλέψετε τους μύες σας, να αρχίσετε να χτίζετε αυτές τις συνδέσεις γιατί στο μέλλον αγαπημένοι μας, θα χρειαστείτε αυτές τις συνδέσεις περισσότερο απ’ όσο φαντάζεστε. Και θα σας βοηθήσουν πολύ να γειωθείτε και να προχωρήσετε σε αυτές τις διαδρομές.

Επικοινωνώντας ως Συλλογικότητα

Ένα από τα μηνύματα που δώσαμε πρόσφατα στη Συνάντηση των Εργατών του Φωτός ήταν για τα βακτήρια στο φυσικό σας σώμα – τα μικρόβια και τα βακτήρια στο σώμα σας τα οποία βασικά κυβερνούν τη ζωή σας. Συνήθως βρίσκεστε σε αρμονία μαζί τους αλλά θέλουμε να σας πούμε για μια αναλογία ώστε να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε λίγο τη σχέση σας με αυτά τα επίπεδα αλλά και με τα υψηλότερα. Θεωρείτε τα μικρόβια και τα βακτήρια ως μικρά μέρη της εμπειρίας σας επειδή είναι τόσο μικρά αλλά προσφέρουν ένα δώρο αγαπημένοι μας, ένα μοναδικό δώρο. Βρίσκονται σε μόνιμη επικοινωνία μεταξύ τους, κάθε στιγμή. Δεν υπάρχει στιγμή που τα μικρόβια στο σώμα σας δεν μιλούν μεταξύ τους. Αυτό σημαίνει ότι συμφωνούν; Καθόλου. Όλα έχουν διαφορετικές προθέσεις, όλα έχουν φέρει κάτι μοναδικό, όλα έχουν διαφορετικούς ρόλους αλλά επικοινωνούν μεταξύ τους κάθε στιγμή και όλα ψηφίζουν για το τι θα γίνει στο σώμα σας. Ακόμα κι αν κάποιο πει πως θα γίνει κάτι και τα άλλα διαφωνήσουν, θα κάνουν ψηφοφορία. Όταν η συλλογικότητα φτάσει την κρίσιμη μάζα και αρκετά απ’ αυτά λένε την ίδια αλήθεια, αυτό εμφανίζεται γρήγορα στο σώμα σας. Έτσι συμβαίνει αυτή η ομορφιά.

Έχετε κι άλλες απεικονίσεις τις οποίες μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ξεκάθαρα… τα μυρμήγκια. Τα μυρμήγκια βρίσκονται σε συλλογική επικοινωνία. Στέλνουν ανιχνευτές να ψάξουν για νέα μονοπάτια προς την τροφή, νέα μονοπάτια για πράγματα τα οποία χρειάζονται. Και αν ο ανιχνευτής πεθάνει στην πορεία, όλα το ξέρουν ακαριαία. Αυτή είναι η επικοινωνία προς την οποία μπορούν να κινηθούν οι άνθρωποι. Την έχετε ήδη στο σώμα σας με τα βακτήρια και τα μικρόβια τα οποία δουλεύουν μαζί αν και μερικές φορές διαφωνούν. Ακόμα κι αν έχουν διαφορετικές οπτικές, έχουν μάθει να επικοινωνούν. Όταν η συλλογικότητα φτάσει μια κρίσιμη μάζα, η αλλαγή γίνεται αμέσως. Το ίδιο και με τους ανθρώπους. Αυτή είναι η ομορφιά αυτών που έρχονται.

Η Φυλή των Φυλάκων της Αρμονίας

Γι’ αυτό φέραμε την έβδομη φυλή… τη Φυλή της Αρμονίας, όσους από εσάς μπορείτε να φτιάξετε αρμονία γύρω σας. Μερικοί μπορεί να θεωρείτε τους εαυτούς σας ειρηνοποιούς και να μπήκατε σε μια οικογένεια όπου η αρμονία και η ισορροπία ήταν κρίσιμη για την εξέλιξή της. Μερικοί τοποθετηθήκατε σε δύσκολες καταστάσεις ώστε να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το χάρισμά σας της αρμονίας. Ακόμα κι αν δεν ανήκετε σε αυτή τη φυλή, τώρα είναι η ώρα για όλους σας να δείτε πόσο καλά εναρμονίζεστε με τους άλλους εαυτούς σας. Κοιτάξτε τις συνδέσεις. Είπαμε πολλές φορές πως η επιτυχία σας στη Γη θα έχει να κάνει με το πόσο καλά αντιλαμβάνεστε τους τρόπους με τους οποίους είστε ίδιοι και όχι τους τρόπους με τους οποίους διαφέρετε. Αυτή είναι τεράστια αλλαγή και προσαρμογή για τον εγωισμό και για πολλούς από τους τρόπους με τους οποίους λειτουργείτε ως άνθρωποι.

Κρατώντας τη Μοναδικότητά Σας

Τώρα είναι η εποχή αγαπημένοι μας να κρατήσετε ακλόνητη την αλήθεια σας. Κρατήστε την με τέτοιον τρόπο που μια άλλη αλήθεια να μπορεί να σταθεί δίπλα της και ακόμα κι αν διαφωνούν, να μπορούν και οι δύο λάμψουν και να μοιραστούν τις ψήφους. Αυτός είναι ο τρόπος του μέλλοντος, όπως τα μικρόβια και τα μυρμήγκια δουλεύουν μαζί στο μέγιστο δυναμικό τους. Όλοι σας αποκτάτε αυτές τις εσωτερικές επικοινωνίες. Πολλοί τις ονομάζετε ψυχικές δυνάμεις αλλά θα πάψετε να τις λέτε ψυχικές γιατί τις έχετε ενσωματωμένες μέσα σας. Θα χαθούν αυτές οι παράξενες λέξεις που δίνουν περίεργες γεύσεις σε κάτι που έχουν όλοι οι άνθρωποι. Αυτή είναι η πιο σημαντική στιγμή στη Γη επειδή αρχικά δεν επρόκειτο να βρίσκεστε εδώ. Πολλή από την ενέργεια της Γης θα άλλαζε ταχύτατα τώρα αλλά μείνατε. Τώρα είναι η ώρα να εν-θυμηθείτε γιατί βρίσκεστε εδώ και να συνδεθείτε σε αυτούς τους τομείς. Η σύνδεση και ο διαμοιρασμός της ενέργειάς σας δε σημαίνει να χάσετε τη μοναδικότητά σας και αυτό είναι πολύ κρίσιμο επειδή έχετε μια ψήφο σε κάθε στοιχείο της ανθρωπότητας. Όταν η ψήφος σας δεν μετράει, αυτό σημαίνει ότι δεν λέτε την αλήθεια σας επειδή αυτή είναι εποχή να αρχίσετε να δουλεύετε με αυτό ακριβώς. Κατά τη διάρκεια των μηνών της μετάβασης σε αυτή την εντελώς νέα ενέργεια και τον εντελώς νέο κόσμο που βρίσκεται εμπρός σας, μπορείτε να δημιουργήσετε μαγεία. Μπορεί να μη φανεί στο πεδίο σας αυτή τη στιγμή αλλά μπορείτε να την τοποθετήσετε στο χρονοδιάγραμμα και να τη χρησιμοποιήσετε. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για εσάς αγαπημένοι μας. Ξέρουμε τους περισσότερους από εσάς με το πνευματικό σας όνομα, με αυτό που σας φωνάζουμε όταν έρχεστε στην Εστία. Για μερικούς από εσάς θα είναι σημαντικό να εν-θυμηθείτε αυτό το όνομα. Για άλλους; Απλά η γνώση πως είστε ανώτερα όντα απ’ όσο φαντάζεστε. Είστε σεβαστοί εδώ στην Εστία και βρίσκεστε στο τέλειο μέρος για να κάνετε τη διαφορά στη Γη κατά τη διάρκεια της εξέλιξης που λαμβάνει χώρα. Η Οικογένεια της “Ε” γειώθηκε. Βρίσκεται στη θέση της για να κρατήσει την ενέργεια, να τη μεταφέρει στο νέο κόσμο και να φέρει ένα εντελώς νέο ολόγραμμα φωτός στη Γη κι εμείς αγαπημένοι μας, χειροκροτούμε την κάθε σας κίνηση.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να εναρμονίζεστε με κάθε ευκαιρία. Να ξέρετε πως παίζετε ένα όμορφο νέο παιχνίδι. Να παίζετε όμορφα μαζί.

Espavo! Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.

 

Σύνδεση από Καρδιάς

Ώρα για Ευχαριστίες

 

Η Αμερικανική γιορτή των Ευχαριστιών έρχεται σύντομα. Είναι μια από τις αγαπημένες μου γιορτές γιατί είναι μια μέρα που μας θυμίζει ότι πρέπει να σταματάμε και να νιώθουμε ευγνωμοσύνη για όλα όσα έχουμε στη ζωή μας. Κάθε μέρα είναι σημαντικό να εκφράζουμε ευγνωμοσύνη αλλά αυτή η μέρα είναι ξεχωριστά μαγική. Είμαστε τόσο ευλογημένοι. Ξέρω πως πολλοί από εμάς δεν ζουν την τέλεια ζωή αυτή τη στιγμή αλλά αν είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτά που έχουμε, θα δημιουργήσουμε περισσότερη αφθονία σε όλους τους τομείς της ύπαρξής μας.

Τα γενέθλιά μου τυχαίνει να είναι αυτή την εποχή, οπότε είναι μια εποχή όπου αναλογίζομαι τι βίωσα τον προηγούμενο χρόνο και ευγνωμονώ τη ζωή μου καθώς ανυπομονώ για το επόμενο έτος. Είναι μια εποχή όπου μαζεύεται η οικογένεια για ένα δείπνο με μια τεράστια γαλοπούλα. Η οικογένειά μου βάζει πάντοτε ένα κερί στην κολοκυθόπιτα για να το σβήσω αφού κάνω μια ευχή. Πριν απολαύσουμε το γευστικότατο δείπνο, πιανόμαστε απ’ τα χέρια γύρω από το τραπέζι. Ένας-ένας λέμε δυνατά στους άλλους τον λόγο για τον οποίο είμαστε ευγνώμονες. Είναι μια ξεχωριστή στιγμή, ακόμα κι αν το φαγητό κρυώνει όσο εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας!

Είμαι ευγνώμων για τη γεμάτη και υγιή ζωή μου, όντας περιτριγυρισμένη από την αγαπημένη μου οικογένεια και τους φίλους μου. Εκτιμώ όλους τους Εργάτες του Φωτός που με συντροφεύουν σε αυτό το χαρούμενο ταξίδι. Ελπίζω πως όλοι μας αντιλαμβανόμαστε την ευκαιρία που μας έχει δοθεί να βρισκόμαστε εδώ αυτή την εποχή. Σας ζητώ να με συντροφέψετε στη γιορτή της ζωής και να εκφράσετε κι εσείς την ευγνωμοσύνη σας.

 

Με αγάπη και φως,

Barbara

 

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!