Νοέμβριος 2013

Η Επιλογή
Η Επιλογή σε έναν Πολυδιαστασιακό Κόσμο

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Χαιρετισμούς, είμαι ο Έλρα της Ρυθμικής Υπηρεσίας.

Ο Παράδεισος δεν είναι πάνω από τα σύννεφα, είναι παντού

Σήμερα θα σας πω για κάτι νέο, αλλά πριν το κάνω θέλω να σας πάω στην Εστία για λίγο. Εγώ κάθομαι εδώ, στο μέρος που ονομάζετε Εστία. Οι άνθρωποι ξέρετε, πιστεύουν πως ο παράδεισος βρίσκεται πάνω από τα σύννεφα και για εμάς είναι αστείο γιατί ο παράδεισος είναι παντού… σε όλα τα μέρη που δεν βρίσκεστε εσείς… σε όλα μαζί. Όταν έρχεστε στην Γη σας, είσαστε μωράκια και πρέπει να σας μεταφέρουν, να σας φροντίζουν και να σας κρατούν. Τον περισσότερο καιρό όταν κοιτάτε επάνω, βλέπετε τα τρυφερά μάτια και την ομορφιά της μητέρας σας, του πατέρα σας και όσων σας φροντίζουν, οπότε αυτόματα πιστεύετε πως η ομορφιά και η φροντίδα έρχονται από πάνω. Γι’ αυτό πιστεύετε πως ο παράδεισος είναι επάνω. Δεν είναι πολύ ενδιαφέρον; Έτσι, θα σας φέρω εδώ πάνω για να καθίσετε σε ένα σύννεφο μαζί μου για λίγο. Θέλω να σας δείξω κάτι, εντάξει;

Το Γέλιο Είναι Το Πιο Πνευματικό Πράγμα Που Μπορείτε Να Κάνετε

Σκουπίστε τα μάτια σας και ετοιμαστείτε να ατενίσετε το Σύμπαν, επειδή αυτό κάνουμε εμείς εδώ συνέχεια. Θα κοιτάξουμε την Γη για λίγο και θα δούμε την ευρύτερη εικόνα, όλες τις καρδιές που συγχωνεύονται. Ανοίξτε αργά τα μάτια σας και αυτό που θα δείτε είναι μια λίμνη χωρίς καθόλου κυματισμούς.  Το νερό είναι ακίνητο, το ίδιο και ο αέρας, είναι μια όμορφη αντανάκλαση στο ακίνητο νερό. Αυτή είναι η Γη και με διάφορους τρόπους έτσι μοιάζουν τα συναισθήματά σας σε εμάς, μέχρι να συμβεί κάτι. Όταν φοβάστε, δημιουργείτε αρνητικά κύματα στην ενέργεια εδώ. Πάρτε ένα χαλίκι και γεμίστε το με την ενέργεια της καρδιάς σας και μετά πετάξτε το γρήγορα στην λίμνη. Πετάξετε το εκεί κάτω. Βλέπετε τους μικρούς κυματισμούς που ξεκινούν από το κέντρο; Μικροί κύκλοι… και μετά περισσότεροι κύκλοι. Αν ρίξετε μια χούφτα χαλίκια, θα έχετε πολλούς κύκλους που θα δημιουργούν διαφόρων ειδών ενέργειες. Επικαλύπτουν ο ένας το άλλον και η κίνηση αυτή δημιουργεί πολλά όμορφα πράγματα, αυτά που βλέπουμε όταν γιορτάζετε. Ξαφνικά κοιτάζουμε αυτό το όμορφο κενό και όταν βλέπουμε έναν κυματισμό λέμε, “Κοιτάξτε. Ένας κυματισμός αρχίζει εδώ. Θα είναι καλός”. Και σας βλέπουμε να γιορτάζετε στην Γη. Γιατί έχει τόση σημασία για εμάς; Επειδή αυτές τις στιγμές ξεχνάτε ότι είσαστε άνθρωποι και εξωτερικεύετε το πνεύμα σας. Ξέρετε τι συμβαίνει όταν γελάτε; Παραμερίζετε την εικόνα του ποιοι νομίζετε πως είσαστε αρκετά ώστε να μπορέσετε να δείτε τους εαυτούς σας να παίζουν το παιχνίδι. Δεν είναι πανέμορφο; Αυτό είναι στην πραγματικότητα το γέλιο. Όταν γιορτάζουν οι άνθρωποι, εμείς σε αυτήν την πλευρά του πέπλου, ξυπνάμε. Ξέρετε τι συμβαίνει όταν σκέφτεστε τον Έλρα όταν δεν σας μιλάω; Ξαφνικά βρίσκομαι στον ώμο σας. Δεν έχει σημασία αν 8 εκατομμύρια από εσάς με σκέφτεστε ταυτόχρονα, επειδή μπορώ να το κάνω, το ίδιο και οι υπόλοιποι. Όταν βρίσκεστε στην Εστία και σκέφτεστε κάποιον, τον έλκετε στο πεδίο σας αμέσως. Είναι μαγικό – δηλαδή έτσι το βλέπετε. Αυτό κάνουμε κι εμείς εδώ. Όταν λοιπόν γιορτάζετε, αγκυρώνετε ο ένας τις δονήσεις του άλλου. Όλοι αυτοί οι μικροί κύκλοι φωτός φωτίζουν και διασταυρώνονται μεταξύ τους, μερικοί ακυρώνονται μεταξύ τους, ενώ άλλοι ενισχύονται. Είναι η έκφραση μιας όμορφης γιορτής φωτός και ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε στην Γη. Πολλοί από εσάς σκέφτονται πως έχετε να κάνετε κάτι πνευματικό και να δουλέψετε σκληρά γι’ αυτό. Σας λέμε πως δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα πιο πνευματικό από το να γελάτε, γιατί τότε ξεχνάτε το ανθρώπινο κομμάτι σας και ολόκληρο το πνεύμα σας εξωτερικεύεται και λάμπει δυνατά. Να εν-θυμάστε, αγαπημένοι μας, πως η γείωση του φωτός από την Εστία είναι ένας από τους λόγους που βρίσκεστε εδώ.

Γειώνοντας το Φως από την Εστία

Πώς μπορείτε να γειώσετε το φως από την Εστία; Με διάφορους τρόπους, αλλά όταν γελάτε, γειώνετε το φως. Εσείς το φέρνετε στην Γη, καθώς παίρνετε το φως από την Εστία και δημιουργείτε την πιο όμορφη αντανάκλασή του μέσω της βιολογικής σας φούσκας. Αυτό αλλάζει τώρα για εσάς λίγο, γιατί βρίσκεστε στον πλανήτη των ενδυναμωμένων ανθρώπων. Ο πλανήτης Γη περνάει πολλές αλλαγές και υπάρχουν πολλοί τρόποι για να κάνετε χώρο για τα ενδυναμωμένα όντα να αναλάβουν την δύναμή τους, γιατί τώρα δεν χρειάζεται να πάνε στην Εστία για να αγκυρώσουν ξανά την ενέργεια και να ξεκινήσουν εκ νέου. Θα μπορείτε να το κάνετε εδώ και τώρα, κάτι που είναι πανέμορφο. Θα πάρω μια ανάσα και θα αφήσω τον εΜ να έρθει, γιατί έχει κάτι που θέλω να μοιραστεί μαζί σας.

Κάνοντας Επιλογές σε έναν Πολυδιαστασιακό Κόσμο

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας, είμαι ο εΜ. Αυτό είναι το γέλιο που πρέπει να με συνοδεύει. Ναι, έτσι ισορροπούμε την ενέργεια στην Εστία. Μικρά γελάκια εδώ κι εκεί, ορίζουν την ενέργειά σας κάθε μέρα και αυτό λειτουργεί καλά. Θα εν-θμάστε αυτή την ενέργεια κάθε φορά που θα γελάτε… θα νιώθετε την ένταση και την ενέργεια που θα ρέει μέσα σας και θα σας καθαρίζει, θα σας φέρνει στην Εστία. Καλώς ήρθατε όλοι, είμαι ο εΜ και σας λέω πως αυτή η μέρα είναι μαγική. Θα κάνω σε όλους σας μια προσωπική ερώτηση. Όλοι έχετε κάνει επιλογές στην ζωή σας, κάνατε ποτέ καμία για την οποία αναρωτιόσασταν; Πώς θα ήταν αν είχατε επιλέξει το αντίθετο; Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον, λόγω του τι θα ανακαλύψετε με τις επιστήμες σας. Μέχρι τώρα, οι επιστήμονές σας επικεντρώνονταν μόνο στον εγκέφαλο και το πνεύμα σας μόνο στην καρδιά. Τώρα αυτά τα δύο συγχωνεύονται επειδή το πέπλο λεπταίνει. Τα βλέπετε να επικυρώνουν το ένα το άλλο με διάφορους τρόπους και αυτό είναι μέρος από αυτά που θέλω να σας πω σήμερα.

Στην Κβαντική Φυσική υπάρχει ένα δίλημμα όσον αφορά ένα πείραμα, ονομαζόμενο το πείραμα “της διπλής σχισμής”. Θα το αναφέρω εν συντομία για να εξηγήσω ένα από τα διλήμματα που έχετε για την κβαντική φυσική και το οποίο διδάσκει μια ευρύτερη προσέγγιση της ζωής. Εκπέμπετε ενέργεια – ονομάστε την “φωτόνιο” –  και υπάρχουν δύο σχισμές μέσα από τις οποίες μπορεί να περάσει. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα δείτε πως περνάει και από τις δύο σχισμές. Η λογική λέει, “προφανώς υπάρχουν πολλά φωτόνια, οπότε θα στείλουμε ένα κάθε φορά και θα δούμε από ποια σχισμή θα περάσει”. Πέρασε όμως και από τις δύο, πώς συνέβη αυτό; “Κανένα πρόβλημα”, απαντάτε. “Θα τοποθετήσουμε έναν μηχανισμό εδώ για να μετρήσουμε από ποια σχισμή περνάει”. Ανάβετε τον εξοπλισμό σας και βλέπετε πως πέρασε μόνο από την μια σχισμή. Γιατί; Επειδή παρατηρούσατε. Η παρατήρηση ήταν αυτή που ρύθμισε το αποτέλεσμα ώστε να είναι μονοδιάστατο. Αυτό δεν σημαίνει πως όλα τα φωτόνια πέρασαν από μία σχισμή όταν τα μετρήσατε. Σημαίνει πως εσκεμμένα τα είδατε να περνούν από την μια σχισμή.

Υπάρχετε σε πολλά μέρη ταυτόχρονα και υπάρχουν πολλοί από εσάς που μετάνιωσαν που δεν έκαναν συγκεκριμένες επιλογές στην ζωή τους. Σας λέμε πως τις κάνατε αυτές τις επιλογές, αν και δεν είναι υποχρεωτικό να τις κάνατε σ’ αυτήν την έκφανση της πολυδιάστατης ζωής σας, κάνατε όμως όλες τις επιλογές και το πνεύμα σας βίωσε περισσότερες πιθανότητες απ’ όσες φαντάζεστε. Ποτέ μην μετανιώνετε για τις επιλογές σας στην Γη, αγαπημένοι μας, επειδή όποτε νιώσετε λυπημένοι με την επιλογή σας, μπορείτε να επιλέξετε ξανά. Αυτή είναι η ομορφιά μιας ενδυναμωμένης κοινωνίας και είναι κάτι που κάνετε τώρα. Για τόσον καιρό νιώθετε την ενέργεια όλων των άλλων και συχνά κάνετε επιλογές βασισμένες όχι στις ανάγκες της δικής σας καρδιάς, αλλά και στις ανάγκες των ανθρώπων γύρω σας. Αυτός ήταν μέχρι τώρα ο τρόπος των ανθρώπων, γιατί γνωρίζατε πως δεν είσαστε μόνοι στην Γη και η αρμονία σας και ο τρόπος που συμπεριφέρεστε μεταξύ σας, ήταν πολύ σημαντικοί για όλους σας.

Αντηχήσεις από τις άλλες 11 Διαστάσεις του Εαυτού σας

Τι θα γινόταν αν μπορούσατε να βλέπατε από ψηλά και να αρχίζατε να ελευθερώνετε κάποια από τα περιοριστικά συστήματα πεποίθησης, δίνοντας ξαφνικά την άδεια σε όλους να έχουν ακριβώς ό,τι θέλουν στην ζωή τους; Έχετε φτάσει εκεί αγαπημένοι μας, γι’ αυτό περάσατε από την πύλη. Ναι, είναι δύσκολο για εσάς να αγκυρώσετε την ενέργεια τώρα. Είναι ακόμα δύσκολο για πολλούς από εσάς να δείτε την αντανάκλασή σας στην νέα ενέργεια. Εξακολουθεί να είναι το ίδιο όμορφη με πριν, αλλά πολλά οικεία σημάδια χάθηκαν, όπως και πολλή από την γείωση της παλιάς ενέργειας. Είναι μεγάλη πρόκληση και πολλοί από εσάς βρίσκεστε σε κατάσταση επιβίωσης αν και εισήλθατε στον νέο κόσμο, τον χώρο της ενδυνάμωσης. Ξαφνικά νιώθετε πως δεν μπορείτε να συμβαδίσετε και προσπαθείτε να επανα-ρυθμίσετε τις ζωές σας ώστε να νιώσετε ξανά άνετα. Σας λέμε πως έχετε την δυνατότητα να πάτε πίσω και να βιώσετε τις αλλαγές που πιστεύετε πως δεν κάνατε. Οι τοίχοι μεταξύ των διαστάσεων λεπταίνουν καθώς μιλάμε. Είσαστε ένα πλάσμα αγαπημένοι μας, που εκφράζεται σε 12 διαστάσεις, με την 12η διάσταση να είναι ο Ανώτερος Εαυτός σας στο κέντρο. Απλά φανταστείτε μια δίνη στην κορυφή, με έναν δακτύλιο αγωγών που αποτελείται από 11 κυκλικές ακτίνες. Αυτές οι ακτίνες αποτελούν αυτό που θα βιώνατε ως επιμέρους ζωές, πιστεύοντας πως κάθε μια είναι μοναδική. Κι όμως, όλες συνδέονται στο κέντρο δημιουργίας των δακτυλίων, κάνοντάς τους να εστιάζουν στο ίδιο σημείο της όλης ύπαρξης. Το πνευματικό ταξίδι στην Γη είναι σχεδιασμένο να εξελίσσει το πνεύμα μέσω των ανθρώπινων εμπειριών, δημιουργώντας έτσι έναν μόνιμο στόχο προς την διαβίωση και την έκφραση της τελειότητας του Ανώτερου Εαυτού σας στο κέντρο δημιουργίας των προσωπικών δακτυλίων σας.

Αν σας ρωτούσαμε ποιοι είσαστε κάποια στιγμή, θα περιγράφατε μια από τις ακτίνες φωτός από την οπτική που έχετε όταν ανοίγετε τα μάτια σας σε μια διάσταση. Υπάρχουν όμως άλλες 11 οπτικές και επίσης υπάρχουν αρμονικές  σε αυτές, οπότε θα μπορούσατε να μετρήσετε πολλές περισσότερες διαστάσεις αν θέλατε. Κάθε διάσταση φέρει όλες τις επιλογές που δεν κάνατε, γιατί βιώνετε όλες τις επιλογές στις διαστασιακές τους πραγματικότητες. Όμως, μόνο μια από αυτές τις πραγματικότητες θεωρείτε πως υπάρχει για εσάς. Ο λόγος που το αναφέρουμε αυτό αγαπημένοι μας, είναι γιατί θα είναι ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που θα γίνουν τους επόμενους μήνες και το 2014. Καθώς εξελίσσονται οι άνθρωποι, οι τοίχοι που χωρίζουν τις διαστάσεις, λεπταίνουν. Το ονομάζετε λέπτυνση του πέπλου. Πολλοί έχετε λάβει τις μαγνητικές ενέργειες και έχετε νιώσει της συναισθηματικές ενέργειες από τους άλλους εαυτούς σας, γιατί οι τοίχοι λεπταίνουν και υπάρχει διαρροή τώρα. Αν και αυτό μπορεί τώρα να είναι δυσνόητο, πολλά από αυτά που νιώθετε είναι αρνητική ενέργεια, κάτι που φαίνεται να περνάει τους τοίχους πριν την θετική ενέργεια. Αν και είναι απλά ανθρώπινη αντίληψη πως η αρνητική ενέργεια είναι κακή, είναι πιο εύκολο για εσάς να εκφράζετε αρνητική ενέργεια απ’ ό,τι να εκφράζετε θετική. Παρακαλούμε να καταλάβετε πως συχνά όταν νιώθετε λυπημένοι, μπορεί να λαμβάνετε κάποια από τις άλλες διαστάσεις. Αν και μπορεί αρχικά να υπάρχει κάποια αρνητική ενέργεια, είναι ένα άνοιγμα προς μια άλλη διάσταση, ένα νέο συναίσθημα και μια σύνδεση προς κάποιον από εσάς. Πολύ σύντομα, θα λάβετε και χαρά. Αν και μπορεί να περάσετε αρκετές μέρες χωρίς να γελάσετε ή χωρίς να μπορείτε να γειωθείτε, ξαφνικά θα αρχίζετε να γελάτε χωρίς λόγο για να ισορροπήσετε την ενέργεια. Έχετε ανοίξει την άλλη δυνατότητα και αρχίζετε να ελευθερώνετε τα άλλα κομμάτια.

Είμαι Εγώ

Αγαπημένοι μας, όλοι γνωρίζετε πως είσαστε από την Εστία, ή αυτό που ονομάζετε παράδεισο. Μπορείτε να το ονομάσετε όπως θέλετε ανάλογα με τα συστήματα πεποίθησής σας, δεν είσαστε όμως από την Γη. Η φυσική φούσκα βιολογίας σας στεγάζει το πνεύμα σας και τώρα εξελίσσεται για να φέρει περισσότερο από το φως σας. Πώς θα το αυξήσετε; Πώς θα βοηθήσετε στην μεταφορά του, ή πώς θα το βοηθήσετε να εξελιχθεί; Είναι πολύ απλό αγαπημένοι μας. Χρησιμοποιώντας το φως. Χρησιμοποιείστε τα δώρα σας και θα σας δοθούν κι άλλα. Αυτό ισχύει για ολόκληρη την Γη και για ολόκληρη την φύση. Κάθε ένας από εσάς πρέπει να πάρει μια απόφαση: Ποιες επιλογές να κάνω; Ναι, ακόμα χρειάζεται να κάνετε επιλογές γιατί βρίσκεστε στον πλανήτη ελεύθερης επιλογής. Αυτή είναι η βάση της δύναμής σας. Θέλαμε να το μοιραστούμε αυτό μαζί σας, επειδή πολλοί από εσάς πέρασαν πολύ χρόνο μετανιώνοντας για τις επιλογές τους, αναρωτώμενοι τι θα γινόταν αν επέλεγαν αυτό το μονοπάτι και όχι το άλλο. Αγαπημένοι μας, σας λέμε πως δεν χάσατε τίποτα. Μπορεί να μην τα γνωρίζετε συνειδητά όλα αυτά, αλλά στην καρδιά σας και ιδιαίτερα όταν πάτε στην Εστία, ενώνετε όλες τις εμπειρίες και μετά θα τα καταλάβετε όλα. Θα καταλάβετε γιατί μερικές φορές υπάρχει στενοχώρια κάπου και γέλιο κάπου αλλού και μερικές φορές είναι δυνατόν να κρυφτεί η ατέλεια κάπου και η τελειότητα κάπου αλλού. Βρίσκεστε στον πλανήτη ελεύθερης επιλογής. Τα πάντα στον πλανήτη σας πρέπει να είναι ατελή και αν είσαστε πράγματι από την Εστία, είσαστε τέλεια όντα. Γι’ αυτό ζείτε σε 12 διαστάσεις. Έπρεπε να μοιράσετε τις ατέλειές σας για να προσποιηθείτε πως είσαστε στον πλανήτη Γη. Δεν είναι όμως ποτέ ατέλειες… Είναι η γεύση του φωτός σας και όλοι σας έχετε μια πανέμορφη δουλειά να κάνετε τώρα. Βλέπετε τον εαυτό σας σε εμένα; Είμαι ο εΜ και αν το γυρίσετε αυτό ανάποδα είμαι απλά εγώ (Me). Βλέπετε; σας έκανα τελικά να γελάσετε.

Αγαπημένοι μας, έχετε μπροστά σας ένα όμορφο ταξίδι. Παίξτε. Γιορτάστε. Να ξέρετε πως το πνεύμα σας δεν έκανε ποτέ σοβαρά λάθη. Είσαστε ολόκληροι και ολοκληρωμένοι, ζώντας σε πολλαπλές διαστάσεις ταυτόχρονα και ξαφνικά το συνειδητοποιείτε. Οι επιλογές σας, σας οδήγησαν εδώ και αυτή είναι η ομορφιά του ποιοι είσαστε, από πού είσαστε και τι ήρθατε να κάνετε.

Με την μεγαλύτερη τιμή όλων, καθόμαστε μπροστά σας και παρακολουθούμε καθώς οι ενδυναμωμένοι άνθρωποι κατοικούν στην Γη. Να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία. Να ξέρετε πως είναι ένα όμορφο παιχνίδι και να παίζετε όμορφα μαζί. Να ανοίγετε την πόρτα για όσους μπορείτε, επειδή υπηρετείτε το πιο όμορφο φως – το δικό σας.

Espavo!

μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

[quote] Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις “Copyright μεταφρασμένου υλικού: espavo.org – μετάφραση: LightWorker.gr“. Περισσότερες πληροφορίες από το γκρουπ μπορούν να βρεθούν στο espavo.org & στην ελληνική ιστοσελίδα LightWorker.gr. Ευχαριστούμε για την βοήθεια σας να διαδώσουμε το φως![/quote]