Νοέμβριος 2009

Μικροί Θεοί
Η 11η πλευρά του νομίσματος

Χαιρετισμούς από την Εστία

Αγαπημένοι, αυτή η μέρα είναι ξεχωριστή με πολλούς τρόπους, τους οποίους δεν αντιλαμβάνεστε. Βρίσκεστε τώρα στο σημείο όπου μπορείτε να προσποιηθείτε ότι είστε κάποιοι άλλοι από αυτούς που στην πραγματικότητα είστε. Αυτό σας επιτρέπει να δείτε την αντίθεση με τρόπους που δεν βλέπατε πριν. Επιθυμούμε να σας πούμε μια ιστορία που μπορεί να σας βοηθήσει να βάλετε σε μια προοπτική μερικά από τα πράγματα που βιώνετε, καθώς η εξέλιξη της ανθρωπότητας συνεχίζεται. Κατανοούμε ότι είστε στην απαρχή της δονητικής αλλαγής. Πολλοί από εσάς νιώθετε πολλή από την ένταση που προέρχεται από αυτή την μεταβολή, γιατί εσείς είστε οι πρόδρομοι του φωτός. Ναι, εσείς είστε αυτοί που τολμούν να πάνε μπροστά και να κρατήσουν ανοιχτή την πόρτα για τους άλλους. Έτσι, ας μιλήσουμε για την επισκόπηση του πνεύματος από αυτή την προοπτική.

Η πραγμάτωση της ενέργειας

Έφτασε κάποια στιγμή στη δημιουργία του Όλου Που Είναι όπου η ενέργεια πραγματώθηκε. Πραγματώθηκε για πρώτη φορά σε μια σειρά χρόνου. Τη στιγμή που η ύλη έγινε ενεργοποιημένη, κάτι συνέβη  στη σφαίρα σας που ονομάζεται το Big Bang. Αν και γνωρίζατε ελάχιστα από το τι αλήθεια συνέβη, ήταν βασικά μια σειρά αλυσιδωτών αντιδράσεων που άρχισαν πολύ μικρές. Με το Big Bang άρχισε η ψευδαίσθηση της σειράς χρόνου με την οποία μπορέσατε να εργαστείτε. Αφήστε μας να μοιραστούμε μαζί σας την απεικόνιση μιας έκρηξης, γιατί έτσι την αντιληφθήκατε όλοι.

Παρόλο που ήσασταν μάρτυρες του αποτελέσματος της έκρηξης, δεν έχετε στοιχεία της πραγματικής έκρηξης. Στην έκρηξη, τα πάντα διασκορπίστηκαν από εκείνο το κεντρικό σημείο και μπροστά, κινούμενα προς τα έξω. Παρόλα αυτά, καθώς η ενέργεια τα κινούσε δυνατά, συγκρούστηκε με την ύλη, έτσι ώστε η ενέργεια ωθήθηκε μέσα σε κάθε ρωγμή και μέρος της ύλης. Σε συνέπεια αυτού, η ύλη ενεργοποιήθηκε.

Λόγω της ακραίας δύναμης με την οποία συνέβη αυτό, και τα δύο κατά κάποιο τρόπο παραμορφώθηκαν. Η ενεργοποιημένη ύλη μεταβλήθηκε και άρχισε να μεταμορφώνεται, σαν να είχε επεκταθεί σε μια καινούρια διάσταση.  Επειδή η ενέργεια επεκτάθηκε κατά αυτόν τον τρόπο, πολλά που υπάρχουν στην Εστία και στη Γη είναι διαφορετικά` τα πράγματα που λειτουργούν εδώ δεν λειτουργούν απαραίτητα  και εκεί. Η Εστία έχει αγνή έκφραση. Ο πλανήτης Γη είναι η τέλεια ατέλεια του θεϊκού, έτσι ήταν απαραίτητο η αντανάκλαση σας να είναι ατελής με κάθε τρόπο.

Λοιπόν, αυτό έδωσε διαφορετικό νόημα στα πάντα, όταν οι μικροί θεοί άρχισαν να νιώθουν ξεχωρισμένοι ή διαφορετικοί. Ήταν λες και ο θεός είχε εκραγεί. Όταν η ενέργεια επιβλήθηκε μέσα στην ύλη, και τα δύο άλλαξαν μορφές και κατά συνέπεια δημιουργήθηκε η ψευδαίσθηση του χρόνου. Η έκρηξη που συνέβη έφτασε τόσο μακριά μέσα στο σύμπαν, που μικρά κομμάτια του θεού άρχισαν να σχηματίζονται, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση του πεπερασμένου. Τα κομμάτια του θεού άρχισαν να παίζουν σε μια χρονοσειρά.

Λοιπόν, αυτό έδωσε μια διαφορετική πορεία στα πάντα όταν οι μικροί θεοί άρχισαν να νιώθουν ξεχωρισμένοι ή διαφορετικοί. Ήταν σαν να είχε εκραγεί ο θεός. Όταν η ενέργεια επιβλήθηκε μέσα στην ύλη και τα δύο άλλαξαν μορφές και κατά συνέπεια δημιουργήθηκε η ψευδαίσθηση του χρόνου. Η έκρηξη έφτασε τόσο μακριά μέσα στο σύμπαν που μικρά κομμάτια του θεού άρχισαν να σχηματίζονται, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση του πεπερασμένου. Τα κομμάτια του θεού άρχισαν να παίζουν σε μια σειρά χρόνου. Αυτό έχει τραβήξει και έχει αλλάξει τα πράγματα σε τέτοιο σημείο πού τώρα μοιάζει λες και οι μικροί θεοί φορούν γυαλιά για να παίξουν το παιχνίδι τους. Οτιδήποτε βλέπουν πρέπει να επεξηγηθεί μέσα από αυτά τα γυαλιά. Ακόμα κι αν βλέπουν την τελειότητα της Εστίας δεν μπορούν να συσχετιστούν μαζί της, ούτε μπορούν να την καταλάβουν πλήρως γιατί βρίσκονται σε μια άλλη διάσταση. Το ένα μέρος του να συνηθίσουν σε αυτό ήταν μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για τους μικρούς θεούς. Οι θεοί επίσης έπρεπε να φορούν τα γυαλιά για να τους κάνουν να ξεχάσουν ποιοι ήταν. Επίσης έπρεπε να ξεχάσουν τη σύνδεση που ένιωθαν με τους άλλους γύρω τους. Ξέχασαν ότι κι άλλοι ήταν επίσης μικροί θεοί. Έτσι, η μεγαλύτερη πρόκληση ήταν ότι οποιαδήποτε σκέψη έκαναν υλοποιούταν. Κάθε φορά που θα κρατούσαν μια σκέψη στο μυαλό τους, θα συνέβαινε. Αυτό έγινε αρκετά προβληματικό, γιατί δεν επέτρεπε καμία παρέκκλιση της σκέψης, εφόσον κάθε σκέψη συνδεόταν και με μια ευθύνη. Γι αυτό τοποθέτησαν μια χρονική καθυστέρηση στα δημιουργήματά τους, ούτως ώστε να μπορούν να παίξουν το παιχνίδι του υποκρίνοντας ότι είναι άνθρωποι.

Το νόμισμα με τις έντεκα πλευρές

Τώρα θα θέλαμε να σας εξηγήσουμε κάτι που θα γίνει ξεκάθαρο στους περισσότερους από εσάς στο πολύ κοντινό μέλλον. Είστε πολυδιάστατοι. Κάθε μικρός θεός θα έμοιαζε με ένα νόμισμα με 11 πλευρές (ενδεκάγωνο).  Τα ονομάζετε Loonies στον Καναδά και έχουν διαφορετικά ονόματα αλλού. Υπάρχουν τέσσερα ή πέντε νομίσματα στη γη που έχουν έντεκα πλευρές. Παρόλο που υπάρχουν διαφορετικές πλευρές στο κάθε νόμισμα, είναι ακόμα το ίδιο νόμισμα. Εάν προς μια κατεύθυνση, αυτή η άποψη εμφανίζεται. Εάν κινηθείς προς μια άλλη κατεύθυνση μια άλλη πτυχή εμφανίζεται. Χρησιμοποιούμε αυτό για να σας δείξουμε μια διαφορετική οπτική  για τις έντεκα διαστάσεις του εαυτού` ο καθένας από εσάς έχει έντεκα διαφορετικές απόψεις.  Τα γυαλιά τα οποία φορούν οι μικροί θεοί τους εμποδίζουν από το να δουν τις άλλες απόψεις του εαυτού τους, ή ακόμα και τα αποδεικτικά στοιχεία των ίδιων τους των απόψεων. Έτσι, αυτό σας κρατά ξεχωρισμένους σε διαφορετικές διαστάσεις όπου δεν μπορείτε να δείτε πάντα την αντίδραση ή τη σύνδεσή σας με τους άλλους. Αυτό έδωσε τη δυνατότητα στους μικρούς θεούς να έχουν έντεκα εμπειρίες στον πλανήτη γη, την ίδια στιγμή, με την ίδια ψυχή, με το ίδιο νόμισμα.

Επειδή οι μικροί θεοί βρίσκονταν στην ψευδαίσθηση μιας χρονικής σειράς, μπορούσαν να δουν τα αποτυπώματα των βημάτων τους, καθώς ταξίδευαν στο χρόνο. Αυτό δεν είχε συμβεί ποτέ ξανά πριν, γιατί οι μικροί θεοί είχαν ζήσει πάντα σε κυκλικό χρόνο. Ξαφνικά βρίσκονταν σε γραμμικό χρόνο, που τους επέτρεπε να δουν τους εαυτούς τους με καινούριο τρόπο. Οι μικροί θεοί άρχισαν τα ταξίδια τους και άρχισαν να βλέπουν τις δημιουργίες τους. Άρχισαν να αμφισβητούν τους εαυτούς τους, γιατί δεν μπορούσαν να δουν ότι δημιουργούσαν την κάθε σκέψη. Άρχισαν να σκέφτονται ότι δεν ήταν δυνατόν να δουν χωρίς τα γυαλιά, πιστεύοντας ότι δεν ήταν καν δημιουργοί. Αντί αυτού, πίστεψαν ότι οι συνθήκες πράγματι κυριαρχούν στη ζωή τους. Επειδή κράτησαν αυτή τη σκέψη, δημιούργησαν μια πραγματικότητα που το έκανε αληθινό. Δεν το σκεφτήκαμε καν αυτό. Ω, εσείς οι άνθρωποι είστε τόσο δημιουργικοί.

Αφήστε μας να εξηγήσουμε μερικά άλλα πράγματα που ίσως σας βοηθήσουν να καταλάβετε. Παρόλο που μιλάμε για την αρχή της ανθρωπότητας, τώρα βρίσκεστε στο αντίθετο άκρο αυτού του φάσματος. Σπρώχνετε τα σύνορα αυτού που θα ήταν το τέλος της ανθρωπότητας και στην διαδικασία αυτή αλλάζετε τα πάντα. Στις τελευταίες στιγμές του παιχνιδιού, οι μικροί θεοί άρχισαν να βγάζουν τα γυαλιά τους και να εν-θυμούνται την δύναμή τους. Ήταν δύσκολο για τους μικρούς θεούς να κατανοήσουν την ίδια τους τη μαγεία, αφού είχαν ξοδέψει τόση πολλή ενέργεια, κρύβοντας την από τους εαυτούς τους. Μάθατε πώς να περπατάτε σε μία χρονική σειρά. Ωστόσο, η    αρχική δύναμη,  που καθώς εξεράγη έσπρωξε όλη αυτή την ενέργεια σε περιοχές του σύμπαντος που δεν προϋπήρχε, δεν σπρώχνει πια.

 Η Εκπνοή του Θεού έχει αρχίσει

Η δύναμη που δημιούργησε τα πάντα τα οποία βλέπετε εμπρός σας δεν σπρώχνει πια με τον ίδιο τρόπο όπως πριν. Παρόλο που κινείται στην ίδια κατεύθυνση, τώρα υποχωρεί. Το σύμπαν δεν διαστέλλεται πια – έχει περάσει το οριακό σημείο στο οποίο στην πραγματικότητα έχει αρχίσει και συρρικνώνεται. Η εκπνοή του θεού έχει αρχίσει. Λοιπόν, τι σημαίνει αυτό για τους μικρούς θεούς οι οποίοι δεν νιώθουν πια αυτή την ώθηση να είναι ξεχωριστά; Λοιπόν, αυτό είναι μάλλον ενδιαφέρον. Στην ψευδαίσθηση του ζώντας σε μια χρονική σειρά, μαθαίνεις να βλέπεις τα πάντα ως είτε πάνω/κάτω , σωστό/λάθος, καλό/κακό ή μαύρο/άσπρο. Βλέπεις αντιθέσεις παρά ομοιότητες. Κάθε φορά που μάθατε κάτι, ήταν επειδή σπρώξατε ένα από αυτά τα όρια. Μάθατε να σπρώχνετε σε αυτήν την κατεύθυνση και στην άλλη κατεύθυνση, που στην πραγματικότητα είναι το πώς η ανθρωπότητα διευρύνθηκε και έγινε αυτό που είναι σήμερα. Τώρα που αυτή η ενέργεια δεν ασκεί πια πίεση και ώθηση από το Big Bang, τα πράγματα έχουν αρχίσει να αλλάζουν. Αντιμετωπίζετε δυσκολίες με πολλές από τις αλλαγές.

Τα Εξώτερα Άκρα της Αλήθειας

Βλέπετε πολλά παραδείγματα ακραίας πολικότητας στον πλανήτη σας αυτή τη στιγμή. Όταν λέμε ακραίο, εννοούμε ότι αν κάποιος σπρώξει τα όρια μέχρι τέρμα προς τα μια κατεύθυνση και θα ονομάσει αυτό το εξώτερο άκρο την αλήθεια, κάποιο άλλο άτομο πρόκειται να σπρώξει ως το τέρμα προς την άλλη πλευρά και θα ονομάσει εκείνο το εξώτερο άκρο την αλήθεια του. Δεν μας ενδιαφέρει ποια άκρα νομίζετε ότι είναι σωστά ή λάθος, γιατί τίποτα από αυτά δεν έχει σημασία. Αυτά είναι μόνο τα εξωτερικά άκρα, αυτά είναι όσα έχετε ονομάσει ως αλήθεια σας μέχρι τώρα στην ιστορία σας. Πρόκειται να περάσετε πολύ περισσότερο χρόνο τώρα σ’ αυτήν την περιοχή, απ’ ότι είχατε περάσει ποτέ πριν γιατί το ενεργειακό πεδίο που σας έσπρωχνε έξω μέσα στο σύμπαν, δεν υπάρχει πια. Σαν αποτέλεσμα τώρα επιπλέετε ελεύθερα με αυτό το ενδεκάπλευρο νόμισμα. Τώρα είστε ικανοί να κινήστε τριγύρω και να κάνετε πράγματα με τρόπους που δεν είχατε κάνει ποτέ πριν. Αυτή είναι μια μαγευτική στιγμή στον πλανήτη Γη, όταν οι μικροί θεοί άρχισαν να ξυπνούν από το όνειρο. Άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι μπορούν να δημιουργήσουν οτιδήποτε, ακόμα και φορώντας τα γυαλιά τους. Άρχισαν να καταλαβαίνουν πως τα πάντα που βλέπουν μπροστά τους ήταν αποτέλεσμα των ίδιων τους των σκέψεων. Ήταν αυτό που κρατούσαν στις δημιουργικές πτυχές του μυαλού και της καρδιάς τους, που σπρώχτηκε τότε μέσα στο σύμπαν για να δημιουργήσει μια πραγματικότητα που θα ταίριαζε ακριβώς στις προσδοκίες τους, Τώρα αυτό που βιώνετε είναι ότι ακόμα σπρώχνετε τις άκρες αυτών των ορίων. Έτσι, αυτό σημαίνει πως όταν ένα άτομο ονομάζει κάτι σωστό, κάποιος άλλος θα αποκαλέσει το ίδιο πράγμα λάθος. Τώρα ήρθε η στιγμή να αρχίσετε να ψάχνετε για τα σημεία που μοιάζετε, αντί για σημεία που διαφέρετε ή ξεχωρίζεστε. Αυτή είναι η ώρα για την ανθρωπότητα να ενωθεί ξανά, αναγνωρίζοντας  ότι είστε όλοι μικροί θεοί. Δεν έχει σημασία που βρίσκονται, που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν, ούτε καν τι είδους πιστεύω ή εμπειρίες είχαν. Η κρίσιμή σας μάζα φτάνει στο σημείο απ’ το οποίο δεν έχει πλέον γυρισμό και δεν θα μπορέσετε να επιστρέψετε το να κάνετε τα πράγματα όπως πάντα. Μπορούμε να σας το εγγυηθούμε αυτό.

Μαθαίνοντας Τη Γενική Θεώρηση Της Δοκιμασίας

Τώρα είναι κρίσιμο να σταματήσετε να σπρώχνετε τα εξώτερα άκρα. Όσο περισσότερο τα ωθείτε για να βρείτε τις ακρότητες από έξω, δεν θα μπορέσετε να βρείτε πια την αλήθεια μέσα σε αυτές. Τώρα σας ζητάμε να κοιτάξετε πρώτα κάπου στη μέση για τους ορισμούς σας και μετά να κοιτάξετε προς τα έξω. Παρατηρήστε τον τρόπο που λειτουργεί το καθετί, αντί να κρίνετε. Αναλογιστείτε την πιθανότητα ότι είστε αντιμέτωποι με τις ίδιες προκλήσεις και πως ίσως απλά τις προσεγγίσατε από διαφορετικές γωνίες. Κάτι μπορεί διδαχτεί από κάθε γωνία. Τώρα είναι η ώρα για ενότητα σ’ αυτόν τον πλανήτη και με έναν μεγαλειώδη τρόπο. Για όλη την ανθρωπότητα το 2009 ήταν η αρχή του τέλους του διαχωρισμού στον πλανήτη Γη. Το πέπλο έχει αρχίσει και σηκώνεται έτσι ώστε μπορείτε να δείτε ο ένας την καρδιά του άλλου πρώτα και έτσι η μαγεία συνεχίζεται. Το ενδεκάπλευρο νόμισμα τώρα έχει αποκτήσει καινούριες διαστάσεις. Δεν είναι πια ένα επίπεδο νόμισμα, αλλά θα έχει ακόμα 11 πλευρές. Κι εσείς θα έχετε 11 πτυχές του εαυτού σας επίσης. Εξαιτίας αυτής της μετακίνησης και της επόμενης εξελικτικής διαδικασίας, θα θέλαμε να σας εξηγήσουμε πολλά, σχετικά με το τι συμβαίνει στην παρούσα κατάσταση.

Πολυδιάστατη Εξίδρωση

Αν και έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τις ευκαιρίες για όλη την ανθρωπότητα να γίνει πολυδιάστατη, η διαδικασία ήταν πολύ αργή. Μέχρι στιγμής, μπορέσαμε μόνο να εμφυτεύσουμε σκέψεις εσωτερισμού στο μυαλό σας. Δεν έχετε καταφέρει να αποδείξετε τίποτα από αυτά στον εαυτό σας, ούτε έχετε δει τις πρακτικές τους χρήσεις. Θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας αυτό το μοναδικό πράγμα που συμβαίνει τώρα και έχει χαρακτηριστεί ως εξίδρωση (-διαποτισμός). Αρχίζετε να νιώθετε πράγματα μέσω άλλων διαστάσεων του εαυτού σας. Οι άλλες πλευρές του νομίσματος μπορεί να βιώνουν μια μεγάλη περιπέτεια ή μια περίοδο ενδυνάμωσης, όπου έχουν μεγάλες δυσκολίες. Ξαφνικά μπορεί να βρίσκεστε νιώθοντας αρκετά λυπημένοι, ότι πονάτε ή έχετε δυσκολία , χωρίς εμφανή λόγο. Η εξίδρωση δυναμώνει , επειδή το πέπλο εξαφανίζεται. Αυτό το οποίο σας κράτησε χωριστά από τον εαυτό σας ποικιλοτρόπως, τώρα έχει αρχίσει να απαλείφεται. Σαν αποτέλεσμα, πολλοί τρόποι με τους οποίους έχετε αντιμετωπίσει την ενέργεια πριν, θα ελαττώνονται και θα φεύγουν. Όντας οι δάσκαλοι και οι θεραπευτές που είστε, θα βρείτε καινούριες τεχνικές. Θα δουλέψετε μαζί τους, ώστε να μπορείτε να τη μοιραστείτε με τους άλλους στο δωμάτιο και γύρω στον κόσμο, οι οποίοι μπορούν να δεχτούν αυτές τις ενέργειες και να αναπτυχθούν στο επόμενο επίπεδο. Τώρα είναι η στιγμή να παρακολουθήσετε τι συμβαίνει στην τηλεόραση και να βάλετε τον εαυτό σας στη θέση εκείνου του ατόμου. Αναλογιστείτε πώς θα αντιδρούσατε αν ήσασταν εσείς σ’ εκείνη την κατάσταση. Είναι καιρός να αρχίσετε να σκέφτεστε σε προσωπικό επίπεδο πώς θα έμοιαζε αυτό , αν συνέβαινε σε εσάς, γιατί σε εσάς συμβαίνει. Δεν είστε αποσυνδεδεμένοι ο ένας από τον άλλον και μεταξύ του 2010 και 2012 η ανθρωπότητα θα το διδαχτεί αυτό. Είμαστε τόσο χαρούμενοι που συμμετέχουμε έστω και κατά ένα μικρό μέρος στον να σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε την πραγματική σας φύση και τι στ’ αλήθεια ήρθατε να κάνετε.

Η Τέλεια Ατέλεια

Θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι, γιατί καταλαβαίνετε πως για να παίξετε αυτό το παιχνίδι, ο πλανήτης Γη έπρεπε να είναι ατελής. Για παράδειγμα, η μουσική δεν είναι ανθρώπινη επινόηση, ήρθε απευθείας από την Εστία. Όταν την φέρατε στον πλανήτη Γη, έπρεπε να την μετατοπίσετε ελαφρώς για να μπορέσει να ταιριάξει σε έναν ατελή κόσμο. Γι’ αυτό η χρωματική κλίμακα δεν έχει ίσες αυξήσεις. Για να ακουστεί τέλεια σε εσάς, πρέπει να είναι ατελής. Αν μετράτε χρησιμοποιώντας αριθμούς, χρησιμοποιείτε ένα δεκαδικό σύστημα που στην πραγματικότητα δεν υφίσταται πουθενά στο σύμπαν. Το υπόλοιπο σύμπαν και η Εστία βασίζεται σε δωδεκαδικό σύστημα. Ωστόσο, έπρεπε να τροποποιηθεί ελαφρώς για να το χρησιμοποιήσετε και να είναι πρακτικό.

Πιστεύετε ότι το δεκαδικό σύστημα είναι πολύ απλό και καθόλου περίπλοκο, ενώ το δωδεκαδικό είναι περίπλοκο. Αλλά σας λέμε ότι ισχύει το ακριβώς αντίθετο. Μέσα από τα μάτια των ανθρώπων πρέπει να βλέπετε τα πράγματα λίγο διαφορετικά. Ακόμα και η έκφραση των μαθηματικών σας είναι γεμάτη από αυτές τις ίδιες ανακολουθίες. Δεν θα τις ονομάσουμε συμπαντικούς νόμους. Δεν πιστεύουμε σε καμία μορφή νόμου, γιατί τα πάντα μπορούν να τροποποιηθούν και αυτό ακριβώς έχετε κάνει. Έχετε πάρει τις συμπαντικές σταθερές και τις έχετε αλλοιώσει, τις έχετε τροποποιήσει ελαφρώς για να παίξετε το παιχνίδι. Τώρα αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα όπως πραγματικά είναι. Τώρα θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα σε διαφορετικό επίπεδο. Δεν έχετε πετύχει τόση διαύγεια ξανά. Θα γίνει ορατή μέσα από όλα τα μάτια στον πλανήτη.

Οι προκλήσεις που θα έχετε είναι οι συνήθειες που έχετε χτίσει γύρω σας, βλέποντας τα πράγματα με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Κοιτάξτε γύρω σας, αναζητώντας πιθανότητες. Όταν δεν καταλαβαίνετε κάτι, να ξέρετε ότι είναι μια δυνατότητα για εσάς να αποκαλύψετε ένα ακόμα κομμάτι του εαυτού σας, έτσι ώστε θα μπορέσετε να δείτε περισσότερες πλευρές του εαυτού σας να ενώνονται ξανά, ώστε να μπορείτε να δείτε την ολοκληρωμένη ύπαρξη. Θα πάρει χρόνο. Δεν θα συμβεί σε μια νύχτα. Σε εσάς θα φανεί σαν αιωνιότητα, «Πότε επιτέλους θα συμβεί;» Σε εκατό χρόνια από τώρα, όταν θα ανατρέχετε στο παρελθόν, θα σας φαίνετε σαν να συνέβη σε μια στιγμή. Απλά απολαύστε αυτή τη μαγική στιγμή και μάθετε ότι έχετε ένα καινούριο όραμα, αν το συνειδητοποιήσετε και το αναζητήσετε. Ψάξτε τις ευκαιρίες να δείτε τον εαυτό σας παντού. Απλά κοιτάξτε και θα βρείτε την Εστία πολύ γρήγορα. Θα δημιουργήσετε και τις έντεκα πλευρές της Εστίας, ακριβώς εκεί που είστε σήμερα.

Αγαπημένοι, κάθεστε σε αυτά τα δωμάτια και μας παρακολουθείτε Ενώνεστε για να γεμίσετε με Πνεύμα και για να εν-θυμηθείτε μέρος της πραγματικής φύσης αυτού που είστε. Αυτό που δεν καταλαβαίνετε, είναι ο σεβασμός και η τιμή για καθέναν από εσάς που παίζει το παιχνίδι του να προσποιείται ότι είναι άνθρωπος, είναι τόσο μεγάλος σε αυτήν την πλευρά του πέπλου. Είστε αξιοσέβαστοι. Είστε εκείνοι που τόλμησαν να αφαιρέσουν τα φτερά τους και να παίξουν ένα παιχνίδι, προσποιούμενοι ότι είναι άνθρωποι. Σας τιμούμε περισσότερο από ότι θα μπορούσατε να φανταστείτε. Όταν φτάσετε στην Εστία, θα το κάψουμε!

Να φέρεστε με τον μεγαλύτερο σεβασμό ο ένας στον άλλον σε κάθε ευκαιρία. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλον, κάθε φόρα που μπορείτε και να παίζετε καλά μαζί

Espavo!

 

μετάφραση:  Άννα Τσουκαλά

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!