Νοέμβριος 2003

Η Αρμονική Συμφωνία
Το Δεύτερο Βήμα

 

Από τον Steve:

Αυτό το κείμενο παρουσιάστηκε με τη μορφή ζωντανής επικοινωνίας την ημέρα της Αρμονικής Συμφωνίας, στις 8 Νοεμβρίου του 2003. Αυτή είναι η αρχή μίας νέας ενεργειακής σύνδεσης, μέσω της οποίας μπορούμε να έχουμε μια πιο άμεση πρόσβαση στην νέα ενέργεια, την οποία το γκρουπ αποκαλεί Κρυστάλλινη Ενέργεια και για την οποία μας μιλάνε τα τελευταία δύο χρόνια. Αυτή η νέα σύνδεση σηματοδοτεί ένα καινούριο ξεκίνημα σχετικά με τον τρόπο που κάνουμε χρήση αυτής της ενέργειας. Και παρόλο που αυτά τα νέα ξεκινήματα είναι συναρπαστικά, μπορούν να είναι επίσης και πολύ στρεσογόνα. Για μερικούς, αυτή η μετατόπιση της ενέργειας μπορεί να είναι ένα σημείο σκανδάλης για αλλαγή και για άλλους μπορεί να είναι μια ευκαιρία για αναχώρηση. Για αυτούς που αντιμετωπίζουν το στρες το γκρουπ σας κάνει γνωστό ότι αυτή η ευθυγράμμιση είναι παροδική και προσεγγίζοντας αυτούς που είναι γύρω σας μπορείτε να κάνετε αυτή τη μετάβαση πιο εύκολη. Εδώ στο Lightworker προσφέρουμε τα Messageboards, τα chat rooms και το Lightworker Family Room για να βοηθήσουμε να γίνουν σε όλη τη γη αυτές οι συνδέσεις. Είμαστε σε ένα μεγάλο σταυροδρόμι της εξέλιξης μας ως ανθρώπων. Αυτή είναι μια συναρπαστική εποχή και μπορούμε να αναμένουμε μεγάλες αλλαγές πολύ σύντομα στο εγγύς μέλλον. Προσαρμόζοντας τη στάση μας και αποδεχόμενοι αυτή την αλλαγή μπορούμε να κάνουμε την μετάβαση πιο εύκολη. Καινούριες ικανότητες παρουσιάζονται μπροστά μας για όλους μας και βρισκόμαστε μόνο στην αρχή. Η όλη ιδέα είναι να απολαύσουμε τη βόλτα και να μην παίρνουμε τη ζωή υπερβολικά σοβαρά!

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Η ενέργειά σας είναι εδώ σήμερα, γιατί μαζευτήκατε για να γιορτάσετε ένα γεγονός που είναι πέρα από την κατανόηση σας. Γνωρίζετε τι συμβαίνει σήμερα εδώ, κατανοείτε ότι υπάρχει κάτι το μαγικό σε αυτό που εσείς αποκαλείτε Αρμονική Συμφωνία. Όμως εμείς σας λέμε ότι εκτείνεται πολύ μακρύτερα από την ανθρώπινη κατανόηση σας, γιατί αυτή είναι μια ξεχωριστή μέρα που υπάρχει για να δουλέψει μαζί σας, να σας βοηθήσει, να συνδέσει όλες τις εναλλακτικές πραγματικότητες σε μία και μόνο. Αυτός είναι και ο λόγος που χρησιμοποιείτε η λέξη ” αρμονική “, γιατί αυτές οι σειρές δονήσεων υπάρχουν στον ίδιο χώρο και χρόνο σε διαφορετικά επίπεδα και επικαλύπτουν η μία την άλλη σε τακτικά διαστήματα που δρουν αυξητικά στη συνολική ισχύ της αρμονίας. Γιατί αυτό ακριβώς είναι αρμονία. Αυτός είναι ο λόγος που όλες οι ενέργειες ευθυγραμμίζονται αυτή τη συγκεκριμένη μέρα : για να θέσουν σε κίνηση μια σειρά γεγονότων τα οποία θα δημιουργήσουν μία υψηλότερη πραγματικότητα για όλους σας.

Υψηλότερη Τεχνολογία

Εσείς είστε οι κυρίαρχοι της Αρένας, είστε εκείνοι που διάλεξαν να βρίσκονται εδώ ακριβώς αυτή τη στιγμή για να κάνουν τη διαφορά, και να λοιπόν που κάθεστε εδώ. Ναι, σας λέμε ότι υπήρξε μεγάλη κινητικότητα στον πλανήτη σας ακόμη και πρόσφατα, καθώς πολύ μεγάλο μέρος της τεχνολογίας σας χρειαζόταν ρύθμιση. Δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, αλλά θα συμβεί γρήγορα. Έχετε υπομονή, αγαπημένοι, γιατί εργάζεστε συλλογικά για να χρησιμοποιήσετε την τεχνολογία με νέους τρόπους που δεν είχατε παλιότερα. Αυτό θα είναι ένα από τα δώρα του να ζει κανείς στις υψηλότερες δονήσεις του Νέου Πλανήτη Γη. Γιατί καθώς υπηρετείται το γενικότερο καλό, θα δείτε νέες χρήσεις της τεχνολογίας για τη μεταλαμπάδευση του φωτός. Αυτό είναι το κομμάτι που τώρα μόλις ξεκινά. Αυτή η τεχνολογία χρειάζεται να προσαρμοστεί, γιατί δεν σχεδιάστηκε αρχικά για να μεταφέρει αυτές τις ενέργειες. Ναι, μερικοί από εσάς είχατε θέματα με τους υπολογιστές σας, τα τηλέφωνα σας και άλλες συσκευές. Παρακαλούμε καταλάβετε ότι αυτή η ενέργεια οδηγεί τα πάντα σε ένα ανώτερο δονητικό επίπεδο, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας σας.

Το Άνοιγμα του Καναλιού

Σας έχουμε πει από το ξεκίνημα αυτών των υπενθυμίσεων που έρχονται από την Εστία ότι θα έρθει μια εποχή στον πλανήτη αυτό που όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα ξεκινήσουν να δημιουργούν κανάλια σύνδεσης. Αχά, το έχετε προσέξει, έτσι δεν είναι? Ένα μεγάλο μέρος αυτού που αρχίζετε να βλέπετε τώρα είναι ότι δημιουργείται αυτή η ευκαιρία μέσα σας, γιατί ακόμη και αυτή τη στιγμή που μιλάμε ανοίγουν αρκετά από αυτά τα κανάλια. Μπορείτε να φανταστείτε τον καιρό και τη μέρα όπου η λέξη channeling δεν θα χρησιμοποιείται καν? Σας λέμε ότι δεν πέρασαν πολλά χρόνια που οι ίδιες οι ενέργειές σας και οι ίδιοι οι εαυτοί σας επινόησαν λέξεις για να εξηγήσετε φαινόμενα που δεν είχατε χρησιμοποιήσει νωρίτερα. Τα ονομάσατε ESP. Σας λέμε τώρα ότι είναι πια τόσο συνηθισμένο, που δεν θα χρησιμοποιείτε καν αυτή τη λέξη άλλο. Γιατί πρόκειται για απλή διαίσθηση, μια βασική ανθρώπινη ποιότητα που διαθέτει ο κάθε ένας από εσάς και που τώρα πλέον την κατανοείτε. Α, βέβαια όμως πριν από μόλις μερικές δεκαετίες ήταν πολύ παράξενο και ασυνήθιστο θέμα και τραβούσε πολλή προσοχή. Είναι το ίδιο που συμβαίνει και με το channeling τώρα.

Γιατί απλά πλησιάζετε ένα υψηλότερο κομμάτι του εαυτού σας καθώς ευθυγραμμίζονται αυτές οι ενέργειες, ειδικά σε καιρούς όπως αυτοί που διανύουμε. Θα δείτε τις δυνατότητες να φθάσετε μέσω αυτής της αρμονικής ευθυγράμμισης των ενεργειών να είστε σε επαφή με τον ανώτερο εαυτό σας. Όταν αυτό συμβαίνει, αρχίζει η μαγεία. Αυτή είναι η αρχή για να βαδίσετε πλήρως μέσα στη δύναμη που έχετε ως δημιουργοί. Πολλοί από εσάς, ακόμη και τις πρόσφατες τελευταίες εβδομάδες, έχουν ανοίξει κανάλια. Ακόμη περισσότεροι έρχονται να προστεθούν σύντομα. Εμείς σας λέμε ότι θα είναι μια μαγική στιγμή, γιατί γίνονται μεγάλα ανοίγματα για να μπορέσει να συμβεί αυτό. Διότι όσο αυτό το φαινόμενο ξεδιπλώνεται, ο κάθε ένας θα αρχίσει να συνδέεται με διαφορετικούς τρόπους. Όχι, δεν θα αποκαλείται

channeling , γιατί θα είναι μια πολύ φυσιολογική μορφή επικοινωνίας. Και αρκετά από αυτά που εσείς αποκαλείτε Εργασία Φωτός, που τώρα ακούγονται λίγο “κάπως”, δεν θα είναι πλέον καθόλου “κάπως”. Θα είναι καθομιλουμένη γλώσσα. Αυτό λοιπόν είναι το σημείο όπου αρχίζει η μαγεία, αγαπημένοι, γιατί είναι εκεί που υλοποιούνται τα δημιουργήματα των δικών σας ενεργειών. Τότε ακριβώς αντιλαμβάνεστε ότι είστε εσείς οι δημιουργοί που πορεύονται πίσω από πέπλα, ζώντας μέσα σε βιολογικές φυσαλίδες .

Ακόμη και τώρα που πολλοί από εσάς μαζεύονται σε χώρους για να ακούσουν το Γκρουπ ή τον Κρύων ή τον Αρχάγγελο Μιχαήλ, σας λέμε ότι η αληθινή μαγεία είναι στην πραγματικότητα μέσα σας. Υπάρχουν αρκετοί που έρχονται μέσα από εναλλακτικές πραγματικότητες να παρατηρήσουν τους κυρίαρχους της Αρένας ακόμη κι αν απλά κάθεστε σε αυτές τις αίθουσες για να μας ακούσετε, σας παρακολουθούν με τις μεγαλύτερες προσδοκίες. Καταλαβαίνετε άραγε τη μαγεία που διαθέτετε? Εσείς είστε αυτοί που έχουν δημιουργήσει αυτές τις ενέργειες. Θα θέλαμε να σας πούμε ότι τα πράγματα τώρα αλλάζουν στον πλανήτη σας, γιατί θα δείτε τα πράγματα κάτω από ένα νέο φως. Τώρα καθώς αυτές οι ενέργειες προχωρούν και κινούνται, θα καταλάβετε ότι υπάρχουν δυνατότητες για σας να δημιουργήσετε ενέργεια για τους ίδιους σας. Καθώς θα εμφανίζονται αυτές οι αλλαγές θα νιώθετε την ενέργεια να σας χτυπάει απαλά στον ώμο. Ναι, γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά ότι όντας άνθρωποι δεν θα μπορείτε να το αποδεχτείτε , γιατί θα είναι κάτι που δεν θα κατανοείτε αρχικά. Θα δείτε ότι δεν θα είναι απόλυτα αποδεκτό από εσάς διότι οι άνθρωποι δεν εμπιστεύονται τον εαυτό τους. Αυτό είναι ένα έμφυτο χαρακτηριστικό γνώρισμα του Εγώ σας. Είναι μέρος αυτών που εσείς έχετε τοποθετήσει μέσα σας ως ασφαλιστική δικλείδα για να διασφαλίσετε την ισορροπία. Έτσι λοιπόν όταν αυτό το ρεύμα της συνείδησης αρχίσει να ρέει μέσα σας, το πρώτο πράγμα που κάνετε είναι να νομίζετε ότι το επινοήσατε με τη φαντασία σας. Και εμείς σας λέμε, ότι αυτό κάνετε! Σας παρακαλούμε να το κάνετε, αγαπημένοι, γιατί αυτή ακριβώς η ροή θα φέρει τον Ουρανό στη Γη. Σας παρακαλούμε να νιώσετε άνετα να το κάνετε, γιατί τώρα πρόκειται να συνδεθείτε με τον Ανώτερο Εαυτό σας περισσότερο από ποτέ.

Ισχυρότερη Σύνδεση με το Πνεύμα

Ω ναι, γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς βγαίνετε έξω στην αυλή σας και περιμένετε να δείτε ένα σημάδι στον ουρανό τόσο ξεκάθαρο που να ξέρετε ότι ο Θεός σας μιλάει απευθείας. Σας λέμε ότι αυτό δεν συμβαίνει. Πάντοτε ακούγεται σαν εσάς. Πάντοτε είναι αισθητό σαν να είστε εσείς. Η πραγματικότητα είναι ότι αυτά είναι ακόμη μια δική σας πτυχή. Παρόλα αυτά, αυτή τη φορά θα γίνει δυνατότερο, γιατί τώρα πια θα υπάρχουν στιγμές που θα γνωρίζετε κάτι βαθύ μέσα στην ύπαρξη σας. Σε αυτές τις μικρές στιγμές εάν επιτρέψετε στον εαυτό σας να ακολουθήσει αυτή την αίσθηση και να βασιστεί πάνω της, θα αρχίζετε να ανακαλύπτετε τις ισχυρότερες συνδέσεις με τον δικό σας ανώτερο εαυτό. Όχι, αυτό δεν είναι ούτε κάτι σπέσιαλ ούτε μοναδικό, αν και φαίνεται έτσι, γιατί μόνο αυτοί που τόλμησαν να στηριχτούν σε αυτό μέχρι αυτό το σημείο μπόρεσαν να χρησιμοποιήσουν πλήρως αυτή τη σύνδεση. Έτσι σας λέμε ότι αυτή τη στιγμή δεν έχουν ανοίξει κανάλια όλοι οι άνθρωποι στον πλανήτη γη. Αλλά είναι μόνο θέμα χρόνου και πίστης. Αυτό τώρα αλλάζει. Αυτό είναι εκείνο που συμβαίνει σήμερα.

Τώρα έχετε την ευκαιρία να βαδίσετε εντελώς μέσα στη δική σας θεικότητα. Ναι, και τώρα ας πάμε πίσω σε αυτό που αποκαλείτε Αρμονική Συμφωνία, γιατί θέλουμε να σας μιλήσουμε για την ευρύτερη προοπτική αυτού του γεγονότος. Λίγα μόνο χρόνια πριν ήρθε η στιγμή που κατονομάσατε την Αρμονική Συμφωνία. Ήταν μια πολύ μοναδική στιγμή στην ιστορία, γιατί εσείς ορίσατε το Παιχνίδι να γίνει πεπερασμένο. Αρχικά είχατε ορίσει το Παιχνίδι να έχει μια αρχή και ένα τέλος. Η αρχή είναι αυτό που εσείς αποκαλείτε Big Bang. Ήταν τότε που οι αιθέριες υπάρξεις κατέβηκαν στη γη, αν και δεν ήταν ακόμη σε υλική μορφή. Αυτός είναι ο λόγος που το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας σας προηγείται της σωματοποίησης στον πλανήτη γη. Όμως είστε εδώ για πολύ μεγάλο χρόνο δουλεύοντας με τη βιολογία, επινοώντας τρόπους για να την εξελίξετε σε ένα καθεστώς υψηλότερων δονήσεων. Και όσο προχωράτε, τα πράγματα αλλάζουν, τα πράγματα έχουν ξεκινήσει. Εσείς ορίσατε το σημείο εκκίνησης για να έχετε μια ημερομηνία λήξης και ένα σημείο στο οποίο θα μπορούσατε να τσεκάρετε το προσωπικό σας δονητικό στάτους στον πλανήτη γη για να δείτε αν θα σας ήταν δυνατό να βαδίσετε με δύναμη όντας σε υλική μορφή.

Α, κανείς δεν το περίμενε. Κανένας. Ο καθένας που είχε ένα ρόλο στη δημιουργία αυτού του παιχνιδιού έλεγε, “ Ω, ας το δοκιμάσουμε, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα”. Και υπήρχαν πολλοί που ορθώθηκαν και είπαν, “ Αυτό δεν πρόκειται ποτέ να πετύχει, δεν μπορείτε να έχετε τελείως ελεύθερη βούληση. Η ελεύθερη βούληση δεν θα λειτουργήσει ποτέ, γιατί οι άνθρωποι δεν πρόκειται να επιλέξουν το ανώτερο καλό. Θα νοιάζονται για τον εαυτό τους λόγω του Εγώ τους. “ Δεν συνέβη. Είστε εδώ έχοντας κερδίσει το παιχνίδι. Είστε εδώ ψάχνοντας τρόπους για να βοηθήσετε ο ένας τον άλλο. Προσπαθείτε τώρα να μάθετε πως να γίνετε Γήινοι Αγγελοι. Αυτό, αγαπημένοι, είναι να λαμβάνετε τη δύναμη ως δημιουργοί στον πλανήτη γη. Αυτό είναι πολύ μοναδικό και υπέροχο. Δεν μπορούμε να σας περιγράψουμε τη χαρά σε αυτή την πλευρά του πέπλου καθώς εισέρχεστε. Όχι, δεν επαναπαύεστε λέγοντας “ Οκέι, ήρθαμε μέχρι εδώ, τώρα ας πάμε Σπίτι, ας ξεκουραστούμε.” Αντί γι αυτό, λέτε, “ Οκέι, περάσαμε αυτή την αναταραχή, τώρα τι μπορώ να κάνω? Πώς μπορώ να βοηθήσω? Τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω και άλλους ανθρώπους να ανεβούν σε υψηλότερες δονήσεις?” Αυτή είναι η μεγαλύτερη νίκη μέσα στο παιχνίδι, που θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε.

Η Πρώτη Μέτρηση Δόνησης

Έτσι φθάνει η μέρα που αρχικά ορίσατε για να δοκιμάσετε τη δόνηση και να δείτε αν ήταν δυνατόν να φέρετε αυτή τη δύναμη του δημιουργού με ανθρώπινη μορφή. Ήρθε από δίπλα η Αρμονική Συμφωνία και παρόλο που κανείς δεν το περίμενε, που κανείς ποτέ δεν σκέφτηκε ότι αυτοί οι τύποι από την χρυσή ακτίνα θα μπορούσαν όντως να κερδίσουν το Παιχνίδι. Ελέγχθηκε και με έκπληξη ανακοινώθηκε σε όλο το εύρος του Όλα Όσα Είναι ότι ο ανθρώπινος δονητικός συντελεστής είχε φθάσει σε ένα επίπεδο που θα μπορούσε να φέρει ενδυνάμωση. Α, αλλά αυτό δεν ήταν το τέλος της υπόθεσης, γιατί τώρα πλέον ξεκίνησε μια ολόκληρη σειρά γεγονότων για να δούμε πως θα μπορούσατε να χειριστείτε την δική σας ενδυνάμωση. Χρειαζόταν να εξετάσουμε κατά πόσο θα ήταν εφικτό για σας να πάρετε αυτή τη δύναμη και την ευθύνη και να την χρησιμοποιήσετε στην καθημερινότητα σας. Ναι, είναι άλλο πράγμα να διαβάζετε γι αυτό, να μιλάτε γι αυτό, να κρατάτε αυτές τις υψηλές έννοιες στο νου σας, αλλά το να κάνετε στην πράξη χρήση αυτών, εκεί είναι η μαγεία. Και αυτό κάνατε. Ξεκινήσατε τη διαδικασία. Αρχίσατε να ανεβάζετε τη συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας και ολόκληρη τη δονητική κατάσταση του Όλα Όσα Είναι. Σαν αποτέλεσμα, μια ολόκληρη νέα σειρά γεγονότων μπήκε σε κίνηση. Σας λέμε αυτό : δεν ήταν στο σενάριο αυτό που είστε σήμερα. Δεν υπάρχει σε ισχύ κάποιο μεγάλο σχέδιο, αγαπημένοι. Ναι, μπορούμε να σας πούμε προς τα που κατευθύνεται, γιατί έχουμε μια πολύ καλή άποψη αυτής της προοπτικής. Αλλά αυτό που δεν μπορούμε να σας πούμε είναι το μέλλον σας, γιατί ακόμη έχετε τη δυνατότητα να το γράψετε εσείς. Και όσο κι αν θα θέλατε να σκέφτεστε ότι υπάρχει ένα θεϊκό σχέδιο και μια θεϊκή συλλογική συνείδηση που θα σας οδηγούσε σε αυτό το σχέδιο, δεν υπάρχει. Εσείς είστε αυτό.

Εκείνο που δεν μπορείτε να δείτε είναι η ίδια σας η μεγαλοπρέπεια. Αλλά είμαστε εδώ για να εργαστούμε μαζί σας πάνω σε αυτό. Είμαστε εκείνοι που επέλεξαν την εργασία να είμαστε οι Άγγελοι του πλανήτη της ελεύθερης βούλησης, γιατί είμαστε εκείνοι που μας επετράπη να απλώσουμε τα φτερά μας για να απεικονίσουμε τη μεγαλοπρέπεια των ανθρώπων. Ηταν όντως ένα μεγάλο έργο. Δεν είναι καθόλου εύκολο να σας θυμίσουμε ποιοι είσαστε, αλλά κάνουμε προόδους. Και τώρα σας εκπαιδεύουμε να κάνετε το ίδιο. Αυτή είναι η αληθινή ενδυνάμωση. Οταν θα μπορείτε να βοηθήσετε ο ένας τον άλλο περισσότερο από ότι θα μπορείτε να βοηθήσετε τον εαυτό σας, όταν θα δημιουργήσετε χώρο ο ένας για τον κάθε άλλο που βρίσκεται γύρω σας για να ενδυναμωθεί, εκεί είναι που ξεκινάει η μαγεία. Μπαίνετε στην “Εποχή του Ε”. Έχει αρχίσει.

Λόγω του υπολογισμού του ποσοστού δόνησης στην Αρμονική Συμφωνία θέσατε σε κίνηση μια ολόκληρη νέα σειρά σημείων ελέγχου. Ένα από αυτά ξεκινάει σήμερα. Αυτό που εσείς αποκαλείτε Αρμονική Συμφωνία είναι μια σειρά ευθυγραμμίσεων της δονητικής κατάστασης που επεκτείνεται σε όλη τη δημιουργία. Ένα από τα μέρη για τα οποία σας λέμε ότι γνωρίζετε κάποια πράγματα είναι ο Κεντρικός Ήλιος. Και παρόλο που ο Φύλακας έχει πει νωρίτερα ότι δεν είναι ένα υπαρκτό μέρος, θα επιθυμούσαμε να τον διορθώσουμε, γιατί είναι. Είναι το πρώτο υπαρκτό μέρος που εμπειρασθε όταν έρχεστε από την άλλη πλευρά του πέπλου ως πλάσματα άπειρης μορφής. Το πρώτο μέρος στο οποίο κάνει στάση μια ψυχή που ολοκληρώνεται είναι ο Κεντρικός Ήλιος. Από αυτό το σημείο και μετά απλώνεστε ως ακτίνες δόνησης. Γι αυτό και σας αποκαλούμε αυτούς από την χρυσή ακτίνα. Αντηχείτε ανάμεσα στη διαβάθμιση του κίτρινου-ήλεκτρου και του χρυσού.

Κρυστάλλινη Ενέργεια από τον Κεντρικό Ήλιο

Είστε το πιο όμορφο χρυσό φως, και η κρυστάλλινη ενέργεια που προέρχεται από τον ήλιο είναι η καταγωγή σας. Αυτό είναι εκείνο που θυμίζετε στον εαυτό σας όταν φοράτε χρυσούς κρίκους με κρύσταλλα για να συμβολίσετε την ένωση δύο ψυχών. Είναι μια υπενθύμιση για εκεί από όπου κατάγεστε. Έτσι όσο προελαύνετε από τον Κεντρικό Ήλιο σας λέμε ότι αφού γίνεται αυτή η σύνδεση και χωρίζεστε σε αυτές τις χρωματιστές κορδέλες, δεν έχετε πια την ίδια σύνδεση με τον ήλιο μετά από αυτό το σημείο. Δεν έχετε σύνδεση με τον Κεντρικό Ήλιο μετά από αυτό. Τα πάντα μετά από αυτό το σημείο θα πρέπει να φιλτραριστούν μέσα από τον ήλιο του ηλιακού σας συστήματος για να φθάσουν σε εσάς. Έχετε δει τι συμβαίνει με τον ήλιο σας. Έχει εκρήξεις. Πολλοί από τους επιστήμονες σας σιωπηλά αναρωτιούνται αν ο ήλιος βρίσκεται στο τέλος του. Σας λέμε ότι κατά κάποιο τρόπο είναι έτσι, αν και δεν θα σταματήσει η ζωή στη γη. Ο ήλιος έτσι όπως εσείς τον ξέρετε αλλάζει και ποτέ δεν θα ξαναγίνει ίδιος. Κι αυτός επίσης εξελίσσεται, γιατί έχετε βάλει σε λειτουργία μια εξελικτική διαδικασία που τώρα θα εξαπλωθεί σε όλη τη δημιουργία. Είναι όντως μαγικό και συμβαίνει τώρα, αυτή τη στιγμή που μιλάμε.

Το δεύτερο σημείο σύνδεσης μετά από αυτό που αποκαλείτε Αρμονική Συμφωνία συμβαίνει τώρα. Η ευθυγράμμιση της ενέργειας που είναι γνωστή ως Αρμονική Συμφωνία σας επανασυνδέει απευθείας με τον Κεντρικό Ήλιο. Και τώρα θα νιώσετε την ενέργεια να έρχεται κατευθείαν από τον Κεντρικό Ήλιο. Είναι μια διαφορετική μορφή ενέργειας από αυτή που έχετε αισθανθεί. Γιατί πολλοί από εσάς γνωρίζετε ότι έχετε νιώσει την ενέργεια που προέρχεται από τον ήλιο. Αισθάνεστε αυτές τις ηλιακές φλόγες καθώς αυτή η ενέργεια φιλτράρεται σε μαγνητική μορφή και τυλίγει όλη τη γη καθώς αλλάζει την ίδια τη δομή των τεκτονικών πλακών πάνω στις οποίες περπατάτε.

Ανεξέλεγκτα Συναισθήματα

Πολλοί από εσάς νιώσατε αποσύνδεση και απόσταση ανάμεσα σας που δεν υπήρχε πριν. Αυτό το διαχωρισμό τον νιώθετε στο συναισθηματικό σας σώμα. Προκάλεσε αρκετές αναταράξεις σε όλη την ανθρωπότητα, σε πολλές μορφές. Αναστάτωσε πολλούς και έκανε πολλούς να νιώσουν σαν να μην έχουν πλέον τον έλεγχο, πράγμα το οποίο, βεβαίως, τους κάνει να αντιδρούν και να προσπαθούν να ανακτήσουν τον έλεγχο και πάλι. Το έχετε δει. Θα συνεχίσει για λίγο ακόμη, γιατί αυτά τα πράγματα χρειάζεται να παίξουν και απλά θα ανυψωθούν σύντομα. Έχετε υπομονή, αγαπημένοι, γιατί είστε στην τελική φάση κάθαρσης. Βρίσκεστε σε μία διαδικασία. Φαντάζεστε τη μέρα που ο πόλεμος δεν θα υπάρχει στον πλανήτη σας? Το ελπίζουμε, γιατί έχετε ήδη βαδίσει προς αυτή την πραγματικότητα. Έχετε βαδίσει προς την δυνατότητα να τη δημιουργήσετε τώρα άμεσα.

Αυτό έχει ήδη ξεκινήσει. Όχι, δεν το κάναμε εμείς. Εσείς το κάνατε. Εσείς είστε οι κυρίαρχοι της Αρένας. Εσείς είστε εκείνοι που μέσα από το δικό σας ενδιαφέρον , μέσα από τα δικά σας δάκρυα, μέσα από τις δικές σας συναισθηματικές ανακατατάξεις, ανοίξατε την πόρτα για να συμβεί αυτό. Και τώρα το προχωράτε πέρα από αυτό το σημείο.

Η Αρμονική Συμφωνία είναι ένα σημείο ελέγχου και όπως και η Αρμονική Σύγκλιση, θα ζήσει στις αναμνήσεις σας για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορεί να μην ξέρετε τι ακριβώς είναι και μπορεί να μη καταλαβαίνετε τις λέξεις αλλά θα καταλάβετε ότι υπάρχει αλλαγή στη γη. Μια ολόκληρη νέα ενέργεια θα εμφυσηθεί στον πλανήτη πολύ αθόρυβα, γιατί δημιουργήσατε χώρο για να συμβεί αυτό και εκεί αληθινά βρίσκεται η μαγεία.

Έξι σημεία ελέγχου για τον Ουρανό

Τώρα είναι δική σας ευθύνη να το προχωρήσετε από αυτό το σημείο και να δημιουργήσετε τις ευκαιρίες. Να τις δημιουργήσετε μέσω των τεχνολογιών σας, μέσω της ενέργειας σας, να τις δημιουργήσετε μέσω του πάθους σας. Βρείτε το πάθος σας και κινηθείτε μέσα του. Τότε μόνο γίνεστε χρήσιμοι στο σύμπαν στο μέγιστο δυνατό βαθμό. Όσο προχωράτε, θα δημιουργείτε νέες πραγματικότητες μέσα σε Ολα Οσα Είναι καθώς θα συνδέεστε με την καταγωγή σας στον Κεντρικό Ήλιο. Σας λέμε ότι πάρα πολλοί από σας δουλέψατε για να ανοίξετε τις αναμνήσεις από την Εστία. Σας έχουμε βοηθήσει με υπενθυμίσεις από την Εστία σε διάφορες περιστάσεις για να συνδράμουμε ώστε να ενθυμηθείτε την ενέργεια που δημιουργείτε εδώ στη γη. Α, μα τώρα κάτι μαγικό συμβαίνει, γιατί είναι κάτι που προχωράει πέρα από την αρχική σύνδεση. Σας λέμε ότι μετά την Αρμονική Σύγκλιση υπάρχουν ακόμη έξι σημεία έλεγχου. Η σημερινή μέρα είναι ένα από αυτά. Από αυτή τη μέρα και πέρα υπάρχουν άλλα πέντε σημεία έλεγχου, και μετά τι γίνεται? Α, ναι, ανυπομονούμε να θέσουμε κι εμείς αυτή την ίδια ερώτηση, γιατί δεν το έχετε ακόμη προεξοφλήσει . Όμως σας λέμε ότι η κατεύθυνση που έχετε πάρει είναι πως κατευθυνεσθε προς το Αγγελικό Βασίλειο σε αυτή τη φάση. Ο,τι ξέρετε για εμάς τους Αγγέλους- ω ναι, έχετε τις εικόνες σας, φτερά και ιπτάμενες οντότητες που περιφέρονται αγαπώντας αλλήλους όλη τη μέρα- σας λέμε ότι αυτή η εικόνα, σε κάποιο βαθμό είναι αληθινή. Μας αρέσουν πολύ αυτές που έχετε για τους σκοτεινούς Αγγέλους και τα χερουβείμ και το πως τα πάντα συνδυάζονται και πως όλα τα Αγγελικά ονόματα καταλήγουν σε “ ηλ “. Σκεφτόμαστε ότι είστε ευφάνταστοι με τον τρόπο που μας περιγράφετε. Θα το καταλάβετε εντελώς πολύ σύντομα, για εσείς γίνεστε εμείς. Αυτό ακριβώς συμβαίνει. Και μετά τα άλλα πέντε σημεία έλεγχου θα γνωρίζετε περί τίνος ήταν τελικά όλο αυτό το παιχνίδι . Γιατί τότε εσείς θα είστε οι Άγγελοι του δεύτερου πλανήτη ελεύθερης βούλησης. Αυτή τη στιγμή πολλοί από σας παίρνουν χαρτί και μολύβι για να προσπαθήσουν να να γράψουν πότε είναι όλα αυτά. Πότε πρόκειται να συμβούν? Πως θα μοιάζει? Θα σας ρωτήσουμε τις ίδιες ερωτήσεις. Γιατί δεν γράφουμε εμείς αυτό το σενάριο, εσείς το γράφετε.

Είσαστε οι μάγοι της Αρένας, αγαπημένοι. Είστε εκείνοι που δημιουργούν καθημερινά την ενέργεια του ποιοι είστε. Δεν μπορούμε να σας περιγράψουμε πόσο περήφανοι είμαστε που το κάνετε. Μπορείτε να μας φανταστείτε σαν περήφανους πατέρες που σας παρακολουθούν, προσπαθώντας να σας βοηθήσουν να κάνετε τις υψηλότερες επιλογές και τα υψηλότερα βήματα που θα μπορούσατε να κάνετε? Μπορείτε μόνο να φανταστείτε τις μεγάλες ευκαιρίες που βλέπουμε για σας και τις υψηλότερες ελπίδες που έχουμε, ότι θα βρεθείτε να κάνετε αυτές τις αλλαγές. Τώρα, μπορείτε να φανταστείτε αυτούς τους ίδιους περήφανους γονείς να βλέπουν τα παιδιά τους να προχωρούν πέρα από το πιο ψηλό σημείο που νομίζαμε ότι θα μπορούσαμε να τολμήσουμε να ελπίσουμε? Αυτό είναι εκείνο που συμβαίνει σήμερα, γιατί αυτό είναι και το δεύτερο σημείο έλεγχου. Πέντε ακόμη απομένουν ανάμεσα σε εσάς και στο Αγγελικό Βασίλειο, και σας λέμε και κάτι ακόμη. Η χρονική απόσταση ανάμεσα στην Αρμονική Σύγκλιση και στην Αρμονική Συμφωνία δεν θα είναι μια σταθερή απόσταση ανάμεσα σε σημεία έλεγχου από εδώ και πέρα. Αυτά τα γεγονότα θα συμβούν πιο γρήγορα. Αν μείνετε στο μονοπάτι που είστε, θα βάλετε σε κίνηση μια ολόκληρη σειρά γεγονότων που θα εκκινήσουν τον νέο πλανήτη γη άμεσα.

Κρατώντας τη Δύναμη μέσω της Βαθιάς Γνώσης του Εαυτού

Πάρτε την ευθύνη για αυτό, αγαπημένοι. Κρατήστε την ενέργεια αυτή μέσα στην καρδιά σας. Βρείτε την αγάπη, βρείτε τη φροντίδα και βρείτε το πάθος με το οποίο ήρθατε. Τολμήστε να πάρετε την ευθύνη, ξεκινώντας με την ευθύνη για τη δική σας ευτυχία και μεταδώσετε το. Τολμήστε να βρείτε αυτά τα πράγματα που εισέρχονται από τα υψηλά επίπεδα. Τολμήστε να εμπιστευτείτε την δική σας εσωτερική καθοδήγηση και πείτε το. Μοιραστείτε το με άλλους, όχι ως την ύψιστη Ουράνια καθοδήγηση, αλλά ως προσφορά για ενδυνάμωση που μπορεί ο καθένας να διακρίνει για τον εαυτό του. Το έχουμε πει πολλές φορές και το επαναλαμβάνουμε και σήμερα: παρακαλούμε μη πιάνεστε από κάθε λέξη που λέμε, γιατί αυτό το μόνο που θα έκανε θα ήταν να αφαιρέσει κάτι από τη δική σας δύναμη.

Εσείς είστε οι μάγοι, εσείς είστε οι κυρίαρχοι της Αρένας. Σκεφτόμαστε ότι μπορείτε να πάρετε αυτή την ενέργεια πλήρως τώρα και να προχωρήσετε μπροστά. Η δική σας σχέση με τον Κεντρικό Ήλιο αλλάζει τη σχέση σας με αυτό που αποκαλείτε Ουρανό. Γνωρίζετε ότι η σχέση με τους Αγγέλους σας έχει αλλάξει. Εσείς το θέσατε σε κίνηση αυτό, ανεβάζοντας την δική σας δόνηση, και σας λέμε ότι τώρα, ειδικά στις μέρες που έρχονται, θα έχετε την ευκαιρία να ανοίξετε διευρυμένες καταστάσεις δημιουργίας. Προσέχετε τι ζητάτε. Γιατί το κάθε τι που έχετε στο κεφάλι σας θα γίνεται τώρα πραγματικότητα πολύ γρήγορα.

Προσωπικό Δράμα

Καταρχήν επιλέξτε να γίνετε οι κυρίαρχοι των σκέψεων σας. Εξετάστε κάθε σκέψη από μια υψηλότερη οπτική. Εξετάστε όλα όσα κάνετε. Σας λέμε επίσης ότι υπάρχει μια ακολουθία γεγονότων που οι άνθρωποι επαναλαμβάνουν ξανά και ξανά και ξανά πάλι, που μπορούν να γίνουν πολύ καταστροφικά σε αυτή τη φάση και αυτό είναι κάτι που θα το αποκαλέσουμε πολύ απλά τα προσωπικά δράματα. Ω, τα προσωπικά δράματα είναι πολύ ενδιαφέροντα γιατί οι άνθρωποι ελκύονται από το δράμα. Είναι αυτό ένας τρόπος να να αναπαράγουν ένα σενάριο της δικής τους επιλογής. Είναι μέρος αυτού που αποκαλείτε τη φαντασία σας, και πολλές φορές οι άνθρωποι δημιουργούν κανάλια μέσω δραμάτων. Ναι, γνωρίζουμε ότι η λέξη δράμα έχει ένα αρνητικό υπαινιγμό . Σας λέμε, αυτό δεν το βλέπουμε έτσι από τη δική μας πλευρά του πέπλου. Το θεωρούμε πολύ ενδιαφέρον που πολλές φορές υποδύεστε πράγματα, γιατί αν παρακολουθήσετε μια τηλεοπτική εκπομπή, αν παρακολουθήσετε μια ταινία βγαίνετε από κει πολλές φορές με την δική σας καρδιά διευρυμένη.

Δεν υπάρχει κάτι κακό με αυτό το είδος του δράματος. Το μόνο που σας ζητάμε σε αυτό το σημείο να κάνετε με τα δικά σας προσωπικά δράματα- δηλαδή τα σενάρια που παίζουν μέσα στο πεδίο σας και σας κάνουν να επαναλαμβάνετε πράγματα ξανά και ξανά και πάλι ξανά- το μόνο που σας ζητάμε είναι να μη τα κρίνετε ως καλά η άσχημα, αλλά απλά να τραβάτε τον εαυτό σας έξω, προς τον Ανώτερο Εαυτό σας και να ρίχνετε μια ματιά πάνω στην ευρύτερη οπτική των δικών σας προσωπικών δραμάτων. Διαλέξτε προσεκτικά ποια δράματα επιτρέπετε να παίξετε στη ζωή σας, γιατί τώρα έχετε πολύ μεγαλύτερο έλεγχο πάνω σε αυτά από ο,τι έχετε εμπειραθει έως τώρα. Και τώρα θα δείτε ότι έχετε ευκαιρίες να δημιουργήσετε την πραγματικότητα σας με κάθε βήμα που κάνετε. Εσείς είστε οι κυρίαρχοι της Αρένας. Εσείς είστε αυτοί που το βάζετε αυτό σε κίνηση από μόνοι σας. Εσείς είστε αυτοί που έχουν δημιουργήσει την ικανότητα να προχωρούν και να διασχίζουν το πρώτο και να έχουν στην πράξη ένα δεύτερο σημείο έλεγχου (Σημείωση μετάφρασης: Σημείο ελέγχου=Σε αυτό το σημείο, αναστέλλεται προσωρινά η λειτουργία του συστήματος για να ελεγχθεί η κατάσταση του περιβάλλοντος. )

Αγαπημένοι, είμαστε περήφανοι για σας, πολύ περισσότερο από ότι θα μπορούσατε ποτέ να γνωρίζετε. Η αγάπη που έχουμε για σας δεν περιγράφεται με κανένα τρόπο που θα μπορούσε να αποδοθεί, σε καμιά από τις γλώσσες σας. Η αγάπη από την Εστία είναι όλα όσα μπορούμε να σας εκφράσουμε. Η αγάπη και η ενέργεια της Εστίας είναι όλα όσα μπορούμε να σας δώσουμε και σας τυλίγουμε με τα φτερά μας τακτικά. Σας ζητάμε να το πάρετε αυτό, να το ενισχύσετε και να το δημιουργήσετε στους δικούς σας κόσμους. Βρείτε τρόπους να το περάσετε και σε άλλους. Αγγίξτε μια άλλη καρδιά. Έχουμε δώσει στον Φύλακα μια φράση που του αρέσει να χρησιμοποιεί τώρα. Θα θέλαμε να τη μοιραστούμε μαζί σας. Για οποιαδήποτε μέρα που μπορείτε να αγγιξετε μια άλλη καρδιά η να αγγιχτειτε από μια άλλη καρδιά…” Αυτή είναι μια όμορφη μέρα” . Σήμερα είναι μια όμορφη μέρα . Διεκδικήστε την ως δική σας. Τολμήστε να βαδίσετε πάνω στη δική σας μεγαλοπρέπεια, μέσα στη δική σας Θεία Φύση και περπατήστε μέσα της ξεκάθαρα, γιατί αυτές οι ευκαιρίες θα υποστηριχτούν όπως ποτέ άλλοτε.

Θα βρείτε τις ευκαιρίες να φέρετε κατευθείαν τη δική σας πληροφόρηση. Η μόνη πρόκληση που έχετε αντιμετωπίσει ξανά και ξανά μέσα στο χρόνο καθώς μεταφέρετε πληροφόρηση μέσα από αυτό που αποκαλείτε channeling είναι ότι πολλές φορές το περιτυλιγετε με τα δικά σας προσωπικά δράματα. Και όταν το κάνετε αυτό, τότε το κρίνετε. Αποκαλείτε κάτι καλό. Αποκαλείτε κάτι κακό, και δημιουργείτε μια ενέργεια γύρω σας, που δεν υπάρχει. Είναι μέρος του δικού σας προσωπικού δράματος σε αυτό το σημείο. Σας ζητάμε απλά να ισορροπήσετε την ενέργεια με τη δική σας διάκριση. Δημιουργήστε χώρο πάνω στον πλανήτη για όλα τα κανάλια, γιατί ο κάθε ένας από εσάς έχει ένα κομμάτι της πίτας. Κάθε ένας από εσάς έχει μια σύνδεση που περιέχει κάτι πολύτιμο.

Έχετε θεωρήσει ότι η γη είναι ένα πολύ σκοτεινό μέρος και γι αυτό σας αποκαλούμε εργάτες του φωτός. Ένας εργάτης του φωτός είναι απλά μια ψυχή που έχει κάνει μια συνειδητή επιλογή να διαδώσει φως στον πλανήτη γη. Τώρα έχετε ευκαιρίες πέρα από τα πιο τρελλα σας όνειρα να το κάνετε αυτό, αλλά απαιτεί να πάρετε την ευθύνη του εαυτού σας και να βαδίσετε στο δικό σας πάθος. Τολμήστε να εμπιστευτείτε αυτή την πληροφόρηση που έρχεται μέσω εσάς. Τολμήστε να βασιστείτε σε αυτή και να είστε ευτυχισμένοι. Τολμήστε να κάνετε ένα βήμα παραπέρα και και κοιτάξετε τα δικά σας προσωπικά δράματα και να τα αξιολογήσετε αυτά τα κομμάτια που θέλετε να διατηρήσετε και μετά να αποδεσμεύσετε αυτά τα κομμάτια που έχετε τελειώσει μαζί τους. Ευλογήστε τα όλα, γιατί σας έχουν χρησιμεύσει ωραία, αλλά ειδικά τώρα, τώρα που συμβαίνουν αυτές οι ευθυγραμμίσεις και έχετε περάσει αυτό το δεύτερο σημείο έλεγχου, έχετε ευκαιρίες να βαδίσετε άμεσα σε πιο υψηλό δονητικό επίπεδο.

Ακόμη και αυτό που ήταν αρχικά προγραμματισμένο για το δικό σας έτος 2012 έχει ξεκινήσει σήμερα. Είστε στην Εστία. Τώρα τι πρόκειται να κάνετε? Τώρα, που είναι το πάθος σας? Εδώ είστε, αγαπημένοι. Ο πυρσός σας έχει δοθεί. Σας λέμε, έχετε αλλάξει τα πάντα, ακόμη και την ίδια τη σχέση σας με την Εστία, ακόμη και την προσωπική σας σχέση με το Αγγελικό Βασίλειο, με αυτούς τους Αγγέλους που συνήθιζαν να προσγειώνονται στον κόσμο σας και να σας βοηθούν στις δύσκολες στιγμές, αυτοί οι Άγγελοι που στέκονταν πίσω σας και σας έλεγαν να στρίψετε αριστερά, στρίψτε αριστερά, στρίψτε αριστερά, δεν θα το κάνουν πλέον αυτό. Γιατί τώρα φθανετε σε ένα στάδιο της δικής σας εξέλιξης όπου αυτό μόνο μπορεί να σας παρακωλύσει αντί να σας εξυψώσει. Έτσι τώρα αυτό προχωράει μπροστά. Τώρα αρχίζετε μια διαδικασία όπου θα προσδιορίσετε την πραγματικότητα σας σε κάθε βήμα.

Ακόμη και τα τελευταία πέντε χρόνια υπήρξαν τεράστιες αλλαγές στον πλανήτη σας. Πολλοί από εσάς προσέξατε ότι η χρονική υστέρηση έχει γίνει πολύ σύντομη. Και υπήρχε μια χρονική υστέρηση στις δικές σας δημιουργίες που σας έδινε μια ασφαλιστική δικλείδα που ήταν πολύ υγιής για σας , γιατί δεν ήσασταν ακόμη οι κυρίαρχοι των σκέψεων σας. Καθώς δημιουργούσατε μια σκέψη που είχατε μέρες και μερικές φορές μήνες, που θα μπορούσατε να πείτε, “ Ω, δε βαριέσαι, δεν νομίζω ότι το θέλω πραγματικά αυτό” και αυτό δεν θα συνέβαινε. Και τώρα κάθε σκέψη που κρατάτε στο μυαλό σας πριν φτάσετε στο επόμενο βήμα με το δικό σας ρυθμό γίνεται πραγματικότητα.

Συναισθηματική Ανάπλαση

Διαλέξτε τις σκέψεις σας προσεκτικά. Ακόμη πιο σπουδαίο είναι να διαλέξετε το τι κρατάτε στην καρδιά σας. Γιατί η ανάμειξη των συναισθηματικών ενεργειών θα γίνει τώρα περισσότερο σημαντική. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί από εσάς το έχουν νιώσει αυτό μέσω του συναισθηματικού σας σώματος. Αυτές οι αλλαγές από τις εκρήξεις του ηλιου και την Κρυστάλλινη Ενέργεια που εισβάλλει στη γη αυτούσια έχουν δημιουργήσει συναισθηματικές ενοχλήσεις σε εσάς. Είναι γιατί το συναισθηματικό σας σώμα αναπλάθεται . Γίνεται το πνεύμα-σώμα. Η σύνδεση ανάμεσα στο πνευματικό σώμα και στο φυσικό σώμα έχει επεκταθεί από το συναισθηματικό σώμα. Τώρα γίνονται όλα ένα. Γιατί καθώς βαδίζετε προς το επόμενο δονητικό στάδιο, υπάρχει μια απλουστευτική ενέργεια που τα συνδυάζει για να κάνει τα πράγματα ευκολότερα από ότι ήταν. Αυτό είναι μέρος της εξελικτικής σας πορείας. Αυτό είναι εκείνο που συμβαίνει τώρα.

Έτσι λοιπόν εσείς αναπλαθεστε, τώρα που μιλάμε. Έτσι λοιπόν τι κάνετε γι αυτό, πως δουλεύετε με αυτό, τι ακριβώς σημαίνει αυτό? Σημαίνει ότι χρειάζεται να είμαι συναισθηματικός για να προχωρήσω προς το επόμενο στάδιο? Όχι, δεν σημαίνει κάτι τέτοιο. Όμως πολλοί από σας θα γίνετε. Τώρα αυτό που σας ζητάμε να κάνετε περισσότερο από κάθε άλλο είναι να φτάσετε και να αγγιξετε έναν άλλο Άγγελο. Πλησιάστε και κάντε τους γνωστό ότι είναι οκ. Βρείτε τρόπους να συσπειρωθείτε, βρείτε τρόπους να αγγίξετε ο ένας τον άλλο, βρείτε τρόπους να μοιραστείτε το δικό σας channeling και τη δική σας πληροφόρηση με άλλους ανθρώπους. Όχι σαν μια θεϊκή πηγή των πάντων, για να ακούν το κάθε τι που λέτε, αλλά σαν μια πιθανή λύση για να βρείτε την ευτυχία. Πάρτε αυτή την ενέργεια, ενδυναμώστε τους άλλους γύρω σας και θα δημιουργήσετε την Εστία πολύ γρήγορα στον πλανήτη σας. Η στιγμή είναι τώρα. Θα το βλέπετε να συμβαίνει κάθε μέρα. Τα πράγματα θα γίνουν πιο εύκολα, αλλά όχι με τον τρόπο που νομίζετε. Γιατί θα μάθετε να εγκλιματίζεστε σε αυτή την ενέργεια. Θα μάθετε να χρησιμοποιείτε αυτή την ενέργεια.

Πολλοί από εσάς θα αρχίσουν να έχουν αναμνήσεις από τον Κεντρικό Ήλιο. Αυτό το πέπλο υπήρξε πολύ πυκνό για τους περισσότερους από εσάς. Δεν βλέπετε βιβλία στην αγορά σας σχετικά με τον Κεντρικό Ήλιο, αλλά θα δείτε σύντομα. Ναι, θα αποκαλείται πολλά διαφορετικά πράγματα, αλλά είναι ο πρώτος χώρος της προέλευσης, καθώς έρχεστε από την Εστία σε ένα μέρος πεπερασμένο. Αυτό είναι εκείνο που συμβαίνει σήμερα. Η σύνδεση σας αναζωογονείται. Πάρτε το, κινηθείτε με αυτό, κρατήστε την ενέργεια της Εστίας. Κρατήστε την αγάπη που έχετε, γιατί θα δημιουργεί κι άλλη, εκ νέου, κάθε μέρα που περπατάτε , κάθε μέρα που δημιουργείτε την ενέργεια. Τολμήστε να είστε ευτυχισμένοι. Τολμήστε να κρατήσετε τη δύναμη σας ως δημιουργοί και να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο.

Δημιουργώντας την Εστία

Η μαγεία έχει ξεκινήσει. Το δεύτερο σημείο έλεγχου είναι εδώ. Ακόμη πέντε απομένουν. Μην περιμένετε για το επόμενο. Να ξέρετε ότι αυτή η ώθηση άλλαξε τα πράγματα για σας. Έτσι δεν έχει να κάνει με το πόσα χρόνια απομένουν η πόσοι μήνες η οτιδήποτε τέτοιο. Έχει να κάνει με το πως γίνομαι ευτυχισμένος? Πως εγκλιματίζομαι σε αυτή τη νέα ενέργεια? Πως μπορώ να κάνω το καλύτερο δυνατόν σήμερα? Με αυτό σας χρεώνουμε τη σημερινή ήμερα.

Πάρτε τη μπάλα και τρέξτε μαζί της. Είναι όλη δική σας. Δημιουργείστε την υψηλότερη πραγματικότητα που μπορείτε να δημιουργήσετε. Απελευθερώστε τις προσκολλήσεις σας στο παρελθόν και θα κατανοήσετε τα δικά σας προσωπικά δράματα, γιατί ξαναγεννιέστε αυτή τη μέρα. Καλωσορίσατε στην Εστία Αγαπημένοι, ξέρουμε ότι έχετε αντιμετωπίσει προκλήσεις, ξέρουμε ότι νιώθετε μόνοι. Ξέρουμε ότι το πέπλο είναι πυκνό μερικές φορές και μακάρι να μπορούσαμε απλά να το τραβήξουμε στην άκρη, αλλά αυτό δεν θα λειτουργούσε. Έτσι, αντί γι αυτό, σας χτυπάμε απαλά στον ώμο. Σας αγκαλιάζουμε. Σας ζητάμε να απλώσετε τα χέρια σας και να κρατήσετε την ενέργεια ο ένας για τον άλλο και να διδάξετε ο ένας στον άλλο κάθε τρόπο που μπορείτε. Γιατί οι ανθρώπινες ιδιότητες θα αλλάξουν από δω και πέρα. Θα δείτε πολλά από αυτά που έρχονται καθώς τα δημιουργείτε σε κάθε βήμα της κάθε ημέρας. Έχει ξεκινήσει και τώρα θα προχωρήσει γρηγορότερα από ότι θα μπορούσατε να φανταστείτε ότι θα γινόταν.

Αγαπημένοι, η ενέργεια της Εστίας είναι παντού γύρω σας. Αναμνήσεις από τον Κεντρικό Ήλιο.. θα αρχίσετε να ακούτε πράγματα που δεν έχετε ξανακούσει για πάρα πολύ καιρό. Οι δικές σας φυσικές ιδιότητες θα ξεκινήσουν να σας επιτρέπουν να βλέπετε πράγματα πίσω από το πέπλο. Η σύνδεση με τις πατρογονικές σας φυλές θα αρχίσει σύντομα. Γιατί έχουν υπάρξει κοντά σας για πάρα πολύ καιρό. Πολλοί από εσάς θα ενεργοποιήσουν αυτές τις ενέργειες στο πολύ κοντινό μέλλον. Είναι μέρος αυτής, της δικής σας σύνδεσης με τον Κεντρικό Ήλιο. Γιατί εκεί συνέβη.

Επίσης σας λέμε ότι καθώς προχωράει ο χρόνος οι ιδιότητες του ήλιου του δικού σας ηλιακού συστήματος θα αλλάζουν πλέον. Δεν είναι κάτι που θα πρέπει να σας φοβίζει. Θα το δείτε να συμβαίνει αργά σε βάθος χρόνου. Γιατί οι άνθρωποι χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν στις νέες ενέργειες και αυτό έχετε βάλει σε κίνηση. Να έχετε υπομονή, απλώστε και κρατήστε ο ένας το χέρι του άλλου, αφήστε να ξέρουν οι άλλοι ότι είστε εδώ με ένα σκοπό. Δεν θα ήσασταν εδώ αν δεν είχατε κάτι σημαντικό να κάνετε. Απλά περιμένετε για την καθοδήγηση, περιμένετε για αυτή την ενέργεια στον ώμο και ακόμη κι αν νιώθετε ότι είναι της φαντασίας σας, αν βαδίσετε προς αυτή την κατεύθυνση, θα ξέρετε. Τολμήστε να κάνετε αυτά τα βήματα. Τολμήστε να κινηθείτε μπροστά, γιατί αυτό είναι που θα αλλάξει τόσο γρήγορα το Όλα Όσα Είναι.

Η ενέργεια της Εστίας βρίσκεται πίσω σας. Θα το δείτε τώρα. Θα νιώσετε την υποστήριξη καθώς θα απλώνετε τα χέρια και θα αγγίζετε ο ένας τον άλλο. Βρίσκεστε σε μια μαγική χρονική στιγμή. Είστε μαγικά πλάσματα και σας αγαπάμε τόσο πολύ. Νιώστε αυτή την αγάπη, δεχτείτε την και μετά διαδωστε την. Γιατί εσείς είστε οι μάγοι της Αρένας. Εσείς αλλάζετε το Όλα Όσα Είναι. Σας λέμε ότι τα επίπεδα ανοχής σας θα αλλάξουν τώρα. Δεν θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε λανθασμένη κατεύθυνση στην ενέργεια με τους τρόπους που το κάνατε πριν. Καθώς ανεβάζετε τη δόνηση σας θα γίνεστε περισσότερο όπως τα παιδιά Ιντιγκο. Γιατί θα έχετε λιγότερη υπομονή σε περιπτώσεις κακών συνδυασμών ενεργειών. Πάρτε το χρόνο σας με αυτές τις αλλαγές. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να προσαρμοστεί σε αυτή την ενέργεια και επιτρέψτε στους άλλους την ευκαιρία να κάνουν λάθη. Γιατί είστε άνθρωποι και αυτά τα λάθη είναι εκείνα που σας προσδιορίζουν.

Οι Ανθρώπινοι Άγγελοι

Αγαπημένοι, είστε οι Άγγελοι του νέου πλανήτη της ελεύθερης βούλησης. Είστε μαθητευόμενοι Άγγελοι αυτή τη στιγμή, αλλά σας λέμε ότι δεν θα μπορούσαμε να είχαμε διαλέξει καλύτερους υποψήφιους. Κρατήστε το περήφανα. Κρατήστε το σε κάθε βήμα του δρόμου σας . Πορευτειτε με την πνευματική αυτοπεποίθηση στη γη ότι είστε εδώ με ένα σκοπό. Για αυτό ήρθατε. Και ακόμη κι αν δεν είστε ικανοί να προσδιορίσετε ακριβώς αυτό τον σκοπό αυτή τη στιγμή, ακόμη κι αν δεν είστε ικανοί να προσδιορίσετε ακριβώς αυτό το πάθος, να γνωρίζετε ότι είναι εκεί. Κι όταν η συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας φτάσει ένα επίπεδο που μπορεί να το πυροδοτήσει όλο αυτό, θα έρθει στην επιφάνεια πολύ γρήγορα. Θα καταλάβετε . Δεν υπάρχουν ανθρώπινες υπάρξεις στη γη που να μην έχουν έναν ειδικό σκοπό για τον οποίο βρίσκονται εδώ. Εσείς, παρόλα αυτά, έχετε εντελώς ελεύθερη βούληση ούτως ώστε να διαλέξετε αν θα βαδίσετε προς αυτό το σκοπό η μπορείτε να διαλέξετε να τον κρύβετε από τον εαυτό σας. Δεν σας κρίνουμε σχετικά με το τι θα διαλέξετε, γιατί όλες οι επιλογές τιμώνται. Αλλά αν βρεθείτε απογοητευμένοι, αν βρείτε τον εαυτό σας σε μια κατάσταση στην οποία δεν είστε συνηθισμένοι, αν βρεθείτε σε μια κατάσταση όπου δεν μπορείτε να θεωρήσετε ότι μπορείτε να αγγιξετε το πάθος σας, το μόνο που σας ζητάμε να κάνετε είναι να έχετε το θάρρος να διαλέξετε ξανά. Τραβηχτείτε πίσω και κοιτάξτε προς την υψηλότερη προοπτική. Κοιτάξτε τα προσωπικά σας δράματα που έχουν επαναληφθεί στη ζωή σας και κάντε μια επιλογή.

Έχει ξεκινήσει. Η μαγεία είναι εδώ αυτή τη μέρα. Βαδίστε έξω στο φως του ηλίου, ρουφήξτε τη μαγεία, γιατί έτσι έρχεται. Είσαστε οι εργάτες του φωτός στον Πλανήτη Γη, αλλά ακόμη σπουδαιότερο είναι ότι είσαστε οι εργάτες του φωτός στο σύμπαν. Έχει ξεκινήσει. Με τη μεγαλύτερη τιμή σας ζητάμε να μεταχειριστείτε ο ένας τον άλλο με σεβασμό, να φροντίσετε ο ένας τον άλλο, και να παίξετε όμορφα μαζί.

Ενθυμηθείτε!

Espavo!

 

μετάφραση:  Μαρία Καρολίδου

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!