Νοέμβριος 2001

Η Ιστορία του Κύκλου και του Φωτός
Η Είσοδος των Ανθρώπινων Αγγέλων

 

Από τον Steve:

Η αίθουσα ήταν γεμάτη. Δεν υπήρχε ούτε μια θέση άδεια και κάποιοι καθόντουσαν στο πάτωμα και στον διάδρομο. Καθώς έμπαινα, τους είδα όλους να κοιτούν την σκηνή με ανυπομονησία. Ήταν φανερό πως θα συνέβαινε ένα θαύμα. Ήξερα πως θα είμαι μέρος αυτού του θαύματος, όπως επίσης ήξερα πως αυτή η ανυπομονησία ήταν αυτή που δημιουργούσε το θαύμα. Ένιωσα την πιο όμορφη αγάπη άνευ όρων καθώς περπατούσα στον διάδρομο προς την σκηνή που με περίμενε η Μπάρμπαρα. Καθώς έβαζα το μικρόφωνό μου, κοίταξα το κοινό και εξεπλάγην από το πόσα πρόσωπα αναγνώριζα. Εκείνη τη στιγμή ήξερα πως είχαμε περάσει τα όρια του πέπλου. Βρισκόμασταν στην Εστία.

Μεγάλες αγκαλιές και απαλά σκουντήματα

Steve

 

 

 

Από το γκρουπ:

Χαιρετισμούς από την Εστία αγαπημένοι μας.

Νιώθετε την ενέργεια; Νιώθετε την ουσία του ποιοι είσαστε όταν κοιτάζεστε στα μάτια; Νιώθετε πως υπάρχει λόγος που είσαστε εδώ; Φυσικά και το νιώθετε. Αυτές αγαπημένοι μας είναι οι μνήμες από την Εστία. Καταλαβαίνετε μέσα από την καρδιά σας πως βρίσκεστε εδώ αυτήν ακριβώς την στιγμή για να κάνετε αυτό για το οποίο ήρθατε. Μας κοιτάξατε και είπατε, “Τι σημαίνει αυτό; Ποιο είναι το νόημα της ζωής; Τι έχω έρθει να κάνω εδώ;” Μακάρι να μπορούσαμε να σας απαντήσουμε. Μακάρι να μπορούσαμε να σας πούμε πως αν απλά στρίβατε δεξιά εκεί που στρίψατε αριστερά, θα βρίσκατε το πάθος σας. Δεν πρέπει να το κάνουμε εμείς αυτό γιατί θα σας πάρουμε την δύναμή σας. Αυτή η αναζήτηση για το πάθος σας, σας επιτρέπει να βιώσετε ότι είσαστε δημιουργοί.

Αναρωτιέστε γιατί δεν βλέπετε πού πηγαίνετε. Ρωτάτε, “Γιατί πρέπει να μας μπερδεύει τόσο πολύ;” Μας αρέσει που ρωτάτε, αλλά σας λέμε πως εσείς αποφασίσατε να σας μπερδεύει τόσο πολύ. Εσείς συγγράψατε το παιχνίδι και το κάνατε καλά, γιατί δεν θυμάστε ποιοι είστε. Εσείς επιλέξατε να κατέβετε σ’ αυτήν την όμορφη Αρένα του Παιχνιδιού όπου θα ξυπνούσατε μέσα σε φούσκες βιολογίας και θα νιώθατε μπερδεμένοι. Αυτός ήταν και ο σκοπός σας. Σας λέμε πως τα καταφέρατε καλύτερα απ’ όσο περιμένατε. Έτσι δεν είναι; Τώρα όμως αρχίζετε να βλέπετε μέσα από το πέπλο. Ο χρόνος συντομεύει. Το κενό χρόνου μέσα στο οποίο δημιουργείτε μικραίνει συνεχώς. Επιλέξτε καλά τις σκέψεις σας αγαπημένοι μας, επειδή αυτές κρατούν την πραγματικότητα του μέλλοντός σας και θα το βιώνετε αυτό ταχύτερα από ποτέ. Δεν μπορείτε να επιλέξετε τι περνάει από το μυαλό σας γιατί είσαστε μέρος του Συμπαντικού Υποσυνείδητου Νου και υπάρχει μια συνεχής ροή σκέψεων που περνούν από το μυαλό σας συνέχεια. Έχετε όμως πλήρη επιλογή για το τι μένει στο μυαλό σας. Επιλέξτε καλά τις σκέψεις σας και επιλέξτε μόνο τις δονήσεις που συγχωνεύονται με την καρδιά σα