Μάιος 2020

Λευκός Θόρυβος

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας.

Οι άνθρωποι κινούνται πολύ γρήγορα τώρα. Να ξέρετε πως βλέπουμε όσα συμβαίνουν και κατανοούμε τον φόβο σας. Πάρ’ τε μια ανάσα, αγαπημένοι μας. Υπάρχει κι άλλο κομμάτι σ’ αυτή τη διαδικασία το οποίο αρχίζετε να βλέπετε, γεμάτοι ελπίδα κι ενθουσιασμό. Σήμερα θα σας πούμε και θα διευκρινίσουμε πράγματα για την ενέργεια που περιβάλλει αυτή τη διαδικασία που λαμβάνει χώρα. Βλέπετε, η Γη έχει μεγαλύτερη σχέση μ’ αυτό απ’ όσο έχετε καταλάβει. Ακόμα και μέσα στο χάος και τον φόβο, θα αρχίσετε να βλέπετε μια ανάδυση της ανθρώπινης καρδιάς. Αυτή η ενέργεια της αγάπης έχει απλωθεί κι αρχίζει να διαποτίζει τον πλανήτη. Τώρα όλοι σας ετοιμάζεστε να περάσετε από ένα εντελώς διαφορετικό στάδιο αυτής της διαδικασίας.

Κύματα Θλίψης

Οι άνθρωποι αρχίζουν να βλέπουν κύματα θλίψης· αυτό απλά σημαίνει πως θρηνείτε για τον τρόπο που γινόντουσαν τα πράγματα. Αν και δουλεύετε σκληρά κι επιστρέφετε στα παλιά, ο κόσμος έχει αλλάξει. Δεν είναι πια ο ίδιος, έχει ήδη αλλάξει και υπάρχει ένας νέος ρυθμός στη Γη. Να ξέρετε πως με τους νέους αυτούς ρυθμούς έρχονται και νέες ευκαιρίες για να απλωθεί το φως με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Οι ρυθμοί  φέρνουν ευκαιρίες να δείτε τον εαυτό σας και τη θέση σας στο σύμπαν, κάτι που είναι υπέροχο. Να θυμάστε πως το μόνο που χρειάζεται είναι από καιρό σε καιρό μια πράξη καλοσύνης από την ανθρώπινη καρδιά ώστε να αναδυθεί και να δει αυτή την πράξη στους άλλους. Η καρδιά ενεργοποιείται με τον ίδιο τρόπο που ένα χαμόγελο απλώνεται αυτόματα καθώς περνάει από τον έναν στον άλλον.

Το Κλειδί

Οι μικρές πράξεις καλοσύνης αποτελούν παράδειγμα της συλλογικής ανθρώπινης καρδιάς. Όταν η ανθρώπινη καρδιά αναδύεται με αυτό τον τρόπο και ενώνεστε υπό την αγάπη και όχι υπό τον φόβο, τότε λαμβάνει χώρα μια μαγεία. Αρχίζετε να το βλέπετε αυτό σε διάφορα μέρη, όπως το να επευφημείτε τους πρώτους ανταποκριτές και όσους φροντίζουν άλλους. Αυτό μέχρι πριν λίγο καιρό δεν συνέβαινε, τώρα όμως βλέπετε να συμβαίνουν νέα ανοίγματα. Οι άνθρωποι τώρα αρχίζουν να γίνονται καλοί. Αυτή είναι η ανάδυση της συλλογικής ανθρώπινης καρδιάς, η οποία μπορεί τελικά να ενώσει τους πάντες με διαφορετικό τρόπο. Αποτελεί την επιστροφή της αρμονίας που έλειπε από τη Γη εδώ και πολύ καιρό.

Σας ζητάμε να αντισταθείτε να κατηγορείτε τους άλλους ή να πολιτικοποιείτε το πρόβλημα, κάτι που μπορεί να φέρει προκλήσεις στη γείωση του νέου φωτός. Θα έχετε πολύ χρόνο να αποφασίσετε γι’ αυτά τα πράγματα, όταν αυτά θα είναι σαφέστερα. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να γνωρίζετε πως είστε όλοι μαζί σ’ αυτό και πως η μόνη διέξοδος είναι να είστε μαζί.

Πολλά πράγματα αρχίζουν τώρα να έρχονται στην επίγνωσή σας, καθώς ο πλανήτης έχει αλλάξει. Βρίσκεστε σε θέση να το εκμεταλλευθείτε αυτό, περισσότερο απ’ όσο φαντάζεστε. Πρόκειται για μια νέα εποχή, μια νέα ενέργεια κι έναν νέο ρυθμό. Το φως από την Εστία είναι πολύ πιο εύκολα ορατό τώρα.

Σας λέμε επίσης αγαπημένοι μας πως σε πολύ σύντομο διάστημα θα βιώσετε αυτή τη συλλογική θλίψη. Υπάρχουν αρκετά στάδια αυτής της διαδικασίας τα οποία θα περάσετε και ατομικά και συλλογικά. Αρκετά στάδια αυτής της διαδικασίας θλίψης αφορούν απλά το να ξαναπάρετε τη δύναμή σας κι ένα από τα αρχικά είναι να θυμώσετε. Γιατί; Διότι ο θυμός μπορεί να σας βοηθήσει να επιστρέψετε στη δύναμή σας. Αυτός είναι ο τρόπος που οι άνθρωποι αντιμετώπιζαν πάντα τη θλίψη στη Γη, επειδή γνωρίζουν πολύ λίγα για τη διαδικασία. Σύντομα όμως θα δείτε ένα συλλογικό κύμα θλίψης να χτυπά τη Γη και το τι θα κάνετε εξαρτάται από εσάς. Πρώτον, μην πάρετε τα πράγματα πολύ στα σοβαρά. Αυτές είναι απλά προσωρινές αντιδράσεις, οπότε θα δείτε τον θυμό να σβήνει. Οι άνθρωποι νιώθουν ότι τους αφαιρείται η δύναμή τους σε κάποιον βαθμό. Θα αντιδράσουν ώστε να ανακτήσουν τη δύναμή τους και να ξανανιώσουν την αίσθηση της αυτοπεποίθησης και τη θέση που είχαν παλιά στον κόσμο.

Αν και θα το δείτε αυτό να συμβαίνει με διάφορους τρόπους, ελπίζουμε να κρατηθείτε στην αλήθεια την οποία δείχνετε. Πολλοί από εσάς ήρθατε με τη συγκεκριμένη πρόθεση να βρίσκεστε στον πλανήτη αυτήν ακριβώς τη στιγμή. Οπότε, όταν οι άνθρωποι άρχισαν να αφυπνίζονται στις ενέργειες του νέου κόσμου, εσείς ήσασταν εκεί για να βοηθήσετε ενεργά σ’ αυτή τη διαδικασία. Συμβαίνει πολύ πιο συχνά και πιο εύκολα απ’ όσο νομίζετε. Οι νέες συνδέσεις ξεκινούν και είναι μια υπέροχη εποχή να βρίσκεστε στη Γη για πολλούς λόγους. Έχετε κρατήσει θέση η οποία έχει το όνομά σας εδώ και πολύ καιρό. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που απαντήσατε στην κλήση και τρέξατε να πάρετε θέση, τώρα που είστε απαραίτητοι στη Γη περισσότερο απ’ όσο φαντάζεστε. Θα αναγνωρίσετε αυτά τα ανοίγματα και τις δυνατότητες καθώς θα βλέπετε την αντανάκλασή σας. Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό και να φροντίζετε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία καθώς παίζετε αυτό το νέο παιχνίδι στον νέο κόσμο.

Espavo. Ευχαριστούμε που παίρνετε τη δύναμή σας!

__________________________________

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας.

Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.

Σήμερα σας φέρνω μια επισκόπηση του τι συμβαίνει σε ευρύτερη κλίμακα. Πρώτον, να ξέρετε πως πολλοί τομείς της Γης τα πάνε αρκετά καλά. Είχατε μια επανεκκίνηση ενέργειας η οποία για ένα διάστημα άλλαξε όλο τον τρόπο ζωής σας  ώστε να εξαλείψετε την πανδημία. Όμως υπάρχουν κάποια πολύ ενδιαφέροντα πράγματα τα οποία θα πρέπει να γνωρίζετε.

Πρώτον, αν δείτε το τι συμβαίνει από την πλευρά της Γης, πρόκειται για ολική επανεκκίνηση και καθαρισμό. Η Γη μπόρεσε να επανεκκινήσει τις δονήσεις της, κάτι που συνέβη σε μια πολύ σημαντική εποχή για εκείνην.

Δεύτερον, η ενέργεια άλλαξε κατά τη διάρκεια της ακινησίας σας. Όταν αρχίσετε να επιστρέφετε σ’ αυτό που ονομάζετε κανονικότητα και ξεκινήσετε πάλι να δημιουργείτε, θα βρίσκεστε σε έναν νέο κόσμο. Τα πάντα θα είναι νέα. Ναι, πολλοί άνθρωποι θα προσπαθήσουν να ανακτήσουν την παλιά ζωή τους και να επιστρέψουν στην παλιά τους δουλειά. Αν και προσωρινά θα φαίνεται σαν να δουλεύουν, οι περισσότεροι θα κάνουν κυρίως μεγάλες αλλαγές στα επόμενα χρόνια ώστε να προσαρμοστούν σ’ αυτό που συνέβη μόλις τώρα.

Η ανθρωπότητα δεν θα αντιμετωπίζει για πολύ ακόμα αυτό τον ιό, αν και ο ιός θα έρχεται σε κύματα. Το δεύτερο κύμα που θα έρθει το φθινόπωρο, θα είναι περίπου τρεις φορές μεγαλύτερο από το πρώτο. Όμως αυτό ήδη το δουλεύετε και δεν περιμένουμε να είναι τόσο δύσκολο.

Λευκός Θόρυβος

Η μαγεία αρχίζει να επιστρέφει στη Γη κι έχει ήδη αργήσει πολύ, αγαπημένοι μας. Μαζί της φέρνει ανθρώπινες συνδέσεις, την ανθρώπινη καρδιά και τα πνεύματα από την Εστία. Αν το δείτε από την οπτική της Γης, οι εξωτερικές δονήσεις σταμάτησαν απότομα. Ο πλανήτης για εκατοντάδες χρόνια βρισκόταν κάτω από μεγάλη πίεση, η οποία ξαφνικά απελευθερώθηκε. Στη Γη έχετε μια κυβερνητική υπηρεσία της αμερικανικής κυβέρνησης, που ονομάζεται Γεωλογική Υπηρεσία. Ένα από τα πράγματα που κάνει είναι να μετρά τις δονήσεις της Γης. Κάνοντάς το αυτό καταγράφει διάφορα μοτίβα σχετικά με τον καιρό, καθώς και τη σεισμική και ηφαιστειακή δραστηριότητα. Δεν μιλάμε απλά για τη Συνήχηση Σούμαν αλλά για πραγματικά δονητικά μοτίβα του πλανήτη. Αυτό είναι ενδιαφέρον γιατί βλέπουν στρώματα κίνησης και μπορούν να μεταφράσουν το τι σημαίνουν αυτές οι γραμμές. Το κάτω μέρος αυτών των διαγραμμάτων ονομάζεται λευκός θόρυβος. Επειδή είναι παράσιτα, έγινε αποδεκτός ως μια ανωμαλία. Και ξαφνικά οι άνθρωποι σταμάτησαν να οδηγούν τα αυτοκίνητά τους και να βγαίνουν από τα σπίτια τους. Όταν σταμάτησαν να κάνουν αυτά τα πράγματα, μαντέψτε τι συνέβη στο στρώμα του λευκού θορύβου; Εξαφανίστηκε. Για πρώτη φορά έχουν τον τρόπο να μετρήσουν το επίπεδο αρμονίας, ή μάλλον της δυσαρμονίας, της συλλογικής δόνησης της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια διαφορετική μέτρηση και πολλοί δεν γνωρίζουν καν πως είναι  μια πραγματική μέτρηση. Κι όμως, εμείς το βρίσκουμε συναρπαστικό.

Επανεκκίνηση της Γης

Πολλά πράγματα αρχίζουν να αποκαλύπτονται. Οι προβλέψεις που κάναμε για τις κοινωνίες και τις οικονομίες σας αρχίζουν να επιβεβαιώνονται. Η Γη κάνει τη φωνή της ν’ ακουστεί, έτσι δεν είναι; Τα πράγματα αρχίζουν να παίρνουν μια νέα χροιά. Έχει επίσης επανεκκινήσει τον ρυθμό της κατά τη διάρκεια της σιωπής, κάτι που της επέτρεψε να μετακινηθεί σε ένα άλλο μονοπάτι. Η Γη κινείται πολύ αργά σε σχέση με τους ανθρώπους οι οποίοι κινούνται πολύ γρήγορα. Ακόμα και με όλες αυτές τις αλλαγές, οι περισσότεροι άνθρωπο επιστρέφουν στα ίδια πράγματα που έκαναν πριν. Τώρα λοιπόν το θέμα είναι να βρείτε τι χρειάζεται να κάνετε. Ψάξτε για τις αλλαγές και να προετοιμαστείτε να κινηθείτε προς αυτόν τον νέο κόσμο.

Πολλοί από εσάς έχετε περάσει απ’ αυτά τα διαφορετικά επίπεδα και το βρήκατε απαραίτητο να προστατεύσετε τον εαυτό σας, λόγω της υπερβολικής ενσυναίσθησης που έχετε. Να θυμάστε αγαπημένοι μας πως αυτή η ικανότητα ενσυναίσθησης, σας επιτρέπει να καταλαβαίνετε τις ενέργειες των άλλων. Μπορείτε ακόμα να νιώσετε τον λευκό θόρυβο που μέτρησε η Γεωλογική Υπηρεσία των Η.Π.Α. Τη μια στιγμή τον νιώθετε, την άλλη όχι. Πώς θα ήταν αν επιστρέφατε στην παλιά σας δουλειά και στην παλιά κοινωνία και τα πάντα να ήταν ήρεμα, σε τέλεια αρμονία; Αυτή η δυνατότητα βρίσκεται μπροστά σας αγαπημένοι μας, εν-θυμηθείτε τη σιωπή.

Μαθαίνετε απίστευτα πράγματα αυτή την εποχή. Όχι μόνο ανακαλύπτετε πώς να κάνετε το σπίτι σας εργασιακό χώρο ξεπερνώντας αυτά τα όρια κι επικοινωνείτετε με διαφορετικούς τρόπους αλλά μαθαίνετε και πώς να είστε ο εαυτός σας. Ανακαλύπτετε την ουσία του εαυτού σας αποδιώχνοντας όλον αυτόν τον λευκό θόρυβο. Εμπιστευθείτε το γεγονός πως θα βγείτε απ’ αυτό σχετικά γρήγορα, ακόμα κι αν δεν θα είναι το ίδιο. Τα πάντα αλλάζουν. Καθώς όλοι σας θα επιστρέψετε, θα έχετε τις ευκαιρίες να βρείτε τι σας ταιριάζει καλύτερα ενεργειακά αλλά και σε ό,τι κάνετε. Θα έχετε περισσότερη υποστήριξη για το πνεύμα σας προσποιούμενοι πως είστε άνθρωποι. Αγαπημένοι μας, οι μέρες που έρχονται προσφέρουν όλων των ειδών τις ευκαιρίες, κάτι που δεν είχατε ποτέ πριν. Η Γη τις προσφέρει σ’ εσάς καθώς επανεκκινεί τους ρυθμούς της.

Ο Νέος Κόσμος

Κατά κάποιον τρόπο, είχατε αυτό το διάστημα για να επιβραδύνετε και να επανεκκινήσετε την ενέργειά σας. Τώρα έχετε την ευκαιρία να καθαρίσετε τον δικό σας λευκό θόρυβο, αν θέλετε. Αυτές είναι μέρες διαύγειας, καθώς όπως πηγαίνετε προς τα πίσω δημιουργείτε έναν εντελώς νέο κόσμο. Βαδίζετε σε μια διαφορετική κατάσταση και αυτός είναι ο λόγος που σας φέραμε το Εσαγυότο, ώστε να αρχίσετε να βιώνετε πώς μπορεί να είναι η ζωή σας σε ένα δονητικά υψηλότερο σώμα. Κινείστε πολύ γρήγορα κι αυτό είναι πολύ μαγικό! Εμείς παρακολουθούμε με ενθουσιασμό τις απίθανες ενέργειες προς τις οποίες κινείστε. Μείνετε μακριά από τον φόβο σας παρακαλούμε, να γνωρίζετε πως αυτό είναι ένα υπέροχο παιχνίδι. Όταν σας πάρουμε στην Εστία, θα σας δείξουμε το παιχνίδι και το μονοπάτι που αφήσατε πίσω. Θα σας δείξουμε επίσης με ποιον τρόπο είναι διαφορετική η ζωή, λόγω του τρόπου με τον οποίο τιμήσατε τη Γη κι αγγίξατε τόσα πολλά πλάσματα με την ομορφιά σας.

Να ξέρετε πως δεν είστε ποτέ μόνοι. Έχετε πλάσματα γύρω σας κάθε στιγμή, είστε γεμάτοι από φως κι αγάπη. Να το μεταφέρετε αυτό σε όσους μπορείτε και να το έχετε βαθιά μέσα σας. Να ξέρετε πως αυτή τη στιγμή ο λευκός θόρυβος ξαναδημιουργείται. Τώρα είναι η ώρα να αρχίσετε να ξαναδιεκδικείτε και να φέρνετε έναν νέο ρυθμό στη Γη. Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων αγαπημένοι μας, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία, είναι ένας νέος κόσμος. Να παίζετε όμορφα μαζί,

Espavo.

Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου και σας αγαπώ.

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!