Μάιος 2020

Λευκός Θόρυβος

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας.

Οι άνθρωποι κινούνται πολύ γρήγορα τώρα. Να ξέρετε πως βλέπουμε όσα συμβαίνουν και κατανοούμε τον φόβο σας. Πάρ’ τε μια ανάσα, αγαπημένοι μας. Υπάρχει κι άλλο κομμάτι σ’ αυτή τη διαδικασία το οποίο αρχίζετε να βλέπετε, γεμάτοι ελπίδα κι ενθουσιασμό. Σήμερα θα σας πούμε και θα διευκρινίσουμε πράγματα για την ενέργεια που περιβάλλει αυτή τη διαδικασία που λαμβάνει χώρα. Βλέπετε, η Γη έχει μεγαλύτερη σχέση μ’ αυτό απ’ όσο έχετε καταλάβει. Ακόμα και μέσα στο χάος και τον φόβο, θα αρχίσετε να βλέπετε μια ανάδυση της ανθρώπινης καρδιάς. Αυτή η ενέργεια της αγάπης έχει απλωθεί κι αρχίζει να διαποτίζει τον πλανήτη. Τώρα όλοι σας ετοιμάζεστε να περάσετε από ένα εντελώς διαφορετικό στάδιο αυτής της διαδικασίας.

Κύματα Θλίψης

Οι άνθρωποι αρχίζουν να βλέπουν κύματα θλίψης· αυτό απλά σημαίνει πως θρηνείτε για τον τρόπο που γινόντουσαν τα πράγματα. Αν και δουλεύετε σκληρά κι επιστρέφετε στα παλιά, ο κόσμος έχει αλλάξει. Δεν είναι πια ο ίδιος, έχει ήδη αλλάξει και υπάρχει ένας νέος ρυθμός στη Γη. Να ξέρετε πως με τους νέους αυτούς ρυθμούς έρχονται και νέες ευκαιρίες για να απλωθεί το φως με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Οι ρυθμοί  φέρνουν ευκαιρίες να δείτε τον εαυτό σας και τη θέση σας στο σύμπαν, κάτι που είναι υπέροχο. Να θυμάστε πως το μόνο που χρειάζεται είναι από καιρό σε καιρό μια πράξη καλοσύνης από την ανθρώπινη καρδιά ώστε να αναδυθεί και να δει αυτή την πράξη στους άλλους. Η καρδιά ενεργοποιείται με τον ίδιο τρόπο που ένα χαμόγελο απλώνεται αυτόματα καθώς περνάει από τον έναν στον άλλον.

Το Κλειδί

Οι μικρές πράξεις καλοσύνης αποτελούν παράδειγμα της συλλογικής ανθρώπινης καρδιάς. Όταν η ανθρώπινη καρδιά αναδύεται με αυτό τον τρόπο και ενώνεστε υπό την αγάπη και όχι υπό τον φόβο, τότε λαμβάνει χώρα μια μαγεία. Αρχίζετε να το βλέπετε αυτό σε διάφορα μέρη, όπως το να επευφημείτε τους πρώτους ανταποκριτές και όσους φροντίζουν άλλους. Αυτό μέχρι πριν λίγο καιρό δεν συνέβαινε, τώρα όμως βλέπετε να συμβαίνουν νέα ανοίγματα. Οι άνθρωποι τώρα αρχίζουν να γίνονται καλοί. Αυτή είναι η ανάδυση της συλλογικής ανθρώπινης καρδιάς, η οποία μπορεί τελικά να ενώσει τους πάντες με διαφορετικό τρόπο. Αποτελεί την επιστροφή της αρμονίας που έλειπε από τη Γη εδώ και πολύ καιρό.

Σας ζητάμε να αντισταθείτε να κατηγορείτε τους άλλους ή να πολιτικοποιείτε το πρόβλημα, κάτι που μπορεί να φέρει προκλήσεις στη γείωση του νέου φωτός. Θα έχετε πολύ χρόνο να αποφασίσετε γι’ αυτά τα πράγματα, όταν αυτά θα είναι σαφέστερα. Το πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να γνωρίζετε πως είστε όλοι μαζί σ’ αυτό και πως η μόνη διέξοδος είναι να είστε μαζί.

Πολλά πράγματα αρχίζουν τώρα να έρχονται στην επίγνωσή σας, καθώς ο πλανήτης έχει αλλάξει. Βρίσκεστε σε θέση να το εκμεταλλευθείτε αυτό, περισσότερο απ’ όσο φαντάζεστε. Πρόκειται για μια νέα εποχή, μια νέα ενέργεια κι έναν νέο ρυθμό. Το φως από την Εστία είναι πολύ πιο εύκολα ορατό τώρα.

Σας λέμε επίσης αγαπημένοι μας πως σε πολύ σύντομο διάστημα θα βιώσετε αυτή τη συλλογική θλίψη. Υπάρχουν αρκετά στάδια αυτής της διαδικασίας τα οποία θα περάσετε και ατομικά και συλλογικά. Αρκετά στάδια αυτής της διαδικασίας θλίψης αφορούν απλά το να ξαναπάρετε τη δύναμή σας κι ένα από τα αρχικά είναι να θυμώσετε. Γιατί; Διότι ο θυμός μπορεί να σας βοηθήσει να επιστρέψετε στη δύναμή σας. Αυτός είναι ο τρόπος που οι άνθρωποι αντιμετώπιζαν πάντα τη θλίψη στη Γη, επειδή γνωρίζουν πολύ λίγα για τη δ