Μάιος 2019

Οι Ανοιγόμενες Πόρτες

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας.

Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου και ήρθα σήμερα για να σας πάω ένα μικρό ταξίδι. Θα σας πω τι συμβαίνει στον πλανήτη σας επειδή είναι συναρπαστικό. Γνωρίζουμε όμως ότι είχατε άσχημα νέα και πως βλέπετε να συμβαίνουν πράγματα τα οποία είναι πολύ δύσκολο να ξεπεράσουν οι άνθρωποι. Συμβαίνουν πολλές από αυτές που ονομάζετε τραγωδίες, σε καθημερινή βάση. Αυτό οφείλεται εν μέρει σε ένα αποτέλεσμα  της εξέλιξης που λαμβάνει χώρα. Πρώτα απ’ όλα συμβαίνουν κάποια πολύ ενδιαφέροντα πράγματα με την κοσμική ακτινοβολία. Αυτό μπορεί να μπερδεύει πολλούς από εσάς αλλά βασικά υπάρχει άφθονη κοσμική ακτινοβολία που έρχεται στον πλανήτη σας. Θα σας βοηθήσει, επειδή θα φυτέψει πολύ σημαντικούς σπόρους για το μέλλον σας.

Αυτό που σας λέμε αγαπημένοι μας είναι πως όλοι σας έχετε μια καρδιά που μπορεί να αλλάξει τον κόσμο μπροστά σας. Αν και η φυσική σας δεν συμφωνεί ακόμα, πολύ απλά μπορείτε να κόψετε δρόμο μαθαίνοντας πώς να επηρεάσετε τα πάντα γύρω σας. Αυτό γίνεται μέσω της μαγνητικής σας καρδιάς. Ναι, μπορείτε να αλλάξετε την ενέργεια των πάντων στον κόσμο σας μέσω των πράξεών σας.

Πόσοι εργάτες τού φωτός χρειάζονται για να αλλάξουν τον πλανήτη σας;

Χρειάζεται μονάχα ένας… εσείς. Είναι τόσο απλό. Αν αλλάξετε τον κόσμο σας, τα πάντα γύρω σας θα αρχίσουν να αλλάζουν. Δηλαδή αυτό σημαίνει πως θα αναπνέετε διαφορετικά σήμερα και ξαφνικά όλα όσα θέλετε θα γίνουν δικά σας; Δεν θα έχετε πλέον δυσκολίες στη ζωή σας; Δεν είναι ακριβώς αυτό που είχατε κανονίσει ως πνεύματα για εσάς, έτσι δεν είναι; Παίζετε ένα υπέροχο παιχνίδι κρυφτού. Μαθαίνετε τις διαφορές μεταξύ του πώς έχετε προετοιμαστεί για να επιβιώσετε και του τι χρειάζεται το πνεύμα σας σε αυτή την υπέροχη νέα εμπειρία. Εισέρχεστε σε ένα εντελώς νέο επίπεδο κι αυτό είναι μαγικό να το παρατηρούμε. Θα βρισκόμαστε εκεί όποτε μπορούμε. Για να απλώσουμε το χέρι μας καθώς προχωράτε από το ένα επίπεδο στο άλλο· καθώς κάνετε τολμηρά βήματα ως ανθρωπότητα, καθώς γίνεστε ευάλωτοι σε κάθε τρυφερή περίσταση κι εν-θυμάστε πως εκεί βρίσκεται η δύναμή σας. Από εκεί προέρχονται όλα, αυτά που έχετε ετοιμάσει για τον εαυτό σας πριν έρθετε να παίξετε αυτό το παιχνίδι. Κάποια απ’ αυτά μοιάζουν με εμπόδια ή περιοχές τις οποίες απλά δεν μπορείτε να περάσετε κι όμως είστε πολύ πιο κοντά απ’ όσο νομίζετε.

Μια Εποχή Αυθεντίας

Σας ζητάμε να βρείτε κάποιες πολύ απλές περιστάσεις στην καθημερινή σας ζωή οι οποίες δημιουργούν αντίσταση. Μπορεί να είναι κάτι που σιχαίνεστε να κάνετε κάθε μέρα. Ο Φύλακας, αφού κάνει μπάνιο σιχαίνεται να πρέπει να μαζέψει τα νερά. Μπορεί να ρωτήσετε λοιπόν, πόσο δύσκολο μπορεί να είναι για εκείνον να το μάθει αυτό; Αυτό έχει να κάνει με το να είναι κύριος της αντίστασης σε όλες της τις μορφές. Η αυθεντία σε οτιδήποτε, μπορεί να γίνει πολύ εύκολη απ’ όσο ήταν πριν από μερικές εβδομάδες επειδή αυτή είναι η εποχή τής αυθεντίας.

Η κοσμική ακτινοβολία που έρχεται στη Γη δίνει επίσης και άλλες δυνατότητες. Καθώς αυτές έρχονται προς τα εδώ, αλλάζουν το κάθε περιβάλλον από το οποίο περνούν. Μπορεί να δείτε νέες μορφές ασθενειών και αλλεργιών. Μην ανησυχήσετε, καθώς αυτές αποτελούν μικρορυθμίσεις για τους περισσότερους από εσάς. Οι πιο πολλοί εργάτες τού φωτός έχουν μια ανοσία σε αυτό. Κι όμως θα δείτε νέες ιδιότητες στον πλανήτη σας, οι οποίες θα προσφέρουν νέες ευκαιρίες για να βιώσετε διάφορα πράγματα με νέους τρόπους. Το φυσικό σας σώμα αρχίζει να αλλάζει, αρχίζοντας να χαλαρώνει τη λαβή τού πνεύματος. Αν και αυτό είναι απίστευτα μαγικό, είναι και ιδιαίτερα δύσκολο για τους ανθρώπους που περπατούσαν σε όλη τους τη ζωή στα δυό τους πόδια. Αυτή την εποχή έχετε πολλά με τα οποία πρέπει να δουλέψετε.

Στις επόμενες εβδομάδες σας ζητάμε να κοιτάζετε γύρω σας για πράγματα που δημιουργούν αντίσταση στη ζωή σας. Βρείτε τρόπους να τα ερωτευθείτε, ακόμα και για ένα δευτερόλεπτο. Ανακαλύψτε το φως σε οτιδήποτε σας δημιούργησε αντίσταση, στα πράγματα που δεν σας αρέσει να κάνετε. Αυτή η εμπειρία μπορεί να δώσει έκταση στο δονητικό σας εύρος επειδή τώρα οι άνθρωποι αρχίζουν να βιώνουν τη ζωή με νέο τρόπο. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε κάνει πολλή δουλειά με τις αναμεμειγμένες πραγματικότητες τις οποίες έχουμε πρόσφατα φυτέψει. Η επέκταση του δονητικού εύρους τής ανθρωπότητας είναι το πρώτο βήμα στην εξέλιξη που λαμβάνει χώρα αυτή τη στιγμή. Αρχίστε να το αισθάνεστε αυτό σαν μια αγκύρωση  στην καθημερινότητά σας και πιστέψτε ότι έρχονται πολλά περισσότερα.

Δημιουργείτε καθώς μιλάτε, καθώς περπατάτε. Αν και δεν μπορούμε να σας πούμε ποιο θα είναι ακριβώς το μέλλον σας, μπορούμε να σας πούμε πως η κατεύθυνση προς την οποία πηγαίνετε είναι υπέροχη. Έρχονται πολλά περισσότερα απ’ αυτά που θεωρείτε άσχημα νέα στον πλανήτη σας. Πριν από χρόνια σας είπαμε πως οι Η.Π.Α. θα περάσουν από έναν μεταβατικό κύκλο όπου δεν θα είναι πλέον οι ηγέτες τού κόσμου. Αυτή τη στιγμή γίνεστε μάρτυρες πολλών κύκλων για τους οποίους είχαμε μιλήσει σχετικά με οικονομίες και ηγεσίες. Αγαπημένοι μας, Έχετε μια ιδιαίτερα ισχυρή σύνδεση και είστε πολύ δημιουργικοί μέσα σε αυτούς τους κύκλους.

Η τέλεια στιγμή για το πρώτο βήμα

Αυτό βασικά είναι υπέροχο επειδή, όπως σας λέμε συνεχώς, όταν ορθώνετε το ανάστημά σας, σας ενθουσιάζουν οι δυνατότητες. Πολλοί από εσάς μπορείτε να αρχίσετε να το κάνετε τώρα. Πριν από αρκετούς μήνες ζητήσαμε από πολλούς να αρχίσουν να ετοιμάζονται γιατί προς το τέλος Απριλίου θα ερχόταν μια ευκαιρία να αλλάξουν. Είτε αυτό θα ήταν ένα νέο σχέδιο, κάποια κίνηση είτε κάτι στο οποίο θα είχαν επενδύσει, ανοίγονται πολλές δυνατότητες τώρα. Μη φοβηθείτε να κάνετε αυτό το βήμα όταν ανοίξουν οι πόρτες, περάστε από μέσα. Αν δεν σας αρέσει, μπορείτε να κάνετε μεταβολή και να επιστρέψετε ή να κάνετε μια νέα επιλογή. Είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο νομίζετε. Τίποτα όμως δεν θα συμβεί μέχρι να κάνετε αυτό το βήμα κι αυτό είναι που ήρθαμε να σας πούμε. Ο κόσμος γύρω σας ευθυγραμμίζεται με τρόπο που θα γίνει πιο εύκολο για εσάς να κάνετε το πρώτο βήμα, το οποίο είναι το πιο δύσκολο απ’ όλα. Σας λέμε επίσης αγαπημένοι μας, πως αυτές οι πόρτες θα κλείσουν σχετικά γρήγορα αν δεν κάνετε κάτι. Οι αλλαγές για τις οποίες μιλάμε μπορεί να μην ξεχωρίζουν εύκολα. Αν σας συμβεί αυτό, προσπαθήστε να διευρύνετε την αντίληψή σας και κοιτάξτε ξανά.

Ίσως να θελήσετε να μείνετε μακριά απ’ αυτό, επειδή σημαίνει πως η αλλαγή την οποία αρχίζετε να αισθάνεστε, σάς οδηγεί σε διαφορετικό μέρος. Θα δείτε πολλά τέτοια καθώς θα προχωράτε μπροστά, γιατί η φυσιολογία σας θα αρχίσει να αλλάζει σε πολύ λίγους μήνες. Αυτό μπορεί να το εκλάβετε ως θετικό ή ως αρνητικό, ανάλογα με το πώς σας επηρεάζει. Η αλήθεια είναι όμως πως το γνωρίζατε ότι ερχόταν. Μη φοβάστε αυτές τις αλλαγές. Να γνωρίζετε πως έχετε ευκαιρίες να εισέλθετε σε μια υψηλότερη δόνηση, ζώντας τη ζωή σας όπως τη ζείτε τώρα.

Βασικά προετοιμάζεστε γι’ αυτό σχεδόν σε όλη σας τη ζωή και κάποιοι από εσάς, εδώ και πολλές ζωές. Υπάρχει μια ευκαιρία να επιστρέψετε στην αρχική σας μορφή, αυτήν που είχατε πριν αποκτήσετε πυκνότητα κι εμείς είμαστε ενθουσιασμένοι. Αυτή η κλήση γίνεται μέσα από τις συνδέσεις καρδιάς σας. Πιστέψτε πως δεν είστε ποτέ μόνοι. Πάντα περιβάλλεστε όχι μόνο από άλλους που κάνουν κάτι παρόμοιο αλλά και από εμάς τώρα.

Να ξέρετε πως το πρώτο μικρό βήμα προς μια νέα κατεύθυνση είναι το πιο δύσκολο. Αυτό όμως έγινε πολύ πιο εύκολο με το πρόσφατο δώρο τής ενέργειας από το σύμπαν, το οποίο τώρα σάς υποστηρίζει με έναν εντελώς νέο τρόπο. Τολμήστε να κάνετε αυτά τα βήματα, να σηκωθείτε και να κάνετε λάθη. Αυτό είναι που κάνουν οι άνθρωποι. Αγαπημένοι μας, μην ξεχνάτε ποτέ πως είστε τέλειοι έτσι όπως είστε αυτή τη στιγμή.

Μην ψάχνετε πολλά έξω από τον εαυτό σας, επειδή αρχίζετε να τα φέρνετε όλα μέσα σας. Γίνονται πάρα πολλά αυτή τη στιγμή. Γίνετε οι παρατηρητές τής ζωής, επιλέγοντας πού θέλετε να ρίξετε το βάρος σας. Συνεχίστε την καλή δουλειά και να ξέρετε πως είστε οι μάγοι τής αρένας τού παιχνιδιού. Πολύ σύντομα να αρχίσετε να ανακαλύπτετε το σπαθί τής Μερλία. Βγαίνετε μπροστά με τέλειο τρόπο, δημιουργώντας την πραγματικότητά σας ένα βήμα τη φορά. Είμαστε πολύ υπερήφανοι που το παρακολουθούμε αυτό. Τώρα σας αφήνουμε με τρεις μικρές ενθυμίσεις, να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό και να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία. Να παίζετε το παιχνίδι όμορφα μαζί. Απολαύστε το ταξίδι αγαπημένοι μας. Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.

Espavo

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!