Μάιος 2017

Πλανήτης Γη

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας. Είμαι η Μερλία.

Έρχομαι σήμερα για να μοιραστώ μαζί σας περισσότερα για τις άλλες εκδοχές μου, επειδή είμαι η θηλυκή έκφραση της ενέργειας του Μέρλιν. Αν και η ενέργεια αυτή έχει ξαναβρεθεί στον πλανήτη σας, εγώ δεν ήρθα για διάφορους λόγους. Να σας εξηγήσω ξεκινώντας να μιλώ για την αρσενική πλευρά του Μέρλιν και τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή.

Κινούμενοι Πίσω στον Χρόνο

Όπως ίσως γνωρίζετε, αυτή η εκδοχή του εαυτού μου μπορεί να κινείται πίσω στον χρόνο. Η αλήθεια είναι πως μόνο προς τα εκεί μπορεί να κινηθεί. Ο Μέρλιν ταξίδευε πίσω στον χρόνο επειδή αυτό του έδινε μια μοναδική οπτική η οποία του επέτρεπε να κάνει όλων των ειδών τα μαγικά που τραβούσαν την περιέργεια όλων, ώστε να μπορέσει να μεταδώσει ένα μήνυμα. Το ενδιαφέρον είναι πως πολλοί άνθρωποι προσπάθησαν να τον αντιγράψουν μετά. Πώς μπορεί κάποιος να μάθει να βαδίζει πίσω στον χρόνο; Και τι σημαίνει αυτό;

Βασικά, όλοι σας θα μάθετε. Έχετε περάσει μέσα από μια μεγάλη αλλαγή η οποία έφερε στην επιφάνεια το συμπέρασμα σε μια παλιά ιστορία. Καθώς προχωράμε θα σας πούμε περισσότερα. Το πιο σημαντικό που πρέπει να καταλάβετε είναι πως τοποθετηθήκατε εδώ για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο. Βρίσκεστε σε αυτή τη διασταύρωση χρόνου και χώρου επειδή είναι πολύ σημαντικό για εσάς. Ουσιαστικά, πολλοί από εσάς βρίσκεστε στα εναλλακτικά σας σχέδια. Τι σημαίνει αυτό; Είχατε επιλέξει γονείς και οικογένεια με συμβόλαια έτοιμα να αρχίσουν να εκτελούνται. Όμως, κάτι συνέβη κι έπρεπε να περιμένετε μια ακόμη γενιά, κάτι που έπαιρνε πολύ χρόνο. Ήταν πολύ σημαντικό για εσάς να βρίσκεστε εδώ τώρα που το 20% του πλανήτη ζει στο εναλλακτικό του σχέδιο. Αυτό συχνά σημαίνει πως έχετε διαφορετικούς γονείς από αυτούς που είχατε επιλέξει και διαφορετικά συμβόλαια. Αυτό πολλές φορές σας κάνει να νιώθετε απόκληροι, σαν να μην ανήκετε εδώ. Το δυσάρεστο είναι ότι πολλοί από εσάς το έχετε συνηθίσει. Κι όμως αφυπνίζεστε καθημερινά με τη νέα ενέργεια. Νιώθετε ότι μετακινείται και αλλάζει με την ταχύτητα της αγάπης που είναι πολύ πιο γρήγορη από αυτή του φωτός. Ορίστε, σας το είπα, αλλά τι ακριβώς συμβαίνει στη Γη αυτή τη στιγμή;

Η Πυκνότητα που Προκαλεί Φόβο

Αγαπημένοι μας είναι προφανές πως συμβαίνουν πολλών ειδών πράγματα. Στον τομέα της πολιτικής, οι αλλαγές που συμβαίνουν παγκοσμίως είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Πρόκειται για μια συναρπαστική διαδικασία γιατί υπάρχει μια πυκνότητα στη Γη που προκαλεί στους ανθρώπους πολύ φόβο. Για πολύ καιρό υπήρχε ένας φόβος χαμηλού επιπέδου. Τι συμβαίνει όταν οι άνθρωποι φέρουν ένα επίπεδο φόβου; Ίσως να λένε, “Μπορώ να το διώξω αυτό. Θα σφίξω τα χείλη και θα προχωρήσω. Θα το ξεπεράσω”. Το δοκιμάσατε αυτό. Πολλοί από εσάς εργαστήκατε με διάφορους τρόπους για να βρείτε τον ευκολότερο τρόπο να γεμίσετε με ενέργεια. Από τότε που εμφανίστηκε στον πλανήτη σας ο Μέρλιν και αυτό το κομμάτι μου ενσωματώθηκε στους ανθρώπους, η εμπειρία άφησε μια εντύπωση πως μπορείτε να κινηθείτε πίσω στον χρόνο. Δυστυχώς αυτό είναι αδύνατον για τους ανθρώπους. Κι εδώ είναι το ενδιαφέρον, γιατί υπάρχει μόνο μια αληθινή εκδοχή του χρόνου και αυτή είναι το τώρα. Το μέλλον απλά αντιπροσωπεύει μια πιθανότητα. Κανείς δεν μπορεί να ζήσει εκεί αν και πολλοί άνθρωποι συχνά προσπαθούν να ζήσουν στο παρελθόν. Αυτό είναι απλά μια ανάμνηση η οποία όμως μπορεί να αλλάξει. Σας έχουμε δώσει αρκετές μεθόδους που κάνουν αυτό ακριβώς – σας βοηθούν να επανεκκινήσετε τη δόνηση και την ενέργειά σας. Εδώ όμως βρίσκεται η μεγαλύτερη πρόκληση που βιώνουν αυτή τη στιγμή οι Εργάτες του Φωτός στη Γη.

Θέλατε να Βρίσκεστε Εδώ Τώρα για να Φέρετε μια Ευγενική, Χαλαρωτική Ενέργεια.

Όταν η ενέργεια γίνεται πολύ πυκνή, οι άνθρωποι γεμίζουν φόβο. Φέρουν αυτόν τον φόβο χαμηλού επιπέδου μέχρι να φτάσει μια κρίσιμη μάζα και μετά εκρήγνυνται. Αυτή η έκρηξη συχνά μεταφράζεται σε θυμό και μερικές φορές σε πράξεις. Μπορεί να σας πουν πως δεν μπορείτε να κάνετε κάτι οπότε εσείς το κάνετε. Αυτό προξενεί αντίδραση σε όλους μέχρι κάποιου σημείου κι αυτό είναι που παρατηρείτε στον πλανήτη σας σε παγκόσμιο επίπεδο… όχι σε μια πόλη, όχι σε ένα κράτος αλλά παγκόσμια. Η ενέργεια της πυκνότητας είναι τόσο σκληρή αυτή τη στιγμή, που οι άνθρωποι δεν μπορούν να βρουν τον δρόμο τους ή να γείρουν σε εκείνα τα άνετα σημεία τα οποία χρησιμοποιούσαν για να αναζωογονηθούν. Γι’ αυτό βλέπετε όλο και περισσότερους ανθρώπους να προσποιούνται. Θα θέλαμε πολύ να σας πούμε πως αυτό θα σταματήσει – κάτι που θα γίνει κάποια στιγμή – αλλά θα αργήσει πολύ. Πολλοί από εσάς θελήσατε να βρίσκεστε εδώ αυτή τη στιγμή ώστε να αποτελέσετε μέρος αυτής της ευγενικής ενέργειας, ηρεμώντας όλες τις καρδιές για να μπορέσουν να λάβουν τις αναβαθμίσεις και το φως από την Εστία.

Τα καλά νέα είναι πως η ανθρωπότητα κινείται με απίστευτους ρυθμούς, ειδικά τα τελευταία οκτώ χρόνια. Ο δονητικός ρυθμός είναι εκπληκτικός. Ναι, είναι απίστευτο και γίνεται ακόμα καλύτερο, οπότε παρατηρήστε το καθώς συμβαίνει. Εδώ όμως υπάρχει μια πρόκληση. Όταν οι “φυσιολογικοί” άνθρωποι νιώθουν την πυκνότητα ή ένα ενεργειακό μπλοκάρισμα, το πρώτο που συμβαίνει είναι να οπισθοχωρούν. Όλοι μπορεί να το βιώσουν αυτό, όχι μόνο τη σωματική εμπειρία τού να πέσουν πάνω σε έναν τοίχο ή να έχει μπλοκαριστεί ο δρόμος τους. Αυτό συμβαίνει συνήθως για πράγματα που θέλατε να κάνετε. Ίσως θέλατε να δημιουργήσετε κάτι ή να κινηθείτε προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση αλλά φαίνεται πως έχετε μπλοκαριστεί. Μοιάζει σαν να μην λειτουργεί και αυτό προσθέτει στο επίπεδο απογοήτευσης. Αυτό με τη σειρά του συσσωρεύει θυμό, αυξάνοντας τον γενικό θυμό στη Γη. Όμως, οπισθοχωρείτε συναισθηματικά και σε επίπεδο σκέψεων.

Ο Φόβος σάς Κάνει να Οπισθοχωρείτε σε Παλιά Συστήματα Πεποιθήσεων

Σας έχουμε ξαναπεί πως τα περισσότερα συστήματα πεποιθήσεων είναι σαχλαμάρες. Δεν μας απασχολούν οι πεποιθήσεις αυτές καθαυτές αλλά πως θεωρείτε αυτά τα συστήματα δεδομένα. Αν λοιπόν έχετε μια πεποίθηση, αυτό σημαίνει πως πρέπει να πιστεύετε και όλα αυτά που την περιβάλλουν. Αυτό μπορεί να αποτελέσει πρόβλημα και ουσιαστικά είναι αυτό που διαχωρίζει εκείνους που ψάχνουν για το φως. Εδώ το ονομάζετε θρησκεία, εκεί το ονομάζετε διαφορετικά. Είναι σημαντικό να τα διαχωρίζετε αυτά ώστε να σχετίζεστε προσωπικά μαζί τους αλλά τώρα ο διαχωρισμός έχει αρχίσει να μπαίνει στη μέση. Τι συμβαίνει όταν οι άνθρωποι ενδίδουν στον φόβο; Κάνουν ένα βήμα πίσω όπως όταν χτυπούν σε έναν τοίχο. Αν έχετε συναισθηματική κρίση θα κάνετε ένα βήμα πίσω προς τα συναισθήματα που νιώθατε πριν δύο-τρεις μέρες. Όποιος κι αν ήταν αυτός ο ασφαλής κύκλος, θα προσπαθήσετε να ξαναμπείτε ώστε τα συστήματα πεποιθήσεών σας να είναι ακριβώς τα ίδια. Ίσως εξελιχθήκατε πέρα από κάποιο παλιό σύστημα πεποιθήσεων σε κάτι νέο το οποίο δουλεύατε ή προσπαθούσατε να φτάσετε κι όμως πάλι χτυπήσατε πάνω στον τοίχο. Προσπαθείτε να καταφέρετε ακριβώς αυτό που είχατε καταφέρει σκεπτόμενοι, “Αυτό το είχα επιτύχει, γιατί δεν τα καταφέρνω τώρα;” Αυτή είναι η πρόκληση που συμβαίνει τώρα στη Γη. Τα νέα που έχουμε για εσάς είναι πως δεν είναι δυνατόν ούτε να επιστρέψετε στα παλιά συστήματα πεποιθήσεων ούτε στον χρόνο, ακόμα και με το φυσικό σας σώμα.

Θα μιλήσουμε για την αναζωογόνηση αλλά αυτή είναι διαφορετική από τον χρόνο. Αναζωογόνηση είναι η ρύθμιση των κυττάρων και των συστημάτων του σώματός σας. Ο χρόνος είναι κινητός, διαστελλόμενος και συστελλόμενος, όχι όμως σε σημείο που να μπορείτε να κινηθείτε προς τα πίσω στον χρόνο. Αυτό που θα ζητήσουμε απ’ όλους να κάνετε είναι απλά να έχετε επίγνωση όταν κάνετε βήματα προς τα πίσω, σε παλιά συστήματα πεποιθήσεων, σε μοτίβα όπως εθισμοί ή τρόποι να νιώθετε, όπως όταν προσπαθείτε να γεμίσετε μια συναισθηματική ανάγκη. Μόλις μπορέσετε να τα δείτε ειλικρινά και να τα αναγνωρίσετε, τα ίδια τα συστήματα αυτά αρχίζουν μόνα τους να διαλύονται.

Γιατί σας Λέμε Κάθε Φορά: Να Φροντίζεστε Μεταξύ σας και να Παίζετε Όμορφα Μαζί

Υπάρχουν πολλές μέθοδοι που μπορούν να σας βοηθήσουν να καθαρίσετε το ενεργειακό σας πεδίο. Υπάρχουν πολλοί θεραπευτές στον πλανήτη αυτή τη στιγμή, γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο. Σας λέμε επίσης πως οι θεραπευτές στη Γη θα αυξηθούν. Καλούνται σε απίστευτους ρυθμούς και η Οικογένεια της “Ε” βρίσκεται εδώ. Η Οικογένεια της “Ε” αρχικά ήταν πολύ μικρή, όταν και προσπαθούσε να ενδυναμώσει τους ανθρώπους. Το “Ε” σημαίνει πολλά περισσότερα από ενδυνάμωση. Οι άνθρωποι αυτοί δουλεύουν μαζί ενσαρκώνοντας μια κοινωνία – μερικές φορές ακόμα και την ίδια τη Γη – σε κρίσιμες εποχές όπου παίρνεται μια απόφαση σχετικά με το ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθηθεί. Κι εσείς θα έπρεπε να βρίσκεστε εκεί αγαπημένοι μας. Όχι για να πιέσετε προς τη μια ή την άλλη κατεύθυνση αλλά για να βεβαιωθείτε πως ακολουθούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα γιατί έτσι θα εξελίξετε… την ισότητά σας. Φερόμενοι ο ένας στον άλλον με σεβασμό, όπως σας λέμε να κάνετε κάθε φορά που σας αφήνουμε. Να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε όμορφα μαζί. Αυτό γίνεται όλο και πιο κρίσιμο τώρα από ποτέ. Ο πλανήτης σας βρίσκεται σε μια κατάσταση μόνιμου διαχωρισμού και είναι δουλειά σας να τον επιβραδύνετε. Γι’ αυτό ήρθατε. Καλωσορίσατε στην Εστία. Δημιουργείτε μια εντελώς νέα ενέργεια εδώ στη Γη και είναι δική σας.

Η Οικογένεια της “Ε” Είναι Εδώ για να Βοηθήσει στην Εναρμόνιση της Κοινωνίας

Σας είπαμε παλιότερα πως έρχονται πολλά όμορφα πράγματα. Παρακαλούμε να καταλάβετε αγαπημένοι μας πως δεν υπάρχει κίνηση προς τα πίσω στον χρόνο. Βρίσκεστε συνεχώς στο τώρα. Αφυπνιστείτε σε αυτή τη στιγμή και αδράξτε ό,τι έχει να σας δώσει. Να ξέρετε πως μπορεί να την επισκεφτείτε ξανά, επειδή βασικά ο χρόνος είναι κυκλικός και όχι γραμμικός. Αν εκμεταλλευτείτε τον παρόντα χρόνο, τότε, όταν επιστρέψει, θα έχετε λίγη δουλειά να κάνετε. Θα είναι υποστηρικτής και όχι δυσφημιστής. Σπέρνετε τους σπόρους του μέλλοντός σας με τις σκέψεις σας. Συνεχίστε έτσι. Όλα τα υπόλοιπα ξεκινούν με σημαντικούς τρόπους κι εσείς αρχίζετε να βλέπετε μια μεγάλη συγκέντρωση ενέργειας στη Γη. Αυτό ουσιαστικά προκαλεί αναταραχές και ανακατατάξεις αλλά ξέρετε πώς να τις αντιμετωπίσετε. Το έχετε ξαναδεί. Έχετε βοηθήσει κοινωνίες να εναρμονιστούν. Αυτό είναι κάτι σημαντικό που λείπει από τη Γη τώρα επειδή όλοι φοβούνται. Να εν-θυμάστε πως μόλις ενδώσετε στον φόβο, διαχωρίζεστε από τους άλλους. Κοιτάξτε τα πολιτικά πράγματα που συμβαίνουν και είναι εύκολο να δείτε πως οι περισσότεροι πολιτικοί προάγουν τον διαχωρισμό και όχι την ένωση. Σας λέμε επίσης αγαπημένοι μας πως βρίσκεστε στο κατώφλι τού να αλλάξετε αυτή την κατεύθυνση. Το κύμα που υποχωρεί ήρθε απότομα αλλά αυτό σημαίνει επίσης πως μόλις γυρίσει, θα κινηθεί πολύ γρήγορα. Κι αυτό είναι δική σας δουλειά. Με αυτό δουλεύετε κι εμείς είμαστε πολύ υπερήφανοι γι’ αυτό.

Μπορείτε να Κινηθείτε Μονάχα Προς τα Εμπρός

Να ξέρετε λοιπόν αγαπημένοι μας πως το να κινείστε προς τα εμπρός είναι το κλειδί, ειδικά σε πράγματα όπως οι σχέσεις. Όλων των ειδών οι σχέσεις – είτε είναι μια σχέση με τον σκύλο σας, τη γάτα ή τη σύζυγό σας, τον σύντροφό σας. Όποιος κι αν είναι, δεν μπορείτε ποτέ να κινηθείτε προς τα πίσω. Μπορεί να σκεφτείτε, “Θα επιστρέψω τότε που πρωτοπαντρευτήκαμε. Θα επιστρέψουμε τότε που τα πράγματα ήταν διασκεδαστικά. Δεν μας ένοιαζε αν είχαμε προβλήματα”. Κάνετε πράγματα προσπαθώντας να επιστρέψετε σε εκείνες τις χρονικές περιόδους. Δουλεύει; Ποτέ. Μπορείτε μονάχα να κινηθείτε προς τα εμπρός. Αυτά είναι τα καλά νέα. Οι σχέσεις περνούν από διάφορα επίπεδα ενσαρκώσεων και σε αυτές τις περιπτώσεις συνήθως είναι που χαλάνε. Τότε βρίσκονται περισσότερες διαφορές απ’ ό,τι ομοιότητες, οπότε αρχίζουν να χαλάνε με διάφορους τρόπους. Να ξέρετε πως αν ξανασμίξετε δεν σημαίνει ότι γυρίζετε πίσω. Αν είναι να ξανασμίξετε με κάποιον, αυτό σημαίνει πως χτίζετε κάτι και κινήστε προς τα εμπρός. Πολύ απλά. Δημιουργήστε την πραγματικότητά σας από πράγματα που θέλετε να δείτε στο μέλλον σας και μην τα κρατάτε λόγω του παρελθόντος σας. Το παρελθόν σας είναι απλά μια ανάμνηση, άρα όταν θα είστε έτοιμοι μπορείτε να το απελευθερώσετε.

Σας τιμάμε, αγαπημένοι μας, με τρόπους που δεν φαντάζεστε. Εσείς είστε οι ηγέτες του σύμπαντος. Βρίσκεστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι χρόνου και χώρου όπου παίρνετε αποφάσεις οι οποίες θα επηρεάσουν περισσότερα πλάσματα απ’ όσα μπορείτε να μετρήσετε. Συνεχίστε την καλή δουλειά. Να ξέρετε πως βρισκόμαστε πίσω σας.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία. Να παίζετε όμορφα μαζί. Είμαι η Μερλία, ελάτε να με δείτε καμία φορά.

Espavo.

_______________________________

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας.

Σας χαιρετούμε σήμερα ως ομάδα. Όχι ως κάποια από τις μοναδικότητες που αποτελούν αυτό που ο Φύλακας ονομάζει γκρουπ αλλά ως ομάδα επειδή το μήνυμά μας είναι πολύ σημαντικό. Υπάρχει λόγος για τα πάντα. Υπάρχει μια στιγμή για όλα τα πράγματα. Αυτό που συμβαίνει είναι θαυμάσιο να το παρατηρούμε από τη δική μας οπτική. Εμείς βλέπουμε άπειρες ψυχές να ζουν σε κάθε εκδοχή του φωτός, οι οποίες βασικά αφήνουν την ομορφιά του απείρου για να γίνουν πεπερασμένες για ένα μικρό διάστημα. Φοράτε μια βιολογική φούσκα και ξεκινάτε το παιχνίδι όπου προσποιείστε ότι είστε άνθρωποι. Τα έχετε καταφέρει πολύ καλά επειδή έχετε τους δικούς σας κύκλους τους οποίους περνάτε όχι μόνο συλλογικά αλλά και ως ενεργειακές ομάδες. Αυτό έχει επίσης να κάνει με την ίδια τη Γη, γιατί μόλις τελείωσε τον τρίτο κύκλο των 26.000 ετών από την εποχή της Λεμουρίας, οπότε τα πράγματα έχουν αλλάξει λίγο από τότε. Έχουμε μιλήσει αρκετά για τον κύκλο, την αρσενική εναντίον της θηλυκής ενέργειας και της ισχύος εναντίον της δύναμης. Θα αφαιρέσουμε τη διαμάχη τώρα επειδή και οι δύο μπορούν να συνυπάρξουν αρμονικά. Προφανώς υπάρχουν φορές όπου χρειάζεστε την αρσενική πλευρά των πραγμάτων και άλλες φορές όπου χρειάζεστε τη θηλυκή πλευρά. Φυσικά, η πρόκληση ήταν πως η αρσενική ενέργεια ήταν κυρίαρχη για μεγάλο διάστημα.

Η Οικογένεια της “Ε” Έρχεται σε μια Κρίσιμη Στιγμή για να Κάνει τη Διαφορά

Η αλήθεια είναι πως η Γη έχει έναν ενεργειακό κύκλο. Είναι συναρπαστικό που οι άνθρωποι σήμερα μιλούν για τον Άρη και για το τι συνέβη κάποτε εκεί. Λόγω αρκετών γεγονότων, ο Άρης έχασε τη μαγνητόσφαιρά του, τον μαγνητικό μανδύα γύρω από τον πλανήτη ο οποίος εμποδίζει την ηλιακή ακτινοβολία και τον ηλιακό άνεμο, κάνοντας τον πλανήτη κατάλληλο για ζωή. Οι επιστήμονές σας το βρήκαν αυτό και ανακαλύπτουν κι άλλα. Σε κάποιο σημείο θα ανακαλύψουν μορφές ζωής – όχι ανθρώπινης ζωής – στον Άρη. Σας λέμε αγαπημένοι μας πως ήσασταν εκεί γιατί το έχετε ξανακάνει αυτό πολλές φορές. Πηγαίνετε και δουλεύετε σε έναν πλανήτη και τους κατοίκους του, μετά οι κάτοικοι προσπαθούν να φέρουν κομμάτια από την Εστία για να τα γειώσουν στην εμπειρία σας ως πεπερασμένα όντα. Αν και αυτό είναι πολύ δύσκολο να γίνει, πολλοί από εσάς είσαστε δεξιοτέχνες. Πολλοί το έχετε κάνει πάρα πολλές φορές. Για μια ακόμα φορά, βρίσκεστε εδώ τώρα, μαζικά. Η Οικογένεια της “Ε” για την οποία μιλούσε η Μερλία. Στην αρχή η Οικογένεια της “Ε” απαριθμούσε μόνο 20 ψυχές. Όχι πολύ παλιά πλησίαζε το 0.1% και σήμερα πλησιάζει το 1% του παγκόσμιου πληθυσμού. Ποια είναι η Οικογένεια της “Ε”; Είναι τα πνεύματα που έχουν περιπλανηθεί στο σύμπαν με διάφορες μορφές κι έχουν ενσαρκωθεί σε κρίσιμες στιγμές όπου μπορούσαν να βοηθήσουν και να κάνουν τη διαφορά. Έχουν πάει τους κοινωνικούς κανόνες πέρα από την κρίσιμη μάζα την οποία περίμεναν. Ναι, το έχετε κάνει πολλές φορές. Οι περισσότερες από τις ιδέες σας έχουν να κάνουν με ανθρώπινα δικαιώματα, ή αλλιώς δικαιώματα των πνευμάτων, γιατί αυτό είστε στην πραγματικότητα. Να σας εξηγήσουμε γιατί ήταν τόσο σημαντικό για εσάς να μαζευτείτε εδώ και γιατί τώρα η Οικογένεια της “Ε” μαζεύεται μαζικά σε αυτό τον πλανήτη. Τα πράγματα αλλάζουν επειδή για όλα υπάρχει λόγος. Γιατί η ίδια η Γη είναι ένας λόγος.

Η Γη Πεθαίνει

Αγαπημένοι μας, η Γη πεθαίνει. Δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να το πούμε αυτό επειδή ουσιαστικά βρίσκεται σε έναν κύκλο θανάτου. Πρόσφατα περάσατε το σημείο χωρίς επιστροφή. Να σας εξηγήσουμε λίγο τι συνέβη, τι έρχεται και γιατί μπήκατε σε αυτή την κατάσταση. Πρέπει να καταλάβετε αγαπημένοι μας πως ακόμα κι αν η Γη πεθάνει, εσείς δεν θα πεθάνετε. Αν και ένα κομμάτι σας είναι από τη Γη, είναι ένα μικρό κομμάτι. Να εν-θυμάστε πως το έχετε ξανακάνει. Πολλοί έχετε επενδύσει σε ενέργειες και κοινωνίες, αλλάζοντας τη συλλογικότητα με υπέροχους τρόπους όταν ξεκινούσατε ένα νέο παιχνίδι. Οπότε, τι συμβαίνει με όλα αυτά; Δεν υπάρχει αμφιβολία σχετικά με την παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας γιατί είναι πραγματική και θα συνεχιστεί. Εισέρχεστε στο θερμότερο έτος στην ιστορία. Αυτό δεν είναι μυστικό – έχουν συμβεί ήδη τρία κι αυτό θα συνεχιστεί για αρκετό καιρό. Και οι δύο πολικοί πάγοι λιώνουν και θα εξαφανιστούν τελείως σε λιγότερο από 50 χρόνια. Υπάρχει ένας κύκλος και μια εποχή για τα πάντα, αν και η Γη δεν πρόκειται να πεθάνει τώρα. Όμως, αυτό το αποτέλεσμα έχει να κάνει με τη μόλυνση της Γης και τις δυσαρμονίες με τις οποίες δουλεύουν οι άνθρωποι χρησιμοποιώντας κομμάτια της χωρίς να αναρωτιούνται ή να σκέφτονται να τη βοηθήσουν να ισορροπήσει. Αυτό είχε επιπτώσεις οπότε θα δείτε διάφορα πράγματα να συμβαίνουν πολύ γρήγορα. Αυτά τα γεγονότα θα φέρουν πιο γρήγορα αυτά που φοβόσασταν ότι θα γίνουν.

Πρώτα απ’ όλα, οι πολικοί πάγοι λιώνουν. Η Γροιλανδία και η Ανταρκτική χάνουν πάγους με απίστευτους ρυθμούς και θα αρχίσετε να βλέπετε τα αποτελέσματα. Στη Γροιλανδία υπάρχει μια εναπόθεση πάγου που αποκόπηκε και θα πέσει στον ωκεανό. Αυτό θα γίνει αργότερα αυτό τον μήνα ή στον επόμενο και θα έχει ως αποτέλεσμα την άνοδο των υδάτων με αυξανόμενο ρυθμό. Η στάθμη των υδάτων ήδη αυξάνεται και θα συνεχίσει με πιο αυξημένο ρυθμό απ’ όσο περιμένετε. Οι άνθρωποι δεν είναι προετοιμασμένοι γι’ αυτό που έρχεται. Κάτι άλλο που συμβαίνει είναι πως και οι μόνιμοι πάγοι θα αρχίσουν να λιώνουν με αυξημένο ρυθμό. Ο μόνιμος πάγος είναι αυτό που θεωρείτε κανονικό έδαφος σε πολλά μέρη του κόσμου. Όμως, καθώς λιώνει απελευθερώνει στην ατμόσφαιρα μια τεράστια ποσότητα μεθανίου το οποίο θα επιταχύνει τη διαδικασία ακόμα περισσότερο. Ανησυχείτε για την εναπόθεση διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα αλλά το μεθάνιο είναι περίπου 90 φορές πιο καταστροφικό. Θα απελευθερώσετε πολύ απ’ αυτό μέσω της φυσικής διαδικασίας του λιωσίματος του πάγου. Αυτό θα επιταχύνει τα πράγματα με διάφορους τρόπους. Αυτό είναι ένα από τα πολλά που θα συμβούν τόσο γρήγορα που οι άνθρωποι δύσκολα θα μπορέσουν να ακολουθήσουν.

Το Μαγνητικό Πεδίο της Γης

Μπορούμε να σας πούμε όλα τα αρνητικά για το τι να περιμένετε και πώς να τα δουλέψετε. Αυτή τη στιγμή, αν και δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δείτε τον αριθμό των ειδών που έμειναν στον πλανήτη και τον αριθμό των νέων που ήρθαν. Δεν έχουν καμία σχέση. Ο πλανήτης σβήνει, ήταν όμως να γίνει έτσι; Όχι. Ήταν να συνεχίσει για ακόμα χίλια χρόνια, για τουλάχιστον άλλα χίλια χρόνια. Όμως, πνίγεται στην κυριολεξία. Πρόκειται για μια διαδικασία που δεν περιλαμβάνει απλά την υπερθέρμανση του πλανήτη αλλά και τη μείωση του μαγνητικού του πεδίου. Αυτό ακριβώς συνέβη στον Άρη. Βασικά είναι τυπικό για έναν πλανήτη να χάνει το μαγνητικό του πεδίο πριν την αναστροφή των πόλων του. Η αναστροφή των πόλων έχει ήδη συμβεί στη Γη έξι φορές και θα δείτε ακόμα μια, αν καταφέρετε να φτάσετε ως εκεί.

Μετά την Υπερθέρμανση Έρχεται η Εποχή των Παγετώνων

Μετά την υπερθέρμανση η οποία θα γίνει πολύ γρήγορα, θα δείτε μια απότομη αλλαγή που θα οδηγήσει σε μια εποχή παγετώνων. Ανησυχούμε πολύ για την εποχή των παγετώνων. Αν και αρχικά επρόκειτο να είναι μια μίνι εποχή παγετώνων στην οποία θα επιβιώνατε παρά τις δυσκολίες, τώρα θα είναι ένα καταστροφικό γεγονός. Γιατί λοιπόν σας τα λέμε όλα αυτά; Γιατί να θέλουμε να σας δώσουμε άσχημα νέα όταν υπερηφανευόμαστε ότι σας κάνουμε να νιώθετε καλά και σας βοηθάμε να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε; Γι’ αυτό βρισκόμαστε εδώ αγαπημένοι μας. Πολλοί από εσάς βρίσκεστε σε εναλλακτικά σχέδια, όπως σας εξήγησε και η Μερλία. Απλά έπρεπε να βρίσκεστε εδώ ασχέτως κόστους ή χρονικής στιγμής, επειδή έχετε απαντήσεις. Είναι όλα τόσο οριστικά; Μπορούμε να σημειώσουμε μια μέρα στο ημερολόγιό μας στην οποία θα πεθάνει η Γη; Όχι. Εν-θυμηθείτε πως βρίσκεστε στον πλανήτη ελεύθερης επιλογής και είστε ακόμα επικεφαλής. Αυτή τη στιγμή η συλλογικότητα κινείται προς μια κατεύθυνση και μόλις περάσατε το σημείο μη επιστροφής. Ποια είναι η δουλειά σας τώρα; Απλά να ηρεμήσετε τους ανθρώπους καθώς θα καταστρέφεται ο κόσμος; Όχι φυσικά. Σας λέμε πως ο κόσμος δεν χρειάζεται να καταστραφεί, γιατί βρίσκεστε στον πλανήτη της ελεύθερης επιλογής.

Οι Τεχνολογία θα Υποστηρίξει την Εκκαθάριση

Θα δείτε μια απίστευτη ενέργεια και μια συλλογή τεχνολογιών που θα κινηθούν προς τα εμπρός σε διάφορους τομείς. Ήδη ψάχνετε τρόπους να στείλετε ανθρώπους εκτός του πλανήτη σας και να αποικίσετε τον γαλαξία και αυτές οι προσπάθειες θα ενταθούν. Επίσης, οι τεχνολογίες σας έφτασαν σε ένα σημείο όπου θα εκτιναχθούν εκθετικά. Μια από αυτές τις τεχνολογικές εκρήξεις είναι ένα υλικό που ονομάζεται γραφένιο, το οποίο επίσης θεωρείται το πρώτο δισδιάστατο υλικό. Είναι το λεπτότερο υλικό που μπορείτε να βρείτε και έχει πάχος ενός μόνο ατόμου. Αυτό που θα ανακαλύψετε είναι πως το γραφένιο έχει έναν τεράστιο αριθμό εφαρμογών, όπως η αφαίρεση του άλατος από το θαλασσινό νερό και το ότι αποτελεί τη βάση μιας νέας σειράς υπολογιστών. Το γραφένιο βασίζεται στον γραφίτη αλλά κάποιοι χρησιμοποιούν και άλλα υλικά με τον ίδιο τρόπο, άρα αυτή είναι μονάχα η αρχή. Συνδυάζοντας τις υπάρχουσες τεχνολογίες με τα τεράστια βήματα που ανακαλύπτονται καθημερινά, θα επικεντρώσετε μια τεράστια ποσότητα ενέργειας σε ό,τι μπορείτε να κάνετε για να βοηθήσετε τη Γη να καθαριστεί. Στα επόμενα τέσσερα χρόνια μπορείτε να κάνετε τεράστια διαφορά στον πλανήτη. Κάθε μικρό καθάρισμα που κάνετε μειώνοντας τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και εργαζόμενοι σε αρμονία με τη Γη, θα αυξάνει τη ζωή της δέκα φορές. Αυτό μπορεί εύκολα να γίνει. Αν και τα πράγματα φαίνονται τώρα να είναι οριστικά, μπορείτε να τα αλλάξετε. Αν μπορεί να το κάνει κάποιος, αυτοί είστε εσείς γιατί το έχετε ξανακάνει.

Η Οικογένεια της “Ε” Είναι Εδώ για να Δουλέψει με το Πνεύμα

Πολλοί από εσάς κατάγεστε από την Οικογένεια της “Ε”. Έχετε έρθει για να αλλάξετε ένα κοινωνικό κίνημα ή να αντιστρέψετε ένα κοινωνικό αδιέξοδο. Συνήθως το βλέπετε αυτό να συμβαίνει με τα ανθρώπινα δικαιώματα ή τα δικαιώματα των πνευμάτων, τώρα όμως αρχίζετε να βλέπετε νέες οπτικές. Ποια είναι η δουλειά σας λοιπόν; Είναι να επικεντρωθείτε στις τεχνολογίες που μπορεί να σώσουν τη Γη; Όχι, έχετε μια πολύ πιο σημαντική δουλειά να ολοκληρώσετε. Την εξέλιξη του πνεύματός σας η οποία μπορεί να σας εμποδίσει να το βιώσετε αυτό. Είναι πολύ απλό αγαπημένοι μας, επειδή ήδη μιλάτε για το σώμα φωτός και για την αλλαγή της σωματικής σας δομής. Αυτό συμβαίνει τώρα ως προετοιμασία για το τι συμβαίνει και υπάρχουν πολλές εκδοχές του. Κάθε φορά που ανεβάζετε τη δόνησή σας, ανεβάζετε και τη συλλογική ανθρώπινη δόνηση της Γης. Αυτό όχι μόνο επηρεάζει τη Γη αλλά και τη βοηθά να τακτοποιηθεί. Θα αρχίσετε να βλέπετε απότομες ταλαντεύσεις, όχι μόνο στις Συχνότητες Schumann αλλά στα πάντα. Η δουλειά σας είναι να είστε μαζί με το πνεύμα. Γι’ αυτό παραμερίσατε τους άλλους ανθρώπους, για να είστε εκεί που είστε αυτή τη στιγμή. Σας λέμε πως γνωρίζοντας ότι ο σκοπός σας στη Γη έπρεπε να έχει έναν δικό του χώρο, ο χώρος δημιουργήθηκε. Τώρα βρίσκεστε εδώ – ποιο κομμάτι έχετε για τα επόμενα πενήντα χρόνια; Τι θέλετε να φέρετε στο τραπέζι; Τώρα είναι η ώρα. Σας λέμε, αγαπημένοι μας, πως το έχετε ξανακάνει αυτό. Υπήρξαν ζωές που δε αντιμετωπίσατε καμία δυσκολία γιατί είχατε εξελιχθεί. Προχωρήσατε στο επόμενο επίπεδο, κάνατε λίγο πίσω και παρατηρήσατε μια υπέροχη μεταμόρφωση να λαμβάνει χώρα μπροστά σας.

Επίσης βρίσκουμε πολύ συναρπαστικό που ενδιαφέρεστε να αναστήσετε τον Άρη. Είναι πολύ μαγικό αυτό που συμβαίνει με τον κοντινότερό σας πλανήτη, θα βρείτε όμως κι άλλους. Επίσης σας εν-θυμίζουμε πως η Γη έχει ανακαλυφθεί από έναν άλλον πλανήτη. Το έχουμε πει αυτό αρκετές φορές τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Φυσικά δεν έχουν τρόπο να σας φτάσουν γιατί βρίσκονται πολλά έτη φωτός μακριά. Βασικά βρίσκονται σχεδόν στην ίδια τεχνολογική κατάσταση με εσάς, αλλού παρόμοια και αλλού τελείως διαφορετική. Σε γενικές γραμμές βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο δόνησης με εσάς και έχουν αυτό που θα λέγατε ανθρωποειδή μορφή. Σας βρήκαν με τις συσκευές τους, αυτά που εδώ ονομάζετε τηλεσκόπια. Δεν ξέρουν όμως πώς να επικοινωνήσουν μαζί σας κι έτσι παρακολουθούν και περιμένουν καθώς η ενέργεια αρχίζει να αλλάζει. Να σας πούμε και για το πνεύμα γιατί αυτό δεν περιορίζεται από μια φυσική τοποθεσία, ακόμα και σε έναν άλλον πλανήτη. Σας λέμε, αγαπημένοι μας, πως όλα τα μάτια στο σύμπαν βρίσκονται στη Γη τώρα. Περιμένουν να δουν τι θα συμβεί, περιμένουν να πουν την ιστορία μιας εξέλιξης με ένα θαύμα να συμβαίνει στο τέλος της. Πάμε!

Μια Εξέλιξη με ένα Θαύμα να Συμβαίνει στο Τέλος της

Πολλοί από εσάς γνωρίζετε στην καρδιά σας πως αυτό είναι αλήθεια και τι εντύπωση αφήνει. Αγαπημένοι μας, δεν σας τα λέμε αυτά για να σας γεμίσουμε φόβο. Δεν ήρθατε από την Εστία γι’ αυτό. Εσείς έχετε τις απαντήσεις για να απομακρύνετε τον φόβο ώστε να προχωρήσετε και να είσαστε σε αρμονία με τη Γη. Δεν σας λέμε πως αυτά είναι οριστικά, λέμε πώς έχουν τα πράγματα σήμερα. Σας προκαλούμε να τα αλλάξετε. Σας προκαλούμε να δείτε την καρδιά σας και να αλλάξετε τα πράγματα, να φτιάξετε μια νέα ενέργεια στη Γη και σύντομα θα την δείτε από τις νέες επιστημονικές σας και όχι μόνο πηγές. θα ακούσετε πολλά για τα πράγματα που επιταχύνονται. Αυτό θα συμβεί. Ναι, αλλά ποιος είναι ο δικός σας ρόλος σε αυτό; Τι ήρθε να κάνει το πνεύμα σας εδώ; Βρίσκεστε εδώ τώρα και αυτή είναι η ώρα να αρχίσετε να ενώνεστε μαζί του 100%. Κάντε κάθε στιγμή να μετράει και θα απολαύσετε τη διαδρομή. Να ξέρετε πως εσείς έχετε τις απαντήσεις και πως η Γη δεν χρειάζεται να πεθάνει. Αν και θα ακούσετε στο μέλλον νέα που θα τα θεωρείτε πολύ άσχημα, πάρτε τα ελαφριά. Να εν-θυμάστε πως έχετε να παίξετε έναν πολύ σημαντικό ρόλο εδώ. Παρακολουθήστε αυτά τα υπέροχα γεγονότα να ξεδιπλώνονται και να είστε εκεί για να βοηθήσετε όποτε μπορείτε. Το φως σας και η δουλειά που κάνετε εσωτερικά με την καρδιά σας κάνει τεράστια διαφορά στον πλανήτη – πολλή περισσότερη απ’ όση μπορείτε να δείτε – και αυτή είναι η στιγμή να δουλέψετε μαζί της.

Αγαπημένοι μας, σας αγαπάμε με τρόπους που δεν γνωρίζετε ακόμα. Έχετε πολύ περιορισμένες χρήσεις της αγάπης στον πλανήτη σας. Όσο κι αν προσπαθείτε, είναι πολύ δύσκολο να μιμηθείτε την ολοκληρωτική ανιδιοτελή αγάπη που υπάρχει στην άλλη πλευρά. Εμείς όμως την έχουμε και θα τη νιώσετε. Βρίσκεστε σε δύσκολη κατάσταση; Όχι. Απλά τοποθετείστε εκεί επειδή έχετε τις απαντήσεις. Ακούστε το πνεύμα βαθιά μέσα σας. Προσπαθήστε να ακολουθήσετε τους κρυστάλλους που τοποθετήσατε στο μονοπάτι σας ώστε να βρείτε τον δρόμο σας και απολαύστε τη διαδρομή. Γιορτάστε το αγαπημένοι μας γιατί έχετε να δημιουργήσετε ένα υπέροχο αποτέλεσμα. Είστε έτοιμοι;

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων σας χαιρετούμε με αυτό τον τρόπο και σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία. Πρόκειται να δημιουργήσετε ένα νέο παιχνίδι. Να παίζετε όμορφα μαζί.

Espavo.

 

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!