Μάιος 2016

90 Ημέρες Εν-θύμιση
Επανασύνδεση με τον Εαυτό


Χαιρετισμούς από την Εστία σε όλους.

Η ενέργειά σας έθεσε σε κίνηση έναν νέο κόσμο. Έναν κόσμο τον οποίο μόλις αρχίσατε να διευρύνετε και να εξερευνάτε με νέο τρόπο. Καλωσορίσατε στον νέο πλανήτη Γη. Σας το λέμε αυτό επειδή σας παρατηρούμε από μακριά· σας παρατηρούμε από απόσταση και μπορούμε να δούμε την ευρύτερη εικόνα την οποία δεν μπορείτε να δείτε οι περισσότεροι και είναι πραγματικά υπέροχη. Σας λέμε πως σας έχουμε ξαναπεί ότι πολλοί θα φύγουν αυτή την εποχή. Πρόκειται για μια φυσική διαδικασία γιατί υπάρχουν πολλοί που ολοκλήρωσαν το έργο τους. Έχουν τελειώσει αυτό που ήρθαν να κάνουν και τους χρειάζονται αλλού. Μπορούν να μείνουν αν το θέλουν αλλά μερικές φορές δεν μπορούν να γειωθούν με τον ίδιο τρόπο και πολλοί από αυτούς επιστρέφουν στην Εστία. Πρέπει να εν-θυμάστε πως οι άνθρωποι γιορτάζουν τη γέννηση και θρηνούν τον θάνατο. Εμείς κάνουμε το αντίθετο. Ναι, όλοι οι φίλοι σας βρίσκονται στην Εστία· αυτό είναι κάτι που πολύ λίγοι εν-θυμούνται όσο βρίσκονται στη Γη. Όταν επιστρέφετε στην Εστία, οι αναμνήσεις επιστρέφουν. Μέχρι τότε, ας πούμε πως είναι σαν να βαδίζετε στον δρόμο επικεντρωμένοι στο πού πηγαίνετε ή στο τι κάνετε, όταν ξαφνικά έρχεται κάποιος και σας κοιτάζει στα μάτια. Ο νους σας δεν μπορεί να βρει κάποια καταγραφή αυτού του ανθρώπου ψάχνοντας στη βάση δεδομένων του, όμως οι ψυχές σας γνωρίζονται πολύ καλά και για εκείνη τη στιγμή βλέπετε τον εαυτό σας μέσα από εκείνα τα τρυφερά μάτια. Εκείνη τη στιγμή, εν-θυμάστε.

Καθώς αυτό το άτομο μιλάει, η καρδιά σας γεμίζει με απίστευτες αναμνήσεις των ζωών σας μαζί και πώς εργαστήκατε μαζί του κατά τη διάρκεια πολλών ζωών. Μπορεί να προσπεράσατε μια επανασύνδεση στην τελευταία σας ενσάρκωση αλλά συνήθως πρόκειται για κάποιον καλό φίλο τον οποίο δεν γνωρίζατε ότι προσπεράσατε μέχρι εκείνη τη στιγμή. Έχετε πολλές τέτοιες σχέσεις στην Εστία. Το πέπλο σάς εμποδίζει να έχετε αυτή την ανάμνηση. Δεν μπορείτε να αλληλεπιδράσετε με όλα τα πλάσματα που γνωρίζετε σε κάθε ενσάρκωση, οπότε επιλέγετε μερικά για να υπογράψετε μαζί συμβόλαιο κι έπειτα έρχεστε και αρχίζετε να αφυπνίζεστε από το όνειρο. Είναι υπέροχο για εμάς να το παρακολουθούμε. Οι επαφές που έχετε κάνει αγαπημένοι μας, φτάνουν πολύ πέρα από την κατανόησή σας και τώρα αρχίζετε να το βλέπετε. Αυτό είναι το ωραίο. Έρχεται ένα άνοιγμα για κάθε άνθρωπο για να δημιουργήσει μια βαθύτερη σύνδεση με την άλλη πλευρά του πέπλου μέσα στους επόμενους τρεις μήνες. Αυτό το παράθυρο των τριών μηνών δεν καθορίζεται από ρολόγια ή ημερολόγια αλλά από τον καθένα σας, καθώς θα είστε έτοιμοι να εισέλθετε σε αυτό.

Τρεις μήνες ευκαιριών για να δείτε την πραγματικότητα του πνεύματός σας

Μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, όλοι θα έχετε ευκαιρίες να παραμερίσετε το πέπλο αρκετά ώστε να έχετε αυτή την εμπειρία. Η περίοδος των τριών μηνών δεν υπολογίζεται με ρολόγια ή ημερολόγια αλλά από τον καθένα σας όταν θα στείλετε σήμα ότι είστε έτοιμοι. Αυτές είναι αναμνήσεις γιατί θα αρχίσετε να εν-θυμάστε την Εστία με τον τρόπο που αυτό το άτομο που βαδίζει στον δρόμο σας γνώριζε και σας επέτρεψε να το εν-θυμηθείτε. Έχετε φτιάξει πολλές βαθιές συνδέσεις κατά τη διάρκεια πολλών ζωών οι οποίες δεν θα συνδεθούν μαζί σας σε αυτή την ενσάρκωση, οπότε πολλοί από εσάς θα συνειδητοποιήσετε πως επανεκκινείτε τη σωματική και πνευματική σας ενέργεια. Αυτό θα είναι κάτι μαγικό. Ψάξτε για αυτές τις ευκαιρίες αγαπημένοι μας. Δεν χρειάζεται να είναι τραυματικές. Δεν χρειάζεται να δημιουργηθούν σε ένα αυτοκινητικό δυστύχημα ή από μια ασθένεια ή κάτι τέτοιο. Αν το θέσετε έτσι και βάλετε την πρόθεσή σας, στους επόμενους τρεις μήνες το πέπλο μπορεί να παραμεριστεί πολλές φορές και αυτό είναι το δώρο μας προς εσάς γιατί σας βοηθάει να εν-θυμηθείτε ποιοι είστε. Αν μπορέσετε να διευρύνετε τις τράπεζες πληροφοριών σας πάνω από μια ζωή, θα έχετε όλες αυτές τις ιδιότητες και δεν θα είστε λυπημένοι ποτέ ξανά, γιατί έχετε συλλέξει πολλές πληροφορίες μέσα από πολλές ζωές.

Κι όμως, προσποιούμενοι ότι είστε άνθρωποι, αναλαμβάνοντας την ενέργεια, αφαιρώντας τα φτερά σας, παραμερίζοντας το πέπλο κι έχοντας μια ενσάρκωση σε πεπερασμένη μορφή – πολύ δύσκολο κι όμως τα πάτε τόσο καλά – θα μπορέσετε να απλώσετε φως σε πολλές πλευρές λόγω αυτού που είστε.

Αλληλεπιδράσεις με φίλους από την Εστία

Οι επόμενοι τρεις μήνες θα σας προσφέρουν αυτές τις ευκαιρίες. Πώς ακριβώς θα μοιάζει αυτό; Είναι δύσκολο να πούμε γιατί για κάθε άνθρωπο μπορεί να είναι διαφορετικό αλλά θα το ξέρετε όταν θα συμβεί. Γιατί ξαφνικά μπορεί να δείτε κάποιον ή να εν-θυμηθείτε κάποιον πολύ καθαρά, να ξέρετε τη χροιά της φωνής του, το βάθος και τον τόνο της φωνής του, τη συμπεριφορά του, τις αγκαλιές και τα πάντα – αλλά μπορεί να μην τον βρείτε στη Γη. Αυτό συμβαίνει τώρα. Γιατί να θέλουν να το κάνουν αυτό; Γιατί τα πλάσματα που αφήσατε στην Εστία να θέλουν να έλθουν και να αλληλεπιδράσουν μαζί σας όσο βρίσκεστε σε φυσική μορφή; Επειδή ξέρουν πως μπορούν να σας βοηθήσουν να εν-θυμηθείτε από ένα άγγιγμα μέσω των αναμνήσεων των ζωών τους μαζί σας και να σας αλλάξουν την ενέργεια όσο χρειάζεται ώστε οι αναμνήσεις να πλημμυρίσουν το είναι σας και τις αλληλεπιδράσεις που έχετε φέρει τόσες φορές. Εισπνεύστε αγαπημένοι σας και επιτρέψτε σε αυτό να ενσωματωθεί στο φως σας.

Η χαρές εμπρός σας είναι πολύ βαθύτερες απ’ ό,τι μπορείτε να φανταστείτε και όλοι σας ως άνθρωποι θα εισέλθετε σε αυτές γερά και ελεύθερα. Απολαύστε κάθε μέρος τους. Μερικές από αυτές μπορεί να είναι μικρές αναλαμπές. Μπορεί κάτι να συμβεί. Ίσως έχετε μια ανάμνηση ή μια αναλαμπή ενός προσώπου που δεν γνωρίζετε και να συνεχίσετε τη ζωή σας. Σας λέμε πως με λίγη ενδοσκόπηση, μια μικρή σύνδεση και αφύπνιση μπορείτε να βρείτε μια εντελώς νέα οπτική και να εν-θυμηθείτε φίλους που αφήσατε στην Εστία. Ήρθε η ώρα για να λάβει χώρα η διαδικασία της επανασύνδεσης και σας λέμε πως θα υπάρχει μια περίοδος τριών μηνών, ενενήντα ημερών κατά την οποία θα βιώσετε αυτά τα υπέροχα ανοίγματα στο πέπλο.

Γνωρίζουμε πώς να γιορτάζουμε

Πάντοτε το ζητούσατε αυτό. Ζητούσατε να παραμερίσετε το πέπλο ώστε να μπορέσετε να εν-θυμηθείτε την Εστία και αυτό δεν είναι δυνατόν να συμβεί στη Γη γιατί αν παραμερίζαμε το πέπλο, όλοι θα γυρίζατε στην Εστία. Δεν θα έμενε κανείς στη Γη. Όλοι θα συνειδητοποιούσαν ότι παίζουν ένα παιχνίδι και θα το παρατούσαν για την πραγματικότητα του πνεύματός τους. Μπορείτε λοιπόν να παίξετε το παιχνίδι και να έχετε αυτές τις μικρές στιγμές και τις αναμνήσεις. Μερικοί από εσάς θα μπορείτε να εμβαθύνετε σε αυτό και να κρατήσετε τη στιγμή για λίγο παραπάνω καθώς εν-θυμάστε. Σας ζητάμε όμως αγαπημένοι μας, όταν συμβεί αυτό κι έχετε αυτές τις αναμνήσεις και τις αναλαμπές να τις γειώνετε. Προσπαθήστε να ανασύρετε την ουσία του ατόμου πίσω από αυτό γιατί είναι φίλος σας. Έχετε πολλούς αγαπημένους φίλους στην άλλη πλευρά του πέπλου, τους οποίους έχετε ξεχάσει. Ήταν υποχρεωτικό να τους ξεχάσετε. Για την ακρίβεια σας είπαν, “Σε παρακαλώ μη μας εν-θυμάσαι στην επόμενη ζωή σου. Θα σε ξαναβρούμε την επόμενη φορά. Θα είμαστε εκεί όταν θα έλθεις στην Εστία. Θα σε γιορτάσουμε στην Εστία με τρόπο που δεν θα τον ξεχάσεις ποτέ ξανά – μέχρι να ξαναεπιστρέψεις”. Σας λέμε πως αυτό συμβαίνει περισσότερο απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε γιατί στη Γη γιορτάζετε τη γέννηση και θρηνείτε τον θάνατο.

Φέρνοντας μαζί όλες τις ιδιότητές σας

Μόλις κάποιος εγκαταλείψει το σώμα του κι επιστρέψει στην Εστία, πρέπει να εγκλιματιστεί. Αυτό το ονομάζαμε περίοδο εγκλιματισμού αλλά η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει χρόνος στην άλλη πλευρά του πέπλου και είναι πολύ δύσκολο να το κατηγοριοποιήσετε αυτό. Μόλις τελειώσει ο εγκλιματισμός, ο περισσότερος χρόνος περνάει με αφύπνιση, με την παρατήρηση της ομορφιάς και με την προσπάθεια να το τοποθετήσετε σε αυτό που ήταν η νοητική σας διεργασία. Πολύ σύντομα, μετά από μεγάλη προσπάθεια να τακτοποιήσετε τα πράγματα και να τα καταλάβετε, τα περνάτε από την καρδιά σας και τότε τα καταλαβαίνετε. Σας ζητάμε να κάνετε αυτό ακριβώς. Θα έχετε αυτές τις σύντομες στιγμές όπου θα μπορείτε να δείτε κάτι, να έχετε μια ανάμνηση ή μια πληροφορία από την Εστία. Αυτό θα συμβεί σε όλους μέσα στους επόμενους τρεις μήνες μόλις το θέσετε σε κίνηση και για κάποιους θα συμβεί πολλές φορές. Θα υπάρχει μια λέπτυνση του πέπλου κατά την επόμενη περιστροφή ώστε να τα φέρετε και να τα εν-θυμηθείτε… Όχι μόνο να τα εν-θυμηθείτε απλά ως αναμνήσεις αλλά να ανακαλέσετε τα μεμονωμένα μέλη και να τα ανασυνθέσετε ως ολότητα. Αυτό είστε.

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ανακτήσετε όλες σας τις ιδιότητες; Βοηθώντας σας να εν-θυμηθείτε όσους αφήσατε πίσω στην άλλη πλευρά του πέπλου. Εργάζονται. Περιμένουν, ψάχνουν για τις στιγμιαίες παύσεις στο ενεργειακό πεδίο όπου μπορούν να περάσουν την αγάπη τους προς εσάς. Για τρεις μήνες, ενενήντα ημέρες, βαδίστε με πλήρη αναμονή θαυμάτων μπροστά σας και παρατηρήστε τα καθώς θα αρχίσουν να ξεδιπλώνονται μπροστά σας με κάθε τρόπο.

Τρεις μήνες για να επανεκκινήσετε τη φυσική σας ενέργεια

Αγαπημένοι μας, έχετε πολλή ενέργεια παίζοντας το παιχνίδι όπου προσποιείστε ότι είστε άνθρωποι, πρέπει όμως να καταλάβετε πως είστε πολύ αγαπητά μας πνεύματα. Μας λείπει η ενέργειά σας. Η Εστία δεν είναι η ίδια από τότε που φύγατε και γι’ αυτό γιορτάζουμε τόσο πολύ – όχι μόνο το μονοπάτι και τις επιλογές σας στη Γη αλλά και σας βοηθάμε να τολμήσετε να κάνετε αυτά τα βήματα αν και δεν μπορείτε να δείτε πού θα πατήσετε. Δεν γνωρίζετε το αποτέλεσμα και μερικές φορές ανησυχείτε πάρα πολύ γι’ αυτό, όμως συνεχίζετε να προχωράτε. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό που σας ζητάμε να κάνετε επειδή θα συμβούν πολλά πράγματα στους επόμενους τρεις μήνες. Όχι απλά θα έχετε την ευκαιρία να λεπτύνετε το πέπλο και να το διαπεράσετε αλλά και θα έχετε την ευκαιρία να επανεκκινήσετε τη φυσική σας ενέργεια. Αυτό εξαρτάται από τον καθένα σας. Αν θέλετε να γίνει έτσι, πείτε το δυνατά τρεις φορές. Υπάρχει μια μαγεία στο τρία. Στην πραγματικότητα, θα δείτε πως τα πάντα είναι χτισμένα με βάση το τρία. Τα πάντα διαιρούνται με το τρία μόλις δείτε όλες τις διαστάσεις χρόνου και χώρου. Με αυτό στο νου, να ξέρετε πως μπορείτε να το πείτε τρεις φορές πολύ δυνατά και θα εδραιωθεί στα συναισθήματά σας όπου μπορεί να διαπεράσει τα διάφορα δονητικά επίπεδα και τις διάφορες διαστάσεις χρόνου και χώρου. Κάνοντάς το αυτό, βασικά δίνετε την άδεια σε όσους αφήσατε πίσω να σας γεμίσουν με φως. Εκφράζετε την πρόθεσή σας. Σας προειδοποιούμε αγαπημένοι μας να μην το πάρετε αυτό αψήφιστα ή να προσποιηθείτε πως είναι παιχνίδι γιατί μόλις το κάνετε, θα νιώσετε μια αλλαγή και δεν θα υπάρχει γυρισμός. Πρόκειται για μια μαγική ευκαιρία να δείτε τον εαυτό σας από την οπτική της Εστίας όσο βρίσκεστε σε αυτό το σώμα. Απολαύστε το και μόλις συμβεί, προσπαθήστε να εκφράσετε ευγνωμοσύνη. Πάνω απ’ όλα, φέρτε την ευγνωμοσύνη. Μόλις εν-θυμηθείτε μερικές από αυτές τις ενέργειες από την Εστία που γνωρίζατε από πριν και την αγάπη που μοιραστήκατε με αυτά τα όντα που σας βοήθησαν να εν-θυμηθείτε την πραγματική σας ουσία, εκφράστε ευγνωμοσύνη απ’ ευθείας σε αυτούς και παρατηρείστε τι θα συμβεί.

Τρεις μήνες θαυμάτων

Οι επόμενοι τρεις μήνες θα λεπτύνουν το πέπλο σε πολλούς τομείς. Επίσης, θα δείτε τις δικές σας δημιουργικές ικανότητες να ενισχύονται σε αυτούς τους τρεις μήνες. Μερικοί από εσάς ενδιαφέρονται πολύ γι’ αυτό καθώς σας παρατηρούμε από την Εστία. Πρέπει να καταλάβετε πως δεν έχουμε εγωισμό τον οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουμε ούτε κάποια χαρακτηριστικά των τυπικών παιχνιδιών που παίζετε στη Γη, οπότε δεν μας είναι πάντα εύκολο να καταλάβουμε τις ανάγκες σας. Αυτές καθορίζονται από εσάς κάθε στιγμή, οπότε πείτε τις δυνατά. Επιτρέψτε τους να ικανοποιηθούν με νέο τρόπο. Επιτρέψτε στα θαύματα να αρχίσουν να επιστρέφουν επειδή στους επόμενους τρεις μήνες θα συμβούν πολλά θαύματα τα οποία σας περιμένουν και είναι έτοιμα να ξεκινήσουν να συμβαίνουν. Μόλις θέσετε ένα σε κίνηση, μόλις δεχθείτε ένα στη ζωή σας, εκφράσετε ευγνωμοσύνη και το γειώσετε, θα ανοίξει την πόρτα για όλα τα υπόλοιπα. Έχετε ποτέ ζήσει έναν συγχρονιστικό τρόπο ζωής όπου άσχετα με τις ανάγκες σας, τα θαύματα συνέβαιναν ακριβώς όταν τα χρειαζόσασταν; Είστε έτοιμοι να αρχίσετε να δουλεύετε με αυτό; Είστε έτοιμοι να αφήσετε τις προσπάθειες γιατί αυτό είναι ένα από τα πράγματα που θα πρέπει να κάνετε; Σας έχουν διδάξει από τους τρυφερούς σας γονείς μια αλήθεια που δούλευε πολύ καλά στις χαμηλότερες δονήσεις του νέου πλανήτη Γη. Το παράδειγμα ονομαζόταν σκληρή δουλειά. Δεν λειτουργεί πλέον. Ουσιαστικά ούτε τότε δούλευε αλλά το ενδιαφέρον είναι πως όταν ένας δημιουργός πιστεύει ότι κάτι θα δουλέψει, αυτό τείνει να συμβαίνει. Είστε όμως έτοιμοι για το επόμενο βήμα; Είστε έτοιμοι να καθίσετε άνετα και να το αφήσετε να σας γεμίσει από μέσα προς τα έξω αντί να σας πλησιάζει από έξω; Αυτοί οι τρεις μήνες αποτελούν μια ευκαιρία για όλους σας να το βιώσετε αυτό. Μερικοί ρωτάτε, “Μέσα σε αυτούς τους τρεις μήνες μπορώ να αλλάξω τις δυσκολίες που έχω στη ζωή μου; Είμαι πολύ κουρασμένος και απογοητευμένος που φέρω όλη αυτή την ενέργεια. Πρέπει να ισορροπήσω τον πλανήτη με τον τρόπο που το κάνω μέχρι τώρα; Πρέπει να το κάνω αυτό; Πρέπει να το κάνω…;” Τίποτα απ’ όλα αυτά, θα επιλέξετε όμως τι θα θέλετε να κάνετε με το φως σας. Αυτή είναι μια επιλογή αγαπημένοι μας. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Δεν χρειάζεται να πάτε να σώσετε τον κόσμο – απλά να ανοίξετε την καρδιά σας και να επιτρέψετε να την αγγίξουν εκείνοι που σας έχουν αγγίξει στο παρελθόν και που θα σας βοηθήσουν να εν-θυμηθείτε την αληθινή σας φύση και το ποιοι πραγματικά είστε. Αυτή η εποχή είναι πολύ μαγική αγαπημένοι μας. Σας παρακολουθούν όλα τα πλάσματα στο σύμπαν που μπορούν να το κάνουν. Όλα τα βλέμματα βρίσκονται στη Γη αυτή τη στιγμή. Γίνονται πολλές μεταβάσεις τώρα, οπότε αδράξτε την ευκαιρία να δείτε πέρα από το πέπλο.

Θέλουμε επίσης να αναφερθούμε σε ένα σημείο επειδή συμβαίνουν πάρα πολλά στις Η.Π.Α. ειδικά με τις εκλογές σας, με τα αστεία και τα τρελά που λαμβάνουν χώρα και θα σας ζητήσουμε απλά να τα απελευθερώσετε και να ξέρετε πως βρίσκονται σε ένα μονοπάτι με τη μικρότερη αντίσταση. Έρχονται πολλά πράγματα. Θα έχετε ιδιότητες κι ευκαιρίες να δουλέψετε πραγματικά με αυτές με νέο τρόπο. Μην παίρνετε τίποτα από αυτά στα σοβαρά. Πάρτε μια εισπνοή αγαπημένοι μας και απελευθερώστε τον φόβο. Να ξέρετε πως άσχετα με το τι θα γίνει, θα είστε φροντισμένοι. Οι Εργάτες του Φωτός στη Γη έχουν αγωνιστεί για να βρίσκονται εδώ στην πρώτη γραμμή του παιχνιδιού, κρατώντας μια δόνηση πολύ δύσκολη σε έναν πλανήτη χαμηλής δόνησης. Πολλοί έχετε πληρώσει ακριβό τίμημα για να κάνετε αυτό ακριβώς. Μπράβο σας αγαπημένοι μας. Τώρα θα βρεθείτε σε έναν νέο χώρο, με μια νέα ευκαιρία, έναν νέο τόπο για να γειώσετε το φως με νέο τρόπο. Απολαύστε το ταξίδι. Να ξέρετε πως δεν υπάρχουν λάθος καμπές. Να ξέρετε πως δεν υπάρχει κάτι που χρειάζεται να κάνετε. Απλά βιώστε το και αγαπήστε το κάθε κομμάτι του. Αυτή είναι η ομορφιά και καθώς βλέπετε όλο και περισσότερους ανθρώπους να φεύγουν από τον πλανήτη σας, γιορτάστε τους και να ξέρετε πως μερικές φορές ο θόρυβος από τους εορτασμούς μας είναι τόσο δυνατός που μπορεί να σας ξυπνήσει από έναν βαθύ ύπνο κι αυτό το λέμε σκόπιμα. Ακούστε τους εορτασμούς και να ξέρετε την αγάπη που έχουμε σε αυτή την πλευρά του πέπλου και σας υποσχόμαστε πως όταν θα σας καλωσορίσουμε στην Εστία, θα έχετε μαγεία από κάθε άποψη. Συνεχίστε την καλή δουλειά. Έχετε τοποθετηθεί στην ακριβή στιγμή χρόνου και χώρου όπου μπορείτε να κάνετε τη μεγαλύτερη διαφορά. Καθώς δημιουργούνται αυτά τα ανοίγματα, επιτρέψτε στον εαυτό σας να φορτιστεί – από φως και αγάπη για τον δρόμο που έρχεται και απολαύστε τη διαδρομή.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να ξέρετε πως παίζετε ένα παιχνίδι όπου προσποιείστε ότι είστε άνθρωποι και να παίζετε όμορφα μαζί.

Espavo αγαπημένοι μας.

 

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Γιώργος Παπαχρήστος

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!