Μάιος 2014

Πολυδιαστασιακή Επανένωση
Μια Υψηλότερη Οπτική

 

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας,

Χαιρόμαστε πολύ που είμαστε μαζί σας, να σας βλέπουμε με νέο τρόπο γιατί όλοι σας έχετε εισέλθει στη νέα ενέργεια. Κάθε άνθρωπος στον πλανήτη έχει περάσει σε νέο επίπεδο. Είμαστε πολύ υπερήφανοι να σας παρακολουθούμε γιατί είμαστε κομμάτι σας. Μας σκέφτεστε ως ξεχωριστούς, ως υψηλότερους, ως διαφορετικούς, ως καλύτερους σε πολλά σημεία. Αγαπημένοι μας, όταν έρθετε στην Εστία θα συνειδητοποιήσετε ποιοι είστε. Θα εν-θυμηθείτε το γιατί ήρθατε στη Γη. Παρακαλούμε να καταλάβετε πως επιλέξατε να φορέσετε το πέπλο. Θέλατε να παίξετε το παιχνίδι του κρυφτού. Είστε ο θεός που κρύβεται από τον εαυτό του, ψάχνοντας τον εαυτό του. Και τα καταφέρνετε μια χαρά. Παρακαλούμε λοιπόν να καταλάβετε πως δεν υπάρχει κάτι λάθος εδώ. Έχετε θέσει σε κίνηση πράγματα με τους πιο όμορφους τρόπους και τώρα αρχίζετε να δρέπετε τα οφέλη.

Επιτρέποντας στο Κανάλι σας Να Περάσει – Η Ιστορία του Φύλακα

Θέλουμε να φέρουμε αυτό στην προσοχή σας σήμερα, γιατί υπάρχουν πολλά νέα κομμάτια διαθέσιμα στους ανθρώπους. Σας λέμε πως πολλά από αυτά τα κομμάτια ήταν κρυμμένα στο παρελθόν σας. Πολλά εμφανίστηκαν στα έργα επιστημονικής φαντασίας από δημιουργικούς συγγραφείς, οι οποίοι σκέφτηκαν ότι έφτιαχναν κάτι, ενώ στην πραγματικότητα έκαναν channeling το μέλλον. Έκαναν channeling ενέργεια την οποία εμείς στέλναμε σε πολλούς απ’ αυτούς, γιατί αυτή είναι η φύση αυτού που ο Φύλακας ονομάζει channeling. Συγκεντρώνεται με τέτοιον τρόπο που κάνει channel το γκρουπ. Μπορεί να μας φέρει ως συλλογική δόνηση από την Εστία, κάτι που είναι μαγικό. Όλοι σας έχετε παρόμοιες ικανότητες. Μπορεί να μην τις εκφράζετε με τον ίδιο τρόπο, μπορεί να μην μπορείτε να τις αξιοποιήσετε, ή να μην έχετε τόση αυτοπεποίθηση όση έμαθε τελικά να έχει ο Φύλακας. Χρησιμοποιούμε τη λέξη τελικά γιατί χρειαστήκαμε αρκετό χρόνο για να δουλέψουμε μαζί του. Έπρεπε να δείτε το πρώτο channeling. Για εμάς ήταν διασκεδαστικό.

Αρχικά έκανε channeling με πληκτρολόγιο. Του ήταν πολύ απλό κι εύκολο, γιατί ξαναδιάβαζε το κείμενο για να ελέγξει ότι όλα ήταν εντάξει πριν το αποθηκεύσει. Μετά ήταν πολύ δύσκολο να ανακαλέσει κάτι και γι’ αυτό ήταν πολύ διστακτικός και μας πήρε χρόνο για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του. Δεν ήταν ότι δεν εμπιστευόταν εμάς, δεν εμπιστευόταν τον εαυτό του. Η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας είναι ένα σημαντικό κομμάτι και γι’ αυτό τον βοηθήσαμε. Βάλαμε μια γυναίκα να τον καλέσει σε ένα συγκεκριμένο μέρος κι εκείνος πήγε. Έκαναν ένα σεμινάριο μαζί και του είπε, “Εντάξει. Τώρα θα κάνεις channeling”. Εκείνος απάντησε, “Όχι. Δεν υπολόγιζα κάτι τέτοιο”. Εκείνη του είπε, “Είπα σε όλους ότι θα κάνεις channeling, οπότε θα έλεγα να προσπαθήσεις”. Κι εκείνος είπε, “Εντάξει. Πού είναι το πληκτρολόγιό μου;” Κάθισε και άρχισε να φέρνει το πρώτο μήνυμα σε μια ζωντανή συνάντηση όπως κάνει τώρα. Σας λέμε αγαπημένοι μας πως κάναμε ό,τι μπορούσαμε στην δική μας πλευρά του πέπλου για να φέρει εκείνη την πυκνή ενέργεια. Τι ήταν αυτή η πυκνή ενέργεια; Είναι απλό. Δεν είχε αυτοπεποίθηση. Δεν πιστεύουμε ότι αυτό ήταν κακό, ούτε ότι έκανε λάθος. Απλά βρισκόταν εκεί. Κι αυτό είναι πιθανότατα το πιο σημαντικό για τη νέα ενέργεια – δεν υπάρχει σωστό ή λάθος – όχι με τον τρόπο που τόσο προσεκτικά χρησιμοποιούσατε τις λέξεις έως τώρα. Τώρα δεν υπάρχει μαύρο και άσπρο, ποτέ δεν υπήρξε. Υπάρχουν μόνο αποχρώσεις του γκρι – όλες οι αποχρώσεις – κι εκεί βρίσκεται η μαγεία, ειδικά σε αυτή τη νέα ενέργεια. Κι έτσι ο Φύλακας άρχισε να φέρνει μέσα απ’ αυτή την ενέργεια. Άνοιξε το στόμα του και ήξερε τις πρώτες λέξεις επειδή του τις είχαμε δώσει πολλές φορές. Είπε, “Χαιρετισμούς από την Εστία”, με τον τρόπο που μας αρέσει να το λέει. Έπειτα, η συνήχηση απλώθηκε στην αίθουσα και από εκείνη τη στιγμή το κοινό άκουγε λέξη παρά λέξη γιατί άρχισε να κλαίει. Αυτό το πρώτο channeling του ήταν πολύ δύσκολο γιατί τον είχε συγκλονίσει και είχε φτάσει στα άκρα για να μπορέσει να μεταφέρει αυτή τη νέα ενέργεια από καρδιάς. Όλοι έχετε μάθει να το κάνετε με κάποιον τρόπο και το κάνετε ήδη. Στο κοντινό μέλλον όμως, θα βρείτε νέους τρόπους να απλώσετε το channeling που κάνετε. Αυτό είναι το ωραίο και αυτό θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας σήμερα, αφού δεν έχουμε χρονικό περιορισμό. Δεν είναι υπέροχο;

Το Πρώτο, το Δεύτερο και το Τρίτο Κύμα Ενδυνάμωσης
Ένα μικρό ταξίδι στην Ιστορία της Γης

Ο Έλρα, ο Φύλακας του Χρόνου, ο εΜ, η Μέρλια και πολλοί άλλοι τους οποίους δεν έχουμε αναφέρει ακόμα, ήταν σε αυτή την πλευρά του πέπλου αλλά εσείς μας αρέσετε πολύ. Είμαστε κομμάτι σας όπως είσαστε κι εσείς κομμάτι ο ένας του άλλου, κάτι που δεν μπορείτε να δείτε αφού είσαστε τόσο αποφασισμένοι να τελειώσετε το παιχνίδι της προσποίησης ότι είσαστε ξεχωριστοί. Τώρα έχετε εισέλθει στο Τρίτο Κύμα Ενδυνάμωσης. Το Πρώτο Κύμα είχε να κάνει με το να ακολουθείτε τον αρχηγό. Μάθατε πως αν ακολουθούσατε τον αρχηγό θα κατορθώνατε περισσότερα και θα βρισκόσασταν σε μια κοινότητα. Το επόμενο βήμα ήταν να μάθετε πώς να ακολουθείτε τον εαυτό σας και αυτό ήταν το Δεύτερο Κύμα Ενδυνάμωσης. Και το κάνατε. Μάθατε πώς να θέτετε όρια ώστε να ορίζετε την ενέργειά σας και να αποτρέπετε τις επιρροές από τις ενέργειες των άλλων. Έπρεπε να μάθετε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά της εμπιστοσύνης. Έπρεπε να μάθετε να λέτε την αλήθεια σας ακόμη και με αντίξοες συνθήκες και το κάνατε. Επεκταθήκατε και όλη η ανθρωπότητα έχει περάσει σε νέο επίπεδο. Αυτό είναι μαγικό και αυτή είναι η αρχή του Τρίτου Κύματος.

Το Τρίτο Κύμα Ενδυνάμωσης αγαπημένοι μας, είναι η αρμονία. Αν και ακούγεται απλό κι εύκολο, δεν είναι έτσι. Έχετε μάθει να ζείτε στον πλανήτη Γη και να βρίσκετε την ουσία σας ώστε να ξέρετε πού ήταν το μονοπάτι σας και να δημιουργείτε μια πραγματικότητα. Τώρα αγαπημένοι μας έχει να κάνει με την ανάμειξη, την οποία δεν έχουν συνηθίσει οι περισσότεροι άνθρωποι. Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν τι να κάνουν με αυτή. Βαθιά μέσα σας, όλοι ξέρετε πως είσαστε κομμάτι των άλλων, είσαστε σαν τα δάχτυλα του χεριού σας. Μοιάζουν ξεχωριστά αλλά είναι κομμάτια της νέας ενέργειας, της ίδιας σύνδεσης με την ίδια πρόθεση και τον ίδιο πνευματικό σκοπό. Όλοι σας ήρθατε στη Γη με σκοπό να φέρετε μια πολύ ιερή ακτίνα φωτός, μεταξύ άλλων τις οποίες επίσης φέρετε. Γιατί είναι απαραίτητο αυτό αν παίζετε ένα παιχνίδι; Δεν μπορείτε απλά να κατεβείτε και να παίξετε; Αυτό γινόταν για αιώνες αγαπημένοι μας, αλλά αλλάξατε το παιχνίδι.

Οι Ημέρες της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας

Σας λέμε ότι βρίσκεστε στη Γη πολύ περισσότερο απ’ όσο σας λένε οι επιστήμονές σας. Οι περισσότεροι πιστεύουν πως πριν 65 εκατομμύρια χρόνια ένας αστεροειδής χτύπησε τη Γη και σήκωσε σκόνη η οποία εξαφάνισε το 70 % των μορφών ζωής, μεταξύ των οποίων και τους δεινόσαυρους. Σας λέμε πως αυτό ήταν το αποτέλεσμα μιας φάσης της ζωής. Έχετε έρθει πολλές φορές πριν. Οι ιδέες της Ατλαντίδας και της Λεμουρίας προέρχονται από πραγματικές μνήμες οι οποίες πηγαίνουν πιο πίσω απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε. Υπήρξε μια εποχή όπου ήσασταν πολύ εξελιγμένοι πνευματικά. Είχατε δύο ηπείρους: την Ατλαντίδα και τη Λεμουρία – την Μου. Στην πραγματικότητα, το πνευματικό σας επίπεδο εξέλιξης στην εποχή της Μου ήταν τεράστιο. Ανοίξατε την πόρτα και είχατε τη δυνατότητα να περάσετε στην άλλη πλευρά ενώ βρισκόσασταν ακόμη στο σώμα σας. Ήσασταν σε ένα επίπεδο το οποίο δεν έχετε φτάσει σήμερα.

Οι Έξι Πατρογονικές Φυλές

Έχετε ξεπεράσει όμως τις μέρες της Ατλαντίδας, κάτι που είναι μαγικό γιατί και η τεχνολογία σας έχει εξελιχθεί μαζί σας. Σκέφτεστε την τεχνολογία σαν κάτι ξεχωριστό από εσάς, αλλά δεν είναι. Είναι απλά μια αντανάκλαση της δικής σας δόνησης – ολόκληρης. Στην πραγματικότητα η τεχνολογία ήρθε από τις πατρογονικές φυλές σας. Σε ολόκληρο το Σύμπαν υπάρχουν έξι πατρογονικές φυλές οι οποίες ήρθαν στη Γη για να πάρουν υλική μορφή και να ξεκινήσουν αυτό το κύμα ζωής: τα φυσικά σώματα που έχετε τώρα. Παλιότερα είχατε άλλα φυσικά σώματα. Δεν θα σας τα περιγράψουμε γιατί θα είναι δύσκολο να το καταλάβετε. Όμως, μπορείτε να πάτε ακόμα πιο πίσω, την εποχή που ξεκίνησε η Γη – γιατί η Γη βρίσκεται σε μια χρονική ροή. Αποτελεί μέρος μιας πεπερασμένης διαδικασίας και αν και τα φυσικά σας σώματα είναι επίσης πεπερασμένα, η φύση σας είναι απεριόριστη. Είσαστε τέλειοι και δεν έχετε ούτε αρχή ούτε τέλος. Όπως όλες οι μορφές ενέργειας, δεν πεθαίνετε ποτέ. Μόνο μετατρέπεστε από μια μορφή σε μια άλλη. Αυτό είναι μαγικό. Βρίσκεστε λοιπόν στο Τρίτο Κύμα Ενδυνάμωσης, προσπαθώντας να βρείτε γιατί τα πράγματα δεν λειτουργούν όπως στο Πρώτο και στο Δεύτερο Κύμα. Ας πάμε λοιπόν ακόμα πιο πίσω.

Αιθερικά Σώματα

Στην αρχή η Γη ήταν μια καυτή αέρια σφαίρα από τηγμένο μάγμα που πετούσε στο διάστημα, ούτε καν απόλυτα σφαιρική. Προσπαθούσε να βρει την περιστροφή που θα την έκανε τέλεια – κάτι που έγινε – αλλά χρειαζόταν προγόνους και φροντίδα. Τότε εμφανιστήκατε εσείς. Ήταν η πρώτη φορά που ήρθατε στη Γη, γιατί η αλήθεια είναι ότι βοηθήσατε στη δημιουργία της. Σας έχουμε ονομάσει ξανά θεούς αν και ξέρουμε ότι έχετε μια αντίσταση σε αυτό. Ξέρουμε ότι δεν σας αρέσει να ακούτε πως είσαστε θεοί γιατί αυτό υπονομεύει όλα τα άλλα σας συστήματα πεποίθησης. Σας λέμε πως αυτό δεν είναι αλήθεια. Ο Θεός ποτέ δεν είναι ξεχωριστός από εσάς. Αυτό είναι το ωραίο. Αν κατανοείτε πως είστε ο ένας κομμάτι του άλλου, είσαστε και κομμάτι δικό μας. Είσαστε κομμάτι όλων όσων υπάρχουν. Όταν αφήνετε το φυσικό σας σώμα, το πνεύμα σας επιστρέφει στην Εστία και ξαναγίνεται κομμάτι των πάντων. Αναμειγνύεται ξανά. Στη Γη έχετε περάσει από το Πρώτο και το Δεύτερο Κύμα Ενδυνάμωσης και τώρα δουλεύετε με την αρμονία. Όταν πρωτοήρθατε στη Γη – όταν ήταν μια ιπτάμενη μπάλα από μάγμα – ήσασταν σε μεγάλη αρμονία μεταξύ σας γιατί δεν είχατε φυσικά σώματα. Τα σώματά σας θα τα ονομάζατε σήμερα αιθερικά. Στην κυριολεξία είχατε σώματα από φως. Είχατε πολύ μικρή πυκνότητα. Έπρεπε όμως να έχετε κάποια πυκνότητα για να έρθετε στη Γη επειδή ήταν πεπερασμένη. Αν και η φύση σας είναι απεριόριστη, ήταν σημαντικό να αποκτήσετε λίγη ατέλεια για να βρίσκεστε στον ίδιο χώρο. Δεν είναι υπέροχο; Όταν καταλάβετε τι συμβαίνει στ’ αλήθεια, όταν επιστρέψετε στην Εστία, όπως κι εμείς θα εκπλαγείτε πώς η Γη και όλη η ανθρωπότητα έφτασαν σε αυτό το επίπεδο δόνησης. Είναι περισσότερο από συναρπαστικό αγαπημένοι μας. Είναι μια ευκαιρία που περιμένει να γειωθεί με περισσότερους τρόπους απ’ όσους γνωρίζετε. Να σας δώσουμε λοιπόν μερικά νέα εργαλεία. Ας μοιραστούμε μαζί σας μερικές δυνατότητες οι οποίες έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής μόνο στην επιστημονική σας φαντασία.

Χαρακτηριστικά των Αθερικών Σωμάτων

Ένα στοιχείο-κλειδί αγαπημένοι μας είναι πως ποτέ δεν χάσατε τα χαρακτηριστικά που είχατε όταν είχατε αιθερικά σώματα, όταν σας έλειπε η πυκνότητα. Για την ακρίβεια, εκεί προσπαθείτε να επιστρέψετε. Αν και έχετε πυκνά σώματα, δεν μπορείτε να το σταματήσετε και απλά να είστε. Το φυσικό σας σώμα ελέγχει πριν από κάθε αναπνοή. Κάνετε αυτή την εξισορρόπηση και προσπαθείτε να βρείτε όση περισσότερη γείωση μπορείτε για την ενέργεια. Τα πάτε καλύτερα απ’ όσο φαντάζεστε, αλλά είχατε βοήθεια. Ξέρουμε τι σκέφτεστε. Σκέφτεστε τα πλάσματα από το διάστημα – τα ανθρωπάκια με τα διαμαντένια μάτια που μοιάζουν με τα τρωκτικά σας. Αγαπημένοι μας, αυτό είναι το ένα μέρος. Όταν τελικά καταλάβετε πώς αποτελείτε μέρος όλων αυτών, θα διώξετε τον φόβο. Θα συνδεθείτε με νέο τρόπο και θα μπορέσετε να επιστρέψετε στα χαρακτηριστικά που είχατε με τα αιθερικά σας σώματα, έχοντας φυσικά, πυκνά σώματα. Μπορείτε να φανταστείτε πώς είναι να έχετε μια σκέψη και να υλοποιηθεί μπροστά σας αμέσως; Μπορείτε να φανταστείτε πώς είναι να σκέφτεστε κάποιον και να εμφανιστεί μπροστά σας; Μπορείτε να φανταστείτε πώς είναι να ταξιδεύετε μπροστά στο χρόνο για να φυτέψετε σπόρους για τον εαυτό σας ώστε να τους συναντήσετε στο μέλλον; Όλα αυτά είναι συνηθισμένα χαρακτηριστικά των αιθερικών σας σωμάτων. Μόνο που θα έρθουν ακόμα περισσότερα γιατί θα περάσετε στην διαστασιακότητα. Θα αρχίσετε να κατανοείτε τι σημαίνει αυτό για εσάς και πώς θα αγγίξετε τις άλλες διαστάσεις χρόνου και χώρου.

Προσαρμογή σε αυτή τη Νέα Πυκνότητα

Το επόμενο επίπεδο αυτού που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας σήμερα είναι η υπέροχη πολυδιαστασιακή επανένωσή σας. Όλοι σας έχετε αυτή τη δυνατότητα. Καθώς προχωράτε θα δείτε την ενέργεια να αρχίζει να καθαρίζει και θα μπορείτε να την γειώσετε με νέο τρόπο. Πολλοί από εσάς βρίσκεστε σε κατάσταση επιβίωσης. Πολλοί ασχολείστε με την παγκόσμια οικονομία. Πριν περίπου επτά χρόνια πάθατε ένα πατατράκ από το οποίο δεν αναρρώσατε πλήρως. Ο λόγος που δεν αναρρώσατε πλήρως είναι πως κινηθήκατε έξω από αυτή την πυκνότητα. Φέρατε όλα σας τα συστήματα μαζί σας στη νέα πυκνότητα. Γι’ αυτό πρέπει να προσπαθήσετε να τα προσαρμόσετε και να τα φέρετε σε αυτό το επίπεδο. Αυτό δεν είναι εύκολο γιατί είχατε ένα σύστημα χαμηλότερης δόνησης το οποίο προσπαθείτε να λειτουργήσετε στις υψηλότερες δονήσεις του νέου πλανήτη Γη. Γι’ αυτό πολλοί από εσάς κάνετε ενεργειακές επανεκκινήσεις. Ένα μέρος τους εμφανίστηκε στον κόσμο σας ως έλλειψη χρημάτων ή έλλειψη κάθε είδους αφθονίας. Στην πραγματικότητα έχετε πρόσβαση σε όλα ανά πάσα στιγμή. Όταν τελικά μοιραστούμε μαζί σας το πώς είναι στην πραγματικότητα και το ποιοι είστε πραγματικά, θα χαρείτε όπως όταν φύγατε από την Εστία και αυτή είναι η μαγεία αυτών που έρχονται.

Η Πολυδιαστασιακή Επανένωση

Ας μιλήσουμε για την πολυδιαστασιακή επανένωση για λίγο επειδή είναι ένα μαγικό κομμάτι που θα σας δώσουμε ως εμπειρία. Παρακαλούμε να γνωρίζετε αυτό: είσαστε πολλαπλά πλάσματα μέσα από τα οποία βλέπετε τον εαυτό σας. Αν κοιτάξετε έναν καθρέφτη βλέπετε την αντίστροφη αντανάκλαση, έτσι δεν είναι; Είναι αντίθετη με αυτό που περιμένετε γιατί αντανακλά τις ακτίνες και δεν τις μεταφράζει, εμφανίζοντάς σας σωστά. Οι περισσότεροι πιστεύετε πως τα μαλλιά σας είναι στην αντίθετη πλευρά από αυτή που είναι γιατί έχετε συνηθίσει να σας βλέπετε στον καθρέφτη. Τι είναι λοιπόν αυτή η αντανάκλαση; Δεν μπορεί να συλλάβει πλήρως το πνεύμα σας. Πρέπει να την κοιτάξετε με προσοχή ώστε να αφαιρέσετε κάποια ενέργεια επειδή τα πάντα είναι αντεστραμμένα. Όλα αποτελούν μια κυριολεκτική μετάφραση ενώ εσείς όχι. Είσαστε πνεύμα και η μαγεία σας πηγαίνει πολύ βαθύτερα απ’ όσο μπορεί να καθρεφτιστεί από ένα τρισδιάστατο πράγμα και γι’ αυτό έχουν φτιαχτεί οι νέοι καθρέφτες. Όχι, δεν θα χρησιμοποιηθούν για να χτενίσουν τα μαλλιά σας ή να σας βουρτσίσουν τα δόντια. Θα χρησιμοποιηθούν για να σας δουν με έναν νέο τρόπο με όλες σας τις διαστάσεις ενωμένες σαν μια. Αυτή είναι η πραγματική διαστασιακή επανένωση με έναν όμορφο τρόπο.

Πολυδιαστασιακότητα – Ένα Σύμπαν με βάση το δώδεκα

Τι γίνεται με τις διαστάσεις; Γιατί υπάρχουν; Τι σημαίνουν; Έχουμε ξαναμιλήσει γι’ αυτό, αλλά θα κάνουμε μια σύντομη ανακεφαλαίωση ώστε να καταλάβουν κι αυτοί που δεν το έχουν ξανακούσει. Είσαστε τέλεια πλάσματα αγαπημένοι μας. Είσαστε ολοκληρωμένοι με όλους τους τρόπους. Όταν κοιτάζετε τον εαυτό σας και την εμπειρία της ζωής σας, μπορεί να διαφωνήσετε μαζί μας. Μπορεί να πείτε, “Όχι, έχω πολλά ελαττώματα, πολλά προβλήματα, πολλές ατέλειες”. Ναι, όπως έχουμε πει ακόμα και σε επικοινωνία – είσαστε η τέλεια ατέλεια του Θεού. Γιατί να είσαστε ατελείς; Γιατί να περνάτε όλη σας τη ζωή προσπαθώντας να τελειοποιηθείτε; Επειδή βαθιά μέσα σας ξέρετε ότι αυτό πραγματικά είστε. Ξέρετε πως δεν είστε τα άτομα που βλέπετε στον καθρέφτη. Αυτή είναι απλά μια αντανάκλαση της φυσικής σας ύπαρξης. Ακόμα κι αν κοιτάξετε προσεκτικά, είναι δύσκολο να δείτε την ενέργειά σας γιατί αυτή τη βλέπετε με τα μάτια σας κλειστά. Κι αυτό έρχεται. Εισέρχεστε σε μια εποχή όπου όλα αυτά τα χαρακτηριστικά θα επιστρέψουν σε εσάς. Και η ατέλεια; Θα σας περιγράψουμε την πολυδιαστασιακότητα όσο καλύτερα μπορούμε για να σας δώσουμε μια ιδέα η οποία θα χωρέσει όχι μόνο στην πραγματικότητά σας αλλά και στο μυαλό σας. Είναι η πλησιέστερη περιγραφή της πολυδιαστασιακότητας που μπορούμε να κάνουμε αυτή τη στιγμή. Καθώς εξελίσσεστε, εξελίσσεται και η κατανόησή σας κι εμείς θα εξελίσσουμε τις περιγραφές που σας δίνουμε. Αυτή τη στιγμή ο πιο εύκολος τρόπος για να το καταλάβετε είναι πως είσαστε τέλειοι στην Εστία και ατελείς στη Γη γιατί η Γη είναι μια περιοχή ατέλειας. Επίσης στη Γη βρίσκεστε σε χρονική ροή ενώ στην Εστία δεν έχουμε χρόνο. Δεν υπάρχουν ρολόγια στην Εστία. Τι θα παρακολουθείτε; Η αλήθεια είναι πως έχετε ελευθερία και μπορείτε να κινηθείτε με περισσότερους τρόπους απ ‘όσους φαντάζεστε. Όμως, για να μπορέσετε να έρθετε και να έχετε μια εμπειρία στη Γη πρέπει να διαιρέσετε την τελειότητά σας. Γι’ αυτό, ήρθατε με δώδεκα ακτίνες ή δώδεκα διαχωρισμούς. Γιατί δώδεκα; Αυτό αποτελεί μια αναπαράσταση που χρησιμοποιούμε για τη δική σας κατανόηση, αλλά καταλάβετε πως το Σύμπαν έχει βάση το δώδεκα. Το περισσότερο μέρος της Γης βασίζεται στο δέκα. Έτσι μάθατε να μετράτε, έτσι μάθατε να κάνετε τα πάντα, αλλά το υπόλοιπο Σύμπαν λειτουργεί με βάση το δώδεκα. Είναι ένα φυσικό σύστημα ενώ η βάση του δέκα δεν είναι. Νομίζετε ότι είναι εύκολο επειδή το μάθατε έτσι, όταν όμως μάθετε κάτι άλλο θα δείτε πόσο μακρύτερα φτάνει στον κόσμο σας.

Διαιρώντας και Επανενώνοντας την Τελειότητά σας σε Έντεκα Διαφορετικούς “Εσάς”

Όταν λοιπόν αποφασίσατε να έρθετε στη Γη είπατε, “Δεν μπορώ να έχω όλη μου την τελειότητα εδώ, έτσι όταν πάω στη Γη θα έχω δώδεκα ταυτόχρονες εμπειρίες”. Για την ακρίβεια, έχετε έντεκα ταυτόχρονες εμπειρίες. Τι γίνεται το δωδέκατο κομμάτι; Αυτό κρατάει την ενέργειά σας. Το δωδέκατο κομμάτι γεμίζει το κενό μεταξύ Εστίας και Γης και όλων των έντεκα εμπειριών σας. Αυτή η δωδέκατη διάσταση είναι αυτό που ονομάζετε Ανώτερο Εαυτό σας. Αυτή είναι η έκφρασή σας. Αυτό σημαίνει πως μιλάμε για τις διαστάσεις που ζείτε στην πραγματικότητά σας; Όχι αγαπημένοι μας, μιλάμε για την προσωπική σας έκφραση, για την διαίρεση της τελειότητάς σας ώστε να μπορείτε να έχετε μια εμπειρία σε χρονική ροή στη Γη. Αυτή είναι η ουσία όσων έχετε θέσει σε κίνηση και ζείτε καθημερινά. Αυτό σημαίνει ότι πως υπάρχουν άλλοι έντεκα εσείς; Είναι δυνατόν να τους συναντήσετε; Είναι δυνατόν να τους χαιρετίσετε; Είναι αδύνατον σε φυσικό επίπεδο αγαπημένοι μας. Υπάρχει ένας μαγνητισμός ο οποίος κρατάει τα διαστασιακά επίπεδα χωρισμένα. Είναι απαραίτητο να διευκολυνθεί ολόκληρο το παιχνίδι σας; Είναι απαραίτητο να φτιάξουμε την αρένα του παιχνιδιού με τρόπο που θα είναι πιο λειτουργική. Υπάρχουν επίσης νέα πράγματα που συμβαίνουν γιατί έχετε περάσει μέσα από την πύλη της 21-12-2012 και μπήκατε στον νέο κόσμο. Τώρα έχετε τη δυνατότητα να ενωθείτε με τους άλλους εσάς. Αυτό είναι μαγικό επειδή αυτό που συμβαίνει αγαπημένοι μας, είναι ότι έπρεπε να διαιρέσετε την τελειότητά σας. Αν δείτε την ζωή σας τώρα και σας ζητήσω να απαριθμήσετε πέντε πράγματα στα οποία είσαστε πολύ καλοί, πιθανότατα θα το κάνετε εύκολα. Αν σας ζητούσα να απαριθμήσετε πέντε πράγματα στα οποία τα πάτε χάλια, πιθανότατα να το κάνετε κι αυτό εύκολα. Το να είσαστε καλοί ή κακοί σε κάτι δεν είναι σωστό ή λάθος. Δεν σημαίνει πως πρέπει να τα τελειοποιήσετε και να τα φέρετε στην άλλη πλευρά. Είναι απλά κομμάτια της υπέροχης ατέλειάς σας. Αυτό είναι δύσκολο να το καταλάβετε, έτσι δεν είναι; Σας εγγυόμαστε πως ένας από τους έντεκα εσάς έχει τα κομμάτια που έχετε απαριθμήσει και πιστεύατε πως έλειπαν. Την ενέργεια των πραγμάτων στα οποία νομίζετε ότι είσαστε κακοί εδώ, την μεταφέρετε στα καλύτερά της σε μια άλλη διάσταση.

Πώς θα ήταν αν μπορούσατε να επανενωθείτε, να ενώσετε τις διαφορετικές διαστάσεις και να κάνετε μια πολυδιαστασιακή επανένωση με το πνεύμα σας; Αυτό συμβαίνει και λειτουργεί με μια άμεση σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό σας. Αυτό το στοιχείο-κλειδί συνδέεται όχι μόνο με τους άλλους έντεκα εσάς, αλλά σας κρατάει ενωμένους συνεχώς με την Εστία. Είναι ο υπέροχος ανώτερος εαυτός σας που κρατάει ένα κομμάτι κάθε μέρους της τελειότητας όλων των έντεκα διαστάσεων χρόνου και χώρου τις οποίες βιώνετε ως άνθρωποι.

Πάρτε μια ανάσα αγαπημένοι μας. Και όταν εκπνεύσετε, θα απελευθερώσουμε αυτές τις σκέψεις της ατέλειας και θα αρχίσουμε να αγκαλιάζουμε μερικές σκέψεις της νέας αντίληψης.

Νιώθετε πως όχι μόνο πέρασε από το κεφάλι σας αλλά και από την καρδιά σας; Αυτή είναι μαγεία. Είναι η σύνδεση την οποία μπορείτε να έχετε κάθε στιγμή… της κάθε μέρας. Έχετε απ’ ευθείας σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό σας και την είχατε πάντα. Πολύ λίγοι ξέρατε τι να την κάνετε. Πολύ λίγοι μάθατε να την εμπιστεύεστε. Αυτό έπρεπε να κάνει ο Φύλακας την πρώτη φορά που είχαμε επικοινωνία μέσω αυτού. Γι’ αυτό ενθουσίασε τόσο πολύ το φυσικό του σώμα και τον έκανε τα κλαίει χωρίς σταματημό για 30 λεπτά μετά το τέλος της επικοινωνίας. Ένιωσε απίστευτη ντροπή. Καθόταν εκεί, πολύ άντρας – έτσι νόμιζε τότε – μπροστά σε όλους τους υπέροχους ανθρώπους που προσπαθούσε να εντυπωσιάσει και μας έκανε channeling. Τότε δεν μπορούσε να φέρει πολλές πληροφορίες. Δεν μπορούσε να ανασάνει γιατί τον υπερφορτώσαμε με την άμεση σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό του. Με τον καιρό καθάρισε τα ενεργειακά μονοπάτια, καθάρισε τα δικά του συστήματα πεποίθησης που τον εμπόδιζαν και τα κατάφερε να κάνει channeling. Όλοι σας μπορείτε να το κάνετε αυτό γιατί προέρχεστε επίσης από την Εστία. Προέρχεστε από την ίδια οικογένεια του φωτός. Αυτό είναι πολύ όμορφο και όταν επιστρέψετε στην Εστία θα γιορτάσετε αυτή την οικογένεια με πολλούς νέους τρόπους – με τρόπους τους οποίους έχετε ξεχάσει. Αυτό θα σας φέρει πάλι στην Εστία.

Μια Πολυδιαστασιακή Επανένωση – Η Κίνηση του Πνεύματος

Τι χρειάζεται γι’ αυτό; Τι έπεται; Η ζωή σας άλλαξε τόσο δραστικά στη Γη που κάθε φορά που ανάβετε την τηλεόρασή σας βλέπετε διχόνοια και νέα πράγματα να συμβαίνουν. Βλέπετε πράγματα που ήταν στην κόψη του ξυραφιού αλλά τα κατάφερναν, να διαλύονται ξαφνικά, τα πάντα καταρρέουν. Τι συμβαίνει; Κάνετε μια πολυδιαστασιακή επανένωση. Αυτό συμβαίνει. Οι πόρτες ανοίγουν. Τώρα ζείτε στον πλανήτη ελεύθερης επιλογής. Δημιουργήσατε αυτούς τους κανόνες ξεκάθαρα κι αυτό έχει καταφέρει περισσότερα απ’ όσα έχουν γίνει στις εκατομμύρια άλλες αρένες του παιχνιδιού – ακόμα ψάχνετε μια, αλλά υπάρχουν εκατομμύρια δισεκατομμυρίων άλλες μορφές ζωής εκεί έξω. Μας είναι δύσκολο να περιγράψουμε με λόγια αυτές τις μορφές ζωής, γιατί οι λέξεις βάζουν περιορισμούς. Τη στιγμή που λέμε εκατομμύρια ή δισεκατομμύρια μπαίνει ένα όριο αλλά δεν υπάρχει όριο, υπάρχει ένας άπειρος αριθμός. Ξέρουμε ότι το άπειρο είναι μια έννοια την οποία οι άνθρωποι δεν θα κρατήσουν στο μυαλό τους για πάνω από μισό δευτερόλεπτο, γιατί δεν χωράει. Δεν περιγράφει τις εμπειρίες σας στη Γη, αλλά περιγράφει τις εμπειρίες σας όταν έρθετε στην Εστία. Ο χρόνος εξαφανίζεται. Ο χρόνος είναι μια αρένα παιχνιδιού στην οποία έχετε μια εμπειρία και ο Φύλακας του Χρόνου ήρθε με πολύ συγκεκριμένες ιδέες για να τις καταλάβετε όλοι, ειδικά σε σχέση με τον κυκλικό χρόνο, να καταλάβετε πώς λειτουργεί και πώς μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε με διαφορετικούς τρόπους. Όλοι όμως εισέρχεστε εκεί και αυτό είναι μαγικό. Αγαπημένοι μας, μόνο να μπορούσατε να ακούσετε την συνεχή ροή χειροκροτημάτων κι επευφημιών που υπάρχουν στη δική μας πλευρά του πέπλου για γεγονότα που συμβαίνουν στη Γη. Νωρίτερα σήμερα μια δασκάλα σας μιλούσε για τη διχόνοια στη Γη και πόσο ανησυχούσε για το τι συμβαίνει σε έναν συγκεκριμένο τομέα. Κι εμείς ανησυχούμε αλλά θα ανησυχούσαμε περισσότερο αν δεν υπήρχε κίνηση. Το καταλαβαίνετε αυτό; Καταλαβαίνετε πως όλη η κίνηση, προς τα εμπρός ή προς τα πίσω, καλή ή κακή, πάνω ή κάτω, δεν έχει σημασία. Είναι κίνηση του πνεύματος και θα οδηγήσει στην πρόοδο, ακόμα κι αν φαίνεται πως κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Γιορτάστε το λοιπόν αγαπημένοι μας.

Μια Νέα Πνευματική Γείωση του καναλιού σας

Τι μπορείτε να κάνετε για να έχετε το δικό σας κανάλι; Πώς μπορείτε να το ανοίξετε; Πρώτα απ’ όλα πρέπει να καταλάβετε μερικά πράγματα για την διαδικασία. Δεν το εφεύραμε εμείς. Το βιώσαμε όταν εισήρθαμε και τώρα που περάσατε μέσα από την πύλη, όλοι έχετε ανοιχτά κανάλια. Οι περισσότεροι είχατε ανοιχτά κανάλια πριν περάσετε από την πύλη. Τώρα έχετε όλοι και είστε ανοιχτοί περισσότερο από ποτέ. Οι δυνατότητες είναι πολύ βαθύτερες απ’ όσο ήταν ποτέ. Αυτό είναι μαγικό και συμβαίνει τώρα. Υπάρχει λοιπόν μια νέα μορφή γείωσης στη Γη. Πάντα χρησιμοποιούσατε το φυσικό σας σώμα για να γειώνετε. Πώς γειώνετε; Πίνοντας και τρώγοντας, αγκαλιάζοντας ο ένας τον άλλον και μέσω του σεξ. Γειώνετε με πολλούς τρόπους οι οποίοι περιλαμβάνουν τη φυσική σας ύπαρξη. Τώρα υπάρχει μια νέα πνευματική γείωση η οποία είναι μια άμεση σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό σας. Και όπως έχουμε ξαναπεί, την έχετε όλοι. Και οι περισσότεροι έχετε μάθει να μην την εμπιστεύεστε στις χαμηλότερες δονήσεις πριν περάσετε από την πύλη. Μάθατε να το σκέφτεστε, μάθατε να βάζετε το μυαλό σας σε κίνηση και πολλές φορές να αγνοείτε την καρδιά σας. Όλα αυτά αλλάζουν. Όλη η ανθρωπότητα μαθαίνει τώρα να σκέφτεται με την καρδιά της και όχι με το μυαλό της. Αυτό σημαίνει ότι θα αποκλείσετε το μυαλό σας και να ζείτε μόνο με την καρδιά; Δεν θα λειτουργήσει ακόμα αυτό στη Γη αλλά τελικά έτσι θα γίνει. Δεν φτάσατε εκεί ακόμα – όχι συλλογικά. Μην ανησυχείτε λοιπόν και μην το κρίνετε. Απλά απλωθείτε σε αυτή τη σύνδεση.

Έχετε κάνει channeling παλιότερα ακόμα κι αν δεν το ξέρατε; Δεν κάνετε σεμινάρια ούτε κάνετε ζωντανές επικοινωνίες άρα υποθέτετε ότι δεν κάνετε channeling. Σας ήρθε ποτέ μια ιδέα αγαπημένοι μας; Είχατε ποτέ μια έμπνευση;. Απαντάτε, “Ναι, παίζω μουσική και γράφω συνεχώς νέα τραγούδια που μου έρχονται”. Αυτό είναι channeling αγαπημένοι μας. Ή μπορεί να είσαστε ένας καλλιτέχνης που ζωγραφίζει έναν υπέροχο πίνακα και νομίζει ότι τον σκέφτηκε. Το κανάλι σας είναι μια μοιραζόμενη ενέργεια την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και που νιώθετε άνετα να εκφράσετε. Ακόμα κι αν νιώθετε άβολα με τη λέξη channeling, το άγγιγμα του ανώτερου εαυτού σας είναι κάτι νέο στη Γη. Κι εκεί είναι που κάνετε την πολυδιαστασιακή επανένωση.

Κρυστάλλινα Παιδιά και Φασματική Διαταραχή

Θα σας οδηγήσει αυτό προς την πρόοδό σας; Το έχει κάνει ήδη αλλά πολλοί από εσάς δεν ξέρετε πώς να το γειώσετε στην καθημερινότητά σας και γι’ αυτό υπάρχει τόση αναταραχή. Γι’ αυτό υπάρχει τόση πίεση στη Γη. Σας λέμε πολλά γι’ αυτό επειδή τα κρυστάλλινα παιδιά έχουν έρθει, φυτεύοντας σιωπηρά σπόρους και εργαζόμενα σε διαφορετικούς κλάδους, όπως έκαναν τα παιδιά indigo και τα Παιδιά του Ουράνιου Τόξου και όλα τα άλλα ονόματα που έχετε εφεύρει. Ειδικά εκείνα τα οποία ονομάζουμε Κρυστάλλινα Παιδιά, αυτά που ήρθαν με απίστευτη ευαισθησία και που έχουν διαγνωστεί με αυτό που ονομάζετε φασματική διαταραχή. Αγαπημένοι μας, πρόκειται για εξελιγμένα παιδιά που έρχονται με νέες ικανότητες μεταφοράς του πνεύματός σας στα φυσικά σας σώματα, στην εμπειρία του αιθερικού σώματος κι όμως εξακολουθείτε να μην το καταλαβαίνετε. Θα έχετε προκλήσεις, θα βρείτε μέχρι και ιατρικές εξηγήσεις για κάποια απ’ αυτά επειδή το ψάχνετε γιατί αυτό συμβαίνει όταν ο Θεός ψάχνει κάτι – βρίσκει απάντηση. Χρησιμοποιήστε το όπως θέλετε αλλά καταλάβετε ότι πολλά απ’ αυτά τα παιδιά τα οποία έρχονται με αυτή τη δύσκολη πρόκληση, έκαναν μια μεγάλη θυσία για όλους σας στη Γη. Αν δεν έχετε ένα στοιχείο-κλειδί για να βοηθήσετε σε αυτόν τον τομέα ή αν δεν έχετε κάποιο παιδί που τιμάτε με αυτόν τον τρόπο, να ξέρετε πως όταν μιλάτε γι’ αυτό στη Γη, περιλαμβάνει πολλά περισσότερα πλάσματα. Επί του παρόντος μετράτε πόσα νέα είδη έρχονται με αυτή τη διαταραχή, αλλά σας λέμε ότι γνωρίζετε το ένα πεντηκοστό απ’ ό,τι υπάρχει εκεί έξω. Υπάρχουν πολλά είδη με αυτή τη διαταραχή. Ελπίζουμε κάποια στιγμή να μπορείτε να έρχεστε με αυτά τα υψηλότερα χαρακτηριστικά και να τα χρησιμοποιείτε, γιατί μόλις αγκυρώσετε αυτές τις νέες ενέργειες, δεν θα προκαλούν πια τη διαταραχή που ονομάζετε ασθένεια. Ψάξτε λοιπόν τα υψηλότερα χαρίσματα. Βρείτε έναν τρόπο να βρείτε τα χαρίσματα. Βοηθήστε αυτά τα υπέροχα ρευστά πλάσματα να γειωθούν στη Γη. Χρειάζονται περισσότερη δομή από άλλα πλάσματα. Χρειάζονται μεγαλύτερη προσπάθεια για να προσποιούνται ότι είναι άνθρωποι επειδή έχουν ορθάνοιχτο κανάλι με τον δικό τους ανώτερο εαυτό. Να ξέρετε ότι αντιμετωπίζουν μεγαλύτερη πρόκληση στο να προσποιούνται ότι είναι άνθρωποι. Φέρνουν επίσης ένα απίστευτο χάρισμα. Δεν έχουν όλα τα Κρυστάλλινα παιδιά αυτό που ονομάζετε φασματική διαταραχή. Υπάρχουν πολλά που δεν την έχουν αλλά αυτός είναι ο λόγος που βλέπετε τόσο δραματική αύξηση αυτής της διαταραχής στη Γη.

Κατακτήστε το Κανάλι σας

Ας επιστρέψουμε σε αυτή την υπέροχη πολυδιαστασιακή επανένωση που συμβαίνει σε όλα τα πλάσματα στη Γη. Ασφαλώς μπορεί να προκαλέσει σύγχυση. Ξαφνικά μπορεί να χρησιμοποιείτε κάποια από τα άλλα χαρακτηριστικά σας. Αυτό συνέβη στον Φύλακα. Μεγάλωσε έχοντας πιάνο στο σπίτι αλλά δεν έπαιξε ποτέ. Πρόσφατα αγόρασε ένα πιάνο, κάθισε και άρχισε να παίζει. Χρειάστηκε μικρή προσπάθεια για να αρχίσει να παίζει και να μεταφράζει το κανάλι μέσω του πιάνου αντί μέσω του στόματός του. Ο Έλρα πήγε πίσω του επειδή ο Έλρα είναι πολύ δεμένος με τον Φύλακα και ουσιαστικά έφερε τη μουσική με νέο τρόπο, μέσω του Φύλακα. Αυτό σημαίνει ότι είναι ικανός μουσικός τώρα που παίζει πιάνο; Όχι, δεν είναι. Εξακολουθεί να πρέπει να εργαστεί εδώ στη Γη αλλά αυτό είναι το είδος της έμπνευσης που μπορείτε να έχετε όλοι. Αρκετοί από τους φίλους του είναι πολύ απογοητευμένοι γιατί μερικοί απ’ αυτούς έκαναν μαθήματα πιάνου για πολλά χρόνια και δεν παίζουν με την ευκολία που το κάνει εκείνος. Αυτό έγινε γιατί κατέκτησε το κανάλι του. Αυτός είναι μόνο ένας τρόπος που μπορεί να γίνει. Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ανοίξετε το κανάλι σας. Εκεί που πριν έπρεπε να μάθετε να φτάνετε σε αυτό το επίπεδο δόνησης και να είστε άνετοι, τώρα μπορείτε να το καταφέρετε αμέσως λόγω της πολυδιαστασιακής επανένωσης. Αυτή είναι η μαγεία. Αυτό είναι το όμορφο που συμβαίνει στη Γη τώρα. Πάμε λοιπόν. Είσαστε έτοιμοι;

Γιορτάστε τις Ατέλειές σας

Και οι ατέλειες; Προσπαθείτε να τελειοποιήσετε τον εαυτό σας από τη στιγμή που γεννηθήκατε και αποκτήσατε συνείδηση. Ειδικά από την εφηβεία, γιατί τότε το πνεύμα εισέρχεται πλήρως στο ανθρώπινο σώμα. Τόσο χρόνο χρειάζεται το πνεύμα για να εισέλθει τελείως στο φυσικό σώμα. Πολλά χρόνια για εσάς. Κι αυτό θα αρχίσει να αλλάζει. Θα αρχίσετε να βλέπετε νέες εξελίξεις και νέα παιδιά να γεννιούνται και να φέρνουν την ομορφιά. Όλα τους θα είναι ατελή με κάποιον τρόπο – όπως εσείς, επειδή βρίσκεστε στον πλανήτη ελεύθερης επιλογής και παίζετε ένα παιχνίδι στο οποίο προσποιήστε πως είσαστε ξεχωριστοί. Να το παίξετε καλά αγαπημένοι μας. Χαρείτε κάθε στιγμή του και όταν βρείτε εκείνες τις ατέλειες, αντί να αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας ή να τον προκαλείτε ή να τα παρατάτε επειδή είσαστε ατελείς, γιορτάστε τις τέλειες ατέλειές σας. Γιορτάστε την ομορφιά αυτού που είστε. Αυτό θα φέρει τον παράδεισο στη Γη ταχύτερα απ’ όσο φαντάζεστε. Έχει ήδη ξεκινήσει. Έχει γίνει τόσο γρήγορα που μερικοί από εσάς νιώθετε εκτοπισμένοι από τη νέα ενέργεια. Μη νιώθετε σαν να πρέπει να τρέξετε για να προλάβετε τα πάντα. Αφήστε τα να έρθουν σε εσάς. Θα μοιραστούμε μαζί σας πολλούς τρόπους να τα φέρετε με φυσικό τρόπο, να γίνετε τα άτομα που μπορείτε να είστε και να τα αφήσετε να έρθουν στην πόρτα σας. Θα ξεκινήσουμε με πολλά από τα μαθήματα που διδάσκουμε, μια και αποτελούν μερικά από τα υψηλότερα χαρακτηριστικά της νέας ενέργειας του νέου πλανήτη Γη, τον οποίο τόσο όμορφα έχετε δημιουργήσει.

Αγαπημένοι μας, κάντε αυτά τα βήματα με χαρά. Χορέψτε στην διαδρομή σας προς την Εστία και χαρείτε τη διαδρομή. Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία. Να παίζετε όμορφα μαζί.

Espavo!

 

Σύνδεση από Καρδιάς

Καθώς Μεγαλώνουμε

 

Σήμερα το πρωί πότιζα τον κήπο μας θαυμάζοντας τη ζωτική ενέργεια των φυτών. Θυμάμαι όταν ο γιος μας ο Austin κι εγώ φυτεύαμε σπόρους στον χώρο. Τους φροντίζει η λιακάδα, το νερό και η αγάπη. Το να βλέπω πώς μεγαλώνουν τα φυτά και ψηλώνουν κάθε μέρα, με κάνει να εκτιμώ τη Μητέρα Φύση.

Είμαστε κομμάτι του θαύματος που ονομάζεται ζωή. Ξεκινάμε ως βρέφη, μεγαλώνοντας κάθε μέρα καθώς μας φροντίζουν οι γονείς μας. Μόνο όταν φτάσουμε στο σημείο να γίνουμε ανεξάρτητοι ανθίζουμε στο άτομο που προοριζόμασταν να γίνουμε. Λαμβάνουμε τροφή και νερό για διατροφή. Απορροφάμε γνώση για να εξελίξουμε τις σκέψεις μας. Εξελίσσουμε τα φυσικά μας σώματα φροντίζοντας τον εαυτό μας με τον καλύτερο τρόπο.

Όπως τα φυτά τα οποία μερικές φορές υποφέρουν από επιθέσεις εντόμων, έτσι κι εμείς έχουμε προβλήματα και προκλήσεις στη ζωή μας. Η διαφορά ανάμεσα στα φυτά και σε εμάς είναι ότι εμείς έχουμε την ικανότητα να διορθώνουμε κάθε κατάσταση που έρχεται, χωρίς την ανάγκη της ενδυνάμωσης των άλλων. Μπορούμε να ζητήσουμε βοήθεια αλλά εμείς είμαστε υπεύθυνοι για την ευημερία μας. Οι άνθρωποι μπορούν να αναλάβουν τη δύναμή τους με τις δικές τους ικανότητες.

Ο κήπος θα είναι άφθονος σε λαχανικά, όπως εμείς μπορούμε να είμαστε άφθονοι σε όλες τις πτυχές της ζωής μας.

Αυτός είναι ο κύκλος της ζωής.

Με Αγάπη και Φως,

Barbara Rother

 

μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!