Μάιος 2009

Παριστάνοντας τον άνθρωπο
Το κανάλι του παγωτού

 

Από τον Steve:

Πολλές φορές έχω μοιραστεί μαζί σας για το τί θα πει το Γκρουπ πριν από την επικοινωνία, καθώς με αφήνουν να έχω μία ιδέα πριν για να μπορώ να είμαι ευθυγραμμισμένος με εκείνους στην ουσία. Το πρώτο μου στοιχείο αυτή τη φορά ήταν όταν η Μπάρμπαρα έκανε μία ερώτηση σχετικά με τον ρατσισμό και το Γκρουπ απάντησε “θα πούμε γι’ αυτό αργότερα”. Και το έκαναν με τον πιο όμορφο και με αγάπη τρόπο. Έχουμε μια προδιάθεση ως άνθρωποι να βλέπουμε πράγματα από την ανθρώπινη προοπτική και το γκρουπ μας υπενθυμίζει πως δεν είμαστε άνθρωποι αλλά πνεύματα που προσποιούνται τους ανθρώπους. Αυτό το μήνυμα έχει διάφορα σημεία όπου μας δείχνουν την υψηλότερη προοπτική του πνεύματος. Σχετικά με τις φυλές, μιλήσανε για τον Δαρβίνο και την θεωρία της φυσικής επιλογής και είπαν πως αυτό βασικά είναι σωστό αλλά η ουσία του έχει κατά μεγάλο μέρος παρεξηγηθεί καθώς το κοιτάμε από την ανθρώπινη προοπτική και όχι από την προοπτική του πνεύματος. Μας έδωσαν ιδέες για εκείνους που νιώθουν να έχουν κολλήσει και μίλησαν σχετικά με το ανθρώπινο σώμα και την αθανασία. Ήταν μια θαυμάσια ευκαιρία να δούμε τους εαυτούς μας από την προοπτική του πνεύματος.

Λοιπόν, τί λέτε για παγωτό; Λυπάμαι, θα πρέπει να διαβάσετε το μήνυμα για να το ανακαλύψετε

Μεγάλες αγκαλιές, Espavo, Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία.
Δημιουργοί σαν τυφλές κούκλες

Αγαπημένοι, θα δείτε τη Γη να αλλάζει ραγδαία μέσα στα επόμενα 200 χρόνια. Ναι, καταλαβαίνουμε ότι πιστεύετε ότι τα 200 χρόνια είναι ένα μακρύ διάστημα, αλλά η δική σας η γενιά τώρα ξεκινά να βλέπει μία εξέλιξη που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ πουθενά. Γι’ αυτό το λόγο όλα τα βλέμματα του σύμπαντος είναι στραμμένα στον πλανήτη Γη παρακολουθώντας όσα συμβαίνουν για να δουν τι θα γίνει καθώς αυτά τα πλάσματα ξυπνώντας από ένα όνειρο, αναλαμβάνουν τη Δύναμή τους και προσπαθούν να συνεχίσουν να ζουν στον ίδιο τόπο. Υπάρχει πολλή λύπη, πολλή χαρά, ενέργεια, γέλιο, δάκρυα. Υπάρχουν όλα όσα θα περίμενε κανείς από ένα ανθρώπινο δράμα ωστόσο επιθυμούμε να σας μεταφέρουμε την οπτική μέσα από την οποία εμείς σας βλέπουμε. Δεν σημαίνει ότι είμαστε σωστοί ή ότι θα έπρεπε ο καθένας να αντιλαμβάνεται τα πράγματα όπως εμείς, αλλά σας παρακαλούμε καταλάβετε ότι όταν έχετε διαφορετικές οπτικές των εαυτών σας , τότε έχετε επιλογές. Σας προφέρουμε άλλη μία οπτική λοιπόν. Επιτρέψτε μας να σας πούμε πώς σας βλέπουμε εμείς.

Φανταστείτε ότι έχετε μία μικρή κούκλα η οποία περιφέρεται και αντιδρά αναλόγως γύρω της. Η κούκλα στρέφεται σε εσάς συχνά για να την ελέγχετε και να τηνΤο μυστικό είναι ότι η κούκλα είναι εκείνη που δημιουργεί τη σκηνή ενώ εσείς είστε απλώς ο παρατηρητής. Η κούκλα για την ακρίβεια δεν δημιουργεί μόνο τη δική της εμπειρία αλλά ελέγχει και κάθε στοιχείο οπουδήποτε  πηγαίνει και σε οτιδήποτε κάνει. Κάπως έτσι μοιάζει το πώς σας βλέπουμε. Είστε δημιουργοί Ουρανού και Γης. Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε είναι να σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε αυτό το γεγονός. Εσείς δημιουργείτε το κάθε σας λεπτό μέσω κάθε σκέψης που κρατάτε στην ψυχή σας κι έτσι εκτυλίσσεται η ζωή σας. Οι σκέψεις με τις οποίες αισθάνεστε συχνά οικειότητα είναι εκείνες που βασίζονται στο Φόβο. Παρόλο που το θεωρείτε αυτό αρνητικό, δύσκολο ή κακό, σας λέμε ότι υπάρχει ομορφιά και στο σκοτάδι επίσης. Μην κρίνετε λοιπόν τον εαυτό σας, αλλά καταλάβετε ότι ολόκληρη η ύπαρξη σας βασίζεται στην εξέλιξη των σκέψεών σας. Οι «συμπτώσεις» και τα «τυχαία γεγονότα» είναι μόνο παραισθήσεις της Αρένας του Παιχνιδιού. Στην πραγματικότητα έχετε κυριολεκτικά  τοποθετήσει την Ύπαρξή σας σε ένα από τα ανθρώπινα σώματα για να προσπαθήσετε να βρείτε  μηχανισμούς και να δείτε πόσο μπορείτε να οδηγείτε οι ίδιοι τους εαυτούς σας. καθοδηγείτε.

Αδυνατώ να προχωρήσω!

Πολλές φορές νιώθετε σύγχυση όταν λέτε « ναι, θα αναλάβω ευθύνη. Θα πάρω τη ζωή μου στα χέρια μου. Θα ξεκινήσω να χρησιμοποιώ τις δυνάμεις μου και το πάθος μου στο μέγιστο» και παρόλα αυτά τίποτα δεν φαίνεται να συμβαίνει. Έπειτα ανησυχείτε ότι κάτι μάλλον πήγε στραβά αλλά αντί αυτού σκεφτείτε ότι τα πράγματα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα.. Σας ζητάμε πρώτα να αρχίσετε να έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη στους εαυτούς σας και τις ιδέες σας σχετικά με το πως μοιάζει η δική σας πραγματικότητα.

Τώρα αφήστε εμάς να σταθούμε πίσω σας και να δούμε τα πράγματα μέσω μιας ευρύτερης οπτικής. Είναι η ευρεία οπτική στη συλλογική βάση των αλλαγών του πλανήτη

σας κι όχι μεμονωμένα σε κάθε μία ξεχωριστά. Πολλοί από τους οργανισμούς σας αλλά  και πολλές αθροιστικά ψυχές θα πρέπει να ανέβουν στα υψηλότερα επίπεδα δόνησης που διεκδικείτε και ήδη δημιουργείτε για τον πλανήτη. Καθώς αυτό συμβαίνει θα δείτε να έρχονται πολλές αλλαγές οι οποίες  φαινομενικά θα νομίζετε ότι σας  επιβάλλονται , ωστόσο  αντιληφθείτε πως δεν είναι έτσι διότι εσείς πλέον  γνωρίζετε αυτό το είδος «επιρροής».

Είναι υπέροχο να λέτε ότι θέλετε να βρίσκεστε μέσα στο πάθος σας και να εστιάζεστε σε αυτή την κατεύθυνση ανεξαρτήτως ποιο είναι αυτό το πάθος ή αν δεν είναι τρόπος διαβίωσης. Βιώνοντας απλώς το πάθος σας τα βράδια ή τα σαββατοκύριακα , θα σας βοηθήσει να ανυψώσετε τη δόνησή σας αλλά και θα επηρεάσει θετικά όλες τις αλληλεπιδράσεις με τον κόσμο γύρω σας.. Το πρώτο πράγμα λοιπόν που πρέπει να κάνετε είναι να αναλογιστείτε τι είναι αυτό που κάνει την καρδιά σας να τραγουδά και να εφεύρετε τρόπους ώστε να ασχολείστε πιο συχνά με αυτό. Αν παρόλα αυτά αισθάνεστε ότι δεν συμβαίνει κάτι, υπάρχει και άλλος τρόπος προσέγγισης να δοκιμάσετε.

Συναισθανόμενοι την αλλαγή αντίληψης

Ο πιο εύκολος τρόπος να αλλάξετε μία κατάσταση είναι να μεταβάλετε πρώτα τον τρόπο που την αντιλαμβάνεστε ώστε να διευρύνετε την οπτική σας. Η ανθρωπότητα δεν είναι ακόμα συνειδητή σε αυτό , αλλά μέσα στα επόμενα 100 χρόνια θα μάθετε να το εφαρμόζετε αυτό πολύ καλά. Η ικανότητά σας να αλλάζετε την αντίληψή σας σχετικά με μία κατάσταση όποτε θέλετε και να τη βλέπετε από διαφορετικές οπτικές γωνίες θα είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας στην εξέλιξη της Ανθρωπότητας. Αυτό συμβαίνει όταν σταδιακά μετακινείστε από το πεδίο της διττότητας όπου για όλα βλέπετε φως ή σκοτάδι. Τώρα αυτό εξισορροπείται από την Τρίτη θέση του Ανώτερου εαυτού σας , οπότε σαν αποτέλεσμα μετακινείστε  από το πεδίο της διττότητας στο πεδίο της τριαδικότητας. Το πεδίο της τριαδικότητας σας επιτρέπει περισσότερες εκφράσεις του θεϊκού εαυτού σας σε αυτό το βιολογικό σώμα που φέρετε. Όταν για πρώτη φορά αγγίζετε την τριαδικότητα αναρωτιέστε τι πρόκειται να κάνετε. Μπορείτε να κάνετε το ένα ή το άλλο, αλλά επίσης μπορείτε και να επιλέξετε να μην  κάνετε απολύτως τίποτα, γιατί δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι. Δεν σημαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά, ούτε και ότι δεν προχωράτε. Απλώς εισέρχεστε σε ένα δονητικό επίπεδο όπου δεν  χρειάζεστε τίποτα πρόσθετο τριγύρω σας.

Θα έρθει για όλους σας μία τέτοια μαγική στιγμή στη ζωή σας. Μπορεί να είναι μία στιγμή, μία ημέρα, μία εβδομάδα ή ένας μήνας αλλά όσος κι αν είναι ο καιρός όλοι να  ξέρετε  ότι είναι πολύτιμο διάστημα . Μην το σκέφτεστε αυτό σαν να έχετε «κολλήσει» γιατί αντιθέτως θα είναι μία περίοδος για εναρμόνιση, μία περίοδος κατά την οποία θα εισπράξετε υψηλότερες δονήσεις. Επικρατεί αρκετή σύγχυση όταν κοιτάζετε τους εαυτούς σας μέσα στο πεδίο της διττότητας, γιατί η διττότητα επιτρέπει μόνο να βλέπετε το φως ή το σκοτάδι και όχι τους ποταμούς ουράνιων τόξων που σας περιβάλλουν. Επιτρέπει μόνο να δείτε το φως και την απουσία φωτός αλλά αυτά είναι μόνο τα όρια του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος. Δεν κρύβεται σε αυτά η αλήθεια αλλά στο μεγαλείο που λάμπει ανάμεσά. Όταν αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε ότι βλέπετε τα πάντα μέσω μίας περιορισμένης οπτικής, , ενός περιορισμένου πεδίου δόνησης, τότε μπορείτε να αρχίσετε να συνειδητοποιείτε τι πραγματικά συμβαίνει όταν όλα τελικά δονούνται σε μία πολύ ευρύτερη κλίμακα.

Εκεί βρίσκεται όλη σας η σύγχυση. Προσμένετε τα πάντα να εκτυλίσσονται μέσω συγκεκριμένων οδών και συνθηκών ωστόσο δεν είναι πάγιος ο τρόπος που το πνεύμα μέσα σας εκφράζεται. Ο πιο εύκολος τρόπος να αλλάξετε την αντίληψή σας είναι να αφήσετε στην άκρη  αυτό που σας συμβαίνει και να προσφέρετε βοήθεια σε κάποιον άλλο ή εθελοντική εργασία. Μπορείτε να κάνετε οτιδήποτε θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από την διάθεση που σας κρατά πίσω. Το να παρέχετε βοήθεια σε άλλους σας κάνει αυτόματα να μετασχηματίζετε το «εγώ» σε «εμείς» και αυτό διαλύει αυτόματα την αίσθηση ότι διαχωρίζεστε και μένετε πίσω. Απλά δεν είναι δυνατό να αισθάνεστε ότι δεν προχωράτε όταν συνδέεστε ουσιαστικά με άλλους ανθρώπους. Δώστε βοήθεια και αυτόματα αλλάζετε όλη σας την αίσθηση, αλλάζετε τον τρόπο που εισπράττετε μία κατάσταση, νιώθετε τη σημαντικότητα της ύπαρξης ,ενεργοποιείτε τις προθέσεις σας και τους στόχους σας. Αυτή τη στιγμή θέλετε να φέρετε στην επιφάνεια το πάθος σας. Θέλετε να βρείτε εκείνο το υπέροχο θεϊκό δώρο που είναι για τον καθένα σας μοναδικό και μπορείτε να το εκφράσετε καλύτερα από οποιονδήποτε άλλο, γιατί ο καθένας από εσάς έχει ένα ιδιαίτερο πάθος. Όλοι σας έχετε έρθει από την Εστία με ένα δώρο που κανένας άλλο όμοιό του δε φέρει! Είναι η λαμπερή αποστολή της Ψυχής σας το να μοιραστείτε αυτό το πάθος . Τη στιγμή λοιπόν που αλλάζετε το «εγώ» σε «εμείς» αρχίζετε να διευρύνετε τη συνείδησή σας και η δύναμή σας επιστρέφει. Τι μαγεία! Τώρα έχετε πιθανότητες, οπότε θα σας δώσουμε συγκεκριμένες πληροφορίες.

Μία οπτική της Ψυχής στην Ανθρωπότητα και το Ρατσισμό

Πολλά συνέβησαν ως τώρα. Πολλοί έχουν διδάξει και σας έχουν εκφράσει αλήθειες. Πολλοί εργάστηκαν μέσα από την καρδιά τους προκειμένου να βελτιώσουν κατά κάποιον τρόπο την Ανθρωπότητα. Αυτό που χρειάζεστε είναι χώρος όπου για ενδυναμωμένοι άνθρωποι θα μπορούν να thrive και να μεγαλώνουν χωρίς απαγορεύσεις και περιορισμούς. Ο νέος πλανήτης Γη είναι ένας τόπος ενδυνάμωσης . Λόγω αυτού , θα ξανασκεφτείτε πολλές από τις πάγιες έννοιες που βρήκατε ερχόμενοι εδώ και πολλά από αυτά που διδαχθήκατε στα σχολεία σας και που διδάσκονται ακόμα. Υπάρχει αρκετή σύγχυση πάνω σε ένα συγκεκριμένο ζήτημα στο οποίο θα θέλαμε να αναφερθούμε σήμερα. Καταλαβαίνουμε ότι είναι πολύπλοκο αλλά σας ζητάμε να το δείτε πρώτα από την οπτική πλευρά του Πνεύματος γιατί αγαπητοί: δεν είστε μόνο άνθρωποι. Δανείζεστε αυτά τα σώματα για λίγο χρόνο προκειμένου να αφήσετε το πνεύμα σας να υποδυθεί  ότι ζει μία ανθρώπινη εμπειρία.

Τώρα ελάτε να ρίξουμε μια ματιά μέσω μιας ευρύτερης οπτικής, γιατί έχουν περάσει πολλοί ηγέτες από τον πλανήτη σας οι οποίοι είχαν την ειλικρινή πρόθεση να προσπαθήσουν και να βοηθήσουν αλλά άθελά τους κατηύθυναν λάθος την ενέργεια. Το έχετε δει αυτό να συμβαίνει στις περιπτώσεις δουλείας και ρατσιστικών διαμαχών. Επιθυμούμε να σας δώσουμε μία άλλη  άποψη.

Η  «καταγωγή» του ρατσισμού

Υπήρξε ένας ευγενής άνδρας που ήρθε στη Γη με απίστευτες γνώσεις και όραμα  αλλά τους μπέρδεψε όλους. Το όνομά του είναι Κάρολος Δαρβίνος και δέχτηκε  σαν κανάλι πληροφορίες για την ευρύτερη έννοια της ζωής. Κάποιες από αυτές βοήθησαν την ανθρωπότητα να κατανοήσει πολύ γρήγορα τις έννοιες της ύπαρξης και να μπορεί να τις αξιοποιήσει. Όμως υπήρχαν στοιχεία της επεξήγησης αυτών των εννοιών τα οποία ήταν είτε λανθασμένα ή είχαν παρανοηθεί. Επιτρέψτε μας να αναφερθούμε σε κάτι συγκεκριμένο, τη Θεωρία της Εξέλιξης.  Αυτή η θεωρία καταλήγει στο ότι τα δυνατότερα είδη ύπαρξης που είναι περισσότερο συμβατά με το περιβάλλον τείνουν να επιβιώνουν , ενώ τα πιο αδύναμα εξαλείφονται. Είναι εύκολο να διακρίνει κανείς ότι στο ζωικό βασίλειο πραγματικά η Εξελικτική Θεωρία επιβεβαιώνεται σχεδόν πάντα. Αυτό θα σας παρέπεμπε πιθανότητα στο συμπέρασμα ότι το ένα είδος είναι και καλύτερο από το άλλο. Ωστόσο κρίση από το Πνεύμα δεν υπάρχει . Σε αυτό το κομμάτι της θεωρίας το Πνεύμα διαφωνεί.

Ας το θέσουμε διαφορετικά. Ας πούμε λοιπόν ότι εσείς σαν πνεύμα έρχεστε στον πλανήτη Γη. Πρόκειται να ενσαρκωθείτε και θέλετε να γίνουν όλα σωστά. Μπορείτε να επιλέξετε ένα μοντέλο ζωής με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ή κάποιο άλλο μοντέλο ζωής με άλλου είδους χαρακτηριστικά τα οποία μπορεί να σας βοηθήσουν να περάσετε μέσα από ένα συγκεκριμένο μάθημα. Ειλικρινά αγαπητοί, δεν έχει υπάρχει λάθος στην επιλογή που θα κάνετε καθώς όλες τιμώνται. Εκείνο που συγχέει  κάπως τις έννοιες είναι ότι η θεωρία του Δαρβίνου υπαινίσσεται ότι το ένα από τα δύο μοντέλα είναι καλύτερο από το άλλο και βέβαια κάτι τέτοιο δεν ισχύει καθώς κάθε πορεία είναι ένα ιδιαίτερο μονοπάτι. Πολλές φορές μία ψυχή επιλέγει να ενσαρκωθεί σε ένα σώμα το οποίο θα βιώσει μία ζωή με διαφόρων ειδών προκλήσεις προκειμένου να εξελιχθεί ή να δώσει μαθήματα σε άλλους. Ποτέ μία ψυχή δεν παρεμποδίζεται από το σώμα που τη φέρει, γιατί επί της ουσίας δεν είστε το σώμα, είστε το πνεύμα που ενδύεται το σώμα για να υποδυθεί τον άνθρωπο. Αυτό είναι και το σημαντικότερο μήνυμα που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας, γιατί καθώς η νέα ενέργεια έρχεται στο προσκήνιο και καινούργιες έννοιες σας αποκαλύπτονται θα πρέπει να απελευθερώσετε κάποιες από τις παλιές σας πεποιθήσεις .

Η έννοια του ρατσισμού στον πλανήτη σας είναι μία από αυτές τις παλιές πεποιθήσεις. Ισχυροί ηγέτες έπεισαν μάζες ανθρώπων πώς δρούσαν θετικά με το να εξαλείφουν συγκεκριμένα γένη ή με την εκκαθάριση του εθνικού τους υπόβαθρου. Στέκεστε σε τέτοια γεγονότα και πιστεύετε ότι είναι ό,τι πιο βάρβαρο έχετε ακούσει, όμως σας πληροφορούμε ότι αυτό ξεκίνησε με καλή πρόθεση. Δεν δούλεψε όμως γιατί τα συμπεράσματα που αποκόμισαν από τη θεωρία του Δαρβίνου ήταν μέσα από την  ανθρώπινη προοπτική και όχι από του Πνεύματος. Συνεχίζετε πολλές φορές να παραβλέπετε αυτό το σημαντικό σημείο. Κανένας υλικός φορέας δεν είναι καλύτερος από έναν άλλο. Μέσα σε κάθε πλάσμα οποιουδήποτε ανθρώπινου γένους, υπάρχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά που είναι πολύ επιθυμητά καθώς μία ψυχή αποφασίζει να έρθει σε μία νέα ενσάρκωση στη Γη. Είναι αλήθεια ότι κάποιοι λαοί εξαφανίζονται σταδιακά ενώ κάποιοι άλλοι θα επιβιώσουν και θα αυξηθούν; Ναι, αυτό είναι θέμα φύσης. Ναι, δεν επηρεάζει την επιλογή της ψυχής όπως ίσως θα πιστεύατε. Κανένα απολύτως πνεύμα δεν παρεμποδίζεται ποτέ στην εξέλιξή του από ένα φυσικό σώμα, ποτέ. Είναι πολύ σημαντικό να μην το ξεχνάτε αυτό αγαπητοί. Στο πνευματικό επίπεδο όλοι είστε ίσοι, πάντα, γιατί είστε μέρος της ίδιας ουσίας, είστε ο ένας κομμάτι του άλλου. Δεν υπάρχει καμιά διαφορά μεταξύ σας.

Όταν διαλευκάνετε αυτό το μυστήριο και κοιτάξετε μέσα στις καρδιές και τις ψυχές όλων των ανθρώπων, ανεξαρτήτως  πώς είναι τα σώματα στα οποία κατοικούν, θα καταλάβετε. Παρόλο που ένα σώμα μπορεί να είναι σχεδιασμένο καλύτερα από ένα άλλο προκειμένου να επιτύχει σε συγκεκριμένη αποστολή, δεν υπάρχουν οι έννοιες «καλό» ή «κακό», όπως δεν υπάρχουν και στις δονήσεις. Οι υψηλότερες δονήσεις δεν είναι καλύτερες από τις χαμηλότερες δονήσεις, απλώς είναι διαφορετικές. Ένα χαμηλό ντο δεν είναι καλύτερο από ένα υψηλό σι , και οι δύο νότες παράγουν μουσική απλώς έχουν διαφορετικό ήχο.

Σημεία που πρέπει να προσέξετε

Μπορείτε να δείτε την ψυχή μέσα σε ένα φυσικό σώμα αν σταθείτε απλώς να αφουγκραστείτε. Τη στιγμή που βλέπετε την ψυχή όλα σταματούν γιατί τότε ακριβώς είναι που αρχίζετε να βλέπετε τον εαυτό σας. Σε εκείνη τη λεπτή στιγμή μπορεί ακόμα και να ερωτευθείτε. Δεν δημιουργεί καμία διαφορά ο τύπος του σώματος ούτε και οι προτιμήσεις ή τα συστήματα πεποιθήσεων που προηγήθησαν. Αν τραβήξετε το πέπλο και κοιτάξετε αληθινά μία άλλη ψυχή, θα ερωτευθείτε τον εαυτό σας και την εικόνα σας στα μάτια του άλλου. Αυτό συμβαίνει ολοένα και περισσότερο σε αυτό τον πλανήτη.

Θα σας πούμε επίσης ότι στα επόμενα χρόνια ολοένα και περισσότεροι από εσάς θα αποκτάτε ευαισθησίες στο περιβάλλον γύρω σας. Μερικές από αυτές ίσως γίνουν πολύ δύσκολες για κάποιους από εσάς, γιατί οι ευαισθησίες σας θα αυξηθούν παράλληλα με την αύξηση του εσωτερικού ήχου της Γης ( του «λευκού» όπως λέμε ήχου) . Πολλοί από εσάς , λοιπόν, θα αισθανθείτε αποσυντονισμένοι σαν να έχετε κάποιο πρόβλημα ή δεν θα μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε πράγματα . Καταλάβετε ότι η ενέργεια αλλάζει , οπότε και οι δικές σας προτιμήσεις για το που θέλετε να βρίσκεστε και τι θέλετε να κάνετε μεταβάλλονται. Πολλές προσωπικές σας προτιμήσεις, ακόμα και για ό,τι αγαπούσατε να τρώτε θα αλλάξουν μέσα στα επόμενα χρόνια. Ξαφνικά δεν θα δείχνετε ενδιαφέρον για όλες αυτές τις γεύσεις που προτιμούσατε, αντίθετα τροφές που δεν είχατε δοκιμάσει ποτέ θα αρχίσουν να σας ενθουσιάζουν, ακόμα κι εκείνες που δεν σας άρεσαν όταν ήσαστε παιδί τώρα δεν θα χορταίνετε να τις απολαμβάνετε! Θα διαπιστώσετε ότι πολλές αλλαγές θα γίνουν σε εσάς  προκειμένου να εξυπηρετήσουν στην αλλαγή των δονήσεων που έρχονται.

Πολύ από εσάς θα αρχίσετε να ανακαλύπτετε το πνεύμα σας. Αγαπημένοι, εσείς που βρίσκεστε εδώ σε αυτή την αίθουσα, είστε δάσκαλοι . Γι’ αυτό έχετε βρεθεί εδώ, γιατί έχετε κάτι να πείτε. Δεν είμαστε εδώ για να σας δώσουμε μηνύματα. Δεν είμαστε εδώ για να σας υποδείξουμε τι είναι σωστό και τι λάθος για εσάς γιατί μόνο εσείς μπορείτε να το νιώσετε αυτό για τον εαυτό σας. Βρισκόμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να  βρείτε την εσωτερική σας φωνή.  Θα σας εξηγήσουμε τι εννοούμε γιατί αυτό ίσως σας βοηθήσει να κατανοήσετε την ευρύτερη οπτική των πνευμάτων που υποδύονται τους ανθρώπους.

Προέκταση- Επιμήκυνση Ζωής

Αυτό το βλέπουμε με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Έχουμε δει ανθρώπους να έρχονται στο Φύλακα και να ρωτούν « θα μπορούσα κι εγώ να κατεβάζω πληροφόρηση από το γκρουπ;» Εκείνος είπε «μα φυσικά!» Δεν είναι ο μοναδικός που ακούει αυτά τα μηνύματα αγαπητοί. Σε πολλούς από εσάς συνηχούν αυτές οι πληροφορίες γιατί «μιλούν» στην καρδιά σας πριν φτάσουν στα αυτιά σας. Γνωρίζετε ότι κάτι υπάρχει εδώ που θέλετε να σας εν-θυμίσουν  , κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει να ξαναγυρίσετε στις δονήσεις της Εστίας. Ωστόσο πολλές φορές που ο Φύλακας σας καλεί και σας λέει «ίσως έχεις κι εσύ κάτι να πεις»  , κάνετε πίσω  κι απαντάτε «Όχι, όχι, όχι εγώ. Είμαι εδώ μόνο για να ακούσω. Είμαι εδώ για να παρακολουθήσω και να μάθω.» Εντάξει, μπορείτε να μάθετε όλα όσα επιθυμείτε. Η πραγματικότητα όμως είναι ότι εμείς γνωρίζουμε ποιοι είστε στ’ αλήθεια και το Φως σας γίνεται ολοένα και περισσότερο λαμπερό, ώστε σε λίγο θα είναι αδύνατο να το καλύπτετε. Είναι αρκετά διασκεδαστικό να βλέπουμε ανθρώπους να κρύβονται πίσω από ένα θάμνο κι έπειτα όταν ανάβει η φλόγα μέσα τους δεν μπορούν να κρυφτούν αλλά συνεχίζουν να υποκρίνονται πώς είναι μόνο άνθρωποι. Είναι τόσο αστείο να σας παρακολουθούμε να το κάνετε αυτό.

Είστε πνεύματα αγαπημένοι! Tα σώματά σας είναι μόνο ένα προσωρινό όχημα.  Να χαίρεστε το σώμα σας και να του δίνετε κάθε σας ευλογία. Κάνει εξαιρετικό έργο! Και ναι. Το φυσικό σώμα μπορεί εύκολα να ζήσει τουλάχιστον 300 χρόνια. Στην πραγματικότητα ήταν σχεδιασμένο για περισσότερα χρόνια αλλά έχει ήδη ζήσει πάνω από 300 χρόνια στην γήινη καταγραμμένη σας ιστορία. Μπορείτε να επιστρέψετε στις αρχικές του λοιπόν δυνατότητες αρκεί να το επιλέξετε, γιατί η διάρκεια ζωής είναι πιο ευέλικτη από όσο νομίζετε. Υπάρχουν άνθρωποι που αμέσως σκέφτονται « Θέλω να ζήσω 1000 χρόνια!». Δε φαντάζεστε πόσο θα βαριόσασταν. Θα  έμοιαζε η ζωή σας με των κατσαριδών και δεν θα μπορούσατε να το χειριστείτε. Πολλοί από εσάς δεν θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από αυτό την εικόνα. Καθώς εξελίσσεστε αυτή είναι μία εικόνα που θα θέλαμε να δείτε.

Παγωτό

Όταν ξεκίνησε ο Φύλακας να λαμβάνει τα πρώτα μηνύματα διάβαζε ένα βιβλίο που περιείχε ανώτερες επικοινωνίες του Κρύων και μας ρώτησε «Εσείς γνωρίζετε τον Κρύων;»  Γελάσαμε πάρα πολύ. Μας φάνηκε τόσο αστείο που έκανε τέτοια ερώτηση! Ωστόσο ήθελε να γνωρίζει την απάντηση. Απαντήσαμε ότι όταν όλα ειπωθούν και όλα γίνουν, θα τραβήξετε το πέπλο και θα δείτε ότι όλοι επικοινωνούσατε με την ίδια Ουσία. Αυτό ίσως σας μπερδεύει λόγω της αλήθειας που εμπεριέχει. Δεν είστε μαθημένοι στο ποιοι πραγματικά είστε από τη δική μας πλευρά του πέπλου. Δεν είστε μαθημένοι να βλέπετε τους εαυτούς σας με τον τρόπο που εμείς σας βλέπουμε. Επιτρέψετε μας να σας δώσουμε μία εικόνα για κάτι το οποίο θα σας βοηθήσει ίσως να δείτε τον εαυτό σας με τα μάτια μας, γιατί αυτή είναι και η πραγματική σας εικόνα.

Πολλοί από εσάς ίσως ποτέ δεν θα τολμούσαν να γράψουν ένα βιβλίο γιατί θα αναρωτιόνταν « μα τι θα μπορούσα να πω που δεν έχει ειπωθεί;» Πολλοί από εσάς βλέπουν σε αυτό κάτι μεγαλειώδες που νομίζουν πως οι ίδιοι δεν έχουν. Συγκρίνετε τους εαυτούς σας πολλές φορές με άλλους , να λοιπόν ποια είναι η εικόνα που έχουμε εμείς για εσάς. Επιτρέψτε να μιλήσουμε για το παγωτό για λίγο. Δεν έχουμε ενσαρκωθεί ποτέ στη Γη , οπότε δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία να δοκιμάσουμε αυτή τη νοστιμιά που ονομάζετε «παγωτό». Βλέπουμε ότι σε ολόκληρο τον πλανήτη σας είναι πάρα πολύ αγαπητό. Γιατί; Γιατί απλά υπάρχει η δυνατότητα της επιλογής . Ποικιλία γεύσεων, ποικιλία επιλογών. Όταν σκέφτεστε λοιπόν το παγωτό δε λέτε αν θα είναι γευστικό , λέτε θα διαλέξω τη γεύση που επιθυμώ τώρα, ή τη γεύση που επιθυμώ μια άλλη στιγμή. Έχετε τόσες επιλογές για το πώς θα συνθέσετε τη γεύση που τελικά το παγωτό ξέρετε ότι θα είναι εύγευστο πριν καν το δοκιμάσετε. Είστε οι δημιουργοί και δημιουργείτε αυτό ακριβώς που ποθείτε. Το ίδιο συμβαίνει και με τη ζωή σας… Σκεφτείτε το …Αγαπητοί επιτρέψτε μας να σας πούμε ότι εμείς είμαστε το παγωτό…

Εσείς είστε η γεύση…

Όλοι σας ,μπορείτε να έχετε πληροφόρηση από εμάς , ωστόσο ο καθένας σας θα εκφράσει μία διαφορετική  χροιά του πνεύματος, ανάλογα με τις εμπειρίες της ζωής σας και το ποιοι είστε. Το παγωτό σοκολάτα αγαπημένοι δεν είναι καλύτερο από το παγωτό βανίλια, απλώς το άρωμα διαφέρει… Βλέποντάς το από αυτή την οπτική, σας προσκαλούμε να εκφράζετε το ποιο δυνατό άρωμα που έχετε μέσα σας. Κρατήστε όλες  τις υπέροχες εμπειρίες της ζωής σας  σε συνδυασμό με την όμορφη ενέργεια που αισθάνεστε να έρχεται από τα βάθη της καρδιάς σας και βρείτε ένα τρόπο να την εκφράσετε, είτε μέσω της τέχνης ή μέσω ενός channeling, είτε μέσω της μουσικής ή του γραψίματος. Πιστέψτε μας δεν έχει απολύτως καμία διαφορά. Αφήστε τον εαυτό σας να λάμψει μέσω του όμορφου αρώματος αυτής της υπέροχης πολύτιμης ύπαρξης που είναι ο καθένας από εσάς. Η ψυχή σας θα προσθέσει το άρωμα στο παγωτό και θα δημιουργηθεί  ένα παγωτό φρούτων με σιρότπ.

Αγαπημένοι, αν μόνο μπορούσατε να δείτε τους εαυτούς σας με τον τρόπο που σας βλέπουμε εμείς, θα ξεσπούσατε σε δυνατά γέλια για όλο αυτό το παιχνίδι και τους «κανόνες» του που  τώρα σας μοιάζουν τόσο σημαντικοί. Θα βλέπατε ποια πλάσματα είστε στην πραγματικότητα και θα νιώθατε τόσο υπερήφανοι όσο δεν νιώσατε ποτέ. Ελπίζουμε σήμερα να περπατήσετε με υπερηφάνεια, εκφράζοντας το προσωπικό σας άρωμα γιατί αυτό το άρωμα είναι μοναδικό! Είναι η δική σας σύνθεση Φωτός και Πνεύματος, αυτού του όμορφου πνεύματος που είστε, το οποίο έχει περάσει από τόσες ζωές για να βρίσκεται εδώ αυτή τη στιγμή. Σας αγαπάμε πολύ περισσότερο από όσο θα μπορούσατε να φανταστείτε γιατί βλέπουμε τους εαυτούς μας στον καθένα από εσάς. Δεν είμαστε εδώ για να σας δίνουμε μηνύματα ώστε να γίνεστε καλύτεροι άνθρωποι. Βρισκόμαστε εδώ γιατί μας τιμάτε με την παρουσία σας κι έτσι ακριβώς σας βλέπουμε – γενναίους αγγέλους που έχουν τολμήσει να αφήσουν τα φτερά τους και να παίξουν  αυτό το παιχνίδι σαν άνθρωποι. Με κάθε σας βήμα αναβαθμίζετε όλο το σύμπαν και σκορπάτε δονήσεις που δεν φαντάζεστε την ομορφιά τους! Προχωρήστε με υπερηφάνεια! Εκφράστε το πιο ευωδιαστό άρωμα της ψυχής σας!

Με μεγάλη τιμή σας ζητάμε να φέρεστε με σεβασμό ο ένας στον άλλον.. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλον σε κάθε ευκαιρία. Να εν-θυμάστε ότι είναι ένα παιχνίδι… και να παίζετε όμορφα μαζί…

Espavo!

 

μετάφραση:  Μαίρη Γαλανού

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!