Μάιος 2007

Έγχυση Σεξουαλικής Ενέργειας
Αυξάνοντας τη Ζωτική Δύναμη

 

Aπό τον Steve:

Το τελευταίο αποτέλεσμα της «Ανα-καλωδίωσης» είναι ότι τα σώματά μας έχουν την ικανότητα να κρατούν πολύ περισσότερη ενέργεια. Σε αυτό το μήνυμα το γκρουπ λέει πως μία έγχυση της ενέργειας που γνωρίζουμε ως σεξουαλική ενέργεια είναι καθ’ οδόν προς τη γη για τη διευκόλυνση και την εγκατάσταση αυτής της αλλαγής. Θα γίνει αντιληπτό με τον έναν η με τον άλλον τρόπο από όλους. Το γκρουπ έχει πει αρκετές φορές ότι οι πεποιθήσεις μας για τη σεξουαλικότητα είναι ένας τομέας που θα επαναξιολογήσουμε καθώς προχωράμε. Ίσως αυτή να είναι η αρχή αυτής της κίνησης. Ένα πράγμα που μας ζητάνε να συγκρατήσουμε στο μυαλό μας…

Είναι απλά ενέργεια!

Μεγάλες αγκαλιές και απαλά σκουντήματα,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Αγαπημένοι, έχετε παίξει ένα Παιχνίδι πίσω από ένα πέπλο πιεστικό για εσάς. Εργάζεστε με μια καινούρια ενέργεια σε αυτόν τον πλανήτη που είναι απολύτως απίστευτη. Εσείς την φέρατε εδώ. Είναι από δικό σας σχεδιασμό το να φέρετε αυτή την ενέργεια στη φυσική σας ύπαρξη για να ξανά-δουλέψετε την καλωδίωσή σας. Μια ολόκληρη ανά-καλωδίωση της ενεργειακής σας δομής είναι σε εξέλιξη και έχει δημιουργήσει πολλές δυσκολίες στην πάροδο των χρόνων, όλον τον καιρό που βρίσκεστε στη διαδικασία της ανά-καλωδίωσης. Σας λέμε πως μεγάλο μέρος από αυτό αλλάζει, συμπεριλαμβάνοντας την ενεργειακή σας δομή για να σας βοηθήσει στο να σας δοθεί η δυνατότητα να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο, αλλά επίσης τακτοποιώντας τα πάντα γύρω σας.

Τινάγματα από την Ανά-καλωδίωση

Έχουμε μιλήσει παλιότερα για την κρυστάλλινη ενέργεια που έπρεπε να αλλάξει με την επανεκκίνηση και να ενεργοποιήσει την κρυσταλλική δομή στον πλανήτη. Αυτές οι μεταβάσεις ήταν απαραίτητες για να βοηθήσουν την υποστήριξή σας –από το μεταλλικό βασίλειο πάνω- και να επιτρέψουν σε αυτό το κομμάτι της δόνησης της Γης να αλλάξει νωρίτερα. Αυτό είναι που έχει επηρεάσει τους υπολογιστές σας. Είναι επειδή η κρυσταλλική ενέργεια ενεργοποιεί όλα τα επίπεδα του μεταλλικού βασιλείου, συμπεριλαμβανομένων και των κρυστάλλινων διόδων που «τρέχουν» στους υπολογιστές σας. Την ίδια στιγμή, αρχίζετε να επεκτείνεστε και να ανά-διοργανώνετε ολόκληρες δομές γύρω σας για να βοηθηθείτε στην εξέλιξή σας. Καθώς προχωράτε μπροστά έχετε κάτι να προσχωρήσετε, δεν θα είστε μόνοι. Μεγάλο μέρος αυτού σας έχει μπερδέψει και το βλέπετε ως δυσκολίες. Νομίζετε ότι έχετε απέναντι σας, τοίχους που δεν βγάζουν νόημα. Σας λέμε, συμβαίνει από δικό σας σχεδιασμό και ακριβώς στην ώρα που το έχετε προγραμματίσει. Έχετε υπομονή και προσπαθήστε να μην σκέφτεστε πολύ την διαδικασία. Πολλές φορές αμφιβάλλετε αν είστε στο μονοπάτι. Αμφισβητείτε κάθε βήμα που κάνετε και μόλις πριν το πόδι σας πατήσει στο έδαφος, αναρωτιέστε αν θα κάνετε τη σωστή κίνηση, ή την πιο αποτελεσματική κίνηση, ή ακόμα αναρωτιέστε αν αυτό είναι το μέρος που θέλετε να τελειώσετε το ταξίδι σας.

Καινούριοι Τρόποι Δημιουργίας – Μηδέν Χρονική Καθυστέρηση

Είναι πολύ σημαντικό τώρα, καθώς εξελίσσεστε, να μετακινηθείτε εκτός της συναίσθησης του προορισμού. Έχετε επικεντρωθεί τόσο πολύ στο που πηγαίνετε που τώρα ελέγχει ολόκληρη την διαδικασία καθοδήγησής σας. Καθώς προχωράτε μπροστά σε μία ανώτερη δόνηση, το ότι είστε ανά-καλωδιωμένοι θα σας επιτρέψει να βρείτε καινούριους τρόπους δημιουργίας, καινούριους τρόπους να δημιουργείτε που δεν ταιριάζουν με τα παλιά πρότυπα. Είστε τόσο συγκεντρωμένοι στο να επιτύχετε ένα στόχο, γιατί αυτός ήταν πάντα ο τρόπος με τον οποίο καταφέρνατε να κάνετε πράγματα μέχρι τώρα. Θέτατε πάντα συγκεκριμένους στόχους όσον αφορά το τι θέλατε να κερδίσετε. Όμως, αντί αυτού είναι σαν να διαβάζετε ένα βιβλίο. Βρίσετε ένα βιβλίο και οι χαρακτήρες γίνονται κομμάτι της ζωής σας και έχετε τόσο μεγάλη χαρά όταν διαβάζετε αυτό το βιβλίο. Είστε ανυπόμονοι μέχρι να έχετε περισσότερο χρόνο να διαβάσετε τι θα συμβεί στις ζωές τους. Γίνετε κομμάτι σας. Μετά λυπάστε όταν φτάνετε στο τέλος του βιβλίου σας. Τι θα λέγατε για το βιβλίο που δεν τελειώνει ποτέ; Για το βιβλίο που συνεχίζει να πηγαίνει μπροστά και αυτοί οι άνθρωποι – οι χαρακτήρες – γίνονται κομμάτι της ζωής σας και κομμάτι όλου αυτού; Αυτή είναι η νέα μορφή δημιουργίας και μετακινείται μακριά από τη συνείδηση του προορισμού, μέσα στη συνείδηση του ταξιδιού. (Το νόημα) Είναι το να απολαμβάνεται τη διαδρομή. Το να απολαμβάνεται κάθε βήμα και να αναρωτιέστε με ενθουσιασμό τι θα συμβεί ακριβώς πριν το πόδι σας πατήσει στο έδαφος, αντί να αμφισβητείτε το αν είστε στο σωστό μονοπάτι. Τη στιγμή που βάζετε αυτή τη μικρή αμφιβολία, συμβαίνει, γιατί δεν υπάρχει πλέον η χρονική καθυστέρηση με τα δημιουργήματά σας και αν και δεν είστε ακόμα κυρίαρχοι των σκέψεών σας, δεν υπάρχει κάτι εκεί να σας προστατεύσει από τις ίδιες σας τις αρνητικές σκέψεις. Ακόμα και στην κάθε αμφιβολία η ζωή είναι μια αυτό-εκπληρούμενη προφητεία. Καθώς προχωράτε μπροστά, αυτό που πιστεύετε πως θα συμβεί, συμβαίνει  και συμβαίνει γρήγορα. Έτσι σας ζητάμε, μην επικεντρώνεστε στο τι πρόκειται να συμβεί. Μην έχετε εμμονή με το αν είστε ή όχι στο μονοπάτι. Απολαύστε το πού βρίσκεστε στη δεδομένη στιγμή. Μπείτε στη συνείδηση του ταξιδιού, στο να ανακαλύπτετε ότι ακόμα και αν είστε έξω από το μονοπάτι, θα απολαύσετε αυτό που είναι εδώ. Θα δείτε αυτό που είναι έξω από το μονοπάτι, μόνο για να ανακαλύψετε ότι βρίσκεστε ακριβώς στο μονοπάτι που επιθυμείτε να βρίσκεστε.

Καθώς εξελίσσεστε παραπέρα μέσα στην καινούρια ενέργεια, θα δείτε αυτά τα πράγματα που αρχίζουν να αλλάζουν για εσάς. Στην πραγματικότητα, το να αποκτάτε την κυριότητα της ζωής είναι τώρα σε διαφορετικό επίπεδο. Έχει να κάνει με το να αφήνετε το κύμα να περάσει από μέσα σας όπως κάνει ένα δελφίνι. Τα δελφίνια έχουν έναν τόσο λεπτό σχεδιασμό που μπορούν να κολυμπούν ακόμα και μέσα από τα πιο θολά νερά γιατί βρίσκονται πάντα σε κίνηση. Τίποτα δεν κολλάει πάνω τους. Δεν προσκολλούνται σε τίποτα. Δεν κολυμπάνε για να βρουν το καλύτερο μέρος ή το ανώτερο μονοπάτι που θα μπορούσαν να είναι. Αντί αυτού, κολυμπούν για να απολαύσουν το πού είναι εκείνη τη στιγμή. Κάντε αυτό το ταξίδι και μετακινηθείτε από τη συναίσθηση του προορισμού στη συναίσθηση του ταξιδιού. Παρατηρήστε. Ακόμα και αν κάνετε ένα βήμα έξω από το μονοπάτι, μπορεί να το απολαύσετε ακόμα περισσότερο. Μπορεί να βρεθείτε να περιπλανιέστε σ’ ένα δάσος που δεν έχει μονοπάτι, μόνο για να ανακαλύψετε το ίδιο σας το πνεύμα να σας επισκέπτεται, γιατί αυτό ήταν που σας καλούσε όλον αυτόν τον καιρό.

Άμεση Σύνδεση με την Εστία

Καθοδηγείστε πολύ περισσότερο από όσο θα μπορούσατε να γνωρίζετε. Ο καθένας από εσάς έχει μία απευθείας σύνδεση με τον ουρανό, μία απευθείας σύνδεση με την Εστία. Δεν μπορείτε να το νιώσετε. Βάλατε ένα πέπλο σκοπίμως για να εμποδίζετε τον εαυτό σας από το να το νιώσετε. Σας λέμε πως αν και ξοδεύετε πολύ από το χρόνο σας προσπαθώντας να λεπτύνετε το πέπλο, το πέπλο είναι στην πραγματικότητα φίλος σας. Όταν τραβάτε αυτό το πέπλο, νιώθετε θλίψη. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα σας αγκαλιάζει μια βαθειά θλίψη, γιατί δεν είστε στην Εστία και το να θυμάστε είναι δύσκολο. Κι όμως, αν απολαύσετε το πέπλο και ξέρετε ότι υπάρχει ένα κομμάτι σας που βρίσκετε εκτός του, θα σας προσφέρει καθοδήγηση όταν βρίσκεστε στη χαρά σας, στο πάθος σας και δεν προσκολλάστε σε ένα αποτέλεσμα. Τότε είναι που μπορείτε να κινηθείτε ελεύθερα με τη δική σας καθοδήγηση από τον ανώτερο εαυτό σας. Τότε είναι που ενδυναμώνετε τη σύνδεση που τώρα μετακινείτε.

Το Επερχόμενο Κύμα της Σεξουαλικής Ενέργειας

Σας λέμε ότι πρόκειται να συμβούν πολλά στους επόμενους μήνες με τους ανθρώπους, γενικά. Ένα, συγκεκριμένα, έχει αρχίσει ήδη και θα συνεχιστεί και μέσα στα επόμενα δυο χρόνια.. Είναι μια αυξημένη ενέργεια που θα γίνει αντιληπτή στο φυσικό σας σώμα. Θα νιώθετε Παγκόσμια Ενέργεια συνεχώς στο σώμα σας. Αν και βλέπετε τους εαυτούς σας ως χωριστούς, τώρα θα συνειδητοποιήσετε ότι είστε συνδεδεμένοι. Είστε κομμάτι ο ένας του άλλου. Τα ενεργειακά σας πεδία αναμιγνύονται μαζί. Αν και νομίζετε ότι είστε ένα ανεξάρτητο άτομο, τελείως χωριστό από οποιονδήποτε άλλον, δεν είστε  και η ενέργεια σας δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς τους άλλους γύρω σας. Δεν είναι δυνατό να είστε μόνοι σε ενεργειακούς όρους. Είναι μόνο δυνατό να είστε μέρος της ενεργειακής ροής. Αυτό σας έχει αποκρυφτεί από το δικό σας σχεδιασμό του πέπλου. Τώρα, σας λέμε πως θα αρχίσετε να το νιώθετε αυτό πιο συχνά. Θα το νιώθετε στο φυσικό σας σώμα. Καθώς η ζωτική ενέργεια εισέρχεται στο φυσικό σας σώμα, το αποκαλείτε σεξουαλική ενέργεια, κι όμως, υπάρχουν τόσες πολλές παρανοήσεις σχετικά με τη σεξουαλική ενέργεια. Πολύ σύντομα αυτό το χαλί που ονομάζεται Γη θα βιώσει ένα μεγάλο κύμα, όλοι θα νιώσουν μια αύξηση σε αυτό που ονομάζετε σεξουαλική ενέργεια. Σας ζητάμε να απελευθερώσετε τα παλιά συστήματα πεποιθήσεων σας για αυτό και να απολαύσετε τη διαδρομή. Ξεχάστε όλες τις λεπτομέρειες από το πού νομίζετε ότι πηγαίνετε, τι πρέπει να κάνετε, τι είναι σωστό και τι λάθος. Απλά νιώστε την ενέργεια. Αυτό είναι μονάχα. Είναι μια αύξηση στη ζωτική ενέργεια και όταν εισέρχεται στο φυσικό σώμα, τη νιώθετε σαν Kundalini ή σεξουαλική ενέργεια.

Μπορεί και έχει χρησιμοποιηθεί με πολλούς, πολλούς διαφορετικούς τρόπους, συμπεριλαμβανομένου και ως εργαλείο δημιουργίας. Υπάρχουν παρά ταύτα δύο μεγάλες λάθος κατευθύνσεις της σεξουαλικής ενέργειας, ή ζωτικής ενέργειας. Η μία είναι η χρησιμοποίησή της για έλεγχο και η άλλη είναι η καταπίεση. Σ’ ότι αντιστέκεστε, επιμένει. Έτσι, καθώς καταπιέζετε ή αρνείστε αυτή την ενέργεια, χτίζει πίσω της μια δύναμη και περισσότερη ενέργεια από ότι θα είχε συνήθως. Το ανακαλύπτετε αυτό σε πολλές από τις ίδιες σας τις δομές στη Γη. Απλά αφήστε τη να ρεύσει από μέσα σας, αφεθείτε στη ροη. Δεν θα σας βλάψει. Δεν μπορεί να σας βλάψει. Είναι στην πραγματικότητα η ζωτική σας ενέργεια και έχει ωραία αίσθηση. Ρέει δια μέσου σας επειδή αυτή είναι η ενέργεια που φτιάχνει την Εστία.

Υπάρχουν πολύ περισσότερα εδώ στην Εστία απ’ όσα θα μπορούσατε πιθανότατα να κατανοήσετε, γιατί η ενέργεια στην οποία ζούμε συνεχώς είναι η ενέργεια που νιώθετε ως σεξουαλική ενέργεια στην ύπαρξή σας. Το βιώνετε αυτό μόνο για πολύ μικρές, σύντομες περιόδους. Εμείς ζούμε σε αυτό συνεχώς. Ο Φύλακας λέει, «θέλω να πάω στην Εστία, θέλω να πάω στην Εστία.» . Σας λέμε ότι το βιώνετε αυτό τώρα σε καθημερινή βάση. Έχει αρχίσει και αλλάζει γιατί αυτό είναι που κάνετε. Αντί να πάτε στην Εστία να το βιώσετε, το φέρνετε στη Γη. Δημιουργείτε τον ουρανό στη νέα σας ενσάρκωση, στη νέα ενέργεια της Γης και αυτό είστε εδώ να κάνετε. Αυτή ήταν η υψηλότερη σας ελπίδα και την έχετε ήδη ξεπεράσει.

Έγχυση Σεξουαλικής Ενέργειας Μέσα στα Επόμενα Δύο Χρόνια

Δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο σχέδιο σε ισχύ πια αγαπημένοι. Δεν υπάρχει μονοπάτι για να ακολουθήσετε. Το δημιουργείτε με κάθε βήμα της κάθε μέρας και τι χαρά είναι να σας παρακολουθούμε. Δεν καταλαβαίνετε ότι είστε μαγικοί. Δεν καταλαβαίνετε ότι υπάρχει ένα κομμάτι σας που πρόκειται να νιώσει τα πάντα, και καθώς το κάνετε όλοι, παντού αισθάνονται αυτή την ενέργεια. Αφήστε τη να ρεύσει από μέσα σας ελεύθερα. Γίνετε το δελφίνι. Κολυμπήστε μέσα από τα πιο θολά νερά, χωρίς να φοβάστε ότι κάτι θα κολλήσει πάνω σας. Νιώστε την ενέργεια της ζωτικής δύναμης, της σεξουαλικότητας. Νιώστε τη χαρά του να είστε πνεύμα που προσποιείται ότι είναι άνθρωπος. Τι υπέροχη εποχή που είναι. Λέτε ότι θέλετε να γυρίσετε στην Εστία. Σας λέμε ότι υπάρχουν στιγμές που σας ζηλεύουμε γιατί παρόλο το μεγαλείο στον ουρανό, υπάρχει ένα πράγμα που δεν μπορούμε να κάνουμε και αυτό είναι το να αγγίξουμε ο ένας τον άλλον. Κάντε το συχνά. Να γνωρίζετε ότι υπάρχει στην πραγματικότητα μια ζωτική δύναμη που ρέει μεταξύ κάθε καρδιάς και ενώνει κάθε καρδιά μαγικά. Είναι δική σας και είναι συνδεδεμένη με τη ζωτική δύναμη της σεξουαλικής σας ενέργειας. Αφήστε να ρέει από μέσα σας. Αφήστε τη να ρέει μέσα από το χαμόγελό σας. Αφήστε τη να ρέει μέσα από την κάθε σας κίνηση. Απλά νιώστε τη όταν αγγίζετε ένα άλλο ον, γιατί για αυτό το λόγο υπάρχει. Αυτή στην πραγματικότητα είναι η μεγαλύτερη χρήση της ζωτικής ενέργειας. Είναι να περαστεί σε καθημερινή βάση καθώς περνάτε ο ένας τον άλλον στο δρόμο, όχι περιορισμένη σε μία πράξη σεξ και σε μία κρεβατοκάμαρα, κρυμμένοι πίσω από κλειστές πόρτες, γιατί αυτή είναι μία μόνο από τις μορφές της σεξουαλικής ενέργειας. Οι φυσικοί σεξουαλικοί δεσμοί είναι μόνο ένας τρόπος να αφήσετε αυτή την ενέργεια να ρεύσει από μέσα σας. Όταν την εκφράζετε κατ’ αυτόν τον τρόπο, κάντε το με την ίδια άφεση όπως ένα παιδί που αφήνεται με τα μάτια ορθάνοιχτα καθώς εξερευνά κάτι για πρώτη φορά. Κάντε το ανοιχτά, χωρίς το μανδύα της ντροπής, της καταπίεσης ή της ενοχής. Μερικοί από εσάς εισήλθατε σε αυτό το παιχνίδι με την κύρια πρόθεση να νιώσετε αυτή τη ζωτική ενέργεια να ρέει μέσα από την ύπαρξη σας κατά τη διάρκεια του φυσικού σεξ. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο σ’ ένα ανθρώπινο κορμί. Είστε ένα πνεύμα που προσποιείται ότι είναι ανθρώπινο ον. Επιτρέποντας στη ζωτική ενέργεια από την Εστία να έρθει στη δική σας Εστία σας βοηθά να εν-θυμηθείτε την Εστία. Στα επόμενα δύο χρόνια θα δείτε μια αύξηση αυτής της ενέργειας να ρέει μέσα από τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου του σώματός σας. Φανταστείτε πώς θα είναι να γίνει ξαφνικά μία μεγάλη αύξηση στην σεξουαλική ενέργεια. Μερικοί θα φοβηθούν. Μερικοί θα αποπειραθούν να τη χρησιμοποιήσουν για έλεγχο και μερικοί θα προσπαθήσουν να την καταπιέσουν, ειδικά αν έχουν ανεπίλυτα θέματα που σχετίζονται με αυτή. Η επερχόμενη μετάβαση θα είναι πολύ πιο εύκολη για τον καθένα σας αν αποκτήσετε εξοικείωση με αυτή την ενέργεια τώρα. Πολλοί από εσάς που διαβάζετε αυτές τις λέξεις, θα βοηθάτε άλλους να αφυπνίσουν και να καθαρίσουν αυτή την ενέργεια, σαν θεραπευτές και δάσκαλοι που είστε.

Μερικοί από εσάς θα έχουν φυσιολογικές φυσικές αντιδράσεις. Μερικές φορές τα σώματά σας θα αλλάξουν ή θα μετατοπιστούν. Μερικές φορές τα σώματά σας θα αντισταθούν στην ενέργεια αρχικά και έπειτα θα επιθυμούν την ίδια ενέργεια, αφού θα έχει προσαρμοστεί. Όλα εξαρτώνται από τα ενεργειακά σας αποτυπώματα, τις ιστορίες σας, τις πεποιθήσεις σας. Η έγχυση της σεξουαλικής ενέργειας θα αφυπνίσει και θα κινητοποιήσει τον καθένα από εσάς να επαν-εκτιμήσει τις πεποιθήσεις του και να δει τα πάντα από μία ανώτερη προοπτική. Πάρτε αυτή την ευκαιρία και σαν να αρχίσετε να αισθάνεστε πράγματα στη δική σας φυσική ύπαρξη, που δεν έχετε νιώσει ποτέ ξανά. Απλά απολαύστε το αίσθημα αυτού που είναι, εκεί που είναι. Δεν είναι ότι χρειάζεστε να οδηγήσετε κάτι σε κάποια έκβαση ή να φτάσετε σε κάποιο συμπέρασμα. Θα νιώσετε απλά περισσότερη ζωτική ενέργεια να περνάει από το καινούριο σας φυσικό σώμα, το οποίο χτίζετε καθώς ανά-καλωδιώνεστε, αυτό είναι μέρος της διαδικασίας ανά-καλωδίωσης.

Θα μιλήσουμε πολύ περισσότερο για τη σεξουαλική ενέργεια καθώς προχωρά ο χρόνος γιατί πολλά πράγματα αλλάζουν και σύντομα θα δείτε τη σπουδαιότητα της σεξουαλικής ενέργειας με καινούρια μάτια. Πολλές από τις ίδιες σας τις πεποιθήσεις και δομές θα αλλάξουν γύρω από αυτό επίσης. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο εκτός από το να γνωρίζετε ότι έρχεται και να δουλέψετε με το να απελευθερώσετε τους φόβους και τους περιορισμούς σας σε αυτόν τον τομέα, γιατί σύντομα θα σας σταθούν εμπόδιο. Να γνωρίζετε ότι αυτό είναι μέρος μιας φυσιολογικής αλλαγής που αντιμετωπίζει ολόκληρη η ανθρωπότητα. Μπείτε μέσα της. Κάντε την κτήμα σας. Νιώστε τη. Μοιραστείτε τη. Πολλές φορές η σεξουαλική ενέργεια βγαίνει πιο δυνατή μέσα από ένα χαμόγελο, παρά από την πράξη του κάνοντας έρωτα. Νιώστε αυτή την ενέργεια από την Εστία και απλώστε τη γύρω σας.

Οι Επίλεκτοι

Να γνωρίζετε ότι σας παρακολουθούμε με την μεγαλύτερη αγάπη γιατί καταλαβαίνετε ότι είστε οι ξεχωριστοί επίλεκτοι. Είστε εκείνοι που επέλεξαν να φορέσουν ένα πέπλο και να ξεχάσουν από πού προήλθαν. Είστε εκείνοι που διαλέξατε να τοποθετήσετε ένα πέπλο στο πρόσωπό σας που σας επιτρέπει να δείτε το μεγαλείο των άλλων , αλλά δεν σας επιτρέπει να δείτε το ίδιο σας το φως. Αυτή είναι η δουλειά μας. Δεν είμαστε εδώ για να σας πούμε προς τα πού να γυρίσετε. Δεν είμαστε εδώ για να σας δώσουμε απαντήσεις στις ερωτήσεις σας. Είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε τις ερωτήσεις σας. Πολλές φορές θα φύγετε από αυτές τις συνεδρίες με περισσότερες ερωτήσεις απ’ ότι έχετε απαντήσεις και ξέρουμε ότι κάναμε τη δουλειά μας, γιατί αυτός είναι ο λόγος που είμαστε εδώ. Έχετε τις απαντήσεις. Το να σας δώσουμε απαντήσεις είναι με τον παλιομοδίτικο τρόπο στις κατώτερες δονήσεις του «Ακολουθήστε τον Αρχηγό» . Τώρα είστε στο Δεύτερο Κύμα Ενδυνάμωσης : «Ακολουθήστε τον Εαυτό σας». Μπείτε μέσα του. Εμπεδώστε το. Μοιραστείτε το ο ένας με τον άλλον και όταν ανακαλύψετε την αλήθεια, μεταδώστε τη. Μεταδώστε κάτι που λειτουργεί για εσάς, γιατί όλοι είστε δάσκαλοι.

Είστε εδώ με μία πολύ συγκεκριμένη αποστολή. Τώρα που το φυσικό σώμα και το ενεργειακό σώμα αλλάζουν και εξελίσσονται για να αντεπεξέλθουν στην ανώτερη δόνηση, οι ενεργοποιήσεις είναι στη θέση τους, η Γή αλλάζει. Το ζωικό και φυτικό βασίλειο αλλάζει. Υπάρχουν πολλά περισσότερα στοιχεία για τα οποία δεν γνωρίζετε καν, τα οποία είναι δονητικά επίπεδα άλλων διαστάσεων του χρόνου και του χώρου που προσαρμόζονται στα βασίλεια για τα οποία μόλις μιλήσαμε. Ολόκληρο αυτό εξελίσσεται γιατί δεν είναι μόνο οι άνθρωποι — είναι τα πάντα, συμπεριλαμβανομένου και των αγγελικών βασιλείων και αυτού που αποκαλείτε Εστία. Όλα ανεβαίνουν εξαιτίας των επιλογών σας. Εσείς είστε αυτοί που θέτουν όλο αυτό σε κίνηση. Κατανοήστε το αυτό όταν διαβάζετε αυτά τα βιβλία, ακούτε αυτά τα μηνύματα ή παρακολουθείτε αυτά τα σεμινάρια, αυτά τα συναισθήματα που βιώνετε αποκαλύπτουν μόνο τα συναισθήματα στην ίδια σας την καρδιά. Δεν τα δίνουμε σε εσάς, εμείς μόνο αντανακλούμε την ενέργειά σας. Αυτή είναι η μαγεία. Δεν κρατάμε τη μαγεία, αντανακλούμε τη μαγεία. Σαν Ανθρώπινοι Άγγελοι που βαδίζετε να γίνετε, θα μάθετε να το κάνετε αυτό ο ένας με τον άλλον. Όταν συμβεί αυτό , έχετε τον Ουρανό πάνω στη Γή. Αυτή είναι η διαδικασία. Καθώς βγαίνετε εκεί έξω, βρείτε τρόπους να ενδυναμώσετε τον καθένα γύρω σας. Βρείτε τρόπους να βοηθήσετε τον καθένα γύρω σας να απελευθερώσει την προσκόλληση του σε έναν προορισμό, να απολαύσετε το τα ταξίδι, να αναπνεύσετε και να νιώσετε την ενέργεια να περνάει από το σώμα σας για λίγο μόνο χρόνο. Παίξτε μαζί της. Αφήστε την αγάπη να έρθει από μέσα σας. Εισπνεύστε τον αέρα μέσα σ’ αυτό το σώμα και νιώστε όλη τη ζωτική δύναμη από την Εστία και γνωρίστε ότι καθόμαστε στον ώμο σας, χειροκροτώντας την κάθε σας κίνηση. Εσείς, αγαπημένοι, είστε οι μεγαλύτεροι άγγελοι που έχουν ζήσει ποτέ. Δεν ξέρετε ποιοι είστε, αλλά εμείς γνωρίζουμε. Σας λέμε ότι έχετε ήδη βάλει σε εφαρμογή μία εξελικτική αλλαγή που δεν μπορεί και δεν θα σταματηθεί. Έχετε ήδη ξεπεράσει τις μέρες της Ατλαντίδος και της Λεμούριας και είμαστε τόσο υπερήφανοι για εσάς.

Αρχίστε από εδώ. Αγγίξτε ο ένας τον άλλον. Αγγίξτε ο ένας τον άλλον με την καρδιά σας. Αγγίξτε ο ένας τον άλλον με ένα χαμόγελο. Αγγίξτε ο ένας τον άλλον με υγιή σεξουαλική ενέργεια. Φέρτε την ενέργεια της Εστίας μέσα από ότι κάνετε ελεύθερα και ανοιχτά και παρακολουθήστε καθώς αλλάζετε και αναγεννάτε τον πλανήτη Γή.

Σας ευχαριστούμε που είστε μαζί μας και μας αφήνετε μα παίξουμε τα κομμάτια που έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε. Η μεγαλύτερη μας επιθυμία είναι απλά να απλώσουμε τα φτερά μας, όχι για να πετάξουμε. Αλλά για να αντανακλούμε το μεγαλείο των ανθρώπων. Είναι πολύ δύσκολο μερικές φορές. Πολλές φορές σας φωνάζουμε με όλη τη δύναμη στον ουρανό να γυρίσετε δεξιά και κοιτάμε με αγωνία καθώς γυρνάτε αριστερά. Θα βιώσετε την ίδια απογοήτευση που και εμείς βιώνουμε μερικές φορές, γιατί γίνεστε Ανθρώπινοι Άγγελοι. Θα το διαχειριστείτε διαφορετικά γιατί σαν ένας περήφανος γονιός που η μεγαλύτερη επιθυμία του είναι μόνο το ότι τα παιδιά του θα μάθουν κάτι καλύτερο από αυτό έμαθε εκείνος, εσείς επίσης, θα είστε οι μεγαλύτεροι άγγελοι που έζησαν ποτέ. Είμαστε τόσο πού υπερήφανοι για εσάς και σας χειροκροτούμε σε κάθε σας βήμα. Σας χειροκροτούμε καθώς δημιουργείτε ένα μονοπάτι για τον εαυτό σας σε κάθε στιγμή. Ευχαριστηθείτε τη βόλτα.

Υπάρχουν τρεις απλές υπενθυμίσεις που αφήνουμε μαζί σας : Φερθείτε ο ένας στον άλλον με τον μεγαλύτερο σεβασμό. Φροντίστε ο ένας τον άλλον σε κάθε ευκαιρία. Εν-θυμηθείτε ότι είναι ένα μεγάλο Παιχνίδι και παίξτε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Ροδάννα Τσουκαλά

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!