Μάιος 2006

Ο Κρίστοφερ και το Κουτί της Αλήθειας
Η Φυλή των Φυλάκων της Αλήθειας

 

Από τον Steve:

Σε αυτό το μήνυμα το Γκρουπ αποκάλυψε μια ακόμη από τις επτά αρχικές φυλές. Είναι τέσσερις συνολικά, μέχρι τώρα, μαζί με αυτή. Είπαν μία ιστορία για τον Κρίστοφερ που κουβαλούσε το κουτί της αλήθειας όλη του τη ζωή αλλά ήταν σε διαρκή αναζήτηση της «αλήθειας». Το Γκρουπ λέει πως τα επόμενα χρόνια πολλοί άνθρωποι θα αντιμετωπίσουν παρόμοιες καταστάσεις οι οποίες θα χρησιμέψουν για να βοηθήσουν όλη την ανθρωπότητα να αλλάξει την αντίληψη της για το τι είναι όντως η αλήθεια. Αν εξετάσουμε το παρελθόν μας, θα δούμε ότι πάντα οι νικητές έγραφαν την ιστορία και επομένως και τις συλλογικές μας αλήθειες. Το Γκρουπ λέει ότι η συλλογική αλήθεια είναι ζήτημα του να θεωρούν αρκετοί άνθρωποι την ίδια ιδέα αλήθεια. Όταν πληρωθεί μια κρίσιμη μάζα, τότε η ιστορία και η αλήθεια μεταβάλλονται για να υποστηρίξουν τις ανάγκες μας. Οποιοσδήποτε εκδότης μπορεί να το επιβεβαιώσει αυτό. Το Γκρουπ λέει ότι για να γίνουμε ενδυναμωμένοι άνθρωποι, η ιστορία μας και η αλήθεια μας θα γίνουν ελαστικότερες από ότι φανταστήκαμε ποτέ. Χρησιμοποίησαν αυτή την ιστορία για να μας δείξουν ότι η επικεντρωμένη αναζήτηση της «αλήθειας» μπορεί να είναι μια ωραία απόσπαση.

Μεγάλες Αγκαλιές και Απαλά Σκουντήματα,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία
Μαγνητικό Κύμα

Αγαπημένοι, γίνεστε περισσότερο διαδιαστασιακοί καθημερινά μέσα από την εξάσκηση. Μέσα από την ίδια σας την συνειδητότητα διαμορφώνετε την δυνατότητα να ζείτε σε έναν κόσμο που περιέχει πολλές χωροχρονικές διαστάσεις. Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζετε έχουν να κάνουν με τις μαγνητικές σφραγίδες που απελευθερώνονται στο σύμπαν και δημιουργούν ένα δονητικό μοτίβο μέσα στο οποίο βαδίζετε. Γίνεστε κυριολεκτικά οι σκέψεις που έχετε τοποθετήσει μπροστά σας στην χρονογραμμή σας. Ακόμη και κατά την είσοδο σας σε αυτή την νέα περιοχή Φωτός καταφέρατε να δημιουργήσετε ένα περιβάλλoν που είναι ουδέτερο και έτοιμο να δεχτεί τις εγγραφές σας. Η ίδια μαγνητική επίδραση ευθύνεται τόσο για το σβήσιμο της πλάκας μπροστά σας όσο και για τις ηλεκτρονικές προκλήσεις της σημερινής μέρας (Σημείωση από τον Στηβ: Η συγκεκριμένη επικοινωνία παρουσιάστηκε ζωντανά ως τελευταίο τμήμα του διαδυκτιακού τηλεοπτικού σόου Εικονικό Φως. Κατά την διάρκεια του σόου είχαμε πολλές τεχνικές ανωμαλίες και όλα τα μικρόφωνα μας απενεργοποιήθηκαν με εξαίρεση αυτό που χρησιμοποιούσα για την επικοινωνία).

Υπάρχουν πολλοί περισσότεροι άνθρωποι που περιμένουν ένα θαύμα από ότι φαντάζεστε σε αυτό τον πλανήτη. Συνεπώς δημιουργείτε αυτό το θαύμα. Εκπέμπετε μια δυνατή δόνηση τώρα, σχεδόν σαν να παίρνατε ένα μεγάλο τούβλο και να το πετούσατε μέσα σε μια λιμνούλα. Ο ρυτιδισμός που πρ