Μάρτιος 2020

Συνδέοντας τις καρδιές

Ένα έκτακτο μήνυμα για τον κορωνοϊό:

Χαιρετισμούς από την Εστία, αγαπημένοι μας. Θέλουμε να συμπληρώσουμε στο σημερινό μήνυμα μια σημείωση για το τι έπεται για τους περισσότερους ανθρώπους. Οι αλλαγές στον τρόπο ζωής είναι η αντίδραση των μορφών ζωής που έχουν περάσει από τα δονητικά χαμηλότερα ζώα στους ανθρώπους. Στη Γη υπάρχει μεγάλος φόβος. Οι δυσκολίες είναι πολλές αλλά εύκολες στην κατανόησή τους. Φανταστείτε το σαν ένα πολύ “κολλώδες” πλάσμα μέσα και έξω από το σώμα. Καθώς οι άνθρωποι απομακρύνονται μεταξύ τους, αυτό θα αποτελεί μια πράξη εξισορρόπησης μεταξύ ασφάλειας και απομόνωσης. Τώρα μαθαίνετε πολλά σχετικά μ’ αυτόν τον ιό, όπως τον αποκαλούν οι άνθρωποι. Στο τέλος θα αφήσει πίσω του έναν ευκολότερο δρόμο εξέλιξης για όλους τους ανθρώπους. Προκαλεί τη χαλάρωση του αιθερικού σώματος. Τα παιδιά επηρεάζονται λιγότερο καθώς τα περισσότερα έχουν ήδη αυτό το επίπεδο ενσωματωμένο. Μόνο ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων θα πρέπει να τον κολλήσουν ώστε να επιτευχθεί η κρίσιμη μάζα και μερικοί που δεν νιώθουν άρρωστοι είναι κι αυτοί φορείς. Υπάρχουν κι άλλοι ιοί ήδη στη Γη, οι απαντήσεις έχουν ήδη φυτευτεί και η γνώση αρχίζει να εμφανίζεται στη συλλογική συνειδητότητα.

Σας παρακαλούμε να θυμάστε πως έχουμε μιλήσει για τον αυξανόμενο διαχωρισμό στη Γη. Το μήνυμα που ακολουθεί είναι σχετικό με όλο αυτό. Έχουμε ήδη σχολιάσει πολλές φορές πως αν η Γη δεχθεί επίθεση από το διάστημα, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να φέρει κοντά τις καρδιές των ανθρώπων καθώς εκείνοι θα συνειδητοποιήσουν πως έχουν πολλά περισσότερα κοινά απ’ ό,τι διαφορές. Από τη δική μας οπτική, αυτό είναι που συνέβη. Οι Εργάτες του Φωτός σε όλο τον κόσμο ξέρουν πως έχουν κληθεί σε δράση με νέους τρόπους. Να θυμάστε πως θα το ξεπεράσετε και, από την άλλη πλευρά, οι άνθρωποι θα αρπάξουν αυτή την ευκαιρία να δημιουργήσουν από την αρχή. Πολλοί από εσάς που κρατούν την ενέργεια σιωπηλά, θα κληθούν τώρα σε δράση. Θα υπάρξει περισσότερος φόβος στη Γη. Θεωρήστε το αυτό ως μια ευκαιρία για φως για όλους τους Εργάτες του Φωτός. Ο φόβος και η αγάπη δεν μπορούν να καταλαμβάνουν τον ίδιο χώρο. Βρείτε την αγάπη και προωθήστε την. Κρατήστε τις καρδιές ενωμένες με όσους τρόπους μπορείτε αγαπημένοι μας και ένας νέος κόσμος θα εμφανιστεί. Αν επιτύχετε, η ανθρώπινες καρδιές θα εγερθούν ενωμένες.

Espavo

To γκρουπ

_________________________________

Χαιρετισμούς, αγαπημένοι μας.

Ερχόμαστε σήμερα κοντά σας με μεγάλη χαρά. Βλέπετε, όταν φύγατε από την Εστία ήσασταν όλοι ενωμένοι. Υπάρχει μια πολύ βαθιά σύνδεση ανάμεσά σας γιατί είστε κομμάτι ο ένας του άλλου. Αγαπημένοι μας, είναι σαν να θεωρείτε τα δάχτυλα του χεριού ξεχωριστά μεταξύ τους. Αυτός ο διαχωρισμός σας καθορίζει ως άτομα γιατί έτσι καθορίζετε τα πράγματα ως άνθρωποι. Όμως όταν θυμάστε αυτή τη σύνδεση, καθορίζετε τα πράγματα ως πνεύματα. Πρόσφατα υπήρξε ένας μεγάλος διαχωρισμός κι αυτή η βαθιά σύνδεση ήταν σκόπιμη. Γιατί; Επειδή αν είναι να ελεγχθούν οι άνθρωποι, υπάρχει μονάχα ένας τρόπος να γίνει αυτό κι αυτός είναι να διαχωριστείτε και να διαιρεθείτε. Αυτή η προσπάθεια ήταν πολύ επιτυχημένη.

Ενότητα της Καρδιάς