Μάρτιος 2020

Συνδέοντας τις καρδιές

Ένα έκτακτο μήνυμα για τον κορωνοϊό:

Χαιρετισμούς από την Εστία, αγαπημένοι μας. Θέλουμε να συμπληρώσουμε στο σημερινό μήνυμα μια σημείωση για το τι έπεται για τους περισσότερους ανθρώπους. Οι αλλαγές στον τρόπο ζωής είναι η αντίδραση των μορφών ζωής που έχουν περάσει από τα δονητικά χαμηλότερα ζώα στους ανθρώπους. Στη Γη υπάρχει μεγάλος φόβος. Οι δυσκολίες είναι πολλές αλλά εύκολες στην κατανόησή τους. Φανταστείτε το σαν ένα πολύ “κολλώδες” πλάσμα μέσα και έξω από το σώμα. Καθώς οι άνθρωποι απομακρύνονται μεταξύ τους, αυτό θα αποτελεί μια πράξη εξισορρόπησης μεταξύ ασφάλειας και απομόνωσης. Τώρα μαθαίνετε πολλά σχετικά μ’ αυτόν τον ιό, όπως τον αποκαλούν οι άνθρωποι. Στο τέλος θα αφήσει πίσω του έναν ευκολότερο δρόμο εξέλιξης για όλους τους ανθρώπους. Προκαλεί τη χαλάρωση του αιθερικού σώματος. Τα παιδιά επηρεάζονται λιγότερο καθώς τα περισσότερα έχουν ήδη αυτό το επίπεδο ενσωματωμένο. Μόνο ένα μικρό ποσοστό ανθρώπων θα πρέπει να τον κολλήσουν ώστε να επιτευχθεί η κρίσιμη μάζα και μερικοί που δεν νιώθουν άρρωστοι είναι κι αυτοί φορείς. Υπάρχουν κι άλλοι ιοί ήδη στη Γη, οι απαντήσεις έχουν ήδη φυτευτεί και η γνώση αρχίζει να εμφανίζεται στη συλλογική συνειδητότητα.

Σας παρακαλούμε να θυμάστε πως έχουμε μιλήσει για τον αυξανόμενο διαχωρισμό στη Γη. Το μήνυμα που ακολουθεί είναι σχετικό με όλο αυτό. Έχουμε ήδη σχολιάσει πολλές φορές πως αν η Γη δεχθεί επίθεση από το διάστημα, αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να φέρει κοντά τις καρδιές των ανθρώπων καθώς εκείνοι θα συνειδητοποιήσουν πως έχουν πολλά περισσότερα κοινά απ’ ό,τι διαφορές. Από τη δική μας οπτική, αυτό είναι που συνέβη. Οι Εργάτες του Φωτός σε όλο τον κόσμο ξέρουν πως έχουν κληθεί σε δράση με νέους τρόπους. Να θυμάστε πως θα το ξεπεράσετε και, από την άλλη πλευρά, οι άνθρωποι θα αρπάξουν αυτή την ευκαιρία να δημιουργήσουν από την αρχή. Πολλοί από εσάς που κρατούν την ενέργεια σιωπηλά, θα κληθούν τώρα σε δράση. Θα υπάρξει περισσότερος φόβος στη Γη. Θεωρήστε το αυτό ως μια ευκαιρία για φως για όλους τους Εργάτες του Φωτός. Ο φόβος και η αγάπη δεν μπορούν να καταλαμβάνουν τον ίδιο χώρο. Βρείτε την αγάπη και προωθήστε την. Κρατήστε τις καρδιές ενωμένες με όσους τρόπους μπορείτε αγαπημένοι μας και ένας νέος κόσμος θα εμφανιστεί. Αν επιτύχετε, η ανθρώπινες καρδιές θα εγερθούν ενωμένες.

Espavo

To γκρουπ

_________________________________

Χαιρετισμούς, αγαπημένοι μας.

Ερχόμαστε σήμερα κοντά σας με μεγάλη χαρά. Βλέπετε, όταν φύγατε από την Εστία ήσασταν όλοι ενωμένοι. Υπάρχει μια πολύ βαθιά σύνδεση ανάμεσά σας γιατί είστε κομμάτι ο ένας του άλλου. Αγαπημένοι μας, είναι σαν να θεωρείτε τα δάχτυλα του χεριού ξεχωριστά μεταξύ τους. Αυτός ο διαχωρισμός σας καθορίζει ως άτομα γιατί έτσι καθορίζετε τα πράγματα ως άνθρωποι. Όμως όταν θυμάστε αυτή τη σύνδεση, καθορίζετε τα πράγματα ως πνεύματα. Πρόσφατα υπήρξε ένας μεγάλος διαχωρισμός κι αυτή η βαθιά σύνδεση ήταν σκόπιμη. Γιατί; Επειδή αν είναι να ελεγχθούν οι άνθρωποι, υπάρχει μονάχα ένας τρόπος να γίνει αυτό κι αυτός είναι να διαχωριστείτε και να διαιρεθείτε. Αυτή η προσπάθεια ήταν πολύ επιτυχημένη.

Ενότητα της Καρδιάς

Ο διαχωρισμός και η διαίρεση μπορούν να αλλάξουν, αυτό όμως εξαρτάται από εσάς. Άσχετα με το στρατόπεδο που νομίζετε ότι έχετε επιλέξει, το πιο σημαντικό είναι να αφήσετε τα στρατόπεδα και να αρχίσετε να ενώνετε ξανά τις καρδιές σας. Να θυμάστε αγαπημένοι μας πως στην Εστία τα πάντα είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους. Θα γελάτε μ’ αυτό όταν θα επιστρέψετε στην Εστία γιατί υπάρχει μια πολύ ισχυρή σύνδεση με τα πάντα. Οι μήνες και τα χρόνια που έρχονται θα εμφανίσουν νέες προκλήσεις και δυσκολίες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να κοιτάξετε προς τα πίσω στην ιστορία σας και θα δείτε πως αυτό είναι αλήθεια. Καθώς αυτές οι νέες διαδικασίες εξελίσσονται και οι ενέργειες αρχίζουν να ενώνονται, πολύ γρήγορα θα ανακαλύψετε την ενέργεια της ενότητας, ειδικά της ενότητας της καρδιάς. Η αλήθεια είναι πως πολλοί από εσάς εισήλθατε στη χρονική ροή ακριβώς αυτή τη στιγμή γιατί ατομικά φέρετε κάτι πολύ σημαντικό για την ανθρώπινη συλλογικότητα. Η πρόκληση είναι πως αν είστε διαχωρισμένοι, δεν το θυμάστε.

Συνδέοντας τις Καρδιές

Αυτό που ζητάμε απ’ όλους σας να κάνετε στο διάστημα που έρχεται είναι να αφήσετε τα στρατόπεδα. Μήπως καθορίζετε τον εαυτό σας σύμφωνα με τις παρελθοντικές σας επιλογές; Αν το κάνετε, αυτή η αλλαγή θα είναι πιο δύσκολη. Αρχίστε να κοιτάζετε το πώς μπορείτε να συνδεθείτε μεταξύ σας, έστω και για μια στιγμή. Βρείτε κάτι που έχετε κοινό με κάθε άνθρωπο που συναντάτε στο μονοπάτι σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να βρείτε αυτό το μικρό πραγματάκι σε κάποιον με τον οποίο μπορείτε να συνηχήσετε και αυτόματα θα επαναφέρετε τις συνδέσεις που είχατε όταν ήσασταν στην Εστία. Θα καταφέρετε ουσιαστικά να νιώσετε μια δύναμη να έρχεται από τους άλλους όταν θα μπορέσετε να εναρμονιστείτε μαζί τους. Είναι διαθέσιμη σε όλους ακόμα και τώρα, καθώς οι συνδέσεις είναι πολύ δυνατές.

Αγαπημένοι μας, να ξέρετε πως αυτή είναι μια ευκαιρία για το φως να συνδέσει τις καρδιές που είναι διαχωρισμένες εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αυτές οι νέες ενέργειες βρίσκονται εδώ τώρα και ανυπομονούμε να δούμε τι θα τις κάνετε.

Υπάρχει ένα μεγάλο εύρος κυμάτων που πηγάζουν από διάφορα μέρη του σύμπαντος και φτάνουν συνεχώς στη Γη. Τον προηγούμενο Νοέμβριο σας είπαμε για ένα απ’ αυτά τα κύματα που θα έρθει και θα δημιουργήσει ευκαιρίες να αλλάξετε τα πάντα, αλλάζοντας τη βασική ενέργεια στην οποία ζείτε όλοι. Αυτό συνέβη αλλά υπάρχουν υπολειπόμενα κύματα που συνεχίζουν να έρχονται, το ένα πίσω απ’ το άλλο. Ένα πολύ όμορφο πράγμα που είδαμε σ’ αυτό το ενεργειακό κύμα είναι η άνοδος της θηλυκής ενέργειας. Έχει πάει στη βάση κι έχει ακγυρωθεί με εντελώς νέο τρόπο, σε ένα εντελώς νέο μέρος.

Εσείς το καταστήσατε αυτό δυνατόν αγαπημένοι μας και είστε πολύ επιτυχημένοι σ’ αυτό. Αν και δεν βλέπετε τα αποτελέσματα ακόμα, η νέα θηλυκή βάση έχει αγκυρωθεί πολύ σταθερά. Θα χρειαστεί χρόνο να διαδοθεί και αυτή η φωνή να ακουστεί ως μια συλλογικότητα. Μην αυταπατάσθε, βρίσκεται σε κίνηση. Είστε όλοι υπεύθυνοι γι’ αυτό επειδή χωρίς έναν χώρο για την ενέργεια να προσγειωθεί, αυτή θα είχε φύγει γρήγορα. Στην πραγματικότητα, τα πάντα θα είχαν επιστρέψει στο φυσιολογικό. Αυτό δεν συνέβη όμως, και αν και είστε ακόμα πολύ μπερδεμένοι, τα πάντα έχουν μπει στη θέση τους.

Έχετε αγκυρώσει κάτι πολύ δυνατό εδώ και τους επόμενους μήνες θα πρέπει να κινηθείτε προς αυτό. Αν μπορέσετε, απορροφήστε αυτή την ενέργεια βρίσκοντας έναν τρόπο που λειτουργεί για εσάς. Όλοι θα το αντιμετωπίσουν με διαφορετικό τρόπο. Μερικοί άνθρωποι θα το νιώσουν σαν ένα είδος δύναμης ενώ άλλοι ίσως το νιώσουν σαν αδυναμία. Γιατί; Διότι αν κινείστε από την αρσενική ενέργεια, η οποία καθορίζει τη δύναμη ως ισχύ στην αρμονία της θηλυκής ενέργειας, μπορεί να σας φανεί ότι είστε ευάλωτοι. Αγαπημένοι μας, σας λέμε πως σ’ αυτή την ευπάθεια είναι που βρίσκεται η μεγαλύτερη δύναμη. Οπότε, όταν συμβαίνει αυτό κι εσείς πρέπει να σχεδιάσετε πώς θα αντιδράσετε, φέρ’ τε όλη την ενέργεια με πρόθεση. Σταματήστε, πάρ’ τε μερικές αναπνοές και δράστε αντί να αντιδράσετε.

Στους επόμενους μήνες θα εμφανιστούν ευκαιρίες  λόγω της δουλειάς που έχετε ήδη κάνει. Αν και μπορεί να νομίζετε πως γλιστράτε προς τα πίσω ή πως η κοινωνία σας πηγαίνει προς τη λάθος κατεύθυνση, δεν μετριέται έτσι. Πολύ απλά, μετριέται μια καρδιά κάθε φορά, αρχίζοντας με τη δική σας. Βλέπετε, θέτετε την ενέργεια για τον κόσμο σας με περισσότερους τρόπους απ’ όσους φαντάζεστε. Αν και μπορεί να φαίνεται πως είστε αποκομμένοι από τους άλλους, δεν είστε γιατί αυτή είναι η εξάσκηση  της διάκρισης μέσα στο χάος.

Ένας Νέος Ρυθμός

Ήσασταν πολύ απασχολημένοι. Η Γη δεν επιβράδυνε τους ρυθμούς της, αντίθετα τώρα επιταχύνει. Πριν από πολλά χρόνια ανακαλύφθηκε πως τα άστρα στον ουρανό κινούνται μακριά από τη Γη με ολοένα και αυξανόμενη ταχύτητα και η Γη τώρα αυξάνει τον ρυθμό της.

Αν συνδεθείτε με τις βασικές αρχές της καλοσύνης προς τους άλλους και προς τον εαυτό σας, ενεργειακά θα ανοίξετε πόρτες με πολλούς νέους τρόπους. Αυτή είναι μια στιγμή ενότητας, αγαπημένοι μας. Καθώς κινείστε από τη μια εποχή στην επόμενη, η ενέργεια στη Γη αλλάζει δραστικά τώρα. Συνδέεται στα πιο βασικά επίπεδα. Αν και δεν το βλέπετε αυτό σε τακτική βάση στις ειδήσεις σας προς το παρόν, η ενέργεια μαζεύεται και αυξάνεται. Να περιμένετε ένα θαύμα αγαπημένοι μας κι εμείς θα σας βοηθήσουμε να το δημιουργήσετε.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε όμορφα μαζί σ’ αυτή την πανέμορφη νέα Γη.

Espavo

 Το γκρουπ.

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!