Μάρτιος 2018

Οι Εξελισσόμενοι Άνθρωποι

Η Ώρα τής Εν-θύμισης

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας, είμαι η Μερλία.

Ήρθα στη Γη σήμερα για να βοηθήσω να ισορροπήσετε την ενέργεια. Υπάρχει μεγάλη κίνηση στον πλανήτη σας και συμβαίνουν παράλληλα τόσα πολλά πράγματα, που είναι πολύ μαγικό για εμάς να τα παρατηρούμε από αυτή την πλευρά τού πέπλου. Σας έχουμε πει για τα περίπου 22 διαφορετικά κύματα που έρχονται το 2018 τα οποία ξεκινούν τώρα. Τα περισσότερα θα έρθουν σε τρεις μήνες: Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο. Η ενέργεια θα έρχεται με σταθερούς ρυθμούς, οπότε δεν θα την αισθανθείτε όπως παλιά με τα κύματα να σας χτυπούν δυνατά, θα είναι σαν μια μόνιμη αύξηση ενέργειας. Φυσικά, η ιδέα είναι να είστε άνετοι με την αλλαγή, επειδή αυτό είναι που γίνεται ουσιαστικά. Το έχετε δει να έχει επίπτωση σε πολλές από τις ιδιότητές σας στη Γη, σε πολλούς διαφορετικούς τομείς. Έχει επίσης να κάνει με την εξισορρόπηση της θηλυκής με την αρσενική ενέργεια στον πλανήτη σας και είμαστε πολύ υπερήφανοι να το παρακολουθούμε. Αγαπημένοι μας, αντιλαμβανόμαστε πως είναι πολύ τρομακτικό και άβολο για τους ανθρώπους να αλλάζουν. Οι άνθρωποι αντιστέκονται στις αλλαγές και αν μπορούν να τις καθυστερήσουν ή να τις σταματήσουν, θα το προσπαθήσουν.

Επανεκκίνηση του Παρελθόντος, Απελευθέρωση των Συστημάτων Πεποίθησης

Ουσιαστικά, οι βάσεις έχουν τεθεί για εσάς με νέο τρόπο. Το έδαφος έχει καθαριστεί, γιατί έχετε μια νέα βασική ενέργεια στην πέμπτη διάσταση. Αρχίζετε να βλέπετε νέα πράγματα, αν και μερικοί τα δουλεύετε ξανά και ξανά. Συχνά αυτά είναι σπόροι που έχουμε φυτέψει 30 ή ακόμα και 50 χρόνια πριν και που τελικά αρχίζουν να φυτρώνουν. Μερικούς τους έχετε κρύψει από τους εαυτούς σας συνειδητά, ώστε να σας παρακινήσουν ή να σας ελέγξουν κατά κάποιον τρόπο. Οι άνθρωποι αρχίζουν να βλέπουν πράγματα από μια υψηλότερη οπτική, κάνοντάς το αδύνατον να κρυφτούν αυτοί οι σπόροι πλέον. Το καλωσορίζουμε αυτό αγαπημένοι μας, επειδή τώρα αρχίζετε να βλέπετε τους εαυτούς σας αλλά και το παιχνίδι από τη δική μας οπτική.

Συστήματα Πεποιθήσεων

Όπως έχουμε ξαναπεί, η μεγαλύτερη πρόκληση είναι τα συστήματα πεποιθήσεων. Πολλοί άνθρωποι ανατράφηκαν με συστήματα πεποιθήσεων τα οποία είναι βαθιά ριζωμένα γιατί πολλά απ’ αυτά έχουν περάσει από γενιά σε γενιά. Πολύ συχνά, ακόμα και οι σχέσεις έχουν χτιστεί πάνω σε συστήματα πεποιθήσεων. Εμείς δεν δυσκολευόμαστε με τις ανθρώπινες πεποιθήσεις. Πιστεύουμε πως η πίστη είναι πολύ σημαντική. Η δυσκολία υπάρχει όταν παίρνετε μια πεποίθηση και γύρω της χτίζετε ένα ολόκληρο σύστημα. Αρχίζετε να εξελίσσεστε ταχύτερα καθώς τα 22 κύματα καταφθάνουν στη Γη με απίστευτους ρυθμούς. Αγαπημένοι μας, αυτό είναι το σημείο που θέλουμε να κοιτάξετε. Κάποιοι από εσάς έχετε εξετάσει τα συστήματα πεποιθήσεών σας. Πολλοί έχουν τρέχοντα συστήματα πεποιθήσεων, τα οποία δεν άπτονται απαραίτητα των γύρω ανθρώπων, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε δυσκολίες με τους γονείς, τα αδέλφια και τους φίλους σας. Αυτό συμβαίνει γιατί χτίζετε τις σχέσεις σε ένα επίπεδο και μετά κινείστε τόσο γρήγορα που οι σχέσεις δεν είναι πια οι ίδιες. Μπορεί ακόμα και να έχετε την τάση να χαλάτε τις σχέσεις λόγω αυτής της εξέλιξης της σκέψης. Αν συμβαίνει αυτό, μη φοβάστε. Η Οικογένεια της “Ε” βρίσκεται εδώ. Βρίσκεστε εδώ σε μια κρίσιμη εποχή. Αν και μπορεί να νιώθετε πως είστε μόνοι, πως κανείς δεν μπορεί να σας καταλάβει ή δεν υπάρχει κανείς στον οποίο μπορείτε να μιλήσετε ελεύθερα, εμπιστευθείτε το γεγονός πως δεν είστε ποτέ μόνοι. Να ξέρετε πως αν νιώθετε έτσι, βρίσκεστε στο τέλειο μέρος επειδή γειώνετε το φως σε ένα πολύ σκοτεινό μέρος.

Προάγγελοι του Φωτός

Δεν σας λέμε πως το ένα είναι σωστό και το άλλο λάθος αλλά η εξέλιξη συμβαίνει και παρασέρνει τα πάντα. Έχετε ήδη παρατηρήσει μια αντίδραση και αυτό θα συνεχιστεί καθώς πολλοί άνθρωποι φοβούνται πως θα κινηθούν αντίστροφα στην εξέλιξή τους. Ίσως να προσπαθήσουν παλιότερες τεχνικές ή να πιστέψουν πως έχουν φτάσει πολύ μακριά με μεγάλη θετικότητα. Έτσι, θα πάνε προς τα πίσω και θα προσπαθήσουν πράγματα που έχουν περάσει από γενιά σε γενιά, γιατί αυτό παλιά λειτουργούσε. Όμως, τώρα που έχετε φύγει από την τρίτη διάσταση, η πραγματικότητα της πέμπτης διάστασης βρίσκεται εδώ ώστε να γειωθείτε με νέο τρόπο. Ανυπομονούμε γι’ αυτό, επειδή είστε οι Προάγγελοι του Φωτός. Είστε επίσης εκείνοι που έχουν επιλέξει να βρίσκονται σε αυτό τον πλανήτη σε αυτή την υπέροχη εποχή αλλαγών. Περιμένουμε να δούμε τι θα κάνετε με αυτές, επειδή από εσάς εξαρτάται. Αν και πολλοί από εσάς έχετε έρθει από το μέλλον για να βρίσκεστε εδώ αυτή την εποχή φέροντας κάτι σημαντικό στη Γη και στην ανθρωπότητα. Ίσως να πιστεύετε πως αυτό σημαίνει ότι το μέλλον είναι ασφαλές, θυμηθείτε όμως πως κάθε φορά που κάνετε μια αλλαγή, αυτή προχωράει στον χρόνο.

Ταξίδι στον Χρόνο

Αυτό το μαθαίνετε τώρα, γιατί στην πέμπτη διάσταση έχετε τη δυνατότητα να ταξιδέψετε στον χρόνο. Αυτό είναι κάτι νέο για όλους σας, αν και το ονειρεύεστε εδώ και πολλά χρόνια. Ναι, ήταν μέρος τής επιστημονικής σας φαντασίας για πολύ καρό, φυτεύοντας σπόρους ελπίδας. Ουσιαστικά θα δείτε τα ταξίδια στον χρόνο να γίνονται πραγματικότητα. Δεν μιλάμε να γυρίζετε πίσω μερικούς αιώνες αλλά ότι θα γυρίζετε πίσω στην δική σας ιστορία και θα καθαρίζετε κάτι που σας περιόριζε. Ίσως αυτό να ήταν μια πεποίθηση, ένα γεγονός ή μια τραυματική εμπειρία που συνέβη και υπάρχει στην κυτταρική σας μνήμη. Αυτό θα σας επιτρέψει να κινηθείτε σε αυτές τις αλλαγές με ευκολία, γιατί αυτά είναι τα πράγματα που σας περιορίζουν από το να κινηθείτε και να εκμεταλλευθείτε τα 22 κύματα που θα έρθουν στη Γη αυτή τη χρονιά. Για να γίνει αυτό, πρέπει να αποσυνδεθείτε από το παρελθόν σας, κάτι που είναι πολύ δύσκολο για όλους επειδή έχετε χτίσει όλες σας τις πεποιθήσεις, τις ενέργειες και τις σχέσεις με γραμμικό τρόπο. Τώρα που βρίσκεστε στην Πέμπτη διάσταση, δεν χρειάζεται να ακολουθείτε αυτόν τον τρόπο. Αντίθετα, με λίγη εξάσκηση μπορείτε να κινηθείτε προς κάθε κατεύθυνση κι εμείς θα σας πούμε περισσότερα καθώς θα το κάνετε.

Αγαπημένοι μας, βρίσκεστε σε έναν νέο κόσμο και προσαρμόζεστε σε νέα φυσικά σώματα. Καταλάβετε πως το πνεύμα σας κινείται πρώτο, επειδή αυτό είναι το αιθερικό κομμάτι σας που δεν έχει πυκνότητα. Είστε συνδυασμένοι με το φυσικό σας σώμα, δημιουργώντας αυτή τη φούσκα μαγείας – εμείς την ονομάζουμε φούσκα βιολογίας – η οποία φιλοξενεί το πνεύμα σας για ένα μικρό διάστημα. Αυτό είναι το πεπερασμένο κομμάτι σας, που έχει αρχή και τέλος. Αυτή η φούσκα θα σας φιλοξενεί για τη χρονική διάρκεια που θα βρίσκεστε εδώ, αν τη φροντίζετε, την τρέφετε και δουλεύετε μαζί της. Πρέπει να σας πούμε πως η ίδια η φούσκα μπορεί να αλλάζει, επιτρέποντας σε νέες ενέργειες και ιδιότητες να έρθουν, αγκυρώνοντάς τες στην πραγματικότητα της πέμπτης διάστασης για εσάς. Αυτό χρειάζεται χρόνο κι εξάσκηση αλλά όλοι σας βρίσκεστε στην τέλεια θέση για να κινηθείτε προς τα εμπρός στην καλύτερη χρονική στιγμή και εν μέσω αλλαγών στον πλανήτη σας.

Εν-θυμούμενοι το Σώμα Φωτός

Γι’ αυτό χρειάζεται να γίνουν κάποια πράγματα. Τι σημαίνει αυτό; Πρέπει να κινηθείτε προς το σώμα φωτός αύριο; Όχι αγαπημένοι μας, για τον καθένα σας αυτό θα συμβεί στην κατάλληλη στιγμή, με την ενέργεια που σας εξυπηρετεί καλύτερα, όταν θα είστε έτοιμοι και όχι νωρίτερα. Είστε στον πλανήτη τής ελεύθερης επιλογής για κάποιον λόγο και το τιμάμε αυτό. Είστε πιο μαγικοί απ’ όσο νομίζετε κι όμως πρέπει να το ανακαλύψετε αυτό μόνοι σας. Πρέπει να κινηθείτε μέσα από αυτές τις ενέργειες για να συλλέξετε όλες σας τις εμπειρίες στη Γη, μόνοι σας. Να ξέρετε πως είμαστε μαζί σας. Το πνεύμα είναι μαζί σας. Ο ανώτερος εαυτός σας έχει μια νέα σύνδεση με τον σωματικό εαυτό σας. Απελευθερώνοντας την παλιά σας ιστορία, αλλάζοντας και καθαρίζοντάς την, θα έχετε ευκαιρίες να κινηθείτε προς μια υψηλότερη δονητική κατάσταση στο σώμα που έχετε τώρα. Τελικά όλοι θα κινηθούν προς το σώμα φωτός. Οι άνθρωποι δεν θα έχουν πυκνότητα μετά από λίγα χρόνια, επειδή μόλις αυτή η διαδικασία ξεκινήσει και οι άνθρωποι κινούνται προς το σώμα φωτός με κανονικούς ρυθμούς, μέσα σε 15 χρόνια όλοι στη Γη θα έχουν την ευκαιρία να πάνε προς τα εκεί με ευκολία. Βρίσκεστε εδώ για να κρατήσετε την πόρτα ανοιχτή και να κάνετε το πρώτο βήμα προς τα εμπρός. Μακάρι ο δρόμος να ήταν εύκολος αλλά μερικές φορές δεν θα είναι. Συχνά οι εμπειρίες σας θα είναι δυσκολότερες από εκείνων που ακολουθούν, γιατί εσείς θα πρέπει να ανοίξετε την πόρτα. Εσείς θα πρέπει να βιώσετε τις περισσότερες αλλαγές. Όμως, είστε επίσης και η Οικογένεια της “Ε” και το έχετε ξανακάνει. Στην πραγματικότητα, όταν η μνήμη σας επιστρέψει πλήρως και φύγετε απ’ αυτό το σώμα, θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε ποιοι είστε πραγματικά. Εμείς θα είμαστε εκεί με μεγάλα χαμόγελα στα πρόσωπά μας, παρακολουθώντας καθώς η μνήμη σας θα επιστρέφει.

Πολλοί το έχετε κάνει αυτό σε άλλα παιχνίδια σε άλλα μέρη στο σύμπαν, περισσότερες φορές απ’ όσες μπορείτε να μετρήσετε. Όταν σε κάποιο παιχνίδι πλησιάζετε στην κρίσιμη μάζα όπου αρχίζουν οι αλλαγές, η Οικογένεια της “Ε” έρχεται και βοηθά να επιτευχθεί αυτή η κρίσιμη μάζα. Η Οικογένεια της “Ε” κάνει τώρα τη μεγάλη διαφορά στον πλανήτη σας. Αν και βρίσκονται εδώ πολλά χρόνια, η ανθρωπότητα τώρα είναι έτοιμη για τις απαιτούμενες αλλαγές. Η κρίσιμη μάζα έχει επιτευχθεί και βλέπετε τα πράγματα να αλλάζουν. Πράγματα που ήταν κολλημένα ή δεν λειτουργούσαν στο παρελθόν, ξαφνικά λειτουργούν με νέους τρόπους και αλλάζουν τα πάντα γύρω σας. Είναι θαυμάσιο κι ενδιαφέρον να το παρακολουθούμε. Γίνετε μέρος του αγαπημένοι μας. Να ξέρετε πως έχετε περισσότερα χαρίσματα απ’ όσα νομίζετε και είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι γι’ αυτό που πρόκειται να συμβεί. Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να κρατήσετε τις πόρτες ανοιχτές και να κρατήσετε όρθιο τον καθρέφτη μπροστά σας ώστε να μπορέσετε να εν-θυμηθείτε και να δείτε ποιοι πραγματικά είστε. Να ξέρετε πως τα έχετε όλα αυτά βαθιά μέσα σας και όλα όσα χρειάζεστε βρίσκονται εδώ. Δεν χρειάζεστε τίποτα απ’ έξω αγαπημένοι μας.

Καθώς αυτές οι νέες ενέργειες αρχίζουν να καταφθάνουν, θα βιώσετε διαφορετικούς τρόπους σκέψης. Πάντα σκεφτόσασταν γραμμικά, όπως βιώνετε και τον χρόνο. Σας είπαμε όμως πως το ταξίδι στον χρόνο είναι εφικτό στην πέμπτη διάσταση. Πολλοί πιστεύετε πως είναι υπέροχο και πως μπορείτε να επιστρέψετε σε μια πιο εύκολη και πιο ήρεμη χρονική περίοδο. Όμως ο χρόνος σας είναι περιορισμένος σε εκείνες τις επισκέψεις, για τον απλούστατο λόγο ότι προχωράει πολύ γρήγορα μέσα στο χρονικό συνεχές. Φανταστείτε το σαν μια σπείρα στην πέμπτη διάσταση. Αν και μπορείτε να κάνετε τη διαφορά στη δική σας ζωή αυτή τη στιγμή, πηγαίνοντας πίσω ξεκαθαρίζετε πράγματα και δημιουργείτε ευκαιρίες για τον εαυτό σας. Πηγαίνετε πίσω και θέτετε υπενθυμίσεις – κρυστάλλους – στο μονοπάτι σας ώστε καθώς τους συναντάτε, ξαφνικά θυμάστε την Εστία. Εν-θυμάστε τα πράγματα που θέλατε: το μονοπάτι σας, τα συμβόλαιά σας και λίγο από το ποιοι είστε. Αυτή είναι υπέροχη εποχή για να βρίσκεστε εδώ και η μαγεία μόλις ξεκινά. Αυτή θα είναι μια γεμάτη χρονιά αλλαγών αγαπημένοι μας και είστε έτοιμοι γι’ αυτήν. Η Οικογένεια της “Ε” είναι στη θέση της. Εμείς σας γιορτάζουμε και σας βοηθάμε να εν-θυμθείτε ποιοι είστε πραγματικά.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας φέρνω αυτό το μήνυμα – ένα μήνυμα ελπίδας και πραγματοποιημένων ονείρων. Ακόμα δεν συνειδητοποιείτε τον σκοπό σας. Καθώς η εξέλιξη αυτού του πλανήτη και της ανθρωπότητας παίρνει μια νέα μορφή, είναι μια υπέροχη εποχή να βρίσκεστε εδώ. Η θέση σας είναι κρατημένη και είμαστε χαρούμενοι να σας βλέπουμε σε αυτήν. Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας χαιρετούμε με αυτό τον τρόπο και σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία και να παίζετε αυτό το νέο παιχνίδι όμορφα μαζί.

Είμαι η Μερλία. Ελάτε να με δείτε καμία φορά.

Espavo.

­____________________________________

Ο Εξελισσόμενος Άνθρωπος

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας.

Ερχόμαστε κοντά σας σήμερα ως ομάδα γιατί έχουμε να σας πούμε μια ιστορία για γεγονότα που συμβαίνουν στον πλανήτη σας. Φτάνετε σε υπέροχα επίπεδα εξέλιξης. Η Γη επίσης αλλάζει. Βλέπετε μεγάλη ομορφιά εδώ. Να σας πούμε αρχικά πως γίνεστε νέοι άνθρωποι κι αυτό είναι συναρπαστικό. Την τελευταία φορά σάς μιλήσαμε για τους πολυδιαστασιακούς εαυτούς σας και πώς έχετε κρύψει λίγη από την τελειότητά σας σε 11 διαφορετικές εμπειρίες τής ζωής σας, κάνοντας διαφορετικές επιλογές ο καθένας κι επιλέγοντας διαφορετικές διαδρομές. Εδώ κάνατε μια επιλογή, τέλεια ζυγισμένη. Αν και πηγαίνετε προς αυτή την κατεύθυνση σε αυτή τη διάσταση, σε μια άλλη κάνετε άλλη επιλογή. Τίποτα λοιπόν δεν χάνεται από την εμπειρία σας ως πνεύμα που προσποιείται ότι είναι άνθρωπος.

Αλλαγές στο DNA τού Φυσικού Σώματος

Σήμερα θα μιλήσουμε για την φυσική σας ύπαρξη, επειδή κι αυτή αρχίζει να αλλάζει. Αρχίζει από το μικρότερο επίπεδο – το επίπεδο του DNA σας – το οποίο έχει περισσότερες έλικες απ’ όσες νομίζετε. Υπάρχουν συνολικά 12 έλικες με πολύ αδύναμο μαγνητικό πεδίο, οι οποίες ουσιαστικά περιβάλλουν τις υπόλοιπες έλικες. Αυτές οι έλικες αρχίζουν να ενεργοποιούνται. Καθώς συμβαίνει αυτό και καθώς οι διαστασιακοί τοίχοι μεταξύ των διαστάσεών σας αρχίζουν να λεπταίνουν, το φυσικό σας σώμα αρχίζει να αλλάζει. Σας έχουμε πει εδώ και αρκετό καιρό για τα συναισθήματά σας που διαρρέουν από τη μια ζωή σας στην άλλη. Μερικές φορές μπορεί να νιώθετε πολύ χαρούμενοι, πολύ λυπημένοι ή και μελαγχολικοί χωρίς ιδιαίτερο λόγο, μόνο για να ανακαλύψετε πως βιώνετε την εμπειρία που συμβαίνει σε κάποια άλλη διάσταση και με την οποία δεν είχατε ασχοληθεί στο παρελθόν. Τώρα αρχίζετε να λαμβάνετε σκέψεις και συναισθήματα μέσα απ’ αυτούς τους τοίχους. Όχι μόνο οι μαγνητικές ιδιότητες του κύματος περνούν από τον τοίχο αλλά και τμήματα των ηλεκτρικών ιδιοτήτων. Να σας εξηγήσουμε τι σημαίνει αυτό.

Σκέψεις που Περνούν από τους Διαστασιακούς Τοίχους.

Στην τρίτη διάσταση, ουσιαστικά βιώνετε τη ζωή γραμμικά, τη μια στιγμή μετά την άλλη. Στην τέταρτη διάσταση έχετε μάθει πως ο χρόνος είναι κυκλικός. Τώρα που βρίσκεστε στην πέμπτη διάσταση, ανακαλύπτετε πως ουσιαστικά είναι σπειροειδής, δηλαδή ένας συνδυασμός κίνησης προς τα εμπρός μέσω χρόνου και χώρου. Κι όμως επαναλαμβάνεται ξανά και ξανά, επιτρέποντας την τελειότητα. Με αυτές τις αλλαγές, αρχίζετε να σκέφτεστε διαφορετικά, λόγω του ότι είστε γειωμένοι γερά στην πέμπτη διάσταση. Αν και ολόκληρη η ανθρωπότητα έχει εισέλθει σε αυτή την ενέργεια, υπάρχουν πολλοί που ακόμα κρατιούνται από τις ιδέες τής τρίτης διάστασης. Αυτό εξηγεί γιατί υπάρχει τόσο μεγάλος διαχωρισμός στον πλανήτη σας αυτή τη στιγμή. Ποιες είναι λοιπόν οι σκέψεις που αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε μέσω των διαστασιακών τοίχων; Πώς το αντιμετωπίζετε αυτό; Σας λέμε πως αυτό σημαίνει ότι με κάποιους τρόπους θα αρχίσετε να έχετε νέες ιδέες. Με άλλους τρόπους θα σταματήσετε να σκέφτεστε γραμμικά, γιατί αυτή είναι η διεργασία σας. Πάντα είχατε τη μια σκέψη μετά την άλλη, η οποία οδηγούσε σε μιαν άλλη κ.ο.κ. Αυτό μπορεί να διακλαδωθεί φυσικά αλλά εσείς ακολουθείτε έναν κλάδο κάθε φορά. Αν ήταν δυνατόν να αρχίσετε να βιώνετε τη μη γραμμική σκέψη; Τώρα αρχίζετε να βιώνετε τις δυνατότητες που έχουμε εδώ στην Εστία. Όπως και με τον χρόνο που βρισκόμαστε στο τώρα, κάθε στιγμή. Τα πάντα είναι προσβάσιμα, άσχετα με το πού δείχνουμε. Μερικές φορές μιλάτε για ταξίδια στον χρόνο κι εμείς δεν έχουμε πρόβλημα με αυτό. Πάντοτε συνεχίζουμε από εκεί που θέλουμε, όποτε θέλουμε.

Μη Γραμμική σκέψη: Κόβοντας Δρόμο στη Διαδικασία τής Σκέψης

Τι θα γινόταν αν μπορούσατε να κάνετε το ίδιο με τις σκέψεις σας; Αυτό αρχίζει να συμβαίνει σε όλη την ανθρωπότητα. Ο άνθρωπος αρχίζει να εξελίσσεται πολύ γρήγορα ώστε να μπορεί να φέρει περισσότερο φως. Κινείστε προς το σώμα φωτός, κάτι που έχετε ξανακάνει στο παρελθόν. Το κάνατε στις μέρες τής Λεμουρίας, ως Ανασάζι και Μάγιας. Το είχατε κάνει σε μικρές περιοχές τής Γης, αυτή τη φορά όμως θα είναι μια αρκετά μεγάλη κίνηση. Αρχίζετε να κινείστε προς αυτή την κατεύθυνση κι ένα από τα ενδιάμεσα βήματα θα είναι να απελευθερώσετε τη συνήθεια της γραμμικής σκέψης. Αυτό θα προσφέρει συντομεύσεις παντού, αν και θα είναι πολύ απογοητευτικό για τα συστήματά σας. Οι καθηγητές σας των μαθηματικών θέλουν να μάθουν πώς φτάσατε στη λύση. Τι θα γινόταν αν μπορούσατε απλά να φτάσετε στη σωστή απάντηση κάθε φορά, χωρίς να ανησυχείτε για όλα τα βήματα που θα έπρεπε να κάνετε μέχρι εκεί; Αυτό θα ήταν μεγάλη απογοήτευση για τους καθηγητές και τους διευθυντές των σχολείων αλλά θα μπορούσε να εξελίξει την ανθρωπότητα ταχύτατα. Βασικά αυτό υπάρχει εμπρός σας· να μάθετε να μη σκέφτεστε γραμμικά. Τι ασκήσεις μπορείτε να κάνετε και πώς μπορείτε να δουλέψετε με αυτό; Πώς μπορείτε να εξασκηθείτε τώρα;

Αυτό είναι ουσιαστικά μη γραμμική σκέψη. Αγαπημένοι μας, τα περισσότερα από αυτά που θεωρείτε ότι είναι διαίσθηση, είναι στην πραγματικότητα channeling. Όταν παίρνετε απαντήσεις πολύ γρήγορα, δεν ξέρετε από πού έχουν έρθει. Τις περισσότερες φορές στη Γη, οι άνθρωποι δεν εμπιστεύονται μια απάντηση που ήρθε με τέτοιον τρόπο. Θέλουν να μπορούν να πάνε πίσω και να ακολουθήσουν τους κανόνες του πώς έφτασαν σε εκείνο το συμπέρασμα, ενώ ήταν ένα απλό βήμα. Εμείς το βρίσκουμε πολύ ενδιαφέρον, επειδή πολλές από τις μεγάλες ανακαλύψεις στον πλανήτη σας έγιναν από ανθρώπους που απλά ήξεραν πως αυτό ήταν το σωστό. Και μετά συνεχίζουν τη ζωή τους προσπαθώντας να ανακαλύψουν ό,τι ήταν απαραίτητο για να βάλουν το ένα πόδι τους μπροστά από το άλλο, χτίζοντας ένα γραμμικό μονοπάτι για να αποδείξουν αυτή την αλήθεια. Αν δεν το γνώριζαν από την αρχή, δεν θα το είχαν ανακαλύψει. Μιλάμε για τον Κοπέρνικο, τον Φιμπονάτσι, τον Σωκράτη, τον Αϊνστάιν, ακόμα και τον Τέσλα. Πρώτα γνώριζαν κάτι κι έπειτα το αποδείκνυαν. Αυτή η αίσθηση της γνώσης ονομάζεται channeling και μη γραμμική σκέψη. Αφού έπαιρναν το μήνυμα, ξεκινούσαν το γραμμικό μονοπάτι προς τα πίσω ώστε να το αποδείξουν.

Κι αν μπορούσατε απλά να κόψετε δρόμο; Δεν θα μπορούσατε να επιταχύνετε τα πράγματα στον πλανήτη σας; Σας λέμε αγαπημένοι μας πως αυτό είναι που έρχεται. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συνειδητοποιήσετε τη διαδικασία τής σκέψης σας. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να έχετε μια εκπληκτική ιδέα αλλά όταν την έχετε, πηγαίνετε προς τα πίσω για να ανακαλύψετε τι σας οδήγησε σε αυτή την ιδέα. Τι σκεφτόσασταν πριν απ’ αυτήν και ακόμα πιο πριν; Ακολουθήστε το μονοπάτι προς τα πίσω ώστε να συνειδητοποιήσετε τις συνήθειες της γραμμικής σας σκέψης. Αυτή είναι η αρχή τής διαδικασίας και πολύ σύντομα θα μπορείτε να κάνετε αυτά τα άλματα. Επειδή είστε άνθρωποι, δεν θα το εμπιστευθείτε. Πολύ λίγοι άνθρωποι το κάνουν στην αρχή, επειδή χρειάζεται εξάσκηση για να αρχίσετε να κατανοείτε πως δεν είναι πια απαραίτητα να ακολουθήσετε όλα αυτά τα μονοπάτια. Μπορείτε να βρίσκετε τη σωστή απάντηση κάθε φορά και ειδικά στις δύσκολες ερωτήσεις. Γιατί; Διότι υπάρχουν πάρα πολλά πλάσματα στην άλλη πλευρά τού πέπλου που θέλουν να επιτύχετε και ρίχνουν αυτές τις ιδέες στη συνειδητότητά σας. Αν μπορέσετε να αφήσετε τη γραμμική σκέψη, θα μπορέσετε να τα μεταφράσετε και να τα εμπιστευτείτε. Έχετε αυτή τη ροή συνειδητότητας που εκτείνεται πάνω από τα κεφάλια σας. Αγγίξτε την και πιάστε μια από αυτές τις σκέψεις για να την κάνετε δική σας. Είστε υπεύθυνοι για όλες αυτές τις σκέψεις; Όχι, κάποιες είναι αυτό που θα λέγατε αρνητικές σκέψεις. Όταν λαμβάνετε μια, μην προσπαθήσετε να την απελευθερώσετε ή να την αγνοήσετε, απλά πείτε “Να μια αρνητική σκέψη. Λέω να την αφήσω να φύγει. Εδώ όμως υπάρχει μια λαμπρή ιδέα, θα την πιάσω και θα την ανακαλύψω. Αγαπημένοι μας, επιλέξτε τις σκέψεις σας προσεκτικά. Δεν είστε υπεύθυνοι για όσα μπαίνουν στο κεφάλι σας, είστε όμως υπεύθυνοι για όσα μένουν εκεί.

Αρπάξτε αυτές τις ιδέες κι αρχίστε να ονειρεύεστε, μαθαίνοντας να κάνετε channeling στον νου και στην ακοή σας. Ολόκληρη η πραγματικότητά σας θα αρχίσει να αλλάζει πολύ γρήγορα, επειδή θα αποκτήσετε μια νέα αντίληψη για τα πάντα γύρω σας. Και όσο πιο ανοιχτοί είστε σε αυτή την αντίληψη, τόσο περισσότερο θα αρχίσετε να βλέπετε τις αλλαγές. Οι αλλαγές είναι μπροστά σε όλους σας αγαπημένοι μας. Έχετε τοποθετηθεί στη Γη αυτή ακριβώς τη στιγμή για κάποιον λόγο. Κανείς δεν είναι εδώ κατά λάθος, κανείς εδώ δεν πιάνει απλά χώρο. Ναι, βρίσκεστε εδώ για κάποιον λόγο. Μας αρέσει να σας βλέπουμε να δουλεύετε με αυτό και ανυπομονούμε να δούμε τι θα γίνει στη συνέχεια. Έρχονται συναρπαστικές στιγμές στον πλανήτη σας. Αν και υπάρχουν δυσκολίες, δεν ανησυχούμε, γιατί έχουν αναλάβει οι καλύτεροι.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας καθρεφτίζουμε με αυτό τον τρόπο και σας βοηθάμε να θυμηθείτε ποιοι είστε, σε αυτή την εποχή των αλλαγών. Έχετε ήδη κερδίσει το παιχνίδι αγαπημένοι μας. Σας αφήνουμε με τρεις ενθυμίσεις· να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία επειδή έτσι φροντίζετε τον εαυτό σας. Μην ξεχνάτε να παίζετε όμορφα μαζί.

Espavo αγαπημένοι μας.

Το γκρουπ

____________________________________

Ο Αμόρ γίνεται ο Δάσκαλος

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας. Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.

Καλωσορίσατε όλοι, καθώς θα σας πάμε σε μια ακόμα ιστορία τού Αμόρ στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής του ως εφήβου που δουλεύει σε καιρούς παρόμοιους με αυτούς στον πλανήτη σας τώρα. Στη Λεμουρία, τα πράγματα φυσικά ήταν διαφορετικά. Ήταν συνηθισμένοι να δουλεύουν με σύνδεση από καρδιάς, την οποία πολλοί λίγοι άνθρωποι έχουν τώρα στη Γη. Έχετε καταφέρει να διαχωριστείτε αρκετά από τότε και τώρα το παιχνίδι σας είναι πολύ διαφορετικό. Κι όμως, καθώς εξελίσσεστε αγαπημένοι μας, έρχεστε κοντά ώστε να έχετε συνδέσεις από καρδιάς παρόμοιες με αυτές που είχαν εκείνοι. Στην πραγματικότητα, είχαν μορφές επικοινωνίας που δεν έχετε τώρα αλλά και δεν τις χρειάζεστε. Δεν είστε ακόμα έτοιμοι να έχετε συνδέσεις από καρδιάς, όπου θα καταλαβαίνετε πολύ βαθιά τους άλλους. Οι άνθρωποι ακόμα προτιμούν να προστατεύουν τα μυστικά τους. Η βαθιά επικοινωνία έρχεται στη νέα σας πραγματικότητα, καθώς οι άνθρωποι βρίσκονται για τα καλά στην πέμπτη διάσταση.

Να σας προχωρήσω λοιπόν στην ιστορία τού Αμόρ γιατί βρίσκουμε τον Αμόρ να εργάζεται σε μια δουλειά που λατρεύει. Είναι ειδικός παραλαβών. Εκείνος δεν αποκαλούσε τον εαυτό του έτσι αλλά βασικά αναλάμβανε όσους έρχονταν για την αναζωογόνησή τους. Στις μέρες τής Λεμουρίας υπήρχαν Ναοί Αναζωογόνησης. Ήταν απλά, όμορφα μέρη, γεμάτα συντονισμένους κρυστάλλους που μπορούσαν να καθρεφτίσουν την ενέργειά σας πίσω σε εσάς. Έχουμε μιλήσει πολύ αγαπημένοι μας για τις διάφορες δονητικές υπογραφές που έχει το σώμα σας κι αυτοί οι κρύσταλλοι ήταν σχεδιασμένοι έτσι που να μπορείτε να πάτε εκεί για μικρό διάστημα και να επαναφέρετε τη δονητική υπογραφή τού σώματός σας. Γι’ αυτό η διάρκεια ζωής τους έφτανε περίπου τα 300 χρόνια. Να σας πάω λίγο πιο μακριά, επειδή ο Αμόρ έγινε σπουδαίος στο να βοηθά ανθρώπους να φτάσουν στο ανώτερο δυναμικό τους όσο βρίσκονταν στους Ναούς Αναζωογόνησης. Τον θαύμαζαν για τη θέση που κατείχε κι εκπαίδευε πολλούς άλλους. Η αλήθεια είναι πως μπορούσε να βοηθήσει ανθρώπους να απελευθερώσουν πολλούς περιορισμούς τους, ώστε να επαναφέρουν τη δονητική τους υπογραφή και να δημιουργήσουν το υψηλότερο δυναμικό τους μέσω μιας σύντομης διαδικασίας. Να σας πάμε εκεί τώρα.

Βρισκόμαστε στο σημείο που ο Αμόρ έχει εκπαιδεύσει πολλούς. Αν και ακόμα ασχολείται με όσους καταφθάνουν, έχει πάντα δύο ή τρεις ανθρώπους πίσω του να κρατούν σημειώσεις και να προσπαθούν να παρατηρούν πώς λειτουργεί. Περνά πολύ από τον χρόνο του απαντώντας σε ερωτήσεις και σχολιάζοντάς τες. Από μικρή ηλικία, ο Αμόρ ήταν ηγέτης. Το ενδιαφέρον είναι πως στον πλανήτη σας θα παρατηρήσετε ότι το να είναι κάποιος ηγέτης, έχει να κάνει με την ηλικία. Πολλές φορές δεν περιμένετε από τους νέους ανθρώπους να ηγούνται. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο στον πλανήτη σας, επειδή υπάρχουν μερικοί υπέροχοι ηγέτες με νέες ιδέες που εμφανίζονται χωρίς την αναπηρία τής ηλικίας ή χωρίς να έχουν να κουβαλήσουν όλη την ενέργεια από αυτά που τους δίδασκαν για τόσο καιρό. Έτσι, βρίσκουμε τον Αμόρ σε ένα πολύ σημαντικό ραντεβού. Μια μέρα πηγαίνει στη δουλειά και συναντιέται με αυτόν που θα ονομάζατε επόπτη του. Εκείνη την εποχή όλοι ήταν ίσοι μεταξύ τους, έχοντας διαφορετικές εργασίες και καθήκοντα. Ο Αμόρ κανονικά δεν θα έδινε σημασία, εκείνη η μέρα όμως σηματοδοτούσε την επέτειο των τριών χρόνων του στη δουλειά. Ο Αμόρ ήξερε τα έθιμα πολύ καλά γιατί τα είχε μελετήσει πριν ξεκινήσει τη διαδρομή τής ζωής του. Τα έθιμα ήταν πολύ απλά. Όλοι έμεναν για τρία χρόνια σε αυτό με το οποίο ασχολούνταν, επειδή γνώριζαν πως μπορούσαν να έχουν την υψηλότερη απόδοση σε αυτά τα τρία χρόνια. Μετά όμως, θα άρχιζαν να χάνουν την αποδοτικότητά τους. Η παράδοση λοιπόν έλεγε να μετακινηθούν, να αλλάξουν δουλειά. Θα έφευγαν από τη δουλειά τους για τουλάχιστον έναν χρόνο και, αν ήθελαν, θα μπορούσαν να επιστρέψουν μετά. Τα πράγματα ήταν τακτοποιημένα με τρόπο που όλοι μπορούσαν να επιστρέψουν αν το επιθυμούσαν κι αυτό βασιζόταν σε ένα σύστημα συνεργασίας. Κανείς ποτέ δεν σκέφτηκε πως κάποιος θα επέστρεφε και θα τον έδιωχνε από τη θέση του, γιατί όλοι ήταν συνδεδεμένοι από καρδιάς. Όλοι γνώριζαν πως αυτό θα μπορούσε να είναι το ανώτερο δυναμικό τους και πως όλοι θα κέρδιζαν απ’ αυτό – συλλογικά. Ο ανταγωνισμός λοιπόν ήταν πολύ σπάνιος στις ημέρες τής Μου.

Εδώ βρίσκουμε τον Αμόρ, να τα σκέφτεται όλα αυτά και να μελετά τα άλλα κομμάτια τής παράδοσης, γιατί υπήρχαν εκείνοι που δεν ήθελαν να φύγουν μετά από τρία χρόνια. Αν ήθελαν να μείνουν εκεί, είχαν απλά να αναλάβουν την ευθύνη παρατηρώντας τον εαυτό τους και ρωτώντας τους άλλους γύρω τους, “Κάνω τη δουλειά που πρέπει να κάνω;” Τα έθιμα στη Μου τελικά αντικαταστάθηκαν με αυτούς που ονομάζετε σήμερα νόμους. Όμως, δεν υπήρχε ανάγκη για νόμους στις ημέρες τής Μου. Όταν οι άνθρωποι αποφάσιζαν να μην ακολουθούν τα έθιμα και να πάρουν άλλο δρόμο, αναλάμβαναν και την ανάλογη ευθύνη. Μερικές φορές αυτό τους το ενθάρρυναν, επειδή με αυτό τον τρόπο οι άνθρωποι έβρισκαν νέες απαντήσεις σε παλιά ερωτήματα. Ό,τι κι αν συνέβαινε όμως, πάντα αναλάμβαναν την ευθύνη για τις επιλογές που έκαναν κι αυτό το έθιμο ανακούφιζε πολλά από τα προβλήματα εκείνη την εποχή.

Έτσι ο Αμόρ έπρεπε να πάρει μια απόφαση. Είχε μια δουλειά που λάτρευε και στην οποία ήταν πολύ καλός. Εκπαίδευε άλλους ανθρώπους να κάνουν αυτό που έκανε εκείνος, επειδή ήξερε πώς να εκδηλώνει το υψηλότερο δυναμικό του. Έβρισκε τη δουλειά του ικανοποιητική κι εκείνος προσέφερε το καλύτερο που μπορούσε στους άλλους. Έπειτα από αρκετές μέρες περισυλλογής, ο Αμόρ αποφάσισε να ακολουθήσει την παράδοση και να κάνει στη άκρη. Είπε στον επόπτη του, “Θα δουλέψω για μια εβδομάδα ακόμα ή όσο θέλετε μέχρι να βρείτε τον αντικαταστάτη μου. Μετά θα αποχωρήσω και θα πάρω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου”. Αυτό ήταν σε γενικές γραμμές το έθιμο, γιατί στη Μου ένα από τα σπουδαιότερα πράγματα που μπορούσε κάποιος να κάνει ήταν να φροντίσει τον εαυτό του. Ο Αμόρ είπε, “Θα το θεωρήσω ως μια περίοδο αναζωογόνησης και θα βρω μια άλλη εργασία, επειδή δεν θέλω να μείνω χωρίς δουλειά για έναν χρόνο. Όμως, θα κοιτάξω να επιστρέψω γιατί αγαπώ αυτή τη δουλειά και αυτό που κάνω”. Ο επόπτης τού είπε απλά, “Αμόρ, θα είσαι πάντα ευπρόσδεκτος εδώ. Αληθινά πιστεύω πως πιθανότατα θα προχωρήσεις και θα βρεις κάτι άλλο που θα σε ενθουσιάσει ακόμα πιο πολύ. Απλά να ξέρεις Αμόρ, καθώς σε βλέπαμε όλη αυτή την περίοδο, σε παρακολουθούσαμε να εξελίσσεσαι ως άνθρωπος. Ανέλαβες τη δύναμή σου και βρήκες τη δυνατότητα να ενδυναμώνεις άλλους. Σου λέμε πως έχεις να παίξεις έναν πολύ σημαντικό ρόλο. Περιμένουμε μεγάλα πράγματα από εσένα Αμόρ. Ναι, μπορείς να κάνεις τη διαφορά, μια καρδιά κάθε φορά και θα είσαι πάντοτε ευπρόσδεκτος εδώ. Όμως, αμφιβάλλω πως θα σε ξαναδούμε εδώ”. Με αυτό, ο Αμόρ ξεκίνησε την τελευταία εβδομάδα εργασίας κι εκπαίδευσης. Ήθελε επίσης να αρχίσει τη συγγραφή ενός εκπαιδευτικού εγχειριδίου στο οποίο θα έγραφε πολλά από τα πράγματα που χρησιμοποιούσε με επιτυχία στη δουλειά του. Ήθελε να τα δώσει σε άλλους, γιατί δεν υπήρχε ανταγωνισμός όπως τον γνωρίζετε εδώ. Οι κάτοικοι της Μου ήταν πολύ κοντά μεταξύ τους για να ανταγωνίζονται. Ήξεραν πως ήταν αποτελεσματικό το να ενδυναμώνουν κάποιον άνθρωπο αλλά και τους άλλους γύρω του. Αυτό είναι κάτι που οι άνθρωποι τώρα μαθαίνουν στη Γη. Ο Αμόρ είπε, “Θα δουλέψω μια εβδομάδα ακόμα”. Φυσικά δεν είχε τον χρόνο να γράψει ολόκληρο το εγχειρίδιο μέσα σε μια εβδομάδα. Ξεκίνησε όμως να γράφει ορισμένα από τα πιο σημαντικά σημεία. Κάτι μαγικό συνέβη στον Αμόρ όταν άρχισε να γράφει και σύντομα συνειδητοποίησε πως τα γραπτά του προχωρούσαν πιο μακριά από τις διδασκαλίες του. Μετά από μια εβδομάδα έγινε ένα μεγάλο πάρτι στον Ναό Αναζωογόνησης για τον Αμόρ. Έφτασαν πολλά σπουδαία δώρα. Πολλοί από τους ανθρώπους που είχαν περάσει τη διαδικασία τής αναζωογόνησης από εκείνον, ήρθαν για να γιορτάσουν και να δείξουν την ευγνωμοσύνη τους. Και μετά, ο Αμόρ γύρισε στο σπίτι του.

Την επόμενη μέρα προσπάθησε να κοιμηθεί αλλά δεν μπορούσε. Οι σκέψεις του έτρεχαν και η καρδιά του άρχισε να ψάχνει τι να κάνει στη συνέχεια. Κοίταξε στις σημειώσεις του. Τα γραπτά του ήταν τακτοποιημένα κατά θέμα. Η πρόθεσή του ήταν να δημιουργήσει ένα εγχειρίδιο για το πώς να βοηθάμε και να δουλεύουμε με τους ανθρώπους και θα περιείχε τρόπους με τους οποίους οι προκάτοχοί του θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από άλλους. Κάθισε κι άρχισε να γράφει λίγο ακόμα. Πολύ σύντομα ο Αμόρ έγραφε όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Η ενέργεια και οι σκέψεις ερχόντουσαν απίστευτα γρήγορα – γρηγορότερα απ’ όσο μπορούσε να γράψει. Έπρεπε να γράφει μικρές σημειώσεις στην άκρη για να θυμηθεί να επιστρέψει σε εκείνα τα θέματα. Ανακάλυψε ότι η πληροφόρηση ερχόταν απίστευτα γρήγορα και για πρώτη φορά συνειδητοποίησε ότι πεινούσε. Χωρίς να το καταλάβει, ο Αμόρ πέρασε ολόκληρη τη μέρα στο τραπέζι γράφοντας και είχε ήδη νυχτώσει. Σήμερα, αυτό το ονομάζετε channeling. Ο Αμόρ προσπαθούσε να γειώσει την ενέργεια όσο πιο γρήγορα μπορούσε.

Την επόμενη μέρα ο Αμόρ δεν κάθισε στο τραπέζι αλλά χρησιμοποίησε τον χρόνο του για να μιλήσει στους γονείς και στους φίλους του. Μίλησε σε όλους για να μάθει αν κάποιος είχε βιώσει κάτι τέτοιο στο παρελθόν. Εκείνη την ιδιαίτερη στιγμή, κάτι μαγικό συνέβη. Έλαβε πολύ καλές συμβουλές, ειδικά από τη μητέρα του κι ανακάλυψε πως πολύ λίγοι από τους ανθρώπους στους οποίους μίλησε, είχαν παρόμοιες εμπειρίες. Ήταν πολύ ενθουσιασμένος με το χάρισμα που είχε μόλις ανακαλύψει, που πέρασε τις επόμενες μέρες σε εκείνο το τραπέζι. Πολύ σύντομα ο Αμόρ άρχισε να κάνει channeling έναν πολύ αγαπητό του φίλο, τον Ετού, τον οποίο είχε βοηθήσει να περάσει στην άλλη πλευρά. Ο Αμόρ ήταν πολύ χαρούμενος γι’ αυτή την επανένωση. Ήξερε πως ο Ετού θα ήταν λίγο διαφορετικός, πιο ολοκληρωμένος. Ο Αμόρ ανήκε στην ομάδα μετάβασης του Ετού, κάτι που ήταν έθιμο στην εποχή τής Μου. Είχαν γίνει φίλοι αν και ο Ετού ήταν αρκετά χρόνια μεγαλύτερος. Ο Αμόρ θα γινόταν ο υπεύθυνος μετάβασης του Ετού και όταν ήρθε η ώρα να κάνει ο Ετού την μετάβαση – αυτό που ονομάζετε θάνατο – ο Αμόρ θα ήταν εκεί για να τον βοηθήσει να κάνει αυτό το σημαντικό βήμα. Του κρατούσε το χέρι και δούλευε με την οικογένειά του, τον βοήθησε να ολοκληρώσει τα πάντα σε αυτή την πλευρά τού πέπλου ώστε να μπορέσει να περάσει ελεύθερα και άνετα. Τώρα ο Ετού, ως πνεύμα, του έδινε πληροφορίες. Ο Αμόρ ήταν ενθουσιασμένος γι’ αυτό και άρχισε να γράφει τα πάντα, όσο πιο γρήγορα μπορούσε. Είχε χαρτιά και μικρά κείμενα παντού, χωρίς να γνωρίζει αν θα μπορούσε ποτέ να τα βάλει σε μια σειρά. Η καρδιά του όμως είχε γεμίσει από πληροφορίες κι ενθουσιασμό και τώρα ο Αμόρ δεν σκεφτόταν να επιστρέψει στον Ναό τής Αναζωογόνησης. Ήταν απλά πολύ απασχολημένος και τα πράγματα κινούνταν πολύ γρήγορα για εκείνον. Έτσι, τον περισσότερο χρόνο έμενε στο σπίτι του κι έγραφε. Γείωνε την πληροφόρηση κι έπαιρνε τον χρόνο του για να συγκεντρωθεί και να τραφεί. Κοιμόταν όταν ο νους του δεν κινούνταν πολύ γρήγορα, ώστε να αναζωογονηθεί γνωρίζοντας πως αυτή ήταν η στιγμή που θα μπορούσε να προσφέρει τα περισσότερα στο σύμπαν και στην Μου.

Πολύ σύντομα ο Αμόρ συνειδητοποίησε πως πλέον αυτό δεν ήταν εγχειρίδιο αλλά ένα υπέροχο λογοτεχνικό κείμενο για τη ζωή. Ήταν κάτι μαγικό αυτό που συνειδητοποίησε εκείνη τη μέρα κι έτσι άρχισε να συγγράφει το βιβλίο του. Ο Αμόρ άρχισε να λέει την ιστορία του και σύντομα ένιωσε μια ολοκλήρωση. Δεν μπορούσε όμως να το καταλάβει ή να το συνδέσει, γιατί κομμάτια του υπήρχαν διάσπαρτα παντού. Δεν ήξερε τι να τα κάνει ή πώς συνδέονταν μεταξύ τους. Όμως ακολούθησε αυτό που του έλεγε η καρδιά του. Με κάποιον μαγικό τρόπο κατάλαβε πως γυρίζοντας πίσω και ξαναδιαβάζοντας μερικά πράγματα, μπορούσε να βρει μια σειρά. Σύντομα ο Αμόρ ολοκλήρωσε το γράψιμό του. Είχε να πει μια ιστορία και ο Ετού τον βοήθησε να την πει, κάνοντάς την channeling μέσω εκείνου. Στην πραγματικότητα, ο Ετού απλά τσίγκλαγε την μνήμη τού Αμόρ. Απλά τον βοηθούσε να θυμηθεί αυτά που είχε μάθει και να βάλει σε μια σειρά ώστε να βοηθήσει τους άλλους να τα εμπεδώσουν. Οι άνθρωποι τα διάβαζαν και τα μάθαιναν μέσα από δικές τους διεργασίες. Αυτή είναι μια μαγική εποχή για τον Αμόρ αν και ποτέ δεν θεώρησε ότι ήταν συγγραφέας. Φυσικά, ποτέ δεν θεώρησε ότι ήταν δάσκαλος ή θεραπευτής αλλά στη δουλειά του ανακάλυψε ότι ήταν και τα δύο.

Ο Αμόρ ήθελε να γιορτάσει κι έτσι επικοινώνησε με τη Σαρού που ήταν ο έρωτας της ζωής του. Προσπάθησε να περάσει λίγο χρόνο μαζί της, αφού δεν χρειαζόταν να βρίσκεται στον Ναό τής Αναζωογόνησης συνέχεια. Ο Αμόρ και η Σαρού είχαν μια βαθιά φιλία η οποία εξελίχθηκε σε μεγάλο έρωτα. Αυτή είναι μια μαγική εποχή για τον Αμόρ. Ένιωθε σαν να πατούσε γερά στο μονοπάτι του και ήθελε να είναι ένα ενεργό μέλος τής κοινωνίας τής Μου. Ο πατέρας του ήταν πολύ υπερήφανος για εκείνον. Υπερήφανος που ακολουθούσε τις παραδόσεις τής Μου, που τις κατανοούσε και που ήξερε πραγματικά πώς να βρει τον καλύτερο τρόπο ζωής σε κάθε στιγμή.

Ο Αμόρ ξεκίνησε κάτι νέο και σύντομα άλλοι συγκεντρώθηκαν γύρω του. Άρχισε να βρίσκει βοήθεια για να προωθήσει το βιβλίο του. Τότε δεν υπήρχαν εκδότες και όλοι έλεγαν προφορικά τις ιστορίες τους. Οι αφηγητές ονομάζονταν έτσι – αφηγητές – και όλοι περίμεναν απ’ αυτούς να φτιάχνουν ιστορίες, κυρίως για ψυχαγωγία. Αφού φτιάχτηκαν πολλά αντίγραφα, τα μοίρασε σε κάποιους από τους ανθρώπους που είχε καθοδηγήσει στον Ναό τής Αναζωογόνησης. Αμέσως έγινε επιτυχία κι άρχισε να διαβάζεται παντού. Άνθρωποι έβγαιναν από το μονοπάτι τους για να διαβάσουν την ιστορία τού Αμόρ και να καταλάβουν πώς άνθρωπος και πνεύμα μπορούν να δουλέψουν μαζί ώστε να έχουν αυτή την εμπειρία. Οι κάτοικοι της Μου λάτρευαν την οπτική του αν και ήταν διαφορετική από την οπτική αρκετών από τους προκατόχους του. Τον ονόμαζαν νέο στοχαστή, γιατί θεωρούσαν πως είχε έναν νέο τρόπο σκέψης. Ήταν μαγικό για τον Αμόρ εκείνη την εποχή κι εκείνη ήταν μια μαγική μέρα.

Ο Αμόρ πέρασε έναν ολόκληρο χρόνο γράφοντας κι εκδίδοντας τις ιστορίες του. Και πολύ σύντομα είχε την ευκαιρία να επιστρέψει στον Ναό τής Αναζωογόνησης, τον οποίο αγαπούσε πολύ. Η επιλογή τού Αμόρ ήταν όπως την είχε φανταστεί ο επόπτης του. Δεν θα επέστρεφε, αφού κάτι τέτοιο θα αποτελούσε οπισθοδρόμηση στην εξέλιξή του. Τους το είπε ώστε να βρουν τον μόνιμο αντικαταστάτη του. Τότε γνώρισαν στον Αμόρ πως όλοι οι επισκέπτες διάβαζαν τις ιστορίες του. Βρήκαν αντικαταστάτη και ο Αμόρ δεν επέστρεψε ποτέ. Από εκείνη τη μέρα, ο Αμόρ άρχισε να φορά τον πίλο τού δασκάλου. Στους κατοίκους τής Μου άρεσε να κοιτούν μέσα από τα μάτια τού Αμόρ επειδή η διαφορετική του οπτική τούς επέτρεπε να εξελιχθούν, είτε συμφωνούσαν μαζί του είτε όχι. Τους προσέφερε έναν εντελώς νέο τρόπο σκέψης για το πώς το πνεύμα έχει μια εμπειρία στην οποία προσποιείται ότι είναι άνθρωπος. Ενδιαφέρον.

Ο Αμόρ ήταν πάντα σε επιφυλακή για να βεβαιωθεί ότι αν και οι άνθρωποι πήγαιναν σε εκείνον για απαντήσεις, ποτέ δεν θα έπαιρνε τη δύναμή τους ακόμα κι αν του την προσέφεραν, “Αμόρ, πες μας πώς να πορευτούμε. Πες μας τι να κάνουμε και θα το κάνουμε”. Γελούσε σιωπηλά και ήξερε πως δεν έπρεπε να το κάνει. Έτσι, απαντούσε στην ερώτησε με μια άλλη ερώτηση, “Τι πιστεύετε ότι πρέπει να κάνετε σε αυτό το σημείο; Αν κάποιος σας έκανε αυτή την ερώτηση, τι θα του απαντούσατε;” Έπειτα χαμογελούσε και οι άνθρωποι αποκτούσαν αυτοπεποίθηση. Άρχιζαν να καταλαβαίνουν πως αυτό ήταν το δικό τους μονοπάτι κι έπρεπε να το διαβούν. Κανείς δεν μπορούσε να ακολουθήσει τα ίδια βήματα. Αυτό που μπορούσε να κάνει ο Αμόρ ήταν να πυροδοτήσει έναν νέο τρόπο σκέψης στην αγαπημένη του Μου.

Η εποχή τής Μου ήταν υπέροχη και ο Αμόρ απολάμβανε τη ζωή του. Περιβαλλόταν από ενδυναμωμένους ανθρώπους. Εκείνος και η Σαρού άρχισαν να ζουν μια ζωή ως ζευγάρι. Και οι δύο δίδασκαν μαζί και σύντομα η Σαρού έγραψε τις δικές της ιστορίες. Ναι, ήταν μια υπέροχη εποχή. Απολάμβαναν ο ένας τον άλλον και άρχισαν να αναπτύσσουν μια πολύ βαθιά αγάπη. Πολύ σύντομα ο Αμόρ άρχισε να γράφει μια άλλη ιστορία, μόνο που αυτή την έγραψε μαζί με τη Σαρού. Μαζί άρχισαν να μιλούν για υψηλότερες μορφές σχέσεων και για τον τρόπο με τον οποίο η ενέργεια μπορεί να μεταφερθεί μπρος-πίσω ξεκάθαρα. Ανακάλυψαν πώς να δουλεύουν μαζί σαν ένα, κρατώντας την ατομικότητά τους. Αυτή ήταν μια μαγική εποχή στη Γη στις ημέρες τής Μου. Κι έτσι ήταν. Ο Αμόρ δεν επέστρεψε ποτέ στον Ναό τής Αναζωογόνησης. Είχε υπέροχες αναμνήσεις από εκεί και πολύ συχνά έγραφε για τις εμπειρίες του εκεί αλλά προχώρησε στη ζωή του με νέα ενέργεια και αγάπη. Κι εκείνη τη μέρα όλα ήταν ωραία στην Μου.

Espavo αγαπημένοι μας.

Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου

Το γκρουπ

 

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!