Μάρτιος 2017

Εστίαση στην Τριαδικότητα
Άνοδος της Θηλυκής Ενέργειας

 

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας.

Έρχομαι σήμερα με γεμάτη και ανοιχτή καρδιά, γιατί είμαι η Μερλία. Ήρθα να σας βοηθήσω να ισορροπήσετε τις ενέργειές σας επιστρέφοντας σε μια κατάσταση ισορροπίας μεταξύ ανδρικής και θηλυκής ενέργειας. Η Γη αυτή τη στιγμή ζητά τη θηλυκή ενέργεια επειδή ο πλανήτης ήταν εκτός ισορροπίας για πάρα πολύ καιρό. Τώρα υπάρχουν πολλές καταστάσεις, ευκαιρίες και περιπτώσεις για να αλλάξετε τα πάντα. Είναι ξεκάθαρο πως βρίσκεστε σε ένα κύμα που υποχωρεί και πολλοί από εσάς ανησυχείτε γι’ αυτό. Έχετε δει τα πράγματα να πηγαίνουν αντίθετα από αυτό που θεωρούσατε πρόοδο. Αυτό συνέβη σε παγκόσμιο επίπεδο, όχι μονάχα σε ένα μέρος. Πολύ απλά, αυτό συμβαίνει λόγω του φόβου. Όταν οι άνθρωποι φοβούνται, κάνουν πίσω στην εξέλιξή τους κι αυτό είναι που παρατηρείτε σε όλο τον κόσμο. Να είστε σίγουροι πως έχουμε τοποθετήσει κάποιους πολύ ισχυρούς ανθρώπους σε καίριες θέσεις και σε σταυροδρόμια χρόνου και χώρου όπου μπορούν να αλλάξουν αυτό το κύμα. Ναι, μπορούν να αλλάξουν το κάθε τι και να το ξανακάνουν εξέλιξη.

Θηλυκή Ενέργεια, η Βασική Δημιουργική Δύναμη στον Πλανήτη σας

Πρώτα απ’ όλα, μη νομίζετε πως υπάρχει σωστό και λάθος σε ένα κύμα. Πολύ απλά ένα κύμα είναι το πώς ταξιδεύουν τα πράγματα μπροστά και πίσω στην πραγματικότητά σας ώστε να υπάρξει πρόοδος προς μια κατεύθυνση. Κάνετε μεγάλη πρόοδο – πολλή περισσότερη απ’ όσο καταλαβαίνετε – ακόμα κι αν δεν το βλέπετε τώρα. Αγαπημένοι μας, θα σας βοηθήσουμε να ισορροπήσετε αυτή την ενέργεια με μεγαλύτερη κατανόηση της θηλυκής ενέργειας, της βασικής δημιουργικής ενέργειας στον πλανήτη σας. Είτε φέρετε ανδρικό σώμα είτε γυναικείο, όλοι σας έχετε αυτή την έκφραση του εαυτού σας. Είναι το κομμάτι που τώρα γίνεται η μεγαλύτερη δύναμή σας. Η πρόκληση για πολλούς είναι πως αν και πάντοτε γνωρίζατε τις δυνάμεις και τις ικανότητές σας σε αυτούς τους τομείς, δεν γνωρίζατε πάντα πώς να τις χρησιμοποιήσετε ή να τις εμπιστευθείτε με τον τρόπο που θέλατε. Τώρα έχετε αυτή την ευκαιρία γιατί αυτό συμβαίνει σε όλο τον κόσμο, κάτι που όλοι νιώθετε σε κάποιον βαθμό. Θα συνειδητοποιήσετε μια ενέργεια μέσα σας που σας επιτρέπει να βγαίνετε από την καθημερινή σας στασιμότητα και το δράμα, πέρα από τις προκλήσεις που σας τρώνε χρόνο κι ενέργεια. Έχετε προκλήσεις αλλά και πρόοδο, οπότε φροντίστε να ψάξετε γι’ αυτήν. Ψάξτε για τις ευκαιρίες που σας ενδυναμώνουν να προχωρήσετε, ειδικά τον επόμενο μήνα που θα σας στέλνουμε ενέργεια. Όλοι μας σε αυτή την πλευρά του πέπλου θα μοιραστούμε μαζί σας υπέροχη ενέργεια. Δεν θα το κάνουμε ώστε να κινηθείτε προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση επειδή ποτέ δεν ανακατευόμαστε με ό,τι συμβαίνει στον πλανήτη της ελεύθερης επιλογής. Η προσοχή μας αγαπημένοι μας είναι στο να σας στείλουμε την υψηλότερη ενέργεια ώστε να μπορέσετε να αφυπνιστείτε από το όνειρο όσο βρίσκεστε σε φυσικό σώμα. Μόνο τότε θα καταλάβετε τη θέση σας, μαζί με τα όνειρα και τις ελπίδες που φέρατε μαζί σας από την άλλη πλευρά του πέπλου. Γι’ αυτό είστε εδώ τώρα, για να γειώσετε αυτή την υπέροχη ενέργεια. Οι Εργάτες του Φωτός βρίσκονται παντού, σε όλα τα επίπεδα της ζωής, σε όλα τα συστήματα πεποιθήσεων και σε όλες τις γεωγραφικές περιοχές. Ουσιαστικά αγαπημένοι μας, εσείς κρατάτε την ενέργεια της Γης καθώς αυτή αλλάζει.

Μοναδικές Γεύσεις Φωτός

Πάντα κρατούσατε την ενέργεια της Γης. Τα κητοειδή, οι φάλαινες και τα δελφίνια που αποτελούν ολόκληρη ομοταξία πλασμάτων, κρατούσαν τη βασική ενέργεια της Γης για πολύ καιρό. Πριν μερικά χρόνια αυτή η ευθύνη πέρασε στην ανθρωπότητα αλλά τώρα παλεύετε μαζί της επειδή η ένταση στη Γη γίνεται μερικές φορές ανυπόφορη. Αυτό έχετε κληθεί να κάνετε. Δεν υπογράψατε για να πάτε στη Γη αγαπημένοι μας μόνο για να περάσετε καλά, έτσι δεν είναι; Φέρατε κάτι από την Εστία που ο καθένας μπορεί να αρχίσει να αγκυρώνει με τον δικό του τρόπο, με τη δική του “γεύση” φωτός. Κάποιοι μπορεί να φαντάζονται το φως ως χρώμα και όχι ως γεύση αλλά η γκάμα των χρωμάτων σας είναι πολύ περιορισμένη. Εσείς αγαπημένοι μας, δεν είστε. Έχετε λοιπόν αυτές τις υπέροχες μικρές γεύσεις φωτός που μπορείτε να βάλετε στα πάντα. Δεν το σκέφτεστε συνειδητά αυτό αλλά όταν βλέπετε σκοτάδι, απλά το φωτίζετε. Όταν βλέπετε άγνοια, απλά τη φωτίζετε με σοφία. Το φως είναι πιο ισχυρό από το σκοτάδι. Τώρα καταλαβαίνετε πως απλώνετε το φως σας όσο καλύτερα μπορείτε. Είναι σαν το φως σας να φιλτράρει μερικά πράγματα αλλά να σας επιτρέπει να εντοπίζετε πράγματα που ίσως οι άλλοι δεν βλέπουν. Έτσι λειτουργεί, ακόμα και στην φυσική. Μερικές φορές όταν κοιτάζετε κάτι, τα πάντα μπαίνουν στη θέση τους μόλις ανοίξετε τα μάτια σας. Αν και υπάρχει σχεδόν παντού χάος, μόλις θέσετε την πρόθεσή σας να το κοιτάξετε και να απλώσετε τη γεύση του φωτός σας, παίρνει μια άλλη μορφή. Εδώ υπάρχει κάποιος που κοιτάζει κάτι και λέει, “αυτό είναι ένα πραγματικό πρόβλημα”. Κι εκεί υπάρχει κάποιος άλλος που εστιάζεται στο ίδιο πράγμα με μια διαφορετική γεύση και βρίσκει μια εντελώς διαφορετική λύση στο ίδιο πρόβλημα.

Τέσσερις Ενεργειακές Αλλαγές το 2017

Αυτή είναι η εποχή της ισορροπημένης ενέργειας της Γης, εσείς όμως τώρα δεν είστε ισορροπημένοι. Βασικά είστε πολύ εκτός ισορροπίας, κάτι που με καλεί εδώ να βοηθήσω. Δεν είναι δική μου δουλειά να ισορροπήσω τη Γη. Δουλειά μου είναι να σας βοηθήσω να εν-θυμηθείτε. Εσείς είστε αυτοί που βγάλατε τα φτερά σας και αποφασίσατε να φορέσετε το πέπλο που σας εμποδίζει να θυμηθείτε ποιοι είστε και πού έχετε πάει. Επικροτούμε τα επόμενα βήματα που ετοιμάζεστε να κάνετε γιατί είναι πραγματικά σπουδαία. Ναι, αυτή θα είναι μια χρονιά τεράστιων αλλαγών. Καλωσορίσατε!

Το Πρώτο Κύμα

Όπως έχουμε ξαναπεί, θα γίνουν τέσσερις μεγάλες ενεργειακές αλλαγές το 2017. Η πρώτη συνέβη στις αρχές Μαρτίου. Αν και ήταν μια σημαντική κίνηση στην ενέργεια, δεν έμοιαζε με κύμα. Τα κύματα συνήθως έρχονται με φόρα αρχικά ώστε να αλλάξουν τα πάντα από την αρχή και μετά ηρεμούν. Αυτά τα κύματα είναι διαφορετικά γιατί έρχονται πολύ αργά. Ειδικά στην αρχή, η ενέργεια αφομοιώνεται και αγκυρώνεται από το ζωικό βασίλειο του πλανήτη. Σας ζητάμε αγαπημένοι μας να σιγουρευτείτε ότι προσέχετε πολύ τα ζώα που ζουν μαζί σας ή αυτά με τα οποία περνάτε κάποιο χρόνο μαζί. Μας κάνει εντύπωση που πιστεύετε ότι τα ζώα σάς ανήκουν. Βασικά εκείνα κρατούν τη βασική ενέργεια των αλλαγών ώστε η ανθρωπότητα να μπορέσει να την απορροφήσει με άλλον τρόπο. Δουλεύετε μαζί με το ζωικό βασίλειο επειδή αποτελείτε μέρος του. Στο κάτω-κάτω κατατάσσεστε ως ζώα με πνεύμα. Αυτή η σύνδεση θα κρατήσει πολύ καιρό. Παρατηρείστε προσεκτικά ώστε να μπορέσετε να βοηθήσετε τους φίλους σας τα ζώα να προσαρμοστούν όσο χρειάζεται για να μπορέσουν να συνεχίσουν. Ναι, σίγουρα κρατούν μέρος της ενέργειας και είναι μέρος του παζλ στο οποίο βασίζεστε.

Καθώς συνειδητοποιείτε τις μεγάλες αλλαγές που συμβαίνουν, εν-θυμηθείτε πως δεν είναι απαραίτητο να προσέχετε όλα τα δράματα που βλέπετε να παίζονται στα ΜΜΕ. Να ξέρετε πως βρίσκεστε στον στόχο σας. Έχετε τοποθετηθεί εκεί που βρίσκεστε τώρα ώστε να μπορέσετε να γειώσετε το φως σας σε ένα κρίσιμο μέρος. Κάποιοι προσπαθείτε να κινηθείτε εδώ και αιώνες κι όμως φαίνεται να έχετε μπλοκαριστεί σε κάποια σημεία. Θέλετε να πάτε εδώ για να ακολουθήσετε τα όνειρά σας αλλά φαίνεται σαν να μην μπορείτε να κινηθείτε από εκεί που είστε. Σας λέμε αγαπημένοι μας πως νιώθετε κολλημένοι επειδή δεν έχετε τελειώσει. Ψάξτε λοιπόν για τις αλλαγές να ολοκληρώσετε κάτι. Ίσως οι ευκαιρίες βρίσκονται στους ανθρώπους με τους οποίους δεν είχατε επαφή για πολύ καιρό. Είναι πιθανόν κάποια επικοινωνία να ξεκινήσει μια διαδικασία που θα σας απελευθερώσει στο μονοπάτι σας. Θα βρείτε πολλές ευκαιρίες καθώς αυτά τα τέσσερα κύματα ενέργειας έρχονται και αρχίζουν να αγκυρώνονται.

Το Δεύτερο και το Τρίτο Κύμα

Το δεύτερο κύμα θα έρθει στις 10 Μαΐου και το τρίτο θα ξεκινήσει στις 28 Ιουλίου και που ουσιαστικά θα κρατήσει και τον Αύγουστο. Θα έχετε πολλά να αντιμετωπίσετε ακόμα και αφού περάσει. Το τέταρτο κύμα πιθανόν να έρθει ανάμεσα στα μέσα Οκτωβρίου και μέσα Νοεμβρίου. Προς το παρόν ο χρόνος είναι ρευστός γιατί βασίζεται στα άλλα κύματα που έρχονται τώρα και αγκυρώνονται από την ανθρωπότητα. Τυπικά, όταν έρχονται τέτοιου είδους κύματα, οι άνθρωποι οπισθοχωρούν. Κρύβονται από τα κύματα και την ενέργεια τα οποία βλέπουν ως καταπάτηση του χώρου τους. Το ένστικτό τους λέει να προστατευτούν, οπότε βοηθήστε τους να το καταλάβουν. Σταθείτε στην ενέργεια του κύματος και απορροφήστε την. Δείξτε στους άλλους με τις πράξεις σας πόσο ενδυναμωτικό μπορεί να είναι αυτό και μετά παρατηρείστε. Αν και υπάρχει πολλή αρνητικότητα κάθε στιγμή για όλους στη Γη, σας ζητάμε να μην τη δεχθείτε. Αντίθετα, τολμήστε να κρατήσετε το φως σας. Εν-θυμηθείτε πως είστε τα πλάσματα που ήρθαν από την Εστία με όλη αυτή την ενέργεια. Ήρθατε εδώ και νιώσατε την ενέργεια αλλά δεν ξέρατε ακριβώς τι να την κάνετε. Καθώς μεγαλώνατε και ωριμάζατε, αρχίσατε να αφυπνίζεστε από το όνειρο. Τώρα βρίσκεστε εδώ, δυνατοί, καθώς τα πράγματα στη Γη είναι ρευστά. Τα πάντα βρίσκονται σε κίνηση κι όμως εσείς αποτελείτε ένα σημείο αγκύρωσης του φωτός. Σας επικροτούμε αγαπημένοι μας γιατί αυτό δεν είναι κάτι που το κάνατε εύκολα. Δεν είναι μια εύκολη απόφαση. Μερικοί από εσάς παλέψατε μαζί της για αρκετές ζωές πριν την πάρετε. Είστε οι σπουδαιότεροι άγγελοι που έζησαν οπουδήποτε. Τολμήσατε να βγάλετε τα φτερά σας, να προσποιηθείτε ότι είστε άνθρωποι, φορώντας μια φούσκα βιολογίας και να παίξετε το παιχνίδι. Αν μπορούμε μόνο να μοιραστούμε μαζί σας μια αντανάκλαση της μεγαλοσύνης σας και της απίστευτης επίδρασης που έχετε στον πλανήτη, τότε έχουμε κάνει τη δουλειά μας.

Το Τέταρτο Κύμα Είναι Ακόμα Ρευστό

Θα δουλέψω με πολλούς από εσάς για να σας βοηθήσω να περάσετε τη διαδικασία να περάσετε από αυτά τα κύματα και να προετοιμαστείτε για το τελευταίο. Αυτή η χρονιά των αλλαγών θα είναι εύκολη. Δεν χρειάζεται να είναι δύσκολη.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων σάς χαιρετώ με αυτό τον τρόπο αφού περίμενα τόσο καιρό. Να ξέρετε πως εμείς – όλοι μας στην Εστία – σας αγαπάμε πολύ. Φέρετε το φως από την Εστία. Ψάχνετε για μέρη στη Γη να το καθρεφτίσετε και να τολμήσετε να είστε το φως.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων σάς ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε όμορφα μαζί. Είμαι η Μερλία. Ελάτε να με δείτε καμία φορά.

Espavo.

__________________________________

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας.

Είμαι ο Εμ. Με το παιχνίδι σας σε εξέλιξη, έρχομαι σήμερα με μια ισορροπημένη ενέργεια, μια ενέργεια προς την οποία κινείστε όλοι ταχύτατα. Αγαπημένοι μας, ξέρουμε πως αντιμετωπίζετε προκλήσεις στη Γη… Να εν-θυμάστε πως σας φροντίζουμε. Όμως, προς το παρόν θα επικεντρωθούμε στο καλό για έναν απλό λόγο: έχετε την ευκαιρία να εστιαστείτε όπου θέλετε. Όταν κοιτάζετε κάτι, ουσιαστικά το αλλάζετε γιατί είστε δημιουργοί. Φέρατε αυτές τις εικόνες και τις μνήμες από την Εστία. Έχετε βαθιές μνήμες που αντηχούν στην ψυχή σας. Αυτή είναι η εστίαση την οποία ψάχνετε καθώς προσπαθείτε να αντιγράψετε αυτά που γνωρίζετε από την Εστία σε αυτά που βλέπετε στη Γη. Αυτό που δεν συνειδητοποιείτε είναι πως όταν κοιτάζετε κάτι, συμβάλλετε στη δημιουργία του. Έτσι, να βάζετε οπωσδήποτε την πρόθεσή σας θετικά. Να έχετε το νου σας στα πάντα ώστε να αλλάξετε σκόπιμα την οπτική σας. Αυτό σημαίνει πως δεν υπάρχει αρνητικότητα; Όχι αγαπημένοι μας, δεν λειτουργεί έτσι. Ζείτε σε ένα πεδίο όπου αντιλαμβάνεστε τη διττότητα. Εξακολουθείτε να βλέπετε τα πράγματα ως φωτεινά ή σκοτεινά αντί για γκρι. Συνεχίζετε να χρειάζεστε αυτή την αντίθεση καθώς εξελίσσεστε. Όχι για πολύ όμως επειδή κινείστε με την ταχύτητα της αγάπης η οποία είναι σημαντικά μεγαλύτερη από αυτή του φωτός.

Η Εστίαση στην Τριαδικότητα

Καθώς εξελίσσεστε και κινείστε προς αυτό το σημείο, σας ζητάμε να κάνετε ένα βήμα πίσω. Ξέρουμε πως ανυπομονείτε να κινηθείτε προς τα εμπρός. Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο να επιβραδύνετε την κίνησή σας, σας ζητάμε όμως να βγείτε έξω από το σώμα σας. Αφήστε το πνεύμα σας να σταθεί πίσω από αυτό και να παρατηρήσει όσα συμβαίνουν. Δείτε τον εαυτό σας να σκέφτεται, να λαμβάνει πληροφορίες και να βιώνει συναισθήματα. Απλά παρατηρήστε χωρίς να κρίνετε γιατί αυτό απαγορεύεται από αυτή την οπτική. Δείτε τον εαυτό σας να σκέφτεται και να συνειδητοποιεί πόσο όμορφοι είστε. Ξέρω πως είναι δύσκολο σε πολλούς να το δεχθούν αυτό. Έχετε μια άποψη για το τι είναι ομορφιά, την έχετε κατηγοριοποιήσει. Σας λέμε αγαπημένοι μας πως ούτε που πλησιάσατε. Η αγάπη κατοικεί στην καρδιά. Γι’ αυτό συχνά ανταλλάσσετε τις λέξεις “αγάπη” και “ομορφιά”. Ομορφιά είναι η μαγεία που φέρατε από την Εστία. Προσπαθείτε να την καθρεφτίσετε στα οράματά σας, ειδικά όταν επικεντρώνετε την ενέργειά σας σε κάτι.

Θέλουμε να σας παρουσιάσουμε την εστίαση στην τριαδικότητα. Σκεφτείτε πως όταν κοιτάζετε κάτι, αρχικά το αντιλαμβάνεστε μέσω της διττότητας: φως και σκοτάδι. Όμως υπάρχει μια ολόκληρη πλευρά την οποία μπορείτε να βιώσετε μονάχα με την καρδιά σας. Αυτό είναι που σας ζητάμε να δουλέψετε. Κατά τη διάρκεια μεγάλων αλλαγών, τις οποίες περνάτε τώρα, εισέρχεστε σε αυτό και δεν μπορείτε να βγείτε εύκολα. Ναι, θα περάσετε από μέσα του. Καθώς δημιουργείτε αυτό το μονοπάτι παρ’ όλες τις δυσκολίες, φτιάχνετε ένα άνοιγμα για να περάσετε εσείς αλλά και όσοι σας ακολουθούν. Ακριβώς. Αυτό είναι που πολλοί είχατε στο μυαλό σας όταν ήρθατε στη Γη. Φέρετε περισσότερες απαντήσεις από όσες καταλαβαίνετε. Σας ζητάμε, πολύ απλά, να έχετε το νου σας για να ακούσετε τους χτύπους της καρδιάς σας. Ακούστε το μήνυμα που έρχεται από μέσα σας γιατί κάτι μαγικό συμβαίνει όταν μεταφράζεται σε λεκτική έκφραση. Πείτε το δυνατά ώστε οι δονήσεις να βγαίνουν από το στόμα σας προς τον κόσμο. Αυτή είναι η ολοκλήρωση ενός τεράστιου ενεργειακού κύκλου με τον οποίο δουλεύετε όλοι.

Εστιαστείτε στο Καλό

Έχουμε αναφέρει πως η Μερλία είναι εδώ κι έχει φέρει τη θηλυκή ενέργεια ώστε να βοηθήσει στην ισορροπία το νέου κόσμου. Αν εν-θυμάστε πως αυτό δε σημαίνει ότι κάτι είναι σωστό και κάτι άλλο λάθος. Φυσικά βλέπετε πως η Γη είναι εκτός ισορροπίας εδώ και αρκετό καιρό. Όλοι σας έχετε την επιλογή τού πώς θα αντιληφθείτε αυτή την ανισορροπία και πώς θα αναλάβετε τη δύναμή σας. Δεν έχει σημασία τι φέρετε ως αρσενικό ή γυναικείο σώμα γιατί φέρετε και τις δύο ενέργειες. Η ειδικότητά μου είναι η εξισορρόπηση του αρσενικού και του θηλυκού γιατί αυτά αντιπροσωπεύω στη Γη. Αρχίζετε να βλέπετε μια ανάμειξη αυτών που παλιά ήταν ξεχωριστά, οπότε μπορείτε να δημιουργήσετε το παιχνίδι όπου προσποιείστε ότι είστε άνθρωποι.

Όλα αυτά βρίσκονται σε κίνηση ώστε να μπορέσετε να αποφασίσετε πού θέλετε να πάτε επειδή έχετε περισσότερες επιλογές απ’ όσες φαντάζεστε. Ναι, ζείτε σε έναν πλανήτη ελεύθερης επιλογής. Όμως, αυτό δε σημαίνει πως έχετε “ελεύθερη” επιλογή ανά πάσα στιγμή. Περιβάλλεστε από δράμα, δεσμεύσεις και τα παιχνίδια που παίζετε στη Γη. Μερικές φορές περιβάλλεστε τόσο πολύ που ουσιαστικά αφαιρείτε την ελεύθερη επιλογή σας. Η εστίαση στην τριαδικότητα και όχι στη διττότητα θα σας βοηθήσει να περάσετε ξεκάθαρα από την τρίτη διάσταση στην πέμπτη. Αρχίζετε να μαθαίνετε πώς λειτουργεί αυτό. Στηριχθείτε ο ένας στον άλλον αγαπημένοι μας κι εστιαστείτε στο καλό. Θα σας φέρει στην Εστία. Θα απομακρύνει τους περισπασμούς από όλα τα τρελά πράγματα που φαίνεται να συμβαίνουν και δεν μπορείτε να καταλάβετε. Μη σπαταλάτε όλη σας την ενέργεια προσπαθώντας να τα κατανοήσετε γιατί βρίσκεστε ήδη εκεί. Έχετε τη δυνατότητα να κρατήσετε το φως σας με τους πιο υπέροχους τρόπους, οπότε αφήστε το να εισέλθει. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή, φέρνοντας το φως από την κορυφή του κεφαλιού. Αφήστε το να κυκλοφορήσει στο σώμα σας και αργά αφήστε το να βγει. Νιώθετε το κύμα ενέργειας; Νιώθετε τον ενθουσιασμό;

Είστε μαγικά πλάσματα αγαπημένοι μας. Είστε η ενσάρκωση του Θεού και η δουλειά μας είναι να σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε. Όταν βρίσκεστε σε ένα μονοπάτι της επιλογής σας, τα συμβόλαιά σας και όλα όσα στήσατε θα σας οδηγήσουν σε αυτά που θέλατε να βιώσετε. Κανείς δεν βρίσκεται εδώ άσκοπα, ποτέ. Βασικά, δεν υπάρχει χώρος στη Γη τώρα για κάποιον που δεν θα παίζει ενεργό ρόλο. Η δοκιμασία είναι απλή αγαπημένοι μας. Πάρτε το καθρεφτάκι σας, κρατήστε το κάτω από τη μύτη σας και αν θολώσει όταν αναπνέετε, τότε δεν έχετε τελειώσει. Υπάρχουν πολλά να κάνετε ακόμα και σας υποσχόμαστε πως πολύ σύντομα θα αναγνωρίσετε αυτές τις ευκαιρίες.

Πλήρης Κύκλος

Κρατάτε την αγάπη που μπορεί να βάλει τα πάντα στη θέση τους. Βαδίστε χέρι-χέρι αγαπημένοι μας, όποτε μπορείτε. Καταλάβετε πως όταν η ανθρωπότητα φοβάται, κινείται προς τη διάσπαση κι αυτό είναι που συμβαίνει τώρα. Αν και υπάρχει ένα τεράστιο κύμα διάσπασης στον πλανήτη, εσείς κρατάτε το κλειδί για τη μετατροπή της σε ενότητα. Κρατάτε την αγάπη που μπορεί να βάλει τα πάντα στη θέση τους, αν εστιάσετε την ενέργειά σας προς αυτή την κατεύθυνση.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σάς χαιρετίζω με αυτό τον τρόπο. Σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία και να παίζετε όμορφα μαζί. Είμαι ο Εμ.

Espavo.

 

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!