Μάρτιος 2014

Νέα Αφθονία
Προς μια Οικονομία του Τρίτου Κύματος

 

Η Ανθρωπότητα αλλάζει χρώματα

 

Χαιρετισμούς. Είμαι ο Έλρα της Ρυθμικής Υπηρεσίας.

Έπρεπε να έρθω και τουλάχιστον να χαμογελάσω σε αυτή την όμορφη ομάδα ανθρώπων. Ξέρετε ποιοι είστε, γιατί δουλεύουμε μαζί για αρκετό καιρό. Να σας πω κάτι: έχετε τοποθετήσει τον πήχη ψηλότερα στον πλανήτη Γη. Πολλοί από εσάς αντιμετωπίζετε δυσκολίες και δοκιμάζεστε με τα παλιά συστήματα πεποίθησής σας γιατί έχετε ήδη περάσει στον νέο πλανήτη Γη. Απλά εξακολουθείτε να πιστεύετε πως βρίσκεστε στην παλιά Γη κι έτσι εφαρμόζετε τις παλιές ιδέες ξανά και ξανά. Είσαστε όμως έξυπνα όντα και θα το καταλάβετε σύντομα, γι’ αυτό μην ανησυχείτε. Σε λίγο θα φωνάξω τον εΜ γιατί είναι πιο εύκολο για εσάς να τον καταλάβετε. Σας είναι δύσκολο να ακούτε τη φωνή μου λόγω των ρυθμών, επειδή έτσι σας μιλάω. Αγαπημένοι μας, παρακαλούμε να γνωρίζετε πως δεν εργαζόμαστε συνεχώς μαζί σας από την Εστία, παρά μόνο αν το ζητήσετε. Βρίσκεστε στον πλανήτη ελεύθερης επιλογής και γι’ αυτό κανείς δεν ανακατεύεται, όμως είμαστε συνεχώς εδώ. Όταν λέτε “Ελάτε! Δείξτε μας ότι το πνεύμα είναι εδώ”, ή όταν συνειδητοποιείτε την Εστία, βρισκόμαστε εδώ. Σας ακουμπάμε στον ώμο, σας χαμογελάμε και μερικές φορές εργαζόμαστε μαζί σας τη νύχτα όταν κοιμάστε, γιατί είστε οι σπουδαιότεροι άγγελοι που έζησαν ποτέ οπουδήποτε. Περάσατε με επιτυχία μέσα από μια πύλη η οποία κανονικά θα τελείωνε τον πλανήτη Γη κι όμως δημιουργείτε ένα νέο κόσμο κάθε λεπτό της ημέρας. Δεν είναι εύκολο. Υπάρχει μεγάλη πίεση και νέα συστήματα πεποίθησης που πρέπει να ενσωματώσετε, η ομορφιά όμως είναι στις καρδιές σας και το βλέπουμε.

Μόνο να μπορούσατε να δείτε ό,τι βλέπουμε από την Εστία – έχετε περπατήσει ποτέ έξω τη νύχτα, ειδικά εδώ στο Λας Βέγκας; Αν κοιτάξετε ψηλά βλέπετε τα πιο όμορφα χρώματα να αλλάζουν. Ξεκινά από εδώ ως ροζ αλλά μέχρι να φτάσει εδώ γίνεται ένα όμορφο μωβ. Τα χρώματα αλλάζουν στον ουρανό και μετά από λίγα λεπτά, τα πάντα γίνονται το πιο όμορφο βαθύ μωβ πριν πέσει η νύχτα. Αυτό περίπου συμβαίνει στη Γη, επειδή οι συλλογικές δονήσεις της Γης αλλάζουν ταχύτατα τώρα. Μοιάζει σαν να έπρεπε να πάρετε μια φωτογραφία σας τώρα επειδή είσαστε ποιο όμορφοι από ποτέ. Μισό λεπτό… το παίρνω πίσω. Είναι πιο όμορφη τώρα. Έτσι φαίνεται σε εμάς στην Εστία καθώς παρακολουθούμε αυτή την απίστευτη εξέλιξη. Τι παρακολουθούμε λοιπόν;

Κοιτάζουμε εδώ κάτω και παρακολουθούμε τις σκέψεις σας. “Τι κάνω λάθος; Κάτι είναι λάθος και δεν ξέρω τι, αλλά δεν το αισθάνομαι σωστό”. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι για εσάς να βλέπετε τους εαυτούς σας. Ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να προσποιείστε πως είσαστε άνθρωποι, αλλά κάνετε φανταστική δουλειά. Να το ξέρετε αυτό. Γνωρίζουμε πως νιώθετε πεσμένοι ή πως έχετε κατάθλιψη. Ξέρουμε πως νιώθετε αποκομμένοι, αλλά πιστέψτε μας, δεν είστε. Βρίσκεστε εγγύτερα στην Εστία από ποτέ και λόγω αυτού έχετε χάσει πολλές ψευδαισθήσεις της Αρένας του Παιχνιδιού, κάτι που είναι τέλειο. Θέλατε να λεπτύνει το πέπλο και τώρα που το κάνει παραπονιέστε γιατί δεν μπορείτε να δείτε τα πράγματα που βλέπατε παλιά. Μαντέψτε! Τα πάντα θα γίνουν πιο εύκολα. Αρχίζει μια αλλαγή. Τώρα θα φωνάξω τον εΜ που θα σας πει μερικά πράγματα για το τι έρχεται.

Ας Μιλήσουμε για τα Χρήματα

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας, είμαι ο εΜ.

Η σημερινή ημέρα είναι τόσο όμορφη! Βλέπετε τους εαυτούς σας και το χρώμα της δόνησής σας. Αυτό είναι στην πραγματικότητα το χρώμα – η δόνηση του φωτός, ένα κομμάτι του φάσματος του φωτός και αυτό είσαστε όλοι. Αυτή η ομορφιά είναι φανταστική τώρα. Θέλουμε να μιλήσουμε σήμερα για τα χρήματα. Θα χρησιμοποιήσουμε τη λέξη. Συνήθως λέμε αφθονία, ενέργεια ή άλλες λέξεις γιατί δεν έχουμε βρεθεί στη Γη. Δεν έχουμε βιώσει τα χρήματα. Όμως, μπορούμε να σας πούμε για την δική σας εμπειρία επειδή σας βοηθάμε με αυτά συνεχώς. Να σας πούμε κάτι για την ευρύτερη οπτική. Θα σας πω πως αυτό έχει καταγραφεί άλλη μια φορά στο παρελθόν, αλλά καταστρέψαμε ηθελημένα την καταγραφή γιατί δεν ήταν η ώρα της να γίνει γνωστή. Τώρα είναι. Μια αναταραχή στην Παγκόσμια Οικονομία: το Παλιό Σύστημα Δεν Δουλεύει στον Νέο Κόσμο. Υπάρχουν θέματα συγχρονικότητας με τα οποία δουλεύει ο Φύλακας του Χρόνου και όταν δώσει το σύνθημα, η πληροφορία δημοσιεύεται.

Πριν μερικές εβδομάδες, όταν ο Φύλακας κάθισε να το καταγράψει, το έκανε καλά. Όμως, η συλλογική δόνηση δεν μπορούσε να το δεχθεί και γι’ αυτό καταστρέψαμε το αρχείο. Πολύ απλό. Δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει την καταγραφή και γι’ αυτό σας λέμε για τι πράγμα θα μιλούσαμε επειδή οι οικονομίες σας στη Γη είναι αρκετά ενδιαφέρουσες να τις παρακολουθούμε. Πιστεύουμε πως ξέρετε ότι αυτή την εποχή οι οικονομίες σας μικρή σχέση έχουν με πραγματικά νούμερα, γιατί έχουν φτιαχτεί από τις προσδοκίες σας στη Γη και αυτό συνέβη. Αρκετά χρόνια πριν είχατε μια αναστάτωση, μια διακοπή αυτής της σιγουριάς και όλοι προσπαθούσατε να τακτοποιήσετε τα πράγματα και να τα κάνετε να φαίνονται φυσιολογικά. Τακτοποιήσατε τα πάντα με επιτυχία και όλοι στη Γη το ένιωσαν αυτό, η πραγματικότητα όμως είναι πως πολύ λίγοι άνθρωποι ορίστηκαν από αυτή την ενέργεια. Από τη στιγμή που διανεμήθηκε σχεδόν σε όλους στη Γη και όχι σε μια μόνο οικονομία, το νιώσατε όλοι. Είσαστε μια παγκόσμια οικονομία και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μπορούμε να μιλήσουμε τώρα για τα χρήματα. Επειδή παλιότερα έπρεπε να μιλάμε για δολάρια, ευρώ, γιεν και οτιδήποτε άλλο για να έχουμε την προσοχή σας. Είστε αλληλένδετοι με τα χρήματα με τον πιο όμορφο τρόπο. Για την ακρίβεια μιμούνται την αλληλεξάρτησή σας και τώρα που εισήλθατε στο Τρίτο Κύμα Ενδυνάμωσης, το οποίο έχει να κάνει με την αρμονία και την συνεργασία με τους άλλους, αρχίζετε να βλέπετε τα πράγματα διαφορετικά.

Το πρώτο πράγμα που συνέβη ήταν πως πολλά από τα παλιά συστήματα που είχατε – για να βγάλετε χρήματα, για ζείτε κλπ., μπήκαν στο περιθώριο. Ξαφνικά έπαψαν να λειτουργούν, αν και πολλοί από εσάς βασιζόσαστε σε αυτά για να βγάλετε χρήματα ή να φέρετε αφθονία. Τώρα βλέπετε πως δεν υπάρχει τίποτα εκεί. Κι ακόμα, όσο περισσότερο δουλεύετε τόσο περισσότερο δεν βρίσκετε τίποτα. Το πρώτο πράγμα που κάνει κάποιος στη Γη είναι να αμφιβάλλει για τον εαυτό του πιστεύοντας πως με κάποιον τρόπο δεν είναι αρκετά καλός ή ίσος με τον υπόλοιπο κόσμο επειδή δεν μπορεί να βγάλει χρήματα, ενώ οι άλλοι βγάζουν. Αγαπημένοι μας, αυτός είναι ο κύκλος της αυτο-αμφισβήτησης. Ξέρετε τι συμβαίνει όταν ο Θεός αμφιβάλλει για τον εαυτό του; Υπάρχει ένας φαύλος κύκλος επειδή πάντα έχετε δίκιο. Αν λοιπόν αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας, έχετε δίκιο. Αυτό δεν έχει νόημα κι όμως το κάνετε ξανά και ξανά. Το κάνετε και συλλογικά, αλλά η συλλογική δόνηση και οι συλλογικές σκέψεις της ανθρωπότητας είναι που αλλάζουν τον κόσμο.

Η Οικογένεια της Δόνησης “Ε”

Υπάρχουν πολλοί από εσάς που ανήκουν στην οικογένεια “Ε”, την οικογένεια της δόνησης “Ε”. Έρχεστε εδώ στη Γη για τα ανθρώπινα δικαιώματα ξανά και ξανά. Σας είπαμε πως δύο από τα μεγαλύτερα κατορθώματά σας συνέβησαν πριν περίπου 800 χρόνια, όταν καταφέρατε να αναγνωριστεί το πρώτο διάταγμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων από μια κυβέρνηση… οποιαδήποτε. Ονομάστηκε Magna Carta και τα καταφέρατε πολύ καλά με αυτήν, μιμούμενοί την πολλές φορές. Ένα από τα σημαντικότερα σημεία όπου εμφανίστηκε η οικογένεια “Ε” και έκανε τη διαφορά, ήταν η απελευθέρωση των δούλων και η Διακήρυξη της Χειραφέτησης. Πήγαινε πέρα-δώθε και δεν μπορούσατε να τοποθετηθείτε στη νέα ενέργεια. Αυτό είχε να κάνει με τη συλλογική δόνηση της Γης. Η ανθρωπότητα αμφιταλαντευόταν για πολύ καιρό. Έμοιαζε σαν να επέστρεφε στο σκοτάδι, αλλά η οικογένεια “Ε” εμφανίστηκε μαζικά και ξαφνικά δεν υπήρχε αμφιβολία. Προχωρήσατε εμπρός και το κάνετε ξανά. Τοποθετήσατε πολλούς κανόνες και για τον εαυτό σας και για την ανθρωπότητα, τους οποίους κατά κάποιον τρόπο μοιραζόσαστε. Τώρα πρέπει να τους επανεξετάσετε.

Κινούμενοι προς μια Νέα Οικονομία

Ας μιλήσουμε γι’ αυτό που συνέβη στα χρήματά σας, επειδή πολλοί από εσάς το περιμένατε να συμβεί. Βγάλατε τόσα πολλά χρήματα εδώ κι εκεί, αλλά επαναλάβατε την ίδια εργασία και τώρα δεν υπάρχουν χρήματα. Τι συνέβη; Αγαπημένοι μας, το είχαμε προβλέψει αυτό πριν τρία χρόνια. Δεν μας αρέσει να θριαμβολογούμε για τις προβλέψεις μας γιατί αυτή ήταν αρνητική. Σας είχαμε όμως προειδοποιήσει πως θα ερχόταν ο καιρός του διορθωτικού πληθωρισμού. Γιατί δεν μιλάει κανείς στη Γη για πληθωρισμό; Επειδή οι κυβερνήσεις σας έκαναν ό,τι μπορούσαν για να σας τον κρύψουν. Δεν είναι συνωμοσία ή κάτι τέτοιο. Πολύ απλά, φτιάχνατε τα νούμερα ώστε να δείχνουν πως προχωράτε μπροστά. Ακόμα και ο τρόπος που η Κεντρική σας Τράπεζα εδώ στις Η.Π.Α. τυπώνει χρήματα είναι ένας από τους τρόπους να “μαγειρεύονται” τα νούμερα. Το κάνετε πολύ επιτυχημένα. Τα χρηματιστήριά σας σημειώνουν ρεκόρ. Με εσάς όμως, τι γίνεται; Εδώ υπάρχει ο πληθωρισμός αγαπημένοι μας.

Τις προάλλες ο Φύλακας είχε ένα πρόβλημα με μια πιστωτική του κάρτα και προσπάθησε να επικοινωνήσει με την εταιρία. Ήταν ένας αριθμός 24ης εξυπηρέτησης, αλλά έμαθε ότι ανοίγουν μετά τις 8:00 π.μ. Τι συνέβη; Πληθωρισμός. Πολύ απλά. Υπάρχει μείωση των υπηρεσιών για τις οποίες πληρώνετε και συμβαίνει παντού. Πολύ λίγοι άνθρωποι το γνωρίζουν, επειδή γίνεται κρυφά και οι κυβερνήσεις σας έκρυψαν αυτά τα νούμερα και “μαγείρεψαν” τις οικονομίες σας, αντί να τους επιτρέψουν να διορθωθούν μόνες τους. Τώρα δεν λέμε καν ότι η μια είναι σωστή και η άλλη λάθος αγαπημένοι μας, επειδή παίζετε το Παιχνίδι της ελεύθερης επιλογής, οπότε δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Το μόνο που σας λέμε είναι να μην αμφιβάλλετε για τον εαυτό σας. Αν βρεθείτε ξαφνικά σε έναν χώρο με πληθωρισμό και δεν προχωράει όπως παλιά, ή φαίνεται πως δεν κάνετε τις ίδιες συνδέσεις που κάνατε παλιά, εν-θυμηθείτε πως αυτές οι καταστάσεις είναι προσωρινές και πως γίνεται μια διόρθωση. Στην πραγματικότητα θα περάσουν δύο μήνες με αυτή την σφιχτή ενέργεια. Μπορεί να σφίξει κι άλλο πριν χαλαρώσει, να γνωρίζετε όμως πως δημιουργείτε νέα σιγουριά. Αυτή η σιγουριά θα γίνει η νέα οικονομία, επειδή αυτό αφορά. Είναι μια αντιπροσώπευση της ανταλλαγής ενεργειών μεταξύ σας. Πρόκειται για φυσική εξισορρόπηση. Στην Εστία, τα πάντα εξισορροπούν με φυσικό τρόπο. Δεν υπάρχει ανάγκη για κανενός είδους ανταλλαγή και τώρα που μιμείστε την Εστία στη Γη περισσότερο απ’ ό,τι κάνατε μερικές εβδομάδες πριν, βλέπετε την ανάγκη για ρυθμίσεις και αλλαγές.

Μαθαίνοντας να Ανταλλάσσετε Ενέργεια χωρίς την Αντιπροσώπευση (των χρημάτων)

Συμβαίνουν πολλά νέα πράγματα στον κόσμο και είναι πολύ όμορφα. Θα γίνετε μάρτυρες μιας ανερχόμενης οικονομίας η οποία θα αλλάξει τη φυσική και τον τρόπο με τον οποίο πολλές οικονομίες δουλεύουν στον πλανήτη Γη. Θα βιώσετε ένα νέο είδος ενέργειας και θα δείτε ένα νέο είδος ανθρώπων του χρήματος. Λέω αυτά τα λόγια και όλοι έχετε μια διαφορετική σκέψη του τι είναι ένας άνθρωπος του χρήματος. Η αλήθεια είναι πως θα τους δείτε όταν θα έρθουν, επειδή τα χρήματα ποτέ δεν αναμείχθηκαν με την καθαρή πνευματική ενέργεια. Δεν μπορούσε να γίνει γιατί επρόκειτο για ανθρώπινη ενσωμάτωση, ξεχωριστή από τις υπόλοιπες. Το άλλο είναι πως όλοι έχετε μια σχέση αγάπης-μίσους με τα χρήματα. Είναι αρκετά ενδιαφέρον πως αυτό υπάρχει στους πνευματικούς χώρους, επειδή πολλές φορές πρέπει να κάνετε θυσίες για να φανεί η δουλειά σας, γι’ αυτό όλοι περιμένουν να έρχεται δωρεάν. Το πνεύμα είναι δωρεάν για όλους και παντού, θα δείτε όμως πως υπάρχει ένα νέο είδος ανταλλαγής και στην πραγματικότητα όλοι σας μαθαίνετε να ανταλλάσσετε ενέργεια χωρίς την αντιπροσώπευση. Καθώς περνά ο καιρός, θα έχετε πολλές νέες καινοτόμες ιδέες.

Μια Παγκόσμια Οικονομία χωρίς Πόλεμο

Πολύ σύντομα θα αρχίσετε να δουλεύετε σε ένα παγκόσμιο νόμισμα. Η ιδέα εισήχθη πολλές φορές πριν, αλλά δεν είχε πραγματοποιηθεί μέχρι τώρα. Πρέπει να γίνει πολλή δουλειά, όπως βλέπουμε από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ώστε να έχετε ένα παγκόσμιο νόμισμα ίσης αξίας. Πρέπει να διανύσετε πολύ δρόμο. Μόνο η ιδέα όμως, αγαπημένοι μας, πως μπορείτε να τα βρείτε μεταξύ σας, είναι πολύ όμορφη. Επειδή είσαστε ο ένας μέρος του άλλου, θα σας είναι δύσκολο να πολεμήσετε ξανά. Ελπίζουμε να το ακούτε αυτό δυνατά και καθαρά. Αν προσπαθήσετε να πάτε ξανά σε πόλεμο οπουδήποτε στον κόσμο, θα βομβαρδίζετε τους εαυτούς σας. Η ενσωμάτωση όλων των χρημάτων της Γης αρχίζει να δημιουργεί μια ενοποίηση από μόνη της. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, κυβερνήσεις, κανόνες και νόμοι που πιστεύετε πως κυβερνούν τα οικονομικά σας. Δεν το κάνουν. Εσείς κανονίζετε τα οικονομικά σας και την αφθονία σας. Και αγαπημένοι μας, πολλές φορές βρισκόμαστε στην άλλη πλευρά του πέπλου προσπαθώντας να τοποθετήσουμε πράγματα το μονοπάτι σας ώστε να γίνει η ζωή σας πιο εύκολη. Υπάρχουν φορές που ξυπνάτε και λέτε: “Τα χρήματα είναι βρώμικα. Δεν μου αρέσουν”. Εμείς λέμε: “Εντάξει. Πρέπει να βρούμε άλλον τρόπο να τους τα δώσουμε”. Καταλάβετε πως εσείς το κάνετε, επειδή έχετε εντελώς νέες ιδέες. Τι είναι λοιπόν το όμορφο με τα χρήματα; Πολύ απλό αγαπημένοι μας. Τα χρήματα σας κάνουν να εστιάζεστε στην εργασία σας. Αν δεν έχετε να νοιάζεστε πού θα βρείτε χρήματα, θα είσαστε ελεύθεροι να φτάσετε στο μεγαλύτερο δυναμικό σας στη Γη, επειδή κανείς δεν πρόκειται να σας πει τι να κάνετε. Σας ζητάμε να ονειρευτείτε για λίγο, όλοι σας. Ναι, οι επόμενοι δύο μήνες ίσως να είναι δύσκολοι για πολλούς, μιλάμε όμως για μόνο 60 ημέρες και το σφίξιμο θα αρχίσει να αλλάζει με πολλούς όμορφους τρόπους. Εν τω μεταξύ, κοιτάξτε τριγύρω και ανταλλάξτε όση ελεύθερη ενέργεια μπορείτε – αγκαλιές, χαμόγελα κλπ., ενθάρρυνση, σιγουριά, ακεραιότητα – τα πάντα. Σταθείτε στην καταιγίδα επειδή θα διαρκέσει πολύ λίγο.

Φτάνοντας στον Πάτο Αργά

Αγαπημένοι μας, αν δεν είχατε “μαγειρέψει” την οικονομία, θα είχε φτάσει στον πάτο πολύ γρήγορα. Θα χτίζατε ξανά σε πολύ στέρεο έδαφος. Αν και αυτή η συντριβή θα δημιουργούσε μεγάλες καταστροφές και σοβαρή οπισθοδρόμηση στον πλανήτη Γη, θα σας ωθούσε μπροστά σε στέρεο έδαφος. Από τη στιγμή που δεν ακολουθήσατε αυτή τη διαδρομή, έπρεπε να σας οδηγήσουμε κάτω αργά. Στους επόμενους δύο μήνες θα φτάσετε στον πάτο. Αυτό θα συμβεί. Αν χειροτερέψει, γιορτάστε το και να γνωρίζετε πως το μήνυμά μας πέτυχε. Γιορτάστε τον Μάιο όταν έρθει αγαπημένοι μας, γιατί όλοι σας θα αρχίσετε να αγκυρώνεστε με νέο τρόπο. Θα νιώσετε μια χαλάρωση των περιορισμών και ροή ενέργειας γύρω σας με νέο τρόπο. Όσον αφορά την αφθονία και τα χρήματά σας στη Γη, πάρτε όσα μπορείτε – σας παρακαλούμε! Επιμένετε να νομίζετε πως είναι περιορισμένα, αλλά δεν είναι και δεν είστε ούτε εσείς. Αφήστε τα να περάσουν από μέσα σας και δείτε πόσο καλό μπορείτε να κάνετε με αυτά. Βρείτε τρόπους να αγκυρώσετε το φως σας με αυτά. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να ζείτε πλουσιοπάροχα αν δεν σας αρέσει αυτός ο τρόπος ζωής. Σημαίνει πως είστε ελεύθεροι από τους περιορισμούς των κατώτερων ενεργειών. Στους επόμενους δύο μήνες να παρακολουθείτε τις ειδήσεις. Δείτε τις αλλαγές που θα συμβούν και αν υπάρξουν άσχημες ειδήσεις για τις οικονομίες σας, ξεπεράστε το. Βασιζόμαστε σε εσάς να κρατάτε πολλή ενέργεια στη Γη ώστε οι άνθρωποι να μην χρειάζεται να φοβούνται τα αρνητικά. Η πρόκληση αυτού που συνέβη είναι πως ήταν κρυφό. Οι άνθρωποι συνήθως δεν συζητούν για οικονομικά προβλήματα όταν τα αντιμετωπίζουν, γιατί ντρέπονται γι’ αυτά. Αγαπημένοι μας, να ξέρετε πως δεν ντρεπόμαστε ποτέ για εσάς. Μας κάνετε πιο υπερήφανους απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε. Το Παιχνίδι έχει αλλάξει και η υποδομή του αλλάζει. Τολμήστε να γιορτάσετε την αφθονία. Τολμήστε να την διδάξετε σε όσους την χρειάζονται και περπατήστε ευθυτενείς με το φως.

Με την μεγαλύτερη τιμή όλων, αγαπημένοι μας, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας όσο μπορείτε. Να παίζετε αυτό το Παιχνίδι στο έπακρο.

Espavo!

 

Σύνδεση από καρδιάς

Πότε να λέτε Όχι και πότε να λέτε Ναι

Πρόσφατα, ο Steve κι εγώ παρουσιάσαμε ένα on-line σεμινάριο με τίτλο “Μάθετε να λέτε Όχι”. Είχε να κάνει με την τέχνη του να λέτε όχι στον εαυτό σας, σε κάποιον άλλον, ή σε οποιαδήποτε κατάσταση. Ξεκινάτε έναν δυναμικό κύκλο όταν μάθετε να λέτε όχι. Εγώ έχω ως μάθημα ζωής τον καθορισμό. Δηλαδή όταν αντιμετωπίζετε δυσκολία να θέτετε όρια και να καταλαβαίνετε ποια είναι η δική σας ενέργεια και ποια κάποιου άλλου. Από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι, ευχαριστούσα τον κόσμο. Παρέδιδα τη δύναμή μου προσπαθώντας να κάνω αυτό που ήθελαν οι άλλοι και όχι να υποστηρίζω τις απόψεις μου. Ποτέ δεν ήθελα να δημιουργώ προβλήματα. Πολλές φορές έλεγα ναι ενώ δεν ήθελα, ώστε να τους αρέσω και να με δεχθούν. Όταν λέτε ναι και το μετανιώνετε μετά, είναι σημάδι πως η απάντηση έπρεπε από την αρχή να ήταν όχι. Είναι σημαντικό να βάζετε τον εαυτό σας πρώτα και να ξέρετε τι είναι αυτό που σας φέρνει γαλήνη με όλες σας τις αποφάσεις. Εγώ λέω όχι σε οτιδήποτε δεν τρέφει το σώμα και την ψυχή μου και μπλοκάρει την πνευματική και φυσική μου σιγουριά.

Όταν υποστηρίζετε τις πεποιθήσεις σας, τότε η ευκαιρία να πείτε όχι εμφανίζεται μόνη της. Πείτε ναι με ενθουσιασμό. Το να λέτε ναι είναι μια θετική δήλωση πως η απόφασή σας είναι η σωστή για εσάς. Γίνεστε ενδυναμωμένα όντα. Αυτό θα φέρει μεγάλες θετικές αλλαγές στη ζωή σας. Ανυπομονώ να δω πώς θα εξελιχθεί ο κόσμος μου, καθώς παίρνω χρόνο για τον εαυτό μου και λέω ναι κάθε φορά που νιώθω χαρούμενη. Λέω ναι στο να φροντίζω τον εαυτό μου με όσα βάζω στο σώμα μου με θρεπτικές τροφές και άσκηση για να είμαι στην καλύτερη δυνατή υγεία. Λέω ναι στο να έχω περισσότερη ώρα να παίζω πιάνο. Λέω ναι στην εργασία μου με τον Steve και το πάθος μας, το Lightworker. Το να λέμε ναι, μας βοηθάει να προχωράμε με την ευτυχία μας και τη δύναμή μας.

Το όχι είναι το ίδιο σημαντικό με το ναι. Και τα δύο μας βοηθούν να αναγνωρίζουμε αυτά που επιλέγουμε να μην αποτελούν μέρος της πραγματικότητάς μας και αυτά που επιλέγουμε να είναι η αλήθεια μας. Ισορροπούν το άτομο που προσπαθούμε να γίνουμε. Να λέτε όχι και ναι με χαμόγελο και αγάπη στην καρδιά σας.

Με αγάπη και φως,

Barbara Rother

 

μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!