Μάρτιος 2008

Συνέργεια
Eπανορίζοντας τον ανταγωνισμό – Bρίσκοντας τους Άλλους Θεούς

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Αγαπημένοι, είχατε τα ονόματα σας στις καρέκλες πολύ πριν έρθετε εδώ. Ζητήσατε να τοποθετηθείτε ακριβώς στο  σωστό σημείο  για να βρείτε τον στόχο σας να φέρετε την ενέργεια της Εστίας στον κόσμο σας. Αυτή η εργασία απαιτεί πολύ κουράγιο. Έχετε ήδη δείξει πολύ κουράγιο στις πράξεις σας να φορέσετε πέπλο και να παίξετε το παιχνίδι. Είναι αυτό το πέπλο που σας κάνει να ξεχνάτε τις δυνάμεις σας, δυνατότητες και την πραγματική σας μεγαλοπρέπεια. Επιλέγετε γενναία  και περήφανα να μπείτε στα τυφλά να σπρώχνεστε ο ένας με τον άλλον στο δρόμο σας και να νιώθετε μόνοι.

Εν-θυμηθείτε

Σήμερα επιθυμούμε να σας βοηθήσουμε να ενθυμηθείτε

Αγαπημένοι, υπήρχαν εκατομμύρια οντότητες, ψυχές που έκαναν στην άκρη ώστε να μπορείτε να είστε εδώ αυτήν την στιγμή και είναι απίστευτα περήφανοι για εσάς. Σας επευφημούν σε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται και είναι εκεί για να βοηθήσουν να καθαρίσει ο δρόμος μπροστά σας. Νομίζετε ότι είναι μαγικό ή μερικές φορές πιστεύετε ότι εσείς είστε μαγικοί. Μερικές φορές πιστεύετε ότι είναι οι οδηγοί σας ή άγγελοι στον ουρανό, αλλά επί το πλείστον είναι οι οντότητες που έκαναν στην άκρη ώστε εσείς να μπορείτε να μπορείτε να είστε την Γη τώρα.

Υπάρχει μια ενέργεια στην Εστία που τώρα έχει αλλάξει. Ο Ουρανός δεν είναι ο ίδιος από τότε που φύγατε. Σας λέμε ότι όταν τελικά αφήσετε το σώμα και επιστρέψετε στην Εστία, θα γίνει μία γιορτή που δεν φαντάζεστε. Πολλοί από εσάς θα πουν «Δεν έκανα και τίποτα σπουδαίο. Γιατί να με γιορτάσουν; Δεν έσωσα τον κόσμο  ή δεν σταμάτησα την πείνα ή τον πόλεμο.» Κι όμως, το κάνατε στην καρδιά σας. Μην ξεχνάτε επίσης, αγαπημένοι, ότι αυτή η γιορτή δεν είναι μόνο για σας.  Διότι αυτά δεν είναι μόνο τα δικά σας επιτεύγματα. ¨Όλα τα δώρα στα οποία συμβάλλατε ανήκουν επίσης σε κάθε μία από τις ψυχές που έκαναν πίσω για να μπείτε εσείς. Όταν τις προσπεράσατε στην γραμμή, σας έβαλαν στις ελπίδες τους και στα όνειρα τους. Αμέσως έγιναν οι μεγαλύτεροι υποστηρικτές και έχουν υπάρξει πάνω από τον ώμο σας από την ημέρα της γέννησης σας.

Θα έρθετε πάλι σε επαφή μαζί τους όσο το επιτρέπουν οι επιλογές σας, διότι τώρα η κατεύθυνση του ανθρώπου είναι γύρω από την σύνδεση με όλα τα πράγματα, καθώς τώρα κάθε ένας είναι πλήρης και πάλι. Αυτό είναι το κομμάτι που αρχίζει να συμβαίνει στην Γη. Δεν θα περιμένετε μέχρι να γυρίσετε στην Εστία για να συνδεθείτε με αυτές τις ψυχές. Θ’αρχίσουν να επικοινωνούν μαζί σας σύντομα. Εσείς άνθρωποι έχετε φαντασία. Μας αρέσει ο τρόπος που σκέφτεστε. Αρχίζετε να συνδέεστε εδώ ενώ είστε ακόμη στο φυσικό σώμα. Αυτό φέρνει τον Παράδεισο στην Γη. (Στο σημείο αυτό το Γκρουπ μίλησε ευθέως σε πολλούς ανθρώπους που κοίταγαν πάνω από τον ώμο τους.)

Τι να προσέξετε

Υπάρχουν νέες δυνατότητες και νέες προκλήσεις σαν αποτέλεσμα αυτής της επαφής και σας προσφέρουμε προτάσεις για αυτές τις συνδέσεις. Υπάρχουν νέοι τρόποι λήψης καθοδήγησης σε αυτήν την ενέργεια, έτσι ας μοιραστούμε λίγες από τις ιδέες που θα βοηθήσουν. Σπέρναμε σπόρους για δυνατότητες και ιδέες για πολύ καιρό, τα οποία θα γίνουν πιο σημαντικά για σας καλώς εξελίσσετε την συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας.

Σήμερα επιθυμούμε να προσφέρουμε ένα άλλο κομμάτι από αυτό. Μιλήσαμε για την επανακαλωδίωση που συμβαίνει τώρα. ¨Όλοι οι  άνθρωποι δημιουργούν νέο καλωδίωμα σε όλο τους το φυσικό σώμα που τους επιτρέπει να φέρουν πιο πολύ φως. Περισσότερο από το φως και το φως του ανώτερου εαυτού σας μπορούν να χωρέσουν στο νέο σώμα. Οι προκλήσεις στο μεσοδιάστημα θα σημαίνουν αλλαγή.

Οι άνθρωποι αντιστέκονται στην αλλαγή. Αυτό είναι μέρος της φύσης σας. Ακόμη κι αν η αλλαγή οδηγεί σε κάτι καλύτερο, εκ της φύσης σας την αρνείστε, έτσι καλώς ορίσετε την αλλαγή. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να πλέετε στην εμπειρία της ζωής παρά να προσκολλείσθε σε μία ιδέα, σκέψη ή σύστημα ιδεών. Όπως συμβαίνει αυτό, όλα θ΄αρχίζουν ν΄αλλάζουν: όλα τα προηγούμενα μοντέλα σας, όλα τα προηγούμενα συστήματα ιδεών και οι συνδέσεις που έχετε μεταξύ σας και με την Εστία, όλες θα δυναμώνουν. Κινείστε από το πεδίο της διττότητας όπου βλέπετε τα πάντα ως αντίθετα –πάνω και κάτω, σωστό και λάθος,- σε ένα πεδίο τριαδικότητας με μία νέα σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό. Η νέα σύνδεση σα επιτρέπει να δείτε περισσότερο με από τον τρόπο που εμείς το βλέπουμε στην Εστία. Σας επιτρέπει να δείτε για ποιό λόγο υπάρχει η ανθρώπινη  εμπειρία, γιατί αυτό κάνετε.

Είστε πνεύματα που προσποιούνται ότι έχουν μία ανθρώπινη εμπειρία ώστε να μπορέσετε να ξανα-ορίσετε τον Θεό ώστε να δείτε τους εαυτούς σας και την εμπειρία όλης της ανθρωπότητας.  Επιτρέψτε μας να σας δώσουμε  μία νέα έννοια σήμερα καθώς θα αρχίσουμε να σπέρνουμε πολλούς από αυτούς τους σπόρους σχετικούς με την ζωή στις ανώτερες δονήσεις του Πλανήτη Γη, αλλά πρώτα, θα  σας προειδοποιήσουμε να μην δώσετε την δύναμη σας σε μας ή σε όποιο μήνυμα. Είναι σημαντικό να τιμάτε την διάκριση μέσα στο είναι σας  καθώς το πνεύμα ξέρει το είναι καλό για εσάς αυτή την στιγμή.

Σας ζητούμε να περάσετε οτιδήποτε σας λέμε ή δίνουμε διαμέσου των δικών σας φίλτρων και πάρτε μόνο αυτά τα κομμάτια που συνηχούν με την καρδιά σας. Μην το απαρνείστε αυτό για μας και για κανένα. Κρατήστε το ιερό γιατί είναι το ατομικό σας κομμάτι. Αυτό είναι το μοναδικό σας τμήμα του θεού που δεν θα φύγει ποτέ. Θα το εξελίξετε. Θα βρείτε τρόπους να το δυναμώσετε και να φέρετε παραπάνω φως στο φυσικό σας σώμα. Καθώς η επανακαλωδίωση προχωρά, νέοι συνδετικοί οδοί συνάψεων  και τρόποι επικοινωνίας μεταξύ των δυο ημισφαιρίων του εγκεφάλου αλλάζουν δραστικά κάθε  μέρα. Αυτό μπορεί ίσως να είναι η αιτία περισσότερου  άγχους μοναξιάς. Μπορεί να κάνει πολλούς από εσάς να νιώθετε μόνοι και αναποφάσιστοι. Πολλές φορές ατό θα έχει επίδραση στις σχέσεις διότι όταν χτίζετε μία σχέση σε ένα επίπεδο και οι αρμονικές σας δονήσεις ανεβαίνουν σε άλλο επίπεδο, ίσως νιώσετε μόνοι κατ΄αρχήν. Δεν είναι δυνατόν για εσάς να είστε μόνοι, καθώς είστε μέρος των πάντων και όλων, συμπεριλαμβανόμενων και ημών. Παρά ταύτα, ίσως νιώθετε έτσι στην αρχή, έτσι θα σας δώσουμε μια νέα πρόταση, μία νέα ιδέα, μία νέα διαδικασία. Με αυτή την διευρυμένη άποψη θα πάρουμε την λέξη ανταγωνισμός και θα σας δείξουμε έναν νέο τρόπο να την αντιλαμβάνεστε.

Επαναπροσδιορίζοντας την Λέξη Ανταγωνισμός

Για μεγάλο διάστημα υπήρχαν τα θετικά και τα αρνητικά του ανταγωνισμού. Υπήρχε ανταγωνισμός εκεί που κάποιος έπρεπε να επιτύχει, να είναι καλύτερος από όλους τους άλλους. Το θετικό εδώ είναι ότι όταν έχεις έναν δρομέα να τρέχει δίπλα σου είναι πιο εύκολο να ξεπεράσεις τα δικά σου όρια και έτσι ο ανταγωνισμός έχει καλά αποτελέσματα. Οι αρνητικές συνέπειες είναι ότι προωθεί την αυταπάτη της αποσύνδεσης. Έτσι ας το μαζέψουμε στην νέα άποψη των υψηλότερων δονήσεων και να το δούμε όπως ακριβώς έχει με νέα ιδέα, με νέα οπτική. Δεν είναι πλέον απαραίτητο να είσαστε στο πρώτο κύμα της ενδυνάμωσης.

Το πρώτο κύμα είναι το ν΄ακουλουθείτε τον αρχηγό. Τώρα βαδίζετε στο δεύτερο κύμα της ενδυνάμωσης, το οποίο σημαίνει ακολούθησε τον εαυτό σου. Είναι απείρως πιο δύσκολο να ακολουθείς τον εαυτό σου παρά ν΄ακολουθείτε τα βήματα κάποιου μπροστά από εσάς. Τώρα σας ζητούμε εσείς ως δάσκαλοι ν΄αρχίζετε ν΄αντιλαμβάνεστε την ιδέα και να αρχίσετε να βαδίζετε δίπλα στους μαθητές σας σε μια έκφραση της ενότητας, όπου μπορούν να σας δουν και μπορούν να δουν, και μπορείτε να βαδίζετε μαζί σαν ένα, εξελισσόμενοι σε διαφορετικά επίπεδα.

Έπειτα σας ζητούμε να το μεταφέρετε στον τομέα του ανταγωνισμού, διότι επρόκειτο πάντοτε για τον αποχωρισμό. Τώρα σας ζητούμε να διαλύσετε αυτούς τους τοίχους και ν΄αρχίσετε να αντιλαμβάνεστε τον ανταγωνισμό ως ενότητα, διότι μπορείτε να κάνετε την διαφορά στον πλανήτη αυτό μόνο εάν συνδεθείτε εκ καρδίας. Εάν συνδέσετε το ένα δέκατο των καρδιών σας στον πλανήτη, δεν θα υπάρχει χώρος για πόλεμο, δεν θα υπάρχει χώρος για αποχωρισμό. Δεν θα υπάρχει χώρος για ανταγωνισμό της παλιάς ενέργειας-όπως ήταν παλιά. Ζητούμε να αντιμετωπίσετε τώρα σαν μία συνεργεία ανθρώπων που εργάζονται μαζί αυτό το κομμάτι του ανταγωνισμού που σας έκανε να τρέχετε γρηγορότερα επειδή είχατε κάποιο που σας έσπρωχνε, τώρα πλέον αυτή η ενέργεια μπορεί να μεταφερθεί μέσα σας και να την κουβαλάτε σε οτιδήποτε κάνετε χωρίς την αίσθηση του αποχωρισμού.

Αυτό είναι η συνέργεια. Συνέργεια είναι να δουλεύεις σε συνεργασία με όλα τα πράγματα γύρω σου. Είναι ένα επίπεδο όπου δουλεύεις με χάρη και αρχίζεις να συνδέεσαι με κάθε πράγμα ή άνθρωπο, όπου μπορείς να βαδίζεις στο γρασίδι σ΄ένα απάτητο λιβάδι και αυτό θα δυναμώσει, δεν θα αποδυναμωθεί, επειδή βάδισες σε αυτό. Δεν θα το πειράξεις, αλλά θα ωφεληθεί από το πέρασμά σου αυτό. Υπάρχει μία σύνδεση της χάρης με κάθε πράγμα και εάν κοιτάξετε τώρα σ΄αυτούς τους τομείς όπου πρώτα κοιτάζάτε με ανταγωνισμό, θα δείτε ότι άλλαξε. Αλλάξατε την ενέργειά σας. Είστε υψηλά δονούμενα όντα που παίζετε παιχνίδι σε έναν χαμηλά δονούμενο κόσμο. Προχωρώντας μπροστά κατ΄αυτόν τον τρόπο, τους ανεβάζετε όλους μαζί σας…όλους γύρω σας. Δεν έχει σημασία ποιος κερδίζει το παιχνίδι ή ποιος τερματίζει πρώτος. Όλοι πηγαίνουν γρηγορότερα. Όλοι καλυτερεύουν γιατί όλοι μπορείτε να είστε μαζί και αυτό είναι ένας διαφορετικός τύπος ανταγωνισμού.  Πρόκειται για μία νέα ενέργεια ανταγωνισμού που θα δουλέψει ως συνέργεια, ως μέρος όλων μαζί.

Οι άλλοι Θεοί

Τώρα, κάνουμε ένα βήμα περαιτέρω. Σας αναφέραμε πολλές φορές ότι είστε θεός. Υπάρχει μεγάλη αντίσταση σε αυτό, καθώς όλοι σας είσαστε εδώ με το εγώ σας. Είναι απαραίτητη για εσάς να κουβαλάτε το εγώ ώστε να φέρετε το πέπλο. Εκεί βρίσκεται το πέπλο. Για να το καταφέρετε, την ώρα που λέμε ότι είστε θεός, αντιστέκεστε πολύ σε αυτό και λέτε «ω, όχι. Δεν είμαι θεός. Θα μιλάτε για κάποιον άλλον.» Είναι πολύ δύσκολο για εσάς να το δείτε στους εαυτούς σας, αλλά μπορείτε να το δείτε μέσα από τα μάτια των άλλων ανθρώπων. Μπορείτε να το δείτε μέσω της επενέργειας που έχετε σε άλλους ανθρώπους όταν βρίσκετε το πάθος σας, όταν έχετε το κουράγιο να μπείτε σε αυτό που πραγματικά αγαπάτε να κάνετε. Τότε είναι που έρχεται προς τα έξω, διότι η δημιουργικότητα θα είναι ανάλογη του πάθους και αυτό είναι ένα σημείο που θα το ξαναφέρνουμε πάλι και πάλι στην επιφάνεια όσο κινείστε μπροστά. Καθώς αρχίζετε να αντιλαμβάνεστε τις έννοιες που αρχίζουμε να διαγράφουμε για σας, πάρτε αυτά τα κομμάτια που συνηχούν με σας αυτή την στιγμή της εξέλιξής σας. Πάρτε τα στην καρδιά σας και αναγνωρίστε τα ως δικά σας, γιατί είναι δικά σας, αλλά δράξτε την ευκαιρία να συνδεθείτε, γιατί είστε θεός-απλώς δεν είστε ο μόνος θεός. Ο ανταγωνισμός σας, η νέα σας ενέργεια,  πέρα από το να έχει να κάνει με την συνέργεια, θα βρίσκεται στο να αναγνωρίζει και να βοηθά την αφύπνιση των άλλων θεών.

Εστιάστε στην Σύνδεση εναντίον του Αποχωρισμού

Υπήρχε μία περίοδος στην Λεμουρία κατά την οποία είσαστε προχωρημένοι, ανεβασμένοι –η Λεμούρια δεν πνίγηκε, ανήλθε, -η Ατλαντίδα βυθίστηκε, αλλά όχι η Λεμουρία. Χρειαζόταν μια ισορροπία. Η Λεμουρία ανήλθε πάνω από την γη και η πρόθεσή σας τότε ήταν να κρατήσετε την πόρτα ανοιχτή για όλους τους άλλους, να είστε εκεί με την ενέργεια της καρδιάς,  να δουλέψετε με αυτό, να προχωρήσετε και να κρατήσετε την πόρτα ανοιχτή ώστε όλοι να μπορέσουν να ακολουθήσουν, αλλά ακόμη και αυτός ο αποχωρισμός δημιούργησε ανασάλεμα στην ενέργεια Όλης της Ύπαρξης που κατέληξε να βυθίσει την Ατλαντίδα. Δεν θα υπάρχει πλέον αποχωρισμός, αγαπητοί. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πράγμα που μπορούμε να σας πούμε. Κάθε τμήμα της καθημερινής σας ζωής, είτε  πρόκειται για την εργασία, είτε για τον αθλητισμό, είτε για τις σχέσεις αγάπης θα έχει να κάνει με την σύνδεση καρδιάς των άλλων γύρω σας.

Δεν θα υπάρχουν πλέον μυστικά στον πλανήτη. Τώρα μπορείτε πλέον να δείτε ευθέως διάμεσου της αυταπάτης. Το γνωρίζετε στην καρδιά σας ακόμη κι αν ακούτε κάποιον να σας λέει άλλα, ξέρετε στην καρδιά σας τί είναι σωστό. Σας ζητούμε να μείνετε με αυτό κατ’αρχήν, να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας και να βρείτε τρόπους για να βρίσκετε τους άλλους θεούς και να τους βοηθάτε να αφυπνίζονται, διότι αυτό δημιουργεί τον Παράδεισο στην Γη και αυτό είναι που θα αρχίσει την νέα συνέργεια του ανταγωνισμού στην Νέα Γη.

Το Κομμάτι σας από την Εστία

Αγαπημένοι, φτάσατε τόσα μακριά , τόσο γρήγορα. Δεν έχετε ιδέα της διαφοράς που έχετε ήδη σημειώσει. Σας λέμε ότι δεν είναι ακόμη ορατό στα τηλεοπτικά σας κανάλια ειδήσεων. Σας λέμε ότι αν διαβάζετε εφημερίδα κάθε μέρα δεν θα δείτε τις εξελίξεις για τις οποίες μιλάμε, αλλά αυτές είναι εδώ. Γίνεται μια ήσυχη επανάσταση διαμέσου όλης της ανθρωπότητας, και μία μέρα θα ξυπνήσετε και εγώ θα μιλάω την ίδια γλώσσα και θα νομίζετε ότι είναι μαγικό. Θα είναι σαν το επεισόδιο της Ζώνης του Λυκόφωτος όπου όλοι ξυπνούν αλλά δεν θυμούνται πως βρέθηκαν εκεί, και όλως ξαφνικά, να γίνεται. Αυτό συμβαίνει  σήμερα μέσω του κουράγιου αυτών ανάμεσα σας που στέκεστε στην ενέργειά σας, ψάχνετε το πάθος σας, αναζητάτε το κομμάτι του παζλ που φέρατε από την Εστία. Ίσως δεν ξέρετε τι είναι. Ίσως κοιτάτε γύρω σας και νομίζετε ότι όλοι οι άλλοι είναι τελείως μες την μαγεία ενώ εσείς δεν έχετε τίποτα να πείτε.

Εμπιστευτείτε μας. Δεν θα καθόσαστε εδώ. Δεν θα είχατε το όνομά σας στην καρέκλα. Δεν θα παρακολουθούσατε αυτή την εκπομπή ή διαβάζατε αυτές τις γραμμές, αν δεν είχατε κάτι ΄πολύ σημαντικό να δώσετε στην ανθρωπότητα. Ήρθατε με ένα κομμάτι του παζλ. Το μεγαλύτερό σας όνειρο ήταν ότι η ανθρωπότητα ξυπνά πριν το τέλος του παιχνιδιού. Αρχίσατε να ξυπνάτε την τελευταία στιγμή και την παρατείνατε πάλι. Έχετε τέτοια φαντασία, αλλά ήταν απίστευτο να το δει κανείς ότι θα συνέβαινε. Τώρα καλείτε και ζητάτε το μεγάλο σχέδιο «Τι είναι μπροστά; Τι πρόκειται να συμβεί;» Δεν υπάρχει μεγάλο σχέδιο. Το δημιουργείτε εσείς σε κάθε βήμα του δρόμου σας και είναι μαγικό. Εξ αιτίας αυτού, έχετε δυνατότητες να συνδέετε τις καρδιές σας εκεί όπου δεν το φανταζόσαστε όταν πρωτοστήσατε αυτό το παιχνίδι.

Όταν πρωτοαρχίσατε να προσποιείστε ότι είστε ξέχωροι από το όλον, τότε πρωτοαρχίσατε να παίζετε το παιχνίδι προσποιούμενοι ότι είστε άνθρωποι, είχατε κάποια μεγαλεπήβολα όνειρα ότι ίσως θα μπορούσατε να κοιτάξετε στα μάτια του θεού. Ό,τι χρειάζεται τώρα είναι ένας καθρέπτης. Θα δείτε επίσης αυτόν το καθρέπτη στα μάτια και στις καρδιές των άλλων ανθρώπων, διότι αυτή είναι η ενέργεια του θεού, που κάθε ένας σας μοιράζεται.

Δεν σημαίνει ότι κάποιος είναι ο δείκτης της παλάμης και κάποιος άλλος το μεγάλο δάκτυλο του ποδιού. Δεν είστε ξέχωρα κομμάτια του θεού. Κρατάτε τα πάντα μέσα στις κυτταρικές σας μνήμες. Όλοι έχετε πρόσβαση στο μαγικό. Στην αρχή, δημιουργεί φόβο, όχι μόνο για σας αλλά και για αυτούς γύρω σας να βλέπουν την ενέργεια να βγαίνει προς τα έξω. Αλλά ο Φόβος είναι μόνο έλλειψη πληροφορίας. Ο Φόβος είναι μόνο σκοτάδι εκεί όπου μπορεί να λάμψει το φως.

Τολμήστε να λάμπετε το φως. Τολμήστε να χαμογελάτε. Το χαμόγελο από μόνο του είναι αρκετό για να λάμψει ένα σκοτεινό δωμάτιο. Το χαμόγελο επιτρέπει στο πνεύμα της ύπαρξής σας μέσω της νέα σας σύνδεσης με τον ανώτερο εαυτό σας να εκπέμπει ενέργεια και να αγγίζει τις καρδιές των άλλων χωρίς ούτε μία λέξη, χωρίς σύνδεση παραδοσιακού τύπου. Εχετε αυτές τις δυνατότητες τώρα πιο πολύ από ποτέ πριν και αν αμφιβάλετε, αυτό που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε μία βαθιά αναπνοή και να χαμογελάσετε. Αυτή την στιγμή, αυτά τα δισεκατομμύρια ψυχές, που έκατσαν στο πλάι ώστε εσείς να μπορείτε να είστε εδώ σε αυτόν τον πλανήτη αυτή την στιγμή, θα είναι στο πλευρό σας στέλνοντας την αγάπη τους και την ενέργειά τους μέσω του χαμόγελού σας σε κάθε βήμα του δρόμου σας.

Ένας νέος τρόπος διδασκαλίας

Είναι τέτοια χαρά να σας βλέπουμε. Είναι τέτοια χαρά να είμαστε μαζί σας. Ήμασταν μαζί σας από την αρχή του χρόνου, αλλά δεν μας ζητήσατε να είμαστε μέρος της ύπαρξής σας μέχρι που φτάσατε σε κάποιο επίπεδο. Έπειτα ήρθατε σε μας για απαντήσεις αλλά δεν σας τις δίναμε, καθώς δεν είναι η δουλειά μας να σας δίνουμε απαντήσεις. Είναι η δουλειά μας να σας βοηθούμε να ενθυμήστε τις ερωτήσεις σας, διότι όλες αυτές οι απαντήσεις είναι μέσα σας, όχι έξω από εσάς. Το να τις βρείτε σας δίνει αυτοπεποίθηση ψυχής που θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε όλα αυτά τα πρότυπα στο επόμενο επίπεδο.  Θα βοηθήσουν να ανέβει ολόκληρη η ανθρωπότητα μαζί σας, διότι ποτέ ξανά δεν θα υπάρξει η απόσχιση του αποχωρισμού, όπως συνέβη τις ημέρες της Λεμουρίας. Τώρα, κανείς δεν φεύγει αν δεν φύγουν όλοι, έτσι καταλάβετε ότι η διαδικασία σας ανόδου περιορίζεται από το χαμηλότερο άτομο στην κλίμακα, διότι είστε μέρος τους με τον ίδιο τρόπο που είστε μέρος μας.

Δεν χρειάζεται να βρίσκετε τους ανθρώπους κατώτερης δόνησης. Κάνοντας το στην καρδιά σας, κάνοντας βήματα, κατέχοντας την δύναμή σας, μιλώντας την αλήθεια σας είναι αυτό που θα σας βοηθήσει να πάτε εμπρός και να ανεβάσετε όλη την ανθρωπότητα. Θα είναι σα την θεωρία της 100ης  μαϊμούς. Μία μέρα θα ξυπνήσετε και όλοι θα καταλάβετε ότι είστε ήδη στην 5η διάσταση. Αυτή η μαγεία είναι ακριβώς μπροστά σας.

Μας αρέσει να σας κάνουμε προτάσεις. Μας αρέσει να σας πειράζουμε. Μας αρέσει να σας δίνουμε έννοιες και ιδέες που σας κάνουν να πιστεύετε και ευελπίστως να σας βοηθούμε να ενθυμήστε τις ερωτήσεις σας γιατί αυτό είναι μαγεία. Υπάρχει χειροκρότημα  στην άλλη πλευρά του πέπλου επειδή αυτό συμβαίνει. Είναι τόσο υπέροχο αυτό που βλέπουμε που ελπίζουμε να το νιώσετε στην καρδιά μας με τον τρόπο που το νιώθουμε  εδώ, γιατί είναι τόσο δυνατό που ούτε κεραυνός δεν θα μπορούσε να ξεπεράσει αυτό που ακούμε τώρα. Είστε γενναίοι στην καρδιά. Είστε αυτοί που προχώρησαν μπροστά και είπαν : «Θα το κάνω. Θα φέρω μαζί μου ένα κομμάτι της Εστίας και θα προσποιηθώ ότι δεν θυμάμαι. Θα προσποιηθώ ότι κοιτώ στον καθρέπτη και βλέπω μόνο λάθη. Θα προσποιηθώ ότι είμαι ξέχωρος από τους όλους τους άλλους και ότι είμαι μόνος.» Αλλά δεν είστε μόνος και αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει ποτέ.  Είστε κομμάτι μας.

Είμαστε κομμάτι σας, αλλά πιο σημαντικά, είσαστε κομμάτι ενός του άλλου και μία καρδιά την φορά θα αλλάξετε αυτόν τον κόσμο και θα φέρετε τον Παράδεισο στην Γη. Είμαστε πολύ περήφανοι που στεκόμαστε πίσω και σας παρακολουθούμε να δημιουργείτε την Νέα Γη. Ο Φύλακας άκουσε ένα ρητό πρόσφατα και πιθανώς να το βάλει σε μπλουζάκι, καθώς του αρέσει να κάνει τέτοια πράγματα. Απλώς ενθυμηθείτε, δεν χρειάζεται να πεθάνετε για να πάτε προς το φως. Να έχετε μία υπέροχη ημέρα. Πηγαίνετε έξω, απολαύστε τον ήλιο και να γνωρίζετε ότι έρχεται από την καρδιά σας, γιατί η μαγεία είναι μέσα σας.

Σας ζητούμε μόνο να συμπεριφέρεστε στους άλλους θεούς με σεβασμό γιατί είναι κομμάτι σας. Να είστε τρυφεροί ο ένας με τον άλλον και διευκολύνετε το μονοπάτι του άλλου σε κάθε ευκαιρία που σας παρουσιάζεται.

Να ενθυμήστε ότι είναι ένα όμορφο παιχνίδι και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Χρυσή Τσιρογιάννη

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!