Ιούνιος 2020

Νέο Χιόνι στη Γη

Χαιρετισμούς, αγαπημένοι μας.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε σήμερα μαζί σας. Βλέπετε, η οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν φτάσει σε μια νέα ενέργεια κι εμείς είμαστε ενθουσιασμένοι που σας το λέμε. Δηλαδή αυτό σημαίνει ότι όλες οι αλλαγές τις οποίες περνάτε, θα εξαφανιστούν ξαφνικά; Ή πως όλοι θα αρχίσουν να συμφωνούν μεταξύ τους με νέους τρόπους; Αυτό είναι κάτι που θα περιμένουμε κι εμείς να δούμε αν θα συμβεί. Η ανθρωπότητα περνά μέσα από μια συλλογική διαδικασία θρήνου, κάτι που έγινε εμφανές καθώς οι άνθρωποι επισκίασαν τον ατομικό τους θρήνο με τον συλλογικό.

Οι άνθρωποι ψάχνουν για πράγματα που θα τους επιτρέψουν  να ξαναγυρίσουν σε αυτήν που ονομάζετε “κανονική” ενέργεια. Τώρα θα σας πούμε πως το κανονικό αυτό τον καιρό είναι πολύ διαφορετικό απ’ αυτό που ήταν πριν μερικά χρόνια. Η Γη εξελίσσεται και οι διάφορες κοινωνίες κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν για να ακολουθήσουν. Αυτό είναι ένα μέρος του τι συμβαίνει και θα το δούμε να εξελίσσεται για το επόμενο διάστημα.

Νέο Χιόνι

Σήμερα κάνουμε μια ερώτηση: έχετε βρεθεί ποτέ σε κάποιο μέρος που έχει χιονίσει και το φρέσκο χιόνι να καλύπτει το έδαφος; Το μόνο που βλέπετε είναι λευκό με ελάχιστα στοιχεία ότι άλλοι άνθρωποι ήταν εκεί πριν από εσάς. Μπορείτε να φέρετε στον νου σας την ομορφιά αυτού του απείραχτου σκηνικού που έχετε μπροστά σας;

Και ξαφνικά γυρίζετε και κοιτάζετε αλλού και βλέπετε τις πατημασιές κάποιου άλλου. Ξαφνικά νιώθετε λίγο πιο άνετα, γνωρίζοντας πως υπάρχει ένα μονοπάτι που μπορείτε να ακολουθήσετε. Αγαπημένοι μας, εσείς κάνετε τις πρώτες πατημασιές στο χιόνι. Εσείς είστε εκείνοι που θέτετε αυτή την ενέργεια ώστε άλλοι άνθρωποι να μπορούν να ακολουθούν για  τα επόμενα χρόνια. Ελπίζουμε να καταλαβαίνετε πως πολλοί από εσάς έχετε έρθει με συμβόλαια ειδικά σχεδιασμένα για να σας συνδέσουν μεταξύ σας τη σωστή στιγμή και στο σωστό μέρος. Όμως, όταν αυτά έρθουν, ξαφνικά νιώθετε πως κάτι σας τραβά πίσω. Με όλα όσα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή στον πλανήτη σας αυτό είναι πολύ δύσκολο, γιατί όταν κάποιος απορροφήσει την ενέργειά σας, το πρώτο πράγμα που κάνετε είναι να κλειστείτε στον εαυτό σας.

Η Πόρτα

Τώρα όμως περισσότερο από ποτέ, οι άνθρωποι θα αρχίσουν να βγαίνουν μπροστά και να δημιουργούν νέα μονοπάτια και νέους χώρους. Θα σας κοροϊδέψουν γι’ αυτό; Ναι αγαπημένοι μας, σας το εγγυόμαστε. Οι άνθρωποι που δεν ακολουθούν την νοοτροπία της αγέλης, θα ξεχωρίσουν. Πολλοί όμως ήρθατε με αυτήν ειδικά την πληροφόρηση. Ήρθατε με ένα ιδιαίτερο συμβόλαιο, μερικές φορές απλά για να πείτε λίγα λόγια σε κάποιον, ίσως να τον κινητοποιήσετε, ακόμα και για να αντισταθείτε σε κάτι. Άλλοι έχουν πολύ μεγαλύτερα συμβόλαια, όλοι όμως είναι απαραίτητοι τώρα. Η πόρτα προς έναν νέο κόσμο είναι ανοιχτή κι όλο αυτό αρχίζει να ξεδιπλώνεται με έναν υπέροχο τρόπο. Ψάξτε το. Και όταν ψάχνετε τριγύρω για τις πατημασιές που προηγήθηκαν, να ξέρετε πως εσείς τις έχετε κάνει. Βρίσκεστε στην αρχή, εσείς είστε εκείνοι που κάνετε τα χνάρια που θα ακολουθήσουν εκατομμύρια άλλοι.

Πολλοί δεν θέλουν να κινηθούν μέχρι να βεβαιωθούν για το ποια είναι η καλύτερη κατεύθυνση. Έχει αυτό κάποια σημασία; Όχι, επειδή μπορείτε πάντα να αλλάξετε κατεύθυνση. Αυτό είναι το ωραίο όσον αφορά την ανθρωπότητα και τον πλανήτη ελεύθερης επιλογής, το ότι έχετε αυτή τη δυνατότητα. Στην ουσία είστε πολυδιαστασιακοί, κάτι το οποίο δεν γνωρίζετε ακριβώς. Κι όπως έχουμε ξαναπεί, έχετε όλα αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν στη Γη. Ανησυχείτε και θυμώνετε γι’ αυτό. Άσχετα με την πλευρά στην οποία νομίζετε ότι είστε σε αυτές τις συζητήσεις, αυτό δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία. Γιατί; Διότι στις πολλαπλές πραγματικότητες, στις δώδεκα που υπάρχουν γύρω σας, υπάρχουν ουσιαστικά έντεκα γεμάτες από σκιές δικές σας και της ενέργειάς σας. Κι όταν παίρνετε μια σημαντική απόφαση στη μια ζωή σας, οι άλλες διαστάσεις παίρνουν άλλες αποφάσεις και πηγαίνουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις. Αυτό σημαίνει πως δεν χάνετε τίποτα.

Πολυδιαστασιακή Οπτική

Είναι λοιπόν δυνατόν να κάνετε λάθος επιλογή; Ναι σ’ αυτή τη ζωή ή διάσταση αλλά μετά κάποια άλλη διάσταση θα πρέπει να κάνει την άλλη επιλογή. Όταν επιστρέφετε στην Εστία έχετε την ουσία όλων αυτών που συμβαίνουν. Σας λέμε αγαπημένοι μας πως ζείτε σε τρελούς καιρούς. Το γνωρίζετε πολύ καλά αυτό, έχετε διαβάσει νέους τίτλους ειδήσεων που δεν έχετε ξαναδεί. Η λέξη “πρωτοφανής” χρησιμοποιείται περισσότερο από ποτέ στη Γη. Όμως, αυτή δεν είναι η πιο ενεργή από τις διαστάσεις σας. Βρίσκεστε στην εποχή της εξειδίκευσης, της τελειοποίησης ορισμένων τομέων. Αυτός είναι ο λόγος που θα έρθουν τόσες πολλές αλλαγές και θα σας δώσουν την ευκαιρία να γίνετε αυθεντίες σε συγκεκριμένα πράγματα όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ακόμα κι αν χάσετε την ευκαιρία δεν υπάρχει πρόβλημα, γιατί πολύ σύντομα θα έρθει κι άλλη. Αυτή είναι και η πιο υπέροχη ιδέα, να βλέπετε όλες τις πτυχές των προβλημάτων που έχετε ως ευκαιρίες για εξειδίκευση. Όταν ειδικευτείτε σ’ αυτά τα πράγματα, αυτό θα σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να τα ξαναπεράσετε στο επόμενο επίπεδο του παιχνιδιού, το οποίο αρχίζετε να χτίζετε τώρα.

Αυτό είναι υπέροχο. Η εξέλιξη θα συμβεί ταυτόχρονα σε όλες τις άλλες σας διαστάσεις, σε ατομικό αλλά και σε συλλογικό επίπεδο. Θα σας πούμε περισσότερα γι’ αυτό άλλη φορά, για τώρα όμως σας λέμε πως σε μια διάσταση έχετε ενοποιημένη συνειδητότητα. Αυτό αρχίζει να καθιερώνεται στη Γη και είναι υπέροχο να το παρακολουθούμε. Εδώ έχετε μια άλλη διάσταση που είναι πολύ πολωμένη, τη ζείτε αυτή τη στιγμή. Καμία από τις διαστάσεις δεν είναι τέλεια. Ίσως σας ενδιαφέρει να μάθετε πως σε κάποια άλλη από τις συλλογικές σας διαστάσεις, η πρόεδρος Χίλαρι Κλίντον επέζησε από τη δεύτερη απόπειρα δολοφονίας εναντίον της.

Αυτό που δεν βλέπετε καθώς τα δημιουργείτε αυτά είναι πως μπορείτε να αλλάξετε τον κόσμο σας και να φέρετε άλλες πτυχές του πολυδιαστασιακού εαυτού σας. Μπορείτε να αρχίσετε να επιστρέφετε στην τελειότητα που είστε πραγματικά.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας χαιρετούμε μ’ αυτό τον τρόπο. Αγαπημένοι μας, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με τον μεγαλύτερο σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας όποτε είναι εφικτό και να παίζετε όμορφα μαζί. Espavo. Και τώρα θα δώσουμε τη θέση μας στον Φύλακα του χρόνου.

___________________________________

Χαιρετισμούς από την Εστία.

Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου. Έρχομαι κοντά σας σήμερα καθώς έχετε αλλάξει και μετατοπίσει πολύ γρήγορα τον χωροχρόνο στον πλανήτη σας. Τώρα γυρίζετε σε έναν νέο κόσμο. Όπως όμως μια κυλιόμενη σκάλα που κινείται, θα πρέπει να υπολογίσετε τα βήματά σας ώστε να μπορέσετε να επιστρέψετε στις πατημασιές στο χιόνι που αναφέρθηκαν νωρίτερα. Όμως, αγαπημένοι μας, αυτοί είναι άνθρωποι της νέας ενέργειας. Η νέα ενέργεια που έχει μπει σε κίνηση στη Γη είναι πολύ δύσκολη και δίνει προκλήσεις με διάφορους τρόπους. Βλέπετε, χρειάζονται οι ειδικοί που μπορούν να κρατήσουν το φως στο πρόσωπο της αντιξοότητας και πολλοί από εσάς κάνετε ακριβώς αυτό. Εσείς, αγαπημένοι μας, είστε οι πρωτοπόροι της ενέργειας που αλλάζουν τα πάντα και θέτουν σε κίνηση τις νέες δυνατότητες.

Η ενέργειά σας είναι πολύ πιο δυνατή απ’ όσο νομίζετε και εμείς είμαστε πολύ υπερήφανοι για εσάς, για τον ρόλο σας σε όλο αυτό. Πιστέψτε πως οι πόρτες θα ανοίξουν όταν έρθει η ώρα. Όλοι σας έχετε διαφορετικούς σκοπούς και διαφορετικές συνδέσεις. Κάποιοι από εσάς γνωρίζετε ακριβώς πού πηγαίνετε και την κατεύθυνση στην οποία βρίσκεται η μεγαλύτερη πρόθεσή σας, ενώ κάποιοι άλλοι όχι. Μη φοβάστε αγαπημένοι μας, πιστέψτε ότι την κατάλληλη στιγμή θα έρθουν οι ευκαιρίες και οι πόρτες θα αρχίσουν να ανοίγουν.

Η πρόκληση είναι να γνωρίζετε πότε να βγείτε μπροστά, είναι όμως αυτό πρόβλημα; Κι αν δείτε κάτι και βγείτε μπροστά αλλά δεν είναι σωστό; Απλά κάν’ τε πίσω, το πρόβλημα δεν είναι πραγματικό. Η μεγαλύτερη πρόκληση σε αυτή τη διαδικασία θα ήταν αν άνοιγε μια πόρτα κι εσείς φοβόσασταν να περάσετε από μέσα της και μετά έκλεινε.

Σας λέμε πως τα πάντα έχουν αλλάξει, καθώς αρχίζετε να πηγαίνετε προς έναν νέο κόσμο. Οι τέλειοι άνθρωποι, τα τέλεια πνεύματα εργάζονται και παρακολουθούν όλη αυτή τη διαδικασία να ξεδιπλώνεται, ώστε να βεβαιωθούν πως τα πάντα βρίσκονται την κατάλληλη στιγμή στην κατάλληλη θέση. Πρόκειται για όντα που έχουν κάνει το ίδιο σε πολλούς πλανήτες σε όλο το σύμπαν. Αυτοί που βρίσκονται εδώ είναι αυτοί που διορθώνουν τα πάντα. Ακόμα κι αν τα πράγματα έχουν στηθεί λανθασμένα, εσείς είστε εκείνοι που αποφασίσατε να βρίσκεστε στον πλανήτη και αφαιρέσατε τα φτερά σας, παίζοντας το παιχνίδι στο οποίο προσποιείστε ότι είστε άνθρωποι.

Συγχαρητήρια αγαπημένοι μας, τα καταφέρατε. Τώρα οι ερωτήσεις για όλους σας είναι, “Τι πρέπει να κάνω; Πότε πρέπει να ενεργήσω; Πού πρέπει να βρίσκομαι; Σε ποια πλευρά πρέπει να βρίσκομαι;” Όλα αυτά θα φανερωθούν εν καιρώ, αγαπημένοι μας. Εμπιστευθείτε την ικανότητά σας να μιλάτε σε αρμονία με το πνεύμα σας και με την ικανότητά σας να κάνετε λάθη. Τα πάντα αρχίζουν να ανοίγονται για εσάς και μ’ αυτά δημιουργείτε νέες πατημασιές στο χιόνι, έναν νέο κόσμο, νέα ενέργεια και φως. Καλωσορίσατε στην Εστία, αγαπημένοι μας, είναι κάτι που έχετε κερδίσει. Μ’ αυτό, σας αφήνουμε προς το παρόν και θα επιστρέψουμε κάποιον άλλον μήνα για να δημιουργήσουμε ξανά μαγεία. Να ξέρετε πως είστε μαγικοί και πως εμείς πυροδοτούμε αυτή τη σπίθα μέσα σας. Είμαστε μαζί σας συνεχώς και μπορείτε να μας ακούσετε, αν μάθετε να ακούτε και εμπιστευτείτε αυτό που ακούτε. Να ξέρετε πως βρίσκεστε εδώ για κάποιον λόγο. Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων λοιπόν, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία και να παίζετε αυτό το παιχνίδι όμορφα μαζί. Δημιουργείτε μαγεία, σας ευχαριστούμε που αναλαμβάνετε τη δύναμή σας!

Espavo!

Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!