Ιούνιος 2019

Βαρυτικά Κύματα

Χαιρετισμούς, αγαπημένοι μας.

Ερχόμαστε κοντά σας, αυτή την ιδιαίτερη μέρα. Γνωρίζετε ποιοι είστε; Εμείς σας παρατηρούμε από μακριά επειδή η ομορφιά είναι αρκετά δύσκολο να παρατηρηθεί από κοντά. Βλέπετε, παίζετε ένα παιχνίδι το οποίο αλλάζει κάθε μέρα. Τα πνεύματά σας κάνουν την εμφάνισή τους. Έχουμε αναφέρει εδώ και αρκετό καιρό πως αυτό θα συνέβαινε και να που συμβαίνει. Το φυσικό σας σώμα χάνει την πυκνότητά του και το πνεύμα σας αποκτά φως. Βρίσκεστε στα αρχικά στάδια αυτής της μετάβασης, οπότε σας λέμε, “Καλωσορίσατε στην Εστία!”

Βαρυτικά Κύματα – Συναισθηματικά ερεθίσματα

Θέλουμε να σας αναφέρουμε κάποιες από τις διαδικασίες που λαμβάνουν χώρα στον πλανήτη και που έχουν βαθιά επίδραση σε όλους τους ανθρώπους σε διάφορους τομείς. Φέρετε περισσότερο φως, οπότε ας ξεκινήσουμε με τα βαρυτικά κύματα. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν δύο βαρυτικά κύματα που έρχονται. Το ασυνήθιστο σε αυτά τα κύματα είναι πως έρχονται από διαφορετικά σημεία τού σύμπαντος. Αυτός είναι και ο λόγος που λαμβάνετε απίστευτες ποσότητες κοσμικής ακτινοβολίας το τελευταίο διάστημα, επειδή λαμβάνει χώρα μια φόρτιση.

Υπάρχουν επίσης και κάποια άλλα πράγματα που θέλουμε να επισημάνουμε και που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε. Η τεχνολογία αιχμής επέτρεψε στις επιστήμες σας να μετρήσουν τα βαρυτικά κύματα. Αυτά αποτελούν μεταβολές και πραγματικά κύματα χωροχρόνου. Αυτό που αγνοούν οι επιστήμες σας είναι ότι αυτά τα κύματα επηρεάζουν συναισθηματικά τους ανθρώπους. Το 2015, έγινε μια μέτρηση που εξέπληξε όσους ασχολούνταν με τη φυσική και την αστροφυσική. Ήταν η επιβεβαίωση μιας πρόβλεψης από τον Άλμπερτ Αϊνστάιν. Όπως όλα τα κύματα, έτσι κι αυτά αφήνουν απόνερα. Ένα καράβι που ταξιδεύει στο νερό, δεν δημιουργεί μονάχα κύματα καθώς σκίζει την επιφάνεια αλλά και πολλαπλά αρμονικά κύματα που ακολουθούν. Αυτά τα κύματα επηρεάζουν τα συναισθήματα των ανθρώπων, ειδικά τα επαναλαμβανόμενα. Η γενική επίδραση που είχε το κύμα του 2015 και τα απόνερά του, έφερε κάποιους ανθρώπους στα όριά τους.

Νέα Ελπίδα

Πρόσφατα, στη Γη συνέβη ένα πολύ ενδιαφέρον γεγονός. Όχι μόνο ήλθε ένα βαρυτικό κύμα αλλά το ακολούθησε ένα ακόμα την επόμενη μέρα. Αυτά τα επικαλυπτόμενα κύματα που πηγάζουν από διαφορετικές διευθύνσεις, δημιούργησαν μια πολύ μαγική ενέργεια η οποία φέρνει την πιθανότητα αλλαγών.

Να σας εξηγήσουμε τι συμβαίνει όταν χτυπά ένα βαρυτικό κύμα. Από τη στιγμή που μιλάμε για βαρύτητα, θα μπορούσατε να σκεφτείτε πως όταν έρχεται ένα βαρυτικό κύμα, όλοι θα νιώσουν λίγο πιο ελαφριοί για λίγο. Δεν συμβαίνει αυτό όμως. Μιλάμε για κάτι που συμπιέζει και διευρύνει τον χωροχρόνο.

Οι αστροφυσικοί γνωρίζουν πως όλοι οι πλανήτες έχουν ένα βαρυτικό πεδίο το οποίο έλκει και μεταβάλλει την πορεία των άλλων σωμάτων γύρω τους. Ο χωροχρόνος ουσιαστικά συμπιέστηκε κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος που ήρθε στο τέλος τού 2015 και συνέχισε σε όλο το διάστημα του 2016. Τα υπολείμματα αυτού του κύματος επηρέασαν τις εκλογές σας στις Η.Π.Α και είχαν παγκόσμια επίδραση, η οποία είναι μαζί σας μέχρι και σήμερα. Αυτό αύξησε την υποβόσκουσα απογοήτευση και το άγχος. Τότε ακολούθησε ένα κύμα φόβου και διαχωρισμού, το οποίο επικρατεί μέχρι τώρα.

Τώρα είχατε δύο ξεχωριστά κύματα που ήρθαν και συναντήθηκαν μέσα σε διάστημα δύο ημερών. Αυτό είναι μαγικό! Αν και οι άνθρωποι δεν το ένιωσαν, τα κύματα αυτά μετρήθηκαν και η επίδρασή τους ήταν πολύ βαθιά. Όταν βρίσκεστε σε αυτά τα κύματα, αλλάζει ο χωροχρόνος. Αν άλλαζαν πολύ γρήγορα είναι σίγουρο πως θα το καταλαβαίνατε και θα σας έπιανε πανικός. Αφού όμως η αλλαγή γίνεται πολύ αργά κι απαλά, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα ότι συνέβη μέχρι να γυρίσουν και να κοιτάξουν πίσω τους και συνειδητοποιήσουν πως κάτι έγινε. Θέλουμε να καταλάβετε ότι αυτά τα κύματα δεν έχουν σταλεί, ούτε έχουν δημιουργηθεί σκόπιμα.

Αρχικά νιώσατε αυτά τα βαρυτικά κύματα καθώς έρχονταν κατά καιρούς. Αυτό συμβαίνει όταν ένα άστρο γίνεται σούπερ νόβα· στέλνει ένα βαρυτικό κύμα το οποίο μεταβάλλει τον χωροχρόνο σε κάθε τι που αγγίζει.

Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε κάτι θετικό, περισσότερο απ’ όσο νομίζετε. Αυτή είναι η στιγμή να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, να θέσετε κάτι σε κίνηση – όσο μικρό κι α είναι – και να αφήσετε το κύμα να το μεταφέρει. Ακόμα ένα κύμα έρχεται προς το τέλος τού έτους. Καθώς θα πλησιάζουμε στο γεγονός θα γίνουμε πιο συγκεκριμένοι αλλά προς το παρόν απολαύστε αυτή τη φυσική ενέργεια.

Δηλαδή, αυτό σημαίνει ότι όλοι θα έχουν ειρήνη στη Γη; Όχι, μπορούμε να σας πούμε ότι τα πάντα είναι ανακατεμένα ως αποτέλεσμα του πρώτου κύματος. Οι άνθρωποι εξακολουθούν να προσπαθούν να γειώσουν την ενέργεια και να ενσωματώσουν τις επιδράσεις τού τελευταίου κύματος που ήρθε. Κύματα ερχόντουσαν και στο παρελθόν και υπάρχουν διάφορα είδη βαρυτικών κυμάτων. Όμως, ποτέ πριν δεν ξέρατε γι’ αυτά επειδή συνέβαιναν σε βάθος χρόνου. Καθώς οι άνθρωποι μαθαίνουν, θα καταστεί δυνατόν να προβλέψετε πότε θα χτυπήσει κάποιο κύμα. Με τον καιρό θα καταλάβετε πως αυτά τα τεράστια βαρυτικά κύματα μεταβάλλουν τον χωροχρόνο για απειροελάχιστο διάστημα. Αυτές οι μεταβολές όμως έχουν πολύ μεγάλη επίδραση σε σημαντικά παγκόσμια γεγονότα που συμβαίνουν. Θα προσπαθήσουν οι άνθρωποι να το ελέγξουν αυτό; Ναι θα το προσπαθήσετε, επειδή είστε άνθρωποι. Αν και κάποιοι θα το προσπαθήσουν, τα κύματα μπορούν μόνο να προβλεφθούν, όχι να ελεγχθούν. Οι άνθρωποι  από τη στιγμή που θα συνειδητοποιήσουν τη σύνδεση θα το χρησιμοποιήσουν αυτό με διάφορους τρόπους, επειδή τα βαρυτικά κύματα έχουν τεράστια επίδραση στους ανθρώπους.

Ναι, θα δείτε καλά και κακά πράγματα να βγαίνουν απ’ αυτό. Εμείς θα επικεντρωθούμε στα καλά, προσπαθώντας να σας δείξουμε τις απίστευτες ενέργειες που υπάρχουν γύρω τους. Κάθε φορά που βιώνετε κάποιου είδους τραγωδία ή σας συμβαίνει κάτι που το αντιλαμβάνεστε ως αρνητικό, η ομορφιά ξεπηδά κι εμφανίζονται ήρωες. Οι άνθρωποι θα αρχίσουν να εμφανίζονται με νέους τρόπους. Αγαπημένοι μας, θέλουμε να σας φέρουμε τις μόνιμες ενθυμήσεις τού ποιοι πραγματικά είστε και γιατί ήρθατε εδώ. Και το πιο σημαντικό, θα παίζετε σε όλο αυτό, καθώς αυτό θα προχωρά.

Είστε Ακριβώς Στην Ώρα Σας

Σας ζητάμε λοιπόν να βγείτε από τον φόβο. Υπάρχει πολλή ενέργεια που κινείται και χωρίς αυτά τα κύματα. Και ναι, μπορείτε να έχετε έναν ρόλο σ’ αυτό· δεν σας ζητάμε να αποσυνδεθείτε. Αν και μερικοί από εσάς έχετε να παίξετε ενεργούς ρόλους, κάποιοι άλλοι έχουν αρχίσει ήδη να εξαντλούνται βλέποντας τα πάντα να πηγαίνουν εντελώς αντίθετα από την κατεύθυνση που ήλπιζαν και προς την οποία εργάζονταν. Αυτό που σας λέμε είναι ένα απλό, “χαλαρώστε, γιατί είστε ακριβώς στην ώρα σας”. Το Εσαγιότο* έχει ανοίξει, οπότε βασικά μπορείτε να ασχοληθείτε μ’ αυτό, βγαίνοντας από τα προβλήματα και τις δυσκολίες σας. Όχι, δεν θα κρυβόμαστε εκεί. Όμως, υπάρχουν νέες ευκαιρίες που θα αρχίζουν να παρουσιάζουν μια εντελώς νέα πραγματικότητα. Θα δημιουργήσετε ένα εντελώς νέο παιχνίδι μέσα εκεί, το οποίο ξεκινά αυτή τη στιγμή. Είναι ήδη ανοιχτό.

Παίξτε με αυτή την ενέργεια και δημιουργήστε κάτι μαγικό, γιατί όλα αρχίζουν τώρα. Οι περισσότεροι από εσάς έχετε βιώσει στιγμές που νιώθετε χαμένοι ή δεν μπορείτε να βρείτε εύκολα την κατεύθυνση προς την οποία θέλετε να κινηθείτε. Αυτή η πόρτα είναι ορθάνοιχτη κι εμείς την κρατάμε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι αυτά τα πρώτα βήματα. Αδράξτε την ευκαιρία να βγείτε μπροστά και να κάνετε τη διαφορά. Σας ζητάμε να το κάνετε αυτό πρώτα ως πνεύματα κι αυτό είναι το πιο συναρπαστικό. Παίζετε αυτό το παιχνίδι όλη σας τη ζωή ως άνθρωποι κι όμως το φως μέσα σας προέρχεται από την Εστία. Εμείς θα σας βοηθήσουμε να ανάψετε αυτό το φως επειδή αυτός είναι ο σκοπός σας. Έχετε έρθει στη Γη αυτή τη στιγμή για να βοηθήσετε τους άλλους ανθρώπους. Έχετε έρθει όχι μόνο για να περάσετε εσείς στο επόμενο επίπεδο αλλά και για να απλώστε το χέρι σας και να βοηθήσετε κι άλλους να βγουν μπροστά. Ήρθε η ώρα.

Απολαύστε το ταξίδι αγαπημένοι μας. Να ξέρετε πως η μαγεία μόλις ξεκίνησε και βρίσκεται γύρω σας. Θα δείτε πολλά πράγματα να συμβαίνουν τώρα. Κρατηθείτε και, πάνω απ’ όλα, απολαύστε το ταξίδι. Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, παρακολουθούμε αυτά που επιτυγχάνετε. Ζητάμε απ’ όλους να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε όμορφα μαζί.

Espavo

Το γκρουπ

* Εσαγιότο: Κατά την εξήγηση που έδωσε το γκρουπ στον Steve Rother, το Εσαγιότο είναι ένας χώρος στο εσωτερικό μας άδυτο τον οποίο μπορούν να επισκεφθούν οι αφυπνισμένοι άνθρωποι, για πολλούς λόγους.  Πρόκειται για έναν δια-διαστασιακό χώρο που χρησιμοποιείται για θεραπεία, σύνδεση, αναζωογόνηση και για τη λήψη φωτός ανωτέρου επιπέδου και Πνευματικών Δεξιοτήτων και ο οποίος βρίσκεται έξω από το “Γήινο Matrix”.

Σε αυτή τη σφαίρα, οι κανόνες τής πυκνότητας δεν ισχύουν. Σε αυτή τη σφαίρα, οι δημιουργικές σας ικανότητες είναι οξυμένες, η ενέργειά σας έχει αποκατασταθεί, ο νους σας είναι καθαρός, το σώμα σας είναι αναζωογονημένο και, το πιο σημαντικό, η αίσθηση της ελπίδας και της ευτυχίας έχει αποκατασταθεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ (στα αγγλικά): https://www.espavo.org/entering-esayoto-inter-dimensional-place/

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!