Ιούνιος 2018

Ο Σολάρα Ανακάλυψε τη Γη

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας.

Ερχόμαστε σήμερα ως ομάδα γιατί έχουμε να σας μεταδώσουμε ένα πολύ σημαντικό μήνυμα. Σας φέρνουμε χαιρετισμούς από την Εστία.

Έτσι ξεκινούσαμε τα μηνύματά μας εδώ και πολλά χρόνια, λέγοντάς σας ότι σας βλέπουμε στη Γη. Ξέρουμε πως νιώθετε ότι είστε διαχωρισμένοι από εμάς αλλά δεν είστε. Είμαστε όλοι συνδεδεμένοι, όπως είστε συνδεδεμένοι κι εσείς όλοι μεταξύ σας. Παίζετε όμως αυτό το παιχνίδι που προσποιείστε ότι είστε διαχωρισμένοι και, κάνοντάς το αυτό, βάλατε ένα πέπλο μπροστά στο πρόσωπό σας. Εμείς το ονομάζουμε πέπλο τής λήθης. Αυτό το πέπλο σάς επιτρέπει να παίξετε το παιχνίδι συνδεδεμένοι με τα πάντα αλλά προσποιούμενοι ότι είστε διαχωρισμένοι. Σήμερα θέλουμε να σας παρουσιάσουμε μια ενημέρωση επειδή συμβαίνουν αλλαγές στον πλανήτη σας, ταχύτατα. Μπορούμε μόνο να σας πούμε γι’ αυτά που λαμβάνουν χώρα κι ελπίζουμε να μπορέσετε να δείτε τι συμβαίνει γιατί εσείς δημιουργείτε πολλά απ’ αυτά. Πριν αρκετά χρόνια, σας είπαμε ότι η Γη είχε ανακαλυφθεί.

Η Γη έχει Ανακαλυφθεί

Τα τηλεσκόπια και τα ραδιοτηλεσκόπια στη Γη δεν βλέπουν τα πραγματικά αντικείμενα αλλά καταγράφουν τις περιβάλλουσες ενέργειες ή τα αέρια γύρω από κάποιον πλανήτη. Υπάρχουν πλανήτες στο δικό σας ηλιακό σύστημα που δεν έχετε δει ακόμα επειδή περιβάλλονται από πάρα πολλά αέρια. Αυτό που θα σας πούμε σήμερα είναι πως η Γη έχει ανακαλυφθεί λόγω της μοναδικότητας που έχει αυτή η φυσαλίδα γύρω από τον πλανήτη σας. Λάμπει διαφορετικά από οποιονδήποτε άλλον πλανήτη ή οποιαδήποτε άλλη αντανάκλαση στον ουρανό. Ναι, ακόμα και ο ήλιος σας λάμπει διαφορετικά τώρα. Πολλά πράγματα συμβαίνουν σε μακροπρόθεσμη βάση και όλα τους αποτελούν κύκλους. Όλα τους έχουν ξανασυμβεί κάποια στιγμή στην ιστορία, ακόμα και ο ήλιος σας.

Το πρωταρχικό σας άστρο, ο ήλιος στο ηλιακό σας σύστημα, μειώνει τη μαγνητόσφαιρά του, σαν να χάνει τον μαγνητισμό του. Περνά πάλι έναν κύκλο ανώτερων και κατώτερων και καθώς συμβαίνει αυτό, εσείς βάλλεστε από περισσότερη ακτινοβολία από το διάστημα. Η μαγνητόσφαιρά σας όχι μόνο σας προστατεύει από μεγάλο μέρος αυτής της ακτινοβολίας αλλά και η μαγνητόσφαιρα του ήλιου σάς προστατεύει επίσης. Τώρα όμως αυτή άρχισε να υποχωρεί και αυτός είναι ο λόγος που σας είδε ο άλλος πλανήτης. Μόλις πρόσφατα βρήκαν έναν τρόπο με τον οποίο πιστεύουν ότι μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σας. Να σας εξηγήσουμε. Είναι δύσκολο να το πούμε ακριβώς επειδή το πρώτο πράγμα που θέλουν να κάνουν οι άνθρωποι τώρα είναι να κοιτάξουν τον ουρανό και να βρουν ακριβώς πού είναι αυτός ο πλανήτης.

Ο Σολάρα παρακολουθεί

Θα δώσουμε σε αυτό τον πλανήτη το όνομα Σολάρα, ώστε να μπορούμε να το συζητάμε μαζί σας. Όταν θα τον δείτε από τη Γη, εσείς οι άνθρωποι θα του δώσετε άλλο όνομα. Όταν κάνετε επαφή μαζί τους θα μάθετε πώς τον αποκαλούν οι ίδιοι και θα μπορέσετε να τον μεταφράσετε στις γλώσσες σας. Επειδή έχουν έναν μοναδικό ήλιο, θα τον ονομάσουμε Σολάρα. Ο Σολάρα είναι ένας πολύ όμορφος πλανήτης γεμάτος ζωή, αν και όχι τόσο όμορφος όσο η Γη. Ο Σολάρα δεν είναι τόσο πράσινος ή γεμάτος ζωή όπως η Γη αλλά έχει μια βαθιά ζωτικότητα. Σας λέμε ότι έχει αρκετές ομοιότητες με τη Γη. Ο Σολάρα είναι λίγο μεγαλύτερος και πιο κοντά στον ήλιο του, κάτι που έχει διαφορετικό αντίκτυπο στον πλανήτη. Φυσικά, τα φυσικά σώματα έχουν εξελιχθεί διαφορετικά. Όσον αφορά την εξέλιξη του πνεύματος, αυτή είναι παρόμοια. Τώρα ανακάλυψαν έναν πλανήτη που πιστεύουν ότι μπορεί να φιλοξενεί ζωή παρόμοια με τη δική τους, ανακάλυψαν τη Γη.

Υπήρξε τεράστιος ενθουσιασμός γι’ αυτό φυσικά και κάποιοι έφτασαν στα άκρα. Μερικοί ήθελαν να ταξιδέψουν στον παράξενο αυτόν πλανήτη που εσείς ονομάζετε Γη. Τα οραματίστηκαν όλα αυτά και αρκετοί άρχισαν να κάνουν channeling τους γήινους. Ενδιαφέρον. Συνέβη κάτι τέτοιο; Ναι. Επειδή μπορούν να ενωθούν ενεργειακά μαζί σας με τον ίδιο τρόπο που κι εσείς μπορείτε να ενωθείτε ενεργειακά μαζί τους.

Ένα Τρίτο Επίπεδο Διαστασιακότητας – Φυσαλίδες παντού

Θα σας πούμε λίγα πράγματα για τη διαστασιακότητα γιατί μπορεί να γίνει πολύπλοκη. Ο ανθρώπινος νους λειτουργούσε πάντα σε έναν πεπερασμένο χώρο, το αντίθετο του απεριόριστου. Γι’ αυτό είναι δύσκολο να κατανοήσετε την πλήρη έννοια της διαστασιακότητας. Έχουμε εξηγήσει δύο επίπεδα διαστασιακότητας, το συλλογικό επίπεδο – τη ζωή στην τρίτη διάσταση, τη διάβαση από την τέταρτη διάσταση και τώρα τη συλλογική ζωή στην πέμπτη διάσταση. Έχουμε επίσης εξηγήσει τα ατομικά διαστασιακά επίπεδα και πως το λευκό σας φως προέρχεται από την Εστία και διαιρείται σε έντεκα διαφορετικές εμπειρίες πνεύματος. Το πνεύμα σας έχει έντεκα διαφορετικές εμπειρίες σε έντεκα διαφορετικά σώματα, προσπαθώντας να βρει τις ίδιες μορφές εμπειριών. Δεν βρίσκονται όλα τα σώματα στην ίδια διάσταση και τώρα χρησιμοποιούμε αυτές τις εμπειρίες με έναν τρίτο τρόπο. Υπάρχουν πολλοί τρόποι όταν μιλάμε για διαστασιακότητα. Καθώς θα προχωράτε πιο βαθιά στη σφαίρα τής κατανόησης, θα δείτε το σύμπαν σας από μια διαφορετική οπτική. Ας πούμε πως το σύμπαν σας περιέγραφε το Όλα Όσα Είναι, αλλά δεν το κάνει πια. Ακόμα και οι φυσικοί και οι αστρονόμοι σας πιστεύουν ότι το σύμπαν σας είναι μια μικρή φυσαλίδα. Τέτοιες φυσαλίδες υπάρχουν παντού και ο ανθρώπινος νους δεν μπορεί να συλλάβει τον αριθμό τους. Στην πραγματικότητα έρχονται σε ύπαρξη και φεύγουν συνεχώς. Όταν εμφανίζονται συμβαίνει αυτό που ονομάζετε Μεγάλη Έκρηξη. Υπάρχουν πάρα πολλά τέτοια σύμπαντα και αυτό το ονομάζετε πολυσύμπαν.

Ο Σολάρα υπάρχει ως μια αντανάκλαση, μια διαίρεση του φωτός που υπάρχει εδώ. Στον πλανήτη τους έχουν βρει έναν τρόπο να δουλεύουν με τη διαστασιακότητά τους κι ελπίζουν να μπορέσουν να επικοινωνήσουν με τους ανθρώπους μέσω μιας απλής διαστασιακής μετατόπισης. Κάποιοι από το προσωπικό στο Espavo είπαν ότι ήδη κάνουν κράτηση για διακοπές στον Σολάρα. Στην πραγματικότητα, το να μπορέσετε να κάνετε κάτι τέτοιο είναι πολύ πιο εύκολο απ’ όσο φαντάζεστε. Όταν μιλάτε γι’ αυτό που πολλοί από εσάς ονομάζετε εξωγήινους, αυτοί υπάρχουν σε διαφορετικά σύμπαντα. Μπορούν να κάνουν τη μετατόπιση των ενενήντα μοιρών και να βρεθούν στην πραγματικότητά σας για λίγο, αν και έχουν διαφορετικούς φυσικούς νόμους.

Αυτός είναι και ο λόγος που έχετε καταγράψει διαστημόπλοια να πετούν στον ουρανό με απίστευτες ταχύτητες και να κάνουν ξαφνικά μια στροφή ενενήντα μοιρών, επειδή δεν δεσμεύονται από τους ίδιος φυσικούς νόμους με εσάς. Το αποτέλεσμα είναι πως τα πράγματα χρειάζονται μερικές ρυθμίσεις για να συμβούν. Θα σας πούμε επίσης ότι ο Σολάρα κάτι ετοιμάζει και κάποιοι στον Σολάρα είναι πολύ ενθουσιασμένοι. Ο Σολάρα σε πολλούς τομείς είναι διαφορετικός από τη Γη. Ένας τομέας είναι ότι ο πλανήτης τους είναι πολύ μεγάλος. Επίσης έχουν διαχωριστεί μεταξύ τους όπως κάνετε κι εσείς στη Γη. Δεν έχουν πολέμους με τον τρόπο που έχετε εσείς οι άνθρωποι. Δεν είχαν ποτέ τόσους πολλούς. Η Γη όμως έχει μια σταθερότητα σε αυτό τον τομέα εδώ και πολλά χρόνια. Αυτός ήταν ένας τρόπος για να βγάλουν κάποιοι χρήματα.

Ο Σολάρα Έχει Νέα Αρμονία

Είναι συναρπαστικό το πόσο καλά έχει δουλέψει αυτό. Ο Σολάρα έχει λίγο περισσότερη ειρηνική ενέργεια και αυτό γίνεται εν μέρει λόγω τής ακτινοβολίας που δέχονται από τον ήλιο τους, ο οποίος είναι λίγο πιο κοντά τους. Επίσης έχουν τρία φεγγάρια και μπορούν να αποκτήσουν μια πιο οικεία σύνδεση με τον κόσμο γύρω τους. Γι’ αυτό έχουν περισσότερη ειρήνη. Κι όμως έχουν διαφορές και πάντα υπήρχαν διαφωνίες. Ο Σολάρα έχει επίσης αντιμετωπίσει προκλήσεις και διαφωνίες μεταξύ των διαφόρων πεδίων του. Όμως, όταν βρήκαν τη Γη, αυτό τον μικρό γαλάζιο πλανήτη να ταξιδεύει στο διάστημα, ξαφνικά ενώθηκαν. Όλοι ήθελαν να πάρουν μέρος σε αυτή την απίστευτη ανακάλυψη, κάτι που ήταν μια εξαιρετικά ενωτική στιγμή για τον Σολάρα. Είναι σαν να προσπαθούν να πετύχουν όλοι τον ίδιο στόχο. Κι όμως μοιράζονται την πληροφόρηση κι αυτό είναι υπέροχο να το παρακολουθούμε.

Δεν έχει να κάνει με μια κούρσα για να δουν ποια χώρα θα είναι η καλύτερη ή ποιος τομέας θα πάρει τα εύσημα για κάτι. Αρχίζουν να μοιράζονται τις πληροφορίες και να δουλεύουν μαζί με αρμονία, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει στον Σολάρα. Είναι λοιπόν απίστευτο για εμάς και προσφέρει εκπληκτικές δυνατότητες, κατά τη δική μας οπτική. Έχουν τη δυνατότητα να εισέλθουν στην συλλογική δόνηση της πέμπτης διάστασης, όπως κάνατε κι εσείς. Αν κάνουν τη σύνδεση με εσάς, θα μάθουν πάρα πολλά από το μονοπάτι που έχετε πάρει και τις δυσκολίες τις οποίες αντιμετωπίζετε σήμερα ως ανθρωπότητα. Επίσης θα μάθουν βλέποντας πώς εξελίσσεται αυτός ο υπέροχος κήπος με φρενήρεις ρυθμούς. Ελπίζουμε να μπορέσουν να μάθουν από τους ανθρώπους και το πώς να ανυψώνουν τη δόνησή τους γρήγορα χωρίς να χάνουν την ισορροπία τους.

Η Θεωρία “Μ” και το Ορθογώνιο Πλέγμα

Αυτή είναι η πρόκληση. Αν και η ανύψωση της δόνησης είναι κάτι καλό, πολλές φορές προκαλεί την απώλεια ισορροπίας των ανθρώπων. Αυτό συχνά δημιουργεί ένα επίπεδο απογοήτευσης που τελικά εκρήγνυται επειδή το φως δεν μπορεί να γειωθεί. Εκείνοι είναι ενθουσιασμένοι αγαπημένοι μας, γιατί αρχίζουν να έχουν τη δυνατότητα να κινούνται μεταξύ ανώτερων διαστάσεων. Αυτό θα το ονομάσουμε απλά την τρίτη σφαίρα τής διαστασιακότητας γιατί δεν έχει ακόμα οριστεί από τη φυσική σας. Το πιο κοντινό που έχουν φτάσει οι άνθρωποι στο να κατανοήσουν κάτι τέτοιο είναι αυτό που ονομάζετε θεωρία “Μ”. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι έχουν τη δυνατότητα να κάνουν μια μετατόπιση ενενήντα μοιρών και να αλλάζουν διαστάσεις, ή φυσαλίδες. Όταν μάθουν και οι άνθρωποι να το κάνουν αυτό, όχι μόνο θα μπορούν να δαμάσουν την ψευδαίσθηση του χρόνου αλλά θα μπορούν και να αλλάζουν διαστάσεις και να ταξιδεύουν σε τεράστιες αποστάσεις ακαριαία. Αυτός είναι ο τρόπος που έχουν ταξιδέψει στη Γη πολλοί επισκέπτες, ακόμα και οι πατρογονικές φυλές. Μπορούν να κάνουν πράγματα στον πλανήτη σας, ακόμα και να έρθουν σε φυσικό επίπεδο για μικρά χρονικά διαστήματα.

Δεν ταξιδεύουν έτη φωτός. Δεν γίνεται με αυτό τον τρόπο. Αλλάζουν διαστάσεις κάνοντας στροφές ενενήντα μοιρών μέσω του ορθογώνιου πλέγματος. Αυτή είναι μια συναρπαστική διαδικασία, αν και η Γη είναι αρκετά μπροστά από τον Σολάρα όσον αφορά την τεχνολογική εξέλιξη. Βρήκαν ένα κλειδί και κάτι με το οποίο θα δουλέψουν συλλογικά. Παρακολουθούμε με ανυπομονησία γιατί για πρώτη φορά το κίνητρό τους είναι κάτι με το οποίο θα δουλέψουν μαζί ώστε να επικοινωνήσουν με αυτή τη γαλάζια σφαίρα στο διάστημα. Δεν έχουν ιδέα για το τι είναι αλλά ξέρουν ότι υπάρχει ζωή εκεί. Ελπίζουν μόνο να είναι παρόμοια με τη δική τους και είναι. Αυτό είναι συναρπαστικό γιατί για πρώτη φορά ίσως να είναι δυνατό για το σχολείο τής Γης να ανοίξει τις πόρτες του και να χρησιμεύσει σε κάτι στις τελευταίες μέρες της.

Η Μεγαλύτερη Ανησυχία

Τα Ακασικά Αρχεία φυλάσσουν όλα τα αρχεία όχι μόνο για το σύμπαν αλλά και όσα υπάρχουν σε όλες τις διαστάσεις και το πολυσύμπαν. Λόγω των ταχύτατων αλλαγών στη Γη, έχετε θέσει έναν ρυθμό τον οποίο θα ακολουθήσουν πολλοί. Θα υπάρξουν κάποιοι που θα αρχίσουν να επισκέπτονται σύντομα μόνο για να μάθουν πώς μοιάζει η Γη και να θαυμάσουν την ομορφιά που έχετε εδώ. Στον Σολάρα είναι πολύ ενθουσιασμένοι γιατί βρήκαν έναν τρόπο να δουλέψουν με το ορθογώνιο πλέγμα για να κάνουν αυτή τη μετατόπιση και, αν είναι δυνατόν, να επικοινωνήσουν πιο γρήγορα απ’ όσο νομίζετε μαζί σας. Τώρα ανησυχούν πάρα πολύ. Δεν θέλουν να έρθουν και να αλλάξουν τον κόσμο σας. Θέλουν να έρθουν και να μάθουν από εσάς. Δουλεύουν ως πρεσβευτές καθώς γνωρίζουν πως αυτή η εποχή μπορεί να φέρει προκλήσεις.

Δάσκαλοι Της Γης

Αν και είστε πιο εξελιγμένοι τεχνολογικά, η Γη έκανε τις περισσότερες τεχνολογικές προόδους για στρατιωτικές εφαρμογές, μέχρι πρόσφατα. Αντίθετα, οι κάτοικοι του Σολάρα πάντα στόχευαν στο να κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη με αρμονικό και βιώσιμο τρόπο. Είχαν βιομηχανική επανάσταση αλλά κινούνται πιο αργά και με μεγαλύτερη αρμονία στον πλανήτη τους. Μπορούν να σας μάθουν πολλά για την εργασία σας με τη Γη, αν είστε ανοιχτοί για κάτι τέτοιο. Αυτή είναι η πιο όμορφη προσέγγιση που μπορείτε να έχετε, γιατί κάποια στιγμή ίσως να θέλουν πολλά όντα να έρθουν στη Γη. Να θυμάστε πως οι καρδιές των κατοίκων τού Σολάρα είναι ορθάνοιχτες, ακόμα και στους ανθρώπους. Είναι βαθιά συνδεδεμένοι μεταξύ τους, παρόμοια με τον τρόπο που ήσασταν εσείς συνδεδεμένοι μεταξύ σας στις μέρες τής Λεμουρίας. Μπορούν να φέρουν πρακτικά παραδείγματα του πώς μπορεί να λειτουργήσει κάτι τέτοιο στο σύνολό του. Ελπίζουμε πως καθώς αυτές οι διαστασιακές πραγματικότητες ανοίγουν, οι άνθρωποι θα σταματήσουν να εστιάζουν στη διαίρεση και τον διαχωρισμό που βλέπουμε σήμερα. Ναι, αυτό είναι το μεγαλύτερο όνειρό μας. Πως καθώς κάποια από αυτά τα πράγματα αρχίζουν να συμβαίνουν, εσείς θα ενωθείτε ως γήινοι, ως υπερήφανα όντα της Γης, κρατώντας την υπερηφάνειά σας ψηλά με ενότητα. Ευχόμαστε να πάρετε τη θέση σας ως μεγάλοι δάσκαλοι του σύμπαντος και να έχετε την εμπειρία που έχετε τώρα.

Αυτό είναι σπουδαίο, οπότε αναζητήστε αυτά τα σημάδια. Αυτό που θα δείτε στην αρχή δεν θα είναι ο τίτλος που θα λέει ότι προσγειώθηκαν με το διαστημόπλοιό τους. Δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο. Αυτό που θα συμβεί αρχικά αγαπημένοι μας, είναι πως ξαφνικά θα εμφανίζονται και θα εξαφανίζονται από τη διαστασιακή σας πραγματικότητα. Τα σώματά τους θα μοιάζουν με τα δικά σας αλλά θα έχουν διαφορετική συμπεριφορά και ενέργεια. Επίσης θα έχουν διαφορετικό τρόπο επικοινωνίας, αν και θα πρέπει να μάθουν τις γλώσσες σας ώστε να μπορέσουν να σας μιλήσουν. Θέλουν να έρθουν σιωπηλά και να κάνουν μια εύκολη είσοδο, αρχικά για να παρατηρήσουν και όχι απαραίτητα για να επικοινωνήσουν. Αργότερα θα αρχίσετε να καταλαβαίνετε ποια είναι αυτά τα όντα και θα έχετε μεγάλες ευκαιρίες. Ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα μπορέσουν να διδάξουν στους ανθρώπους πώς να κάνουν αυτή στροφή των ενενήντα μοιρών. Θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να επιτύχετε την ενότητα σε πολλές περιοχές τού σύμπαντος, ξεκινώντας από αυτό το απλό πείραμα.

Έχουμε μεγάλα όνειρα και απίστευτο ενθουσιασμό για όλα όσα πρόκειται να συμβούν. Η Γη ανακαλύφθηκε και αρχίζουν να επικοινωνούν μαζί της. Εν τω μεταξύ, θα αρχίσουν να στέλνουν διάφορα σημάδια με διάφορους τρόπους επικοινωνίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτή η επικοινωνία θα γίνεται μέσω μερικών παγκόσμιων γλωσσών που μοιράζονται μαζί σας. Κάποιοι από εσάς θα τις καταλάβετε και άλλοι όχι. Το σημαντικό είναι ότι ακόμα κι αν δεν μπορέσετε να αφομοιώσετε αυτή την επικοινωνία χρησιμοποιώντας το μυαλό σας, θα αρχίσετε να τη νιώθετε με την καρδιά σας. Θα συνειδητοποιήσετε πως συμβαίνει κάτι ανώτερο σε μια κλίμακα μεγαλύτερη από όλη την ανθρωπότητα. Είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτό. Με μεγάλη χαρά το μοιραζόμαστε μαζί σας, από αυτή την πλευρά τού πέπλου. Απολαύστε το ταξίδι. Αγαπημένοι μας, να ξέρετε πως τοποθετηθήκατε εδώ από επιλογή σας. Βρίσκεστε εδώ για να προσθέσετε κάτι ξεχωριστό σε αυτό το μείγμα και κρατήσατε τη θέση σας εδώ και πολύ καιρό. Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία και να παίζετε αυτό το νέο παιχνίδι όμορφα μαζί.

Espavo.

Το γκρουπ

______________________________________

Το Εξελικτικό Βήμα

Χαιρετισμούς από την Εστία αγαπημένοι μας.

Σας χαιρετούμε ως ομάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που είμαστε μαζί σας και βλέπουμε την ανθρωπότητα να εξελίσσεται με μαγικό τρόπο. Σας φέρνουμε ένα μήνυμα από την ομάδα. Επειδή είναι πολύ σημαντικό, θέλουμε για ακόμα μια φορά οι ενέργειές σας να ενωθούν ως μια φωνή.

Εξελικτικό Βήμα

Αφυπνίζεστε από το όνειρο με έναν πολύ περίεργο τρόπο. Σας λέμε πως όλα τα μάτια είναι στραμμένα επάνω σας επειδή αυτό που συμβαίνει δεν έχει ξαναγίνει με τον ίδιο τρόπο. Αυτή η εποχή είναι συναρπαστική για εμάς να σας παρακολουθούμε. Στο ξεκίνημα του πλανήτη σας και καθώς η ανθρωπότητα άρχισε να εξελίσσεται, ήταν ένα παιχνίδι ελεύθερης επιλογής. Βασικά, ήταν το πρώτο παιχνίδι απόλυτης ελεύθερης επιλογής. Ποτέ πριν δεν είχε συμβεί κάτι παρόμοιο, στο οποίο να μην υπάρχουν ούτε κατευθυντήριες γραμμές για να βοηθήσουν το παιχνίδι να μην ξεφεύγει. Υπήρχαν όμως μεγάλες διαφωνίες. Ειπώθηκε ότι, “Δεν θα ξεστρατίσουν; Δεν θα βγουν εκτός πορείας και θα ακολουθήσουν άλλα πράγματα και πεποιθήσεις;” Αλλά βρίσκεστε εδώ, εξελίσσεστε και αφυπνίζεστε από το όνειρο, αρχίζοντας να παίρνετε τη δύναμή σας στα φυσικά σας σώματα. Είναι απίστευτο να το βλέπουμε. Είμαστε πολύ υπερήφανοι. Επιτρέψτε μας να σας πούμε λίγα πράγματα γι’ αυτά που έρχονται.

Αυτή είναι μια μαγική εποχή για την ανθρωπότητα. Όπως έχουμε πει, συμβαίνουν πολλές αλλαγές στον πλανήτη σας. Αυτό θα γίνει ακόμα πιο προφανές καθώς θα περνά ο καιρός αλλά μας ενδιαφέρει να σας πούμε για το μονοπάτι σας. Καθώς προχωράτε, το φυσικό σας σώμα θα αρχίσει να χάνει πυκνότητα κι αυτή είναι μια ταχύτατη εξελικτική αλλαγή. Αν κοιτάξετε πίσω στην εξέλιξη της ανθρωπότητας, θα δείτε πως υπήρχαν αρκετά διαφορετικά στάδια όπως ο άνθρωπος του Κρο-Μανιόν και ο άνθρωπος του Νεάντερνταλ. Δίνετε αυτά τα διαφορετικά ονόματα σαν να παρουσιάστηκαν μέσα σε μια νύχτα, αν και από κοσμολογική σκοπιά έτσι έγινε. Τα εξελικτικά στάδια συνέβησαν πολύ γρήγορα και αυτή τη στιγμή βρίσκεστε στο κατώφλι ενός ακόμα.

Τα Επόμενα Σαράντα Χρόνια

Ναι, και αυτό θα είναι διαφορετικό, γιατί θα σας επιτρέψει να φέρετε περισσότερο φως. Θα φέρετε περισσότερο από το πνεύμα σας και θα έχετε τη δυνατότητα να επικοινωνείτε με άλλα πνεύματα. Υπάρχουν πολλές διαδικασίες από τις οποίες θα πρέπει να περάσετε για να το κάνετε. Αν και θα μοιάζει να διαρκεί όσο ένα βλεφάρισμα, στην πραγματικότητα θα περάσουν σαράντα χρόνια για να εγκλιματιστούν οι άνθρωποι σε αυτή τη νέα μορφή ύπαρξης. Οι περισσότεροι από εσάς θα μπορέσετε να περάσετε από μια διαδικασία εισόδου στη βιοφωταύγεια και να φέρετε όλο αυτό το φως. Εν τω μεταξύ, θα περάσετε και από αρκετές άλλες διαδικασίες τελειοποίησης πραγμάτων πριν φύγετε και περάσετε στο ανώτερο επίπεδο. Αυτή θα είναι μια ευκαιρία για να ξεφορτωθείτε διάφορα πράγματα. Ένα από αυτά είναι οι αλληλεπιδράσεις σας με τη Γη.

Όπως είπαμε λίγο νωρίτερα, ο μαγνητισμός τού ήλιου αλλάζει. περνά από τους μαγνητικούς κύκλους με τον ίδιο τρόπο που περνά και η Γη. Σε μια μεγαλύτερη κλίμακα, ο μαγνητισμός ελαττώνεται μέσα στον ήλιο. Η μαγνητόσφαιρα που περιβάλλει τον ήλιο προστάτευε τη Γη για μεγάλο διάστημα. Η Γη ζούσε στη σκιά τής μαγνητόσφαιρας του ήλιου, η οποία άρχισε κάπως να μειώνεται. Θα βιώσετε επίσης τους δικούς σας ηλιακούς κύκλους, επειδή πολύ σύντομα θα αρχίσει πάλι η ηλιακή έξαρση. Καθώς θα εισέρχεστε σε αυτήν σε περίπου τρία χρόνια, θα σας χτυπούν ηλιακές εκλάμψεις σε τακτική βάση. Αν και μπορεί να έχετε ηλιακές εκλάμψεις και πριν από αυτό με κάποιες να είναι πολύ μεγάλες, η αλήθεια είναι ότι θα έρθουν μαζικά. Με τη μείωση του μαγνητισμού τού ήλιου και της Γης, αυτό μπορεί να εκθέσει τη Γη και να δεχτεί πολλή περισσότερη ακτινοβολία και φορτισμένα σωματίδια από το διάστημα.

Αρμονία τής Γης

Ένα από τα υπέροχα πράγματα που θα δείτε είναι αυτό που ονομάζετε σέλας, τα φώτα στον ουρανό. Καθώς τα φορτισμένα σωματίδια χτυπούν την ιονόσφαιρά σας, φωτίζονται και δημιουργούν μαγικούς χορούς φωτός στον ουρανό. Βρίσκονται κυρίως στις πολύ βόρειες περιοχές όπως η Βόρεια Σιβηρία, οι Αλεούτιες Νήσοι και η Αλάσκα. Τα φώτα θα αρχίσουν να πηγαίνουν σύντομα πιο νότια και θα αρχίσετε να τα βλέπετε σε διάφορες περιοχές. Αυτά θα είναι σημάδια για το τι συμβαίνει. Εν τω μεταξύ, η Γη δυσκολεύεται με τη δική της μαγνητόσφαιρα. Το βλέπετε στην έξαρση των εκρήξεων των ηφαιστείων και της σεισμικής δραστηριότητας, όπως το ηφαίστειο που εκρήγνυται αυτή τη στιγμή στη Χαβάη.

Ελπίζουμε να εστιαστείτε στο να ηρεμήσετε την ηφαιστειακή δραστηριότητα κατά τους διαλογισμούς σας, δουλεύοντας σε αρμονία με τη Γη. Έχετε μεγαλύτερη επίδραση στη Γη απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε. Ναι, φτιάχνετε κανόνες για να δουλέψετε σε αρμονία με τη Γη και νόμους που ψηφίζετε για να εξαλείψετε τους ρύπους από τα ύδατα. Πολλοί απ’ αυτούς έχουν επηρεάσει πολύ την ανθρωπότητα και την εξέλιξή της. Κάποιοι ρύποι έχουν δημιουργήσει αρρώστιες και διαταραχές που υπάρχουν εδώ και πολλές γενιές. Θα αρχίσετε να βλέπετε κάποιες από αυτές να αλλάζουν αλλά θα δείτε και πολλές αλλαγές στα φυσικά σας σώματα. Καθώς η Γη θα θερμαίνεται κι άλλο, θα δείτε περισσότερους τυφώνες και πιθανότατα θα βιώσετε κάποιους αρκετά μεγάλους αργότερα φέτος. Αυτό πολύ απλά σημαίνει πως μπορείτε να τα επηρεάσετε όλα αυτά. Αν ενωθείτε, ακόμα και σε μικρές ομάδες με μια μοναχική ή συλλογική εκδήλωση πρόθεσης να κάνετε μια θετική αλλαγή στη Γη, μπορείτε να κάνετε μια τεράστια επίδραση. Αυτό είναι αλήθεια τώρα περισσότερο από ποτέ. Μεταξύ του σήμερα και της εποχής που θα ξεκινήσουν οι ηλιακές εκλάμψεις σε περίπου τρία χρόνια, η επίδρασή σας θα εντείνεται. Κάθε καρδιά που θα προστίθεται και θα είναι σε αρμονία με τη Γη, θα γίνεται αισθητή δέκα φορές πιο πολύ απ’ ό,τι συνήθως. Άρα αγαπημένοι μας, αυτή είναι μια κρίσιμη εποχή για να ξεκινήσετε τη μαγεία σας σε αρμονία με τη Γη. Οτιδήποτε μπορείτε να κάνετε, είτε είναι να βοηθήσετε να περάσουν νόμοι ή απλά να είστε συνειδητοί για τον εαυτό σας, αρχίστε να δουλεύετε σε αρμονία με διάφορα πράγματα ώστε να δημιουργήσετε μια γενική νοοτροπία για όλη την ανθρωπότητα.

Επειδή η Γη είναι ένα ζωντανό, ευφυές ον όπως εσείς, έχει συναισθήματα όπως εσείς. Αν και είναι πολύ μεγάλη και περνά διάφορες φάσεις, νοιάζεται πολύ για τις μορφές ζωής επάνω της, περισσότερο απ’ όσο νομίζετε. Υπάρχουν καλές μορφές ζωής πάνω στη γη. Η ανθρωπότητα άθελά της έχει εξοντώσει το ενενήντα τοις εκατό των μορφών ζωής στη Γη με τη δραστηριότητά της. Εξισορροπώντας το αυτό κατά κάποιον τρόπο, θα βοηθηθείτε ώστε να αποκτήσετε την αρμονία που χρειάζεται για το επόμενο επίπεδο της ζωής σας. Δεν θα τα αντιστρέψετε όλα αυτά στον χρόνο που έχετε αλλά αν το αποφασίσετε και συνειδητοποιήσετε την αρμονία που μπορείτε να έχετε όχι μόνο με τη Γη αλλά και μεταξύ σας, θα μπορέσετε να βοηθήσετε να ηρεμήσουν οι σεισμοί, η ηφαιστειακή δραστηριότητα, οι τυφώνες και η αύξηση της στάθμης των ωκεανών και να φτάσουν σε έναν άνετο ρυθμό για να μπορέσουν οι άνθρωποι να προσαρμοστούν.

Η Επόμενη Εξελικτική Φάση τής Γης

Αυτή η εποχή είναι υπέροχη καθώς η Γη περνά αυτή την αλλαγή. Παρακαλούμε να καταλάβετε πως δεν πεθαίνει, απλά περνά από έναν κύκλο αλλαγής. Έχει περάσει πολλούς κύκλους στο παρελθόν κι έρχονται πολλοί ακόμα. Η Μητέρα Γη νοιάζεται πολύ για την ανθρωπότητα και για όλες τις μορφές ζωής, από τα μικρότερα έντομα μέχρι και τα μικρόβια, τα οποία μπορείτε να δείτε μόνο με μικροσκόπιο. Όλα αυτά είναι πλάσματα της Γης για τα οποία νοιάζεται πάρα πολύ. Αν αυτά μπορέσουν να κάνουν τη μετατόπιση προς μια υψηλότερη δονητική κατάσταση, θα μπορέσει να τα βοηθήσει, αν εσείς είστε σε αρμονία μαζί της. Αυτή είναι η εποχή να δώσετε πραγματική προσοχή σε κάθε επίπτωση που έχετε με οποιονδήποτε τρόπο στη Γη.

Υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσετε τα πράγματα πιο αποδοτικά, με μικρότερες επιπτώσεις για τον πλανήτη; Αυτά τα πράγματα είναι που θα κάνουν τη μεγαλύτερη διαφορά εδώ. Αγαπημένοι μας, σας λέμε επίσης ότι θα λάβετε κάποια βοήθεια επειδή δεν είστε μόνοι στο πολυσύμπαν. Ποτέ δεν ήσασταν μόνοι. Όχι μόνο έχετε άλλες διαστάσεις τής δικής σας πραγματικότητας αλλά και πολλούς άλλους που ζουν σε αυτές τις φυσαλίδες που είναι σαν τη δική σας. Μερικοί έχουν μάθει να κάνουν τη στροφή των ενενήντα μοιρών περνώντας από το ορθογώνιο πλέγμα ώστε να αλλάξουν διάσταση και να εμφανιστούν ξαφνικά στον κόσμο σας. Αν και μερικοί είναι εξελιγμένοι τεχνολογικά, εσείς αυτό που αναζητάτε είναι ιδέες. Θα έρθουν εκείνοι γα να σώσουν τον κόσμο σας; Όχι, θα σας δώσουν τις ιδέες για το πώς μπορείτε να εναρμονιστείτε με τη Γη.

Θα σας δώσουν ενέργεια και θα επικοινωνούν με εσάς μέσω channeling επειδή αυτό εξαρτάται από τους ανθρώπους. Βρίσκεστε στον πλανήτη ελεύθερης επιλογής, οπότε εκείνοι δεν πρόκειται να έρθουν να κάνουν τίποτα. Απλά θα προσφέρουν ιδέες και έμπνευση. Θα προσφέρουν δυνατότητες για το πώς θα μπορέσετε να είστε σε αρμονία με τη Μητέρα Γη. Αν τις ακολουθήσετε, άσχετα με το ποιοι είστε ή τι πιστεύετε, μπορείτε να κάνετε μεγάλη διαφορά. Καταλάβετε πως δεν θα σας έδιναν αυτές τις ιδέες αν δεν μπορούσατε να κάνετε κάποιου είδους διαφορά. Αγαπημένοι μας, σας ζητάμε να τολμήσετε να μιλήσετε, να βγείτε μπροστά και να πάρετε τη θέση σας με όποιον τρόπο μπορείτε αυτή την εποχή. Τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι εξαιρετικά κρίσιμα, γιατί θα βοηθήσουν όλη την ανθρωπότητα να κάνει ένα βήμα προς το επόμενο επίπεδο όπου θα φέρετε λιγότερη πυκνότητα.

Αναζωογόνηση

Όχι, δεν χρειάζεται να βρίσκεστε στα ίδια φυσικά σώματα. Υπάρχει και κάτι άλλο που θέλουμε να σας πούμε, καθώς χάνετε την πυκνότητά σας και κάνετε τη μετάβαση προς το να γίνετε ανώτερα πλάσματα. Αυτό που πρέπει να περιμένετε είναι η αναζωογόνηση. Ίσως αναρωτιέστε γιατί χρειάζεται να αναζωογονήσετε το φυσικό, πυκνό σας σώμα αφού τελικά θα το αφήσετε. Αυτό ονομάζεται αυθεντία αγαπημένοι μας. Έχετε ευκαιρίες να γίνετε αυθεντίες σε πολλά πράγματα κι ένα από αυτά είναι η ανθρώπινη εμπειρία σας. Πολλοί θα αρχίσετε να έχετε ιδέες για το πώς θα δουλέψετε όχι μόνο με τη Γη αλλά και με το πυκνό φυσικό σας σώμα. Αυτά σχετίζονται μεταξύ τους, αγαπημένοι μας. Θα υπάρξουν νέες ιδέες για το πώς να το κάνετε με διάφορους τρόπους, καθώς θα εμφανίζονται νέες ιδέες. Κάποιες θα έρθουν από άλλες διαστάσεις χρόνου και χώρου, ενώ άλλες θα τις φέρετε μέσω channeling. Θα ανακαλύψετε ότι είναι πολύ απλό και εύκολο. Γιατί δεν το σκεφτήκαμε πριν; Ίσως να δόθηκε σε εσάς. Αναζητήστε αυτές τις ευκαιρίες γιατί θα δείτε πολλές να έρχονται στο προσεχές μέλλον.

Εσείς πιστεύετε πως η αναζωογόνηση είναι το αντίθετο της διαδικασίας γήρανσης. Είναι όμως πολύ περισσότερο από την επανασύνδεση με τη νεότητά σας ή με το να γυρίσετε πίσω τον χρόνο. Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για μια εναρμόνιση με το πυκνό φυσικό σας σώμα. Επειδή το πυκνό φυσικό σώμα ζει στη Γη, η αναζωογόνηση βρίσκεται σε αρμονία με τη Γη. Είναι ο ίδιος τρόπος αρμονίας που σας ζητάμε να αναπτύξετε με το να είστε συνειδητοί για την επίδραση που έχετε στη Γη. Αυτά είναι πράγματα που σας προετοιμάζουν να κάνετε το επόμενο βήμα προς υψηλότερα επίπεδα δόνησης και ύπαρξης. Αγαπημένοι μας, αυτό δεν είχε γίνει ποτέ πριν κι εμείς είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι να το βλέπουμε να συμβαίνει.

Οι άνθρωποι έχουν ήδη κάνει βήματα που δεν έχουν γίνει ποτέ πριν και τώρα ετοιμάζεστε για ακόμα μεγαλύτερα βήματα. Ανυπομονούμε να δούμε πώς θα το αντιμετωπίσετε αυτό, πώς θα το δουλέψετε και πώς θα δημιουργήσετε τη μαγεία στον κόσμο γύρω σας. Η διαδικασία αναζωογόνησης είναι νέα στη Γη. Το έχετε ξανακάνει αυτό. Υπήρξαν πολλές εποχές στη Γη που μπορούσατε να ζήσετε τουλάχιστον τριακόσια χρόνια και αν κοιτάξετε το φυσικό σας σώμα, έχει φτιαχτεί γι’ αυτό. Ποια είναι λοιπόν η διαδικασία που σας κάνει να γερνάτε; Ένα κομμάτι της είναι τα συστήματα πεποιθήσεών σας, η πραγματική ενέργεια με την οποία τρέφετε τον νου σας και λέτε στο σώμα σας: “θα ζήσω τόσα χρόνια…” Αν και φαίνεται πολύ απλοϊκό, είναι πολύ βαθύτερο απ’ όσο μπορείτε να κατανοήσετε και το κλειδί είναι να αλλάξετε τα συστήματα πεποιθήσεών σας. Ο μέσος όρος ζωής ήταν τα τριακόσια χρόνια και υπήρξαν εποχές όπου οι άνθρωποι έφταναν τα εννιακόσια χρόνια.

Κάποιος μπορεί να σκεφτεί ότι αυτό είναι εκπληκτικό για ένα φυσικό σώμα αλλά δεν σκέφτεστε το ίδιο για έναν βράχο. Και ο βράχος, Γη είναι. Υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για εσάς ώστε να ξεκινήσετε να το σκέφτεστε με διάφορους τρόπους. Θα σας βοηθήσουμε να αποκαλύψετε και να δουλέψετε με την αναζωογόνηση σε άλλο επίπεδο. Είναι συναρπαστικό και πιο πιθανό τώρα από ποτέ, από τη στιγμή που η ανθρωπότητα εισήλθε στην πέμπτη διάσταση.

Έχουμε πει πολλές φορές ότι η ανθρωπότητα έχει ήδη περάσει στην πέμπτη διάσταση. Αυτό όμως δε σημαίνει πως την έχετε συνηθίσει ή ότι τη χρησιμοποιείτε. Τα περισσότερα πλάσματα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, εξακολουθούν να χρησιμοποιούν την πραγματικότητα της τρίτης διάστασης μέσα στην πέμπτη διάσταση. Έχετε τεράστιες ευκαιρίες δημιουργίας και πολλοί από εσάς δημιουργείτε μια πραγματικότητα της τρίτης διάστασης μέσα στην πέμπτη διάσταση. Αν και μερικοί νιώθουν σαν να έχουν κολλήσει, ή ότι τα πράγματα δεν δουλεύουν όπως πριν. Βρίσκεστε όμως στην πραγματικότητα της πέμπτης διάστασης και θα αρχίσετε να την αγκυρώνετε με νέους τρόπους οι οποίοι θα φέρουν και νέες ευκαιρίες. Αυτή η νέα πραγματικότητα σας επιτρέπει συνειδητά να γίνετε ανώτερα πλάσματα, με άλλα λόγια, να φτάσετε σε μια ανώτερη ύπαρξη. Στο παρελθόν ήταν δυνατόν για τα πλάσματα να το βιώσουν αυτό μόνο όταν επέστρεφαν στην Εστία. Όταν ένα παιχνίδι τελείωνε, λάμβανε χώρα μια μαζική εξαφάνιση ειδών. Όλοι επέστρεφαν στην Εστία, ενσαρκώνονταν ξανά και ξεκινούσε ένα νέο παιχνίδι σε κάποιο άλλο μέρος. Τώρα εσείς θα έχετε την ευκαιρία να το ξεκινήσετε από τη Γη. Αυτό είναι κάτι νέο και εμείς είμαστε πολύ υπερήφανοι για τον πλανήτη σας.

Η Γη είναι ο πρώτος πλανήτης ελεύθερης επιλογής. Υπάρχουν κι άλλοι που αρχίζουν τώρα να μιμούνται αυτό το παιχνίδι. Αναζητήστε λοιπόν αυτή τη βοήθεια και τις νέες ιδέες. Ανοίξτε το κανάλι σας για να τις φέρετε και να γειώσετε την ενέργεια. Ψάξτε για τις αρμονίες που μπορείτε να δημιουργήσετε, όχι μόνο με τη δική σας ύπαρξη αλλά και με τη Γη και τους ανθρώπους γύρω σας. Αυτή είναι η εποχή στην οποία μπορείτε να κάνετε μεγαλύτερη διαφορά απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε αγαπημένοι μας, ειδικά στα επόμενα τρία χρόνια. Σας λέμε πως βρίσκεστε σε καλά χέρια γιατί η οικογένεια της “Ε” βρίσκεται εδώ. Μιλάμε με τους περισσότερους αυτή τη στιγμή και πολλοί ακόμα θα έρθουν σύντομα, αφυπνισμένοι από το όνειρο. Αν και βρίσκονται ήδη στη γη, μερικοί δεν έχουν φτάσει ακόμα στην κατάλληλη ηλικία και δεν έχουν αφυπνιστεί για τις πραγματικές τους δυνατότητες. Ουσιαστικά αυτοί είναι οι ειδικοί στη μετάβαση, κάτι που είστε οι περισσότεροι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εν-θυμηθείτε.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας χαιρετούμε με αυτό τον τρόπο. Τώρα σας αφήνουμε με τρεις ενθυμήσεις. Να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε όμορφα μαζί.

Espavo από την Εστία.

Το γκρουπ.

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!