Ιούνιος 2014

Κύματα Εξέλιξης
Γίνετε κύριοι της Αυθεντίας σας μέσω της Υπευθυνότητας

 

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας.

Σήμερα είναι μια μαγική ημέρα. Γίνεται μια απίστευτη συγκέντρωση πνευμάτων με περισσότερους τρόπους απ’ όσους φαντάζεστε. Σήμερα θέλουμε να σας πάμε ένα ταξίδι – στο μέλλον της νέας Γης – σε μια απίστευτη ενέργεια την οποία περιμένατε όλοι με ανυπομονησία. Όλοι σας γνωρίζατε πως ερχόταν και πως είχατε εισέλθει στην πέμπτη διάσταση. Ξέρετε επίσης πως δεν υπάρχει επιστροφή στην τρίτη. Να σας εξηγήσω τι συμβαίνει από μια ευρύτερη οπτική.

Το Κύμα Εξέλιξης: 3 Βήματα Εμπρός και 2 Πίσω

Καταλαβαίνετε αγαπημένοι μας πως τα πάντα είναι κύματα ενέργειας που έρχονται και φεύγουν, όπως τα κύματα του νερού στους ωκεανούς σας. Κινούνται προς τα εμπρός και προς τα πίσω. Αντίθετα με την ενέργεια εξισορρόπησης στους ωκεανούς σας, η εξέλιξή σας προχωράει προς τα εμπρός και μετά λίγο προς τα πίσω. Τυπικά ολόκληρη η ανθρωπότητα είναι συνηθισμένη να κάνει 3 βήματα εμπρός και 2 πίσω. Όταν κάνετε αυτά τα 2 βήματα πίσω αμφισβητείτε τον εαυτό σας, αμφιβάλλετε και αναρωτιέστε τι κάνετε λάθος, όταν στην πραγματικότητα, πρόκειται απλά για ένα κύμα. Γι’ αυτό σας ζητάμε αρχικά να ηρεμήσετε. Χαλαρώστε. Παίζετε το παιχνίδι όπου προσποιείστε ότι είσαστε άνθρωποι και ειλικρινά, τα πάτε πολύ καλά. Πρέπει να το ξέρετε αυτό, μα πάνω απ’ όλα να ξέρετε ότι κινείστε ως συλλογικότητα. Αυτό βλέπουμε εμείς από αυτή την πλευρά του πέπλου. Σας επευφημούμε όταν νομίζετε ότι δεν έχετε επιτύχει. Σας χειροκροτάμε όταν νομίζετε πως έχετε αποτύχει και σας χτυπάμε στην πλάτη πολλές φορές όταν κάνετε δύο βήματα πίσω.

Τι σημαίνει λοιπόν αυτό; Η μεγαλύτερη πρόκληση που βλέπουμε και θα μοιραστούμε μαζί σας αγαπημένοι μας, είναι το γεγονός ότι πολλές φορές κρίνετε τον εαυτό σας. Όταν το κάνετε αυτό, κάνετε δύο βήματα πίσω αντί για ένα. Καταλαβαίνετε ότι είσαστε δημιουργικά πλάσματα τα οποία παίζουν το παιχνίδι στο οποίο προσποιήστε ότι είσαστε άνθρωποι ενώ έχετε αυτό το μεγαλόψυχο πέπλο μπροστά σας το οποίο σας εμποδίζει να εν-θυμηθείτε την αληθινή σας φύση, από πού έρχεστε και τι είχατε στο μυαλό σας όταν ήρθατε στη Γη. Τώρα το πέπλο λεπταίνει λόγω του δικού σας σχεδιασμού και λόγω των συλλογικών σας βημάτων προς την εξέλιξη. Καθώς κάνετε αυτά τα βήματα, θα είναι πιθανό να αλλάξετε το κύμα ώστε να μπορείτε να κάνετε 3 βήματα εμπρός και μόνο ένα ή μισό πίσω, ώστε να πάρετε μια ανάσα και να προχωρήσετε μπροστά στις νέες ενέργειες.

Εποχιακή Αλλαγή

Υπάρχουν πολλά πράγματα στη Γη αγαπημένοι μας τα οποία αλλάζουν με νέο ρυθμό. Υπάρχει μια νέα ενέργεια σε όλες τις περιοχές της Γης την οποία θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σας γιατί μερικοί από εσάς δεν βλέπουν την αντανάκλασή τους όπως παλιά. Έχετε κινηθεί από τον παλιό κόσμο στον νέο και προσπαθείτε να δείτε την ίδια αντανάκλαση που βλέπατε παλιά. Αυτά τα πράγματα που σημάδεψαν την επιτυχία σας κι σας επέτρεψαν τη σύνδεσή σας μερικές φορές δεν φαίνονται με τον ίδιο τρόπο στις υψηλότερες δονήσεις του νέου πλανήτη Γη. Αυτή η μέρα αλλάζει και θέλουμε να καταλάβετε πως είναι ευκολότερο να έχετε αφθονία τώρα απ’ ό,τι μπορούσατε πριν. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο για πολλούς από εσάς. Βλέπουμε τα παιχνίδια που παίζατε παγκοσμίως με τα οικονομικά σας. Βλέπουμε τα διάφορα κομμάτια που προσπαθείτε να ενώσετε ώστε να μαρκάρετε την επιτυχία σας σε μια σκάλα. Ξέρουμε ότι μερικές φορές πολλοί από εσάς πρέπει να ξανασκεφτείτε και να επαναπροσδιορίσετε τον εαυτό σας με νέους τρόπους. Όμως αγαπημένοι μας, είσαστε μαγικοί πέρα από κάθε περιγραφή και πέρα από την κατανόησή σας. Αυτή είναι η νέα Γη, η νέα ενέργεια στην οποία εισέρχεστε. Ενώ ένα μέρος του κόσμου σας εισέρχεται σε αυτή την υπέροχη εποχή την οποία ονομάζετε καλοκαίρι και η άλλη πλευρά του κόσμου εισέρχεται στο χειμώνα, αυτή η εποχιακή αλλαγή σας επιτρέπει να προχωρήσετε μπροστά, να αναπνεύσετε νέο αέρα και να αποκτήσετε εμπιστοσύνη με νέο τρόπο.

Πνευματική Εμπιστοσύνη

Αγαπημένοι μας, αν υπήρχε κάτι καλύτερο από τα άλλα να σας δώσουμε, αυτό θα ήταν να σας βοηθήσουμε να εν-θυμθείτε την εμπιστοσύνη στο πνεύμα σας. Αυτό που εμείς ονομάζουμε πνευματική εμπιστοσύνη. Αν έχετε έστω και την παραμικρή τέτοια εμπιστοσύνη, το παιχνίδι που παίζετε στη Γη γίνεται υπέροχο. Γίνεται παιχνίδι δημιουργίας και διασκέδασης. Αυτό θέλατε να κάνετε όταν ήρθατε στη Γη. Πολλοί ήρθατε με μεγάλες προσδοκίες να βοηθήσετε για να αλλάξει ο πλανήτης. Πολλοί είχατε αρκετή ενέργεια για να κάνετε άλλες συνδέσεις αλλά ήρθατε ξανά στη Γη. Θέλατε να βρίσκεστε εδώ γι’ αυτή τη συλλογική μετακίνηση στη νέα ενέργεια. Αγαπημένοι μας, ποτέ μην ξεχνάτε πως υπάρχουν δισεκατομμύρια ψυχές στην άλλη πλευρά οι οποίες περιμένουν για να έρθουν, πολλές απ’ αυτές στον πλανήτη Γη, αλλά έκαναν στην άκρη για εσάς. Αυτή είναι η ομορφιά της Εστίας την οποία θα εν-θυμηθείτε σύντομα, γιατί εισήλθατε σε αυτό το νέο κόσμο· την πέμπτη διάσταση όπως την ονομάζετε. Όμως, εξακολουθείτε να εφαρμόζετε κανόνες της τρίτης διάστασης και περιμένετε τα πράγματα να γίνουν με τον τρόπο της τρίτης διάστασης. Αγαπημένοι μας, η διττότητα έφυγε και όμως εξακολουθείτε να βλέπετε τα πράγματα ως σωστά ή λάθος, πάνω ή κάτω, μαύρα ή άσπρα, αγάπη ή φόβο. Τα πάντα είναι ένας υπέροχος κύκλος και σας λέμε πως δεν υπάρχει μαύρο και άσπρο. Τα πάντα υπάρχουν σε αποχρώσεις του γκρι κι εσείς φέρετε την ενέργεια από την Εστία στην καρδιά σας. Και όχι μόνο αυτό, αλλά σας επευφημούν για την απίστευτη δουλειά σας όλα τα δισεκατομμύρια των ψυχών που παραμέρισαν ώστε να ενσαρκωθείτε εσείς στη Γη. Είσαστε οι ήρωές τους αγαπημένοι μας. Σας ζητάμε τον επόμενο μήνα της μετάβασης, να το εν-θυμηθείτε αυτό κι επίσης να σταματάτε κάθε τόσο και να παίρνετε μια βαθιά αναπνοή. Κάντε το τώρα… κι εκπνεύστε.

Τις νιώθετε πίσω σας; Τις νιώθετε να σας χτυπούν στην πλάτη; Τις νιώθετε να σας αγκαλιάζουν; Είναι πάντοτε αόρατες γιατί συμφώνησαν να μη φαίνονται. Άλλωστε βρίσκεστε στον πλανήτη ελεύθερης επιλογής. Θα σας βοηθήσουν να παίξετε το παιχνίδι σας χωρίς να ανακατευτούν αλλά είναι εκεί αγαπημένοι μας. Κι αν σταματήσετε αρκετά, θα νιώσετε αυτή την μικρή ανάσα πνευματικής εμπιστοσύνης να επιστρέφει.

Χειροκρότημα και Υποστήριξη από την Άλλη Πλευρά του Πέπλου

Έχετε έρθει μαζικά και αυτοί που αποκαλούμε οικογένεια της “Ε” ήρθατε σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο του πλανήτη Γη για να κάνετε συλλογικά τη διαφορά. Αυτό είναι υπέροχο. Ναι, ξέρουμε ότι ανάβετε τις τηλεοράσεις σας και βλέπετε όλη αυτή τη διχόνοια να συμβαίνει στον πλανήτη. “Σε αυτή τη χώρα κατεβαίνουν στους δρόμους, το ίδιο και σε αυτήν κι εκεί γίνεται πόλεμος”. Αυτοί είναι τριτοδιαστασιακοί τρόποι τους οποίους προσπαθείτε να εφαρμόσετε στην πέμπτη διάσταση. Δεν είναι λάθος αγαπημένοι μας, επειδή αλλάζουν. Παρατηρήστε καθώς η εξέλιξη αρχίζει να λαμβάνει χώρα, γιατί ήταν απαραίτητο να βγείτε στους δρόμους ώστε να ακουστεί η φωνή σας από τη συλλογικότητα. Αυτό είναι υπέροχο. Όχι απαραίτητα από αυτούς στους οποίους διαδηλώνετε ενάντια, αλλά απ’ όλους, παντού. Με τις προόδους που έχετε κάνει στην τεχνολογία σας και στις καρδιές όλων των ανθρώπων, είναι δυνατό να αρχίσετε να συνδέεστε με νέους τρόπους. Αυτή είναι η εποχή του εν-δυναμωμένου ανθρώπου. Εισέρχεστε στην εποχή της “Ε” – την εποχή της Εν-δυνάμωσης – και θα σας βοηθήσουμε να εν-θυμηθείτε. Δεν είμαστε εδώ για να σας διδάξουμε το μονοπάτι με τη λιγότερη αντίσταση σε όλους τους τομείς, επειδή μερικές φορές αποφασίζετε να κάνετε κάποιες απίστευτες στροφές ώστε να μάθετε κάτι σε ένα μέρος ή να αγγίξετε μια ψυχή σε ένα άλλο. Καταλάβετε αγαπημένοι μας ότι όπως και να φαίνεται το μονοπάτι σας, τα πηγαίνετε πολύ καλά.

Ο πατέρας του Φύλακα ήταν μεσίτης σκαφών. Συνήθιζε να παίρνει την οικογένειά του και τον Φύλακα σε σκάφη συνεχώς. Πολλές φορές ο Φύλακας οδηγούσε μεγάλα κότερα. Ένα ενδιαφέρον πράγμα ήταν πως ο πατέρας του γελούσε μαζί του κι έλεγε, “Συνέχεια παρεκκλίνεις”. Και ο Φύλακας έλεγε, “Όχι”. Και ο πατέρας του έλεγε, “Κοίτα πίσω σου”. Τα απόνερα έφτιαχναν ένα μεγάλο “S” το οποίο ο Φύλακας δεν είχε ιδέα ότι έκανε. Αγαπημένοι μας, όταν κοιτάζετε πίσω σας και βλέπετε όλες αυτές τις καμπές που κάνετε στη ζωή σας, να ξέρετε πως τις έχετε σχεδιάσει. Αυτό είχατε αποφασίσει να κάνετε όταν ήρθατε στη Γη. Γι’ αυτό δισεκατομμύρια ψυχές παραμέρισαν ώστε να βρίσκεστε εδώ, τώρα. Η Γη φτάνει στην κρίσιμη μάζα σε πολλούς τομείς. Θέλουμε να ξέρετε τι έρχεται και την ομορφιά που υπάρχει εμπρός σας. Φυσικά θα υπάρξει κάποια αναταραχή. Φυσικά θα υπάρξει λίγο σκότος. Εξακολουθείτε να ζείτε σε ένα πεδίο τριαδικότητας και μπορούν να υπάρχουν ακόμα σκιές. Είναι όμως μόνο έλλειψη φωτός. Μπορείτε να τις δείτε σαν μια ευκαιρία να λάμψετε το φως σας, το οποίο είναι και ο σκοπός σας στη Γη. Καταλάβετε πως καθώς προχωράτε μπροστά, τα πράγματα αλλάζουν λίγο. Αυτό συμβαίνει όταν χάνετε την πνευματική σας εμπιστοσύνη και όταν εμείς – και όλα τα άλλα όντα στην άλλη πλευρά τα οποία παραμέρισαν – επεμβαίνουμε. Είσαστε οι ήρωές τους. Αν μπορέσετε να το νιώσετε αυτό για λίγο, θα αποκτήσετε την εμπιστοσύνη που χρειάζεστε για να προχωρήσετε και να κάνετε τη διαφορά και να φέρετε μια ακτίνα φωτός στη Γη έτσι όπως ελπίζετε να το κάνετε. Τώρα είναι η ώρα. Όταν έχετε την αίσθηση του επείγοντος, σας ζητάμε να ξέρετε ότι δεν είσαστε μόνο εσείς. Μερικές φορές ανησυχείτε τόσο για τον εγωισμό σας και για το τι κάνετε με αυτόν, ώστε δε νιώθετε τα σκουντήματα που σας κάνουμε από την άλλη πλευρά. Παραμερίστε τον για λίγο. Παραμερίστε τις κρίσεις σας. Πολλές φορές οι κρίσεις σας κάνουν να μένετε σε ένα πεδίο διττότητας ενώ έχετε μπει ξεκάθαρα σε έναν νέο κόσμο. Αυτό μοιάζει πολύ με πολλές από τις προόδους που έχετε κάνει στο παρελθόν, όπου είχατε δυσκολία να γειωθείτε στο νέο κόσμο. Τώρα έχετε κάτι μαγικό. Έχετε τη συλλογική δόνηση όλης της ανθρωπότητας. Αυτό είναι μέρος του λόγου για τον οποίο αρχίζετε να βλέπετε δυνατότητες, νέες αντανακλάσεις φωτός, νέες δημιουργικές ενέργειες και νέες κατανοήσεις για πράγματα τα οποία πιστεύατε πάντα. Ζώντας σε ένα πεδίο διττότητας αγαπημένοι μας, είναι σαν μια ίσια γραμμή. Βλέπετε τα πράγματα ως άσπρα ή μαύρα, σαν αγάπη ή φόβο, σαν πάνω ή κάτω, σαν σωστά ή λάθος. Τώρα εισέρχεστε σε αυτό το υπέροχο πεδίο τριαδικότητας, όπου έχετε νέα σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό σας, κάτι που σας επιτρέπει να έχετε μια εντελώς νέα οπτική της εμπειρίας σας στη Γη, μια εντελώς νέα οπτική για τη ζωή σας, τον σκοπό σας και της μεγαλοπρέπειας αυτού που είσαστε.

Γίνετε Κύριοι της Αυθεντίας σας

Σας ζητάμε επίσης αγαπημένοι μας να γίνετε κύριοι της αυθεντίας σας. Με τον εγωισμό σας τα έχετε όλα. Ανησυχείτε τόσο για τον εγωισμό σας που προσπαθήσατε να απαρνηθείτε τον εγωισμός σας, την αίσθηση του εαυτού σας και να επικεντρωθείτε στη συλλογικότητα και όχι σε εσάς. Αυτό σημαίνει πως απαρνηθήκατε όλα αυτά τα όμορφα πράγματα στα οποία έχετε τελειοποιηθεί. Είναι μια χαρά να γίνετε κύριοι της αυθεντίας σας γιατί κάθε δάχτυλο του χεριού έχει διαφορετικό ρόλο, έτσι δεν είναι; Κάθε ένα κάνει κάτι καλύτερα από τα άλλα και όταν δουλεύουν με αρμονία, δημιουργούν μαγεία. Δουλεύουν όμως με αρμονία όταν έχουν γίνει κυρίαρχα της αυθεντίας τους. Αυτά τα πράγματα πρέπει να εν-θυμάστε καθώς εισέρχεστε σε αυτόν το νέο κόσμο. Εξακολουθείτε να γειώνετε πολλά αλλά αν και συχνά νιώθετε χαμένοι, έχετε κινηθεί ταχύτερα απ’ όσο φανταζόμαστε ποτέ. Αυτός είναι ο λόγος που είμαστε τόσο θετικοί στα μηνύματά μας προς εσάς όταν σας λέμε ότι όλα είναι θαυμάσια και πως κινείστε προς το επόμενο επίπεδο αν και λέτε, “Σίγουρα κινούμαστε προς τα πίσω”, όταν διαβάζετε τις ειδήσεις και τα γεγονότα που συμβαίνουν στον πλανήτη σας. Όχι αγαπημένοι μας, πρόκειται απλά για ένα κύμα ενέργειας. Αν προχωρήσετε στον δρόμο, φτάνει μια στιγμή που πρέπει να επιβραδύνετε και να πάρετε μια ανάσα. Αυτά είναι τα κύματα ενέργειας που περνούν μέσα απ’ όλους σας.

Ο Πλανήτης Γη Εγκλιματίζεται στο Νέο του Ολόγραμμα

Σας λέμε επίσης πως η ίδια η Γη, όπως έχουμε πει πολλές φορές, περνάει κι εκείνη από αυτά τα κύματα ενέργειας. Πρόσφατα επισημάναμε πως υπάρχει μια συσσώρευση πίεσης στις τεκτονικές πλάκες. Η Γη νιώθει αυτή την αυξανόμενη πίεση. Μπορεί να απελευθερωθεί σαν σεισμός, σαν ηφαιστειακή έκρηξη ή με άλλους τρόπους. Κι εσείς όμως νιώθετε αυτή την πίεση. Το κάνετε με τα συναισθηματικά σας συστήματα. Σας κάνει πολύ ευαίσθητους σε όσα σας περιβάλλουν. Σας λέμε ότι δουλεύουμε σε αυτή την πλευρά του πέπλου για να βοηθήσουμε τη Γη να κάνει μια ήρεμη μετάβαση και να αρχίσει να απελευθερώνει αυτή την ενέργεια πιο άνετα απ’ ό,τι έκανε στο παρελθόν. Υπάρχουν ακόμα πολλές πιθανότητες για κίνηση των τεκτονικών πλακών, αυτούς που ονομάζετε σεισμούς. Αν συμβούν αγαπημένοι μας, γιορτάστε τους. Φυσικά και θα πρέπει να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον να μαζέψουν τα κομμάτια, να ξαναβάλουν τη ζωή τους σε μια σειρά και να κάνετε τα πράγματα να δουλέψουν, αλλά γιορτάστε την εξέλιξη της Γης γιατί απλά σημαίνει ότι έκανε ένα βήμα πίσω και είναι έτοιμη να προχωρήσει ξανά μπροστά. Όπως τα κύματα της ενέργειας και την εξέλιξη που βιώνετε όλοι σε αυτά τα υπέροχα κύματα, θα καταλάβετε πολλά περισσότερα καθώς προχωράτε. Πολλοί από εσάς αγαπημένοι μας είσαστε δάσκαλοι και θεραπευτές στον πλανήτη. Πολλοί από εσάς το νιώθετε βαθιά στην καρδιά σας αλλά εξακολουθείτε να λέτε, Δεν έχω μαθητές. Κανείς δεν ακούει. Κανείς δεν έρχεται σε εμένα”. Μην το αφήνετε αυτό να σας σταματάει. Πρόκειται μόνο για οπισθοδρόμηση των κυμάτων. Προχωρήστε μπροστά και γίνετε κύριοι της αυθεντίας σας. Φέρατε μια μοναδική ακτίνα φωτός στον πλανήτη και η Γη αρχίζει να βρίσκει την ηρεμία που θα την βοηθήσει.

Υπάρχουν πολλές αλλαγές μπροστά σας και συμβαίνουν πολλά πράγματα. Δεν έχετε δει πολλούς κομήτες τώρα τελευταία, θα δείτε όμως. Θα δείτε περισσότερους αστεροειδείς και κομήτες, από το εξώτερο διάστημα και τη ζώνη Kuiper. Πρόκειται για σπόρους ζωής που φυτεύονται στη νέα Γη και που φέρουν απίστευτα κομμάτια τα οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Καταλάβετε ότι η Γη περνάει μια μεγάλη μετάβαση. Το νέο ολόγραμμα έχει επικαλύψει το παλιό ολόγραμμα της Γης. Αυτό που βιώνετε τώρα είναι η περίοδος εγκλιματισμού. Αυτή είναι εποχή που όλοι σας μπορείτε να αφυπνιστείτε από το όνειρο και να ακούσετε το πνεύμα σας.

Μια Μείξη Πνευματικότητας και Επιστήμης

Αγαπημένοι μας, όλοι σας έχετε ένα απίστευτο σύστημα καθοδήγησης στον ώμο σας. Λόγω του εγωισμού σας κι επειδή ζείτε σε ένα πεδίο πολικότητας και βλέπετε το ένα πράγμα πάνω από το άλλο, πολλοί από εσάς δεν μπορείτε να ακούσετε το μήνυμά μας για τον απλούστατο λόγο ότι το μυαλό σας τρέχει πολύ. “Ποιος μιλάει; Τι είναι αυτό; Από πού έρχεται αυτό;” Οι αναλύσεις σας και οι νοητικές σας δυνατότητες μερικές φορές αποτελούν πισωγύρισμα. Όμως βλέπετε στη Γη μια απίστευτη μείξη πνευματικότητας και επιστήμης. Η φυσική και η μεταφυσική ενώνονται. Αυτό είναι μαγικό γιατί είναι σαν να ζητήσατε να απομακρυνθεί το πέπλο ώστε να μπορέσετε να δείτε τα εσωτερικά γρανάζια της αλήθειας, όχι μόνο της Γης αλλά και της δικής σας και της εμπειρίας σας.

Τα Φυσικά σας Σώματα γίνονται Κρυστάλλινα

Έχετε ενσαρκωθεί πολλές φορές στη Γη αγαπημένοι μας. Δεν ήταν όλες σε φυσικά σώματα με τον τρόπο που φαντάζεστε την Γη να είναι εδώ πολύ περισσότερο χρόνο από τα φυσικά όντα. Αυτή είναι μόνο μια πτυχή της ζωής σας. Όλοι σας φροντίζατε πάρα πολύ τη Γη και πολλοί από εσάς ήσασταν εδώ όταν γεννήθηκε ως μια καυτή σφαίρα αερίων. Την επευφημήσατε και να ‘σαστε, να φέρετε πυκνά φυσικά σώματα για να πάτε όχι μόνο τον πλανήτη αλλά και τα πυκνά σας σώματα στο επόμενο επίπεδο. Όλα αυτά αλλάζουν. Γίνεστε κρυστάλλινοι. Μια διαδικασία η οποία λαμβάνει χώρα εδώ και πάρα πολύ καιρό για τους περισσότερους. Μπορείτε όμως να την επιταχύνετε. Καταλάβετε ότι και η φυσική σας ύπαρξη περνάει από αλλαγές ώστε να μπορέσετε να φέρετε περισσότερο από το φως σας. Όταν βρίσκεστε την Εστία δεν υπάρχει καθόλου πυκνότητα. Είσαστε μονάχα φως. Ταυτόχρονα είσαστε μια προσωπικότητα η οποία είναι ίδια με αυτή που φέρετε στα φυσικά σας σώματα. Είσαστε πολύ όμορφοι να σας βλέπουμε γιατί είσαστε ένα μοναδικό κομμάτι του Θεού. Είσαστε μοναδικό κομμάτι του Όλου και αν και δεν ήταν αποδεκτό πάντοτε αγαπημένοι μας, τώρα είναι η ώρα να το αφήσετε να φανεί. Έχει σημασία πόσοι άνθρωποι θα σας δουν; Έχει σημασία αν θα σας δει κανείς; Όχι αγαπημένοι μας, γιατί αρχίζετε να φέρετε αυτή την ενέργεια η οποία εμφανίζεται κάθε φορά που χαμογελάτε, κάθε φορά που γελάτε, κάθε φορά που μιλάτε. Ακόμα κι αν δεν σας ακούει κανείς, αποτελεί μια δόνηση στο Σύμπαν. Η μαγεία της δεν βοηθάει μόνο τη Γη να αλλάξει, αλλά και δημιουργεί το μέλλον σας και τις δυνατότητες του τι ήρθατε να κάνετε και πώς να το κάνετε.

Αυτή η εποχή είναι μαγική αγαπημένοι μας. Στους επόμενους 3-4 μήνες θα έχετε ευκαιρίες να δημιουργήσετε ένα νέο κόσμο για εσάς. Θα χρειαστείτε χρόνο για να εισέλθετε πλήρως, αλλά θα το κάνετε αν γίνετε κύριοι της αυθεντίας σας. Κάντε το κατέχοντας τον εαυτό σας ακόμα κι αν ο εγωισμός σας λέει, “Δεν είμαι τόσο καλός. Δεν είμαι θαυμάσιος. Υπάρχουν άλλοι καλύτεροι από εμένα”. Φυσικά και είναι στον τομέα τους, αλλά κανείς δεν φέρει τη δόνησή σας εκτός από εσάς. Να θυμάστε πως είσαστε ένα υπέροχο κομμάτι άνθρακα. Το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου σας αποτελείται από υλικά βασισμένα στον άνθρακα, τα οποία κρυσταλλοποιούνται όταν συμπιέζονται για αιώνες. Γίνονται υπέροχα διαμάντια, όπως κι εσείς. Γίνεστε κρυστάλλινοι και οι φυσικές σας υπάρξεις θα φέρουν λίγη από αυτή την ενέργεια την οποία οι ιατρική σας θα περιγράψει ως κρυσταλλική δομή στο εγγύς μέλλον. Το έχετε στην ενέργειά σας. Είσαστε θεοί και γι’ αυτό δημιουργείτε τον κόσμο γύρω σας.

Ξυπνήσατε σήμερα το πρωί περιμένοντας να βρίσκεστε ακριβώς στην ίδια κατάσταση με αυτήν που ήσασταν όταν πέσατε για ύπνο. Κι αν ξυπνούσατε και περιμένατε κάτι διαφορετικό; Αν ξυπνούσατε και δεν μπορούσατε να περιμένετε να βγείτε έξω και να δείτε πώς θα γινόταν η ημέρα σας μοναδική; Δοκιμάστε το αγαπημένοι μας και θα αρχίσετε να βλέπετε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε τη δική σας ενέργεια στον κόσμο γύρω σας έχοντας ενθουσιασμό και αγάπη, αν γνωρίζετε και είστε κύριοι της αυθεντίας σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι είστε οι καλύτεροι σε όλα. Σημαίνει ότι φέρετε τη μοναδική σας ακτίνα φωτός. Όλα τα πλάσματα παντού φτιάχνουν αυτό το νέο παιχνίδι για εσάς. Έχετε τις ευκαιρίες να εισέλθετε σε έναν κόσμο ενδυνάμωσης με νέο τρόπο. Είσαστε έτοιμοι να κάνετε το βήμα;

Υπευθυνότητα: Μια Ισορροπία Δυνάμεων

Υπάρχει μόνο ένα πράγμα για το οποίο θέλουμε να σας βοηθήσουμε εκτός από το να είσαστε κύριοι της αυθεντίας σας και να ξέρετε κάτι για την πνευματική σας εμπιστοσύνη. Θέλουμε επίσης να σας υπενθυμίσουμε κάτι για το οποίο έχουμε μιλήσει και θα σας βοηθήσει τις επόμενες εβδομάδες. Υπάρχει μια ξεκάθαρη ισορροπία δυνάμεων: η υπευθυνότητα. Πολύ απλό. Αν θέλετε να αυξήσετε τη δύναμή σας σε έναν τομέα της ζωής σας, βρείτε τρόπους να αυξήσετε την υπευθυνότητά σας και ξαφνικά θα γίνετε τυχεροί – όπως ο Φύλακας του Φύλακα. Μπορείτε να δημιουργήσετε μαγεία μόνο αν γίνετε κύριοί της και την αφήσετε να κυλήσει από μέσα σας. Η πρόκληση με τον εγωισμό στη Γη αγαπημένοι μας είναι πως έχετε μάθει πως μπορεί να σας σταματήσει όταν προσπαθείτε να προχωρήσετε. Πολλοί από εσάς φοβάστε τόσο πολύ, που έχετε φουσκώσει πολύ τον εγωισμό σας. Φοβάστε να σταθείτε και να πείτε την αλήθεια σας. Κάνοντάς το αυτό, κλέβετε και τον εαυτό σας αλλά και τους άλλους. Είναι καιρός για όλους στη Γη να γίνουν κύριοι αυτού που είναι, να βγουν μπροστά και να πουν την δική τους αλήθεια με τρόπο που να επιτρέπει σε άλλες αλήθειες να σταθούν δίπλα σας, ακόμα κι αν διαφωνούν μαζί σας. Αγαπημένοι μας, όλοι σας κρατάτε ένα μικρό κομμάτι του παραδείσου στη Γη. Όλοι σας κρατάτε ένα μικρό κομμάτι του μέλλοντος της ανθρωπότητας. Επιτρέψτε στους εαυτούς σας να ενωθείτε και να βάλετε το δικό σας κομμάτι στο τραπέζι, ακόμα κι αν δεν είναι το πιο φωτεινό, ακόμα κι αν η φωνή σας δεν είναι η πιο δυνατή. Ήρθε η ώρα. Η ευκαιρία είναι να βγείτε μπροστά και να κάνετε μια μεγάλη διαφορά εδώ στη Γη.

Έχετε βγει μπροστά με τους πιο όμορφους τρόπους. Όσους από εσάς αποκαλούμε οικογένεια της “Ε” έχετε ενσαρκωθεί πολλές φορές ως συλλογική ομάδα – όχι απαραίτητα για να έρθετε μαζί και να συναντηθείτε, αν και το έχετε κάνει, για να κρατάτε αυτή την υπέροχη δόνηση επειδή μπορείτε να εξελιχθείτε μέχρι του σημείου να τιμήσετε τα δικαιώματα των άλλων. Ήρθε η ώρα να το κάνετε, να κρατήσετε την πνευματική σας εμπιστοσύνη και να πείτε την αλήθεια σας, ακόμα κι αν υπάρχουν κάποιοι που θα διαφωνήσουν. Αυτή είναι η εξέλιξη. Αυτή είναι η ενδυνάμωση. Αυτή είναι η εποχή της “Ε”. Καλώς ήλθατε στην Εστία αγαπημένοι μας. Την δημιουργείτε εκεί που κάθεστε και είμαστε υπερήφανοι που είμαστε μέρος της.

Πείτε την αλήθεια σας

Έρχεται μια στιγμή όπου μπορείτε να απλωθείτε σε ένα νέο κόσμο και αυτή η στιγμή είναι τώρα. Αρπάξτε την. Ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλον. Μαζέψτε το θάρρος σας για να σηκωθείτε και να πείτε την αλήθεια σας, έστω και με έναν μικρό τρόπο. Να ξέρετε πως δεν χρειάζεται να έχετε τη δυνατότερη φωνή και δεν χρειάζεται πάντοτε να έχετε δίκιο σύμφωνα με τους άλλους. Πείτε αυτό που έχετε στην καρδιά σας και επιτρέψτε του να εξελιχθεί. Αυτή είναι η φύση της ανθρωπότητας. Πολλοί από εσάς είστε συντονισμένοι να ακούτε αυτό το κανάλι. Ξέρετε πως όλοι έχετε αυτή την ικανότητα. Πολλοί από εσάς δεν έχετε μάθει να ακούτε ή να μεταφράζετε με τον ίδιο τρόπο. Κι όμως, όλοι σας έχετε πρόσβαση στην Εστία μέσω της καρδιάς σας, αν το επιτρέψετε και αν το πείτε δυνατά. Αυτό βοηθάει πολύ. Ακόμα κι αν το φωνάξετε στο δάσος όπου δεν θα σας ακούσει κανείς, θέτει ένα δονητικό μοτίβο γύρω σας, το οποίο επηρεάζει τα κύτταρα στο σώμα σας. Αυτά είναι τα επόμενα βήματα των συνειδητών δημιουργών της ανθρωπότητας στον πλανήτη Γη.

Αγαπημένοι μας, με την μεγαλύτερη τιμή όλων, σας χαιρετίζουμε σε αυτή την κρίσιμη περίοδο της εξέλιξής σας στη Γη. Είναι ευτυχία να είμαστε μαζί σας. Σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία, όπως τα δάχτυλα στο ίδιο χέρι. Να παίζετε όμορφα μαζί στη νέα Γη.

Espavo!

 

Σύνδεση από καρδιάς

Η Μουσική της Ζωής

 

Πολλοί από εσάς ξέρετε την ιστορία του πώς άρχισα να παίζω πιάνο. Για όσους δεν την ξέρουν, θα σας την πω τώρα.

Πριν δύο χρόνια είχα μια εμπειρία που με έφερε κοντά στον θάνατο. Όταν οι γιατροί είπαν στον Steve ότι δεν υπήρχαν πολλές ελπίδες για εμένα, είχαμε μια πολύ βαθιά συζήτηση μεταξύ μας. Θυμάμαι που τον κοιτούσα από το κρεβάτι μου και του είπα με λύπη ότι δεν θα πραγματοποιούσα ένα όνειρο ζωής, να παίξω πιάνο. Πάντα έλεγα ότι ακόμα κι αν έφτανα ογδόντα ετών, θα μάθαινα να παίζω.

Ο Steve έκανε μια συμφωνία μαζί μου. Μου υποσχέθηκε ότι αν γινόμουν καλύτερα, θα μου έπαιρνε με κάποιον τρόπο το πιάνο. Αυτή η υπόσχεση, συν η αγάπη και ηυποστήριξή του, η υποστήριξη από την οικογένειά μου και από όλους τους ανθρώπους που μου έστειλαν τις ευχές τους, ενώθηκαν με την επιθυμία μου να επιστρέψω στη ζωή με έναν νέο ενδυναμωμένο τρόπο. Ο Steve και η οικογένειά μου, μου έκαναν δώρο ένα πιάνο. Ένα όνειρο πραγματοποιήθηκε. Κάθομαι κάθε μέρα και παίζω πιάνο, ακόμα και για λίγο. Έκανα μαθήματα και μαθαίνω να διαβάζω και να γράφω μουσική. Θαυμάζω τους ανθρώπους όπως ο Steve και ο γιος μας ο Austin οι οποίοι παίζουν εξ ακοής και γράφουν μουσική που βγαίνει από μέσα τους. Για εμένα όμως ήταν σημαντικό να μάθω τα βασικά της μουσικής. Αυτό καθημερινά μου φέρνει ένα χαμόγελο στο πρόσωπο και ευτυχία στη ζωή μου.

Από τότε που ήμουν παιδί ήθελα να ξέρω να παίζω πιάνο. Είχα μια παιδική φίλη η οποία παραπονιόταν κάθε φορά που της έλεγε η μητέρα της να αφήσει το παιχνίδι για να κάνει εξάσκηση στο πιάνο. Ευχόμουν τότε να αλλάζαμε θέσεις ώστε να μάθω εγώ την τέχνη της μουσικής μέσω αυτού του υπέροχου οργάνου. Ήξερα ότι οι γονείς μου δεν μπορούσαν να μου προσφέρουν αυτή την πολυτέλεια. Η γιαγιά μου είχε ένα εκκλησιαστικό όργανο-αντίκα στο σπίτι της. Κάθε φορά που την επισκεπτόμουν καθόμουν κι έπαιζα, ευχόμενη να ήξερα να παίζω τραγούδια. Όταν έφυγε, μου άφησε αυτό το όργανο γιατί ήξερε την επιθυμία μου. Τώρα βρίσκεται με δόξα και τιμή στο σαλόνι μας για να μου φέρνει μερικές από αυτές τις θαυμάσιες αναμνήσεις.

Χθες, καθώς έκανα εξάσκηση σε ένα νέο μουσικό κομμάτι, απογοητευόμουν κάθε φορά που πατούσα λάθος νότα. Θύμωσα με τον εαυτό μου που έκανα λάθη. Τότε συνειδητοποίησα πως σκεφτόμουν πολύ την κάθε νότα αντί να αφήνω τη μουσική να περνάει από την καρδιά μου. Κι έτσι συνειδητοποίησα ότι η μουσική είναι σαν τη ζωή. Είμαστε τόσο άκαμπτοι για το πώς θα πρέπει να ζούμε τη ζωή μας χωρίς να είμαστε στη ροή, που δεν αφήνουμε τον εαυτό μας να απολαύσει την καθημερινότητά του. Ναι, κάνουμε λάθη αλλά εγώ επιλέγω να τα ονομάζω εμπειρίες εκμάθησης. Το ίδιο είναι με τη μουσική. Κάθε φορά που πατάτε μια λάθος νότα, να δοκιμάζετε ξανά μέχρι να νιώσετε ότι το κάνετε σωστά. Οι σκέψεις σαν, σάς εμποδίζουν. Το λέμε αυτό όταν ενθαρρύνουμε ανθρώπους να συνδεθούν με τις ικανότητες που έχουν για channeling. Συχνά μας έρχονται οι τέλειες λέξεις αλλά αντί να τις μοιραστούμε με άλλους μέσω της καρδιάς μας, το μυαλό μας μπαίνει στη μέση και λέμε, “Δεν μπορώ να το πω αυτό. Θα με περάσουν για χαζό”. Φοβόμαστε ότι θα φανούμε ανόητοι. Έχω μάθει από τα μαθήματα πιάνου ότι αν συνεχίσω με τη μουσική ακόμα κι αν κάνω λάθος, κανείς δεν θα δώσει σημασία στο λάθος. Όταν σταματάω και λέω τι λάθος έκανα, τότε επικεντρώνομαι στο λάθος αντί να συνεχίσω να παίζω όσο καλύτερα μπορώ. Υπενθυμίζω δε στον εαυτό μου πόσο πολύ έχω προχωρήσει. Είναι σημαντικό να επικεντρωνόμαστε στο πόσο μακριά έχουμε φτάσει στη ζωή αντί να σκεφτόμαστε πόσο έχουμε ακόμα για να γίνουμε επαγγελματίες.

Η ζωή είναι σαν τη μουσική. Είναι σημαντικό να έχουμε ένα σχέδιο στη ζωή μας και πώς θα θέλαμε να ξεδιπλωθεί, όπως με το πιάνο. Έχω ένα μουσικό κομμάτι το οποίο πρέπει να παίξω και να ακούγεται σαν τραγούδι. Όταν χαλαρώνετε κι απολαμβάνετε το ταξίδι, κάθε μέρος του μπορεί να είναι μια απολαυστική εμπειρία εκμάθησης. Θα γίνω ποτέ επαγγελματίας πιανίστρια; Αμφιβάλλω. Υπάρχουν πολλοί άλλοι τομείς στους οποίους θέλω να επικεντρωθώ από το να περνάω όλο μου το χρόνο με αυτό. Ξέρω όμως ότι θα γίνω η καλύτερη που μπορώ και θα προσπαθήσω να βελτιώνομαι απολαμβάνοντας τη διαδικασία. Παίζω πιάνω κυρίως για τη δική μου ευχαρίστηση. Αν με ακούσει κάποιος και του αρέσει, αυτό θα με κάνει το ίδιο χαρούμενη.

Προτείνω σε όποιον έρθει στο σπίτι μας να καθίσει και να παίξει το παλιό εκκλησιαστικό όργανο ή το πιάνο μου. Οι περισσότεροι διστάζουν και λένε ότι δεν ξέρουν να παίζουν. Αν επιτρέψουν όμως στον εαυτό τους να έχει το θάρρος να πατήσει μερικές νότες, τότε ίσως ανακαλύψουν την απόλαυση της μουσικής. Πατήστε πολλές λάθος νότες και να ξέρετε ότι όσο περισσότερο εξασκείστε και συνεχίζετε με αποφασιστικότητα και χαρά, τόσο περισσότερο θα νιώθετε ότι τα έχετε καταφέρει στη ζωή σας.

Με αγάπη και φως,

Barbara

μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!