Ιούνιος 2010

Τα νέα ανθρώπινα μοτίβα
Η λεπτή γραμμή μεταξύ ζωής και θανάτου

 

Αυτόν τον μήνα το γκρουπ αλλάζει κατεύθυνση και εστιάζεται στο ανθρώπινο σώμα και στις αλλαγές που υπάρχουν μπροστά για εμάς τους ανθρώπους. Έκαναν λόγο για την σεξουαλική έγχυση ενέργειας που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στον πλανήτη αυτή τη στιγμή. Μπορείτε να δείτε αποδείξεις αυτού καθημερινά στις ζωές των ανθρώπων. Πολλά από αυτά που είχαν εδραιωθεί και γειωθεί, έχουν ξεκινήσει να προχωράνε με πολλούς τρόπους, πέρα από έναν.

Ένα από τα μεγάλα θέματα που φέρνουν μέσα από αυτό το μήνυμα, είναι σχετικά με το φυσικό μας σώμα. Με την φυσική ανα-καλωδίωση της ανθρωπότητας προχωράμε στο επόμενο στάδιο, απελευθερώνοντας το παλιό ανθρώπινο πρότυπο που μας κρατάει. Καθώς αυτά τα μοτίβα απελευθερώνονται, μπορεί να υπάρξει μιαν ενεργειακή ευπάθεια στο φυσικό μας σώμα. Στην πραγματικότητα, το γκρουπ είπε πως αυτή τη στιγμή οι άνθρωποι είναι ακόμη πιο κοντά στην Εστία και πως είναι πολύ εύκολο να διασχίσουν την γραμμή μεταξύ ζωής και θανάτου.

Είπαν πως αυτή την περίοδο της Γης, πολλοί θα φύγουν για να πάρουν μια νέα θέση και πως όλοι οι άνθρωποι είναι πολύ περισσότερο κοντά στον θάνατο απ’ όσο μπορούν να φανταστούν. Δεν θυμάμαι τα ακριβή τους λόγια αλλά σε κάποιο σημείο της επικοινωνίας, ξέρω πως μιλούσανε για την Brittany Murphy και τον σύζυγό της όπου και οι δύο πρόσφατα πέθαναν με μια πολύ μικρή προειδοποίηση. Η γραμμή μεταξύ ζωής και θανάτου είναι ακόμη πιο κοντά απ’ όσο φαντάζεστε. Τώρα έχουμε την επιλογή: Να περάσουμε μέσα από τον φόβο ή να ζήσουμε κάθε μέρα σα να είναι η τελευταία μας; Ένας ακόμη λόγος για εμάς στον σκοπό μας.

Να έχετε έναν υπέροχο μήνα και να απλώσετε πολύ Φως!

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Οριοθετημένο σημείο στην εξέλιξη του ανθρώπου

Αυτή η μέρα σηματοδοτεί μια ιδιαίτερη στιγμή στην πρόοδο και στην εξέλιξη του ανθρώπινου είδους στον πλανήτη Γη. Υπάρχουν στιγμές μεγάλων αλλαγών στους εξελικτικούς κύκλους κάθε ύπαρξης και σε οτιδήποτε πιστεύετε πως είναι οντότητα. Φυσικά, πολλά από τα όντα που αναπνέουν και που οι άνθρωποι δεν θεωρούν ζωντανά, στην πραγματικότητα είναι. Οτιδήποτε βλέπετε γύρω σας αγαπητοί, ζει και αναπνέει με κάποιον τρόπο. Πιστεύετε πως πολλά από αυτά τα αντικείμενα είναι άψυχα. Σηκώνετε ένα κοχύλι στην παραλία και λέτε πως δεν έχει ενέργεια ζωής, όμως εμείς σας λέμε ότι έχει αλλιώς δε θα ήσασταν σε θέση να το κρατήσετε. Αν δεν ήταν ζωντανό και εξελίξιμο, δε θα υπήρχε μέσα στη δονητική ακτίνα όπου εσείς έχετε προσαρμοστεί και την αποκαλείται κόσμο σας.

Αγαπητοί, σήμερα επιθυμούμε να σας μιλήσουμε ακριβώς γι’ αυτή την οριοθέτηση. Εδώ είναι το σημείο όπου πράγματα έχουν αρχίσει ν’ αλλάζουν στο φυσικό σας σώμα. Έχουμε μιλήσει και πριν για την επανα-καλωδίωση της ανθρωπότητας. Ο κάθε ένας από εσάς έχει επανα-καλωδιωθεί για να φέρει περισσότερο φως σε αυτόν τον πλανήτη από οποιαδήποτε άλλη φορά. Αυτό που εννοούμε είναι απλό: μόνο ένα μικρό μέρος της αληθινής σας ψυχής είναι στο φυσικό σας σώμα μέσω του οποίου έχετε πλήρη προσκόλληση σε αυτό. Έχετε πρόσβαση σε κάθε ένα κομμάτι μέσω του ανώτερου εαυτού σας. Αυτή είναι η σύνδεση που ανοίγει ένα μικρό κομμάτι προς εκείνο που αποκαλείτε ψυχική ύπαρξη, το τεράστιο εκείνο μέρος όπου κομμάτι του είσαστε. Αυτή η σύνδεση έχει αρχίσει ν’ αλλάζει.

Απελευθερώνοντας τα μοτίβα

Έχουμε μιλήσει γι’ αυτό πριν αλλά θέλουμε να το αναφέρουμε πάλι εδώ καθώς είναι σημαντικό να καταλάβετε τη συνολική διαδικασία. Οι άνθρωποι είχαν ξεκινήσει ένα ταξίδι στη Γη χωρίς το φυσικό τους σώμα. Ήσασταν εδώ με αυτό που σήμερα θεωρείται ως αγγελικό σώμα ή σώμα από αιθερική μορφή χωρίς φυσική πυκνότητα. Υπάρχει επίσης και ένα σημείο στο οποίο δεν μπορούσατε να κρατήσετε αυτή τη σύνδεση επειδή έπρεπε να προχωρήσετε σε μια μορφή πυκνότερη για να φιλοξενήσετε το πνεύμα σας. Τότε ήταν η πρώτη στιγμή που υιοθετήσατε φυσική μορφή στη Γη. Είσαστε συνδεδεμένοι μαζί της – είναι συνδεδεμένη μαζί σας. Δεν είσαστε νέοι σε αυτόν τον πλανήτη.

Τώρα που σας είπαμε αυτό, μπορούμε να μοιραστούμε μαζί σας ότι υπήρξε μια μεγάλη περίοδο όπου έγινε η μετάβαση από τα αιθερικά σώματα σε πυκνότερα σώματα. Αυτή ήταν μια εξέλιξη. Ακόμη κι αν η δόνησή σας ήταν χαμηλότερη σε αυτό το σημείο, ήταν μια τεράστια εξέλιξη για όλη την ανθρωπότητα και για τα γεγονότα που τώρα παίρνουν θέση στον πλανήτη Γη. Δεν είναι μυστικό, αγαπητοί, ότι κοιτάζετε ξανά ν’ ανυψώνετε τη δόνησή σας. Αλλά υπήρχε μια στιγμή στην εξέλιξή σας όπου ήταν απαραίτητο να χαμηλώσει η δόνησή σας για να μεταβείτε στα φυσικά σώματα. Κάνατε ό,τι θα μπορούσατε να δοκιμάσετε για να μπείτε μέσα σε αυτά τα σώματα και μετά να προσπαθείτε να βρείτε την Εστία. Προσπαθήσατε να βρείτε εξωτερικά αυτό που αισθανόσασταν εσωτερικά, ν’ αφήσετε το δικό σας πνεύμα να λάμψει πέρα από αυτές τις πυκνές φυσικές βιολογικές φούσκες. Τώρα, δεν είναι μυστικό ότι σταδιακά, αυτά τα σώματα θα επιστρέψουν πίσω σε σώματα φωτός επειδή δε θα χρειάζεστε πλέον τη φυσική πυκνότητα. Η μετάβαση που ξεκινάτε να κάνετε τώρα είναι τεράστια.

Όταν πρωτοήρθατε στον πλανήτη Γη για να αναλάβετε αυτά τα πυκνά φυσικά σώματα, υπήρχαν μόνο 500 από εσάς. Δισεκατομμύρια ψυχές κατοικούνται στον πλανήτη Γη αλλά όταν πήρατε την πυκνή, φυσική μορφή, μόνο 500 αποφασίσατε να παίξετε το παιχνίδι. Οπότε, 500 φυσικά ανθρώπινα μοτίβα δημιουργήθηκαν και από αυτό το σημείο οι άνθρωποι έχουν περιοριστεί σε αυτά τα αρχικά μοτίβα. Αυτό είναι που αλλάζει και μετατοπίζεται, καθώς δε χρειάζεστε πλέον αυτά τα μοτίβα. Ας εξηγήσουμε.

Τα πρότυπα αυτά ήταν πολύ χρήσιμα για εσάς. Στις αρχές της ανάπτυξής σας ως είδος, χρειαζόσασταν ισχυρά και εύρωστα πρότυπα για να εξασφαλίσετε την επιβίωση, ιδιαίτερα με τα επαναλαμβανόμενα μοτίβα του πολέμου. Τώρα το πνεύμα σας χρειάζεται περισσότερο χώρο για ν’ αναπτυχθεί και να δουλέψει με νέους τρόπους. Σε απάντηση, τα σώματά σας μπορούν τώρα να απελευθερώσουν την δομημένη εικόνα που παλαιότερα είχαν τα σώματά σας προς μια υψηλότερη εικόνα ή πιθανότητα. Πολλοί από εσάς έχετε καταπολεμήσει αυτά τα μοτίβα για χρόνια όπου συχνά δημιουργούσαν προβλήματα επειδή δεν μπορούσαν να κρατήσουν περισσότερο από το πνεύμα σας πλέον. Ακόμη κι έτσι, το σώμα σας τώρα ρυθμίζεται να κρατήσει περισσότερο από το πνεύμα σας, περισσότερο από το φως και περισσότερη έκφραση από αυτό που πραγματικά είσαστε σε αυτή τη ζωή, χωρίς καν ν’ αλλάξετε σώματα. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Έρχεται κάποια στιγμή όπου απελευθερώνεστε από τα παλαιότερα μοτίβα που κρατούν το σώμα σας. Αυτά τα μοτίβα είναι η βασική ενεργειακή φόρμα όπου η ουσία του σώματός σας μορφοποιείται γύρω του, για να έχετε την τέλεια εικόνα του σώματος στην υψηλότερη μορφή της. Ας εξηγήσουμε την έννοια αυτή επειδή είναι σημαντικό να την καταλάβετε.

Η σημασία της εσωτερικής ομορφιάς

Η εικόνα του σώματό σας τη δημιουργεί. Σήμερα, κρατάτε την δική σας εικόνα στο μυαλό σας αλλά στην αρχή της ζωής, αυτές οι εικόνες παράγονταν από το ίδιο το μοτίβο, έπειτα περνούσαν από την πρωτογενή γονική επαφή και μετά σε εσάς. Η εικόνα αλλάζει μόνο όταν παρακάμψετε το αρχικό μοτίβο με τις πεποιθήσεις σας ή τις επιθυμίες σας. Ακόμη κι έτσι, αυτό θα αλλάξει μόνο τόσο πολύ όσο ήταν και ο περιορισμός του ίδιου του μοτίβου. Η υψηλότερη εικόνα αποθηκεύεται ως μέρος του μοτίβου. Παρόμοια όπως το DNA, το σώμα μοιάζει σε αυτή την εικόνα κάθε φορά που επανα-δημιουργείται. Το λέμε αυτό διότι ακόμη κι όταν απελευθερώσετε αυτά τα μοτίβα, το σώμα σας ακόμη θ’ αναζητά αυτή την εικόνα και εδώ είναι το γιατί είναι τόσο σημαντικό για εσάς να δείτε την αληθινή, εσωτερική ομορφιά σας.

Η εσωτερική σας ομορφιά είναι αυτό που έχετε στο μυαλό σας. Ελπίζουμε να σκεφτείτε αυτό την επόμενη φορά που θα κοιταχτείτε στον καθρέπτη και όλη σας η προσοχή επικεντρώνεται στα προβλήματά σας, στις φυσικές σας προκλήσεις ή ατέλειες. Η ανθρώπινη φύση σας είναι να επικεντρώνεται σε αυτές τις ατέλειες. Αντί γι’ αυτό, μάθετε να βλέπετε την ομορφιά στον καθρέπτη και το νέο σας σωματικό μοτίβο που θα μορφοποιηθεί γύρω από την εικόνα σας. Όταν δείτε την αληθινή σας ομορφιά και προχωρήσετε προς αυτή την εικόνα, θα επιτρέψετε να ξεκινήσετε να απελευθερώνετε αυτά τα παλαιότερα μοτίβα.

Αυτό είναι ακριβώς που λαμβάνει χώρα και το αποκαλούμε ένα σημείο οριοθέτησης. Όσο προχωράτε μπροστά, απελευθερώνετε τα παλαιότερα μοτίβα που σας βοήθησαν να κρατήσετε την εικόνα σας. Σε κάθε δημιουργία στο σύμπαν, όπου υπάρχει ζωή, σε ό,τι αναπνέει ή σε αυτό που αποκαλείται άψυχο, δεν έχει καμία διαφορά. Τα πάντα είναι ζωντανά και αναπνέουν επειδή αλλιώς δε θα υπήρχαν στον κόσμο σας. Ωστόσο, είναι πολύ δύσκολη έννοια για εσάς να το κατανοήσετε ή να αλληλεπιδράσει σε αυτό το επίπεδο, γιατί αυτό είναι ένα από τα πράγματα που θα αλλάξουν εντελώς σε αυτόν τον πλανήτη. Θα έρθει η στιγμή που θα μπορείτε να μιλήσετε με το συρραπτικό σας επειδή δεν δουλεύει. Θα μπορείτε να επικοινωνείτε σε διαφορετικά επίπεδα από αυτά που μπορούσατε ως τώρα. Οι νέες δυνατότητες του να φέρετε περισσότερο από το πνεύμα σας στο σώμα σας βρίσκονται απολύτως μπροστά σας αυτή τη στιγμή.

Η γραμμή μεταξύ ζωής και θανάτου

Θέλουμε επίσης την προσοχή σας εδώ, επειδή θα δείτε ανθρώπους να φεύγουν από τον πλανήτη. Σας έχουμε το έχουμε πει αυτό και πριν και δεν είναι μυστικό. Καθώς κινείστε από το ένα μοτίβο στο άλλο, θα υπάρξουν πολλοί από εσάς που θα αποφασίσουν να μείνετε. Δεν είναι σωστό ή λάθος, απλά σημαίνει ότι θα αποκαταστήσετε τον κύκλο της ενέργειάς σας και θα επιστρέψετε σε νέα μορφή. Κατά τη διάρκεια αυτής της στιγμή, όταν τα πρωτότυπα μοτίβα υποχωρούν, το μοτίβο γίνεται πιο λεπτό αλλά ταυτόχρονα και η γραμμή μεταξύ ζωής και θανάτου είναι ακόμη πιο ευάλωτη και ευαίσθητη. Γι’ αυτό τον λόγο, θ’ ακούσετε ιστορίες ανθρώπων που πέθαναν ξαφνικά χωρίς λόγο. Ήταν σε άριστη κατάσταση υγείας τη μία μέρα και μετά άρπαξαν ένα κρυολόγημα ή κάτι άλλο και όλοι ξαφνικά έφυγαν. Τα μοτίβα που κρατάτε, ένα από τα 500 αρχικά μοτίβα που έχετε επιλέξει αυτή την συγκεκριμένη ζωή, δε κρατάει πλέον την ενέργειά σας. Δεν σας προστατεύει πια και γι’ αυτό και η γραμμή μεταξύ ζωής και θανάτου στη φυσική μορφή είναι πιο κοντά απ’ οποιαδήποτε άλλη στιγμή της εμπειρίας σας.

Δε θα σας πούμε να είσαστε προσεκτικοί. Αυτό θα ήταν το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσαμε να κάνουμε επειδή αν προχωρήσετε προσπαθώντας να προστατέψετε τον εαυτό σας, είναι βέβαιο ότι θα φέρετε καταστροφή στον εαυτό σας επειδή η σκέψη σας είναι… δεν κάνω τίποτα. Το σύμπαν δεν ακούει την λέξη “δεν” και απλώς προχωράει προσπερνώντας την. Όταν μιλάτε με συμπαντικούς όρους, η ενέργεια μορφοποιείται γύρω από το ενεργειακό πλαίσιο των λέξεων. Πολλοί από εσάς έχουν το όραμα σωματικών τύπων που βλέπετε στα περιοδικά. Πριν ξεκινήσετε ν’ αλλάζετε – και πολλά από τα φυσικά σας σώματα θ’ αρχίσουν να αλλάζουν ταχύτατα από αυτό το σημείο και περά – σας ζητάμε πρώτα να κοιτάξετε πρώτα όλα όσα πιστεύετε πως συμβαίνουν γύρω σας. Κοιτάξτε το σώμα που έχετε σήμερα επειδή θα το δείτε για πρώτη φορά χωρίς κανένα μοτίβο.

Εσωτερική ομορφιά

Ένα από τα πρώτα κλειδιά που θα θελήσετε να δουλέψετε μαζί τους είναι να βρείτε την εσωτερική σας ομορφιά. Η λέξη “ομορφιά”, φυσικά, είναι πολύ υποκειμενική και ποικίλλει σημαντικά από το ένα άτομο στο άλλο. Ωστόσο, υπάρχει η αγνή ομορφιά της Εστίας όπου ο κάθε ένας από εσάς φέρει εδώ και την εκφράζει με κάποιον τρόπο. Τώρα που αυτά τα μοτίβα δεν μπορούν πλέον να σας περιορίσουν με τον τρόπο που συνήθιζαν ως τώρα, μπορείτε να ξεκινήστε να βλέπετε μεγαλύτερο μέρος της εσωτερικής σας ομορφιάς. Αυτό είναι κάτι νέο και ήταν πάντοτε κρυμμένο από εσάς. Είναι και μέρος του λόγου για τον οποίο όλη σας η προσοχή πήγαινε στα ελαττώματα ή στις ατέλειες της εμφάνισής σας και όχι προς την κατεύθυνση για να δείτε την εσωτερική σας ομορφιά.

Η αληθινή ομορφιά έχει κρυφτεί από εσάς για πολλούς λόγους. Ήταν μέσα από τη δική σας επιλογή που κάνατε, επειδή φοβόσασταν πως το εγώ σας θα το χρησιμοποιούσε για να σας μπλοκάρει. Κανένας από αυτούς τους περιορισμούς δεν ισχύει πλέον, οπότε μπορείτε να ξεκινήσετε να βλέπετε την δική σας εσωτερική ομορφιά, αυτό το κομμάτι της Εστίας και του ουρανού που φέρετε μέσα στα φυσικά σας σώματα. Η εσωτερική σας ομορφιά θα ξεκινήσει να φαίνεται και να λάμπει μέσα από κάθε έναν από εσάς. Καθώς μιλάμε για ομορφιά, φυσικές αλλαγές και τ’ ότι μπορείτε να δημιουργήσετε τα δικά σας μοτίβα, σας λέμε να έχετε ένα πράγμα κατά νου. Παρακαλούμε να μην εστιάζεστε στις φωτογραφίες των περιοδικών και αντί γι’ αυτό, να βλέπετε την ομορφιά του χαμόγελου στο πρόσωπό σας. Τώρα είναι ήρθε η στιγμή και πολλά από τα φυσικά σώματα θα ξεκινήσουν να βιώνουν αλλαγές που θα είναι ανεξήγητες.

Καθώς τα μοτίβα ξεκινούν ν’ απελευθερώνονται, να γνωρίζετε πως η γραμμή μεταξύ ζωής και θανάτου θα γίνει πολύ λεπτή. Στην πραγματικότητα, πολλοί από εσάς είσαστε πιο κοντά στη γραμμή που αποκαλείτε θάνατο απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε αυτή τη στιγμή. Αυτό δεν είναι λάθος απλώς θα γίνει ένα νέο μονοπάτι για τους ανθρώπους. Λόγω των μοτίβων, όταν θελήσετε να επιστρέψετε στην Εστία, δε θα είναι δυνατόν να το κάνετε τόσο γρήγορα. Παίρνει αρκετό χρόνο για να ευθυγραμμιστούν και οι 11 διαστάσεις σε ένα σημείο για να μπορέσετε να επιστρέψετε ως ένας αλλά αυτό αλλάζει τώρα. Είναι ο λόγος που η ζωή, ο θάνατος και η γραμμή μεταξύ τους πλησιάζει ολοένα και περισσότερο σε πολλούς από εμάς. Όλοι σας εσείς στον πλανήτη Γη φέρετε ένα φυσικό σώμα που πέρα από τις νέες δυνατότητες που έχει τώρα, έχει επίσης και τρωτά σημεία. Θέλουμε να τα γνωρίζετε αυτά όχι μονάχα στον δικό σας κόσμο αλλά επειδή θα βλέπετε αποδεικτικά στοιχεία γύρω σας. Θα ξεκινήσετε να βλέπετε την φυσική, ανθρώπινη μορφή να αλλάζει πολύ γρήγορα από αυτή τη μέρα και μετά.

Πώς θα μοιάζουν τα νέα σώματα;

Τώρα ρωτάτε… “Πώς θα είναι τα νέα σώματα; Πώς θα μοιάζουν τα νέα μοτίβα; Ποιες θα είναι οι φυσικές αλλαγές που θα συμβούν καθώς προχωράτε και δημιουργείτε αυτά τα μοτίβα;” Σας κάνουμε τις ίδιες ερωτήσεις επειδή δεν μπορούμε να σας πούμε προς τα πού θα πάτε αγαπητοί. Δεν βλέπουμε το μέλλον επειδή δεν το έχετε γράψει ακόμη. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ οπουδήποτε στο Όλα Όσα Είναι. Επειδή δεν έχει συμβεί, η έξαψη σε όλο το σύμπαν έχει εστιαστεί στον πλανήτη Γη, για να παρακολουθήσουν το θαύμα της επανα-γέννησης της ανθρωπότητας σε έναν πλανήτη. Αυτό δημιουργεί έξαψη πέρα από κάθε κατανόησή σας σε κοσμικό επίπεδο. Σε επίπεδο δημιουργού πρόκειται επίσης να γίνει πολύ συναρπαστικό αλλά δύσκολο και απαιτητικό κάποιες στιγμές. Αυτός είναι ο ανθρώπινος τρόπος, ο τρόπος με τον οποίο μαθαίνετε τα πράγματα. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μαθαίνεται και συχνά δημιουργείτε, γι’ αυτό και σας δίνουμε κάποιες εικόνες, ιδέες και έννοιες για να εξετάσετε. Αν συνηχούν στην καρδιά σας, κρατήστε αυτή την εικόνα και θα συμβεί. Αν δεν συνηχούν, διαλέξτε τη δική σας εικόνα. Παρακαλούμε να μην ακολουθήσετε τα λόγια μας αν δεν συνηχούν με την καρδιά σας επειδή αυτή είναι η επιλογή σας και η βάση της δύναμής σας. Μη το αποκαλείτε σωστό ή λάθος, μην ανησυχείτε για τον προσδιορισμό μιας ταμπέλας, ειδικά αν η ταμπέλα έχει μόνο καλά στο επίπεδο της δυαδικότητας. Ο κόσμος σας αλλάζει γύρω σας και τώρα τα φυσικά σας σώματα αρχίζουν να προσαρμόζονται για να κάνουν αυτή την αλλαγή που θα σας εξελίξει στο επόμενο επίπεδο.

Το επόμενο επίπεδο το οποίο θα περάσετε αυτή τη στιγμή, θα σας βοηθήσει να συμπληρώσετε το φως που φέρετε τουλάχιστον 12 φορές στην ίδια φυσική μορφή. Το μόνο πράγμα που είναι απαραίτητο εδώ είναι να απελευθερώσετε τα όριά σας, τα όρια που σας βοήθησαν να δημιουργήσετε αυτή την εικόνα. αυτά τα όρια είναι τα φυσικά σας μοτίβα, το φυσικό σας πρότυπο όταν υπάρξατε στον πλανήτη Γη από τότε που πήρατε φυσική μορφή. Τώρα αυτό αλλάζει και η έξαψη είναι απίστευτη σε όλο το σύμπαν. Όλα τα μάτια είναι προς την ανθρωπότητα. Το παιχνίδι ήταν να τελειώσει και θα το είχατε κάνει μεταξύ 2000 και 2012. Σύντομα θα υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι στον πλανήτη Γη που θα βρίσκονται σε κάποια δύσκολη κατάσταση επιβίωσης, επειδή έχετε μετακινήσει το αποτέλεσμα. Τώρα προσαρμόζετε τα φυσικά σας σώματα και η Γη σας δίνει ζωή για να επιτρέψει την νέα μορφή του ανθρώπου. Τα πάντα αλλάζουν για να επιτρέψουν περισσότερο μέρος του χρυσού εαυτού σας να έρθει στο φυσικό σας σώμα και αυτό είναι πολύ συναρπαστικό. Τώρα, πώς θα κάνετε το επόμενο βήμα και πώς θα σας βοηθήσουμε; Δεν μπορούμε. Δεν έχουμε παίξει ποτέ το παιχνίδι του να είσαι άνθρωπος. Μπορούμε να σας πούμε τί έρχεται αλλά βασιζόμαστε ότι θα βοηθήσετε και στηρίξετε ο ένας τον άλλον. Βασιζόμαστε σε εσάς για να συνδέσετε αυτές τις πληροφορίες, όπου αυτό θα κάνει ευκολότερα τα πράγματα για τον κάθε ένας σας που ακολουθεί αυτόν τον δρόμο. Θα γίνει πιο εύκολο για όλους όταν γνωρίζουν ποιοι πραγματικά είναι και ποια είναι τα δώρα τους σε αυτόν τον πλανήτη.

Είναι μια μαγική στιγμή αυτό που συμβαίνει στον πλανήτη Γη σήμερα. Θα συμβεί σταδιακά αλλά από αυτό το σημείο και μετά θα δείτε φυσικές αλλαγές που δεν τις βλέπατε πριν. Είναι ακριβώς αυτό που είχατε ζητήσει και αξίζετε κάθε λεπτό από αυτό αγαπητοί.

Μερικοί από εσάς αναρωτιούνται αν είσαστε στο σωστό μέρος ή αν αυτό συνηχεί με εσάς αλλά αυτό το σενάριο το έχετε γράψει εδώ και καιρό. Υπάρχουν τόσα πολλά σώματα που θα μπορούσαν να ενταχθούν στον πλανήτη Γη αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή και ο λόγος που είσαστε εδώ είναι επειδή έχετε κάτι πολύ σημαντικό να κάνετε. Έχετε ένα κομμάτι της Εστίας που φέρετε και αν και έχει κρυφτεί το μεγαλύτερο μέρος από εσάς και δεν μπορείτε να το βρείτε στον εαυτό σας, αυτό θα αρχίσει ν’ αλλάζει. Οπότε, πώς βρίσκετε την εσωτερική σας ομορφιά; Πώς θα κάνετε το επόμενο βήμα; Βοηθάτε κάποιον άλλον να βρει την εσωτερική του ομορφιά. Την αντανακλάτε πρώτα και μετά μαθαίνεται πώς να είναι το φως, επειδή υπάρχουν δύο τρόποι να δουλέψετε με το φως: μπορείτε να είσαστε το φως ή να το αντανακλάτε. Και τα δύο είναι υπέροχα δώρα της εργασίας φωτός στον πλανήτη.

Αγαπητοί, βλέπουμε της δυσκολίες που περνάτε. Αν ήταν δυνατό για εμάς να μετακινήσουμε το πέπλο για ένα μόνο λεπτό και να δείτε ποιοι πραγματικά είσαστε, θα ήταν μαγικό και η ζωή θα ήταν πολύ εύκολη για εσάς. Το πρόβλημα είναι ότι αν το κάναμε, οι περισσότεροι θα επιστρέφανε στην Εστία και δε θα μπορούσατε να παίξετε το παιχνίδι. Έχετε συμφωνήσει να βάλετε το πέπλο και να παριστάνετε τον άνθρωπο, προχωρώντας ολόγυρα και βρίσκοντας τον δρόμο σας. Είμαστε εδώ για να σας κάνουμε να ευθυμήσετε και να μοιραστούμε το πόσο πραγματικά όμορφοι είσαστε. Αγαπητοί, σαν υπερήφανοι γονείς, δε θα μπορούσαμε να ήμασταν περισσότερο περήφανοι για τον πλανήτη Γη που παρακολουθούμε. Ο πλανήτης Γη είναι ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μας, αν και ποτέ δεν έχουμε πάρει φυσική μορφή για να βρεθούμε εκεί ακριβώς που είσαστε και αισθανόσαστε. Είσαστε οι δάσκαλοι της αρένας του παιχνιδιού. Είσαστε αυτοί που τόλμησαν να βγάλουν τις φτερούγες τους και να είναι εκεί, να έχουν μιαν ανθρώπινη εμπειρία και σας ευχόμαστε τα καλύτερα. Σας ευχόμαστε την ομορφότερη ανθρώπινη εμπειρία που μπορείτε να έχετε.

Είναι η μεγαλύτερη τιμή όλων να σας αφήνουμε με τρεις απλές εν-θυμίσεις Να φέρεστε ο ένας στον άλλον με τον μεγαλύτερο σεβασμό. Φροντίζετε ο ένας τον άλλον σε κάθε ευκαιρία που έχετε και να εν-θυμάστε πως είναι ένα όμορφο παιχνίδι. Να παίζετε όμορφα μαζί.

Espavo!

μετάφραση: Έλενα Έρα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!