Ιούνιος 2009

Οικογένειες
Οικογένειες φωτός

 

Από τον Steve:

Ένα πράγμα που έχω προσέξει είναι ότι οι άνθρωποι έχουν πολλές διαφορετικές αντιδράσεις μέσα στην οικογένειά τους. Είχα την ευτυχία ν’ ανήκω σε μια υποστηρικτική βιολογική οικογένεια αλλά πολλοί έχουν διαφορετική τύχη. Σε αυτό το μήνυμα το γκρουπ ρίχνει μια ματιά στην οικογένεια και τί βρίσκεται μπροστά μας καθώς εμείς οι άνθρωποι εξελισσόμαστε. Λένε ότι θα δημιουργήσουμε οικογένειες Φωτός. Λένε επίσης ότι ίσως είναι το σημείο εκείνο που επιλέγουμε αυτή τη στιγμή να δουλέψουμε. Θέματα μέσα στην οικογένεια μπορεί να εμφανιστούν. Μπορώ να σας ακούσω να κρατάτε την ανάσα σας… ηρεμήστε, κι αυτό θα περάσει επίσης.

Για να τα κρατήσουμε όλα σε μια προοπτική λένε ότι η «οικογένεια» έχει ένα συμβόλαιο με μια ομάδα ψυχών που «κλειδώνει» τους εαυτούς τους σε ένα δωμάτιο μέχρι να μεγαλώσουν, έχοντας την προδιάθεση να παρακολουθούν τί θα μπορούσαν να γίνουν αντί του τί μεριμνούν να γίνουν.

Πρόσφατα το γκρουπ μίλησε για την πιθανότητα για το τί περιγράφουν ως μικρή παγωμένη περίοδος της Γης. Ήταν μία από τις κατευθύνσεις όπου η ανθρωπότητα θα μπορούσε να είχε πάρει. Ένα γενικό πάγωμα του πλανήτη είναι μπροστά μας σε κάποιον βαθμό αλλά όπως λένε πάντοτε έχουμε τον έλεγχο σε αυτά τα γεγονότα. Για πρώτη φορά σε αυτό το μήνυμα λένε ότι τώρα υπάρχουν αποδείξεις ότι αυτό η δόνηση ανυψώνεται. Αυτό το συγκεκριμένο θέμα έχει να κάνει με το τί θα γίνει κατά τη διάρκεια του απερχόμενου «Ηλιακού Μέγιστου» (στιγμιαίες κυκλικές λάμψεις) όπου ελπίζουμε να ξεκινήσει σύντομα.

Μεγάλες αγκαλιές και Espavo! Να έχετε έναν όμορφο μήνα.

Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία.
Ευαισθησία συναισθηματικής ταύτισης

Αγαπητοί, αυτή η μέρα είναι ειδική. Υπάρχουν πολλά πράγματα που συμβαίνουν μέσα στο σύμπαν που γνωρίζετε πολύ λίγο. Αυτή είναι η μέρα γιορτής σε πολλά επίπεδα από αυτό που αποκαλείτε σύμπαν, επειδή δεν είσαστε μόνοι στον πλανήτη ελεύθερης επιλογής και σίγουρα δεν είσαστε μόνοι στο σύμπαν. Θα το ανακαλύψετε καθώς οι δονήσεις σας συνεχίζουν ν’ ανυψώνονται, θα αισθανθείτε περισσότερο αυτές τις επαφές νομίζοντας πως είναι κάτι πολύ μαγικό, μπορεί να αισθανθείτε πολύ θλιμμένοι καθώς ταυτίζεστε εύκολα μεταξύ σας και είσαστε συνδεδεμένοι βαθιά σε ενεργειακό επίπεδο. Έχετε συμφωνήσει να έρθετε μέσα σε αυτό το συναισθηματικό επίπεδο που πολλές φορές σας μπλοκάρει ή θέτει όρια εξαιτίας του δικού σας ενεργειακού πεδίου και της δικής σας τρωτότητας. Έχετε περάσει πολλές ενσαρκώσεις με την ίδια τρωτότητα, ευαισθησία αλλά και δώρα που τώρα κουβαλάτε. Αυτή τη στιγμή είναι διαφορετική για πολλούς λόγους. Το κεντρικό εστιασμένο σημείο για όλη την ανθρωπότητα είναι ότι τώρα πραγματικά έχετε περάσει τα ενεργειακά πεδία που έχετε βιώσει από τις μέρες της Ατλαντίδας και Λεμουρίας. Έχετε εξελιχθεί σε αυτόν τον πλανήτη περισσότερο απ’ οποιαδήποτε στιγμή. Ξέρουμε πως δεν φαίνεται από τον τρόπο που δείχνουν το CNN ή το BBC. Ξέρουμε ότι αμφιβάλλετε αυτά που συμβαίνουν τώρα στον πλανήτη και ξέρουμε ότι πολλές φορές δε σας αρέσουν κάποια νέα σε σχέση με την ευαισθησία σας. Σας λέμε αγαπητοί ότι πιθανώς αυτό να είναι ακόμη πιο δύσκολο για εκείνους που διαβάζουν το κείμενο σε σχέση με τους υπόλοιπους ανθρώπους στον πλανήτη.

Αφήστε μας να σας εξηγήσουμε λίγο σχετικά με τις ενεργειακές συνδέσεις που έχετε ο ένας με τον άλλον, έτσι ώστε να προσπαθήσουμε να σας δείξουμε από τη δική μας προοπτική τί συμβαίνει στον πλανήτη αυτή τη στιγμή και τί βρίσκεται ακριβώς μπροστά σας. Υπάρχει μια νέα διαδικασία ισορροπίας που δουλεύεται κάτω από κάθε λεπτό της ζωής σας. Δοκιμάζετε νέες δονητικές σχέσεις με κάθε έναν γύρω σας στον πλανήτη. Θα έμοιαζαν σχεδόν όπως αν η δόνησή σας άλλαζε μέσα σε μια νύχτα. Πολλοί από εσάς είχατε την εμπειρία του Θανάτου – Φαντάσματος, επιλέγοντας να μείνετε από το να επιστρέψετε στην Εστία. Μπορείτε να σταματήσετε να παίζετε το Παιχνίδι όποια στιγμή επιθυμείτε. Μπορείτε να επιστρέψετε στην Εστία και να είναι οι πόρτες ανοιχτές για εσάς, κάνοντας την έξοδό σας από τον πλανήτη Γη. Αν επιλέξετε να περάσετε αυτές τις πόρτες αντί του να μείνετε, η δόνησή σας ανυψώνετε πολύ πολύ γρήγορα. Ας σας εξηγήσουμε από μια άλλη προοπτική, επειδή σύντομα θα έχετε τη δυνατότητα να κοιτάζετε μέσα από πολύ περισσότερες υψηλές προοπτικές απ’ ότι παλαιότερα. Είναι βασικά μια προοπτική από την Εστία αλλά σας λέμε ότι πολύ σύντομα όλοι θα έχετε το ίδιο όραμα. Θα είσαστε σε θέση να δείτε αυτό μέσα από πολλές διαφορετικές προοπτικές οπότε ας μοιραστούμε μαζί σας πώς φαίνεται αυτό σήμερα. Θα δούμε ένα παράδειγμα που είναι πολύ αγαπητό σε πολλούς από εσάς: οικογένεια. Ας εξηγήσουμε μια τυπική οικογένεια στον πλανήτη Γη.

Πάνω στην κυλιόμενη κλίμακα

Ήρθατε και είπατε «Θέλω να γίνεις η μητέρα μου ή ο πατέρας μου και μπορείς να γίνεις ο ξάδελφός μου που θα με τρελαίνει? Θα παίξεις αυτόν τον ρόλο του κακού εκείνου που θα φέρει δράμα στην οικογένειά μου; Θα με αγαπάς αρκετά για να γίνεις συνέταιρός μου στην επιχείρηση και μετά θα κλέψεις τα χρήματα για να πάρω ένα μάθημα;» Θέσατε όλες αυτές τις προϋποθέσεις. Ήλθατε και ξεκινήσατε το παιχνίδι. Φυσικά, από νωρίς αναρωτιόσασταν αν είσαστε σε θέση να εκφράσετε το πνεύμα μέσα από την βιολογική σας φούσκα. Καθώς πηγαίνετε από το ένα επίπεδο στο άλλο, μια νέα ενέργεια άρχισε να έρχεται. Ακόμη και καθώς πηγαίνατε από τη μία εκπαίδευση στην άλλη και από τον έναν τομέα στον άλλον, θα παρατηρήσετε ότι όλα αλλάζουν. Οι δονήσεις, η αίσθηση της δύναμης και η προσωπική σας ταυτότητα μπορούν ν’ αλλάζουν πολύ γρήγορα.

Αυτό που αναρωτιόσαστε είναι το ποιοι είσαστε. Κάθε φορά που περνάτε μέσα από αυτές τις αλλαγές μπορείτε να τις δείτε πολύ καθαρά κατά τη διάρκεια της παιδική σας ηλικίας, περνώντας μια περίοδο ρυθμίσεων, μαθαίνοντας πώς να διαχειρίζεστε αυτή τη δύναμη σε αυτό το επίπεδο. Έχετε περάσει μέσα από αυτές τις ρυθμίσεις όχι μόνο ως άτομο αλλά και ως συλλογικότητα της ανθρωπότητας. Λοιπόν, ας σας εξηγήσουμε λίγο περισσότερο αυτή την συλλογική κατάσταση.

Όταν υλοποιείτε μιαν οικογένεια, πολλές φορές οι απευθείας συνδέσεις γίνονται με βάση ενός γονικού συμβολαίου παρά με δύο. Γενικά δε ζητάτε από ένα πρόσωπο να παίξει τον ρόλο της μαμάς και ένα άλλο τον ρόλο του πατέρα. Αντίθετα, ζητάτε από ένα πρόσωπο να παίξει την μητέρα, έπειτα αφήνετε την μητέρα να διαλέξει τον πατέρα ή ο πατέρας να επιλέξει την μητέρα. Αυτό συμβαίνει περισσότερο συχνά απ’ όσο νομίζετε. Έχετε έναν κεντρικό γονικό συμβόλαιο επειδή έχετε ένα δονητικό ταίριασμα με αυτό το πρόσωπο. Αυτό δε σημαίνει πως δεν αγαπάτε τον άλλο γονιό ή ότι δεν μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι με αυτόν τον γονιό, ακόμη κι αν δεν ξέρατε ποτέ αυτό το πρόσωπο ως ψυχή. Μπορείτε να χτίσετε πολύ όμορφες σχέσεις στην ιστορία του πλανήτη Γη. Παρ’ όλ’ αυτά, δε συμβαίνει πάντοτε.

Το κλειδωμένο δωμάτιο

Με τις οικογένειες μοιάζει σαν να έχετε θρονιαστεί και κλειδωθεί σε ένα δωμάτιο με αυτούς τους ανθρώπους παρά να ψάχνετε τρόπους να είσαστε μόνοι σας και να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον σε μια περίοδο κρίσιμης ανάπτυξης. Όσο μεγαλύτερο διάστημα βρισκόσαστε σε αυτό το δωμάτιο μαζί, τόσο περισσότερο οι προσωπικότητές σας και η ανοχές σας προσπαθούν να επιβληθούν, εκνευρίζοντας τους άλλους. Δεν είναι καθόλου υπέροχο; Πολλές φορές έχετε αναρωτηθεί για την οικογένειά σας… «Ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι και πώς κλειδώθηκα σε αυτό το δωμάτιο με αυτούς; Γιατί δεν μπορούν να καταλάβουν ποιος είμαι;» Αυτή είναι και η μεγαλύτερη πρόκληση σε μια οικογένεια. Η οικογένεια επιδιώκει την υποστήριξή σου, ειδικά όταν είσαι στη διαδικασία να εκφράσεις το πνεύμα. Αυτή είναι και η κεντρική εστίαση κάθε ψυχής. Πολλές φορές όταν οι άνθρωποι γίνονται ενήλικες και ακολουθούν το δικό τους μονοπάτι, η οικογένεια φαίνεται να διαχωρίζεται και να μετακινείται σε άλλες κατευθύνσεις, κρατώντας μόνο περιστασιακές επισκέψεις και επαφές. Μερικές φορές τα μαθήματα ζωής είναι τέτοια, που τα όρια πρέπει να επαναπροσδιοριστούν μέσα στην οικογένεια για να διατηρηθεί η ακεραιότητα, ενώ άλλες φορές οι ενεργειακές χορδές κόβονται εντελώς. Τίποτα από αυτά δεν είναι σωστό ή λάθος, τίποτα δεν φέρνει επιτυχία ή αποτυχία. Το κλειδωμένο δωμάτιο της οικογένειας δημιουργεί δυνατότητες για ανάπτυξη για να δημιουργήσετε το δικό σας μέγεθος ανάπτυξης από τους ανθρώπους γύρω σας. Αυτή είναι η εμπειρία μέσα στο οικογενειακό φάσμα, από την βαθιά υποστήριξη και αγάπη δίχως όρους μέχρι τις μεγαλύτερες δυσκολίες.

Όλα αυτά τα πράγματα εξαρτώνται από τις δικές σας ανάγκες. Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος. Όμως, ας το εξηγήσουμε αυτό από μια δονητική άποψη επειδή θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τί βλέπουμε ότι περνάτε. Όλη η ανθρωπότητα ανυψώνεται πολύ γρήγορα. Πολλές αλλαγές συμβαίνουν όχι μόνο σε αυτόν τον πλανήτη για όλους σας αλλά και ξεχωριστά σε κάθε έναν σας. Πολλοί βρίσκετε τον εαυτό σας χωρίς δουλειά, χωρίς σχέσεις ή χωρίς πράγματα που θα μπορούσαν να σας στηρίξουν και να σας κάνουν χαρούμενους. Όλο αυτό σας τοποθετεί στην υψηλότερη πιθανή προοπτική του τί κάνετε. Επιτρέπει στο πνεύμα να δουλέψει με εσάς για να πάτε στο επόμενο επίπεδο.

Όταν αυτό συμβαίνει στην οικογένεια, παρακαλώ καταλάβετε ότι η οικογένεια θα τείνει να δει ποιος είστε παρά ποιος θα γίνεστε. Αυτό γίνεται επειδή έχουν επενδύσει έντονα στην δική σας δόνηση από την αρχή. Στην πραγματικότητα μπορεί αυτό να γίνει μια καλή άγκυρα που περιορίζει την δική σας προοπτική και στην περίοδο ραγδαίας εξέλιξης, δημιουργεί περιορισμό. Καθώς το κάθε μέλος της οικογένειας μαθαίνει το δικό του τραγούδι, παράλληλα μαθαίνουν και να εναρμονίζονται. Αυτή είναι η υποστήριξη καθώς η φωνή σας γίνεται καθαρότερη και δυνατότερη με την αρμονία των άλλων. Έτσι, καθώς το κάθε μέλος εξελίσσεται και εκδηλώνει το ατομικό του πνεύμα, καταλήγουν με διάφορα τραγούδια συνυφασμένα μεταξύ τους από μια αρμονία με την ίδια μελωδία.

Τώρα ας εξηγήσουμε κάτι από μιαν ακόμη μεγαλύτερη προοπτική σχετικά με τις μεγάλες οικογένειες καθώς υπάρχουν πολλές δονήσεις οικογενειών στον πλανήτη. Η οικογένεια σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε κάποιον στο επίπεδο που δε θα μπορούσατε να το κάνετε πριν. Η οικογένεια σας επιτρέπει να περιορίσετε την προσποίηση και να δουν οι άνθρωποι μέσα από εσάς. Αυτό θα εκνευρίζει κάποιους; Σας το εγγυόμαστε πως θα συμβαίνει. Υπάρχουν στιγμές που αναρωτιέστε ποιοι στο καλό είναι αυτοί οι άνθρωποι και πώς βρεθήκατε εκεί; Ναι, σας το εγγυόμαστε κι αυτό επίσης. Σας λέμε αγαπητοί ότι βρίσκονται εκεί για έναν λόγο. Ακόμη κι αν δεν είσαστε κοντά στην φυσική ή βιολογική σας οικογένεια, η οικογένεια σας δίνει την υποστήριξη που δε θα μπορούσατε να δεχθείτε με κανέναν άλλον τρόπο. Να τιμάτε την οικογένειά σας γιατί είναι μέρος της ιστορίας σας που παίζει έναν τόσο σημαντικό ρόλο. Να τους τιμάτε που προχωράνε δίπλα σας και τολμάνε να σας βλέπουν να μεγαλώνετε. Κι αν η περίσταση το ορίζει, να τους τιμάτε που παίζουν τον αρνητικό ρόλο στη ζωή σας.

Να ξέρετε ότι η φυσική σας προδιάθεση είναι να βλέπετε την οικογένειά σας όπως ακριβώς είναι παρά αυτό που θα μπορούσε να γίνει. Όσο κι αν σας αγαπάνε και όσο και να θέλετε ο αδελφός ή αδελφή σας να κάνουν κάτι σημαντικό, έχετε μια φυσική προδιάθεση να τους κρατάτε πίσω και να γίνουν το πρόσωπο που γνωρίζετε. Να το προσέχετε αυτό στις οικογένειές σας αλλά και στους φίλους σας καθώς αυτό δεν χωράει στις ενδυναμωμένες κοινωνίες.

Ο ξάδελφος που μαλώνουμε

Οι μεγάλες οικογένειες επίσης σχηματοποιούν και αυτό είναι κι ένα ενδιαφέρον κομμάτι που παρακολουθούμε στον πλανήτη Γη. Υπάρχουν πολλά είδη οικογένειας που θα μπορούσατε να παρατηρείτε. Μπορείτε να φανταστείτε μια θρησκεία ή φυλές ανθρώπων ως οικογένειες αλλά ας δούμε τη γενικότερη εικόνα. Όταν ήρθατε στη Γη, βρεθήκατε στη μέση με ανθρώπους που μπορούσαν να αυξήσουν ή να μειώσουν την δόνησή σας. Στα ενδότερα επίπεδα της οικογένειας, υπάρχει αρκετή διαφορετικότητα για να επιτευχθεί η αρμονία αλλά πέρα από την δόνηση, βρίσκουμε ομοιότητες που συνήθως εκνευρίζουν η μία την άλλη. Γι’ αυτό τον λόγο και τα ξαδέλφια είναι η πιο συνήθης εμπλοκή στην Γη.

Εδώ είναι όπου οι προκλήσεις μπορεί να συμβούν στο κοντινό μέλλον και γι’ αυτό το υπογραμμίζουμε αυτό σήμερα. Έχετε επιλογές. Έχετε πάντοτε επιλογές. Θα έχετε σύντομα επιλογές για να μάθετε σχετικά με αυτές τις συνδέσεις περισσότερο και ν’ ανακαλύψετε τί πραγματικά είναι: η αντανάκλαση του εαυτού σας. Είναι συνήθως το επίπεδο της συγγένειας των ξάδελφων που αντανακλάει ο ένας τον άλλον με κριτική διάθεση και αυτός είναι ένας από τους παράγοντες που φέρνουν μεγαλύτερες προκλήσεις στον πλανήτη, σε σημείο που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Είναι επίσης ένας από τους παράγοντες που σύντομα θ’ αποκτήσει ένα νέο νόημα. Αυτή είναι η αρένα πρόκλησης που το ανθρώπινο είδος τώρα υπογραμμίζει. Ψάχνοντας την λύση σε αυτή τη συγγενική σχέση, θα ξεκινήσετε ν’ ανυψώνετε την πραγματικότητα του ανθρώπινου γένους πολύ γρήγορα και αυτό θα σας οδηγήσει σε έναν νέο κόσμο.

Περπατώντας χωρίς δέρμα

Πολλοί από εσάς είσαστε θεραπευτές και δάσκαλοι και τώρα ήρθατε στην Γη για να βοηθήσετε. Επίσης γεννηθήκατε σε έναν πολύ σκληρό πλανήτη. Η ενέργεια του πλανήτη Γη αλλάζει δραματικά κάθε μέρα και γίνεται πιο ευέλικτη σε πολλά πεδία αλλά εξακολουθεί να είναι ένας σκληρός πλανήτης για τους πολύ ευαίσθητους ανθρώπους. Γνωρίζετε πώς είναι αυτό καθώς σας μιλάμε τώρα. Κάποιοι από σας έχετε τόσες πολλές ευαισθησίες  που κάνατε πράγματα για να προστατεύσετε και να διατηρήσετε τον εαυτό σας. Αν έχετε δυσκολίες με μια οικογένεια, αφήνετε την οικογένεια και μετακομίζετε αλλού επειδή νιώθετε την ανάγκη για επιβίωση. Σας λέμε πως όλοι είναι έτοιμοι να περάσουν μια παρόμοια εμπειρία. Μοιάζει σαν να βαδίζετε χωρίς δέρμα και να νιώθετε κάθε αεράκι ή ενέργεια που περνάει δίπλα σας. Όταν το νιώθετε δεν γνωρίζετε τί να κάνετε με αυτό και είναι μεγάλη πρόκληση να το υπομείνετε. Αλλά τώρα καθώς αυτό συμβαίνει σε πολλούς, είναι προφανές ότι έχετε πλέον γίνει ειδικοί και με επίγνωση για το πώς να το αντιμετωπίσετε.

Σας λέμε ότι οι πόλεμοι σε αυτό τον πλανήτη άρχισαν κατά κυρίως, λόγο των διαφορετικών συστημάτων πεποίθησης και κατά δεύτερον, επειδή δε σας άρεσε η δική σας αντανάκλαση στα μάτια ενός άλλου. Επειδή είσαστε τόσο ευαίσθητοι και αγγίζετε πράγματα που άλλοι άνθρωποι δεν μπορούν, έχετε καταστάσεις σαν αυτές στην νότια Ιρλανδία και σαν εκείνες σήμερα μεταξύ των Εβραίων και των Αράβων. Αυτά τα ξαδέλφια, πολύ κοντά στην ίδια ενέργεια, εξακολουθούν να μάχονται ο ένας ενάντια στον άλλον ξανά και ξανά. Έχουν νέες ευκαιρίες μέσα στους επόμενους 8μήνες για να το σταματήσουν και να ξεκινήσουν ν’ ανυψώνουν μέρος της ενέργειας του πλανήτη.

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές σχετικά με ποιο είναι το μυστικό για να επιτύχετε στα χρόνια που έρχονται, βρίσκοντας τρόπους να εστιάζεστε στο παρόμοιο παρά στο διαφορετικό. Επίσης έχουμε υπογραμμίσει ότι το έτος 2009 θα είναι το τέλος του διαχωρισμού. Είσαστε όλοι κομμάτια του θεού. Είσαστε όλοι από την ίδια προέλευση. Όχι μόνο είσαστε συγγενείς αλλά είσαστε ο ένας μέρος του άλλου. Όταν θα παραμερίσετε το πέπλο και δείτε αυτό, θα γελάτε υστερικά για όλες τις διαφωνίες και αντανακλάσεις που είδατε. Αν βλέπετε κάτι που δε σας αρέσει σε κάποιον άλλον, είναι επειδή νιώθετε άβολα με αυτό το κομμάτι του εαυτού σας. Αυτό συμβαίνει όχι μονάχα μέσα στα ατομικά επίπεδα οικογενειών αλλά και σε μεγαλύτερη έκταση επίσης.

Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να λύσετε θέματα μέσα στην οικογένειά σας; Ευχόμαστε να υπάρχει η πιθανότητα αλλά γνωρίζουμε πως πιθανός αυτό να μην είναι δυνατό καθώς χρειάζονται δύο για να επιλυθεί ένα θέμα – ακόμη κι αν εσείς διαπραγματεύεστε, οι άλλοι να μη θέλουν. Ξεκινήστε με το ν’ αλλάζετε τους εαυτούς σας και απελευθερώστε την προσδοκία εκείνου που θα μπορούσε να συμβεί, καθώς αυτό είναι και το πιο σημαντικό. Αυτό ξεκινάει να συμβαίνει και σε μεγαλύτερη κλίμακα. Θα δείτε περισσότερα παραδείγματα για το πώς οι άνθρωποι επιδρούν ο ένας στον άλλον και θα έχετε ευκαιρίες να δουλέψετε με την ενέργεια σε πολλαπλά επίπεδα στους επόμενους μήνες. Αυτόν τον χρόνο, θα έχετε την ευκαιρία να τερματίσετε τον διαχωρισμό στον πλανήτη Γη, το 2009 είναι το τέλος του διαχωρισμού και δουλεύει πολύ καλά. Ναι, θα δείτε δυσκολίες και προκλήσεις. Εμείς όχι. Σας βλέπουμε σε ένα μονοπάτι που έχετε επιλέξει και έχετε δουλέψει πολύ καλά.

Το μέλλον των Ηνωμένων Πολιτειών

Τώρα επιτρέψτε μας να σας μιλήσουμε λίγο παραπάνω σχετικά με παγκόσμια οικονομία καθώς απασχολεί όλους. Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι να το παρακολουθούμε από δω και να το βλέπουμε πώς εξελισσόταν. Υπήρχε πάντοτε ένα έθνος ή θρησκεία που έχει την τάση να οδηγοί πολλούς. Πολλές φορές ήταν οι Ηνωμένες Πολιτείες καθώς έκαναν μια καταπληκτική δουλειά οδηγώντας τον κόσμο με πολλούς τρόπους. Έχετε περάσει πολλές μεγάλες δυσκολίες για να το επιτύχετε αυτό και το κάνατε συγχωνεύοντας την παγκόσμια ενέργεια. Επιτρέψατε  τα πάντα να εισχωρήσουν και όλα τα μέρη να περάσουν μέσα από αυτό. Ως αποτέλεσμα, αυτό που έχετε κάνει, έχει διαδοθεί σε όλον τον κόσμο. Οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι παγκόσμιοι αρχηγοί και στο μέλλον, αυτό που ο κόσμος αποκαλεί ηγεσία, θα εξαλειφθεί. Είναι το αποτέλεσμα του ότι χτίσατε ένα οικονομικό σύστημα βασισμένο στην προοπτική της προοπτικής. Επομένως, η αντίληψη των Ηνωμένων Πολιτειών στην παγκόσμια κοινότητα, θα καθορίσει τώρα τη θέση της στην παγκόσμια ηγεσία που εξελίσσεται. Οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν έχουν πλέον την εμπιστοσύνη που είχαν λόγω της λανθασμένης κατεύθυνσης της ενέργειας και των προβλημάτων όπως και των πολλών εκείνων φορών που οι άνθρωποι επέλεγαν να δίνουν στους ηγέτες της δύναμή τους. Η απόλυτη δύναμη διαφθείρει απόλυτα και είναι κάτι που το γνωρίζετε. Σας λέμε πως κρατώντας τη δική σας δύναμη, κρατάτε και το κλειδί για το μέλλον του πλανήτη Γη. Δεν πρόκειται να βασίζεστε σε κανέναν ηγέτη για να σας πάει οπουδήποτε. Θα κρατήσετε τη δική σας δύναμη μόνοι σας καθώς αυτό είναι μιαν ενδυναμωμένη κοινωνία. Σας λέμε πως τώρα ήρθε η ώρα για ακεραιτότητα μέσα την κυβέρνηση και οι άνθρωποι να σταθούν στο ύψος τους και να ξαναφτιάξουν την Αμερική. Αυτό είναι που παίρνει όλη την δύναμη και την επιστρέφει σε εσάς αντί σε έναν ηγέτη ή χώρα. Οι Ηνωμένες Πολιτείες θα περάσουν μέσα από μια μεγάλη διαδικασία επανεκκίνησης  και ολόκληρος ο κόσμος κοιτάζει να δει τί θα συμβεί μετά. Ναι, όλα τα μάτια είναι στραμμένα στον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών αλλά σας λέμε μην κοιτάζετε εκεί καθώς δεν είναι το μόνο κλειδί.

Το κλειδί θα είναι η αντίδραση των ανθρώπων, το πόσο γρήγορα δηλαδή θα αρχίσουν να φέρνουν τον νέο πλανήτη Γη στις Ηνωμένες Πολιτείες και να ενσωματώνεται μέσα στις ζωές τους. Δεν αφορά πλέον τους ηγέτες αλλά εσάς. Αφορά εσάς να σταθείτε στο ύψος σας και να γίνετε οι ίδιοι υπεύθυνοι για τη δική σας ευτυχία, για τη δική σας ακεραιότητα και για το δικό σας ενεργειακό πεδίο. Θα αλλάξετε τα πάντα, από το οικονομικό σύστημα μέχρι τη δομή της κυβέρνησης, μέσα κι έξω. Εξακολουθείτε να μιλάτε για την κυβέρνηση σα να είναι κάποιος άλλος. Δεν είναι. Είσαστε εσείς. Η κυβέρνηση δημιουργείται από ανθρώπους και είναι ένα ανθρώπινο παιχνίδι αυτό που έχετε επινοήσει. Αλλάξτε το. Δημιουργήστε μια κυβέρνηση που θα μπορεί να υποστηρίξει την ενέργειά σας καθώς αυτό σας δίνεται ως ευκαιρία αυτή τη στιγμή. Σας λέμε πως οι ηγέτες σας, οι παγκόσμιοι ηγέτες που δουλεύουν με την ενέργεια, τώρα θα κάνουν χώρο για εσάς με τρόπο που ποτέ άλλοτε δεν είχε συμβεί. Αυτός ο πλανήτης αλλάζει δραματικά και λόγω της ευαισθησίας σας ή την έλλειψη του περιβλήματός σας, αυτό θα είναι ή μια δύσκολη μετάβαση ή μια πολύ χαρούμενη.

Ο δεύτερος θάνατος – φάντασμα της Γης και το Ηλιακό Σύστημα

Σας λέμε επίσης ότι η Γη επίσης φτάνει σε παρόμοια κρίσιμα ευαίσθητα επίπεδα με αυτά που εσείς βιώνεται. Σας είχαμε πει ξανά πως η Γη έχει πραγματικά περάσει αυτό που επικαλούμαστε θάνατο – φάντασμα. Είχε συμβεί ακόμη μια φορά παλαιότερα και ο δεύτερος θάνατος – φάντασμα είναι τώρα στην τελική του φάση. Όταν κάθε φορά παίρνετε στα χέρια σας μία από αυτές τις ευκαιρίες, η δόνηση εκτινάσσεται. Αν ψάχνετε σε ένα δονητικό μονοπάτι, όλα τα απροσδόκητα μπορούν ν’ αλλάξουν μέσα από τον θάνατο – φάντασμα. Η Γη περνάει μέσα από την ίδια διαδικασία – έχει πάρει την απόφασή της να παραμείνει και να επανα-δομηθεί και ν’ ανυψωθεί, υποστηρίζοντας τη νέα της ενσάρκωση, γι’ αυτό και λέμε πως είναι έγκυος. Πολλοί από τους ανυψωμένους ανθρώπους θα δουν αυτή τη διαδικασία ως δυσκολίες και προβλήματα αλλά όμως ο φόβος δεν θα έχει χώρο σε εκείνους που αισθάνονται σταθεροί και ενδυναμωμένοι. Αυτά δεν είναι προβλήματα, απλώς κάποια συμβάντα στο μονοπάτι της εξέλιξης. Η Γη έχει αρχίσει να ανυψώνεται σε μαγνητικό και ενεργειακό επίπεδο με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, φθάνοντας υψηλά δονητικά επίπεδα για να υποστηρίξει τους νέους ανθρώπους που έρχονται. Είναι υπέροχα και συναρπαστικά για εμάς να το βλέπουμε καθώς δεν είχαμε καν ονειρευτεί ότι η Γη θα μπορούσε να φτάσει τόσο μακριά στο Παιχνίδι. Δεν είχαμε ποτέ φανταστεί ότι θα καταφέρνατε να φτιάξετε ένα νέο Παιχνίδι μέσα στο υπάρχον Παιχνίδι και δείτε τί έχετε κάνει. Είσαστε δημιουργεί αγαπητοί μας.

Μιλήσαμε πρόσφατα για κάποια γεγονότα που θα συνέβαιναν σε κοσμικό επίπεδο και θα θέλαμε να τα επαναλάβουμε σήμερα (το γκρουπ αναφέρεται στην πρόσφατη επικοινωνία που δόθηκε στο Τελ Αβίβ πριν δύο βδομάδες. Έχει αξία να πούμε ότι αυτή η επικοινωνία δεν ηχογραφήθηκε). Έχουμε πει πολλά σχετικά με τις ηλιακές λάμψεις που έχει θερμάνει αυτόν τον πλανήτη και έχει αλλάξει το μαγνητικό του πεδίο, ετοιμάζοντας ένα νέο κύμα ενέργειας σε αυτόν. Οι ηλιακές λάμψεις κρατήσανε γενικά από το 2001 ως το 2006, φέρνοντας μια τρομερή ποσότητα ενέργειας που αρχικά είχε σχεδιαστεί για να βοηθήσει στην καταστροφή του πλανήτη. Τώρα, η ίδια ενέργεια χρησιμοποιείται για να αλλάξει και να εξελίξει τον πλανήτη στο επόμενο επίπεδο αντί να τον καταστρέψει. Αναφερόμαστε στην κρυστάλλινη ενέργεια. Από το 2006, ο ήλιος έχει σταματήσει να παράγει ηλιακές λάμψεις και επιστρέφει σε έναν νορμάλ κύκλο, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο παράλληλα να εγκλιματιστεί η νέα ενέργεια στη Γη και να αξιοποιηθεί. Αν η ενέργεια δε μπορούσε να αξιοποιηθεί, δε θα γινόταν να έλθει κι άλλη.

Πρόσφατα είπαμε πως υπάρχουν δύο τρόποι για να μπορέσει να συμβεί αυτό και αυτό έχει να κάνει με την ανθρωπότητα παρά με την επιστήμη ή τη Γη. Έχει να κάνει με εσάς, τις σκέψεις και αισθήματά σας. Αυτοί οι παράγοντες θα συμβάλλουν προς ποια κατεύθυνση θα εξελιχθεί το Παιχνίδι. Αν η συλλογική δόνηση δεν είναι αρκετά υψηλή σε αυτό το σημείο, ο ήλιος δε θα μπορούσε να φτάσει στο μέγιστο για να παράγει ηλιακές λάμψεις. Είχαμε πει πως αν τα πράγματα ερχόντουσαν διαφορετικά, η Γη θα μπορούσε να περάσει μια μίνι περίοδο παγετώνα για περίπου 30 χρόνια και θα μπορούσε αυτό να φέρει μεγαλύτερης έντασης δραματικής αλλαγής καιρού στον πλανήτη. Οι άνθρωποι θα ήταν εντάξει αλλά θα ήταν πολύ πιο ενοχλητικές αυτές οι συνθήκες. Αν οι ηλιακές λάμψεις ενεργοποιούνταν ξανά, θα σήμαινε πως ο πλανήτης θα μπορούσε να λάβει περισσότερη ενέργεια και να παγώνει αργά κατά τη διάρκεια εκατοντάδων χρόνων.

Το αναφέρουμε απλά επειδή είχαμε μιλήσει πριν δύο βδομάδες γι’ αυτό και έχει κάνει ήδη αίσθηση στον κόσμο. Υπάρχουν τώρα ενδείξεις πως ο ήλιος θα ξεκινήσει έναν νέο κύκλο. Οπότε, όταν δείτε αυτά διφορούμενα αντικείμενα σχετικά με τις ηλιακές λάμψεις στην τηλεόραση ή στα νέα σας, γιορτάστε το επειδή είναι το κοσμικό αποδειχτικό στοιχείο ότι έχετε στρίψει στη γωνία.

Η νέα ενέργεια είναι δυνατό να παρουσιαστεί στη Γη μόνο εάν την χρησιμοποιήσετε. Έτσι ακόμα κι αν από το 2000 μέχρι το 2006 όλη αυτή η ενέργεια εμφυτεύτηκε και καταχωρήθηκε στη Γη σχεδόν όπως γίνεται όταν φορτίζεται μια μπαταρία, δεν είναι δυνατό να έρθει περισσότερη από εκείνη την ενέργεια παρά μονάχα όταν χρησιμοποιηθεί μέρος της αποθηκευμένης ενέργειας. Αυτό γίνεται μέσα από τις συνδέσεις της καρδιάς σας και μέσα από τη διαδικασία να πάρετε τη δύναμή σας στα χέρια σας. Γίνεται μέσα από όλα όσα κάνετε σε προσωπικό επίπεδο στη ζωή σας τώρα και αυτό πραγματικά δουλεύει, οπότε, συνεχίστε την εξαιρετική δουλειά. Πηγαίνετε πέρα από τις επιθυμίες της καρδιάς σας. Πηγαίνετε πέρα από την εσωτερική σας γνώση. Πηγαίνετε πέρα από την ανώτερη επικοινωνία που έχετε στον ώμο σας τόσο καιρό και δεν ξέρετε ακόμη πώς να το εκφράσετε. Απλά πηγαίνετε πέρα από την καρδιά του κάθε πάθους σας και θα σχηματίσετε οικογένειες φωτός που θα συγκεντρώνονται γύρω σας. Δε θα αντικαταστήσουν τις βιολογικές σας οικογένειες απλώς θα προστεθούν νέα μέλη. Πολλοί εργάτες φωτός που έχουν αλλοτριώσει τις οικογένειές τους ή δεν έχουν καμία βιολογική οικογένεια, θα βρουν την αληθινή έννοια της οικογένειας εδώ. Αυτές οι οικογένειες φωτός είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να προχωρήσετε, επειδή αυτοί οι άνθρωποι θα βλέπουν περισσότερο αυτό που γίνεστε παρά αυτό που θα μπορούσατε να είστε. Τώρα είναι η ώρα να βρείτε και να συνδεθείτε με αυτούς τους τρόπους με τη δική σας οικογένεια φωτός.

Γιορτάστε με Εστία

Οπουδήποτε κι αν είσαστε στον πλανήτη, να ξέρετε πως είσαστε μέρος μας κι εμείς δικό σας μέρος. Ποθείτε να έρθετε στην Εστία. Εν-θυμάστε πώς είναι και σκεφτόσαστε πόσο όμορφα είναι να μπορούσατε να έρθετε στην Εστία και εμείς σας λέμε πως δεν είναι τίποτα το ίδιο από τότε που φύγατε. Ο Ουρανός τώρα εφάπτεται επί της Γης και αυτό είναι ένα υπέροχο κομμάτι. Θα είσαστε ευπρόσδεκτοι όταν αποφασίστε να επιστρέψετε στην Εστία. Θα είσαστε ευπρόσδεκτοι και να γιορτάσετε στην Εστία με όλη σας την οικογένεια. Αλλά καθώς είσαστε στη Γη, βρείτε αυτά τα κομμάτια και συνδέσεις. Καθώς περιστοιχίζεστε από τις δικές σας βιολογικές οικογένειες και όλα ξαφνικά γύρω σας φαίνονται λίγο τρελά κι εσείς φωνάζετε ο ένας στον άλλον χωρίς προφανή λόγο, απλώς να ξέρετε πως συμβαίνει επειδή ο πλανήτης Γη ανυψώνεται. Και αυτό είναι κάτι καλό.

Παρακολουθείστε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται. Πήγατε αυτόν τον πλανήτη μακρύτερα απ’ όσο είχε σχεδιαστεί στην αρχή. Ο Πλανήτης Γη είχε σχεδιαστεί να τερματιστεί μεταξύ 200 και 2012. Δεν υπάρχει μυστικό σε αυτό καθώς το γνωρίζετε ήδη. Όλες οι προβλέψεις για καταστροφή και οι προφητείες ήταν σωστές. Έτσι κανονικά θα τελείωνε το παιχνίδι και δείτε πού βρισκόσαστε. Ο πλανήτης Γη δεν τελειώνει. Ακόμα βλέπετε κάποια πράγματα που είχανε στηθεί στη διαδικασία. Ακόμη ζείτε δυσκολίες και προκλήσεις που θα μπορούσανε να είναι η έναρξη του τέλους της Γης. Δεν είναι το τέλος της Γης. Είναι μια νέα αρχή και η Γη θα γεννήσει με έναν πολύ μεγάλο τρόπο. Να είσαστε υπερήφανοι αγαπητοί. Αρχίστε να συνηθίζετε αυτή την όμορφη ενέργεια χωρίς την επιδείνωσή της. Νιώστε άνετοι με το να έλκετε ανθρώπους γύρω σας που γνωρίζουν ποιοι είστε και που βλέπουν πού πηγαίνει η ενέργεια. Μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε τη μετάβαση από το ένα στάδιο στο άλλο καθώς αυτό που έχετε κάνει είναι απίστευτο από τη δική μας μεριά του πέπλου. Είμαστε τόσο υπερήφανοι για εσάς.

Ξέρουμε πως δεν είναι εύκολο να είσαι άνθρωπος. Ξέρουμε πως είναι δύσκολο και πως επιστρέφετε συχνά στον ανθρώπινο τρόπο σκέψης όλη την ώρα. Όμως είσαστε θεός. Υπάρχει πολύ λίγο ανθρώπινο κομμάτι μέσα σας. Είσαστε μέρος εκείνης της πηγής του πάντα-βλέπει, πάντα-γνωρίζει, πάντα-είναι. Έχετε αρχίσει να κουβαλάτε αυτή τη γνώση σε συνειδητό επίπεδο στην καθημερινότητά σας κάθε μέρα. Είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι να σας βλέπουμε να το κάνετε. Απολαύστε τη διαδρομή. Μη φοβάστε και όταν κάτι πάει στραβά στην οικογένειά σας, γιορτάστε το.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, ακόμη και στην οικογένειά σας. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλον σε κάθε ευκαιρία που έχετε. Να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Έλενα Έρα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!