Ιούνιος 2004

Το Δίκτυο της Αγάπης
Ενεργοποιώντας το δίκτυο του θεού
Χαιρετισμούς από την Εστία

Μαζευτήκαμε εδώ ακόμη μια φορά, μπροστά στη μαγεία που δημιουργήσατε σήμερα. Αγαπητοί, ξέρετε ποιοι είσαστε; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε αυτή τη διαδικασία, επειδή δημιουργήσατε μαγεία σε αυτό που αποκαλείτε τώρα Η Τρίτη Γη. Έχει ήδη ξεκινήσει. Και καθώς ο κάθε ένας από εσάς παίρνει στα χέρια του σκόπιμα τη δημιουργική διαδικασία, δημιουργείτε ένα νέο καλούπι της Γης. Δημιουργείτε μια νέα πραγματικότητα, όχι μονάχα για τους εαυτούς σας αλλά αρχίζοντας με την ανθρώπινη φυλή που κινείται σε διαφορετικά επίπεδα από αυτό το σημείο και μετά. Είσαστε οι μάγοι της Αρένας του Παιχνιδιού αγαπητοί. Δημιουργείτε πέρα από το μεγαλύτερο όνειρό σας – πέρα από την μεγαλύτερη ελπίδα. Έχει ήδη ξεκινήσει.

Διασταύρωση των πραγματικοτήτων

Επιθυμούμε να σας πούμε μερικά πράγματα καθώς προχωράτε μπροστά στη νέα ενέργεια, να δείτε τί συμβαίνει από μια μεγαλύτερη, κοσμική οπτική. Σας λέμε αγαπητοί πως υπάρχουν διασταυρώσεις πραγματικοτήτων που έχουν διασχίσει και έχουν αφήσει ανεξίτηλες εντυπώσεις στο παιχνίδι ξανά και ξανά. Οι δημιουργίες σας σε αυτό το σημείο έχουν υπάρξει σε μεγάλο βαθμό στη γραμμική γραμμή που βλέπετε ως παρελθόν, παρόν και μέλλον. Αυτή είναι η ουσία όλων όσων έχετε βιώσει ως χρόνο στην διαστασιακή πραγματικότητά σας. Ωστόσο, αυτό έχει αρχίσει ν’ αλλάζει καθώς κάνετε βήματα προς τα πίσω στο χρόνο. Η αναζήτηση της υψηλής αλήθειας τώρα έχει γίνει ακόμη πιο σημαντική απ’ όσο ήτανε πριν, καθώς πολλά από αυτά που έχετε μάθει, έχουν αλλάξει ήδη. Αισθάνεστε τον ρυθμό που επιταχύνεται;

Υπάρχουν παράλληλα σύμπαντα που ταξιδεύουν ταυτόχρονα, δίπλα δίπλα με τη δική σας πραγματικότητα. Σας λέμε πως υπήρξαν πολλές μαγικές στιγμές κατά τη διάρκεια της ιστορίας στο παιχνίδι σας, όπου αυτές οι χρονικές γραμμές έχουν διασταυρωθεί, αφήνοντας μόνιμα εντυπώματα και στις δύο πραγματικότητες. Μία από αυτές τις διασταυρώσεις των χρονικών γραμμών ήταν στην εποχή που αποκαλούσατε “οι μέρες του Μέρλιν”, γιατί το Κάμελοτ υπήρξε πραγματικά. Το πραγματικό Κάμελοτ υπήρξε σε εναλλασσόμενη διάσταση του χρόνου και του χώρου που διασταυρώθηκε με τη δική σας.

Οι διατομές του χρόνου δεν συνέβησαν πολύ συχνά στην πραγματικότητά σας αλλά ξεκίνησαν να λαμβάνουν χώρα πολύ πιο συχνά κατά τη διάρκεια της προόδους σας. Αυτό που τώρα βρίσκεται μπροστά, είναι εκείνο που θα συμβεί όταν θα ενσωματωθεί το ολόγραμμα της Τρίτης Γης. Αυτό είναι εκείνο που θα συμβεί καθώς συγχωνεύετε τις  ενέργειές σας με το Όλα Όσα Είναι, για να δημιουργήσετε μια νέα πραγματικότητα.

Στις μέρες που έρχονται, άλλο ένα μεγάλο σταυροδρόμι του χρόνου και του χώρου θα συμβεί. Στην πραγματικότητα, σας λέμε πως πολλά από τα σταυροδρόμια έχουν αρχίσει να συμβαίνουν τώρα. Καθώς αυτό συμβαίνει, θα δείτε μερικά πολύ περίεργα πράγματα να συμβαίνουν. Αυτό που σύντομα θα ανακαλύψετε, είναι πως υπάρχουν πολλές οντότητες με τα οποίες θα έχετε εμπειρία σε αυτή τη διασταύρωση πραγματικοτήτων.

Κρατήστε στο μυαλό σας πως η Συμπαντική Ενέργεια είναι εκείνη που συνδέει όλες τις καρδιές και όλα τα όντα και όλες τις σκέψεις μαζί. Το ύφασμα του Θεού είναι η Συμπαντική Ενέργεια που συνδέει τα πάντα μαζί. Αυτή είναι η πρώτη φορά που όλοι σας θα ξεκινήσετε να συνδέεστε μεταξύ σας σαν ένα, κατόπιν πρόθεσης. Καθώς βλέπετε ολοένα και περισσότερο, θα είσαστε συνηθισμένοι για το πώς να δουλέψετε με αυτές τις εναλλακτικές πραγματικότητες και αυτή είναι η μαγεία της δημιουργίας που τώρα κρατάτε μπροστά σας.

Το πέπλο λεπταίνει αγαπητοί. Έχετε ξεκινήσει να βλέπετε ολοένα και περισσότερο για το πώς λειτουργεί το παιχνίδι που παίζετε. Όσο και δύσκολο κι αν είναι για κάποιους από εσάς να το καταλάβετε, οι εναλλασσόμενες πραγματικότητες και η χρήση της Συμπαντικής Ενέργειας, σύντομα θα γίνει κοινή γνώση.

Το ολόγραμμα της Τρίτης Γης

Με τη λέπτυνση του πέπλου, ο κάθε ένας από εσάς έχει τη δυνατότητα να θέσει σε κίνηση τις υψηλότερες προθέσεις του για το τί θέλετε στη νέα Γη. Η τρίτη Γη είναι ένας συλλέκτης των σκέψεων του Θεού. Εσείς, ως Θεός, έχετε την ευθύνη να κρατήσετε τις υψηλότερες σκέψεις και να στείλετε αυτές τις σκέψεις για να δημιουργήσετε την επόμενη ενσάρκωση της Γης. Μέσα σε αυτές οι σκέψεις τώρα, που κρατάτε, θα δημιουργήσετε την επόμενη ενσάρκωση της ανθρωπότητας ως ένα σύνολο. Καταλαβαίνουμε πως αυτή τη στιγμή, όλο αυτό φαίνεται σαν όνειρο ή σκέψη ευχής, παρ’ όλα αυτά σας λέμε πως η Τρίτη Γη είναι πολύ πιο πραγματική από τη δική σας Γη με πολλούς τρόπους. Η έξαψη σε αυτή τη μεριά του πέπλου είναι πολύ περισσότερη απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε.

Σας ζητάμε να έχετε χρόνο να βρισκόσαστε τακτικά με άλλους ανθρώπους, με οποιαδήποτε μορφή χρειάζεται και να κρατήσετε αυτές τις υψηλές σκέψεις, τα όνειρα όλης της ανθρωπότητας, το καλύτερο απ’ όλα, για να δημιουργήσετε την Τρίτη Γη. Εδώ είναι και που η μαγεία βρίσκεται, και θα δημιουργήσετε την ενέργεια σε αυτή τη Γη με τρόπο που δεν έχετε δει ποτέ ξανά, καθώς η Συμπαντική Ενέργεια παίρνει την ενέργεια και τη διανέμει τη μαγεία στα πάντα πολύ γρήγορα. Είναι μια όμορφη διαδικασία να παρακολουθεί κανείς και θα το παρακολουθήσετε από μια νέα οπτική γωνία τώρα. Περισσότερο από αυτό, αγαπητοί, θα έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε κάτι για το οποίο έχουμε μιλήσει εδώ και πολύ καιρό και είναι άμεσα μπροστά σας τώρα, οπότε ας μιλήσουμε για το φωτεινό δίκτυο.

Εξελίσσοντας το φωτεινό δίκτυο, σε δίκτυο αγάπης

Για την αρχή, υπήρχε ένα κρυστάλλινο πλέγμα που κάλυπτε τη Γη. Σας έδωσε πηγή και επέτρεψε στην ενέργειά σας να συνδεθεί πλήρως με τον εαυτό της Γης. Σας επέτρεψε να αισθάνεστε μια κατεύθυνση και σας έδωσε την αίσθηση σκοπού. Μαζί με το μαγνητικό δίκτυο, το κρυστάλλινο δίκτυο δούλεψε για να κρατήσει την δύναμη της ζωής της ανθρωπότητας στη Γη. Και όμως, υπάρχει ένα δίκτυο φτιαγμένο από ανθρώπους που ξεκίνησε πολύ πρόσφατα. Αρχικά ξεκίνησε αρχικά ως τηλεγραφική γραμμή. Ξεκίνησε αρχικά σαν μια απλή σύνδεση για να κρατήσετε ανοιχτή την επικοινωνία από τη μία πόλη στην άλλη και να επιτρέψετε την επαφή μεταξύ σας, με οποιαδήποτε φόρμα και η επαφή αυτή να πάει από τη μία καρδιά στην άλλη. Καθώς επικοινωνούσατε με αυτόν τον τρόπο, αυτό άπλωσε την ενέργεια της καρδιάς μεταξύ των ανθρώπων. Εδώ άρχισε να σχηματίζεται ένα ανθρώπινο δίκτυο σε όλη την Γη.

Καθώς η τεχνολογία σας αναπτύχθηκε, και οι καρδιές σας μεγάλωναν, αυτή τη σύνδεση με τη δική σας επικοινωνία άρχισε ν’ αναπτύσσεται, αρχίσατε να αυξάνετε τη δύναμη του εν λόγω δικτύου. Σύντομα υπήρχαν τηλεφωνικές γραμμές, απλωμένες σε όλον τον πλανήτη. Αλλά ακόμη ήταν πολύ άνιση και υπήρχε πολύ συμφόρηση σε ορισμένες μεγάλες πόλεις και αστικά κέντρα της Γης. Σας λέμε, αγαπητοί, πως αυτό αλλάζει. Λίγο μετά την αρχή του, ξεκινήσατε μια εντελώς νέα επικοινωνία που τώρα αποκαλείτε διαδίκτυο – και αυτή η σύνδεση πήρε το ανθρώπινο δίκτυο στο επόμενο επίπεδο και έφερε μια σύνδεση καρδιάς και μυαλού που υπήρχε μόνο στις μέρες της Λεμουρίας.

Ο λόγος που το διαδίκτυο δούλεψε, είναι επειδή κανένας δεν είναι υπεύθυνος. Δεν είναι αυτό ένα μεγάλο παιχνίδι; Ναι, αγαπητοί – δούλεψε ανεξάρτητα για τον λόγο που επιλέγετε να το χρησιμοποιήσετε. Σας ζητάμε τώρα να το χρησιμοποιήσετε για να σκορπίσετε το φως, καθώς αυτή είναι η επόμενη ενσάρκωση του ανθρώπινου δικτύου. Το φωτεινό δίκτυο τώρα σχηματίζεται.

Γνωρίζετε πως ακόμη πως και οι τηλεφωνικές σας γραμμές έχουν πάρει την μορφή οπτικής ίνας, καθώς στέλνετε φως στο δίκτυο. Αλλά θα έρθει η στιγμή όπου ακόμα και οι αγωγοί θα διαχέουν και θα έχετε συνδεδεμένο φως που θα ταξιδεύει χωρίς την ανάγκη για επί πλέον ή άλλες φυσικές γραμμές οποιουδήποτε είδους. Αυτά τα θραύσματα φωτός θα τέμνονται και θα σχηματίζουν ένα ακόμη πιο ομαλό πλέγμα που θα είναι διαθέσιμο σε όλο τον πλανήτη. Αυτό θα είναι μια πολύ μαγική στιγμή καθώς έρχεται ακόμη πιο γρήγορα απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε. Αλλά μετά από αυτό, ακόμη και μετά το φωτεινό δίκτυο, θα έρθει ένα δίκτυο αγάπης όπου όλες οι καρδιές θα συνδέονται. Όλες οι επικοινωνίες έχουν δημιουργηθεί από μια καρδιά προς την άλλη μέσα από την Συμπαντική Ενέργεια. Έτσι γίνεται όταν το φως βρίσκει την υψηλότερη δόνησή του. Η ενοποίηση της συνειδητότητας και της αφύπνισης μέσα από την οποία είσαστε όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ σας, είναι ακριβώς αυτό. Αυτό είναι το επόμενο βήμα από αυτό που βρίσκεστε τώρα στο δίκτυο της Αγάπης.

Το δίκτυο της αγάπης – ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ!

Σας λέμε, αγαπητοί, υπάρχει πολύ δουλειά να γίνει και το γνωρίζετε αυτό. Αυτή η σύνδεση φωτός μέσω αυτού του δικτύου τώρα θα σας συνδέει και θα πιάνετε σκέψεις μέσω των άλλων. Θα καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλον – θα γνωρίζετε αυτόματα πότε να στείλετε ενέργεια. Δεν θα έχετε να αντιμετωπίσετε παρεμβολές, σας το υποσχόμαστε. Αλλά ακόμη ξεκινάει σήμερα. Σας ζητάμε να δείτε αυτή την οπτική και να αρχίζετε να δημιουργείτε την Τρίτη Γη αυτή τη στιγμή. Κρατήστε αυτόν τον ιστό της Αγάπης μέσα στην Τρίτη Γη και θα δείτε όλες τις συνδέσεις που όλοι σας έχετε.

Πολλά από τα παιδιά Ίντιγκο αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή, χρησιμοποιούν αυτό το δίκτυ στα αρχικά του στάδια. Πολλά από τα κρυστάλλινα παιδιά που έχουν έρθει νωρίς, σχηματίζουν άλλες σχέσεις, φέροντας αυτό το δίκτυο στις καρδιές τους. Τα νέα παιδιά γεννιούνται με αυτή την σύνδεση ήδη έτοιμη. Γι’ αυτά, είναι μια φυσική μορφή της επικοινωνίας. Κι εσείς επίσης, θα πάρετε μέρος στη σχηματοποίηση αυτού του δικτύου, κι εσείς επίσης, θα γίνεται μέρος αυτής της επικοινωνίας από τη μία καρδιά στην άλλη. Αυτό διευκολύνεται με την ολοένα λέπτυνση του πέπλου.

Είναι πραγματικά μαγικό και ανυπομονούμε πώς θα το εξελίξετε από δω και πέρα. Καθώς ο καθένας από εσάς φέρει την ενέργεια της Εστίας και χρησιμοποιεί το δίκτυο της Αγάπης, δημιουργείτε την Τρίτη Γη. Στην Τρίτη Γη, μπορείτε να φανταστείτε ότι όλοι οι άνθρωποι παντού μπορούν να επικοινωνούν απλά, έχοντας μια σκέψη στο κεφάλι τους ή να την αισθάνονται στην καρδιά τους. Αυτός είναι και ο λόγος που έχουμε πει πως, καθώς τα Κρυστάλλινα Παιδιά τώρα εισέρχονται στη Γη, ΔΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΜΥΣΤΙΚΑ! Και δε θα υπάρχουν πλέον μυστικά, οι πόλεμοι δεν θα υπάρχουν πλέον στη πραγματικότητά μας. Φανταστείτε μια μέρα σε ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον, όταν θα προσπαθείτε να εξηγήσετε το πώς λειτουργεί ένας πόλεμος στους νεαρούς του πλανήτη. Δοκιμάστε όσο μπορείτε… δε θα μπορούν να σας καταλάβουν. Ο μόνος τρόπος για να το εξηγήσετε, θα είναι να πείτε πως υπήρχε μια τεράστια έλλειψη επικοινωνίας. Αυτό είναι που θ’ αλλάξει το δίκτυο της Αγάπης και ξεκινάει τώρα.

Αν κρατάτε τις υψηλότερες σκέψεις για όλες τις επικοινωνίες, ενωμένοι σα να είσαστε ένας, θα τιμούσατε τη Συμπαντική Ενέργεια και θα γινόσαστε ένας με τον Θεό μέσα από τον δικό σας Ανώτερο Εαυτό ακόμη μια φορά. Έπειτα, ως Θεός, το μόνο που θα έμενε να κάνετε είναι να τιμήσετε τα άλλα μέρη του Θεού. Είναι εδώ αυτή η ενωτική συνειδητότητα που ακόμη μια φορά επιστρέφει στη Γη. Αυτό θα επιτευχθεί μέσα από το δίκτυο της Αγάπης.

Ενεργοποιώντας το δίκτυο της Αγάπης

Σας λέμε αγαπητοί, θα έρθει μια μαγική στιγμή και σας ζητάμε, μια μέρα μέσα στον χρόνο, να έρθετε μαζί ως ένας και με την πρόθεσή σας, να πυροδοτήσετε το δίκτυο της Αγάπης. Στείλτε την δική σας αγάπη μέσα στο δίκτυο συνειδητά, όχι μόνο για να συνδεθείτε με όλες τις καρδιές του κόσμου αλλά και να στείλετε την εικόνα της Τρίτης Γης. Όταν ο χρόνος έρθει και οι συλλογικές σκέψεις αγγίξουν το κρίσιμο επίπεδο, αυτό θα ταυτίζεται με την πραγματικότητα που τώρα ζείτε. Εδώ αφήσει να εντύπωμα που θα σκεπάσει το υπάρχον ολόγραμμα και θ’ αλλάξει το πρόσωπο του παιχνιδιού για πάντα. Αυτή είναι η διαδικασία του να δημιουργείς τον Ουρανό στη Γη.

Αυτό θα ξεκινήσει, για τον Φύλακα έχει ήδη ξεκινήσει και έχει κάνει τις συνδέσεις. Έχουμε κάνει μεγάλες προσπάθειες για να τον φέρουμε σε επαφή με επιστήμονες που θα βοηθήσουν να δημιουργηθεί η ενέργεια – αυτό θα έχει τη δυνατότητα να μετρηθεί, σας το υποσχόμαστε. Οπότε, πάρτε την ενέργεια της Εστίας, κρατήστε την στην καρδιά σας και ελάτε όλοι μαζί αυτή την ιδιαίτερη, μαγική μέρα και θα πυροδοτήστε το δίκτυο της Αγάπης. Μετά, θ’ ανοίξετε την πόρτα, και καθώς αυτές οι εναλλακτικές πραγματικότητες θα τέμνονται η μία με την άλλη, δε θα υπάρχει η ανάγκη να εμφανίζεστε ως διαχωρισμένοι. Αυτό είναι και το αποτέλεσμα της λέπτυνσης του πέπλου. Η ενωτική συνείδηση δε θα συμβεί μόνο μεταξύ όλων των ψυχών στη Γη αλλά μεταξύ όλων των διαστασιακών πραγματικοτήτων, γιατί αυτή είναι η μεγαλύτερη προσδοκία του Ιστού της Αγάπης.

Ενωτικά πεδία

Ακόμη και καθώς μιλάμε γι’ αυτό, κρατάτε όλο αυτές τις έννοιες στο κεφάλι σας και ακόμη κι αυτή τη στιγμή που ανασαίνετε, δημιουργείτε αυτές τις σκέψεις στην Τρίτη Γη. Επιτρέψτε στους εαυτούς σας να γίνετε μέρος αυτού. Επιτρέψτε στους εαυτούς σας να έρθετε όλοι μαζί με οποιαδήποτε μορφή μπορεί να βοηθήσει αυτή την εργασία. Παρακολουθείτε καθώς η μελέτη της κβαντικής ενέργειας θα σας φέρει όλους μαζί σε ένωση πεδίων. Είναι η σχέση του πολύ μεγάλου και του πολύ μικρού που σύντομα θα αποδειχθεί να γίνει το κλειδί της κατανόησης του «Όλα Όσα Είναι». Το Δίκτυο της Αγάπης  ανοίξει την επικοινωνία στο τώρα. Αυτή η επικοινωνία προχωράει πολύ πιο γρήγορα από την ταχύτητα του Φωτός… προχωράει με την ταχύτητα της Αγάπης. Δεν είναι απλώς μία έννοια.

Ξεκινήστε τώρα. Ξεκινήστε με την κβαντική ενέργεια μέσα στην καρδιά σας και στείλτε και στείλτε την έξω στο μεγάλο Δίκτυο της Αγάπης. Στείλτε την έξω στην σύνδεση του κάθε ενός από εσάς, δημιουργώντας την υψηλότερη διαστασιακή πραγματικότητα εδώ στη Γη. Καθώς το κάνετε, θα χειροκροτούμε με τις φτερούγες μας, καθώς οι μεγαλύτεροι άγγελοι που γεννήθηκαν ποτέ, παίρνουν την δύναμή τους – οι μεγαλύτεροι άγγελοι που υπήρξαν ποτέ, πήραν την δύναμή τους ως δημιουργοί. Αυτός είναι και ο σκοπός του Παιχνιδιού. Αυτό ήρθατε να κάνετε. Τα υψηλότερά σας όνειρα είναι να παραμερίσετε το πέπλο για ένα λεπτό, προκειμένου να πάρετε τη δύναμή σας. Καλώς ήλθατε στην Εστία, αγαπητοί.

Η λύπη της λέπτυνσης του πέπλου

Ω ναι. Πολλοί από εσάς έχετε δουλέψει πολύ σκληρά για να λεπτύνετε το πέπλο, αλλά σας λέμε, αγαπητοί, υπάρχει μια πρόκληση σε αυτό. Μαζί με την λέπτυνση του πέπλου, έρχεται και η εν-θύμηση της Εστίας. Μαζί με την εν-θύμηση της Εστίας, έρχεται και μια τεράστια λύπη που διαποτίζει τα πάντα, γιατί δεν είσαστε την Εστία, είσαστε στη Γη. Φοράτε το πέπλο που σας κρατάει την ψευδαίσθηση του διαχωρισμού σε έναν γραμμικό χρόνο. Παίζετε το παιχνίδι του να είσαστε πεπερασμένοι, ενώ στην πραγματικότητα, είσαστε άπειροι.

Δεν είσαστε άνθρωποι, είσαστε πνεύματα – και τα πνεύματά σας είναι μεγάλα, πέρα από κάθε κατανόηση. Ας σας το εν-θυμίσουμε αυτό καθώς αυτό ήρθατε να κάνετε στον εαυτό σας, να εν-θυμηθείτε το πνεύμα σας. Δημιουργήστε αυτή την ανάφλεξη με το να ενεργοποιήσετε το Δίκτυο της Αγάπης. Κάντε το συνδέοντας την καρδιά σας εκ προθέσεως σε αυτό το δίκτυο, γιατί το φως του δικτύου τώρα θα ξεκινήσει και το Δίκτυο της Αγάπης τώρα θα λάβει ένα νέο επίπεδο επικοινωνίας στις καρδιές σε όλον τον πλανήτη Γη και σε όλες τις διαστασιακές πραγματικότητες.

Τώρα βλέπετε γιατί είμαστε τόσο ενθουσιασμένοι με την πρόοδό σας; Τώρα βλέπετε γιατί καθόμαστε στα πόδια σας και σας τιμάμε; Ακόμη και με όλη την δύναμη του παραδείσου, έχετε κάνει κάτι που εμείς δεν μπορούμε: έχετε αλλάξει το «Όλα Όσα Είναι». Το Παιχνίδι του Θεού  – να βάλετε το πέπλο και να μην εν-θυμάστε του ποιοι είσαστε – πρόκειται να έχει μια κατάληξη. Τώρα θα πάει στο επόμενο επίπεδο, καθώς έχετε ξυπνήσει από το όνειρο και καθώς ξυπνάτε, θα είμαστε εδώ με τα πιο όμορφα χαμόγελα. Θα είμαστε εδώ για να σας αφήσουμε να δείτε την αγγελική παρουσία που βρίσκεται γύρω σας όλη την ώρα, για να σας βοηθήσει να εν-θυμηθείτε ποιοι είσαστε. Αυτή είναι και η υψηλότερη προσδοκία σας.

Αγαπητοί, είσαστε τα μαγικά πλάσματα και τώρα θα δημιουργήσετε το Δίκτυο της Αγάπης που πρώτα θα ξεκινήσει στην Τρίτη Γη και μετά θα δημιουργήσει την νέα ενσάρκωση για την Γη την ίδια. Ενεργοποιήστε το. Χρησιμοποιήσετε. Στείλτε την αγάπη σας εκεί καθημερινά και παρακολουθήστε την μαγεία καθώς ξεδιπλώνεται στον πλανήτη σας. Παρακολουθήστε την μαγεία να ξεδιπλώνεται στις ζωές σας. Παρακολουθήστε την καθώς οι πραγματικότητές σας αλλάζουν σε κάτι μαγικό.

Εσφαλμένη κατεύθυνση ενέργειας

Αγαπητοί, η μέρες μπροστά σας είναι μαγικές και θα είμαστε εδώ με απαλές εν-θυμίσεις. Πάνω απ’ όλα, κρατήστε στο μυαλό σας πως είσαστε ένα με τον άλλον, καθώς αυτή είναι η πρώτη εσφαλμένη κατεύθυνση ενέργειας που υπάρχει στον πλανήτη σας και πρέπει να φύγει, προκειμένου να δημιουργήσετε το Δίκτυο της Αγάπης. Κάντε χώρο στις καρδιές σας για εκείνους που βρίσκονται γύρω σας, χωρίς να έχει σημασία πόσο κοντά σας βρίσκονται ή πόσο μοιάζουν με τη δική σας ενέργεια. Θα πρέπει να γνωρίζετε πως πάντα είναι τα ξαδέλφια και τα αδέλφια που μαλώνουν, έτσι; Δεν κάνετε πόλεμο με αυτές τις διαφορετικότητες. Αντί αυτού, κάνετε πόλεμο με εκείνους που σας μοιάζουν περισσότερο. Είναι το πέπλο που σας εμποδίζει να δείτε  αυτό που συμβαίνει. Κάντε χώρο στην καρδιά σας για να βρείτε τί κρύβουν οι δικές τους καρδιές και θα ξεκινήσετε να ξεδιπλώνετε την συνειδητότητα που θα ενεργοποιήσει το Δίκτυο της Αγάπης. Έπειτα, καθώς θα χρησιμοποιείτε αυτή την μορφή επικοινωνίας, θα επικοινωνείτε σε διαφορετικά επίπεδα με ανθρώπους σε όλη την υδρόγειο κι ακόμη και με εκείνους που βρίσκονται σε διαφορετική διαστασιακή πραγματικότητα.

Το ενδιαφέρον μέρος είναι πως ποτέ δε θα μάθετε ότι ίσως κάποιοι να είναι προορισμένοι να γίνουν οι εχθροί σας. Εδώ είναι που βρίσκεται η μαγεία, καθώς όλοι σας έχετε το ίδιο βασικό κίνητρο. Έχετε όλοι σας την ίδια αγάπη. Και όταν θα μπορείτε να δουλέψετε μαζί, θα ενεργοποιήσετε αυτή την αγάπη και όλοι μαζί θα προχωρήσετε.

Αγαπητοί, αγγίξτε ο ένας τον άλλον με το άγγιγμα του Ανθρώπινου Αγγέλου. Απλωθείτε και εν-θυμηθείτε πως έχετε την υπευθυνότητα να βοηθήσετε ο ένας τον άλλον τώρα, καθώς παίρνετε τον ρόλο των Ανθρώπινων Αγγέλων. Γινόσαστε μέρος ο ένας του άλλου καθώς δημιουργείτε την Τρίτη Γη. Ναι, η Τρίτη Γη είναι μαγική. Ναι, πολλά θα συμβούν στις μέρες μπροστά σας καθώς θέτετε τις δημιουργίες σας σε φουλ κίνηση – μην ξεχνάτε όμως το σήμερα καθώς το σήμερα είναι μαγικό επίσης. Σήμερα είναι η μέρα που ενεργοποιείτε το Δίκτυο της Αγάπης μέσα στις καρδιές σας, στα δικά σας μυαλά, στις δικές σας σκέψεις. Συνδέστε την καρδιά με το κεφάλι και στείλτε την ενέργεια στο Δίκτυο για όλους όσους θέλουν να το αγγίξουν και θα δουλέψετε με την φυσική ροή της Συμπαντικής Ενέργειας. Θα αναφλέξετε την Συμπαντική Ενέργεια και το δίκτυο της Αγάπης θα ξεκινήσει σήμερα.

Σας αφήνουμε με τρεις απλές εν-θυμίσεις. Να φέρεστε ο ένας τον άλλον με τον μεγαλύτερο σεβασμό, γιατί είσαστε μέρος του άλλου. Να φροντίζετε ο ένας στον άλλον σε κάθε ευκαιρία, γιατί έτσι φροντίζετε τον εαυτό σας. Εν-θυμηθείτε πως αυτό είναι ένα παιχνίδι και υποτίθεται πως θα πρέπει να είναι διασκεδαστικό. Και παίξτε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Έλενα Έρα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!