Ιούνιος 2004

Το Δίκτυο της Αγάπης
Ενεργοποιώντας το δίκτυο του θεού
Χαιρετισμούς από την Εστία

Μαζευτήκαμε εδώ ακόμη μια φορά, μπροστά στη μαγεία που δημιουργήσατε σήμερα. Αγαπητοί, ξέρετε ποιοι είσαστε; Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να καταλάβετε αυτή τη διαδικασία, επειδή δημιουργήσατε μαγεία σε αυτό που αποκαλείτε τώρα Η Τρίτη Γη. Έχει ήδη ξεκινήσει. Και καθώς ο κάθε ένας από εσάς παίρνει στα χέρια του σκόπιμα τη δημιουργική διαδικασία, δημιουργείτε ένα νέο καλούπι της Γης. Δημιουργείτε μια νέα πραγματικότητα, όχι μονάχα για τους εαυτούς σας αλλά αρχίζοντας με την ανθρώπινη φυλή που κινείται σε διαφορετικά επίπεδα από αυτό το σημείο και μετά. Είσαστε οι μάγοι της Αρένας του Παιχνιδιού αγαπητοί. Δημιουργείτε πέρα από το μεγαλύτερο όνειρό σας – πέρα από την μεγαλύτερη ελπίδα. Έχει ήδη ξεκινήσει.

Διασταύρωση των πραγματικοτήτων

Επιθυμούμε να σας πούμε μερικά πράγματα καθώς προχωράτε μπροστά στη νέα ενέργεια, να δείτε τί συμβαίνει από μια μεγαλύτερη, κοσμική οπτική. Σας λέμε αγαπητοί πως υπάρχουν διασταυρώσεις πραγματικοτήτων που έχουν διασχίσει και έχουν αφήσει ανεξίτηλες εντυπώσεις στο παιχνίδι ξανά και ξανά. Οι δημιουργίες σας σε αυτό το σημείο έχουν υπάρξει σε μεγάλο βαθμό στη γραμμική γραμμή που βλέπετε ως παρελθόν, παρόν και μέλλον. Αυτή είναι η ουσία όλων όσων έχετε βιώσει ως χρόνο στην διαστασιακή πραγματικότητά σας. Ωστόσο, αυτό έχει αρχίσει ν’ αλλάζει καθώς κάνετε βήματα προς τα πίσω στο χρόνο. Η αναζήτηση της υψηλής αλήθειας τώρα έχει γίνει ακόμη πιο σημαντική απ’ όσο ήτανε πριν, καθώς πολλά από αυτά που έχετε μάθει, έχουν αλλάξει ήδη. Αισθάνεστε τον ρυθμό που επιταχύνεται;

Υπάρχουν παράλληλα σύμπαντα που ταξιδεύουν ταυτόχρονα, δίπλα δίπλα με τη δική σας πραγματικότητα. Σας λέμε πως υπήρξαν πολλές μαγικές στιγμές κατά τη διάρκεια της ιστορίας στο παιχνίδι σας, όπου αυτές οι χρονικές γραμμές έχουν διασταυρωθεί, αφήνοντας μόνιμα εντυπώματα και στις δύο πραγματικότητες. Μία από αυτές τις διασταυρώσεις των χρονικών γραμμών ήταν στην εποχή που αποκαλούσατε “οι μέρες του Μέρλιν”, γιατί το Κάμελοτ υπήρξε πραγματικά. Το πραγματικό Κάμελοτ υπήρξε σε εναλλασσόμενη διάσταση του χρόνου και του χώρου που διασταυρώθηκε με τη δική σας.

Οι διατομές του χρόνου δεν συνέβησαν πολύ συχνά στην πραγματικότητά σας αλλά ξεκίνησαν να λαμβάνουν χώρα πολύ πιο συχνά κατά τη διάρκεια της προόδους σας. Αυτό που τώρα βρίσκεται μπροστά, είναι εκείνο που θα συμβεί όταν θα ενσωματωθεί το ολόγραμμα της Τρίτης Γης. Αυτό είναι εκείνο που θα συμβεί καθώς συγχωνεύετε τις  ενέργειές σας με το Όλα Όσα Είναι, για να δημιουργήσετε μια νέα πραγματικότητα.

Στις μέρες που έρχονται, άλλο ένα μεγάλο σταυροδρόμι του χρόνου και του χώρου θα συμβεί. Στην πραγματικότητα, σας λέμε πως πολλά από