Ιούνιος 2002

Η Ροή των Δελφινιών
Η Δεύτερη Πράξη

 

Από τον Steve:

Αυτή ήταν μια ζωντανή επικοινωνία από ένα σεμινάριο στις Συρακούσες στη Νέα Υόρκη. Φύλαγα αυτό το μήνυμα για ένα επερχόμενο βιβλίο, μόλις όμως μου επεστράφη από τον διευθυντή σύνταξης είδα ότι ήταν απαραίτητο να δημοσιευθεί αμέσως. Οι πρόσφατες μετατοπίσεις  της ενέργειας και η επανα-τοποθέτηση έκαναν τη ζωή μερικών από εμάς δύσκολη.
Εδώ το γκρουπ προσφέρει πρακτικά εργαλεία για να κινούμαστε στη ζωή με άνεση.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία.

Έχετε έρθει εδώ με τα πιο θαυμάσια πέπλα στη θέση τους. Αυτά τα πέπλα δεν σας επιτρέπουν να δείτε τους εαυτούς σας όπως είσαστε στην πραγματικότητα. Είναι σαν να έχετε μικρές ετικέτες που γράφουν ποιοι είστε στο μέτωπό σας, ώστε να τις βλέπουν όσοι σας κοιτούν. Κι όμως, εσείς δεν  μπορείτε να τις δείτε. Ακόμα κι αν κοιτάξετε στον καθρέφτη, δεν  μπορείτε να τις διαβάσετε γιατί φαίνονται γραμμένες αντίστροφα. Όλοι οι υπόλοιποι μπορούν να τις δουν, εσείς όμως δεν μπορείτε. Αυτές είναι ιδιότητες του πέπλου όπως το έχετε σχεδιάσει. Όσο δύσκολο κι αν είναι να δείτε την πραγματική μεγαλοπρέπειά σας, οι μνήμες της μεγαλοπρέπειας της Εστίας είναι βαθιά χαραγμένες στην ύπαρξή σας. Όταν νιώθετε νοσταλγία για την Εστία, σας ζητάμε να κατανοήσετε ότι υπάρχει μόνο ένας τρόπος να εν-θυμηθείτε ποιοι είσαστε πραγματικά. Στον χρόνο που θα είσαστε μαζί μας, θα μοιραστούμε μ’ εσάς αυτές τις πανίσχυρες δονήσεις της Εστίας. Εισπνεύστε τις αγαπημένοι μας. Αυτό δεν είναι κάτι νέο για εσάς. Είναι οι μνήμες σας για μια εποχή κατά την οποία εν-θυμηθήκατε την πραγματική σας φύση και προχωρήσατε  σ’ αυτή την γνώση. Αυτές είναι οι μνήμες της Εστίας.

Η Ροή του Φωτός από την Εστία

Καλωσορίστε την ενέργεια, συνδεθείτε και καθώς φεύγετε από εδώ σήμερα, πάρτε αυτό το κομμάτι μαζί σας. Ακόμα κι όταν πηγαίνετε στο σούπερ μάρκετ και χαμογελάτε σε όσους συναντάτε με τα μάτια σας να λάμπουν, συμβαίνουν μαγικά πράγματα. Μοιράζεστε μαζί τους τις δονήσεις της Εστίας και τις μνήμες της μεγαλοπρέπειάς τους. Αυτό είναι που ονομάζουμε Εργασία Φωτός. Πολλοί από εσάς έχουν έρθει εδώ για να διαδώσουν  το Φως μέσω της ενδυνάμωσης. Πολλές φορές αυτό συμβαίνει στα πιο πεζά μέρη. Μερικές φορές, όταν διασταυρώνεστε με κάποιον στο δρόμο, χαμογελάτε και κάτι μαγικό συμβαίνει. Η ενέργεια περνάει από τον έναν στον άλλον. Με αυτόν τον τρόπο η ενέργεια διαδίδεται μέχρι η συλλογική δόνηση της Ανθρωπότητας να ανυψωθεί σε τέτοιο επίπεδο που θα αρχίσετε να βλέπετε ο ένας τον άλλον συνειδητά. Αυτό που αρχίζετε να βιώνετε είναι το πέπλο που λεπταίνει. Βρισκόσαστε στο κατώφλι αυτής της εξέλιξης τώρα. Είσαστε θαυμάσια πλάσματα. Δεν έχετε ιδέα του τι έχετε καταφέρει. Καθόσαστε εδώ συζητώντας και διαβάζοντας βιβλία ψάχνοντας τον τρόπο να πάτε την εργασία σας στο επόμενο επίπεδο. Σας λέμε, αγαπημένοι μας, ότι έχετε ήδη κερδίσει το παιχνίδι.

Σε παλιότερες εποχές, προσέχατε τόσο πολύ τα οδόσημα και τις ιδέες που είχατε ήδη τοποθετήσει από πριν για εσάς. Σας λέμε πως δεν χρειάζεται να ψάχνετε, γιατί δεν υπάρχουν πια. Δεν υπάρχει κάποιο μεγάλο σχέδιο από εδώ και πέρα. Είσαστε οι κυρίαρχοι της Αρένας του Παιχνιδιού και το μεγάλο σχέδιο έχει ήδη ολοκληρωθεί. Εσείς κρατάτε το στυλό για να συγγράψετε οτιδήποτε από εδώ και πέρα. Σας ζητάμε να τολμήσετε να συγγράψετε τα καλύτερα για εσάς, γιατί αυτή είναι η εποχή να μπείτε στο πάθος σας και να είσαστε πιο χρήσιμοι για το Σύμπαν. Το να συγκρατείτε την ενέργειά σας μπορεί να είναι πολύ δύσκολο όταν δεν το έχετε συνηθίσει. Κανείς δεν σας είπε ότι θα είναι εύκολο. Προσπαθήσατε τόσες φορές να αναλάβετε την ενέργειά σας και θυμόσαστε τον πόνο από το πέσιμο και το γδάρσιμο στα γόνατα και τους αγκώνες σας. Κι εκεί ερχόμαστε εμείς με τα φτερά μας και σας βοηθάμε να σηκωθείτε ξανά. Σε αυτές τις εποχές σας κρατάμε αγκαλιά και σας εν-θυμίζουμε την Εστία με όποιον τρόπο μπορούμε. Γνωρίζουμε πως αν πυροδοτήσουμε αυτή την ανάμνηση που είναι κρυμμένη βαθιά μέσα σας, αυτή η ανάμνηση θα αρχίσει να δυναμώνει. Ξέρουμε πως μόλις νιώσετε την ενέργεια της Εστίας, έστω και για μια φορά, δεν μπορείτε να γυρίσετε πίσω.

Αγαπημένοι μας, δεν είσαστε ποτέ μόνοι. Κάντε χώρο γι’ αυτό το κομμάτι σας που συνδέεται με τον Ανώτερο Εαυτό σας και θα βρείτε πολλή περισσότερη δύναμη μέσα σας. Τότε είναι που θα εισέλθετε στην πραγματική σας εργασία στη Νέα Γη. Αυτή είναι επίσης η εποχή να μπείτε στο σούπερ μάρκετ και να κάνετε τη διαφορά περισσότερο απ’ όσο νομίζετε. Μερικές φορές τα πιο πεζά πράγματα στον πλανήτη σας κάνουν τη διαφορά. Πολλές φορές εσείς, ως μεσολαβητές, δεν βλέπετε αυτά που έχετε θέσει σε κίνηση. Προχωρήστε με τη γνώση ότι μεταφέρετε το Φως από την Εστία σε ό,τι κάνετε. Προχωρήστε με τη γνώση ότι μπορείτε να κάνετε τη διαφορά σε περισσότερο κόσμο απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε. Απολαύστε το.

Ολόκληρος ο Κόσμος είναι μια Σκηνή

Υπάρχουν πάνω από διακόσιοι από εσάς που διαβάζουν και ακούν αυτές τις λέξεις κι έχουν τον τρόπο να αλλάξουν το πρόσωπο του Νέου Πλανήτη Γη. Τώρα σκέφτεστε όλοι “Πώς το ξέρω αυτό; Πού θα το βρω αυτό;” και αυτό που μας αρέσει περισσότερο “Πώς θα βγάλω τα προς το ζην με αυτό τον τρόπο;” Τότε είναι που βγάζετε τα στυλό σας κι ετοιμάζεστε να γράψετε τις απαντήσεις που πιστεύετε ότι θα σας οδηγήσουν στο πάθος σας. Είσαστε τόσο θαυμάσια πλάσματα! Είσαστε τόσο ευφάνταστοι κι έχετε τόσο πολύ συνηθίσει να παραδίδετε την δύναμή σας. Κι όμως, σας λέμε πως το είχατε πάντα αυτό. Το γνωρίζατε βαθιά στην καρδιά σας, γιατί δεν είναι μια διαδικασία για την οποία κρατάτε σημειώσεις, ούτε μια διαδικασία μάθησης, αλλά είναι μια διαδικασία εν-θύμησης. Είναι μια διαδικασία κατά την οποία ξεδιπλώνετε αυτά που γνωρίζετε με την καρδιά σας, επειδή επιστρέψατε από τις ημέρες της Μου. Θα εν-θυμηθείτε τη μαγεία αυτών των ημερών και θα την ενσωματώσετε στην πραγματικότητά σας. Ο κόσμος τον οποίο τώρα επισκέπτεστε είναι απλά μια σκηνή. Είναι μόνο μια ψευδαίσθηση την οποία έχετε παίξει πάρα πολλές φορές. Μόνο που τώρα το παιχνίδι τελείωσε. Ολοκληρώθηκε. Κι εσείς τώρα στέκεστε στη σκηνή κάνοντας τις τελευταίες υποκλίσεις με τα δυνατά χειροκροτήματα να κατακλύζουν όλες τις αισθήσεις σας. Όλοι σας πιστεύετε ότι το έργο σας τελείωσε. Και κάθεστε στη σκηνή καθώς το χειροκρότημα σταματά, μόνο που η αυλαία δεν πέφτει. Από αυτή τη στιγμή, το έργο συνεχίζεται, μόνο που τώρα δεν υπάρχει σενάριο. Θέλουμε να γνωρίζετε πως ακόμα κι αν δεν μπορείτε να δείτε το κοινό, δεν μπορείτε να φανταστείτε το χειροκρότημα σε αυτή την πλευρά του πέπλου για ό,τι κάνετε. Τώρα αναλαμβάνετε τον ρόλο του Ανθρώπινου Αγγέλου.

Όλοι πιστεύατε πως αυτό αφορά μόνο τον καθένα σας. Σας λέμε πως δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Προχωράει πέρα απ’ αυτό. Μπορούσατε να εγκαταλείψετε τη σκηνή και να έχετε επιστρέψει στην Εστία αν το επιθυμούσατε. Ψάχνετε για το νόημα έξω από τον εαυτό σας και προσπαθείτε να κατανοήσετε τις βιολογικές σας φυσαλίδες. Το απολαμβάνουμε όταν το κάνει αυτό ο Φύλακας, επειδή ακόμα ψάχνει για το εγχειρίδιο οδηγιών του. Αγαπημένοι μας, είσαστε τα Πνεύματα της ύπαρξής σας. Εσείς είσαστε η ουσία όταν χαμογελάτε, όταν γελάτε. Τότε είναι που το περνάτε ο ένας στον άλλον. Τότε είναι που δίνετε το δώρο από την Εστία.

Στην προσπάθειά σας να μεταφέρετε αυτές τις πυκνές βιολογικές φυσαλίδες, ξεχάσατε ποιοι είστε. Αυτή ήταν και η ουσία του Παιχνιδιού. Κι όμως τώρα, η εν-θύμηση της φύσης σας και της δύναμής σας και η μεταφορά τους είναι η επόμενη πράξη του έργου. Αυτό που ονομάζετε ανάληψη δεν φεύγει από τη Γη. Δεν φεύγει από το φυσικό σώμα. Για την ακρίβεια, έχει ήδη ξεκινήσει. Ξυπνήσατε σήμερα το πρωί στην πέμπτη διάσταση αγαπημένοι μας. Μέχρι τώρα είχατε μόνο μικρές εμπειρίες με τις πεμπτοδιαστασιακές πραγματικότητες. Κάποια από τα όνειρα και διαλογισμοί σας, σας έχουν πάει ήδη εκεί. Και τώρα σας λέμε πως πατάτε γερά στην πραγματικότητα στην οποία μόνο ματιές μπορούσατε να ρίξετε.

Η Συγχρονικότητα της Δεύτερης Πράξης

Αγαπημένοι μας, καθώς αγωνίζεστε, χτυπάτε πάνω σε τοίχους που πιστεύετε ότι σας εμποδίζουν να βρείτε την ανώτερη αλήθεια σας. Όταν ανακαλύπτετε πως έχουν τραβήξει το χαλί κάτω από τα πόδια σας και δεν έχετε πλέον υποστήριξη, σας λέμε πως υπάρχουν μερικά κλειδιά. Όσοι από εσάς έχετε τον τρόπο να εφαρμόσετε θεραπεία ανώτερης δόνησης, νιώθετε σαν να πέφτετε πάνω σ’ έναν τοίχο. Όσο κι αν προσπαθείτε δεν μπορείτε να εξωτερικεύσετε αυτές τις πληροφορίες. Αγαπημένοι μας, αντιλαμβάνεστε πως η συγχρονικότητα έχει την μεγαλύτερη σημασία; Βλέπετε πως αν βρισκόσαστε εδώ πριν πενήντα χρόνια και διδάσκατε ενεργειακές τεχνικές, το πιθανότερο θα ήταν να σας απέρριπταν. Η συλλογική δόνηση της ανθρωπότητας δεν ήταν αρκετά υψηλή για να υποστηρίξει ανώτερους ενεργειακούς τρόπους θεραπείας τότε. Α, τώρα αρχίζετε να καταλαβαίνετε. Μερικοί από εσάς κρατούσατε τη δύναμή σας. Αυτό σας είναι πολύ δύσκολο. Νιώθετε περιορισμένοι, νιώθετε πως είσαστε χωρίς υποστήριξη και συχνά αναρωτιέστε αν βρίσκεστε στο σωστό μονοπάτι επειδή μοιάζει να είναι μπλοκαρισμένο. Αγαπημένοι μας, μερικές φορές ο βράχος είναι απλά ένας βράχος. Μην παραδίδετε τη δύναμή σας στον βράχο ψάχνοντας για το βαθύτερο νόημα. Αν γνωρίζετε στην καρδιά σας πως έχετε κάτι να δώσετε, αν γνωρίζετε πως έχετε έρθει εδώ με κάποιο σκοπό, μην αφήνετε τίποτα να σας αποθαρρύνει. Δείτε πως όλα αυτά τα εμπόδια και οι τοίχοι που φαίνεται να σας περιορίζουν είναι απλά θέμα συγχρονισμού. Κι αυτό συμβαίνει επειδή δεν μπορείτε να δείτε τι διαδραματίζεται πίσω από τη σκηνή. Μερικοί από εσάς κοιτάζουν τον εαυτό τους και λένε “Είμαι εξήντα δύο χρονών και δεν έχω κάνει τίποτα. Πώς μπορώ να γίνω θεραπευτής τώρα;” Δεν καταλαβαίνετε πως σας πήρε εξήντα δύο χρόνια να αναλάβετε τον ρόλο σας ως θεραπευτής; Οι εμπειρίες και οι δυσκολίες των εξήντα δύο χρόνων σας, γίνονται τώρα τα διαπιστευτήριά σας. Και σας λέμε πως βρίσκεστε στο σταυροδρόμι με την βιολογική σας εξέλιξη. Στη δική σας γενιά μπορείτε άνετα να φτάσετε την ηλικία των τριακοσίων ετών. Αν ζήσετε άλλα δέκα χρόνια, σας λέμε πως ο μέσος όρος ζωής θα αυξηθεί στα εκατόν είκοσι χρόνια. Τα εξήντα δύο δεν φαίνονται άσχημα, έτσι; Κι αναρωτιέστε “Αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να περάσω ξανά την εφηβεία;”

ΥπερΦώς

Θα υπάρξει μια διαδικασία κατά την οποία θα μπορέσετε να κινηθείτε από το ένα επίπεδο στο επόμενο και να αναζωογονηθείτε συναισθηματικά, φυσικά και πνευματικά. Θα υπάρξει μια διαδικασία η οποία θα σας επιτρέψει να ανυψώσετε την δόνησή σας και για όσους από εσάς βιώνουν την δική μας ενέργεια, αυτό έχει ήδη ξεκινήσει. Είναι η διαδικασία του ΥπερΦωτός. Παρακαλούμε μην δώσετε μεγάλη σημασία στη λέξη, αγαπημένοι μας. Εσείς κρατάτε τη δύναμη και αν επιλέξετε να περάσετε αυτή τη διαδικασία του ΥπερΦωτός, θα περάσετε σε μια δόνηση ίδια με αυτή των Παιδιών της Κρυστάλλινης Δόνησης. Αυτά είναι τα μαγικά παιδιά. Δεν υποστηρίζονταν προηγουμένως, επειδή η συλλογική σας δόνηση δεν ήταν αρκετά υψηλή. Μιλάμε γι’ αυτά σαν να είναι διαφορετικά από εσάς, όμως στην πραγματικότητα δεν είναι. Έτσι θα είσαστε εσείς αν ενσαρκωθείτε σε υψηλότερη δόνηση. Μεταφέρουν μαγικές ικανότητες και σύντομα θα ενωθείτε πνευματικά μαζί τους, θα γνωρίζετε ο ένας τις σκέψεις του άλλου, θα ξέρετε ο ένας τα συναισθήματα του άλλου και τους φόβους του. Σας λέμε πως θα είναι ένα καταπληκτικό μέρος εδώ όταν συμβεί αυτό. Σ’ αυτό το επίπεδο δεν θα υπάρχει χώρος για σκιές, ούτε για πόλεμο. Αυτό που βιώνετε είναι απλά οι ωδίνες της νέας ενέργειας. Καλωσορίστε την, αγαπημένοι μας.

Ενώνοντας το Πάθος

Να είσαστε θαρραλέοι και να γνωρίζετε πως βρίσκεστε εδώ για κάποιον σκοπό. Το κλειδί για να τον βρείτε είναι να ψάξετε για το πάθος σας. Ψάξτε γι’ αυτό που σας ενθουσιάζει όταν μιλάτε γι’ αυτό. Πολλοί από εσάς σκέφτονται τώρα “Πώς μπορώ να βγάλω τα προς το ζην από το πάθος μου; Πώς μπορώ να το κάνω αυτό συνέχεια;” Λατρεύουμε τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει το ανθρώπινο μυαλό. Μερικοί θα τα καταφέρετε, μερικοί όχι. Δεν έχει σημασία να τα εφαρμόσετε όλα στη ζωή σας. Το σημαντικό είναι να μεταφέρετε την δόνηση αυτού του πάθους σε ό,τι κάνετε, κάθε φορά που χαμογελάτε. Πολλοί έχετε πει πως δεν μπορείτε να βρείτε το πάθος σας. Σας προτείνουμε να ξεκινήσετε να ελευθερώνετε αυτούς τους περιορισμούς.

Σας ζητάμε να κάνετε μια άσκηση σήμερα. Κάθε φορά που κοιτάζετε ο ένας τον άλλον, χαμογελάστε και προσποιηθείτε ότι αυτός τον οποίον κοιτάζετε μπορεί να δει μέχρι τον πυρήνα της ύπαρξής σας. Συνειδητοποιήστε ότι δεν μπορείτε να κρύψετε τίποτα ο ένας από τον άλλον. Δεν έχετε ιδέα πόση ομορφιά υπάρχει σε αυτή την ανταλλαγή. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία να δείτε βαθιά μέχρι τον πυρήνα. Δεν έχετε ιδέα πόση πραγματική ομορφιά θα δείτε στους άλλους όταν τους επιτρέψετε να δουν μέσα σας. Εκεί θα βρείτε τον Θεό.

Πόνος και Αντίσταση

Έχετε ξοδέψει μεγάλο μέρος της ζωής σας προσπαθώντας να αποφύγετε τον πόνο. Ο πόνος ήταν πάντα μεγάλο κίνητρο. Ο πόνος είναι αυτός που σας κάνει να κινείστε προς κάποιο δρόμο. Φυσικός πόνος, συναισθηματικός πόνος, υπάρχουν πολλά είδη πόνου. Καθένας από εσάς βιώνει τον πόνο διαφορετικά. Δεν μετριέται σε κλίμακα από το ένα έως το δέκα, επειδή κάθε εμπειρία είναι μοναδική. Αυτό απογοητεύει τους επιστήμονές σας. Σας λέμε πως ο πόνος, ειδικά ο συναισθηματικός πόνος, είναι η σύνδεση μεταξύ του ενεργειακού αγωγού της ζωής σας και του φυσικού σας σώματος. Κάθε φορά που βιώνετε κάποια αλλαγή, κάποιο είδος πόνου τη συνοδεύει. Σας λέμε όμως πως η μιζέρια είναι καθαρά προαιρετική. Καταλάβετε πως είναι μόνο μια επιλογή.

Τώρα θα σας πούμε κάτι, επειδή είναι ο καιρός να κατανοήσετε το καθρέφτισμα του πώς θα φαίνεστε όταν θα επιστρέψετε στην Εστία. Όταν θα επιστρέψετε στην Εστία θα κρατιέστε μεταξύ σας τόσο σφιχτά που θα νιώθετε την μοναδικότητα που μοιράζεστε μεταξύ σας. Θα αγκαλιάζεστε μεταξύ σας και θα γελάτε για τη φορά που προσπεράσατε ο ένας τον άλλον στο δρόμο και δεν κοιταχτήκατε. Θα γελάτε με τη φορά που παρεξηγηθήκατε αλλά δεν θυμόσαστε τον λόγο. Θα γελάτε για τη φορά που προσπαθήσατε να συνδεθείτε αλλά δεν καταφέρατε να επικοινωνήσετε και θα λέτε πόσο εξαίσιο ήταν. Εδώ, θα εν-θυμηθείτε πόσο ευχάριστη ανθρώπινη εμπειρία ήταν ο πόνος. Στη δική μας πλευρά του πέπλου δεν είναι κάτι αρνητικό αγαπημένοι μας. Κι όμως, όταν βιώνετε συνεχή πόνο, αυτό αντιπροσωπεύει μια λανθασμένη κατεύθυνση της ενέργειας. Ο πόνος στραγγίζει την ενέργειά σας, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί αλλού. Όταν η ενέργεια κατευθύνεται λανθασμένα, αυτό σημαίνει πως το μονοπάτι έχει αλλάξει σε κάτι με λιγότερη χρησιμότητα. Ως άνθρωποι, συχνά νιώθετε τις λανθασμένες κατευθύνσεις της ενέργειας σαν πόνο. Ο πόνος που συχνά βιώνετε στις ανθρώπινες εμπειρίες σας είναι απλά αντίσταση. Όταν ένα πλάσμα, οποιασδήποτε μορφής, κινείται μέσα στην ενέργεια νιώθει αντίσταση. Το μέγεθος της αντίστασης, άρα και το μέγεθος του πόνου, θα καθορίσει την διαθέσιμη ενέργεια για να επιτύχει κάποιος τον σκοπό της ζωής του. Γι’ αυτό, το να μάθετε να ρέετε στη ζωή σας με Χάρη μπορεί να σας βοηθήσει πολύ στις υψηλότερες δονήσεις του Νέου Πλανήτη Γη.

Ψάχνετε έξω από εσάς λόγω το πέπλου που φοράτε. Δεν πιστεύετε πως είσαστε ολοκληρωμένοι κι έτσι ψάχνετε μονίμως για πράγματα να συμπληρώσετε ώστε να ολοκληρωθείτε. Ενωθείτε με την ενέργεια των άλλων κι εκείνη τη στιγμή θα νιώσετε ολοκληρωμένοι. Τα Παιδιά της Κρυστάλλινης Δόνησης θα ενώνονται πιο εύκολα από εσάς, επειδή είναι στη φύση τους να τιμούν την ολοκλήρωση. Θα σας προτείνουμε κάτι που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε αυτή την ένωση τώρα.

Η Ροή της Αφθονίας

Αφήστε μας να σας προτείνουμε την ροή. Πολλοί από εσάς έχετε δουλέψει πολύ σκληρά στην τέχνη της αποδοχής με χάρη. Είσαστε θαυμάσιοι δότες και νιώθετε εξαιρετικά όταν δίνετε κι όμως, πολλοί από εσάς δεν ξέρετε πώς να δέχεστε. Αποκόβεστε και περιορίζετε την ποσότητα όσων μπορείτε να δώσετε επειδή δεν επιτρέπετε στον εαυτό σας να δεχτεί. Μέρος αυτής της πρόκλησης είναι πως έχετε διδαχθεί πως όλα είναι πεπερασμένα, όταν στην πραγματικότητα τίποτα δεν είναι. Έχετε την πεποίθηση πως αν δεχτείτε εσείς, οι άλλοι θα έχουν λιγότερα. Η ενέργεια δεν είναι πεπερασμένη, αγαπημένοι μας, είναι απεριόριστη από τη φύση της. Τίποτα δεν έχει αρχή και τέλος. Είναι μόνο η ψευδαίσθηση της πολικότητας που δημιούργησε τη σκηνή στην οποία παίζετε. Ζείτε για πάντα. Η ενέργεια σας υπάρχει και είναι το μυστικό του “Υπάρχω”. Δεν υπάρχει τέλος και όταν δέχεστε, όλοι μπορούν να έχουν περισσότερα. Για την ακρίβεια, συχνά μπλοκάρετε τη ροή της ενέργειας όταν δεν δέχεστε. Αυτή είναι η έννοια της ροής της ενέργειας. Όταν δέχεστε την ενέργεια, δεν σταματάει σ’ εσάς, απλά περνάει από μέσα σας. Όταν επιτρέψτε στον εαυτό σας να δεχτεί την ενέργεια, έχετε να δώσετε περισσότερα στους άλλους. Αν βρίσκεστε στην διαδικασία να δημιουργήσετε την Εστία στη δική σας πλευρά του πέπλου, θα πρέπει να μάθετε τη ροή, γιατί σας λέμε ότι δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για την αφθονία από την Εστία.
“Αφθονία”, χρησιμοποιούμε αυτή τη λέξη και στο μυαλό σας οραματίζεστε περίεργα μικρά γυαλιστερά πραγματάκια με γραμμές. Η απεικόνιση των χρημάτων είναι απλά ένα καθρέφτισμα ενέργειας, αγαπημένοι μας. Δεν είναι ενέργεια. Και είναι τόσο αστείο να σας βλέπουμε, επειδή τα καθρεφτίσματα μπορείτε να τα διαχειριστείτε και σας αρέσει να κυνηγάτε αντανακλάσεις. Απογοητεύεστε και ζητάτε από το πνεύμα να σας βοηθήσει. Κι όμως, όταν αυτή η βοήθεια σας δίνεται, συχνά δεν γίνεται αποδεκτή. Καταλάβετε πως αυτά που ονομάζετε χρήματα είναι απλά καθρέφτισμα ενέργειας. Να σας πούμε λοιπόν, πως η αληθινή έννοια της ενέργειας που καθρεφτίζεται είναι η ουσία της Εστίας. Είναι η αληθινή ουσία της αφθονίας. Η αφθονία είναι ό,τι περισσεύει από τα απολύτως απαραίτητα. Πολλοί νοιάζονται τόσο για το εγώ τους, που δημιουργούν μόνο όσα τους είναι εντελώς απαραίτητα και όταν βρεθεί κάποιος που χρειάζεται βοήθεια, δεν έχουν τίποτα επιπλέον να δώσουν. Μπορείτε να δείτε πώς μπορεί η αφθονία να παίξει ρόλο στους Ανθρώπινους Αγγέλους; Δηλώσατε πως επιθυμείτε να γίνετε Ανθρώπινοι Άγγελοι, κάτι που σας επιτρέπει να βρίσκεστε στο σωστό μέρος τον σωστό χρόνο για να βοηθήσετε να αλλάξει κάτι, να βοηθήσετε στη διάδοση του Φωτός. Μπορεί να είναι απλά ένα χαμόγελο. Μπορεί να είναι μια αγκαλιά. Μπορεί να είναι λόγια ενθάρρυνσης. Μπορεί να είναι χρήματα. Ό,τι κι αν είναι, σας ζητάμε να επιτρέψετε στην ενέργεια να περάσει μέσα από εσάς. Ανοιχτείτε στην αποδοχή, αυτή είναι η ροή. Δεν είσαστε η ενέργεια που κολλάει επάνω σας, είσαστε η ενέργεια που περνάει από μέσα σας. Με τον ίδιο τρόπο, δεν είναι είναι ο προορισμός, αλλά το ταξίδι που μετράει.

Η Ροή των Δελφινιών

Για να μάθετε να κινείστε μέσα από την ενέργεια που βιώνετε τώρα, σας ζητάμε να δείτε τα δελφίνια. Δείτε τους εαυτούς σας σαν δελφίνια, τα οποία αποτελούν μέρος της προγονικής σας φυλής. Είναι φτιαγμένα με τόσο λεία σώματα που μπορούν να κολυμπούν στα πιο σκοτεινά και βρώμικα νερά, χωρίς να κολλάει τίποτα επάνω τους. Αυτό δεν συμβαίνει κατά λάθος. Έμαθαν να ρέουν την ενέργεια από μέσα τους και γύρω τους χωρίς να προσκολλώνται επάνω της. Η λεία σχεδίασή τους είναι αποτέλεσμα αιώνων εξέλιξης. Ως αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης, ζουν με την μεγαλύτερη αφθονία συνεχώς. Όσα χρειάζονται βρίσκονται μπροστά τους πάντα. Λόγω της εξέλιξής τους, ζουν μονίμως σε μια κατάσταση αφθονίας. Βιώνουν την αφθονία συνέχεια κι έτσι δεν χρειάζεται να μεταφέρουν τίποτα μαζί τους. Προσαρμοζόμενοι στην ενέργεια και όχι προσκολλώμενοι πάνω της, μαθαίνετε τη ροή της. Με την Κρυστάλλινη Ενέργεια να εισέρχεται στη Γη αυτή τη στιγμή, πολλοί αρπάζονται από παλιές πεποιθήσεις και ιδανικά για ασφάλεια. Γίνετε δελφίνια, αγαπημένοι μας. Να ξέρετε πως όσα χρειάζεστε βρίσκονται μπροστά σας και επιτρέψτε στους εαυτούς σας να δέχεστε κάθε στιγμή. Επιτρέψτε στους εαυτούς σας να δεχτούν όσα ρέουν στο δικό σας πεδίο, επειδή όσα περισσότερα δέχεστε και αφήνετε να περάσουν από μέσα σας, τόσο περισσότερες δυνατότητες θα έχετε ως Ανθρώπινοι Άγγελοι. Όποιες κι είναι οι συνθήκες στη ζωή σας, αναλάβετε τον ρόλο του δελφινιού που απλά ταξιδεύει και ψάχνει ένα μέρος να παίξει. Μην αφήνετε τίποτα να προσκολλάται επάνω σας. Αντίθετα, απολαύστε τη ροή της ενέργειας καθώς ταξιδεύετε μέσα της και απλά ευχαριστηθείτε τη διαδρομή.

Αποφασίσατε να έρθετε στον Πλανήτη Γη για να φορέσετε αυτά τα πέπλα, να ξυπνήσετε ουρλιάζοντας σαν μωρά και να είσαστε μπερδεμένοι. Το πετύχατε πολύ καλά. Μπερδευτήκατε τόσο καλά. Σας λέμε αγαπημένοι μας, χρησιμοποιήστε το γέλιο. Όταν σας βλέπουμε να σοβαρεύετε, θα σας γαργαλάμε για να σας εν-θυμίσουμε πως είναι απλά ένα Παιχνίδι. Παίξτε το Παιχνίδι όμορφα και απολαύστε την αφθονία που είναι κληρονομικό σας δικαίωμα. Απολαύστε το Παιχνίδι και παίξτε όπως τα δελφίνια. Ο ρόλος τους ως κηδεμόνες του πλανήτη Γη τελείωσε. Όσα δελφίνια αποφάσισαν να μείνουν, το έκαναν για να σας μάθουν πώς να κρατάτε την ενέργειά σας. Είναι εδώ για να σας μάθουν πώς να παίζετε.
Μην ανησυχείτε για την επόμενη πράξη του μεγάλου έργου. Βρισκόσαστε αυτή τη στιγμή στη διαδικασία να γράφετε το σενάριο καθώς προχωράτε. Μην φοβάστε τις αλλαγές. Καλωσορίστε τις και γίνετε το δελφίνι που κολυμπά παντού και έχει τα πάντα. Επιτρέψτε στην ενέργεια να περάσει από μέσα σας χωρίς να αφήσετε τίποτα να προσκολληθεί επάνω σας. Αυτά που προσκολλώνται με τη μορφή πεποιθήσεων, σας δυσκολεύουν από το να κολυμπήσετε στο επόμενο επίπεδο. Κάποιοι έχουν δουλέψει σκληρά να αποκτήσουν αγαθά, μόνο για να μάθουν πως όταν έχεις πολλά, αυτά κατέχουν εσένα. Η αληθινή αφθονία δεν αφορά υλικά αγαθά, αφορά στο να έχετε το θάρρος να δημιουργήσετε έναν τρόπο ζωής που σας υποστηρίζει πλήρως. Εκεί είναι η χαρά. Τολμήστε να φερθείτε στον εαυτό σας καλά, γιατί μόνο τότε μπορείτε να παίξετε τον ρόλο του Ανθρώπινου Αγγέλου. Τολμήστε να έχετε ό,τι επιθυμείτε. Τολμήστε να δημιουργήσετε τα πάντα στη ζωή σας και ακόμη περισσότερα. Αυτό το “ακόμη περισσότερα” σας δίνει την ευκαιρία να παίξετε τον ρόλο του Ανθρώπινου Αγγέλου, επειδή είναι αυτό που θα μοιραστείτε μεταξύ σας. Αυτοί είναι οι σπόροι που θα φυτέψετε στους άλλους κάθε φορά που χαμογελάτε. Αυτή είναι η χαρά της επόμενης πράξης του έργου.

Είσαστε μαγικά πλάσματα. Είσαστε οι μαγικοί μαθητές της τρίτης τάξης που άλλαξαν ολόκληρο το σχολείο. Περπατήστε με υπερηφάνεια, αγαπημένοι μας. Τολμήστε να κρατήσετε το Φως σας ψηλά και υπερήφανα. Τότε μόνο δεν θα υπάρχουν σκιές στον Πλανήτη Γη. Βρισκόσαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι τώρα, αποφασίζοντας ποια θα είναι η επόμενη πράξη του έργου. Μην ανησυχείτε πώς θα τελειώσει αυτό το έργο, ή ποιος θα παίξει τον κάθε ρόλο. Αυτός είναι ο ρόλος του Ανθρώπινου Αγγέλου.

Αγαπημένοι μας, μας τιμάει τόσο πολύ που βρισκόμαστε ενώπιόν σας. Αυτό είναι δυνατό μόνο επειδή εσείς το ζητήσατε. Βρισκόμαστε εδώ με απλές προτάσεις ώστε να μπορέσετε να δείτε και να εν-θυμηθείτε την μεγαλοπρέπειά σας. Είσαστε οι Άγγελοι που δεν εν-θυμούνται ότι είναι Άγγελοι. Είσαστε το κομμάτι της Εστίας που μας λείπει. Νιώστε για λίγο την τιμή που νιώθουμε εμείς σε αυτή την πλευρά του πέπλου για εσάς, τους πραγματικούς κυρίαρχους της Αρένας του Παιχνιδιού.

Αγαπημένοι μας, δεν μπορείτε να δείτε ποιοι είστε κι όμως αλλάζετε την πραγματικότητά σας, επειδή αρχίζετε να βλέπετε τον Θεό στον καθρέφτη. Να ξέρετε πως εσείς έχετε τη δύναμη. Απολαύστε το ταξίδι αγαπημένοι μας.

Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, βρισκόμαστε ενώπιόν σας. Να εν-θυμάστε την Εστία, να εν-θυμάστε την ενδυνάμωσή σας, να εν-θυμάστε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Νίκος Πνευματικός

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!