Ιούνιος 2000

Τρία Μαγικά βήματα
Δημιουργώντας Ανθρώπινους Αγγέλους 2

 

Από τον Steve:

Το γκρουπ μας δίνει εδώ και καιρό πληροφορίες, ως μέρος της σειράς Δημιουργώντας Ανθρώπινους Αγγέλους, στις ζωντανές επικοινωνίες που παρουσιάζουμε ως μέρος των σεμιναρίων μας. Όταν ξεκίνησαν τις σειρές, μου είπαν ότι θα ήταν μια νέα κατεύθυνση, με πολύ πρακτικά εργαλεία προς χρήση στην Τέταρτη διάσταση και άνω. Εδώ παρουσιάζουν τη δεύτερη δόση της σειράς, που παρουσιάζει αυτά τα εργαλεία.

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία.

Αισθανόμαστε βαθιά τιμή που βρισκόμαστε εδώ μαζί σας, σε αυτή την υπέροχη στιγμή της μετατοπιζόμενης δόνησης. Οι επιλογές που έχετε κάνει, για να τοποθετηθείτε εδώ σε αυτή την πιλοτική στιγμή στο χρόνο, ήταν κάποιες φορές πολύ δύσκολες για εσάς. Σας τιμούμε εκτενώς για τις επιλογές σας, οι οποίες σας τοποθέτησαν εδώ ακριβώς την κατάλληλη στιγμή, ώστε να ξεκινήσετε το μεγάλο σας έργο και να κάνετε μια διαφορά στον πλανήτη. Συχνά θεωρείτε ότι η εργασία που έχετε έρθει για να κάνετε, είναι μεγαλειώδους φύσης. Ακόμη και όταν ξεκινάτε την εργασία σας, αναζητάτε γύρω σας για κάτι περισσότερο και αναρωτιέστε: «Βρίσκομαι στο μονοπάτι μου;». Ναι, βρίσκεστε στο μονοπάτι σας, διαφορετικά δε θα κάνατε αυτό το ερώτημα.

Ο Παράδεισος και η Γη συνενώνονται διαμέσου της Βιολογίας

Σας λέμε ότι το να περπατάτε στο μονοπάτι σας, μπορεί αρχικά να σας φανεί διαφορετικό από ό,τι περιμένατε. Μερικές φορές είναι τα μικρά πράγματα που κάνετε, συνενώνοντας την πνευματική οντότητά σας με τη βιολογία σας και τη Γη, τα οποία κάνουν πολύ μεγάλη διαφορά. Στο χρόνο μας τώρα μαζί, θα συζητήσουμε τη μείξη πνευματικότητας και βιολογίας. Να μάθετε να περπατάτε σε πλήρη σύνδεση με το μέρος του εαυτού σας που είναι γνωστό ως Πνεύμα, είναι η αληθινή εργασία που έχετε έρθει να κάνετε.

Σας ζητάμε να αναπνεύσετε μαζί μας, γιατί καθώς το κάνετε, εισπνέετε το μέρος αυτό της τρίτης διάστασης, που σας κάνει ολοκληρωμένους. Η Θεία πνοή είναι μέσα στον καθένα σας και η Θεία πνοή είναι που σας διαπερνά, σας γειώνει, σας κρατά στη Γη. Σας ζητάμε να αναπνέετε συνειδητά, διότι το να περπατάτε με το Πνεύμα πλήρως μαζί σας, είναι κάτι που η ανθρώπινη βιολογία δεν έχει συνηθίσει. Αλλά σας λέμε, ότι σύντομα θα μάθετε να πορεύεστε με αυτό τον τρόπο.

Σύγχυση

Βρίσκεστε τώρα σε δύσκολους καιρούς και είναι εύκολο να αποπροσανατολιστείτε. Έχετε νοιώσει τη συμπίεση της Γης και συχνά νοιώθετε συγχυσμένοι και αποσυνδεδεμένοι. Έχετε αισθανθεί τις δυσκολίες. Έχετε αισθανθεί τις διαμάχες και νομίζατε ότι συνέβαιναν εντός σας. Πολλές από τις διαμάχες που αντιμετωπίζετε, είναι στην πραγματικότητα βιολογικές αντιδράσεις, στις αλλαγές που συμβαίνουν στη Γη. Βλέπουμε τις αναταραχές σας. Βλέπουμε τις διχοτομίες που αντιμετωπίζετε. Βλέπουμε τις διαμάχες και σας αγαπούμε που τις ανέχεστε.

Κυρίως, όμως, σας βλέπουμε και σας συναισθανόμαστε, όταν δεν μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας. Σας παρακαλούμε, να γνωρίζετε ότι βρισκόμαστε εκεί, σε αυτές τις στιγμές της σύγχυσης. Ανοίγουμε τα φτερά μας μπροστά σας, ώστε να μπορείτε να δείτε ποιοι είστε. Διότι, καθώς κάθε ένας από εσάς αναλαμβάνει τη δύναμή του, καθώς κάθε ένας από εσάς ξεκινά να δημιουργεί την πραγματικότητά του και την εκδοχή του για τον Παράδεισο επί της Γης, γινόσαστε οι Ανθρώπινοι Άγγελοι που σας ζητήθηκε να γίνετε. Και σας λέμε ότι κατέχετε τα φτερά σας άξια, διότι είστε η Ανθρώπινη Οικογένεια του Μιχαήλ.

Η Ρομφαία του Μιχαήλ

Κρατάτε τα ξίφη σας ψηλά. Να στέκεστε στην αλήθεια σας. Μην αμφισβητείτε τους εαυτούς σας. Κατανοούμε το πέπλο. Κατανοούμε ότι δεν μπορείτε να δείτε ποιοι είστε, μα σας λέμε, ότι είστε εμείς. Ακούτε τις λέξεις που βάζουμε στο χαρτί, μας ακούτε καθώς σας μιλάμε, μέσω της φωνής του Φύλακα. Και σας λέμε, ότι τίποτε δεν συγκρίνεται με τη μεγαλοπρέπεια που είστε. Και είναι μέγιστη τιμή μας να σας μεταφέρουμε τις δονήσεις της Εστίας, έστω και για μια σύντομη στιγμή. Διότι αυτό θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε τη δική σας εκδοχή της Εστίας σε αυτή την πλευρά του πέπλου. Και αυτή είναι η μεγαλύτερη τιμή μας. Αυτές οι δονήσεις θα δημιουργήσουν την επανένωση μεταξύ Παραδείσου και Γης.

Αυτή είναι η ενότητα που όλοι αναζητούμε, εφόσον στο Μεγάλο Παιχνίδι του Κρυφτού, σκόπευε να γίνει η Θεότητα πεπερασμένη, η Θεότητα να διαχωριστεί σε πεπερασμένα κομμάτια, για να δει εάν Εκείνη θα μπορούσε να βρει τον εαυτό της, εάν Εκείνος θα αναγνώριζε τον εαυτό του.

Και βρίσκεστε εδώ, να κοιτάτε ο ένας στα μάτια του άλλου. Και αισθάνεστε τη χαρά που αισθανόμαστε. Και νοιώθετε την Καρδιά της Οικογένειας του Μιχαήλ, που μοιραζόμαστε μαζί σας τώρα. Κάθε ένας από εσάς έχει αυτή τη σύνδεση. Κάθε ένας από εσάς αισθάνεται την ενέργεια που έχουμε για εσάς. Κάθε ένας από εσάς βιώνει την Αγάπη και την ανταποδίδει με καλοσύνη. Και έτσι, γίνεστε Ανθρώπινοι Άγγελοι.

Πορευόμενοι με το Πνεύμα

Επιθυμούμε να σας μιλήσουμε αυτή τη μέρα για μια πολύ σημαντική διαδικασία. Την ονομάζετε «περπάτημα». Εμείς την αποκαλούμε κάτι περισσότερο. Διότι υπάρχουν τρία πολύ σημαντικά βήματα, τα οποία κάνετε κάθε φορά που ξεκινάτε το περπάτημα. Αυτά τα τρία βήματα είναι τα βήματα που κάνετε σε συνύπαρξη με τον Ανώτερο Εαυτό και τη Γη. Σας παρακαλούμε να τιμάτε αυτή τη διαδικασία και να κάνετε αυτά τα βήματα ιερά, με τη μαγεία της πρόθεσής σας. Να αισθάνεστε τη σύνδεση με τη Γη, κάθε φορά που κάνετε αυτά τα τρία πρώτα βήματα. Σε όποια κατεύθυνση και αν σας οδηγήσουν, ανοίγουν το μέρος σας που βρίσκεται σε πλήρη σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό σας. Να ενώνετε το Πνεύμα και τη Γη διαμέσου της Βιολογίας και να παρακολουθείτε τη μαγεία που ξεκινά. Να ολοκληρώνετε το κύκλωμα αυτής της ενέργειας και η κατεύθυνσή σας θα γίνει ανεμπόδιστη.
Πορευόμενοι με Παρουσία

Να πορεύεστε με χάρη σε αυτά τα τρία βήματα. Να περπατάτε με παρουσία του ποιοι είστε. Να περπατάτε με αξιοπρέπεια, γιατί μεταφέρετε την ενέργεια του Μιχαήλ. Εάν στην αρχή δεν μπορείτε να περπατήσετε κάθε βήμα επάνω στη Γη με αυτή την παρουσία, τότε ξεκινήστε να κάνετε αυτά τα τρία μαγικά βήματα με αυτή την παρουσία και θα βρείτε τον εαυτό σας να μεταφέρει την ενέργεια του Μιχαήλ. Και τη φέρετε άξια. Δείτε τον κάθε έναν από εσάς. Σας βλέπουμε να κοιτάτε τον Φύλακα, αναμένοντας τις λέξεις του. Και σας λέμε, ότι αυτές οι λέξεις βρίσκονται εδώ, επειδή συνηχούν στην καρδιά σας. Οι λέξεις που ακούτε, είναι οι δικές σας και αυτό προσπαθούμε να σας ενθυμίσουμε. Οι λέξεις που ακούτε, είναι η ηχώ που αφήσατε, με την ελπίδα πως μια μέρα θα την ξανακούσετε. Είναι η ηχώ της δικής σας φωνής, από την τελευταία φορά που βρισκόσασταν στον Παράδεισο. Κάθε ένας από εσάς, έχει διαλέξει ιδιαίτερα καθήκοντα και κάθε ένας από εσάς έχει ευθυγραμμίσει τον εαυτό του με αυτή την ενέργεια του Φωτός, για να εκπληρώσει τα καθήκοντα αυτά.  Κάθε ένας από εσάς έχει λάβει την ευθύνη να μεταφέρει αυτή την ενέργεια, να τη διαδώσει στους άλλους και να την κάνει διαθέσιμη. Και σας λέμε ότι βρίσκεστε στο μονοπάτι σας.

Τα Πρώτα Τρία Βήματα

Το πέπλο είναι πυκνό. Το πέπλο σας σταματά από το να δείτε και να αισθανθείτε ποιοι είστε, αλλά δεν μας κρατά έξω. Γιατί εμείς είμαστε η εν-θύμισή σας, και άλλοι σαν εμάς, γιατί αισθάνεστε τις δονήσεις της Εστίας. Και στη δική σας καρδιά, γνωρίζετε την αλήθεια των δονήσεων που αισθάνεστε. Στραφείτε ο ένας προς τον άλλο. Συνδέστε τους πολλούς Κύκλους του Φωτός, και να είστε πολύ συνειδητοί στα τρία πρώτα  βήματα που κάνετε προς αυτή την κατεύθυνση. Συνδεθείτε με τη Μητέρα. Συνδεθείτε με τον Ανώτερο Εαυτό σας. Και ζητείστε καθοδήγηση για τα πρώτα αυτά τρία βήματα, γιατί είναι μαγικά.

Η Μαγεία είναι μέσα σας. Πορευτείτε με χάρη και παρουσία στη Γη, καθώς βρίσκεστε σε σύνδεση με τη Γη. Είστε σε αρμονία με τη Γη, καθώς προχωράτε μπροστά και βγαίνετε στο δάσος, στο πράσινο και στην πληθώρα της ομορφιάς του Πλανήτη. Και καθώς το βήμα σας προσγειώνεται επάνω σε ένα όμορφο φυτό, νομίζετε ότι σφάλατε. Γιατί καταστρέψατε το φυτό που πατήσατε. Σας λέμε όμως, ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Γιατί η Γη, σε όλο το μεγαλείο της, έχει κατευθυνθεί έτσι ώστε να προσφέρει αυτό το φυτό, για να απαλύνει το βήμα σας. Να είστε ευγνώμονες για το φυτό και να το τιμάτε. Να περπατάτε με παρουσία και χάρη επί της Γης, αυτό σας ζητά και η ίδια. Η Γη θα σας υποστηρίζει και θα σας θρέφει.  Εσείς πρέπει να απλά να αναγνωρίσετε, και να λάβετε την ευθύνη της ειρηνικής συνύπαρξής σας με τη Γη. Λαμβάνετε τον πυρσό που σας μεταδίδουν τα Κητοειδή για την φροντίδα του Πλανήτη. Να περπατάτε με παρουσία, να περπατάτε με χάρη, να περπατάτε με υπερηφάνεια, καθότι φέρετε τα φτερά του Μιχαήλ. Και τα φέρετε άξια.

Η μεγαλύτερη τιμή της Μητέρας Γης

Κατανοείστε ότι η μεγαλύτερη τιμή της Μητέρας, είναι να σας παρέχει την υποστήριξη που χρειάζεστε, καθώς αυτός είναι ο φυσικός κύκλος της ενέργειας. Λάβετε αυτή την υποστήριξη με προθυμία. Λάβετέ την και επιτρέψτε της να απαλύνει το δρόμο σας. Μην την καταχράστε. Σε αυτά τα τρία πρώτα βήματα, θα αισθάνεστε τη Μαγεία, εφόσον παρατηρείτε. Αυτά τα τρία πρώτα βήματα, θα σας φέρουν σε πλήρη σύνδεση με τη Μητέρα, και κατά συνέπεια, σε σύνδεση με τους Ανώτερους Εαυτούς σας. Αυτό το μέρος σας, που καλείτε Ανώτερο Εαυτό, δεν μπορεί να περιοριστεί εντός της βιολογίας σας. Ωστόσο, είναι μαζί σας σε κάθε βήμα. Και γνωρίζουμε ότι δεν μπορείτε να το δείτε. Γνωρίζουμε ότι δεν μπορείτε να το αισθανθείτε.

Ενσωμάτωση του Πνεύματος

Υπάρχουν πολλοί από εσάς που νοιώθουν αποσυνδεδεμένοι και δεν βρίσκουν τον εαυτό τους. Υπάρχουν πολλοί από τους Αβοριγίνες Θεραπευτές, οι οποίοι βρίσκονται εδώ, πολύ πριν γίνει δημοφιλές, φυτεύοντας τους πλέον κατάλληλους σπόρους. Και τώρα, οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι που ανέκαθεν εμπιστεύονταν τους συνδέσμους τους, αισθάνονται αποσυνδεδεμένοι και ρωτούν: « Γιατί με εγκατέλειψε το Πνεύμα;»
Το Πνεύμα ποτέ δεν θα σας εγκατέλειπε. Δεν είναι δυνατόν για το Πνεύμα να σας εγκαταλείψει, διότι εσείς είστε Πνεύμα. Ελκύετε την ίδια μεγαλοπρέπεια που εκλύετε και αυτό είναι το μυστικό του καθρέφτη της Αρένας του Παιχνιδιού. Σας λέμε, ότι στις περισσότερες περιπτώσεις, το μέρος σας το οποίο είναι ο Ανώτερος Εαυτός σας, έχει περισσότερο ενσωματωθεί μέσα σας. Αισθάνεστε ότι αυτή η καθοδήγηση έχει αφαιρεθεί από εσάς, ωστόσο σας ενημερώνουμε πώς η καθοδήγησή σας είναι στην πραγματικότητα κοντύτερα. Η σύγχυση επέρχεται όταν συνεχίζετε να ζητάτε πέρα από εσάς, την καθοδήγηση που τώρα βρίσκετε εντός σας.

Τρία Μαγικά Βήματα

Αυτοί από εσάς που οδηγούν το δρόμο προς τις υψηλότερες δονήσεις, νοιώθουν αυτή τη σύγχυση περισσότερο. Σας λέμε ότι είναι μόνο μία προσωρινή κατάσταση, διότι καθώς ρυθμίζεστε στις υψηλότερες δονήσεις, θα αισθάνεστε τη δύναμη περισσότερο ενσωματωμένη εντός σας. Ένας απλός τρόπος να ενεργοποιήσετε αυτή την εσωτερική καθοδήγηση, είναι καταρχήν μέσω της πρόθεσης. Γι’ αυτό, σας προσφέρουμε ένα εργαλείο: Αρθρώστε δυνατά την πρόθεσή σας να ενσωματώσετε το Πνεύμα στις απλές καθημερινές πράξεις σας. Ύστερα, να αντιλαμβάνεστε συνειδητά, πως κάθε φορά που περπατάτε στον φυσικό κόσμο, τα τρία πρώτα βήματα θα παρέχουν καθοδήγηση για το υπόλοιπο ταξίδι. Αναζητείστε την κατεύθυνση του Πνεύματος, στα τρία πρώτα βήματα που κάνετε, διότι εκεί θα βρείτε την εσωτερική σύνδεση με το Πνεύμα. Μη ψάχνετε μακριά, παρά ακούστε τις ευγενικές προτροπές εκ των έσω.
Επίσης, μην περιμένετε το Πνεύμα να σταθεί ξεκάθαρα μπροστά σας, υποδεικνύοντας την κατεύθυνση, διότι δε θα αναγνωρίζατε το θέαμα εάν ήταν μπροστά σας. Κάνετε τα τρία πρώτα βήματα και εμπιστευτείτε την εσωτερική σας καθοδήγηση, που τώρα είναι ισχυρότερη.

Μετακινώντας το ένα πόδι μπροστά από το άλλο, αισθανθείτε τη δύναμη και την παρουσία, καθώς τα πόδια σας συνδέονται με τη Γη. Περπατήστε με παρουσία, περπατήστε με χάρη και με περηφάνια, διότι φέρετε τα Φτερά του Μιχαήλ. Και τα φέρετε άξια.

Περπατώντας σε Σύνδεση με τη Γη και τους Άλλους

Μάθετε να περπατάτε στο υλικό πεδίο με παρουσία, με χάρη και υπερηφάνεια, καθώς μαθαίνετε να περπατάτε σε αρμονία με οτιδήποτε σας περιτριγυρίζει. Να περπατάτε σε σύνδεση με τη Μητέρα Γη και να της επιτρέπετε να σας υποστηρίζει, ενώ αντιλαμβάνεστε συνειδητά ότι βηματίζετε επάνω της. Να βρίσκετε τρόπους να βηματίζετε ελαφρά και υπεύθυνα. Μάθετε να περπατάτε αποτελεσματικά με αυτό τον τρόπο και θα υιοθετήσετε μια συμπεριφορά που θα μεταφερθεί σε πολλές άλλες σχέσεις της ζωής σας. Το περπάτημα επί της Γης δεν είναι το μόνο περπάτημα που κάνετε. Διασχίζετε επίσης μαζί με άλλους σχέσεις και καθώς μαθαίνετε να περπατάτε σε αυτές τις σχέσεις με παρουσία, η χάρη και η υπερηφάνεια θα σας επιτρέψουν να βηματίσετε σταθερά στο μονοπάτι.

Στην Αγκαλιά των Αγγέλων

Θα κάνουμε μια παύση, γιατί έχουμε αγκαλιάσει τον Φύλακα πολύ σφιχτά [Εδώ χρειάστηκα μια παύση, γιατί τα δάκρυα άρχισαν να ρέουν]. Υποσχεθήκαμε στον Φύλακα, ότι δεν θα τον αγκαλιάζαμε πολύ σφιχτά, αλλά συνέβη. Σας λέμε, πως η αγάπη που έχουμε για εσάς ξεχειλίζει τόσο, που είναι δύσκολο να απέχουμε από τον εναγκαλισμό. Παίζετε τη μουσική «Στην Αγκαλιά των Αγγέλων» και είμαστε εδώ, κρατώντας σας [Αυτό είναι ένα τραγούδι που παίζουμε σε όλα μας τα σεμινάρια, για να ρυθμίσουμε την ενέργεια]. Παίζετε τη μουσική που συνηχεί στην Καρδιά σας και δεν γνωρίζετε το γιατί. Είναι επειδή σας έχουμε τυλίξει με τα φτερά μας και με τα χέρια μας. Επιθυμούμε μόνο να ενθυμηθείτε ποιοι είστε. Επιθυμούμε να ενθυμηθείτε το μέρος αυτό του εαυτού σας, που κρατά το υψηλότερο και το καλύτερο. Γίνεστε οι Άγγελοι της Γης και αυτός είναι ο λόγος που σας προσφέρουμε τα εργαλεία, να δημιουργήσετε τη δική σας πραγματικότητα.

Δημιουργώντας Ανθρώπινους Αγγέλους

Το υψηλότερο όραμα, που μπορείτε να ονειρευτείτε για εσάς, είναι δικό σας. Η υψηλότερη χαρά, που μπορείτε να βιώσετε, είναι δική σας. Το δυνατότερο πάθος – – – α, το πάθος. Το υψηλότερο πάθος που μπορείτε να έχετε, ενόσω βρίσκεστε σε υλική μορφή, είναι το ίδιο πάθος που βιώνουμε στη δική μας πλευρά του πέπλου. Αυτός είναι ο λόγος που σας ζητάμε να επιδιώξετε το πάθος στη ζωή σας, γιατί αυτό συνιστά τη δημιουργία της Εστίας σε αυτή την πλευρά του πέπλου. Αυτή είναι η επανένωση του Παραδείσου και της Γης. Το επιτύχατε αυτό, διαμέσου των επιλογών σας, και σας ευχαριστούμε. Αισθανόμαστε τιμή, που βρισκόμαστε ενώπιών σας. Περιμέναμε πολύ καιρό να βρεθούμε εδώ. Ευχαριστούμε κάθε έναν από εσάς, που έχετε τις βαθύτερες δονήσεις της οικογένειας του Μιχαήλ, το μέρος σας αυτό να συνηχήσει ξανά. Γιατί, καθώς η ενέργεια κινείται, γίνεστε οι Ανθρώπινοι Άγγελοι της δημιουργίας του Παραδείσου επί της Γης.

Εάν ξεχνάτε ποιοι είστε, να κοιτάτε ο ένας στα μάτια του άλλου. Εάν ξεχνάτε έστω και για μία στιγμή, κάνετε αυτά τα τρία πρώτα βήματα με παρουσία. Κάνετε τα τρία πρώτα βήματα με υπερηφάνεια.  Αναπνεύστε τον αέρα γύρω σας. Λάβετε αυτό το μέρος της Γης, που σας βοηθά να γειώνετε το Πνεύμα μέσα σας, στη σφαίρα της βιολογίας και εισπνεύστε την ενέργεια, καθότι βρισκόμαστε σε αυτή την ανάσα, βοηθώντας σας να ενθυμηθείτε ποιοι είστε.
Τώρα θα δεχτούμε ερωτήσεις. Αυτή είναι μια τόσο χαρωπή ομάδα. Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις.[Σε κάθε ζωντανή επικοινωνία, το Γκρουπ χαίρεται να απαντά σε άμεσες ερωτήσεις. Δεν τις συμπεριλάβαμε εδώ, με εξαίρεση την τελευταία ερώτηση].

Πίσω στην Πραγματικότητα;

Ερώτηση: Η ερώτηση είναι, εδώ, σε αυτή την όμορφη περιοχή, τη γεμάτη αρχαία ιστορία δική μου και των οδηγών μου, είναι εύκολο να σας βιώσω και να αφεθώ να με περικλείσει η Αγάπη σας και τα φτερά σας και να αισθανθώ τα δικά μου φτερά. Κάθε μέρα πρέπει να μετακινούμαι με αυτοκίνητο περισσότερο από μία ώρα. Όταν σκέφτομαι την καθημερινή ζωή μου την επόμενη εβδομάδα, που θα πρέπει να αντιμετωπίσω καταστάσεις τριών διαστάσεων, πώς μπορώ να επιμείνω σε αυτή την ικανότητα να σας αισθάνομαι; Πώς μπορώ να διατηρήσω αυτό το συναίσθημα στην καθημερινή μου ζωή;

Απάντηση: Αγαπητέ, έρχεστε σε αυτή τη συγκέντρωση και κοιτιέστε βαθιά στα μάτια μεταξύ σας, για να ενθυμηθείτε ποιοι είστε. Και ύστερα, κοιτάτε έξω από το παράθυρο τα περαστικά αμάξια στο δρόμο και λέτε: « Θα είμαι εκεί αύριο. Θα επιστρέψω στην καθημερινή τριβή μου και θα επιστρέψω στην τρίτη μου διάσταση». Μα ποτέ δεν θα γυρίσετε στην ίδια πορεία. Γιατί είναι ένας νέος σας εαυτός, που επιστρέφει σε εκείνη την καθημερινότητα και τώρα μεταφέρετε τους σπόρους της ενθύμησης. Είμαστε ένα μέρος του νέου εαυτού σας, που επιστρέφει και θα υπάρχει τριβή, μόνο εάν εσείς το επιλέξετε. Σας προκαλούμε να πάρετε αυτήν την ενέργεια εκεί έξω μαζί σας. Αυτή είναι η δημιουργία και η διάδοση του Παραδείσου επί της Γης. Αυτό είναι το σημείο, όπου μεταφέρετε την Εστία στη δική σας πλευρά του πέπλου. Αυτή είναι η αποστολή, που ήρθατε να πραγματοποιήσετε.

Μη δημιουργείτε την ψευδαίσθηση του διαχωρισμού μεταξύ του «εδώ μέσα» και «εκεί έξω». Μην περιορίσετε την ενέργεια και πείτε «Θα πάμε να ζήσουμε στα βουνά, και θα δημιουργήσουμε μια κοινότητα που θα ζει με Αγάπη», γιατί κάτι τέτοιο, θα έκρυβε το φως σας. Αντίθετα, βγείτε εκεί έξω και μοιραστείτε την αγάπη, με κάθε χαμόγελο που προσφέρετε. Μοιραστείτε την αγάπη από το τσάκρα της καρδιάς σας με τους άλλους. Βοηθείστε τους να ενθυμηθούν ποιοι είναι, και με την πράξη αυτή, γίνεστε οι Ανθρώπινοι Άγγελοι. Τολμήστε να διεκδικήσετε τα φτερά σας Αγαπητοί. Τολμήστε να αδράξετε, να δημιουργήσετε την πραγματικότητά σας, γιατί αυτό κάνουμε σε αυτή την πλευρά του πέπλου, και κάνουμε πολύ καλή δουλειά! Τώρα θα σας υποστηρίξουμε να κάνετε το ίδιο.

Μεταφέρετέ το εκεί έξω και λάμψτε αυτό το Φως. Δουλέψτε μαζί του. Βρείτε το πάθος σας εκεί έξω ή δημιουργήστε το πάθος σας όπου ζείτε. Τα εργαλεία είναι τώρα ενώπιών σας. Σηκώστε τα και μάθετε να τα χρησιμοποιείτε.
Οι άνθρωποι αφυπνίζονται στον Πλανήτη με εκθαμβωτικό ρυθμό. Και όλοι αναζητούν μια υψηλότερη Αλήθεια. Διότι, καθώς αφυπνίζεστε, κοιτάτε γύρω σας και διερωτάστε: «Γιατί βρισκόμαστε εδώ; Τι προορίζομαι να κάνω; Γνωρίζω πως υπάρχει κάτι περισσότερο, αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι». Και, καθώς περνάτε ο ένας δίπλα από τον άλλο με τα αμάξια σας στο δρόμο, κοιτάτε το διπλανό οδηγό και χαμογελάτε. Και εκείνη τη στιγμή, φυτεύετε σπόρους. Εκείνη τη στιγμή, βοηθάτε τους άλλους να ενθυμηθούν ποιοι είναι. Εκείνη τη στιγμή, ξεκινάτε τη δημιουργία της Εστίας, ακριβώς εδώ.

Η Εστία είναι ένα μεγαλειώδες μέρος και θα το ενθυμηθείτε καλά. Αισθάνεστε την έλξη, είναι πολύ ισχυρή. Είμαστε προσεκτικοί να μη σας καταπλήξουμε με τις πλήρεις δονήσεις της Εστίας, γιατί κάθε ένας από εσάς θα διέσχιζε τη διαχωριστική γραμμή. Η εργασία σας είναι εδώ. Η εργασία σας είναι ακριβώς μπροστά σας. Ακόμη και εάν δεν σας είναι κρυστάλλινα διαυγές, αναζητείστε τις απαντήσεις στα τρία πρώτα βήματα. Να γνωρίζετε ότι το Πνεύμα είναι μαζί σας και να βηματίζετε με παρουσία, να βηματίζετε με χάρη και να βηματίζετε με περηφάνια, γιατί φέρετε τα Φτερά του Μιχαήλ. Και τα φέρετε άξια. Αυτός είναι ο λόγος που ήρθατε μαζί, για να βοηθηθείτε να ενθυμηθείτε τους εαυτούς σας. Αυτό είναι το μέρος σας, που εμείς αντανακλούμε. Να μας ενθυμάστε στα τρία πρώτα βήματα, καθότι πάντοτε είμαστε εκεί μαζί σας.

Με την μεγαλύτερη τιμή σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό, να φροντίζεστε μεταξύ σας και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Χριστίνα

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!