Μάιος 1999

Ισορροπία
Η γέφυρα ανάμεσα στις διαστάσεις

 

Από τον Steve:

Προσωπικά εγώ, έχω ασχοληθεί με αυτή την καινούργια ενέργεια μόνο τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Σαν νεοαφιχθείς που είμαι, συχνά στέκομαι με δέος μπροστά σ’ αυτούς τους ανθρώπους που έχουν κρατήσει αυτή την ενέργεια για μεγάλο διάστημα. Το γκρουπ μου έδειξε καθαρά ότι πολλοί απ’ αυτούς κράτησαν ήσυχα την αλήθεια και φύτεψαν σπόρους που έκαναν δυνατό άνθρωποι σαν κι εμένα να αποδεχτούμε τα συμβόλαιά μας.

Αποδεχόμενος το δικό μου σχέδιο Β, κατάφερα να βοηθήσω αφυπνιζόμενες ψυχές να κρατήσουν τη δύναμή τους. Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον σενάριο. Πολλοί αφυπνίστηκαν και συνειδητοποίησαν ότι μπήκαν στο σχέδιο Β και αμέσως άφησαν στην άκρη όλα όσα τους θύμιζαν το σχέδιο Α που είχαν. Κάποιοι παραιτήθηκαν από τις δουλειές τους, άφησαν τα σπίτια τους και μετακόμισαν μακριά από αυτό που τους συντηρούσε, ψάχνοντας μια καινούργια ζωή. Για κάποιους αυτό είναι ακριβώς το κατάλληλο γιατί αυτό μπορεί να είναι η αρχή του να εκφράζουν την αλήθεια τους και να αναλάβουν τη δύναμή τους. Κάποιοι άρπαξαν αυτήν την ευκαιρία για ν’ αποφύγουν τις προκλήσεις τους και να ξαναρχίσουν από την αρχή. Για κάποιους άλλους είναι η πιθανότητα ν’ αλλάξουν το σενάριο του σχεδίου Α που ήδη ζουν.

Το γκρουπ λέει ότι κανείς απ’ αυτούς δεν είναι σωστός ή λάθος. Η μεγάλη απορία είναι τι υποστηρίζει αυτόν που αφυπνίζεται; Ο τρόπος που μου το εξηγούν είναι ότι όταν οι άνθρωποι ξεκινάνε να πάρουν στα χέρια τους τη δύναμή τους γίνονται πολύ μεγάλοι. Φανταστείτε τι θα συνέβαινε αν ξυπνούσατε ένα πρωί και ανακαλύπτατε ότι έχετε ψηλώσει ένα μέτρο μέσα στη νύχτα! Πώς θα το χειριζόσασταν αυτό; Τι αλλαγές θα κάνατε στο περιβάλλον σας για να βολέψετε το καινούργιο σας μέγεθος; Πώς αυτό θα επηρέαζε τις σχέσεις σας; Αυτό το είδος ερωτήσεων αντιμετωπίζουμε εμείς οι άνθρωποι καθώς βαδίζουμε στο επόμενο στάδιο της εξέλιξής μας.

Δεν είναι τόσο το φυσικό μας μέγεθος που αλλάζει όσο η ενέργειά μας και κατά συνέπεια και η δύναμή μας. Μαθαίνοντας να κινούμαστε μ’ αυτή τη δύναμη μοιάζει πολύ με το να μαθαίνουμε να κινούμαστε όντας ένα μέτρο ψηλότεροι. Έχοντας το καινούργιο μας “μέγεθος” έχουμε και επιλογές για τον τρόπο με τον οποίο θα συμπεριφερόμαστε. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή τη δύναμη και να αλλάξουμε το περιβάλλον μας κάνοντας βίαια χώρο, ή μπορούμε να είμαστε ένας ευγενικός γίγαντας και ν’ αναμιχθούμε στο σύνολο. Αυτές είναι επιλογές που αντιμετωπίζουμε καθώς μαθαίνουμε να περπατάμε στις υψηλότερες δονήσεις της Νέας Γης. Το Γκρουπ λέει ότι δε χρειάζεται αυτό να είναι μια τραυματική εμπειρία. Συχνά το να ωριμάζεις συμπεριλαμβάνει και πόνο, αλλά βοηθάει να θυμόμαστε ότι διαλέγουμε αν η μιζέρια θα είναι κομμάτι της εμπειρίας. Το εργαλείο για ένα άνετο πέρασμα στις ψηλότερες δονήσεις έχει να κάνει με τη χρήση μιας αρχαίας τεχνικής σε μια καινούργια κατάσταση. Εδώ μας προσφέρουν πληροφορίες για την υψηλότερη χρησιμότητα της ισορροπίας.

Μεγάλες αγκαλιές και απαλά σκουντήματα, Steve

 

Από το γκρουπ:

Καλώς ήρθατε στην Εστία. Είναι τιμή μας να σας παρουσιάζουμε αυτές τις πληροφορίες αυτή τη στιγμή. Είστε εσείς που καλέσατε την Οικογένεια για επανασύνδεση. Το Παιχνίδι που παίζετε στον πλανήτη της ελεύθερης επιλογής είναι αυτό των δασκάλων που κρύβονται από τον εαυτόν τους. Με πέπλα καλά στερεωμένα στη θέση τους δεν ήσασταν ικανοί να εν-θυμηθείτε την αληθινή σας κληρονομιά και τη σύνδεσή σας με όλα τα πράγματα. Βρίσκεστε τώρα σ’ αυτό το σημείο της εξέλιξής σας όπου εν-θυμάστε αυτό που ήταν πάντα δικό σας. Δεν μπορούμε να εκφράσουμε τη χαρά μας καθώς αναλαμβάνετε ξανά τη δύναμή σας. Είμαστε βαθιά ευγνώμονες που έχουμε την ευκαιρία να προσφέρουμε πληροφορίες για τη διάκριση και την ενδυνάμωσή σας. Αυτή η οικογένεια δυναμώνει όλο και περισσότερο κάθε μέρα καθώς αρχίζετε να αναλαμβάνετε περισσότερο τη δύναμή σας. Το να βλέπουμε την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους απ’ αυτή την οπτική, μας γεμίζει μ’ αγάπη που δεν περιγράφεται. Είναι τιμή μας που παίρνετε αυτές τις πληροφορίες και τις εφαρμόζετε στις καθημερινές σας ζωές. Είναι ακριβώς γι αυτό το σκοπό της γείωσης των πληροφοριών που βάλατε τον εαυτό σας στο παιχνίδι της ελεύθερης επιλογής, χωρίς να μπορείτε να δείτε την αληθινή σας δύναμη. Το να περπατάτε σκόπιμα μ’ ένα πέπλο που δε σας αφήνει να δείτε την αληθινή σας φύση, σας επιτρέπει να γειώνετε αυτές τις πληροφορίες με τρόπους που θα ήταν αδύνατο με οποιαδήποτε άλλα μέσα. Γι αυτό είστε ψηλά στην εκτίμηση και την αγάπη μας. Είστε μέρος μιας μεγαλύτερης ολότητας στην οποία έχει δοθεί η ψευδαίσθηση του χωρισμού. Φανταστείτε τη χαρά μας βλέποντας αυτά τα κομμάτια που χωρίστηκαν να μαθαίνουν να βλέπουν πέρα από το πέπλο καθώς εν-θυμούνται τη σύνδεσή τους. Επιδοκιμάζουμε τις προσπάθειές σας και τη θέλησή σας να βρίσκεστε στο παιχνίδι αυτή την εποχή. Η δουλειά σας παρακολουθείται από πολύ περισσότερους απ’ όσο πιστεύετε.

Σας προσφέρουμε πληροφορίες για να ζείτε άνετα στις υψηλότερες δονήσεις προς τις οποίες προχωράτε. Η σύνδεσή μας με εσάς είναι αυτή της καθαρής αγάπης. Δεν σας ζητάμε να μας ακολουθήσετε. Αντιθέτως σας ζητάμε ν’ ακολουθήσετε τους εαυτούς σας γιατί αυτό είναι το βήμα που θα σας υπενθυμίσει το κομμάτι του Θεού που εκφράζεται μέσα σας. Πάρτε αυτό που σας προσφέρουμε και ελέγξτε το μέσα στις δικές σας καρδιές. Κρατήστε μόνο αυτό που συνηχεί βαθιά μέσα στο είναι σας. Αυτή είναι η μεγαλύτερη έκφραση του Θεού μέσα σας. Είμαστε τόσο περήφανοι για το μονοπάτι που διαλέξατε: να είστε ένα με τη δύναμη και την κληρονομιά σας. Ταπεινά σας προσφέρουμε αυτές τις πληροφορίες σαν μια αντανάκλαση για να ενθυμηθείτε ποιοί πραγματικά είστε. Σας ευχαριστούμε γι αυτή την ευκαιρία.

Αφήστε μας να σας εν-θυμίσουμε ότι η προοπτική μας είναι τελείως διαφορετική από τη δική σας. Το σημείο της δικής μας αντίληψης είναι αυτό της καθαρής ενέργειας. Επειδή δεν είμαστε στο δικό σας τρισδιάστατο παιχνίδι, δεν βλέπουμε με τα μάτια της πολικότητας. Εμείς δεν έχουμε την αντίθεση που τόσο συχνά υπαγορεύει τη δική σας όραση. Αυτή η ενότητα είναι η υψηλότερη παγκόσμια ιδέα προς την οποία οδεύει η ανθρωπότητα. Αυτός είναι ο τρόπος όρασης που θα χρησιμοποιήσετε στο επόμενο στάδιο του παιχνιδιού. Σας λέμε επίσης ότι αν έπρεπε να κινηθείτε ολοταχώς προς αυτή την άποψη αυτή τη στιγμή, θα χάνατε γρήγορα την ισορροπία σας και θα ήσασταν σε σύγχυση. Παρότι αισθάνεστε την έλξη από τη Γη που αλλάζει και την αίσθηση του επείγοντος να υπάρχει μέσα στις βιολογικές σας αλλαγές, σας προσφέρουμε τρόπους να βρείτε την ισορροπία. Είναι η ισορροπία που θα κάνει τη μετάβαση σε υψηλότερες δονήσεις άνετη.

Είμαστε εδώ για να σας δώσουμε πληροφορίες για το πώς να ζείτε άνετα μέσα στις υψηλότερες δονήσεις του νέου πλανήτη Γη. Μέχρι αυτή η αλλαγή να ολοκληρωθεί, δε θα είναι το καλύτερο για σας να ζείτε εντελώς μέσα σ’ αυτές τις υψηλότερες δονήσεις. Όσοι από εσάς οδηγούν τους άλλους δονητικά, συχνά θα διαπιστώνετε ότι οι πληροφορίες ή οι υπηρεσίες που προσφέρετε δεν υποστηρίζονται πλήρως αυτό το διάστημα. Ο τρόπος με τον οποίο φτιάξατε το παιχνίδι είναι να σας επιστρέφεται η ενέργεια σαν αντανάκλαση μέσω των χρημάτων. Είναι πολλοί αυτοί που κινούνται στα υψηλότερα επίπεδα της δουλειάς τους μόνο και μόνο για να διαπιστώσουν μια έλλειψη επιστροφής της ενέργειας μ’ αυτόν τον τρόπο. Μπορεί μέσα στην καρδιά σας να ξέρετε ότι αυτό θα είναι το μονοπάτι του μέλλοντος. Παρόλα αυτά αν δεν είστε ικανοί να παίξετε το παιχνίδι με πλήρη υποστήριξη, τότε το να πιέζετε την κατάσταση είναι λάθος κατεύθυνση της ενέργειας. Σας λέμε ότι αυτές οι αλλαγές δεν πρέπει να είναι δυσάρεστες. Η ευθυγράμμιση με τις Συμπαντικές αρχές στην Αρένα του Παιχνιδιού κατά τη διάρκεια της εξέλιξης θα σας επιτρέψει να διατηρήσετε την ισορροπία σας και να προχωρήσετε στο σχέδιο Β σας με πλήρη υποστήριξη.

Έχετε χτίσει μια γέφυρα με την πρόοδό σας. Μετακινείστε στο επόμενο στάδιο της εξέλιξης σαν πνεύμα μασκαρεμένο σε μια φούσκα βιολογίας. Αυτή η γέφυρα που χτίζετε είναι από έναν χώρο αντίθετης ή πολικότητας, σ’ έναν χώρο ενότητας. Στο φυσικό επίπεδο, αυτή είναι μια γέφυρα από τα πυκνά φυσικά σώματα σ’ αυτά τα αιθερικά που κάποτε κατοικούσατε μέσα τους. Μετακινείστε από την έκφραση της υπό όρους αγάπης σ’ αυτήν της ανιδιοτελούς αγάπης, από την κατάσταση της δράσης στην κατάσταση του να είμαι. Στη μια πλευρά της γέφυρας είναι ο γραμμικός χρόνος, στην άλλη μεριά ο κυκλικός χρόνος. H μέθοδος με την οποία βαδίζετε στο μονοπάτι είναι από τη μια πλευρά μέσω κριτικής και από την άλλη μέσω διάκρισης. Η γέφυρα εκτείνεται μεταξύ της τρίτης διάστασης με την οποία είστε τόσο εξοικειωμένοι και της πέμπτης διάστασης. Ο καλύτερος τρόπος να εξηγήσουμε αυτή τη διαδικασία είναι περιγράφοντας αυτή καθεαυτή τη γέφυρα σαν την τέταρτη διάσταση. Είναι ένα μέρος για να περάσεις κι όχι να μείνεις εκεί. Το επίπεδο της πέμπτης διάστασης θα είναι το επόμενο σημείο ξεκούρασης για την ανθρωπότητα στο δρόμο που οδηγεί στη δημιουργία του Παράδεισου επί της Γης. Θα έρθει μια στιγμή που θα μετακινείστε από το ένα επίπεδο στο άλλο πολύ γρήγορα και εύκολα, ωστόσο τα χαμηλότερα επίπεδα είναι τα πιο δύσκολα.

Δεν είναι σωστό να συγκρίνετε το ένα επίπεδο με το επόμενο, καθώς το καθένα έχει διαφορετικό σημείο αντίληψης. Η διάσταση της πολικότητας σας θα σας έκανε να πιστέψετε ότι ένα επίπεδο είναι καλύτερο από κάποιο άλλο. Σας λέμε ότι αυτό είναι ψευδαίσθηση στην κρίση σας επειδή βλέπετε μέσα από τα μάτια της πολικότητας. Αρκεί να σας πούμε ότι τα επίπεδα έχουν διαφορετικούς σκοπούς και γι’ αυτό δεν είναι συγκρίσιμα σύμφωνα με την αντίληψή σας περί πραγματικότητας. Αυτό που θα βρείτε καθώς θα συνεχίσετε να προχωράτε είναι ότι οι χαμηλότερες διαστάσεις είναι στην πραγματικότητα ένα κομμάτι των υψηλότερων επιπέδων και το ένα δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς το άλλο.

Στη διάρκεια αυτής της συνεδρίας θα θέλαμε να μιλήσουμε για ένα σημαντικό κομμάτι του δρόμου που έχετε επιλέξει. Επιθυμούμε να μιλήσουμε για την ισορροπία. Σας προσφέρουμε αυτές τις πληροφορίες ελπίζοντας ότι θα σας διευκολύνουν να κάνετε τους μετασχηματισμούς που βρίσκονται μπροστά σας. Σαν Εργάτες του Φωτός διαλέξατε να είστε στην κόψη της δονητικής μετάλλαξης στην αρένα του παιχνιδιού. Γι’ αυτή σας την επιλογή σας τιμάμε πολύ περισσότερο απ’ όσο μπορούμε να σας μεταφέρουμε. Παρότι είστε στο παιχνίδι της ελεύθερης επιλογής, είναι η κληρονομιά της πνευματικής σας οικογένειας που σας κάνει να είστε σ’ αυτή την κόψη. Και παρότι κατά καιρούς, συχνά ζητάτε να πάνε τα πράγματα πιο αργά, θα απογοητευόσασταν πολύ αν ποτέ γινόταν αυτό. Αυτή η κατάσταση δείχνει πως στ’ αλήθεια ανήκετε στην οικογένεια των δάσκαλων- θεραπευτών. Σας κοιτάμε με μεγάλη υπερηφάνεια καθώς έχετε ηθελημένα βάλει τον εαυτό σας σε προσωπικά μαθήματα που θα βοηθήσουν τη συλλογική συνείδηση της ανθρωπότητας να κινηθεί σε ανώτερα δονητικά επίπεδα. Σας προσφέρουμε τώρα σημαντικές πληροφορίες για το πως να κρατάτε την ισορροπία σ’ αυτούς τους καιρούς. Το να χάνετε την ισορροπία σας προκαλεί αχρείαστο πόνο. Αν και τιμάμε όλες σας τις επιλογές, ακόμη κι αυτές που περιλαμβάνουν πόνο, σας προσφέρουμε επίσης εργαλεία για άνετη μεταμόρφωση. Σας θυμίζουμε ότι δεν υπάρχει εδώ κριτική και ακόμη κι αυτό που ονομάζετε πόνο, είναι συχνά ένας τρόπος να βιώσετε τη σύνδεσή σας με τις δονήσεις της Εστίας. Το αν θα παραμείνετε στον πόνο ή θα προχωρήσετε μέσα απ’ αυτό είναι μια επιλογή και συχνά θέμα ισορροπίας.

Η γέφυρα που θα μεταφέρει την ανθρωπότητα από το επίπεδο της τρίτης διάστασης σ’ αυτό της πέμπτης, είναι σημαντικό για την εξέλιξή σας. Έχετε κάνει μια άριστη δουλειά κτίζοντας αυτή τη γέφυρα και θα σας χρησιμεύσει πολύ. Η γέφυρα είναι πολύ μεγάλη και τα αρχικά τμήματά της έχουν τώρα ανοίξει και δέχονται κίνηση. Η πρόκληση είναι ότι πολύ συχνά κοιτάτε στην άλλη πλευρά με ανυπομονησία για την άφιξή σας. Στο τωρινό σας επίπεδο μπορείτε μόνο να δείτε το μονοπάτι που βρίσκεται πίσω σας. Είναι πολύ εύκολο να ζείτε σ’ αυτή την κατάσταση προσμονής ότι φτάνετε στην άλλη πλευρά. Ωστόσο, για να το κάνετε αυτό, πρέπει να βγείτε τελείως από την εμπειρία ότι διασχίζετε τη γέφυρα αυτή καθεαυτή. Είναι η διαδρομή και όχι ο προορισμός που ζητήσατε να βιώσετε σαν πνευματικές οντότητες σε ανθρώπινη μορφή. Για να ευχαριστηθείτε την διαδρομή πρέπει να διατηρήσετε την ισορροπία σας. Αυτό αντιπροσωπεύει την ιδέα της πέμπτης διάστασης του “να είμαι” αντί του “να κάνω”. Εξασκηθείτε στο να εισάγετε στη ζωή σας αυτές τις υψηλότερες αρχές όπως ταιριάζουν και θα ευχαριστηθείτε στο μέγιστο τη διαδρομή. Έχετε περάσει πολλές ζωές προσμένοντας τα γεγονότα που τώρα ξεδιπλώνονται μπροστά σας. Βρείτε το χρόνο να ευχαριστηθείτε τη διαδρομή.

Δεν θα σας ζητούσαμε ποτέ ν’ ανεβείτε στα τυφλά στη γέφυρα όταν αυτή δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Σε πολλές περιοχές σας λέμε ότι η γέφυρα είναι ακόμη υπό κατασκευή και όχι έτοιμη ν’ αντέξει το βάρος του συλλογικού συνόλου. Αν μετακινηθείτε εντελώς πάνω στη γέφυρα, θα ανακαλύψετε ότι έχετε προχωρήσει πιο μπροστά από το υπόλοιπο πλήθος και δεν είστε υποστηριζόμενοι στο έπακρον. Το ταξίδι προς αυτό που ονομάζετε ανάληψη δεν είναι αγώνας δρόμου. Σας λέμε μάλιστα ότι οι πρώτοι που θα περάσουν τη γέφυρα ίσως δεν βρουν αυτό που προσδοκούσαν. Μέχρι να φτάσουν και οι άλλοι μπορεί να είναι μοναχικά.

Σας δώσαμε το παράδειγμα της σκάλας της δονητικής εξέλιξης. Βλέποντας με τα μάτια της πολικότητας, νομίζετε ότι είναι απαραίτητο να σκαρφαλώσετε στο ψηλότερο σκαλί της σκάλας για να αναληφθείτε. Σας λέμε ότι ο καθένας πρέπει να πάρει τη θέση του στη σκάλα πριν μπορέσει να κινηθεί το οτιδήποτε. Τότε, όταν όλα είναι στη θέση τους, ολόκληρη η σκάλα θα μετακινηθεί στο επόμενο επίπεδο. Το ίδιο ισχύει και με τη γέφυρα που χτίζετε. Τα πάντα πρέπει να είναι στη θέση τους έτσι ώστε η γέφυρα να μπορεί ν’ αντέξει το βάρος της συλλογικής ανθρωπότητας που εξελίσσεται. Αυτό σημαίνει να επικεντρωθείτε στο χτίσιμο της γέφυρας παρά στο να είστε οι πρώτοι στην άλλη πλευρά. Αυτό το “χτίσιμο” απαιτεί μια βασική γνώση για τη σύνδεση μεταξύ όλων των πραγμάτων. Αυτή η σύνδεση είναι η ίδια η γέφυρα. Στο κλείσιμο κάθε συνεδρίας μας σας εν-θυμίζουμε να συμπεριφέρεστε ο ένας στον άλλο με σεβασμό, να φροντίζετε ο ένας τον άλλο και να παίζετε καλά μαζί. Αυτό για μας είναι πολύ περισσότερο από ένας τρόπος να κλείνουμε την επικοινωνία μας. Αυτές οι λέξεις είναι το κλειδί για να μπείτε στις υψηλότερες δονήσεις της ανθρωπότητας στο παιχνίδι της ελεύθερης επιλογής. Αναγνωρίστε και τονίστε τη σύνδεσή σας με το όλον και αυτό θα φέρει την ισορροπία για να κινηθείτε προς τα μπρος. Ακόμη κι αυτοί που τους έχετε χαρακτηρίσει σαν σκοτεινές ή αρνητικές ενέργειες έχουν σημαντικό ρόλο να παίξουν σ’ αυτό το παιχνίδι. Είναι ο βαθμός στον οποίο αντιλαμβάνεστε αυτή τη σύνδεση που θα καθορίσει την ικανότητά σας να ισορροπήσετε. Υπάρχουν τρεις σημαντικές λέξεις που σας προσφέρουμε σα βοήθεια σ’ αυτή την ιδέα:

Δεν είστε μόνοι.

Φανταστείτε τον εαυτό σας σαν ένα τρίγωνο που ισορροπεί σ’ ένα σημείο. Καθώς περπατάτε στο μονοπάτι που οδηγεί στις υψηλότερες δονήσεις, το βρίσκετε πολύ δύσκολο να κρατήσετε την ισορροπία σας σ’ αυτό το σημείο. Εσείς οι άνθρωποι, συνήθως, δεν διαλέγετε τη σκάλα που σας πάει σταδιακά στο επόμενο επίπεδο. Αντ’ αυτού, πηδάτε στον ανελκυστήρα εξπρές και ανεβαίνετε μεμιάς 160 πατώματα και μετά προσπαθείτε να περπατήσετε πριν να έχετε ενσωματώσει την ενέργεια. Σε μας μοιάζετε πολύ μ’ αυτά τα τρίγωνα που προσπαθούν να ισορροπήσουν σ’ ένα μόνο σημείο. Τώρα κοιτάξτε τα πολλά άλλα τρίγωνα γύρω σας. Συχνά η μειωμένη σας αντίληψη πίσω από το πέπλο δεν σας επιτρέπει να δείτε τα άλλα τρίγωνα. Και γι’ αυτό δεν παρατηρείτε ότι έχουν κι αυτά την ίδια δυσκολία όπως κι εσείς να ισορροπήσουν. Αυτή είναι η ψευδαίσθηση της πολικότητας στην αρένα του παιχνιδιού ότι είσαστε ξεχωριστοί. Καθώς αναγνωρίζετε τα άλλα τρίγωνα, φυσικά έρχονται πολύ κοντά σας. Καθώς κάνετε χώρο για τα άλλα τρίγωνα να σας πλησιάσουν, παρατηρείτε ένα ενδιαφέρον φαινόμενο. Ακόμη κι αν αυτά τα τρίγωνα δεν αγγίζουν το ένα το άλλο, και μόνο που είναι πιο κοντά, το κάνει ευκολότερο για το καθένα να διατηρήσει την ισορροπία του.

Καθώς ισορροπείτε στο σημείο σας, θα παρατηρήσετε ότι υπάρχουν τρίγωνα που δεν έχουν προοδεύσει όπως εσείς και κάθονται σε μια από τις πλευρές τους. Η πρώτη σας αντίδραση είναι να είστε μόνο με τους ομοίους σας. Κοιτώντας πιο πέρα, βλέπετε ότι με το έρθετε κοντά με αυτά τα κομμάτια, στην πραγματικότητα ολοκληρώνετε το πάζλ. Είναι τώρα δυνατό να νιώσετε πως κι αυτοί ακόμη προσφέρουν εξισορρόπηση καθώς δυναμώνετε τη σύνδεσή σας μ’ αυτούς. Ακόμη κι αν είναι “χαμηλότερης” δόνησης, βοηθούν στην εξισορρόπηση του συνόλου όταν αυτή η σύνδεση έχει δυναμώσει. Είναι η ίδια η σύνδεση που σας βοηθάει να πετύχετε την ισορροπία. Σαν μικροί αγωγοί ενέργειας που ταξιδεύουν από τον ένα στον άλλο, όταν αυτοί οι αγωγοί έχουν ενδυναμωθεί, προσθέτουν ισορροπία στο σύνολο. Τιμώντας αυτή τη σύνδεση με το όλον, κάνει για τον καθένα ευκολότερο να πετύχει την ισορροπία κατά τη διάρκεια της κίνησης.

Το να βρείτε την ισορροπία σε όλα τα επίπεδα θα σας επιτρέψει να κινηθείτε εύκολα στις ανώτερες δονήσεις της νέας ενέργειας καθώς θα παραμένετε γειωμένοι στην πραγματικότητα της αρένας του παιχνιδιού. Το να παίζετε στα αιθερικά πεδία των υψηλότερων δονήσεων μπορεί να φαίνεται υπέροχο, όμως το να προσπαθήσετε να ζήσετε σ’ αυτά τα αιθερικά πεδία δεν είναι ακόμη μια πραγματικότητα που θα ευχαριστιόσασταν. Το να το κάνετε αυτό θα σήμαινε να γυρίσετε την πλάτη σας στη σύνδεση με όλους τους άλλους και συνεπώς δε θα υποστηριζόταν από το Σύμπαν. Κάθε τόσο βλέπουμε ότι κάποιος αισθάνεται τις υψηλότερες δονήσεις και προσπαθεί να ζήσει μεταξύ άλλων ομοίων του. Από την σκοπιά της καθαρής ενέργειας, βλέπουμε ότι οι Εργάτες του Φωτός είναι αυτοί που έχουν ζητήσει να μεταφέρουν το φως στη συλλογικότητα. Το να τοποθετηθούν σε μια θέση όπου θα μπορούν να μεταφέρουν φως σε άλλους σαν τους ομοίους τους είναι αντίθετη με την αρχική τους πρόθεση. Γι’ αυτό το λόγο προσπάθειες να δημιουργηθούν κοινότητες μ’ αυτό τον τρόπο συχνά θα καταλήξουν να μην έχουν υποστήριξη. Μείνετε στην αλήθεια σας και γειώστε τη νέα ενέργεια πρώτα εκεί που βρίσκεστε. Αν ο προορισμός που ψάχνετε είναι ευθυγραμμισμένος με τη φυσική ροή της Συμπαντικής Ενέργειας, τότε θα αισθανθείτε την υποστήριξη και όλες οι πόρτες θα ανοίξουν. Αν δεν αισθάνεστε υποστήριξη, τότε ξεκινήστε ψάχνοντας κάπου αλλού, γνωρίζοντας ότι η αναζήτηση υποστηρίζεται και όχι του πώς εκδηλώνεται η τωρινή σας ιδέα. Συχνά οι άνθρωποι εστιάζονται τόσο πολύ που το Πνεύμα έχει πολύ λίγο χώρο να εκδηλωθεί.

Το να μάθει κανείς να περπατάει με το ένα πόδι στην τρίτη διάσταση και με το άλλο στην πέμπτη είναι μια συνειδητή προσπάθεια που θέλει εξάσκηση. Ακολουθείστε τη ροή της Συμπαντικής Ενέργειας και έχετε το νου σας για την υποστήριξη. Ακόμη και τα πιο υψηλά μαθήματα δόνησης έχουν μικρή χρησιμότητα αν ο συλλογικός νους γύρω σας δεν τα υποστηρίζει. Οι δάσκαλοι που προσφέρουν τα μυστικά της ζωής και παρόλα αυτά δε μπορούν να πληρώσουν το νοίκι τους εξαιτίας της έλλειψης μαθητών, δεν είναι στη ροή της Συμπαντικής ενέργειας. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα μαθήματα που προσφέρουν δεν είναι γνήσια. Συνήθως σημαίνει ότι έχουν ήδη περάσει τη γέφυρα και έχουν απομακρυνθεί τόσο πολύ από την υπόλοιπη συλλογικότητα που δε μπορούν να βρουν την υποστήριξη που χρειάζονται. Παίξτε καλά μαζί. Σας εν-θυμίζουμε ότι η γνώση ακόμη και των πιο βαθιά πνευματικών μαθημάτων είναι άχρηστη μέχρι να βρείτε τη χρήση αυτών των πληροφοριών στην καθημερινή σας εμπειρία. Το να μάθεις να βαδίζεις με το Πνεύμα κοντά σου σε κάθε βήμα σου περιλαμβάνει να χρησιμοποιείς αυτές τις πληροφορίες σε όλες τις πλευρές της ζωής σου. Αυτή είναι η ισορροπία για την οποία μιλάμε.

Υπάρχουν πολλοί δάσκαλοι- θεραπευτές μέσα σ’ αυτή την οικογένεια. Το να ισορροπήσετε θα είναι ένας πολύ καθοριστικός παράγοντας στη δουλειά στην οποία θα υποστηριχτείτε. Χωρίς την υποστήριξη, οι περισσότεροι δεν θα είναι ικανοί να ολοκληρώσουν τη δουλειά την οποία έχουν αναλάβει να κάνουν. Η υποστήριξη έρχεται μόνο με την ευθυγράμμιση με τη ροή της υψηλότερης Συμπαντικής Ενέργειας καθώς ρέει μέσα σ’ όλα τα πράγματα. Αυτή η ροή μπορεί εύκολα να χαρτογραφηθεί όταν τη δούμε σαν καθαρή ενέργεια. Ακολουθείστε την ενέργεια και δείτε την κατεύθυνση, ρέει φυσικά. Τότε, βάζοντας τον εαυτό σας μέσα σ’ αυτή τη ροή θα φέρει εύκολα την υποστήριξη που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε τη Δουλειά του Φωτός που έχετε επιλεχθεί να κάνετε.

Κινείστε γοργά προς την πέμπτη διάσταση. Εκεί η έκφραση του παιχνιδιού θα είναι τελείως διαφορετική απ’ αυτή της τρίτης διάστασης. Αυτοί που έρχονται σαν μαθητές, σας πλησιάζουν γιατί βλέπουν το φως σας και θέλουν να φωτιστούν κι εκείνοι. Καθώς σας ζητάνε να μοιραστείτε το φως σας, δείξτε τους το δικό τους φως και διδάξτε τους πώς να το έχουν πάντα αναμμένο. Δείξτε τους τον τρόπο να το κρατάνε έτσι που πολλοί να μπορούν να δουν το φως τους. Αντισταθείτε στην παρόρμησή σας να βάλετε πάνω τους τις δικές σας προσδοκίες και τιμείστε πάντα τις δικές τους αποφάσεις. Αν και την προσφέρουν ελεύθερα, μην πάρετε τη δύναμή τους. Αντί γι αυτό, μάθετέ τους να βαδίζουν με τη δική τους δύναμη.

Προσφέρετέ τους χώρο να θεραπεύσουν τον εαυτό τους, και κάντε τους υπεύθυνους για τη δική τους θεραπεία. Ελευθερώστε τους έτσι ώστε να βρούνε τη δική τους γεύση ελευθερίας καθώς περνάει μέσα απ’ αυτούς. Αυτές οι πράξεις μιμούνται ακριβώς τη φυσική ροή της Συμπαντικής Ενέργειας και θα φέρουν τα πάντα σε ισορροπία.

Καθώς όλο και περισσότερη ενέργεια ρέει, υπάρχει περισσότερη ενέργεια διαθέσιμη για τον καθένα. Μέσα από τα μάτια της πολικότητας νομίζετε ότι μπαίνοντας στην ενέργεια θα καταλήξει να υπάρχει λιγότερη ενέργεια. Σας θυμίζουμε ότι μετακινείστε από ένα πεδίο πολικότητας σε ένα πεδίο ενωμένης συνειδητότητας. Μέσα απ’ αυτή την καινούργια προοπτική είναι φανερό ότι περισσότερη ενέργεια θα είναι διαθέσιμη σε όλους εξαιτίας της αυξημένης ροής προς όλες τις κατευθύνσεις. Συνεπώς πρέπει να καταλάβετε ότι υπάρχει χώρος για όλες τις εκφράσεις ενέργειας. Υπάρχει μόνο μια αλήθεια και είστε όλοι σας διαφορετικές πτυχές αυτής της αλήθειας. Είστε όλοι κομμάτια του συνόλου και κανείς δεν υπάρχει χωρίς τους άλλους. Δεν είστε μόνοι. Επιτρέψτε στον καθένα να βρει τη δική του αλήθεια καθώς αυτή περνάει μέσα τους. Μην αισθάνεστε απειλή από τη φαινομενική αντίθεση με τα πιστεύω σας ή τη δική σας πτυχή της αλήθειας. Όλα ισχύουν και φέρουν μέρη του συνόλου. Πάρτε αυτό που συνηχεί από το καθένα τους και αφήστε τα υπόλοιπα χωρίς κριτική. Αυτή είναι η πρακτική της διάκρισης και ένα εργαλείο που συχνά θα χρησιμοποιείτε στην άλλη πλευρά της γέφυρας. Όσο περισσότερο λάμπει, τόσο πιο φωτεινό γίνεται το φως.

Πολλοί αφυπνίζονται με τις συναρπαστικές προοπτικές του δικού τους σχεδίου Β μόνο και μόνο για να δουν ότι κρατάνε στα χέρια τους το σενάριο που είχαν φτιάξει στο σχέδιο Α. Σ’ αυτό το κομβικό σημείο κάποιοι διαλέγουν να αγνοήσουν τα πάντα και να ψάξουν για το σχέδιο Β τους. Είναι συχνά δύσκολο να κρατήσετε την ισορροπία σας με τέτοιες αντιδράσεις. Αν και υπάρχουν περιπτώσεις που αυτό είναι σωστό, σας λέμε ότι πολύ συχνά επίσης έχετε τους σπόρους του σχεδίου Β σας εκεί ακριβώς που τόσο προσεκτικά έχετε τοποθετήσει τον εαυτό σας. Δεν υπάρχει καμία κριτική για τις αποφάσεις σας εκτός από το να σας πούμε ότι συχνά δεν φέρνουν τα αποτελέσματα τα οποία είχατε ζητήσει. Θα θέλαμε να φυτέψουμε έναν σπόρο εδώ, ότι το να έχετε αυτό που αγαπάτε, είναι ο υψηλότερος στόχος. Μέσα στην αναζήτηση υπάρχουν κι άλλες δυνατότητες τις οποίες ίσως να μην αντιλαμβάνεστε. Μπορείτε να διαλέξετε να έχετε ό,τι αγαπάτε ή μπορείτε να διαλέξετε ν’ αγαπάτε ότι ήδη έχετε. Σας προσφέρουμε απλά επιλογές για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τον πιο αποδοτικό τρόπο να βρείτε την ισορροπία μέσα σας.

Η ιδέα πίσω από το παιχνίδι ελεύθερης επιλογής ήταν να επιτρέψει στο άπειρο να δει τον εαυτό του μέσα από την έκφραση του πεπερασμένου. Αυτό επιτεύχθηκε μέσα από πολλές υπορουτίνες στην αρένα του παιχνιδιού. Πολλά σενάρια παίχτηκαν για να επιτευχθεί η ισορροπία που χρειαζόταν για να μετακινηθεί η ανθρώπινη συλλογικότητα στα υψηλότερα επίπεδα δόνησης. Για να επιτευχθεί το επίπεδο δόνησης που είναι τώρα στον πλανήτη, πολλές εναλλακτικές εξερευνήθηκαν. Για να τονίσουμε αυτό το σημείο θα μιλήσουμε για μια που ήταν πολύ καθοριστική για την εξέλιξή σας. Αν κοιτάξετε τις Ανατολικές θρησκείες και τις κοινωνίες του πλανήτη σας, θα δείτε ότι αυτό ήταν μια προσπάθεια να βασίσετε την εμπειρία σας εντελώς στα πλαίσια της πνευματικότητας. Από την προοπτική της ενέργειας, βλέπουμε ότι αυτό που ονομάζετε πνευματικότητα είναι καθετί φυσικής μορφής.Αυτό το πείραμα πρόσφερε πολλές πληροφορίες και επίσης έδειξε ότι η εξισορρόπηση ανάμεσα στο πνευματικό και το υλικό πρέπει να παραμείνει έτσι ώστε να ενσωματώνεται η ενέργεια. Η πνευματικότητα από μόνη της μπορεί να είναι τόσο εκτός ισορροπίας όσο κι ένας που βασίζει την ύπαρξή του αποκλειστικά στις απολαύσεις του φυσικού σώματος. Κανένα από τα δύο δεν φέρνει πληρότητα όταν είναι διαχωρισμένα. Εξισορροπείστε το να είστε άνθρωποι από τη μια μεριά της ζυγαριάς με την πνευματικότητα στην άλλη μεριά. Βρείτε την ισορροπία με το ανακατέψετε το μυστηριώδες με το καθημερινό και δείτε τη μαγεία να ξεκινά.

Η νέα ενέργεια σαρώνει την αρένα του παιχνιδιού αλλάζοντας ήρεμα τα πάντα στο πέρασμά της. Το δεύτερο κύμα της ενέργειας είναι τώρα στη θέση του και αφομοιώνεται στις ζωές μας. Τώρα δέχεστε τη δύναμή σας και βαδίζετε μ’ αυτή τη δύναμη κάθε στιγμή όντας πνεύμα μέσα στις φούσκες βιολογίας σας. Το να αναλαμβάνετε τη δύναμή σας ενώ βρίσκεστε στην αρένα του παιχνιδιού χρειάζεται κάποιες ρυθμίσεις. Γι αυτόν τον λόγο σας ενθαρρύνουμε να επικεντρώσετε την ενέργειά σας σταθερά μέσα στον εαυτό σας. Η πρώτη νύξη ισορροπίας είναι όταν το τρίγωνο που στέκεται σ’ ένα σημείο βρίσκει το δικό του κέντρο βαρύτητας. Ανακαλύψτε ότι είστε το κέντρο του δικού σας Σύμπαντος. Αυτό μιμείται τη Συμπαντική Ενέργεια και σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τη δύναμή σας για το υψηλότερο καλό όλων. Το να έχετε το κουράγιο να βάζετε τον εαυτό σας μπροστά σε όλα, θα ανοίξει το δρόμο για την έκφραση της σύνδεσής σας με όλα τα άλλα πράγματα. Σας λέμε ότι αυτό που θα βρείτε είναι ότι εστιάζοντας στην δική σας ενέργεια θα σας επιτρέψει να αξιοποιήσετε τη ροή της Συμπαντικής Ενέργειας. Βάλτε τον εαυτό σας μπροστά σε όλες τις περιστάσεις και μιμηθείτε έτσι τη Συμπαντική ροή. Αυτό θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε με τους άλλους περισσότερο απ’ ότι θα θεωρούσατε ποτέ δυνατόν.

Επιδιώξτε να εξισορροπήσετε το κέντρο της δικής σας ενέργειας με τη σύνδεση με όλα τα πράγματα. Αυτό θα σας παρέχει την ισορροπία που χρειάζεστε για να περάσετε άνετα τη γέφυρα. Αυτό θα ανεβάσει τη συλλογική δόνηση του όλου καθώς σας προετοιμάζει να κρατάτε όλη σας τη δύναμη ενώ είστε ακόμη σε ανθρώπινη μορφή. Οι επιστήμονές σας είναι έτοιμοι ν’ ανακαλύψουν την αλήθεια για τη σύνδεσή σας με το όλον. Η μετακίνηση στο πεδίο της ενότητας θα είναι πολύ ισχυρή. Το να βρείτε το κέντρο σας καθώς βρίσκετε τη σύνδεσή σας με την ενότητα, θα σας επιστρέψει τη δύναμή σας μ’ ένα τρόπο που δε μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε μέσα στην αρένα του παιχνιδιού.

Έχετε αντιληφθεί τις πολλές αλλαγές που συμβαίνουν στην αρένα του παιχνιδιού σαν αποτέλεσμα της αφύπνισής σας. Στο τελευταίο λεπτό της αρένας του παιχνιδιού, πήρατε τον έλεγχο και αλλάξατε το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Κάνατε καλά. Τώρα θα αρχίσουμε να σας λέμε κάποιες από τις αλλαγές που θα έρθουν σε μεγαλύτερη κλίμακα. Εσείς, μέσα στην αρένα του παιχνιδιού στέκεστε στο κατώφλι της μεγάλης αλλαγής καθώς μπαίνετε στο επόμενο στάδιο της ύπαρξής σας. Καθετί στον κόσμο σας θα μετακινείται σε καινούργια επίπεδα. Το φυσικό σας σώμα θα εξελίσσεται. Θα ενωθείτε ξανά με τον Ανώτερο Εαυτό σας και μέσω αυτής της σύνδεσης, θα γίνετε ένα με το όλον.

Η ίδια η Γη θα αλλάξει για να εξυπηρετεί καλύτερα το συλλογικό όλον. Η αντίληψή σας για τον χρόνο θα μετακινηθεί σε μια υψηλότερη κατανόηση και νέα φυσικά σώματα θα σας επιτρέψουν να χρησιμοποιείτε την ενέργεια με τέτοιο τρόπο που ακόμη δε μπορείτε να καταλάβετε. Καθετί στον κόσμο σας είναι στη διαδικασία ν’ αλλάξει για να εξυπηρετεί την ενέργεια που έχετε αρχίσει να αφομοιώνετε. Αυτά είναι μεγάλα επιτεύγματα στην ανθρώπινη ιστορία, αλλά σε σύγκριση μ’ αυτά που πρόκειται να σας πούμε, είναι μόνο μια μικρή πτυχή στην δομή του Σύμπαντος.

Σε μια μεγαλύτερη κλίμακα υπάρχουν αλλαγές που έχουν τεθεί σε κίνηση μέσα στο Όλα Όσα Είναι. Αυτό θα είναι σα μια διαδικασία γέννησης. Το μέγεθος αυτής της γέννησης που έρχεται θα συμπεριλάβει όλες τις πτυχές της δημιουργίας. Τίποτα απ’ όσα έχετε δει δεν ισοδυναμεί με το γεγονός που εσείς είχατε ονομάσει Big Bang. Οι αλλαγές που γίνονται τώρα θα συμπεριλάβουν όλες τις πλευρές του πέπλου, όπως το ξέρετε. Πρόκειται να συμβεί κάτι υπέροχο σε τέτοιο μέγεθος που δεν μπορεί να περιγραφεί με τους περιορισμένους λεκτικούς σας όρους. Οι λέξεις που χρησιμοποιείτε για να επικοινωνείτε στην αρένα του παιχνιδιού δεν περιλαμβάνουν ιδέες τόσο μεγάλες. Αν η κατεύθυνση προς την εξέλιξη συνεχίσει , όλα όσα υπάρχουν θα αλλάξουν σε υψηλότερο επίπεδο. Σας λέμε ότι όταν δημιουργήσετε τη δική σας εκδοχή του Παραδείσου επί της Γης, αυτό θα επιτρέψει και σ’ άλλους να δημιουργήσουν τον δικό τους. Ο ένας μετά τον άλλον, μέχρι να επιτευχθεί η κρίσιμη μάζα. Σ’ αυτό το σημείο ο Παράδεισος επί της Γης γίνεται πραγματικότητα. Σας λέμε ότι τώρα η κρίσιμη μάζα είναι συνδεδεμένη με το Όλα Όσα Είναι. Αυτός είναι και ο λόγος που υπάρχει τόσο ενδιαφέρον για τις πράξεις σας στην αρένα του παιχνιδιού της ελεύθερης επιλογής. Αν μπορούσατε να δείτε ό,τι βλέπουμε  εμείς για ένα λεπτό, θα καταλαβαίνατε και θα αναλαμβάνατε τη δύναμή σας χωρίς να διστάσετε λεπτό.

Αν μπορούσαμε ν’ αλλάξουμε το σημείο της αντίληψής σας έστω και για ένα λεπτό για να μπορέσετε να δείτε καθαρά, θα είχαμε καταφέρει πολλά. Κοιτάτε το γείτονά σας και βλέπετε τις διαφορές σας σαν λόγο για καυγά. Η αντίληψή σας για το γείτονά σας θα άλλαζε γρήγορα αν βρισκόσασταν και οι δυο στη μέση μιας φωτιάς στο δάσος που απειλούσε και των δύο σας τα σπίτια. Και οι δυο θα μπορούσατε γρήγορα να δείτε τις ενεργειακές χορδές που σας ενώνουν και θα είχατε γρήγορα βοηθήσει ο ένας τον άλλον. Με τον ίδιο τρόπο κοιτάτε μια γειτονική χώρα και βλέπετε τις διαφορές στα πιστεύω σαν δικαιολογία για να αλληλοσκοτωθείτε. Οι αντιλήψεις σας γρήγορα θ’ άλλαζαν αν σας είχε επιτεθεί μια φυλή από άλλον πλανήτη. Γι’ άλλη μια φορά θα μπορούσατε να δείτε τις χορδές που σας συνδέουν και να ενωθείτε. Σας ζητάμε να διαλέγετε με προσοχή το σημείο της αντίληψής σας σε σχέση με όλα όσα είναι γύρω σας. Ηγηθείτε σαν παράδειγμα κι όχι με τη βία γιατί αυτός είναι ο τρόπος της Συμπαντικής Ενέργειας. Διαλέξτε ένα σημείο αντίληψης που θα σας επιτρέπει να ενωθείτε με όσους βρίσκονται γύρω σας. Παίρνοντας δύναμη από αυτή τη σύνδεση θα δυναμώσουν όλοι και θα βοηθηθούν ώστε να διατηρήσουν την ισορροπία τους.

Σας λέμε ότι οι πράξεις σας στην αρένα του παιχνιδιού της ελεύθερης επιλογής έχουν κάνει όλες αυτές τις αλλαγές δυνατές. Η μέγιστη ιστορία θα είναι η ιστορία του πώς αυτό έγινε. Τα χρώματά σας θ’ αντανακλούν το ότι ήσασταν παίκτες σ’ αυτήν την αρένα του παιχνιδιού. Ο πλανήτης Γη θα γίνει ένα μέρος για αξιωματούχους και ιστορικούς για να δουν τον τόπο που όλα ξεκίνησαν. Θα είναι η βιβλιοθήκη γι’ αυτούς που διάλεξαν να μιμηθούν το μεγάλο παιχνίδι. Η αρένα του παιχνιδιού του πλανήτη Γη θα είναι Φάρος Φωτός που θα έλκει αυτούς που διαλέγουν πρόοδο, γιατί εδώ θα είναι το μέρος που όλα άρχισαν. Αυτή είναι η αληθινή σας κληρονομιά. Αυτό είναι που έχετε έρθει εδώ να εν-θυμηθείτε. Εσείς είστε αυτοί που ζητήσατε να παίξετε το παιχνίδι με το πέπλο που δεν σας επέτρεπε να θυμάστε την μεγαλοπρέπειά σας. Συμφωνήσατε να παίξετε το παιχνίδι μέχρι το επόμενο επίπεδο. Σας τιμάμε και σας αγαπάμε πολύ περισσότερο απ’ όσο μπορείτε να καταλάβετε. Παρακαλούμε να εν-θυμάστε πως δεν είστε μόνοι. Οι δάσκαλοι της αρένας του παιχνιδιού αφυπνίζονται. Καθώς καθένας από σας ανοίγει τα μάτια του από τον ύπνο, εμείς θα είμαστε εκεί με τον ευγενικό χαιρετισμό……Καλώς ήρθατε στην Εστία.

Με τη μεγαλύτερη τιμή και αγάπη σας ζητάμε να φέρεστε ο ένας στον άλλο με σεβασμό, να φροντίζετε μεταξύ σας και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση: Βίκυ Ριζοπούλου

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!