Ιούλιος 2020

Διαστασιακή Συγχώνευση

Χαιρετισμούς, αγαπημένοι μας.

Είμαι ο Επιστήμονας της Καρδιάς κι έρχομαι σήμερα με καλά νέα για τη Γη. Γίνονται πολλές αλλαγές, όπως έχετε δει τους τελευταίους μήνες και χρόνια. Έχει συσσωρευτεί μια αρκετά μεγάλη ποσότητα ενέργειας κι έχει συγκεντρωθεί σε έναν πολύ μικρό χώρο. Το αποτέλεσμα είναι να συμβαίνουν καθημερινά πάρα πολλά πράγματα. Πολλά σημαντικά πράγματα συμβαίνουν αυτή τη στιγμή, το ένα μετά το άλλο. Μερικές φορές είναι δύσκολο να τα ακολουθήσετε και να καταλάβετε πού βρίσκεστε και ποιο είναι το πιο σημαντικό πράγμα για να το παρακολουθήσετε.

1η Χρονική Μετατόπιση

Θα σας πούμε κάτι πολύ σημαντικό. Πριν από περίπου τέσσερα χρόνια αναφέραμε κάτι που συνέβαινε στο κέντρο του Γαλαξία. Στην καρδιά του βρίσκεται μια μαύρη τρύπα, η οποία ουσιαστικά τον δημιούργησε. Όταν τρεφόταν, τραβούσε τους πλανήτες που υπήρχαν γύρω της, αφήνοντας μια υπέροχη σπείρα στο μέρος που ονομάζετε Γαλαξία. Υπάρχουν πάρα πολλοί πλανήτες με ζωή στον Γαλαξία σας. Αυτό θα το ανακαλύψετε κάποια στιγμή επειδή θα ανακαλύψετε τρόπους επικοινωνίας έξω από τη χρονική ροή. Στο μέλλον θα παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες γι’ αυτό. Πριν από τέσσερα χρόνια, ο Γαλαξίας άρχισε να αλλάζει την ενέργειά του. Η μαύρη τρύπα στην καρδιά του άρχισε να τρέφεται πολύ αργά, έλκοντας ύλη. Δεν τραβούσε απλά πλανήτες πίσω της αλλά ουσιαστικά τους τραβούσε μέσα της. Κι αυτή η ενέργεια άλλαξε τον χρόνο όχι μόνο για τη Γη αλλά για τα πάντα στον Γαλαξία σας και παραπέρα. Υπάρχουν άλλοι γαλαξίες συνδεδεμένοι με τον δικό σας σε άλλες διαστάσεις. Η αλλαγή στον χρόνο προκάλεσε μεγάλες αλλαγές στη ζωή σας και δημιούργησε τις τέλειες συνθήκες για μια διαστασιακή συγχώνευση. Αν κοιτάξετε στα γεγονότα που συμβαίνουν συλλογικά, θα δείτε πως ένα υψηλότερο επίπεδο παίρνει τη θέση του. Είναι μια αντανάκλαση της θηλυκής ενέργειας που αναδύεται, κάτι που αποτελεί μια συνθήκη για τη διαστασιακή συγχώνευση.

Μια από τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι είναι πως πολλά από τα “συστήματά” σας δεν γνωρίζουν πως η δόνησή σας έχει ανυψωθεί. Αυτά τα συστήματα πιέζονται τώρα που η θηλυκή ενέργεια αναδύεται. Η Μερλία θα σας μιλήσει σύντομα γι’ αυτό, επειδή αποτελεί μέρος της διαδικασίας εξειδίκευσης. Σε πολύ σύντομο διάστημα οι ανθρώπινες αξίες έχουν αναδυθεί και η θηλυκή ενέργεια δεν είναι πλέον πρόθυμη να ανεχθεί πολλούς από τους παλιούς τρόπους. Η αλλαγή είναι μπροστά σας. Καλώς ορίσατε στην εποχή της εξειδίκευσης.

Η Ώθηση για Αλλαγή

Πολλοί από εσάς εδώ στη Γη βιώνετε αυτόν τον ιό, ο οποίος σε κάποιες χώρες είναι μερικώς τιθασευμένος. Έρχονται δύο ακόμα κύματα αυτού του ιού αλλά η δουλειά πολλών εργατών του φωτός το έχει κάνει αυτό λιγότερο προβληματικό. Θα γίνει περισσότερη δουλειά πάνω σ’ αυτό πριν φτάσουν τα επόμενα κύματα.

Εν τω μεταξύ βρίσκεστε ακόμα στο πρώτο κύμα του ιού, όπου κι αν ζείτε. Και φυσικά, συγκεκριμένες περιοχές έχουν μεγάλες δυσκολίες μ’ αυτόν. Πολλές περιοχές είναι ελλιπώς προετοιμασμένες κι έχουν απίστευτες δυσκολίες, με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλοί θάνατοι. Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε γι’ αυτό, συμπερι