Ιούλιος 2019

Συγχώνευση Χρονικών Συνεχειών

Χαιρετισμούς αγαπημένοι μας.

Είμαι ο εΜ. Έρχομαι σήμερα με μια υπέροχη ενέργεια. Η ανθρωπότητα εξελίσσεται με απίστευτους ρυθμούς. Σήμερα θα σας πούμε τι έπεται και ποια θα είναι η θέση σας. Αυτή τη στιγμή συμβαίνουν πάρα πολλά. Με την πάροδο του χρόνου το φυσικό σας σώμα θα αρχίσει να χάνει πυκνότητα και το πνεύμα σας θα αρχίσει να αναδύεται. Αυτό συμβαίνει πολύ φυσικά και με μεγάλη άνεση. Πρόκειται για μια απόλυτα φυσιολογική κατάσταση στην εξέλιξή σας και όχι κάτι που πρέπει να κάνετε. Είναι απλά η θέλησή σας να προχωρήσετε μπροστά και να εισέλθετε στις ενέργειες που έπονται. Πολύ πρόσφατα ανοίξαμε και το Εσαγιότο (*), το οποίο είναι ένας ασφαλής χώρος για να αρχίσετε να απλώνεστε ως πνεύματα. Είναι ένας χώρος στον οποίο μπορείτε να ορθώσετε το ανάστημά σας στη Γη και να απλωθείτε ως πνεύματα.

Μάθετε πρώτα να αναζωογονείτε το πνεύμα σας και μετά να ενδυναμώνετε τη διαδικασία της σύνδεσής σας με την Εστία, ενώ βρίσκεστε στη Γη. Αυτές οι διαδικασίες καθίστανται πολύ σημαντικές καθώς εισέρχεστε σε αυτό το νέο επίπεδο. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι που προετοιμάζουν το Εσαγιότο και εκτείνονται προς αυτό, δημιουργώντας το. Αυτό είναι κάτι που μπορούν να κάνουν όλοι, οπότε αρχίστε να το χρησιμοποιείτε με νέους τρόπους κι εμείς θα σας πούμε περισσότερα καθώς θα προχωράτε.

Συγχώνευση Χρονικών Συνεχειών

Θέλουμε να σας μιλήσουμε για τη συγχώνευση των χρονοδιαγραμμάτων που έρχεται. Η ανθρωπότητα βιώνει την ψευδαίσθηση του χρόνου, σε γραμμική μορφή. Ναι, είναι πολύ απλό. Τα πάντα στην δική σας πλευρά του πέπλου είναι πεπερασμένα, έχουν αρχή και τέλος. Στη δική μας πλευρά του πέπλου όμως, τα πάντα είναι απεριόριστα. Αυτά τα δύο δεν ταιριάζουν πολύ καλά και σας είναι δύσκολο να καταλάβετε αυτή την έννοια. Καταλάβετε τούτο όμως· καθώς δουλεύετε με τον χρόνο με γραμμικό τρόπο, δημιουργείτε αυτό που ονομάζεται χρονική συνέχεια.

Υπάρχουν κι άλλες χρονικές συνέχειες παράλληλες με τη δική σας. Οι πολλαπλές διαστάσεις δημιουργούν παρόμοιες χρονικές συνέχειες οι οποίες συνυπάρχουν προς όλες τις κατευθύνσεις. Δεν πηγαίνουν όλες προς την ίδια κατεύθυνση, αν και κάποιες διασταυρώνονται μερικές φορές. Αυτό γινόταν σπάνια στη Γη, μέχρι πρόσφατα. Όταν διασταυρώνονται δύο χρονικές συνέχειες, αφήνουν μόνιμα εντυπώματα και στις δύο χρονικές συνέχειες. Κάτι τέτοιο θα συμβεί αργότερα εφέτος, κατά τον Νοέμβριο, είναι όμως δύσκολο να δώσουμε μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Δεν θα είναι μια άμεση χρονική διασταύρωση αλλά μια σταδιακή συγχώνευση και οι χρονικές περίοδοι θα παραμείνουν μαζί πολύ περισσότερο από όσο θα γινόταν σε μια κάθετη διασταύρωση. Αυτή η συγχώνευση θα φτάσει στην κορύφωσή της στις 23 Νοεμβρίου 2019, οπότε σας ενθαρρύνουμε να γιορτάσετε εκείνη την ημερομηνία, καθώς η σύνδεση που έχετε από καρδιάς τραβά τις δύο χρονικές συνέχειες πιο κοντά τη μια στην άλλη.

Μια Νέα Ισορροπία

Αυτή η συγχώνευση φέρνει την ευκαιρία να επανεκκινήσετε την ενεργειακή ισορροπία του παιχνιδιού σας. Οι ιστορίες του βασιλιά Αρθούρου, του Κάμελοτ και του Μέρλιν ήταν σε κάποια άλλη διάσταση του χωροχρόνου που διασταυρώθηκε με τη δική σας, αφήνοντας πίσω μια ιστορία που λέγεται εδώ και πολλές γενιές. Υπήρξαν σε μια χρονική στιγμή που λάμβανε χώρα παράλληλα με τη δική σας, συντονισμένη με τη δική σας διστασιακή χρονική συνέχεια. Αυτό που συμβαίνει είναι ότι μερικές φορές υπάρχει μια διαρροή από τη μια στην άλλη. Όμως, αυτό που συνέβη σε εκείνη την περίπτωση είναι ότι εκείνες οι χρονικές συνέχεις διασταυρώθηκαν πραγματικά κι άφησαν εντυπώματα το οποία συνεχίζουν. Αυτή δεν ήταν η μοναδική διασταύρωση που άλλαξε τον κόσμο σας. Πολλά από τα σημαντικά γεγονότα στην ιστορία σας ήταν στην πραγματικότητα χρονικές διασταυρώσεις και στις οποίες εμφανίστηκε μια μοναδική και υπέροχη ενέργεια. Αυτές οι διασταυρώσεις άφησαν τεράστια εντυπώματα κι έθεσαν νέες κατευθύνσεις, ενέργειες και ευκαιρίες για ολόκληρη την ανθρωπότητα να προχωρήσει μπροστά.

Θηλυκή Ισορροπία

Τι θα φέρει λοιπόν αυτή η συγχώνευση; Σας λέμε αγαπημένοι μας πως υπάρχει ένα νέο υπόδειγμα για όλους τους ανθρώπους. Έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή, επειδή οι ακτίνες των θηλυκών ενεργειών πρόκειται να επιτύχουν μια νέα ισορροπία. Με τη δική σας βοήθεια και συγκέντρωση, αυτή η ισορροπία μπορεί να φτιάξει εντυπώματα στη δική σας χρονική συνέχεια αλλά και στην άλλη, γιατί με αυτή τη συγχώνευση η πόρτα ανοίγει. Αν η ανθρωπότητα μπορέσει να γειώσει αυτή την ενέργεια και το θηλυκό κομμάτι μπορέσει να βγει μπροστά, η πόρτα θα παραμείνει ανοιχτή και θα κυριαρχήσει μια νέα ισορροπία. Με όλες τις αλλαγές που θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν στον πλανήτη σας, βρίσκεστε σε μια πολύ καλή θέση για να το πάτε στο επόμενο επίπεδο. Σας προετοιμάζουμε γι’ αυτό. Δηλαδή πρόκειται να φύγετε από τη Γη ή να βγείτε συνειδητά από το σώμα σας; Όχι, πρόκειται για μια διαδικασία που θα γίνεται σταδιακά και που έχει ήδη ξεκινήσει.

Μια Εποχή Αυθεντίας

Μέχρι τότε θα υπάρχουν ευκαιρίες να γίνετε αυθεντίες σε οτιδήποτε αντιμετωπίσετε στη ζωή σας, κάτι που είναι εκπληκτικό. Αυτό σημαίνει πως όσα πράγματα στα οποία έχετε γίνει αυθεντίες, όχι μόνο ατομικά αλλά και συλλογικά, αποτελούν προβλήματα τα οποία δεν θα έχετε να αντιμετωπίσετε στο επόμενο επίπεδο της ενσάρκωσής σας. Θα δείτε επίσης ανθρώπους να ζουν την καθημερινότητά τους με μάτια πιο λαμπερά. Αυτό είναι το πνεύμα που αρχίζει να λάμπει μέσα από το πυκνό φυσικό σας σώμα με διαφορετικό τρόπο, με νέες δυνατότητες. Θα δείτε νέες ευκαιρίες για σύνδεση μεταξύ σας με αρμονία. Πιθανότατα όμως, το πιο σημαντικό είναι πως όταν θα συναντήσετε αυτή τη συγχώνευση, θα νιώσετε μια μετατόπιση της ενέργειας. Είναι συνηθισμένο για τους ανθρώπους να αισθάνονται αυτές τις μετατοπίσεις της ενέργειας και να ους κυριεύει ο φόβος. Αν συμβεί αυτό ή αν οι άνθρωποι δεν πετύχουν να αγκυρώσουν και να υιοθετήσουν τη νέα ενεργειακή ισορροπία, αυτή η πόρτα θα κλείσει. Ως συνήθως, η επικρατούσα τάξη αντιστέκεται στις αλλαγές και γι’ αυτό θα υπάρξει σημαντική αντίσταση. Ο φόβος είναι το αντίθετο της αγάπης και οι άνθρωποι συχνά ελέγχονται μέσω του φόβου. Παραμείνετε ψύχραιμοι και να εν-θυμάστε πως βρίσκεστε εδώ αυτή τη στιγμή, για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο. Λόγω αυτού του συντονισμού, δεν μπορείτε να δείτε όλα όσα συμβαίνουν αλλά το πνεύμα σας έχει πολύ πιο ευρεία οπτική, την οποία η ανθρωπότητα δεν μπορεί να δει ακόμα και η οποία θα σας καθοδηγήσει.

Ένας Μαγικός Χώρος

Σας έχουμε πει πως υπάρχει ένας χώρος που δημιουργείται, ο οποίος είναι απίστευτα μαγικός και που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε άνεση με τη νέα ισορροπία και να φέρετε περισσότερο από το πνεύμα σας. Ακόμα και οι αλληλεπιδράσεις που έχετε καθημερινά, αυτές δεν αποτελούν μέρος για να κρυφτείτε αλλά μια ευκαιρία να εξασκηθείτε στη μεταφορά περισσότερου φωτός. Καθώς επιστρέφετε στην πραγματικότητά σας, ουσιαστικά φέρετε περισσότερο φως και γίνεστε μέρος των αλλαγών. Η θηλυκή ενέργεια θα βρει τη δύναμη για να επιτύχει μια νέα ισορροπία. Όπως έχετε παρατηρήσει, ο διαχωρισμός μεταξύ των φύλων υποχωρεί, κάτι που είναι μέρος τής απομάκρυνσης από τη διττότητα.

Σας λέμε πως είμαστε απίστευτα υπερήφανοι με όσα έχετε κάνει. Αν κοιτάξετε στις ειδήσεις σας κι όπου συνηθίζατε να μετράτε τις δονήσεις ή την επιτυχία, θα παρατηρήσετε πως ίσως να μην προχωρούν προς την κατεύθυνση αυτή επειδή υπάρχει ακόμα μεγάλος διαχωρισμός και δαιμονοποίηση των εχθρών. Είναι πολύ πιο μεγάλο απ’ αυτό αγαπημένοι μας, οπότε μην τα ακούτε, γιατί αυτή είναι η ψευδαίσθηση του να είστε πεπερασμένα όντα. Θα σας δείξουμε τις δυνατότητες και θα σας επιστρέψουμε στην απεριόριστη ύπαρξη την οποία είχατε πάντα ως πνεύματα. Όταν διασταυρώνονται οι χρονικές συνέχειες, όχι μόνο τα εντυπώματα συνεχίζουν αλλά και εσείς ουσιαστικά νιώθετε πιο άνετα με την ψευδαίσθηση της χρονικής συνέχειας. Τώρα που εισήλθατε στην πέμπτη διάσταση, όλη αυτή η διαδικασία του γραμμικού χρόνου υποχωρεί ταχύτατα κι αυτό είναι υπέροχο. Με τη μεγαλύτερη τιμή όλων, σας χαιρετίζουμε με αυτό τον τρόπο, για να σας φέρουμε αυτές τις μικρές ενθυμίσεις από την Εστία. Σας ζητώ να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία και να παίζετε αυτό το παιχνίδι όμορφα μαζί.

Είμαι ο εΜ και σας αγαπώ πολύ.

Espavo

το γκρουπ

* Εσαγιότο: Κατά την εξήγηση που έδωσε το γκρουπ στον Steve Rother, το Εσαγιότο είναι ένας χώρος στο εσωτερικό μας άδυτο τον οποίο μπορούν να επισκεφθούν οι αφυπνισμένοι άνθρωποι, για πολλούς λόγους.  Πρόκειται για έναν δια-διαστασιακό χώρο που χρησιμοποιείται για θεραπεία, σύνδεση, αναζωογόνηση και για τη λήψη φωτός ανωτέρου επιπέδου και Πνευματικών Δεξιοτήτων και ο οποίος βρίσκεται έξω από το “Γήινο Matrix”.

Σε αυτή τη σφαίρα, οι κανόνες τής πυκνότητας δεν ισχύουν. Σε αυτή τη σφαίρα, οι δημιουργικές σας ικανότητες είναι οξυμένες, η ενέργειά σας έχει αποκατασταθεί, ο νους σας είναι καθαρός, το σώμα σας είναι αναζωογονημένο και, το πιο σημαντικό, η αίσθηση της ελπίδας και της ευτυχίας έχει αποκατασταθεί. Διαβάστε περισσότερα εδώ (στα αγγλικά): https://www.espavo.org/entering-esayoto-inter-dimensional-place/

Η λέξη Espavo είναι αρχαίος χαιρετισμός από τη Λεμουρία και σημαίνει “Σε ευχαριστώ που αναλαμβάνεις τη δύναμή σου”.

Μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!