Ιούλιος 2013

Η Επεκτεινόμενη Καρδιά
Προσγειωθήκατε!

 

Χαιρετισμούς από την Εστία αγαπημένοι μας. Είμαι ο Έλρα της Ρυθμικής Υπηρεσίας.

 

Μπορείτε να επιλέξετε να βρίσκεστε στην κορυφή του κόσμου, αν το θελήσετε. Μπορείτε να επιλέξετε πώς θέλετε να βλέπετε την ζωή, γιατί αυτή η νέα οπτική είναι σημαντική. Θα κάνω λίγο στην άκρη για να έρθει ο αδελφός μου, ο Φύλακας του Χρόνου, όμως ήρθα πρώτος να σας δώσω ένα χαμόγελο. Ορίστε… σας την έφερα, έτσι; Δεν θα μου χαμογελούσατε, αλλά σας την έφερα. Ξέρετε, μπορώ να το κάνω αυτό, όπως κι εσείς και είναι μέρος αυτών για τα οποία θα ακούτε όλο και περισσότερο. Καθώς αρχίζετε να μεταφέρετε το Φως, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να το χρησιμοποιήσετε. Τώρα αρχίζετε να ανακαλύπτετε τις νέες ενέργειες σ’ αυτή τη μεριά της πύλης και θα τις αγκυρώσετε με έναν νέο τρόπο. Θα κάνω στην άκρη και θα αφήσω τον αδελφό μου να έρθει, θέλει να σας δώσει κάποιες σημαντικές έννοιες. Να ξέρετε πως σας αγαπάω και κάθε φορά που γίνεστε πολύ σοβαροί, εγώ είμαι αυτός που σας γαργαλάει και σας υπενθυμίζει πως παίζετε ένα παιχνίδι. Θα πρέπει να διασκεδάζετε και αν δεν το κάνετε, θα έρχομαι για να σας το εν-θυμίζω.

 

Χαιρετισμούς από την Εστία. Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου.

Σήμερα είναι μα μαγική μέρα. Περάσατε μια ενεργειακή διαχωριστική γραμμή, η οποία θα επιτρέψει στους περισσότερους ανθρώπους να αρχίσουν να αγκυρώνουν τη νέα ενέργεια σ’ αυτή την πλευρά της πύλης. Αυτό αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τους περισσότερους από εσάς. Νιώσατε τις διαφορές στον χρόνο. Περάσατε από τον συμπιεσμένο χρόνο στον διευρυμένο χρόνο, αλλά απλά δεν μπορείτε να το συλλάβετε ακόμα. Καταλαβαίνετε την διαφορά, αλλά δεν μπορείτε να περιγράψετε τις αλλαγές ή τις διαφορές που συμβαίνουν παγκοσμίως σε όλους τους ανθρώπους. Τώρα μπορείτε να αρχίσετε να το αλλάζετε.

Προβολή ενός Κόσμου Σκιών

Υπήρχε το πρώτο τετράμηνο που έπρεπε να ολοκληρωθεί. Δεν τολμούσαμε να σας μιλήσουμε γι’ αυτό μέχρι τις 31 Μαρτίου. Μετά τον τρίτο μήνα, μπορούσαμε να αρχίσουμε να το προσδιορίζουμε, γιατί έπρεπε να το χωνέψετε. Αν σας φέρουμε μια πληροφόρηση πολύ νωρίς, μπορεί να εμποδίσουμε την πρόοδό σας αντί να την βοηθήσουμε. Γι’ αυτό, η γνωστοποίηση της πληροφόρησης και η χρονική στιγμή έχουν μεγάλη σημασία για όλους τους ανθρώπους τώρα. Αυτή είναι η δουλειά μου γιατί είμαι ο Φύλακας του Χρόνου. Εγώ είμαι αυτούς που χαμηλώνει το δάχτυλό του όταν η ανθρωπότητα είναι έτοιμη να δεχθεί νέα πληροφόρηση. Σας λέμε, αγαπημένοι μας, πως περάσατε ένα κρίσιμο σημείο. Είχε να κάνει με το πέρασμα του χρόνου μετά την πύλη και τώρα βρίσκεστε στο δεύτερο τετράμηνο. Αυτό σας επιτρέπει να αγκυρώνετε τις καρδιές σας, εκεί που προηγουμένως η ενέργειά σας ήταν αγκυρωμένη στο φυσικό σας σώμα. Ψάχνατε στον κόσμο των σκιών τον οποίο προβάλλατε, επειδή γνωρίζατε πως η ενέργεια θα ήταν διαφορετική. Συνειδητοποιήσατε πως όλα θα άλλαζαν τη στιγμή που προχωρήσατε και τον προβάλλατε στις προσδοκίες σας, στα συστήματα πεποίθησής σας και στην καθημερινότητά σας, ώστε όλα να φαίνονται ίδια. Οι περισσότεροι που διαβάζετε το μήνυμα τώρα βρίσκεστε σε πολύ υψηλή δόνηση και αρχίζετε να βλέπετε μέσα από τα σύννεφα. Βλέπετε μέσα από την ψευδαίσθηση και την κενότητά της και αυτό σας δυσαρεστεί. Αυτή είναι μεγάλη πρόκληση για τους περισσότερους από εσάς επειδή αρχίζετε να βλέπετε την πραγματικότητα και όχι το όνειρο. Ήταν δύσκολο για εσάς, γι’ αυτό και ψάχνατε παντού στα διαφορετικά κομμάτια του μυαλού σας για να βρείτε την σωστή οπτική. Οι περισσότεροι έχετε δοκιμάσει όλες τις νέες ιδέες και οπτικές αυτό το διάστημα. Αυτό ήταν θαυμάσιο, αλλά τώρα θα αγκυρώσουμε την καρδιά σας, γιατί αυτό το κομμάτι δεν έχει ακόμα γειωθεί. Σας λέμε, αγαπημένοι μας, πως γι’ αυτό νιώθατε τόσο απόμακροι και αντιμετωπίζατε προκλήσεις κατά καιρούς.

Όταν φύγατε από την Εστία, πολλοί σημαδευτήκατε με έναν τρόπο τον οποίο κουβαλάτε σε όλη σας την ζωή. Πολλοί ήρθατε στο τραπέζι με όλες τις ιδέες σας και είπατε, “Θα μπω. Θα ζήσω μια ζωή στην πλανήτη Γη και θα κάνω συμβόλαια και διάφορες δουλειές για να διασφαλίσω πως θα προσφέρω το δικό μου κομμάτι του Θεού στον πλανήτη Γη στην νέα ενέργεια”. Τοποθετήσατε όλες τις δυνατότητες. Θέσατε τα πάντα σε κίνηση, ένα όμως πράγμα που οι περισσότεροι δεν περιμένατε ήταν ένα μεγάλο άγχος του αποχωρισμού. Μόλις βρεθήκατε στον πλανήτη Γη μέσα σε μια φούσκα βιολογίας, θυμόσαστε ακόμα την Εστία. Αν και δεν μπορούσατε να το δικαιολογήσετε αυτό στο μυαλό σας, η καρδιά σας γνώριζε τον δρόμο για την Εστία και θυμάται πάντα να μην σας απομακρύνει από κοντά της. Πολλοί από εσάς βιώνετε τέτοιο μεγάλο άγχος του αποχωρισμού από την Εστία, που περάσατε μεγάλο μέρος από την ζωή σας προσπαθώντας να θεραπεύσετε αυτή την ουλή, προσπαθώντας να επαν-ενωθείτε με το κομμάτι του εαυτού σας που σας λείπει. Τώρα σας λέμε πως είναι δυνατόν να αγκυρώσετε την καρδιά σας με νέους τρόπους. Και αυτό που θα βρείτε θα είναι ότι αυτό έχει παγκόσμια επίδραση. Πάντα θεωρούσατε τους εαυτούς σας ως τέλεια, ολοκληρωμένα όντα μέσα στον εαυτό που είσαστε. Σας λέμε όμως επίσης πως καθώς προχωράτε, είσαστε συνδεδεμένοι με κάθε άλλο ον, με κάθε χορταράκι και κάθε φύλλο. Είναι κομμάτια σας με κάποιον τρόπο. Τώρα θα έχετε την ευκαιρία να γειώσετε την καρδιά σας σε αυτή την πλευρά της πύλης. Καθώς θα έχετε αυτή την ευκαιρία, θα μπορείτε να ζείτε στην ενέργεια της καρδιάς σας πολύ περισσότερο απ’ όσο νομίζατε πως ήταν δυνατόν.

Νέες Ανάγκες του Φυσικού Σώματος

Σας λέμε πως για μερικούς από εσάς αυτό θα είναι άβολο, γιατί οι περισσότεροι δεν γνωρίζετε πώς να ανοίγετε τόσο την καρδιά σας. Όσο περισσότερο το κάνετε, τόσο περισσότερο θα νιώθετε πως όταν θα μπορείτε να αναγνωρίζετε το Φως στους άλλους, θα βοηθάτε ώστε να το φέρνουν στην επιφάνεια. Αυτή είναι η σύνδεση με την οποία θα γειωθείτε όλοι σας. Μεταφέρετε περισσότερο Φως απ’ όσο μεταφέρατε ποτέ πριν. Έχετε περισσότερη ενέργεια στο φυσικό σας σώμα από ποτέ. Η γείωσή σας είχε πάντα να κάνει με το φυσικό σας σώμα, αλλά ανέλαβε το Πνεύμα σας και γι’ αυτό το φυσικό σώμα χρειάζεται να γειώνεται τακτικά. Τι είναι η γείωση; Είναι τα πάντα, από το να πίνετε νερό και να ταΐζετε και να φροντίζετε το σώμα σας – α, ναι, και το σεξ φυσικά. Τα πάντα στην Γη είναι μέρος της διαδικασίας γείωσης, αλλά τώρα το Πνεύμα σας χρειάζεται γείωση επίσης. Μεταφέρετε περισσότερο Φως από ποτέ και έχετε νέες ανάγκες για το φυσικό σας σώμα και αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει τόσο μεγάλο ενδιαφέρον για να βοηθήσετε στις φυσικές αλλαγές. Καθώς αρχίζετε και ευθυγραμμίζετε την ενέργειά σας, ευθυγραμμίζεται με το Πνεύμα σας αυτόματα, κάτι που σας επιτρέπει να μεταφέρετε και να είσαστε υπεύθυνοι από την πλευρά του Πνεύματος και όχι του ανθρώπου. Τώρα που μιλάτε για ζωή στην πολυδιαστασιακότητα, όλη η τελειότητά σας βρίσκεται εδώ ταυτόχρονα όπου μπορείτε να καλέσετε τον ανώτερο εαυτό σας. Αυτός είναι ο τέλειος εσείς, αλλά ζείτε σε έναν ατελή πλανήτη. Αν κρατούσατε την τελειότητα της Εστίας, δεν θα μπορούσατε να παίξετε το παιχνίδι. Έχετε τεράστιες δυσκολίες και είδαμε πολλές απ’ αυτές να σας έρχονται. Βρίσκεστε εδώ, τώρα, για να το πραγματοποιήσετε.

Μερικοί από εσάς θα μπουν σ’ αυτό διστακτικά επειδή η καρδιά σας είναι το κομμάτι που προστατεύατε πάντα. Είσαστε ελεύθεροι να εκφράσετε τα οράματά σας και να δοκιμάσετε νέες σκέψεις, όμως είναι πολύ πιο δύσκολο να εναρμονίζεστε με τα νέα αισθήματα. Έχετε μια τάση να κρατάτε το παλιό και να προστατεύετε αυτά που έχετε, ακόμα κι αν σας πονούν. Ήρθε η ώρα. Καθώς γειώνεστε στη νέα ενέργεια, τα σώματά σας θα έχουν μια ευκαιρία να συνδεθούν περισσότερο με την ενέργεια της καρδιά σας από ποτέ. Αυτή είναι η ευκαιρία για όλους να βρείτε μια ισχυρότερη γείωση κι ένα νέο Φως για την Εστία. Αν ακόμα κουβαλάτε τις παλιές ενέργειες, τις προκλήσεις και τις ουλές από τότε που φύγατε από την Εστία, μπορείτε να μάθετε να τις απελευθερώνετε. Έχετε ποτέ ακούσει ένα μωρό να κλαίει και ξέρετε πως το Πνεύμα του είναι ανήσυχο, αλλά δεν συμβαίνει τίποτα κακό σε φυσικό επίπεδο; Αγαπημένοι μας, αυτές είναι συχνά μνήμες από την Εστία και όταν τελικά αφυπνιστείτε από το όνειρο και ανοίξετε τα μάτια σας, θα μας δείτε και θα καταλάβετε τι χάνατε. Αν ήταν δυνατόν, θα τραβούσαμε το πέπλο για μια στιγμή για να σας το δείξουμε, αλλά ούτε αυτό θα λειτουργούσε γιατί όλοι σας θα γυρίζατε στην Εστία. Θα λέγατε, “Το Παιχνίδι είναι γελοίο. Ας πάμε στην Εστία να παίξουμε”. Θα έπρεπε να αρχίσουμε από την αρχή, έτσι δεν είναι;

Η Πρόκληση: Ασκήστε το Φως σας

Αυτό είναι που θέλουμε να σας δώσουμε αυτόν τον μήνα. Είσαστε οι κομιστές του Φωτός, του νέου Φωτός. Μεταφέρετε ένα συγκεκριμένο ποσοστό της δικής σας ενέργειας από την Εστία στο φυσικό σας σώμα αυτή τη στιγμή. Αν μπορέσετε να μοιραστείτε αυτό το Φως με δέκα ανθρώπους τον επόμενο μήνα, θα αυξηθεί 100%. Η εξίσωση είναι εύκολη. Πώς μοιράζεστε το Φως σας με κάποιον άλλον; Έχετε ευκαιρίες κάθε μέρα. Οι περισσότεροι λέτε, “Αυτό δεν χωράει στον κόσμο μου. Δεν μπορώ να το πω αυτό. Μπορώ να το πω στον ασφαλή μου χώρο που είναι γεμάτος Εργάτες του Φωτός όπου μπορώ να πω οτιδήποτε, αλλά στην δουλειά μου στην τράπεζα, δεν μπορώ να το πω”. Δοκιμάστε το. Ωθήστε τα όρια. Αν δεν μπορείτε να πείτε κάτι με λόγια, κάντε το με την ενέργεια της καρδιάς σας. Αν μπορέσετε να αγγίξετε και να συνδεθείτε με δέκα ανθρώπους τον επόμενο μήνα, θα ξεκινήσετε ένα κύμα στον πλανήτη Γη το οποίο θα μεγαλώσει και θα κορυφωθεί σε μια νέα ενέργεια προς το τέλος του έτους. Τόσο γρήγορα μπορεί να συμβεί. Σας το λέμε επειδή το έχετε ξανακάνει. Μοιραστήκαμε ένα μυστικό μαζί σας – ένα μαθηματικό μυστικό, πριν από μερικά χρόνια. Απλά σας είπαμε να γιορτάζετε αυτές τις ημερομηνίες γιατί θα αξιοποιηθούν και αρχίσατε με τις 02/02/02 και προχωρήσατε μέχρι τις 12/12/12 όπου και περάσατε μέσα από την πύλη. Αυτό ήταν υπέροχο από την δική μας πλευρά του πέπλου. Υπήρχε τόσο πανηγύρι εδώ που δεν ακούγαμε τις σκέψεις μας. Όχι, δεν έχουμε αυτιά… και δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε… αλλά η κινητικότητα ήταν τόση πίσω από την εναρμόνισή σας, που ήταν υπέροχο.

Αυτό που συνέβη ήταν πως δημιουργήσατε μια ενέργεια όταν ο κόσμος επρόκειτο να τελειώσει. Είχατε τόση πολλή ενέργεια μαζί σας, που συνέχισε να προχωράει. Αυτό δημιούργησε έναν κόσμο σκιών που αποτελείτο κυρίως από τις δικές σας προσδοκίες. Αν και η πύλη βρισκόταν εκεί και γνωρίζατε πως στην άλλη πλευρά θα ήταν όλα διαφορετικά, τον προβάλλατε στα όνειρά σας και στις ελπίδες σας. Προβάλατε την εικόνα του εαυτού σας όπως ήταν εκείνη τη στιγμή και δημιουργήσατε τις δυνατότητες να περάσετε αβίαστα μέσα από κάτι που γρήγορα θα καταλάμβανε το 90% των μορφών ζωής της Γης. Περάσατε από μέσα, αγαπημένοι μας, χωρίς να το σκεφτείτε δεύτερη φορά. Τώρα αγκυρώνεστε με νέο τρόπο και λέτε, “Γιατί τα πράγματα είναι διαφορετικά;” Το γνωρίζατε ότι θα ήταν διαφορετικά, αλλά δεν γνωρίζατε με ποιον τρόπο. Όλοι το ψάχνατε αυτό, σκεπτόμενοι, “Μια μέρα θα ξυπνήσω και όλα θα είναι τέλεια”. Σας λέμε πως αν αυτό γινόταν, θα βαριόσασταν απίστευτα. Δεν θα σας άρεσε καθόλου ο πλανήτης Γη, γιατί πολλές φορές οι προκλήσεις σας κάνουν να σκέφτεστε ποιοι είστε και ποιες είναι οι δυνατότητές σας. Να ξέρετε πως τα καταφέρατε. Τώρα, τι θα κάνετε; Αυτή είναι η ερώτηση. Μπορείτε να αγκυρώσετε αυτή την ενέργεια, μπορείτε να την γειώσετε και να βρείτε νέους τρόπους να ισορροπήσετε το σώμα και το Πνεύμα σας. Όσο δουλεύετε πάνω σ’ αυτό, θα λειτουργεί.

Αναφέραμε το θέμα του άγχους του αποχωρισμού επειδή υπάρχουν πολλοί που κουβαλούν ουλές από την μέρα της γέννησής τους και ήρθε η ώρα να αρχίσουν να τις απελευθερώνουν. Υπάρχουν πολλοί θεραπευτές σε όλον τον πλανήτη και ακόμα περισσότεροι αφυπνίζονται κάθε μέρα. Γιατί συμβαίνει αυτό; Για τον απλούστατο λόγο πως όλοι φέρατε κάτι από την Εστία. Όλοι φέρατε ένα βασικό στοιχείο που μόνο εσείς μπορούσατε να φέρετε, να ξέρετε λοιπόν πως τώρα χρειάζεται. Γι’ αυτό είμαστε όλοι εδώ και αφυπνίζουμε ο ένας τον άλλον από το όνειρο. Γίνεστε οι νέοι άνθρωποι κάθε στιγμή, κάθε μέρα. Πώς θα προσαρμοστεί η καρδιά σας; Αυτή είναι η ερώτηση. Όταν βρείτε αυτόν τον πόνο, αυτή την δυσκολία, ή όταν αγαπάτε τόσο πολύ που η καρδιά σας πονάει, θα καταλάβετε πως βρίσκεστε στο σωστό σημείο. Γνωρίζετε πως μόλις επεκτείνατε την ανθρώπινη ύπαρξή σας ώστε να μεταφέρει περισσότερο Φως. Δεν έχει να κάνει με τον πόνο. Απλά σημαίνει πως περάσατε από τον πόνο του άγχους του αποχωρισμού. Δεν σας παράτησαν στην Γη, αν και πολλοί από εσάς νιώθουν έτσι. Μερικοί νιώθουν πως έκαναν μια συμφωνία και ξαφνικά δεν υπάρχει πια και είναι μόνοι τους. Σας λέμε πως έχετε τοποθετηθεί εκεί για πολύ συγκεκριμένο λόγο, τον οποίο θα βρείτε πολύ σύντομα. Εμπιστευτείτε την καρδιά σας, πάντα γνωρίζει τον δρόμο προς την Εστία και θα το δείτε αν περάσετε τον φόβο της επέκτασης της καρδιάς σας. Θα βρείτε την δύναμη που δεν είχατε ποτέ. Εκεί που πάντα πιστεύατε πως σε αυτόν τον τομέα είσαστε ευάλωτοι, θα χρησιμοποιείτε αυτό το κομμάτι του μυαλού σας για να το παρακάμπτετε, να το δικαιολογείτε και να το κάνετε να λειτουργεί στον κόσμο σας και τώρα μπορεί να είναι καθαρή ενέργεια. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να πλησιάσει όσους περισσότερους ανθρώπους γίνεται.

Υπάρχει επίσης και το κομμάτι της ζωής στην Γη που βλέπουμε σε τόσους ανθρώπους και ονομάζεται αυτο-αμφισβήτηση. Δεν γνωρίζουμε αυτό το συναίσθημα στην Εστία, επειδή είμαστε συνδεδεμένοι ο ένας με τον άλλον με τρόπους που μπορούμε να δούμε. Βλέπουμε την αυτο-αμφισβήτηση ως έναν αδύναμο κρίκο σε μια αλυσίδα που δεν επιτρέπουμε στην Εστία. Αυτό μπορεί να ακούγεται σκληρό στους ανθρώπους, αλλά δεν αποτελεί κρίση, μόνο μια δονητική μέτρηση και μια φυσική διευθέτηση του Σύμπαντος. Οι άνθρωποι βιώνουν την αυτο-αμφισβήτηση πολύ συχνά στην τρίτη διάσταση. Οι περισσότεροι προσποιούνται επιτυχημένα πως είναι χωριστοί, ώστε να μην γνωρίζετε πάντα πως οι μεγαλύτερες δυνάμεις σας βρίσκονται ολόγυρά σας. Πάντα υποκρινόσασταν πως ήταν κομμάτι κάποιου άλλου… ενός άλλου δασκάλου, ενός μαθήματος που έπρεπε να πάρετε, ή μιας άλλης θεραπείας που έπρεπε να κάνετε. Όλα είναι αλληλένδετα – μια καρδιά στην Γη και αρχίζει να συμβαίνει. Συνδέετε την μια καρδιά και χτυπά με τρόπους που δεν έχετε καν ονειρευτεί.

Αδράξτε αυτήν την ευκαιρία και χρησιμοποιήστε την συνειδητά τον επόμενο μήνα. Αγγίξτε πάνω από δέκα ανθρώπους με το Φως σας, ελεύθερα. Μην προσπαθήσετε να καθορίσετε το αποτέλεσμα, δεν είναι δική σας ευθύνη αυτό. Η δική σας ευθύνη είναι να την χρησιμοποιήσετε για να τους αγγίξετε και να την απελευθερώσετε. Στις 31 Δεκεμβρίου θα γιορτάζετε με μια νέα ενέργεια της καρδιάς, γιατί τώρα μπορεί να υπάρχει στον πλανήτη Γη με έναν νέο τρόπο. Εσείς δημιουργείτε αυτή την πραγματικότητα κάθε μέρα. Είναι αδύνατον να προβλέψουμε το μέλλον αυτή τη στιγμή στην Γη, γιατί το γράφετε την στιγμή που το πόδι σας πατάει στο έδαφος – δημιουργείτε το δικό σας μονοπάτι. Καλώς ήρθατε στην Εστία, δημιουργοί. Καλώς ήρθατε στον νέο πλανήτη Γη.

Είμαι ο Φύλακας του Χρόνου και σας ζητώ να φέρεστε ο ένας στον άλλον με σεβασμό. Να φροντίζεστε μεταξύ σας σε κάθε ευκαιρία.

Απολαύστε αυτό το νέο παιχνίδι και να παίζετε όμορφα μαζί.

 

Espavo!

 

μετάφραση: Νίκος Πνευματικός

 

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και διανέμονται ελεύθερα, αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις “Copyright μεταφρασμένου υλικού: espavo.org – μετάφραση: LightWorker.gr“. Περισσότερες πληροφορίες από το γκρουπ μπορούν να βρεθούν στο espavo.org & στην ελληνική ιστοσελίδα LightWorker.gr. Ευχαριστούμε για την βοήθεια σας να διαδώσουμε το φως!