Ιούλιος 2007

Η σκοτεινή πλευρά της ζωής
Οπτική από την 5η διάσταση

 

Από τον Steve:

Ένα από τα πιο σύνθετα θέματα που το γκρουπ, έχει παρουσιάσει είναι αυτό του σκοταδιού και της αρνητικής ενέργειας. Γράφουν αρκετά για αυτό στο πρώτο βιβλίο με τίτλο «Ενθύμηση» ενώ έχουν πει ελάχιστα έκτοτε. Τώρα δίνουν μια διαφορετική βαρύτητα σε αυτό, ώστε να δούμε τα θέματα που σχετίζονται με το σκοτάδι με μια ευρύτερη οπτική. Λένε ότι βρισκόμαστε σε τέτοιο σημείο της εξέλιξης μας που δεν χρειάζεται πλέον να φοβόμαστε το σκοτάδι.

Απολαύστε την διαδρομή

Μεγάλες αγκαλιές,  Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Σας λέμε ότι σήμερα η ενέργεια στην Εστία είναι διαφορετική. Παρακολουθούμε και βοηθάμε τα μικρά πουλιά που προσπαθούν να βρουν τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι από το οποίο ήρθαν. Σας παρακολουθούμε με απέραντη αγάπη και συμπόνια καθώς παριστάνετε τους ανθρώπους, ενώ στην πραγματικότητα είστε πνεύματα που υποκρίνονται πως είναι άνθρωποι

Φορώντας το ανθρώπινο κοστούμι

Κάνετε καταπληκτική δουλειά, αν και είναι τόσο δύσκολο μερικές φορές. Ό,τι βλέπετε μπροστά σας κινείται σε τέτοιο επίπεδο δόνησης, ώστε να πιστεύετε ότι μόνο αυτό υπάρχει. Ήταν πολύ σημαντικό για εσάς να ζήσετε μέσα στο πεδίο της διτότητας ώστε να μπορέσετε να βιώσετε την αντίθεση. Σας έδωσε μια εμπειρία την οποία δεν θα μπορούσατε να βιώσετε με κανέναν άλλο τρόπο. Φανταστείτε ότι η πρόθεση σας στο να παίξετε αυτό το παιχνίδι ήταν να φορέσετε το ανθρώπινο κοστούμι που τόσο αγαπάτε να φοράτε. Το να βιώνετε την διτότητα σας έδινε την μοναδική δυνατότητα να δείτε και να ορίσετε το Θεό. Αυτό είναι το παιχνίδι, είστε εδώ ψάχνοντας τον Θεό.

Σας λέμε ότι όταν κοιτάζετε έναν άνθρωπο στα μάτια και χαμογελάτε, βλέπετε τον Θεό. Ξεκινάτε να συλλέγετε δεδομένα από εκείνη ακριβώς την στιγμή βάση του ανώτερου πλάνου της ψυχής σας, ήταν η πρόθεση σας να το κάνετε αυτό και αυτό θα ήταν δυνατό μόνο αν βιώνατε σε ένα πεδίο διτότητας που θα σας έδινε την εμπειρία των αντιθέσεων που χρειάζεστε.

Οι άνθρωποι έχετε ένα πρόβλημα με την πραγματικότητα. Νομίζετε ότι είναι πραγματική. Δεν είναι. Ό,τι θεωρείτε ως πραγματικότητα είναι μια ψευδαίσθηση. Η διτότητα από μόνη της είναι μια ψευδαίσθηση. Ζείτε τις ζωές σας μετρώντας τον χρόνο. Η πιο σπουδαία δουλειά του αριστερού ημισφαιρίου του εγκεφάλου είναι να προσδιορίζει τον χρόνο. Ότι βιώνετε βασίζεται στην γραμμικότητα που προσδιορίζεται από αυτό το μέρος του εγκεφάλου σας. Σας λέμε ότι ο χρόνος από μόνος του είναι μια ψευδαίσθηση. Σας λέμε επίσης ότι όλο αυτό θα μπορούσατε να το βιώσετε μόνο μέσα στο πεδίο της διτότητας.

Έτσι λοιπόν χάρη στην ψευδαίσθηση της διτότητας ήταν δυνατόν για εσάς να έρθετε εδώ και να προσποιηθείτε ότι έχετε μια αρχή και ένα τέλος, ενώ στην πραγματικότητα είστε αιώνια όντα δίχως αρχή και τέλος. Έχετε απλά ένα βιολογικό όχημα το οποίο φιλοξενεί το πνεύμα σας για όσο διάστημα χρειαστεί να βιώσετε την διτότητα.

Αυτό που δεν βλέπετε είναι ότι τώρα οι άνθρωποι μάχονται με τη διτότητα. Βρίσκονται στο σημείο όπου η ψευδαίσθηση της διτότητας είναι πια περισσότερο εμπόδιο παρά βοήθεια. Βρίσκεστε τώρα σε μια πολύ πιο συνειδητή ένωση με τον Ανώτερο Εαυτό σας, και αυτό αλλάζει δραστικά το παιχνίδι. Για την ακρίβεια αγαπημένοι έχετε είδη κερδίσει το παιχνίδι.

Απελευθερώνοντας το σωστό και το λάθος

Μαζί με τα πλεονεκτήματα που έχετε για αναβάθμιση, κινείται και το επίπεδο της ευθύνης την οποία πρέπει να αναλάβετε ώστε να ενεργοποιήσετε την δύναμη σας, θα μιλήσουμε για αυτό σήμερα. Θα μιλήσουμε επίσης για το γεγονός ότι μετακινήστε έξω από το πεδίο της διτότητας. Δεν χρειάζεστε τώρα σαν άνθρωποι τα ίδια κίνητρα που χρειαζόσασταν παλιότερα. Αυτό πρόκειται να αλλάξει τελείως την οπτική σας. Την στιγμή που θα σταματήσετε να βλέπετε διτότητα μπορεί να νιώσετε αρχικά ότι χάνετε την ισορροπία σας. Έχετε συνηθίσει τόσο να βλέπετε τα πράγματα με αυτόν τον τρόπο που η αλλαγή θα χτυπήσει την καρδιά της ασφάλειας που σας δίνει το να είστε άνθρωπος. Στο πεδίο της διτότητας βλέπετε μόνο τα αντίθετα δεν βλέπετε το μέσο. Προσδιορίζετε τα πράγματα βάση της πραγματικότητας των αντιθέτων, βάση των εξωτερικών τους άκρων. Σας λέμε ότι καθώς προχωράτε μπροστά αυτό πρέπει τώρα να αλλάξει.

Ως εργάτες του φωτός προσελκύεστε από το φως. Αυτό είναι η ουσία σας, σας λέμε ότι δεν είναι δυνατό να περάσετε στο επόμενο επίπεδο εάν δεν αγαπήσετε επίσης την σκοτεινή πλευρά σας, τρέχατε πάντα μακριά από αυτήν θεωρώντας ότι στο φως βρίσκονται όλες οι απαντήσεις. Το φως αυτό. Το φως εκείνο… Βάλαμε τον φύλακα σε ένα δωμάτιο και του δώσαμε ένα λευκό καμβά, απογοητεύτηκε γιατί δεν μπόρεσε όσο και αν προσπάθησε να αποτυπώσει κάτι στον καμβά μια και δεν υπήρχε αντίθεση…Η αντίθεση λοιπόν είναι από μόνη της ευλογία. Η πρόκληση ήταν να ονομάζετε κάτι ως θετικό και κάτι άλλο ως αρνητικό και να το υιοθετήσετε αυτό σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Σας λέμε τώρα ότι είστε έτοιμοι για ένα κβαντικό άλμα στην εξέλιξη μεγαλύτερο από αυτά που έχετε κάνει ως τώρα. Για να κάνετε αυτό το επόμενο βήμα είναι σημαντικό να απελευθερώσετε τα περιοριστικά συστήματα πεποίθησης που πάντα είχατε. Δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Ποτέ δεν υπήρχε. Ήταν η ψευδαίσθηση της πολικότητας της Αρένας που σας έδινε την ευκαιρία να παίζετε με αυτόν τον τρόπο. Τώρα δεν χρειάζεστε πια αυτή την ψευδαίσθηση.

Η ιδέα του να απορρίψετε την ύπαρξη σωστού και λάθους θα τρομάξει πολλούς. Θα πιστέψουν ότι χωρίς τους «κανόνες» όλα θα είναι χάος. Σας λέμε τώρα ότι οι κανόνες αυτοί που ορίσατε για τους εαυτούς σας θα γίνουν τροχοπέδη στην προσπάθεια σας να κάνετε το επόμενο βήμα. Δεν σας είπαμε ότι δεν έχετε εύθηνη σας θυμίζουμε ότι για κάθε δράση υπάρχει ανάλογη αντίδραση, ωστόσο αυτό είναι διαφορετικό από την ύπαρξη σωστού και λάθους. Ορίζοντας κάτι ως αρνητικό δημιουργείτε ένα δεσμό μεταξύ εσάς και εκείνου και όσο και αν προσπαθείτε δεν μπορείτε να απελευθερωθείτε από αυτό. Κρατάτε αυτά τα δεσμά για πάρα πολύ καιρό στην ανθρώπινη ιστορία σας. Αυτό σας υπηρέτησε καλά στην παλαιότερη ενέργεια από την οποία έρχεστε. Ωστόσο όσο προχωράτε στη νέα ενέργεια αυτοί οι δεσμοί θα σταματούν την ανάπτυξη σας.

Τριαδικότητα και ο φόβος για το σκοτάδι

Επιπλέον υπάρχουν τα πράγματα που ορίσατε ως αρνητικά. Αγαπημένοι όταν θεωρείτε κάτι ως αρνητικό σας κρατά στις χαμηλότερες δονήσεις που είναι δυνατόν να φτάσετε ως άνθρωποι. Η όλη ιδέα του κακού δημιούργησε και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα στον άνθρωπο. Ξεπερνάτε τώρα την ανάγκη του να φοβάστε το σκοτάδι. Θα σας δώσουμε τώρα μια διαφορετική οπτική καθώς κινήστε με ταχύτητα έξω από το πεδίο της διτότητας και μέσα σε ένα πεδίο που εμείς ονομάζουμε τριαδικότητα. Η τριαδικότητα είναι απλή. Κινήστε στο επόμενο δονητικό επίπεδο στο οποίο υπάρχει ακόμα το φως υπάρχει το σκοτάδι αλλά επίσης έχετε την οπτική της εξισορρόπησης από τον Ανώτερο Εαυτό σας που δεν την είχατε πριν. Έχετε νέες συνδέσεις με τον Ανώτερο Εαυτό σας τις οποίες βιώνετε κάθε μέρα. Αυτός είναι και ο λόγος που πολλοί από εσάς αφυπνίζεστε στο πάθος σας. Είναι ο λόγος που ξυπνάτε από το όνειρο ενώ βρίσκεστε ακόμα μέσα στη βιολογική σας φούσκα. Πόσο απολαυστικό για εμάς να σας παρακολουθούμε. Αρχίζετε να ενθυμήστε την δύναμη σας ως οι δημιουργοί που είστε σήμερα. Αυτό αλλάζει τα πάντα στο πεδίο σας, δεν είστε αυτοί που ήσασταν δυο μέρες πριν. Εξελίσσεστε τόσο γρήγορα που είναι για εμάς σαν να δουλεύουμε με ένα κινούμενο στόχο. Έως τώρα ήταν εύκολο να σας προτείνουμε ιδέες για να κάνετε το επόμενο βήμα, τώρα πρέπει να επεκτείνουμε την ακτίνα μας ώστε να σας δώσουμε περισσότερες δυνατότητες να πράξετε αφού κινήστε τόσο γρήγορα.

Η ομορφιά που ο καθένας σας κρατά είναι η ομορφιά της Εστίας, παρόλα αυτά πολλοί από εσάς την φοβάστε. Πολλοί από εσάς δεν ξέρουν πώς να κοιτάξουν κάποιον στα μάτια και να θαυμάσουν την αληθινή ομορφιά του. Πολλοί από εσάς φοβούνται να πουν σε κάποιον «Είσαι ένας πανέμορφος άνθρωπος το ξέρεις; Αληθινά απόλαυσα το χαμόγελο σου σήμερα» Τι μεγάλο δώρο να μπορεί ειλικρινά να το πει ένας άνθρωπος αυτό σε έναν άλλον χωρίς να φοβηθεί για το τι θα σκεφτεί, χωρίς να νοιαστεί αν θα σκεφτεί ότι ήταν λάθος του ή ότι τον παρενόχλησαν σεξουαλικά. Με μόνο κίνητρο του να κατανοήσει και να γίνει ο αναζητητής της ομορφιάς η οποία υπάρχει μέσα στον καθένα από εσάς. Όλοι έχετε μια μοναδική ομορφιά την οποία βρίσκεστε εδώ για να εκπέμψετε, ήρθατε εδώ να την χρησιμοποιήσετε και τώρα μπορείτε. Ειδικά επειδή δεν βλέπετε πλέον τα πράγματα ως άσπρο η μαύρο. Έτσι υπάρχει μια φωτεινή πλευρά στο σκοτάδι. Υπάρχει μια σκοτεινή πλευρά στο φως γιατί το ένα δεν υπάρχει χωρίς το άλλο και τώρα που ξεκινάτε να έχετε την ισορροπία από τον Ανώτερο Εαυτό σας του να μπορείτε να βλέπετε προς όλες τις κατευθύνσεις δεν χρειάζεται πια να φοβάστε το σκοτάδι.

Αντανακλαστές του φωτός

Πολλοί από εσάς απορροφάστε τόσο από τα προσωπικά σας δράματα. Παρακαλούμε καταλάβετε ότι δεν χρησιμοποιούμε τον όρο δράμα αρνητικά. Όλοι σας παίζετε ένα παιχνίδι. Χρειάζεστε τα δράματα ως ένα σημείο ώστε να διηγηθείτε την ιστορία σας, και να τα ξεπεράσετε όπως κάνουν όλοι. Συχνά πυκνά εμπλέκεστε στις προσωπικές σας σκέψεις πιστεύοντας ότι αυτό αφορά μόνο εσάς. Δεν είναι έτσι. Όταν θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα με την οπτική του Ανώτερου Εαυτού σας θα αρχίσετε να κατανοείτε ότι αντανακλάτε τους πάντες και τα πάντα που βρίσκονται γύρω σας. Πολλές φορές δεν βρίσκεστε εκεί για να εκπέμψετε την προσωπική σας ομορφιά, αλλά για να αντανακλάτε την ομορφιά άλλων. Αυτοί είναι οι αντανακλαστές του φωτός αυτοί είναι αυτοί για τους οποίους μιλήσαμε. Άτομα που ανέλαβαν ως καθήκον να βρίσκονται εκεί, να είναι ο καθρέφτης, να είναι η αντανάκλαση του φωτός των άλλων. Θα βρείτε πολλά μονοπάτια που επιλέξατε να βαδίσετε, αλλά όταν είστε μέσα στο δράμα και δεν σας αρέσει το πού σας πηγαίνει και δεν είστε ικανοποιημένοι και συναντάτε δυσκολίες, φταίει το ότι έχετε υπερεπενδύσει στο προσωπικό σας δράμα. Βγείτε έξω από αυτό. Κάντε ένα βήμα έξω προς το φως. Βγείτε έξω από τον εαυτό σας αρκετά ώστε να μπορέσετε να επικεντρωθείτε σε κάποιον άλλον στον οποίο θα μπορούσατε να προσφέρετε το όραμα. Έτσι όταν ξαναμπείτε στο δικό σας δράμα ως προσωπικότητα θα έχετε και ένα καινούργιο όραμα το οποίο θα φέρετε μαζί σας από έξω. Έτσι απλά κάντε το βήμα έξω προς το φως όταν νιώθετε μόνος, όταν νιώθετε ότι κάνεις δεν σας καταλαβαίνει. Κινηθείτε έξω από το βαθιά ριζωμένο συναίσθημα ότι βρεθήκατε σε αυτόν τον πλανήτη προσπαθώντας να μεταφέρετε μια ενέργεια την οποία στην πραγματικότητα κανείς δεν καταλαβαίνει, δεν είστε μόνοι. Αυτό ήταν απλά μέρος του πέπλου που ήταν απαραίτητο για να παίξετε το παιχνίδι που παίζετε, καθώς τώρα ξυπνάτε από το όνειρο. Αρχίζετε τώρα να κοιτάζεστε στον καθρέφτη και να βλέπετε πραγματικά τον Θεό στην αντανάκλαση σας. Μπορείτε να φανταστείτε χιλιάδες αγγέλων να πανηγυρίζουν καθώς αυτό συμβαίνει; Φανταστείτε το, γιατί είναι αυτό που πραγματικά συμβαίνει.

144 πρωτεύοντα χρώματα και ολόκληρο το φάσμα του φωτός

Δεν είμαστε εδώ για να σας πούμε ποιον δρόμο να ακολουθήσετε, δεν είμαστε εδώ για να σας πούμε ότι πράττετε καλά η άσχημα ούτε τι χρειάζεται να κάνετε γιατί αυτό θα ήταν ένα μήνυμα αποδυνάμωσης στην μακριά πορεία της εξέλιξης σας. Είμαστε εδώ για να σας ενθαρρύνουμε να είστε ο πιο όμορφος άνθρωπος που μπορείτε να είστε και να απολαμβάνετε κάθε σημείο της διαδρομής, να απολαμβάνετε την φυσική σας υπόσταση, να απολαμβάνετε το να είστε συναισθηματικός. Να απολαμβάνετε όλα τα κομμάτια της πολικότητας γνωρίζοντας ότι είναι ένα όμορφο παιχνίδι και ότι τα πράγματα συνεχίζουν να υπάρχουν έξω από το δίπολο σκοτάδι φως. Σας λέμε ότι η ανθρώπινη όραση μπορεί να αναλύσει μόνο ένα μικρό μέρος της δόνησης των χρωμάτων. Έχετε 4 πρωτεύοντα χρώματα από τα οποία χρωματίζετε οτιδήποτε βλέπετε. Σας λέμε παρόλα αυτά ότι υπάρχουν περισσότερα από 144 πρωτεύοντα χρώματα που συνθέτουν ό,τι υπάρχει. Το έχουμε δείξει αυτό στο παρελθόν στον φύλακα. Τον πήραμε στην πραγματικότητα σε ένα ταξίδι όπου είδε πολλά από αυτά τα χρώματα. Το στόμα του άνοιξε διάπλατα και είπε «Ω! αυτό είναι θαυμάσιο». Έπειτα συνειδητοποίησε ότι δεν θα ήταν ποτέ σε θέση να μοιραστεί αυτή την εμπειρία με κανέναν και απογοητεύτηκε αλλά θα το ξεπεράσει.

Η αλήθεια είναι ότι πρόκειται να ανακαλύψετε την ομορφιά σε σημεία που δεν την βλέπατε πριν. Σας λέμε ότι βρίσκεστε μέσα σε ένα υπέροχο χώρο. Ξέρουμε ότι σας απασχολούν έντονα τα καθημερινά σας θέματα. Ξέρουμε ότι αισθάνεστε μόνος και ότι αυτά δεν λύνονται. Σας λέμε επίσης ότι τις περισσότερες φορές το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα σπρώξιμο έξω από τα όρια που νομίζατε ότι βρίσκεται η άκρη του φωτός η του σκότους. Ξεπεράστε αυτά τα όρια γιατί υπάρχουν τόσα πολλά ακόμα για να ανακαλύψετε. Υπάρχουν ακόμα τόσα πολλά που δεν μπορούμε καν να ξεκινήσουμε να σας μιλάμε για αυτά και βρίσκονται ακριβώς μπροστά σας!

Το να ζεις στην 5η διάσταση

Το να ζεις χωρίς την χρονοκαθυστέρηση

Η διαδικασία της ανάληψης την οποία αναζητάτε δεν αφορά το να εγκαταλείψετε αυτή τη γη και να μεταφερθείτε σε ένα επίπεδο διαφορετικής δόνησης αρχίζοντας ένα νέο παιχνίδι. Είναι το να φέρετε την Εστία εδώ, στο τώρα. Έχετε είδη αναληφθεί στην 5η διάσταση αυτό έγινε χρόνια πριν η πρόκληση είναι ότι η 5η διάσταση, είναι μια κρυμμένη κατάσταση της δημιουργίας. Κάθε σκέψη που κάνατε δημιούργησε την πραγματικότητα σας. Προσέξατε ότι η χρονοκαθυστέρηση σταμάτησε; Αρχικά μίκραινε και τώρα έφυγε. Με κάθε σκέψη που κάνετε ξεκινά αυτόματα και η υλοποίηση της. Αυτό γίνεται γιατί δεν χρειάζεστε πλέον τις ασφαλιστικές δικλείδες της χρονοκαθυστέρισης. Αρχίζετε να γίνεστε κύριοι των σκέψεων σας. Αρχίζετε να μαθαίνετε πώς να προσελκύετε και να μαγνητίζετε τα πράγματα προς τα εσάς σύμφωνα με την συμπαντική ενέργεια γιατί πάντα έλκετε αυτό στο οποίο εστιάζεστε. Αυτός είναι και ο λόγος που σας λέμε ότι είναι η ώρα να αφήσετε τις αρνητικότητες. Εάν φοβάστε την σκοτεινή πλευρά οι ίδιες σας οι σκέψεις θα δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση του κακού στις ζωές σας.

Οι άνθρωποι φοβούνται την σκοτεινή πλευρά γιατί τους είναι άγνωστη. Σας λέμε ότι η σκοτεινή πλευρά μπορεί να είναι όμορφη γιατί αυτή θα σας επιτρέψει να δείτε πραγματικά όλο το φάσμα του φωτός. Το σκοτάδι δεν είναι τίποτα από μόνο του. Είναι απλά η έλλειψη φωτός. Με το να είναι έλλειψη φωτός δημιουργεί κενό για να μπει φως. Αν δείτε το σκοτάδι σαν μια ευκαιρία για το φως, θα δείτε τα πράγματα αρκετά διαφορετικά, γιατί η όλη σας αντίληψη για το σκοτάδι και το κακό θα διευρυνθεί. Σας λέμε ότι θα έρθει εποχή που θα περάσετε χορεύοντας μέσα από το σκοτάδι και θα απολαύσετε την κάθε στιγμή γνωρίζοντας ότι και αυτό είναι μέρος του κύκλου του φωτός. Το φως δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς το σκοτάδι. Αγκαλιάστε την σκοτεινή πλευρά σας και θα αγκαλιάσετε έτσι κομμάτια από την αληθινή  ομορφιά της ανθρώπινης ιδιότητάς σας, της ικανότητάς σας να βλέπετε το φως και το σκοτάδι. Αυτό θα σας εξισορροπήσει αρκετά ώστε να περάσετε στο επόμενο επίπεδο, αυτό της τριαδικότητας και στο όραμα που σας δίνει η οπτική του Ανώτερου Εαυτού σας. Πρόκειται να εξισορροπήσετε το φως της ανθρωπότητας.

Υπάρχουν πολλοί από εσάς που ασχολήθηκαν με αυτό που  λέμε μεταφυσική. Προσπαθήσατε να ακολουθήσετε μονοπάτια δασκάλων ώστε να αναληφθείτε. Σας λέμε ότι αν το πετύχετε θα είναι εξαιρετικό βαρετό. Αντίθετα σας ζητάμε να είσαστε άνθρωποι. Μην προσπαθήσετε να κάνετε ότι είναι δυνατόν για να συντηρείστε σε εξαιρετική φόρμα ώστε να φτάσετε 165 χρονών. Αντίθετα θα προτιμούσαμε να παραδώσετε αυτό το σώμα όταν τελειώσετε με αυτό, να το παραδώσετε χρησιμοποιημένο στο έπακρο, μελανιασμένο, γεμάτο με ουλές που θα δηλώνουν ότι το διασκεδάσατε. Γιατί αυτό είναι που στην πραγματικότητα ήρθατε να κάνετε. Όταν αρχίσετε να κατανοείτε τις έννοιες σκοτάδι – φως  την ισορροπία τους, θα βιώσετε την ομορφιά γιατί αυτό θα επιτρέψει στα συστήματα πεποίθησής σας να καταρρεύσουν και θα σας επιτραπεί να δείτε ο ένας την πραγματική ομορφιά του άλλου. Αυτό είναι το κομμάτι που μεταφέρετε από την Εστία για να το δώσετε στους υπόλοιπους. Καθένας από εσάς μεταφέρει ένα κλειδί για την Εστία, το οποίο είναι μοναδικό. Όταν μεταφέρετε αρκετή από την ουσία σας μαζί σας μπορείτε να δημιουργήσετε την Εστία. Κάθε σκέψη γίνεται πραγματικότητα την στιγμή που την κάνετε. Έχετε τώρα νέες δυνατότητες για τις οποίες σας μιλάμε εδώ και αιώνες. Παρόλα αυτά ακόμα δεν τις πιστεύετε γιατί δεν είναι σύμφωνες με την εως τώρα εμπειρία σας. Η εμπειρία σας είναι αρκετά απλή. Ξυπνάτε κάθε πρωί στην 5η διάσταση, κάνετε ντους, χτενίζεστε και οδηγείτε για τη δουλειά προσδοκώντας μία τρισδιάστατη πραγματικότητα την οποία τελικά δημιουργείτε μέσα στην 5η διάσταση. Αυτή είναι μία υπέροχη δημιουργία. Δεν το είχαμε προβλέψει όταν το παιχνίδι ξεκίνησε. Δεν είμαστε ακόμα και τώρα σίγουροι πώς το καταφέρνετε, μα το κάνετε τόσο καλά! Σας προτείνουμε να προετοιμαστείτε για το  επόμενο κβαντικό άλμα που έχει ήδη αρχίσει, δοκιμάζοντας τα όρια που οι ίδιοι έχετε θέσει. Πιέστε τα λιγάκι για να δείτε τι είναι πέρα από αυτό που αποκαλείτε σκοτάδι και φως, για να αρχίσετε να βλέπετε από την θέση της 5ης διάστασης και του Ανώτερου Εαυτού σας, ώστε να αρχίσετε να κατανοείτε ότι είστε μέρος του Όλου.

Απολαύστε την διαδρομή

Ήρθατε εδώ με ένα σκοπό. Ήρθατε εδώ με μία ιδιαίτερη δόνηση η οποία είναι μοναδική, βρίσκεται μέσα σας, τη μεταφέρετε από την Εστία, με την ανώτερη επιλογή να την μοιραστείτε με άλλους. Βρείτε αυτή τη δόνηση. Μην ανησυχείτε πώς θα τη βιώσετε, μην ανησυχείτε πώς οι φίλοι σας θα τη δεχθούν, μην ανησυχείτε αν ο κόσμος σας αποκαλέσει «woo-woo» (τρελό), η οποία είναι μία από τις αγαπημένες του Φύλακα. Ψάξτε τον τρόπο καθρέφτης του Θεού. Θα αρχίσετε τότε να βλέπετε καθαρά πέρα από τους περιορισμούς του πεδίου της διττότητας και του πεδίου της πολικότητας. Θα αρχίσετε να βλέπετε τα πράγματα όπως ακριβώς είναι και να αγκαλιάζετε κάθε πτυχή της ζωής. Αν υπήρχε φράση να περιγράψει με ακρίβεια το σκοπό της ζωής στη γη, θα ήταν «απόλαυσε τη διαδρομή». Πώς θα νιώθατε αν σας λέγαμε ότι βρίσκεστε εδώ για να απολαύσετε τη διαδρομή σε κάθε βήμα της? Λοιπόν σας το λέμε αυτό ξανά τώρα. Έτσι φτάνετε στην ύψιστη χρησιμότητά σας για το σύμπαν. Όταν χαμογελάτε, όταν γελάτε φτάνετε τη δόνηση των αγγέλων. Το γέλιο είναι η γλώσσα των αγγέλων, έτσι επικοινωνούμε. Έτσι επικοινωνούμε και μαζί σας. Και παρατηρείστε ότι όταν χαμογελάτε, τα συστήματα πεποίθησής σας παραμερίζονται και αγγίζετε την πραγματική ουσία. Αυτή η πραγματικότητα είναι όμορφη.

Δείτε το αυτό ο ένας στον άλλον, βρείτε τρόπους να το μοιραστείτε. Βρείτε τρόπους να το εκφράσετε μέσα από τις ιστορίες σας, μέσα  από την μουσική σας, μέσω της τέχνης σας, μέσα από κάθε κομμάτι της δόνησής σας. Τολμήστε να σπρώξετε τους εαυτούς σας πέρα από τους περιορισμούς σκοτάδι – φως, ώστε να δείτε την απόλυτη, απίστευτη ομορφιά της αλήθειας των χρωμάτων του Θεού. Είναι τιμή μας που σας αγγίζουμε αυτές τις μέρες. Σας βλέπουμε, μας βλέπετε. Μας γράφετε γράμματα να μας ευχαριστήσετε για την βοήθειά μας που άλλαξε τη ζωή σας. Μας είπατε πόσα πολλά σημαίνουμε για εσάς. Μα αυτό που δεν βλέπετε, είναι ότι και σε εμάς επιδράτε το ίδιο, γιατί αυτό είναι το αμοιβαίο δώρο του φωτός. Και όταν αντανακλάτε το φως μας πλημμυρίζουμε χαρά επίσης. Σας τιμούμε με τις μεγαλύτερες των τιμών και σας αφήνουμε με τρεις απλές υπενθυμίσεις. Να φέρεστε μεταξύ σας με σεβασμό γιατί έτσι κοιτάτε μες τα μάτια τον Θεό. Να φροντίζετε ο ένας τον άλλον σε κάθε ευκαιρία. Να θυμάστε ότι είναι ένα υπέροχο παιχνίδι και να παίζετε καλά μαζί.

Espavo!

 

μετάφραση:  Μάριος Αγγελής

 

Copyright espavo.org

Αυτές οι πληροφορίες δημιουργήθηκαν για να κυκλοφορούν και να διανέμονται ελεύθερα ολόκληρες ή τμήματά τους αρκεί να περιλαμβάνουν τις λέξεις: “Copyright espavo.org

Ευχαριστούμε για την βοήθειά σας να διαδώσουμε το Φως!