Ιούλιος 2004

Τρία Κλειδιά
Πρόσβαση στην Νέα Ενέργεια

 

Από τον Steve:

Παρουσιάζω τους Φάρους Φωτός Ενθυμίσεις από την Εστία κάθε μήνα, από τον Φεβρουάριο του 1996. Όλο μας το έργο στο LightWorker (Εργάτης Φωτός) βασίζεται στις πληροφορίες ενδυνάμωσης που δίνονται σε αυτές τις επικοινωνίες. Στο μήνυμα που πρόκειται να διαβάσετε ήταν η πρώτη φορά που παρουσιάσαμε τους Φάρους Φωτός σε ζωντανό ακροατήριο. Κάνουμε ζωντανές επικοινωνίες ανά τον κόσμο, κάθε δύο εβδομάδες, αλλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που οι Φάροι Φωτός Ενθυμίσεις από την Εστία παρουσιάστηκαν με αυτόν τον τρόπο. Τώρα επιχειρούμε να δίνουμε τους Φάρους ζωντανά, καθ‘ οδόν, όπου αυτό είναι δυνατό. Αυτό θα μας επιτρέψει να μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία μας από αυτήν την μεγάλη οικογένεια Φωτός που βιώνουμε όταν ταξιδεύουμε. Όταν η Μπάρμπαρα κι εγώ πηγαίνουμε σε μια “ξένη” χώρα, έχουμε εμπειρίες από πρώτο χέρι, βλέποντας ότι στην πραγματικότητα είμαστε όλοι το ίδιο και όλοι αναζητούμε τις ίδιες απαντήσεις. Το Γκρουπ λένε αυτό είναι το αστείο με εμάς… είμαστε όλοι το ίδιο. Όπως λέει το Γκρουπ, όσο περισσότερο μπορούμε να επικοινωνούμε και να έχουμε εμπειρίες από την καρδιά μεταξύ μας, τόσο πιο εύκολο θα είναι για εμάς να κινηθούμε προς την ενότητα. Εμείς στο LightWorker είμαστε αφιερωμένοι σε αυτό το καθήκον.

Προς την ίδια κατεύθυνση, χαιρόμαστε που σας ανακοινώνουμε ότι ο επόμενος Φάρος Φωτός ΖΩΝΤΑΝΑ θα είναι ο πρώτος με το σύστημα βίντεο ροής. Το Σάββατο 24 Ιουλίου 2004, στις 11 πμ θα μεταδώσουμε τους Φάρους ζωντανά σε ακουστική μορφή και σε μορφή βίντεο. Αν έχετε Ίντερνετ υψηλής ταχύτητας, μπορείτε να παρακολουθήσετε την συγκέντρωση τής οικογένειας, τις συνεντεύξεις, τα αναγνώσματα των 3 λεπτών και τις επικοινωνίες των Φάρων Φωτός από το γκρουπ, ζωντανά. Δείτε στον ιστότοπο espavo.org για λεπτομέρειες.

Τα Τρία Κλειδιά ήταν ένα δυνατό μήνυμα για μια δύσκολη εποχή. Το γκρουπ προσφέρουν κάποιες πολύ ενδιαφέρουσες έννοιες εδώ. Αν τις πάρουμε και τις χρησιμοποιήσουμε στην καθημερινή μας ζωή, θα αλλάξουμε το πρόσωπο του πλανήτη σε μια νύχτα. Πρέπει να πω επίσης ότι με έπιασαν εντελώς απροετοίμαστο, όταν μίλησαν για την ενέργεια τής Μαρίας στο τέλος. Ακόμη και αν το συνειδητό μου μυαλό θα ήθελε να εξηγήσει ακριβώς την σημασία τους, καμία απολύτως εξήγηση δεν φαίνεται να χρειάζεται. Απλά υποθέτω ότι αυτό είναι μια από τις βαθιά εν-φυτεμένες αλήθειες που ο καθένας αναγνωρίζει στο ένα ή στο άλλο επίπεδο.

Πάλι αναφέρουν το Πλέγμα Αγάπης σαν μια σύνδεση που υπάρχει για να χρησιμοποιούμε όλοι. Ψάξτε για το πείραμα του Πλέγματος Αγάπης που θα λάβει χώρα στις 18 Σεπτεμβρίου 2004 και ελάτε κι εσείς να ενώσουμε τις καρδιές μας παντού επάνω σε αυτήν την σφαίρα.

Χαρούμενες δημιουργίες! Steve

 

Χαιρετισμούς από την Εστία

Α, αγαπημένοι, κάθεστε εδώ σήμερα ως οι Κύριοι του Παιχνιδιού. Κρατάτε την ενέργεια του Πλανήτη Γη